עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by death_star,

יש לי Q9450 על לוח אם DS3L. בזמן מאמץ כבד (בעזרת התוכנה ORTHOS) אחת הליבות הגיעה למקסימום של 65 מעלות, כשהוא לא במאמץ הליבות על פחות מ50 מעלות בממוצע. יש לי כבר קירור למעבד ו2 מאווררים במארז. כדאי לי להוסיף עוד מאוורר או שאפשר לחיות עם הטמפרטורות האלו?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. בוקר טוב, אחרי המלצה שקיבלתי פה אני רוצה להוסיף שני כרטיסי זכרון של 512 DDR2 667 כרגע יש לי שניים של AENEON וראיתי שבKSP יש זכרון של חברת קינגסטון ושל סמסונג המחיר לא זהה.האם יש באמת הבדל בין החברות ששווה לשלם עבורו עוד כסף?(אני לא מתכוון לעשות OC)

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by love-its-my-name,

אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by fidelcastro,

לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. תקציב עד 1500 ש"ח מה דעתכם על המפרט הבא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3894 CPU http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4984 MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 Memory

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. Tom's Hardware פירסם היום נתונים והשוואת על הצ'יפסט 865 של אינטל ועל המעבדים החדשים וכמו כן על כמה לוחות אם חדשים המצויידים בצ'יפסט החדש הזה. מידע ופרטים נוספים בכתובת הבאה: http://www17.tomshardware.com/cpu/20030521/index.html

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by yosisharaby,

אמרו לי שטווח המחירים שלו יהיה 1100-3000 ש"ח ואני רוצה לקמות מחשה חדש.. אמרו שהמעבד ב-1000 ש"ח יהיה 1.83 ג'יגה הרץ זה נחשב למהיר במעבדי הקונרו או שעדיף כבר פנטיום D ב200 דולר מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by holy_cows,

טוב דבר ראשון יש לי 2 סטיקים של 64 sdram ddr נכנס לשקע של sdram? כי יש לי רק שקעים כאלה כמו שה sdram שלי בתוכו ,אני מחפש זיכרון 256 איכותי ומהיר,התקציב שלי הוא 300 ש"ח תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by mc_elad,

בבקשה עזרה (ומי שלא הבין מדובר במעבדים)

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by The Liav,

שלום, מישהו יכול לומר לי כמה עולה, הלוח אם של ATI ו AMD ? שמו הוא Amd Ati 780G/V . ואם אפשר כמה עולה בשקלים ולא בדולרים. תודה מראש, ליאב.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by Tomersoni,

איך המעבד הזה מבחינת מחיר כמעבד חזק אשר יהיה טוב במשחקים, עיצוב גרפי, ושאר השימושים כגון גלישה באינטרנט וכו'? האם הוא יהיה טוב לשימושים אלו וגם ייתן לי אפשרות לoc קל עד בינוני עם קירור סטוק? האם יש מעבד amd שעדיף עליו?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by eitanb3,

שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה ‏Athlon 64 4600+ או ‏Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר שקיים? (אינטל \ AMD) תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by Xstyle,

שלום אני רוצה להרכיב מחשה HTPC עכשיו אני בחרתי במארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7001.asp thermaltake mozartsx vc7001 שני שאלות איזה לוח אמ אני צריך במארז הזה רשום שמה משהו על ATX לא הבנתי מזה? ואולי מישהו יכול לאמליץ לי על לוח אמ של ASUS אני מעדיף מעבד אינטל! לא הכי זול! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. שלום חבר'ה יש לי חבר המעוניין לרכוש לוח-אם חדש הוא מתעניין על הלוח - GIGABYTE GA-8S655FXL רציתי לשמוע חוות דעת לגבי הלוח עצמו .. והוא רוצה לדעת מי יותר טוב - הלוח הנ"ל או P4P800SE של ASUS וגם אם יש למישהו לוח אחר להציע , שיציע .. הוא מחפש עוד לוחות טובים עד למחר שהוא מוכן לשלם ! לא לשכוח , תמיכה ב- AGP8X , מעבד פרסקוט 2.6 וכרטיס מסך R9600 כמובן . המחיר שהחבר שלי משקיע הוא עד 600 שקל בלבד !!! לא מעבר לזה ! טוב עד כאן תודה רבה לכולם .

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  15. היי ;D אני קונה מחשב חדש זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro לוח אם: ? זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כח: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU אני לא כלכך מבין בלוחות אם ובגלל זה אני זקוק לעזרתכם אני לא זקוק לOC אני רק מחפש לוח טוב שיחזיק לי את המחשב וישאר לאורך זמן בלי בעיות רצוי צ'יפסט P43 כי לא ניראה לי שאני צריך יותר ועדיף (אבל לא חייב) מפה : http://www.…

16. אז ככה לפני שנתיים קניתי את המחשב שלי עם לוח אם INTEL MERRAVILL- 2 הזכרונות שלו הם זכרונות RD-RAM(800 mhz( עכשיו יש לי בעיה כי אני רוצה לשדרג את המחשב והזכרונות עולים ממש הרבה למשל אם אני רוצה להוסיף 256 זה 650 שקל הכי זול שמצאתי ובגלל שאין לי כוח לשדרג כל שני וחמישי אז אני רוצה לקנות 512 שזה יוצא לי 1300 שקל!!!! כמה אנשים הציעו לי להחליף בכלל את הלוח אם ואת הזכרונות וזה יעלה לי כמעט אותו מחיר........ האם זה שווה? זכרונות RDRAM מאוד חזקים ויהיה חבל לוותר עליהם מצד שני הכסף........... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by OgANDi_BoY,

י ש לי לוח אם של ASUS דגם p4v533-mx לפי אתר של אסוס אני יכול לשים זיכרון DDR SDRAM http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=212&l1=3&l2=12&l3=53 איזה מהירות זיכרון אני יכול לשים? 333MHZ או 400HMZ ??

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. יש לי 2 סטיקים של 512 של חברת SUPERTALENT DDR2 עם קירור ופועלים על 667MHZ ויש לי 2 סטיקים של OCZ DDR2 כל אחד ג'יגה אחד. ופועלים על 800MHZ כרגע אני עם שני הזוגות(3GB) אבל אני זוכר שניסיתי רק עם הOCZ(2GB) והיה מהיר יותר... עזרה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by guryg,

שלום, אני מנסה להתקין זיכרון 4GB במחשב שלי אשר לוח האם שלו תומך בזיכרון של עד 4GB בשני כרטיסים של 2. כשאני מדליק את המחשב הוא מתרסט מידי פעם (הצליח פעם אחת להעלות את וינדוס אבל נפל. הרצתי את memtest86 והוא מתרסט לאחר 5 שניות (ממש מתרסט ולא מדווח על שגיאה). כאשר אני בודק רק כרטיס אחד כל פעם בכל אחד מהחריצים הם תקינים. הבעיה מתרחשת רק כאשר הם ביחד. ה-bios שלי הוא גרסא אחת לפני הגרסא הכי מעודכנת, אבל העדכון מתייחס רק לתמיכה בדיסק יותר גדול. יש לי מחשב עם לוח אם - MSI: P6NG Neo-Digital עד היום היה לי זיכרון של 2G בכרטיס אחד: Genesis - 2GB Module - DDR2 800MHz CL5 DIMM Part Number: KHX6400D2/2G קניתי שני כרטיסים חדשים: 2GB Module - DDR2 800MHz Part Number: KVR800D2N6/2G …

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Hartley,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. אשמח לתשובה

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by bazakaza,

שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by SUPER300,

עכשיו יש לי דרישות יותר ברורות ללוח אם לאחר שבדיון הקודם הבהירו לי קצת יותר את העניינים. פתחתי דיון חדש מכיוון שבדיון הקודם נהיה לי קצת בלאגן בראש ונהיה גם קצת בלאגן בדיון... אז אלו הדרישות שלי: 1) התקציב הוא בסביבות 500-600 שקל (כמובן שבפחות זה יתקבל בברכה) 2) שיתמוך בOC בינוני לi5 - בסביבות 4.5 Ghz (שיהיו גופי קירור) 3) סוקט 1155 4) כרטיס קול איכותי מובנה (לפחות 7.1 ערוצים ) 5) שיהיו שני חיבורי SATA 6GB/s 6) שיתמוך ב16 GB RAM עם ארבעה סלוטים תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. למה מעבד E6700 עדיין יותר יקרא ממעבד E6750 ???

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים