עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם יש לחבר שלי הלוח האם הזה eMachines LV7MM2 ,מובנה עליו כרטיס קול ומסך.. והוא איבד הדייסק.. תעזרו לי למצוא הדרייברים של כרטיס הקול והמסך המובנים עליו ותודה רבה לכל העוזרים . מידע נוסף : http://parts.emachines.com/emachines/Moreinfo.asp?Product_Id=68981

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by shat,

האם קיים מעבד AMD Athlon 64 3200 AM2 האם הוא מעבד טוב לשימוש משחקים אינטרנט ותוכנות ואיזה לוח הכי מתאים לו שכולל בתוכו כרטיס מסך כרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס קול?? והאם אפשר יהיה לשחק איתו משקים כגון פיפא 2007???? תודה וסליחה אם זה כבר מופיע באתר פשוט אני רוצה לקנות מחשב וזו ההתלבטות שלי תודה!!!!

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  3. שלום לכם.. רציתי לדעת בקשר לזכרונות אם מישהו יכול לעזור לי מה זה cl 4 ו.. cl5 בזכרונות...( מה הבדל ביניהם) אם אפשר הסבר מפורט תודה לכם !!!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אהלן, חשבתי לי לקראת סוף החופש לפרמט את המחשב ולהפניק אותו בעוד 256 מגה בייט של זיכרון. כרגע יש לי 256 מגה בייט זיכרון של TWINMOS. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA+. רציתי לדעת אם הזיכרון הזה - DDR CORSAIR VS256MB333 PC2700 333MHZ 256 Mb CL2.5 שווה, והאם לא צפויות תקלות מסוימות בגלל זה ששני הזיכרונת לא מאותה חברה? חג שמח, ותודה. יונתן

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by zaroor,

שלום ראיתי באפשרויות לוח אם אסוס P5RD1-V אפשרות לכרטיס מסך PCI EXP x16 אבל ב-mode-4 מישהו יודע להסביר מה הכוונה אולי איטי יותר מ pci x16 ?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. אני מנסה להרכיב לבד מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולמולטימדיה. מחפש לוח אם שתומך במעבד E8400. מעדיף לוח אם של אזוס. חשוב לי מאוד שמערכת השבבים תהיה כזאת שהוכחה כאיכותית ומועילה ושיהיה יחס טוב בין המחיר לתועלת. רצוי שיתמוך בOC בשדרוג עתידי אבל נכון לעכשיו אין לי צורך בכזה. FBS גבוה. תומך dual channel memory. תומך לפחות עד 8 ג'יגה DDR2-800 זכרון ומעלה. תומך RAID על סוגיו. חשוב ביותר שיהיה מרובה חיבורים חדישים פנימיים וחיצוניים ושיתמוך כמה שיותר בשדרוג עתידי (בעיקר של הזכרון והדיסק הקשיח). חשוב לי שיהיו חיבורי SATA2 USB2 ESATA FIREWIRE וכמה שיותר סוגי PCI חדשים. תקציב: 400-700 ש"ח.. שווה לי להשקיע כל כך בלוח אם אני לא גיימר כבד... ? (בהתחשב בעובדה שאני רוצה לקנ…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Moo,

אני רוצה להוסיף עוד 256MB זיכרון למחשב יש לי כרגע TRANSCEND 256MB 333 אם אני יוסיף 256MB 400MHZ זה יוסיף משהו לביצועים?? או שזיכרונות חייבים להיות תואמים 333MHZ? יש לכם המלצה לזיכרון איכותי לא יקר? תודה!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. אהלן ברשותי p4 3000 prescott 1mb cache 800 fsb ve board asus-mx קיצר תחילה המחשב היה מיועד לאבא שלי ולכן לקחנו לו בורד עם כרטיס מסך מובנה. בכל אופן , משום מה , הבורד תומך ב 800 FSB אבל משום מה המעבד רץ על 1500 MHZ דהיינו חצי מהירות - 400 MHZ יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבבעיה ?

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  9. נערך ע"י LiorP23 לא הבנתי איך עומרי לא ערך את זה קניות אין על גבי הפורום

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by alexta-z,

אני צריך ביקורת על לוח האם הזה - Gigabyte GA-7VT600 אני אהיה מאד שמח אם מישהו ימצא ביקורת עליו, וחייב באנגלית ! תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by PSdesign,

אוקי כמו שראיתם בכותרת אני מתלבט בין הכרטיס הנ"ל ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire (530 ש"ח) (שהיתרון שלו הוא שהוא קרוספייר וזה יכול לעזור בעתיד, והוא גם יחסית זול) או האם עדיף את אחד משני הכרטיסים הבאים של ג'יגהבייט, ואם שניהם עדיפים על הקרוספייר אז האם ההבדל ביניהם שווה עוד 200 שקל? (בין הג'יגהבייטים) ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? (790 ש"ח) ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? (590 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by q1234,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_231&products_id=1038 מה אתם אומרים עליו ? אני צריך אותו למחשב שיש לנו בבית . לא לאוברקלוק , אלא לביצועים גבוהים . אתם חושבים שזה אמין שהוא 466 מגה הרץ וה-cas שלו הוא 2.5 ? יש אפשרות לקנות סטיק של 512 ואחד של 256 ? זה עדיין ימשיך לפעול בדואל , נכון ? תודה .

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

בציפיה לתשובה לשאלתי הקודמת (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=49250), חשבתי לבדוק איזה מעבד P2 350 שיש לי יותר טוב. אז ככה. על אחד כתוב אירלנד והוא מגיע במחסנית סגורה (דיי הרמתית, למרות שהצלחתי לפתוח חלק ממנה) עם גוף קירור קטן יחסית ומאורר בילט אין שכתוב עליו על החלק החיצוני INTEL במדבקת הולוגרמה. המעבד הזה הגיע עם אחריות של איסטרוניקס והמאורר שלו מתחבר ללוח אם וכולל חיישן RPM. על השני כתוב קוסטה ריקה ליד שאר המספר הסיריאלי וכו' והוא מגיע עם גוף קירור מפלצתי אבל חיצוני ומאוורר יותר גדול אבל גנרי (אותו סוג חלש שהיה לי על P1-166 פעם). המאוורר הזה מתחבר (כנראה עשו לו עבודת הלחמה אצל חבר של אח שלי) לחיבור מולקס ועל המעבד הזה האחריו…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by elyfox2000,

שלום לכם הגולשים רכשתי היום לוח אם של חברת ASUS דגם MAXIMUS 2 FORMULA אני רוצה לדעת עליו קצת יותר מקרוב בקשר לבצועים ואמינות שבו.

15. Started by ברבוניה,

הי, הלך לעולמו לוח האם שלי GA-7N400S איפה אני יכול לקנות לוח חדש ? (אני גר באזור ת"א) יש המלצות על לוח מסויים ? חשבתי כבר לעשות שדרוגון למחשב שלי אם אני כבר אשדרג למעבד חדש יותר אז אני גם אצטרך גם מארז חדש ? תודה לעונים חיים

16. Started by HitmanW,

עשיתי בדיקה לזכרונות עם התוכנה memtest86+ במשך 9 שעות. זה עשה 23 PASS ולא היו ERRORS. האם זה מספיק או שהייתי צריך לחכות שהבדיקה תיפסק לבד? כי אחרי 9 שעות כבר נמאס לי ושמתי לב שהבדיקות חוזרות על עצמן אז כיביתי את הבדיקה.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by -LosNir-,

שלום אני רוצה להוסיף 2gb למה שיש לי עכשיו. יש לי שני סטיקים של 512mb 667Mhz של twinmos.. אני לא יודע ממש על אלו זכרונות ללכת, בחשש שהם לא יהיו תואמים לזכרונות שיש לי עכשיו. אני צריך סטיק בודד של 1gb 667 cl5 כדי שאקנה 2, או קיט של שני סטיקים 1gb 667 cl5.. לא כ"כ משנה לי.. רק שיעבדו ב DC. הינה רשימה שעשיתי: ====== SkyPc: G.Skill - F2-5400PHU2-2GBNT / 2GB KIT, 450 ש"ח G.Skill - F2-5300CL5S-1GBNJ / 1Gb, 247 ש"ח ====== Noa: G.Skill - F2-5400PHU2-1GBNT / 1GB, 230 ש"ח G.Skill - F2-5400PHU2-2GBNT / 2GB Kit / 425 ש"ח G.Skill - F2-5400PHU1-1GBNT / 1Gb , 210 ש"ח האם הזכרונות האלו יתמכו עם מה שיש לי עכשיו ולא יעשו בעיות? תודה כמובן שאפשר להציע זכרונות אחרי…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. כרגע יש לו כרטיס AGP 6600 רגיל מעבד P4 מסוג כל שהוא.. במהירות 3.0GHZ המלצתי לו בינתים לוח אם ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד E6300 וספק ליברטי 400W מה עוד אפשר להוסיף / להחליף ממה שהצעתי?

• 12 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by dark_zero,

מהם בכלל ולמה המהירות שלהם כל כך נמוכה כמו 2.4 ומה יותר טוב E6600 או PENTIUM D 3.4 ולמה??

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by abarbotel,

מה הכוונה שאומרים 64 ביט? במה זה טוב איך זה מתבטא? מה ההבדל של זה מ32 ביט?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. Started by לוח שנה,

עד כמה שאני מבין הבאס של המעבדים הללו אמור להיות 333MHZ. עכשיו לגבי הQ9450 שאמור לעבוד בתדר 2.66 אז זה מסתדר כי המכפלה שלו היא 8. אבל לגבי הQ9300 והQ9550 התדר שלהם לא מתחלק ב333 אז מה בדיוק המכפלה שלהם? תודה.

22. Started by daniel666,

Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P מיועד למשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. האם הוא משתמשעותי במשחקים....התקנות...קידודי וידאו(אני יודע שפה עדיף אינטל אבל אני מקודד רק פעם בשבועעים ככה) וכו... ואני מתכוון גם לעתיד...

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  24. אני יודע שזה הרבה כסף אבל זה בכוונה כרגע... חשבתי על אחד הלוחות של ASUS אבל מביקורות שראיתי הבנתי שגם MSI לא רעים השנה אני בעיקרון מחפש לוח שיהיה טוב ל-DDR3 ולמעבד 920 של אינטל. התעניינתי בכל ה-P6T אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. בנוסף אני מעוניין ב-6GB זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לקחת. מתוכנן OC קליל להתחלה וארצה גם כרטיס קול בהמשך אז לקחת גם את זה בחשבון. לא רוצה את הלוחות שמגיעים עם כרטיס קול חיצוני בבאנדל כי הם פשוט על הפנים. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by death_star,

יש לי Q9450 על לוח אם DS3L. בזמן מאמץ כבד (בעזרת התוכנה ORTHOS) אחת הליבות הגיעה למקסימום של 65 מעלות, כשהוא לא במאמץ הליבות על פחות מ50 מעלות בממוצע. יש לי כבר קירור למעבד ו2 מאווררים במארז. כדאי לי להוסיף עוד מאוורר או שאפשר לחיות עם הטמפרטורות האלו?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים