עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Aviad Cohen,
    • 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by Shay0600,

למה במעבדים של AMD רשום מספר כזה גדול ולידו פלוס ענק(4500+) מישהוא אמר שלי שזה אומר שמעבד במהירות של המספר הזה של אינטל לא משתווה למעבד של AMD אם זה נכון אז מה עוזר לאינטל לעשות מעבדים במהירות של 3 ג'יגה הרץ אם במעבד של AMD רשום 3000+ והוא הרבה יותר זול

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. מה נחשבת לטמפרטורה נמוכה מהי טמפרטורה נורמלית וכמה זה גבוהה? זה כמו במעבדים?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by alonz,

על איזה לוח הייתם ממליצים עבור HTPC בתקציב של עד 500 ש"ח לוח עבור מעבד AMD עם SOCKET AM ABIT NF-M2 ASUS M2NPV-VM Albatron KM51PV-AM2 או לוח אחר ולמה

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

אני צריך 2 לוחות אם. אחד בגודל מיקרו ATX והשני בגודל ATX רגיל כל אחד עד 500 ש"ח (רצוי פחות) שיהיה כ.ק מובנה טוב (זה יהיה בתוך HTPC) אם אין כרטיס קול טוב אז לציין, אם חסר כרטיס רשת אז גם לציין. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by or1990,

אני ממש לא מבין בתחום ואני הולך לקנות מחשב חדש קיצר אני רוצה לדעת אם 2 זכרונות של DDR2 667MHZ 1024MB שווה לDDR2 667MHZ 2048 סליחה על הבורות.. תודה

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  7. שלום לכולם, הופנתי לפה ממפרטים כי עשיתי בלאגן שם. אני מכין מפרט שידרוג בשביל חבר שלי ואני בשלב הבחירה של לוח אם. (המעבד הנבחר Q9450 ) אני מחפש שני לוחות אם HIGH END תומכי DDR3 אחד תומך SLI ואחד תומך CF. לאחר שיהיו לי שני הלוחות המתאימים נבחר שאיזה טכנולוגיה אנחנו נמשיך ולפיה נבחר את לוח האם. אז אני מבין שבשביל הלוח תואם SLI אני צריך צ'יפסט של NVIDIA , ובשביל CF אני צריך צ'יפסט של כל חברה אחרת (X48 הכי מומלץ?) אז אם תוכלו לתת לי את הלוחות הכי מעניינים עם הפרמטרים האלה תודה NDickler

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. סתם שיטטתי באינטרנט וראיתי דבר דיי מוזר...הבדל המחירים של אותו מעבד בין שני חנויות הוא 400 ש"ח....זה דיי הרבה... http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXAMD_A64_3000_S939_Tray_TR2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 מה אתם אומרים...הגיוני?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by giloman,

תוך כמה זמן הדרישות של המשחקים יהיו מעבד 64 ביט ?? בילבד ??

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  10. הכותרת אומרת פחות או יותר הכל. אין צורך ב SLI\CF . אין צורך בכרטיס קול מובנה (יחובר אליו Xfi) לא חובה חיבור ata. הכוננים הקשיחים הם כולם sata חייב להיות מוצלח באובר קלוק אין לי בעיה עם קירור אקטיבי (רעש? לא מפריע) רצוי שיגיע עם כבלים מעוגלים (עוד באים לוחות כאלה?) זכרונות .. אין משהו מסויים.. הולכים לקבל אובר קלוק.. תקציב כולל של 1000-2000 שקל יהיה בסדר גמור.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by PCguy,

יש לי שתי אופציות לכרטיס מסך radeon 9600se fx5500 אה ויש גם את ה FX5700LE כולם בגירסה של ה 64bit מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by מר מקלדת,

:

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

חג שמח וערב טוב יש לי לוח מסוג P4VXASD2+ (5.0) של ECS האם הוא תומך בכרטיסי זכרון DDR 512\400*2??? האם הוא יספוג את זה? http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=22&LanID=10&DetailID=51&DetailName=%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by עילאי,

שלום רב מעוניין במידע למעבד מחברת PQI האם תומך באינטל? בברכה שנה טובה ,חג שמח וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by kopler,

שני הצ'יפסטים הנ"ל הם החדשים ביותר כיום בשוק. לפני שאני מחליט איזה מחשב לקנות (intel) כמובן, הייתי רוצה לדעת על איזה צ'יפסט כדי ללכת. אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, כאשר את ההבדל היחיד (ולדעתי המרכזי) שאני מכיר זה מערך ה SLI שנתמך ב680 ואילו מערך הCF שנתמך בצ'יפסט של אינטל. תודה מראש, ליאור

16. יש לי לוח אם ASUS P5K והציעו לי זיכרון kingston 1066 240 pin cl7 מאוד הפתיע אותי ה CL 7 האם יש כזה דבר והאם אתם יכולים להציע לי זכרון במהירות 1066, או שעדיף בכלל 800 ואיזה חברה לבחור

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by Or_s2006,

שלום! אז ככה אני מחפש 2GB RAM אבל אני לא יודע איזה איזה הכי טוב 800MHZ בתודה אור.

18. יש לי לוח 965p s3 rev c2 ובאתר של גיגה ביט בדריברים יש רק rev c1 או c3 במה לבחור?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

בציפיה לתשובה לשאלתי הקודמת (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=49250), חשבתי לבדוק איזה מעבד P2 350 שיש לי יותר טוב. אז ככה. על אחד כתוב אירלנד והוא מגיע במחסנית סגורה (דיי הרמתית, למרות שהצלחתי לפתוח חלק ממנה) עם גוף קירור קטן יחסית ומאורר בילט אין שכתוב עליו על החלק החיצוני INTEL במדבקת הולוגרמה. המעבד הזה הגיע עם אחריות של איסטרוניקס והמאורר שלו מתחבר ללוח אם וכולל חיישן RPM. על השני כתוב קוסטה ריקה ליד שאר המספר הסיריאלי וכו' והוא מגיע עם גוף קירור מפלצתי אבל חיצוני ומאוורר יותר גדול אבל גנרי (אותו סוג חלש שהיה לי על P1-166 פעם). המאוורר הזה מתחבר (כנראה עשו לו עבודת הלחמה אצל חבר של אח שלי) לחיבור מולקס ועל המעבד הזה האחריו…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by ברבוניה,

הי, הלך לעולמו לוח האם שלי GA-7N400S איפה אני יכול לקנות לוח חדש ? (אני גר באזור ת"א) יש המלצות על לוח מסויים ? חשבתי כבר לעשות שדרוגון למחשב שלי אם אני כבר אשדרג למעבד חדש יותר אז אני גם אצטרך גם מארז חדש ? תודה לעונים חיים

21. אני בהתלבטוותתת קשה ביותר .. אני רוצה להחליף לוח אם אבל אני לא יודע מה כדאי לי.. אני מתלבט בין יחס עלות-ביצועים וכל ה-4 הם לוחת Hi END ואקסטרים .. ככה שקשה שלמצוא מערכות טובות יותר מאלה.. ואם אין לכם מה להגיד אל תגידו " לוח מבוזבז " כי אם אתם לא נותנים סיבה למה הוא לא עדיף על פני אחר אל תגידו כלום אז ככה : יש לי כרגע P5K3-Deluxe לוח 1)Asus Striker II Nse שעלותו כ-1800 לוח 2) Asus Strike II Extreme שעלותו : 2300 לוח 3) Evga N790i SLI LGA775 שעלותו: 1600 לוח 4) Pine XFX 3 Way SLI MB790-IUL9 שעלותו : 1600 התקציב אינו בעיה.. אבל אינני רוצה להחליף לLGA1366 עדיין כי זה גם להשקיע על מעבד ואני אחליף בעתיד. וישנה מערכת שמתאימה לכל אחד מהלוחות הללו כמו DDR3 Pci Express LGA775…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום לכם, אנא המליצו לי על לוח אם זול ופשוט לפרויקט HTPC. לדעבוני, אין לי יותר מידי כסף, אז הלוח צריך להיות עם הכל עליו. אפשר גם יד שניה אם למישהוא יש. תודה...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, אני מנסה לקנות אחד מהמעבדים amd 5050e ,4850e למטרת HTPC (הספק נמוך--> פליטת חום נמוכה) אך כל בחנויות שטילפנתי אליהן כבר לא מוכרות אותן. מישהו יודע מדוע? האם זה בעיה רק בארץ? אולי אתם יודעים על חנות שכן מחזיקה אותן?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום, ברשותי לוח ASROCK K8Upgrade-VM800 - 2 x DDR DIMM slots - Supports DDR400 / 333 / 266 non-ECC, un-buffered memory - Max. capacity of system memory: 2GB כרגע יש לי בו ג'יגה, 99 אחוז שיש לי שניים של 512, עוד לא פתחתי את המחשב כדי לוודא סופית. כדי לשדרג ל 2 ג'יגה, אין לי ברירה אלא לרכוש פשוט שניים של ג'יגה. הבעיה היא שזה לא הכי זול בזכרון ישן כזה. האם יש אופציה אחרת? האם אני יכול לשים זכרון חדש/מהיר יותר וזה יעבוד? תודה!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by DarkFire,

שלום חבר'יה ... הרכבתי תמחשב שלי לפני 3 שבועות מפרט : Q6600 G0 ASUS BLITZ FORMULA SE 4GB GEIL 800 ULTRA CL4 BFG 8800GTS OC2 השאלה שלי היא .. יש לי VISTA 32BIT היא לא אמורה לזהות את ה 4GB RAM אבל כדאי להסיר 2 GB ולהישאר עם 2GB או שה VISTA תנצל את ה 4GB ? מה שלא יהיה אם אני מסיר 2 GB מהמחשב הוא בטח יהיה יותר איטי לא ? לא מתכנן להתקין 64BIT כי אין לה עברית MUI ... אני לא קונה חוקי ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים