עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofer40,

היי הזמנתי מחשב שמבוסס על מעבד AMD בסוקט 754 ורציתי לדעת אם עשיתי נכון שבחרתי את הלוח הזה: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo_Platinum&class=mb אם יש לכם הצעות ללוח טוב יותר במחיר הזה אשמח לדעת ואשנה את ההזמנה. תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by coldplay,

(קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שענה לי על התשובה) יש לי כרגע שתי סטיקים של 256 DDR כDC של קינגסטון. אני מתלבט אם להוסיף עוד אחד של 512 או 1024 אבל זה לא חשוב כרגע. השאלה שלי היא האם הזכרון הבא שאני רוצה להוסיף חייב להיות גם קינגסטון מאותו דגם? זה חשוב למען תאימות, זה קריטי? ואם זה לא חשוב אז זיכרון חדש עם תכונות שעולות על הזיכרונות הישנים יעשה את ההבדל?

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שלום, מישהו יכול בבקשבה להראות לי את כל ההבדלים עד הפרט הכי קטן בין שתי לוחות האם הנ"ל? או שאולי מישהו מכיר אתר עם טבלה שמשווה בינהם? באתר הבית המידע ממש לא מאורגן לכן קשה מאוד להשוות! תודה רבה מראש לכל מישיעזור!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by guryg,

שלום, אני מנסה להתקין זיכרון 4GB במחשב שלי אשר לוח האם שלו תומך בזיכרון של עד 4GB בשני כרטיסים של 2. כשאני מדליק את המחשב הוא מתרסט מידי פעם (הצליח פעם אחת להעלות את וינדוס אבל נפל. הרצתי את memtest86 והוא מתרסט לאחר 5 שניות (ממש מתרסט ולא מדווח על שגיאה). כאשר אני בודק רק כרטיס אחד כל פעם בכל אחד מהחריצים הם תקינים. הבעיה מתרחשת רק כאשר הם ביחד. ה-bios שלי הוא גרסא אחת לפני הגרסא הכי מעודכנת, אבל העדכון מתייחס רק לתמיכה בדיסק יותר גדול. יש לי מחשב עם לוח אם - MSI: P6NG Neo-Digital עד היום היה לי זיכרון של 2G בכרטיס אחד: Genesis - 2GB Module - DDR2 800MHz CL5 DIMM Part Number: KHX6400D2/2G קניתי שני כרטיסים חדשים: 2GB Module - DDR2 800MHz Part Number: KVR800D2N6/2G …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by DrLEON,

במקרה ראיתי באתר הזה http://isracomp.net/en/prices.html?id=15 לא נראה אתר משהו אבל שווה לשאול אותם אולי טלפונית.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צלם שעובד בעריכת תמונות ווידאו, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב והמליצו לי מאוד על המעבד intel core 2 quad q6700 - 2.66 ghz - 8mb cache - lga775 tray, האם המעבד הזה טוב? האם ניתן והאם יש צורך לעשות למעבד הזה overclocking? האם אני צריך משהו יותר טוב מזה לצרכים הללו? טל

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by SixKiller,

לאן אני יכול לחבר את הסאב... יש אפשרות אחרת חוץ מהחיבור האופטי?... נורא חשוב לי כרגע... תודה עריכה: בעיקרון אני רואה שיש לי פה 2 אפשרויות... ששתיהן לא טובות... 1.חיבור אופטי.. יש לי 3 מגברים שונים... 2.לחבר את הCenter ואת הSubWoofer לחיבור של המיקרופון.. ואני צריך את המיקרופון... השאלה שלי.. אם מישהו יכול להציע לי אפשרות אחרת...(חייב להיות משהו אחר...) :\ תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  9. מעבד intel c2d e6600 זיכרונות 800MHZ כרטיס IEEE, ללא SLI/CF. OC קטן. איזה לוח אם יתאים לדרישות הבאות באיזור 1000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by dardanadg,

שלום, אני בהתלבטויות רבות בקשר לקניית לוח אם. אני משתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ והשאלה העיקרית שלי היא האם יש לוחות ספציפיים שתומכים בזיכרון זה ואם כן איך אני מזהה אותם. מעבר לזה אני מצפה שתמליצו לי על לוח אם אמין אם ביצועים טובים. אני סומך עליכם חבר'ה. דרך אגב אם זה משנה או לא את בחירת הלוח אם אז המעבד שאני מתכוון לשים על הלוח זה או : Intel Pentium 4 2.6 Ghz 800Mhz או INTEL P-4 2.40GHZ 800MHZ FSB. תעזרו לי בבבקשה לבחור לוח אם פשוט שזו השקעה לטווח ארוך ואני את הלוח הכי אפקטיבי שמתאים לי הכי. תודה רבה שוב... :

11. כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל. אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  12. אני חייב לדעת האם ה- AN8 ULTRA טוב לאוברקלוקינג חזק ?

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by Chymes,

יש ברשותי זיכרון G.Skill 512X2 כמעט שנה. הזיכרון יושב על לוח אם NF-7 תוצרת ABIT. מעבד Athlon XP 2500@3200. תיזמון מקורי 2.0.3.3.6.החלפתי את הזיכרון לפני כמעט שנה. בהתחלה, כשרק רכשתי את הזיכרון, הוא לא אפשר לי להעלות את XP. העלתי את המתח מ-2.6 ל-2.9 והבעיה נפתרה. לצערי, לא טרחתי להפעיל תוכנה torture על הזיכרון. לאחרונה הזיכרון התחיל לגרום לקריסת משחקים. היום הרצתי את S&M והוא מצא בזיכרון את הבעיה זאתי: Bus error: 1 Address error: 1 ניסיתי לשחרר תיזמונים ל-2.5.4.4.8 והבעיה ממשיכה. מה זה אומר? איך פותרים אותה? האם עלי לממש אחריות?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by Lol10k,

90% שהלך לי המעבד אז אני מחפש מעבד חדש. הלוח אם abit kv8 pro סוקט 754. עוד שנה~ במילא אני קונה מחשב חדש אז אני מחפש משהו לא יקר ופשוט שיחזיק לי למשחקים ישנים (1.6) וקצת עומס של תוכנות כבדות/ואינטרנט/מוזיקה. המעבד שהיה לי הוא amd athlon 64 3200 2.4ghz ראיתי את SEMPRON_754_2800-64-Tray האם יש הבדל ממשי שיורגש בין המעבד הקודם לנתון? תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. שלום, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA INFINITY, ושאני מפעיל את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו המטומטם של האינפיניטי ואני לא מספיק לראות את אם רשום שהזכרונות עובדים בDUAL CHANNEL... יש דרך לבטל את הלוגו הזה כדי שאני אוכל לראות אם הכל טוב עם הזכרונות?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by Refaelo,

שלום לכולם חבר שלי בנה מערכת חדשה בעלת מעבד Q9300 הטמפרטורת של המעבד בזמן מנוחה היא 55-62 מעלות , וזה נראה לי קצת גבוה . מה דעתכם

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by POD,

אהלן , ברשותי לוח די ישן של +GIGABYTE 7VTXE ומעבד AMD 1800, לפני זמן מה המחשב נדפק (כנראה התחמם), היו מלא סקטורים פגומים בדיסק הקשיח (שסודרו), אך שתי מערכות ההפעלה שהיו עליו נדפקו לגמרי (עדיין אפשר לראות אותן כשהמחשב עולה- כלומר ה-BOOT SECTOR תקין). המחשב היה אצל 2 טכנאים והם טענו שהדיסק הקשיח נדפק וצריך להחליף. החליפו דיסק, אבל מה, עכשיו שמתי לב ששיחקו עם ה- clock switch בלוח אם, הורידו את המהירות ל1150 MHZ. אם אני מעלה אותו ל-1500 (כמו שהיה תמיד), שוב מסך כחול כשחלונות עולים. ניסיתי לצרוב גירסאות BIOS שונות, לא עוזר. רק לעבוד במצב של 1150 MHZ. האם נראה לכם שהלך הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש

19. מישהו מכיר חנות ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by SnakeBite,

שלום לכוווווולם, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העיקרוני בין סדרת OCZ value לבין OCZ GOLD ו OCZ PLATINUM כי לפי מה שזה נראה זה רק הציפוי שיש עליהם שהוא מוליך חום אבל בטוח יש עוד הבדלים...אולי תזמונים עידו

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D865GBF עם 4 סלוטים לזכרון החלפתי 2 שהיו DDR400 256MB ל2 Elpida EBD52UC8AMFA-6B 500MB כך שכרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון (ב2 סלוטים האחרים היה לי ונשאר 2 של 500 A-Data שרשום שהם PC3200 200 MHz האם שדורגתי מ1.5 ל 2 או שהורדתי את המהירות ובכך לא הועלתי? להשאיר או להחזיר? :-\[br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 15:26:49 אני חושב שהזכרון החדש איטי יותר אבל לא סגור על זה...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by BoRiS.K,

האם זיכרונות של SAMSUNG הם זיכרונות טובים כי היה לי זיכרונות בלי חברה משהו חראאאא והחליפו לי ב-SAMSUNG עכשיו יש לי 1 GB של SAMSUNG

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by i022052,

ראיתי במפרט של לוחות אם יש 1394. מה זה ולמה זה טוב?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני לא היחידי שלא יודע מה הן כל האופציות בביוס,אז החלטתי לפתוח על זה עמוד שאלות\תשובות. קומפוננט תעשה את זה סטיקי בבקשה זה דיי חווזר על עצמו. ועכשיו לשאלה שלי,איך פאט עובד? איך ממש הוא עובד,כתוב שהוא מוריד לייטנסיז מהמעבד לזיכרון אבל מה אם הזיכרון שלי כבר על הלייטנסי הכי טוב שלו?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. בכל אתרי המכירות הפומביות התחילו לאחרונה למכור מחשב בשם via 2000plus עם 128מגה זיכרון ו-40גיגה הארדיסק בפחות מ1000ש"ח חיפשתי על המחשב הזה בגוגל, מתברר שהשם 2000plus הוא איזו המצאה ישראלית לVIA אין דגם של שום דבר שנקרא ככה, והשם הזה לא מוזכר בשום אתר לא ישראלי. בכל מקרה הבנתי שמדובר במחשב עם מעבד C3 של VIA, אבל מה שלא הצלחתי למצוא הוא איזה לוח ואיזו גירסה של C3, מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים