מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר לזיכרון בתוכנת EVEREST מופיע לי שהזכרון הוא ב2T מה זה אומר והאם בגלל שיש לי סלוט אחד של זיכרון הוא לא אמור לעבוד ב1T? ומה אחוזי השיפור בין 2 ל 1T? ובביוס אין לי דרך להגיע לתזמונים האלו GA-7VAX של ג'יגהבייט כמובן.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה אומר ה 512K במעבד AMD Athlon 2500 ? ומה מהירות ה FSB שלו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קיבלתי הודעת שגיאה אחרי שינוי הגדרות בביוס "bios rom checksum error" ואחרכך אין תגובה...
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, מאז שקיבלתי את המחשב נתקלתי בבעיה עם הזכרונות שלי. המחשב שלי היה עושה מלא מסכים כחולים וריסטים. הצלחתי לעלות על הבעיה בעצמי למרות שהמעבדה של החברה שממנה קניתי לא הצליחה לעלות על זה. הזכרונות שלי תקינים ועובדים טוב כשהם עובדים לבד (2 סטיקים של 512MB ביחד ג'יגה), אבל כאשר הם עובדים ביחד הם גורמים למסכים כחולים, כנראה מתנגשים ביניהם. לכן החלטתי שאני רוצה להחליף את הזכרונות ולהשתדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB …
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
רכשתי והתקנתי היום שני זכרונות של TWINMOS. כל סטיק של 1GB. את שניהם חיברתי לסלוטים הירוקים בלוח אם, כמו שרשום בחוברת של הלוח כדי שיעבדו בדואל. אני ממש מבולבל, ולא נראה לי שהזכרונות עובדים לי בדואל....אני בטוח יותר נכון לומר... הנה תמונות, ויש גם את הדגם של הלוח אם שלי במפרט. האם מישהו יודע למה זה ככה? האם זה בגלל שהמעבד נמצא בOC?האם זה משנה את התדרים של הזכרונות? האם צריך לשנות משהו בביוס?,מישהו מכיר את הביוס של הלוח הזה?! מחכה לתשובה. הנה התמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/185052/5811654.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185052/5811653.jpg ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב לפני יומיים. המעבד שהזמנתי היה +AMD 4800. עכשיו התקשרו מהחנות ואמרו לי שאין להם את הדגם הספציפי הזה אבל הם ייתנו לי את הAMD5000+ באותו מחיר. השאלה שלי האם מדובר באמת במעבד יותר טוב? יכול להיות שהזכרון מטמון של ה-5000 יותר נמוך או שלא קראתי טוב. אם אפשר תשובה מהירה מחכים לאישור שלי בחנות.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה הלוח ? אני רוזה ליקנות זיכרון חדש במהירות 667 זה יתאים ? http://www.intel.com/products/motherboard/d915pcy/ הזיכרון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך גם ב ddr2 וגם ב ddr עכשיו יש אצלי 256*2 DDR. השאלה שלי היא מה יקרה למהירות של זכרונות DDR2 שאני מתכוון להוסיף 512*2. לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו שניהם על DDR גם הישנים וגם החדשים,האם כדאי להשאיר את הישנים(DDR) או להוציא אותם בכלל ולהשאיר רק את הDDR2
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעושה לעצמו RESTART כל הזמן. לאחר סדרת בדיקות הנחתי (לא בוודאות) שמדובר בהתחממות של מעבד. מדובר בסלרון 2.4. המאורר נראה בסדר, שמתי משחה טרמית, והורדתי תוכנה של MSI (יצרנית לוח האם) למידע על המערכת. התוכנה מייד נותנת לי הודעה שמהירות המעבד 129 מעלות (??) והיא רוצה לכבות את המחשב. התוכנה EVEREST לעומת זאת אומרת שטמפ' המעבד היא רק 34 מעלות. מה עושים במצב כזה? האם יש תוכנת תקן מקובלת בשוק לידיעת הטמפ' של המעבד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איזה מהם מראה באמת את החום של הליבות? רוני
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום! יש לנו בבית מחשב נייד שאנו מעוניינים למכור. הוא מדגם COMPAQ PRESARIO 1200. זה המפרט שלו: מעבד: Intel Mobil Celeron II 766MHz. זכרון: 128MB SDRAM. כרטסי מסך: Trident CyberBlade i1 - AGP. לוח אם: VIA Apollo VT8601 ProMedia. הארד-דיסק: Toshiba 10GB 4200 RPMץ כונן דיסקים רגיל (פלופי). כונן דיסקים: LG X24. כרטיס רשת אלחוטי: D-Link AirPlus G+ DWL-G650+. בא עם WINDOWS XP SP2. המסך הוא 14". יש כמובן רמקולים ויציאות כמו בכל מחשב, LAN, USB LPT וכו'... כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט מדגם X58A-UD3R עם 6 גיגה זכרון (3 צ'יפ של 2 GB) אני מעצב גרפי בתלת מימד אנימציה סאונד וכו ועורך תכנים אלה למנועי משחקי מחשבים. (כמו UNREAL3) המחשב שלי מקרטע או ננעל לאחר זמן שימוש ממושך כאשר יותר משני תוכנות עריכה מופעלות (פוטושופ ומאיה בייחד או UDK וכו וכו) אני מעוניין להגיע למצב שבו יתאפשר לי לעבוד עם כמה תוכנות בבת אחת כי המצב כרגע מבזבז לי הרבה זמן עבודה. הנה קאפ של CPU-Z: האם ניתן להוסיף עוד שלושה שבבים של 2 GB או שעדיף לקנות שלושה של 4GB והאם זה יעבוד בתצורה נורמלית? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם רוב העיסוק שלי במחשב יהיה לצורכי גרפיקה כגון פוטושופ כלומר - דו מימדי , השאלה שלי אליכם: אם וכאשר אני אוסיף עוד 100-150 ש"ח לשם שיפור הזכרון האם ארגיש בהבדל, או שזה יהיה סתם בזבוז כסף..? אם לדעתכם עליי לשפר את הזכרונות, אנא המליצו לי על הדגם. תודה רבה לכם. Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Leadtek Quadro FX560 PCX LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך bfg 7800 gs שיושב בagp העניין הוא שאני רוצה להחליף מעבד ולוח אם רציתי לדעת אם הלוחות החדשים שתומכים בכפול ליבה עם הסוקטים החדשים באים עם אופציה לagp ואם יש גם כרטיס כאלה עם אפשרות גם ל agp וגם ל pci-e
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם ומעבד חלשים.. לא ברמה גבוהה.. אבל שיהיה של אינטל ומחירים אם אפשר אני גר באזור חולון-ראשון..תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני נתקע במילה הזאת (וירטואליציה ) במעבדים כאלו שיש וכאלה שאיין ורציתי לדעת אוליי מישו יודע\מתמצא שיוכל להסביר לי בבקשה מה זה ובמה מועיל אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם ECS P4S5MG 62-0311-001131-00101111-040201-SiS650$P4S5MG_P4S5MG SiS650 תאריך הביוס: 03/11/2002 אני רוצה לעדכן את הביוס, אך מצאתי עדכון בגרסא יותר מוקדמת ממה שלי יש.. האם אתם יודעים אם יש עדכונים חדישים יותר לדגם הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב. כרגע המפרט שלי הוא: Q6600 2GB DDR2 800MHZ של כרוסאיר בשני סטיקים (נדמה לי שXMS2 זה הדגם) P35C-DS3R Shapphire ATI Radeon X1950PRO ספק 550W של כרוסאיר ובעיקרון אני מרגיש שהמחשב מתחיל קצת לקרטע.. זה נכון שזה בגלל שיש עליו לא מעט זבל, אבל בעיקרון אני רוצה למזער משחק בלי הרבה בעיות, לעשות מה בראש שלי ולהחזיר אותו חזרה בלי שיתקעו לי דברים, ולהריץ בו זמנית כמה תכניות שנוח לי... דברים שהרבה פעמים לא יוצא לי זה להריץ VISUAL STUDIO ברקע ואז ללכת לשחק, למזער את המשחק כשאני נזכר במשהו שאפשר לתקן בקוד ואז להמשיך לשחק. חשבתי לקחת 2*2GB (אותו דגם כמו האלה שיש לי רק ג'יגה יותר לכל סטיק) ולהוסיף אותם לקיימים. מה אתם חושבים? זה נראה כמו אובר…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הייתה באתר (או באת ראחר) כתבה על השוואה בין המעבדים החדשים של אינטל (הדותן) מול הA64 של AMD. מעבד M שעבר OC עבר ברוב המוחץ של המקרים אפילו את ה4000+! אז יש לי שאלה, למה לקנות את ה4000+ במעל 5000 ש"ח שיש פנטיום M (דותן) ב3000 ש"ח? או אפילו אם אתם לא רוצים ללכת רחוק מה עם 3500+ מול ה1.6 או 1.7? אני רואה בעניין כמה מגבלות עיקריות: 1. אין כמעט לוחות למכירה שתומכות במעבדים ההלו (אבל כבר הכריזו על כמה והם בדרכם לשוק). 2. מהירות באס נמוכה (יועלה עם הALVISO שיצא בקרוב מאוד). 3. אין תמיכה בPCI-E או אפילו בAGPX8 (גם יפתר ע"י הALVISO). 4. חוסר תמיכה ב64 ביט (אפשר להגי דשכיום זה לא משמעותי, אבל חסרון לעתיד). חוץ מאלו שרובם יפתרו בקור במאוד יש למעב דהזה יתרונות מעולים (צר…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ניתן להחליף מעבד במעבד אחר על אותו לוח אם כאלו בלי להחליף את לוח האם ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחרונה אני קורא פה הרבה בפורום על ליבות כפולות שעומדות לצאת למעבדים. מזה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-