מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
נדפק לי המעבד :'( , P4 2.4B ואני צריך אחד חדש. יש לי לוח אם Asus P4G8X deluxe וזיכרון 2X256 DDR266 ג'נרי. אני ממש לחוץ עכשיו בכסף, יש לי בדיוק מספיק לגמור את הרשיון נהיגה ולקנות מעבד, אני לא רוצה הלוואה מההורים בשביל זיכרון ואם יש צורך גם לוח אם אם אני לא חייב. עוד כמה חודשים אני קונה זיכרון חדש בכל מקרה, ואולי גם לוח אם. יש לי אפשרות להריץ מעבד עם באס 800 על הלוח שלי? ב BIOS יש אפשרות לשנות את ה system bus בין 100 ל 300 אבל אני לא יודע אם זה רק תאורטי והלוח יישרף. בקשר לזיכרון, אני יכול להריץ אותו עם מחלק 4:6 בשביל שיעבוד במהירות הרגילה שלו ולא 400 מה"צ? למישהו יש את הלוח ויכול לבדוק לי אם יש שם בכלל מחלק כזה, המחשב שלי קצת לא עובד כרגע : התוכנית זה לקנות עכשיו מעבד, …
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל אני יודע שיש את הליבה אם המתח הנמוך שהיא יותר טובה ל OC. ואני יכול לקנות את המעבד הזה אבל אם המתח הגבוה (1.6 V) בחנות X המועדפת עלי שאני סומך עליה. או לנסות להשיג את הליבה אם המתח הנמוך בחנות Y שאני לא ממש סומך עליה והיתי מעדיף שלא לקנות אצלם. והשאלה שלי היא , האם המתח הנמוך עד כדי כך נותן שיפור ב OC? יש לי קירור מים ככה שפליטת חום לא בעיה כעקרון. והאם כדי לי לנסות להשיג אותו בחנות Y ולהסתכן או ללכת על בטוח ולקנות בחנות Y?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מאחורי שם הקוד עבור משפחת המעבדים שתגיע מעבר לשנת 2025 נמצאת תוכנית לשדרוג מקיף, עם דגש על ביצועים תחת מעטפת הספק נמוכהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי לוח אם 8I945GZME-RH שתומך בDDR2 עד 533MHZ ושמתי לו 667MHZ איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 667MHZ ולא 533?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי לוח 965p s3 rev c2 ובאתר של גיגה ביט בדריברים יש רק rev c1 או c3 במה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בציפיה לתשובה לשאלתי הקודמת (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=49250), חשבתי לבדוק איזה מעבד P2 350 שיש לי יותר טוב. אז ככה. על אחד כתוב אירלנד והוא מגיע במחסנית סגורה (דיי הרמתית, למרות שהצלחתי לפתוח חלק ממנה) עם גוף קירור קטן יחסית ומאורר בילט אין שכתוב עליו על החלק החיצוני INTEL במדבקת הולוגרמה. המעבד הזה הגיע עם אחריות של איסטרוניקס והמאורר שלו מתחבר ללוח אם וכולל חיישן RPM. על השני כתוב קוסטה ריקה ליד שאר המספר הסיריאלי וכו' והוא מגיע עם גוף קירור מפלצתי אבל חיצוני ומאוורר יותר גדול אבל גנרי (אותו סוג חלש שהיה לי על P1-166 פעם). המאוורר הזה מתחבר (כנראה עשו לו עבודת הלחמה אצל חבר של אח שלי) לחיבור מולקס ועל המעבד הזה האחריו…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מתלבט בין Gigabyte / Asrock . לא הבנתי למה מזכירים פה הרבה את ASROCK . הם לא נחותים מ GB ? ו ASUS ? לגבי צ'יפסט..מה היתרון של Z68? אני מעוניין גם בחיבור USB3 על הלוח כדי לחבר למארז מקדימה..הבנתי שאין הרבה כאלו..
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אם הלוח אם שלי תומך DDR1 266 האם אני יוכל לחבר אליו זכרונות DDR2 667 ? לא אכפת לי שהמהירות תרד למה שהלוח אם שלי תומך רק רוצה לדעת אם אני יכול להריץ על מחשב בלי שום זיכרון.. שהלוח אם תומך בDDR 1 זכרונות DDR 2 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הי, הלך לעולמו לוח האם שלי GA-7N400S איפה אני יכול לקנות לוח חדש ? (אני גר באזור ת"א) יש המלצות על לוח מסויים ? חשבתי כבר לעשות שדרוגון למחשב שלי אם אני כבר אשדרג למעבד חדש יותר אז אני גם אצטרך גם מארז חדש ? תודה לעונים חיים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ABIT ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? או GigaByte ?K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL או שבכלל עדיף ללכת על MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra האחרון הכי יקר הראשון הכי זול ההפרשים 280 ש"ח ,דיי משמעותי עכשיו מה הכי יעיל מבין כולם והכי משתלם לקנות... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכם, אנא המליצו לי על לוח אם זול ופשוט לפרויקט HTPC. לדעבוני, אין לי יותר מידי כסף, אז הלוח צריך להיות עם הכל עליו. אפשר גם יד שניה אם למישהוא יש. תודה...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח ASROCK K8Upgrade-VM800 - 2 x DDR DIMM slots - Supports DDR400 / 333 / 266 non-ECC, un-buffered memory - Max. capacity of system memory: 2GB כרגע יש לי בו ג'יגה, 99 אחוז שיש לי שניים של 512, עוד לא פתחתי את המחשב כדי לוודא סופית. כדי לשדרג ל 2 ג'יגה, אין לי ברירה אלא לרכוש פשוט שניים של ג'יגה. הבעיה היא שזה לא הכי זול בזכרון ישן כזה. האם יש אופציה אחרת? האם אני יכול לשים זכרון חדש/מהיר יותר וזה יעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
סתם שאלה...איך זה שבאתר של לTOMS HARDWARE לכל המבחני הבאנצ'מארק יש תוצאות מוזרות ... כאילו ככל שהמעבד ישן יותר כך הוא עדיף ?!?! משהוא בבנאצ'מרק שלהם לא מסתדר לי... מישהוא יכול להסביר לי ?!
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מורגש בתכלס? שווה את הכסף?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה יעוץ בקשר ללוח אום הזה אם המעבד אם הוא טוב בכלל gigabyte ph67a-d3-b3 לוח אם CORE I5-2500K 3.30 M6 LGA 1155
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
זכרון טוב ל OC בתקציב של עד 1000 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 1700 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מהם בכלל ולמה המהירות שלהם כל כך נמוכה כמו 2.4 ומה יותר טוב E6600 או PENTIUM D 3.4 ולמה??
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי זכרונות מסוג : G.skill 2X1GBPK 6400CL4 800MHz שאני נכנס לcpuz הוא מראה לי שהמהירות 400Mhz, למה זה מראה ככה ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי AMD 4400 ולוח M SS5-3 שיחקתי עם המעבד וכמה פינים יצאו מהמקום , ואחד מהם תקוע בלוח M מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עד כמה שאני מבין הבאס של המעבדים הללו אמור להיות 333MHZ. עכשיו לגבי הQ9450 שאמור לעבוד בתדר 2.66 אז זה מסתדר כי המכפלה שלו היא 8. אבל לגבי הQ9300 והQ9550 התדר שלהם לא מתחלק ב333 אז מה בדיוק המכפלה שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קיבלתי את הocz platinum 2*1gb dual channel השאלה היא האם כדאי להשאיר את ה512*2 שיש לי של סמסונג? כלומר, שיהיה לי יחד 3GB דרך כל ארבעת הסלוטים [ואז אני לא זוכר מה, מהירות העבודה תהיה יותר נמוכה או משהו כזה :-[ ] או לעבוד עם 2GB שקיבלתי של OCZ? ולשים בצד [לא במחשב] את ה512*2 הנוכחי? מה יהיה יותר יעיל מבחינת תוכנות\משחקים?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שידרוג ביניים למחשב. זה הלוח אם היחיד שמצאתי שמשלב PCI-E AGP SATA IDE DDR2 ותומך במעבדי Dual Core עד Quad Core. חיבור הSATA הוא לא SATA 2?? מה ההבדל בינהם? זה לינק מפורט מ Newegg.com http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=13-157-107-02.jpg%2c13-157-107-03.jpg%2c13-157-107-04.jpg%2c13-157-107-05.jpg%2c13-157-107-06.jpg%2c13-157-107-07.jpg%2c13-157-107-08.jpg&CurImage=13-157-107-02.jpg&Depa=0&Description=ASRock+4CoreDual-VSTA+LGA+775+VIA+PT880+Ultra+ATX+Intel+Motherboard+-+Retail ד"א, אם מישהו מכיר עוד לוחות כאלו או לAM2 אני יותר מאשמח לקבל.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני קונה AMD כפול ליבה ואני צריך המלצה של לוח אם טוב שיהיה לו חיבור של CROSSFIRE (ואני אולי אבל אולי מתכוון לעשות אובר למעבד עוד שנה שנתיים) וגם אני צריך זיכרונות אני קונה גיגהX2 אז תמליצו לי על חברות טובות תודה
-
- 11 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קיבלתי הודעת שגיאה אחרי שינוי הגדרות בביוס "bios rom checksum error" ואחרכך אין תגובה...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-