עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yosisharaby,

אמרו לי שטווח המחירים שלו יהיה 1100-3000 ש"ח ואני רוצה לקמות מחשה חדש.. אמרו שהמעבד ב-1000 ש"ח יהיה 1.83 ג'יגה הרץ זה נחשב למהיר במעבדי הקונרו או שעדיף כבר פנטיום D ב200 דולר מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by T_A,

או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by mc_elad,

בבקשה עזרה (ומי שלא הבין מדובר במעבדים)

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by The Liav,

שלום, מישהו יכול לומר לי כמה עולה, הלוח אם של ATI ו AMD ? שמו הוא Amd Ati 780G/V . ואם אפשר כמה עולה בשקלים ולא בדולרים. תודה מראש, ליאב.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by johnyG,

שלום, יש לי מחשב שעושה לעצמו RESTART כל הזמן. לאחר סדרת בדיקות הנחתי (לא בוודאות) שמדובר בהתחממות של מעבד. מדובר בסלרון 2.4. המאורר נראה בסדר, שמתי משחה טרמית, והורדתי תוכנה של MSI (יצרנית לוח האם) למידע על המערכת. התוכנה מייד נותנת לי הודעה שמהירות המעבד 129 מעלות (??) והיא רוצה לכבות את המחשב. התוכנה EVEREST לעומת זאת אומרת שטמפ' המעבד היא רק 34 מעלות. מה עושים במצב כזה? האם יש תוכנת תקן מקובלת בשוק לידיעת הטמפ' של המעבד? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. איזה מהם מראה באמת את החום של הליבות? רוני

7. Started by Tomersoni,

איך המעבד הזה מבחינת מחיר כמעבד חזק אשר יהיה טוב במשחקים, עיצוב גרפי, ושאר השימושים כגון גלישה באינטרנט וכו'? האם הוא יהיה טוב לשימושים אלו וגם ייתן לי אפשרות לoc קל עד בינוני עם קירור סטוק? האם יש מעבד amd שעדיף עליו?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by eitanb3,

שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה ‏Athlon 64 4600+ או ‏Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר שקיים? (אינטל \ AMD) תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Xstyle,

שלום אני רוצה להרכיב מחשה HTPC עכשיו אני בחרתי במארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7001.asp thermaltake mozartsx vc7001 שני שאלות איזה לוח אמ אני צריך במארז הזה רשום שמה משהו על ATX לא הבנתי מזה? ואולי מישהו יכול לאמליץ לי על לוח אמ של ASUS אני מעדיף מעבד אינטל! לא הכי זול! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. שלום! יש לנו בבית מחשב נייד שאנו מעוניינים למכור. הוא מדגם COMPAQ PRESARIO 1200. זה המפרט שלו: מעבד: Intel Mobil Celeron II 766MHz. זכרון: 128MB SDRAM. כרטסי מסך: Trident CyberBlade i1 - AGP. לוח אם: VIA Apollo VT8601 ProMedia. הארד-דיסק: Toshiba 10GB 4200 RPMץ כונן דיסקים רגיל (פלופי). כונן דיסקים: LG X24. כרטיס רשת אלחוטי: D-Link AirPlus G+ DWL-G650+. בא עם WINDOWS XP SP2. המסך הוא 14". יש כמובן רמקולים ויציאות כמו בכל מחשב, LAN, USB LPT וכו'... כמה לדעתכם הוא שווה?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by elkriefy,

שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט מדגם X58A-UD3R עם 6 גיגה זכרון (3 צ'יפ של 2 GB) אני מעצב גרפי בתלת מימד אנימציה סאונד וכו ועורך תכנים אלה למנועי משחקי מחשבים. (כמו UNREAL3) המחשב שלי מקרטע או ננעל לאחר זמן שימוש ממושך כאשר יותר משני תוכנות עריכה מופעלות (פוטושופ ומאיה בייחד או UDK וכו וכו) אני מעוניין להגיע למצב שבו יתאפשר לי לעבוד עם כמה תוכנות בבת אחת כי המצב כרגע מבזבז לי הרבה זמן עבודה. הנה קאפ של CPU-Z: האם ניתן להוסיף עוד שלושה שבבים של 2 GB או שעדיף לקנות שלושה של 4GB והאם זה יעבוד בתצורה נורמלית? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. שלום חבר'ה יש לי חבר המעוניין לרכוש לוח-אם חדש הוא מתעניין על הלוח - GIGABYTE GA-8S655FXL רציתי לשמוע חוות דעת לגבי הלוח עצמו .. והוא רוצה לדעת מי יותר טוב - הלוח הנ"ל או P4P800SE של ASUS וגם אם יש למישהו לוח אחר להציע , שיציע .. הוא מחפש עוד לוחות טובים עד למחר שהוא מוכן לשלם ! לא לשכוח , תמיכה ב- AGP8X , מעבד פרסקוט 2.6 וכרטיס מסך R9600 כמובן . המחיר שהחבר שלי משקיע הוא עד 600 שקל בלבד !!! לא מעבר לזה ! טוב עד כאן תודה רבה לכולם .

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  13. שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by OgANDi_BoY,

י ש לי לוח אם של ASUS דגם p4v533-mx לפי אתר של אסוס אני יכול לשים זיכרון DDR SDRAM http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=212&l1=3&l2=12&l3=53 איזה מהירות זיכרון אני יכול לשים? 333MHZ או 400HMZ ??

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. יש לי 2 סטיקים של 512 של חברת SUPERTALENT DDR2 עם קירור ופועלים על 667MHZ ויש לי 2 סטיקים של OCZ DDR2 כל אחד ג'יגה אחד. ופועלים על 800MHZ כרגע אני עם שני הזוגות(3GB) אבל אני זוכר שניסיתי רק עם הOCZ(2GB) והיה מהיר יותר... עזרה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך bfg 7800 gs שיושב בagp העניין הוא שאני רוצה להחליף מעבד ולוח אם רציתי לדעת אם הלוחות החדשים שתומכים בכפול ליבה עם הסוקטים החדשים באים עם אופציה לagp ואם יש גם כרטיס כאלה עם אפשרות גם ל agp וגם ל pci-e

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  17. אני צריך לוח אם ומעבד חלשים.. לא ברמה גבוהה.. אבל שיהיה של אינטל ומחירים אם אפשר אני גר באזור חולון-ראשון..תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by Hartley,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. אשמח לתשובה

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by bazakaza,

שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. Started by SUPER300,

עכשיו יש לי דרישות יותר ברורות ללוח אם לאחר שבדיון הקודם הבהירו לי קצת יותר את העניינים. פתחתי דיון חדש מכיוון שבדיון הקודם נהיה לי קצת בלאגן בראש ונהיה גם קצת בלאגן בדיון... אז אלו הדרישות שלי: 1) התקציב הוא בסביבות 500-600 שקל (כמובן שבפחות זה יתקבל בברכה) 2) שיתמוך בOC בינוני לi5 - בסביבות 4.5 Ghz (שיהיו גופי קירור) 3) סוקט 1155 4) כרטיס קול איכותי מובנה (לפחות 7.1 ערוצים ) 5) שיהיו שני חיבורי SATA 6GB/s 6) שיתמוך ב16 GB RAM עם ארבעה סלוטים תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Bh,

שלום! יש לי לוח אם ECS P4S5MG 62-0311-001131-00101111-040201-SiS650$P4S5MG_P4S5MG SiS650 תאריך הביוס: 03/11/2002 אני רוצה לעדכן את הביוס, אך מצאתי עדכון בגרסא יותר מוקדמת ממה שלי יש.. האם אתם יודעים אם יש עדכונים חדישים יותר לדגם הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. למה מעבד E6700 עדיין יותר יקרא ממעבד E6750 ???

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by אוריפ,

לפני כמה זמן הייתה באתר (או באת ראחר) כתבה על השוואה בין המעבדים החדשים של אינטל (הדותן) מול הA64 של AMD. מעבד M שעבר OC עבר ברוב המוחץ של המקרים אפילו את ה4000+! אז יש לי שאלה, למה לקנות את ה4000+ במעל 5000 ש"ח שיש פנטיום M (דותן) ב3000 ש"ח? או אפילו אם אתם לא רוצים ללכת רחוק מה עם 3500+ מול ה1.6 או 1.7? אני רואה בעניין כמה מגבלות עיקריות: 1. אין כמעט לוחות למכירה שתומכות במעבדים ההלו (אבל כבר הכריזו על כמה והם בדרכם לשוק). 2. מהירות באס נמוכה (יועלה עם הALVISO שיצא בקרוב מאוד). 3. אין תמיכה בPCI-E או אפילו בAGPX8 (גם יפתר ע"י הALVISO). 4. חוסר תמיכה ב64 ביט (אפשר להגי דשכיום זה לא משמעותי, אבל חסרון לעתיד). חוץ מאלו שרובם יפתרו בקור במאוד יש למעב דהזה יתרונות מעולים (צר…

דיונים חדשים בפורומים