עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Leopardo,

לא התעניינתי בזמן האחרון ועכשיו אני לא מצליח לקלוט את זה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Placebo,

שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  3. לידיעתכם https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI

4. קניתי סטיק נוסף של 512 ללוח CHAINTECH SK8T800 ואני חא מצליח להוסיף זיכרון... הצלחתי כאילו להוסיף אבל שאני מוסיף אז המחשב נפתח והוא לא מצפצף או משהו פשוט המסך לא נדלק! מה לעשות??? זה אמור להיות בסדר, רק שני סטיקים...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by Galos,

שלום וערב טוב ! אז ככה אני וחבר שלי מחפשים לוח אם , אנחנו מעונינים להרכיב מחשב, כנראה ההזמנה תתבצע מEBAY , אך פרטים אלו לא רלוונטים חוץ מזה שזה יכול להיות כל חברה או סוג של לוח אם גם מה שאין בארץ. הדרישות הן כדלקמן : לוח אם שיתמוך בcore 2 duo גם בגרסאות החדשות , שיתמוך בזכרונות במהירות 800 (כנראה נקנה זכרונות של OCZבמהירות 800) שיתמוך בSLI או קרוספייר (נראה לי קרוספייר כי נקנה כרטיס של ATI XT1900XT) שניתן לעשות איתו OC . תודה מראש על העזרה , גל

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by roeegr,

אהלן אני או-טו-טו מקבל מחשב חדש. E6750 על Gigabyte GA-P35-DS3. אני רוצה לעשות OC בקטנה ואני מתלבט לגבי הזכרון, שהוא הדבר היחיד שלא קניתי עם המחשב. יש לי ביד עכשיו 2GB של Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 2.1V, ver2.1 שקניתי תחת לחץ מהמוכר. הם עדיין בקופסא, והשאלה שלי היא האם להזמין, לחכות 14 יום שיגיע ולהחליף אותם באחרים, כאשר ה-3 המקוריים שהתלבטתי בינהם: GEIL GB22GB6400C4DC DDRII PC 6400 2GB(1GBx2) 800MHZ CL4 LED (מסדרת BlackDragon) GEIL GX22GB6400UDC DDRII PC 6400 2GB(1GBx2) 800MHZ CL4 ALUMINUM (אלו עם גופי הקירור הכתומים) G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 (אלו עם גופי הקירור בצבע תכלת) קחו בחשבון שאני OC מתחיל ורוצה לעשות משהו בסיסי, והשאלה היא…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל. אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by eran1,

לאחרונה אני קורא פה הרבה בפורום על ליבות כפולות שעומדות לצאת למעבדים. מזה אומר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by Esparco,

http://www.vr-zone.com/?i=3662&s=1

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by zobb,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה לוח ומעבד הוא הכי טוב למשחקים. עכשיו אני לא יודע אם למשחקים כבדים כדאי לעשות OC או בלי OC אם כדאי AMD או Intel תביאו לי את הלוח והמעבד הכי טובים שאפשר בשביל משחקים. תיקון : תקציב 2000 ש"ח מקס

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  11. יש לי היום לוח ga-k8nf9 nforce4 של גיגביט ומעבד שלamd 3000+939 מה אני יכול לדרוש עליו היום בשביל להשתדרג לדואר קור? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. Started by or_cool,

יש לי מחשב דיי ישן P3 ומחוברים אליו 2 סטיקים של 64 ויש בו XP ובמידע מערכת ובמחשב שלי הוא מזההה רק 64 ולא 128 זה משגע אותי... מישהו יכול לעשוזר נ.ב ואם אני מחבר כל אחד בנפרד הוא מזהה 64 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  13. איזה לוח עדיף ומה כדאי מבחינת עלות תועלת. למחשב סלוני למולטימדיה. ( סרטים, משחקים, מוסיקה) מערכת עם מארז HTPC ומעבד - INTEL E8400 כנראה תותקן Vista Hoem Premium. ומוסיף כרטיס 8600GT מתלבט בין שני לוחות אם של GIGABYTE: 1. לוח אם: gigabyte ga-73pvm-s2h nforce7100 M-ATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 אין לו DUAL CHANNEL. אך יש לו יציאה אופטית(סאונד) מובנית, עולה כ 460 ש"ח 2. Gigabyte GA-G33M-S2mATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557 ללא יציאה אופטית אך תומך ב DUAL CHANNEL. יקר בכ-150 ש"ח. האם DUAL CHANNEL יהיה קריטי עבורי למערכת HTPC? למשחקקים (לא כבדים) הרצת סרטים ומוזי…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by Luffy,

הפכתי את האינטרנט כדי למצוא פרט אחד קטן (ללא הצלחה): מה המתח שבו אמורים הזכרונות האלה לעבוד בו? האם ייתכן כי הם מקור הבעייה שלי עם לוח האם - ולו בגלל שהם מקבלים מתח נמוך מדי (ערכת שבבים P35)? האם זה יכול לגרום לבעיות BOOT בשלב שלפני POST? אודה לכם על כל פיסת מידע. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. איפה ניתן להשיג זכרונות VALUE של ADATA/VDATA? כי פשוט חיפשתי בנועה ובפיסילוגיק ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by roy123,

‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by Patience,

שלום , אני רוצה לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין דואל לבין קור2 אחת ולתמיד ומה יותר טוב ולאמת את זה שחבר שלי אמר שבדואל הרגיל הליבות לא מתפקדות טוב ביחד כאילו אני "גשר" ביניהם ואילו בקור2 יש את הגשר והם (הליבות) עובדות טוב ביחד שלא ! כמו הדואל הרגיל אז בשורה התחתונה מה עדיף לקנות ולמה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. זהו למעשה הפרמטר הקריטי ביותר מבחינתי לגבי עתיד כפולי הליבה של AMD - האם זכרון המטמון שלו יהיה 4MB לפחות ומעלה בדור הקרוב שישווק ? ואם כבר אז נהייתה התבהרות כלשהי בנוגע לתאריך שיווקו בחנויות (בארץ כמובן ) ? תודה רבה מראש לעונים

19. Started by yonni,

/הלינקים צונזרו. נא לא לפרסם חנויות בפורום!/ תסתערו

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by trance_lover,

מה כדאי להתקין על המחשב הישן שלי ראדון 9250 ראדון 9600 והלוחות אם הבאים: ASUS pss800-vm EPOX EP-8RDA פשוט יש לי 2 מחשבים איזה מהכרטיסים כדאי להתקין...

21. Started by most,

אז למען הסדר הטוב, חיפשתי בפרום ובגוגל ומצאתי חלקי הסבר הייתי רוצה להבין, הרי הגיעו למין "קצה גבול יכולת" בהגדלת תדר מעבד חד ליבה(משהו באזור 3.8GH) ואז החלו לפתח את כפולי הליבה לצורך ביצועים טובים יותר. השאלה האם כפול ליבה של AMD (לצורך העניין) 5000 שעובד בתדר של 2600MHZ (אני מניח שהנתון הוא עבור ליבה אחת) שווה ערך למעבד חד ליבה בעל תדר עבודה של 5.2GH או שההסבר שונה? כנ"ל למעבדי הקונרו? אשמח לתשובה פשוטה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by davidwcg12,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ובחרתי את לוח האם הבא: asus p5b-vm (ומעבד core2 duo e6300) כך שיש עליו גם כרטיס מסך וגם כרטיס קול . רציתי לדעת האם למישהו יש המלצות או הסתייגויות לגבי לוח האם הזה? והאם למישהו יש המלצה לגבי לוח אם אחר שיש בו כרטיס מסך וקול בסכום של עד 850 ש"ח ? פשוט אין לי מושג רב לגבי הרכיבים שבחרתי והייתי שמח לשמוע חוות דעות לגביהם. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. Started by jacobra,

בלוח אם: ?GIGABYTE? - ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? רשום שיש שם כרטיס קול מובנה עם שמונה ערוצים... מה זה אומר בדיוק? מה זה ערוץ? זה כמו 5.1?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by udist,

מה עדיף, סטיק אחד של גי'גה או שניים של 512MB?? המפרט בצד... האם ישמר לי הדואל צ'אנל אם אני קונה שני סטיקים שהם לא זהים לשניים שכבר יש לי?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  25. קיבלתי את המחשב שלי והפעלתי אותו היום (שישי). התוכנה שקיבלתי עם הלוח אם מראה כי המעלות של המעבד בזמן שאני עובד איתו רגיל (מתקין דרייברים ובאינטרנט) עומדות על 49-50, וכשאני משחק איתו מישחק כמו CS אז הן עומדות על 55+-. זה בסדר? נ.ב הגוף קירור והמעבד הם המקוריים של AMD. תודה לעונים. מנהלים אם זה קשור לפורום "אוברקלוקינג וקירור" אז תעבירו את זה לשם בבקשה.

• 9 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים