מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
כדאי לעשות לו OC או משהו ? כי המחשב עובד דיי לאט ויש לי ABIT NF7 BARTON 2500+
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם יש לחבר שלי הלוח האם הזה eMachines LV7MM2 ,מובנה עליו כרטיס קול ומסך.. והוא איבד הדייסק.. תעזרו לי למצוא הדרייברים של כרטיס הקול והמסך המובנים עליו ותודה רבה לכל העוזרים . מידע נוסף : http://parts.emachines.com/emachines/Moreinfo.asp?Product_Id=68981
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
hi... I have this memory in my computer..: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144114 my question is will this memory fit into the newer systems .... ? (184 pin or all this stuff.... thx! Odedb52
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה בין הזכרונות הבאים: כולם ddr 512 mb 3200 cl2.5 1. samsung 2. A-data 3. twinmos תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אצל האינטל המהירות BUS היא 800 מגה הרץ, איך זה הולך ב AMD? אני רוצה להלביש מעבד AMD על לוח אם של אסוס: ASUS A7N8X nForce2 FSB333/DDR400/AGP 8X/Audio/Lan/UDMA133/USB2.0 אני פשוט לא מבין את כל הענין הזה של המהירות BUS אצל AMD לעומת INTEL ועוד שאלה, למה כולכם ממליצים על זכרון אחד של 512 במקום על 2 של 256 ולנצל את DUAL CHANNEL ????
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ראיתי באפשרויות לוח אם אסוס P5RD1-V אפשרות לכרטיס מסך PCI EXP x16 אבל ב-mode-4 מישהו יודע להסביר מה הכוונה אולי איטי יותר מ pci x16 ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום מחפש המלצה ללוח אם P35 עם כמה שיותר חיבורי PCI על הלוח ושיתן תמורה טובה לביצועים אחד כזה אמין ולא עושה בעיות המחיר לא משנה אני יכול להשקיע שיתאים למעבד Q6600 ולזכרונות 800... תודה!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אםGigabyte GA-7S748 עם שלוש כניסות DDR. בשתיים מהן יש לי PC3200 256MB DDR ואני רוצה לקנות זכרון לכניסה הפנויה. האם אני יכול לקנות זכרון של ג'יגה? חצי ג'יגה? או ששני הכרטיסים האחרים מגבילים אותי לכרטיס נוסך של 256? תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נראה לי שזה הכי מתאים לפה אם לא אז תעבירו סורי http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=13&XLID=0&UID=11669610 זו התוצאה שיצאה לי..זה המפרט שלי 7600GT 256 MB 256 BIT E6300 CORE 2 DUE 2GB RAM 533 MHZ האם זה טוב?{התוצאה למפרט}
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש הבדל גדול אם יש לי כרטיס זיכרון אחד של ג'יגה או שניים של 512?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר עם המעבד הבא : E6600 האסוס דלוקס או ה-DQ6 של ג'יגהביט
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה בכותרת. המחשב משמש למשחקים (לא כבדים מאוד), מסמכים ואינטרנט. יש לציין שזה בדחיפות גבוהה עקב כך שעלי להחליט מחר. תודה רבה, נדב
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יש לי במחשב שני חיבורי אודיו מקדימה מיקרופון ואוזניות משום מה כל מה שהטכנאי עשה הוא לא הצליח לחבר את החיבורים ללוח אם וזה לא עובד פשוט לא עובד המחשב והחלקים הם רכיבים חדשים שקניתי מאותו טכנאי מהחברה ומהשקיות בלוחות של אינטל אין בדרך כלל בעיות אני גם מבין במחשבים ואני לא מצליח לחבר ולא הצלחתי לחבר את החיבורים מקדימה ואני לא יודע מדוע הדגם של הלוח אם שלי הוא 915CYL השאלה שלי אם יש לי מחשב חדש ואחריות על הלוח אם מדוע זה לא עובד , דיברתי עם הטכנאי אני לא הצלחתי והוא גם לא הצליח ניסנו וניסנו וכלום הוא מבין הוא בוגר הטכניון הוא לא סתם טכנאי מחשבים הוא גם היה מורה שלי לאלקטרוניקה בבית הספר ועכשיו הוא סיים ללמד ופתח חנות לדעתי יש דפקת באותו לוח אם שקיבלתי מהיצרן…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג במקצת את המחשב (הישן) שלי בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון אפשר להכניס לו. ב-cpu-z כתוב שהזיכרון הוא - ddr-sdram. מה זה אומר ואיך אני יודע איזה מהם?! לוח האם שלי הוא - +Gigabyte 7VTXE ומעבד - AMD Athlon MP Palomino ובנוסף- האם כדאי לי לשדרג גם את לוח האם (בלי מעבד- אך עם כיוון לשידרוג עתידי של המעבד[בכיוון של אחרי יציאת הקונרו אחרי ירידת המחירים הצפויה])? תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המחיר של הזיכרון הזה ממשיך לרדת מה הם מנסים כולך כך להיפטר מהזיכרונות האלה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרון RAM למחשב קיים, לוח Dual-Channel DDR400 ASUS P5GD1 PRO אני רוצה לשדרג ל- 2 גיגה אין לי מושג מה לקנות אשמח לעזרה, התקציב שלי מוגבל ואני רוצה לשחק קצת עם המחשב לכן השדרוג. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם היות והידע שלי בחומרה הוא דל, אשמח לקבל את עזרתכם בשאלה הדי בסיסית שלי: כרגע יש לי AMD64BIT שרץ על לוח אם מסוג Albatron K8X800 Pro 2 עם סטיק זיכרון דואלי יחיד של 512RAM PC3200 R2 מסוג OCZ. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512mb למחשב, כאן מגיע תורכם. אני רוצה לדעת במה אני צריך להתחשב בקניית סטיק הזיכרון החדש? כלומר, אני לא רוצה שהתזמון של הזיכרון הישן שלי היפגע והאיכות של הזיכרון (הבנתי ש OCZ היא חברה מעולה) תשאר גבוהה גם כן.... איזה זיכרון כדי לי לקנות? אותו זיכרון בדיוק? כמו כן רציתי לשאול אם תהיה לי בעיה להריץ את הסטיק הנוסף בדאול צ'אנל? הלוח שלי תומך ב 2 ערוצים דואלים ו 2 SDRAM לא? מודה לכם מקרב לב!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני הולך על האמינות, ועל זה שזה תומך מרובעי ליבה, וגם לוח מצויין. מעדיף את זה מאשר את הג'יגה ביט 965. אני עושה בחירה טובה נכון? חושב להדגיש, אני לא עושה שום OC. (המעבד שיהיה- E6300)
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני לומד בקורס A+ ביקשו ממנו לכתוב כמה מילים על SLOT 1 ואיניי מוצא שום דבר באיטרנט וגם אל בספר שקניתי.. אם אפשר עזרה קטנה אשמח מאוד תודה.. אינני בטוח שזהו המקום לפתיחת הנושא אם זה לא מבקש את סליחתכם..
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח ECS I915P, ברגע זה מחובר אליו מעבד HT P4 3.0 האם אפשר לחבר E6600 על הלוח הנוכחי ? תודה לעוזרים מידע על הלוח : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/1300-overview.jpg&imgrefurl=http://www.trustedreviews.com/motherboards/review/2005/04/19/ECS-915P-A-1-2A-/p1&h=386&w=550&sz=47&hl=iw&start=5&tbnid=qVxSrroLOHx6hM:&tbnh=93&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3DECS%2B915P-A%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26sa%3DG
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני ממש לפני רכישה של לוח אם ומעבד חדש למערכת בחרתי ללכת על לוח אם שמשלב את שני העולמות (DDR1 , DDR 2 + AGP , PCI-E) הלוח אם מחברת ASRock בדגם 775Dual-VSTA והמעבד כניראה יהיה E6300 או E6400 (תלוי כמה כסף ישחררו לי ) האם יש לכם איזה שהם ביקורות לגבי שני המוצרים האלה ? (בעיות בחומרה \ תוכנה ) לפני שאני רוכש אותם ?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי זכרונות מסוג : G.skill 2X1GBPK 6400CL4 800MHz שאני נכנס לcpuz הוא מראה לי שהמהירות 400Mhz, למה זה מראה ככה ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מתכוון לעבור ל-windows 7 ומכיוון ש64 ביט זה העתיד גם ככה אז אני מעוניין להוסיף ram ולהתקין את גרסת ה64. יש לי לוח אם p5b dlx-תומך עד gb8 ב4 dimm עם מעבד e6400 שככל הנראה יעבור קצת oc כרגע מותקנים לי G Skill F2-6400CL4-2GBHK - של 800- (שני סטיקים של גיגה) אם אני מוסיף עוד זכרונות באיזה פרמטר צריך להתחשב (מהירות גודל או cl ) בשביל שתהיה תאימות לאלה שכבר מותקנים המטרה שלי היא להגיע ל6 גיגה (8 לא ממש אופציה כי אני לא אזרוק את הקיימים)- האם ההוספה של שני סטיקים של 2gb יעילה ומומלצת ותאפשר את העבודה של הערוצים הכפולים או שעדיף למשל להוסיף רק עוד שני סטיקים של גיגה ואז יהיו 4 סטיקים בגדלים זהים הייתי גם מעוניין בהמלצה של דגמים ספציפיים לפי הגדלים שתמליצו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי AMD 4400 ולוח M SS5-3 שיחקתי עם המעבד וכמה פינים יצאו מהמקום , ואחד מהם תקוע בלוח M מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-