מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! הלכתי היום לקנות מאורר פשוט לסוקט 775 והציעו לי את זה: http://www.glacialtech.com/product/socketT_5061_light.htm האם זה יתרון\חסרון בגלל שזה מתחבר עם ברגים ללוח במקום פינים המוכר אמר לי שזה יותר יציב בגלל שהסיכוי נמוך שפינים התקלקלו כשמוציאים ומכניסים מצד שני הברגה נשחקת,לא?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח של קןנרו 6300 והוספתי עליו 2 סטיקים של זיכרון 512 כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזיכרון לא עלה לי. לאחר מכן שמתי זיכרון של חברת פרינסטון והם כן עלו. כניראה שהייתה איזשהי בעיית תאימות . 1. למישהו יש את הזיכרון הזה של פרינסטון ויכול לתת לי חוות דעת עליו? 2. יכולה להיות סיבה אחרת מלבד חוסר תאימות שהזיכרונות של קינגסון לא עלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מתכוון לעבור ל-windows 7 ומכיוון ש64 ביט זה העתיד גם ככה אז אני מעוניין להוסיף ram ולהתקין את גרסת ה64. יש לי לוח אם p5b dlx-תומך עד gb8 ב4 dimm עם מעבד e6400 שככל הנראה יעבור קצת oc כרגע מותקנים לי G Skill F2-6400CL4-2GBHK - של 800- (שני סטיקים של גיגה) אם אני מוסיף עוד זכרונות באיזה פרמטר צריך להתחשב (מהירות גודל או cl ) בשביל שתהיה תאימות לאלה שכבר מותקנים המטרה שלי היא להגיע ל6 גיגה (8 לא ממש אופציה כי אני לא אזרוק את הקיימים)- האם ההוספה של שני סטיקים של 2gb יעילה ומומלצת ותאפשר את העבודה של הערוצים הכפולים או שעדיף למשל להוסיף רק עוד שני סטיקים של גיגה ואז יהיו 4 סטיקים בגדלים זהים הייתי גם מעוניין בהמלצה של דגמים ספציפיים לפי הגדלים שתמליצו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, וראיתי כי מחיר של זיכרון של OCZ 2GB 800MHZ עולה 190 ש"ח. הדגם המדוייק של הזכרון הוא: 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC העמוד באתר היצרן: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_2gb_edition הקטע פה הוא שהזיכרון הוא סטיק אחד של 2GB,ולא שניים של אחד... האם יהיה איזשהו הבדל בביצועים מול שני סטיקים שעובדים בדואל צ'אנל ?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הזכרון הזה... כמה חוות דעת שלכם בקשה שינויים גם יתקבלו בברכה!!!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
KINGSTON 512MB HYPERXPC4000 2 X 256MB PC 4000 במחיר של 450 שקל חדשים לגמרי... ? חבר שלי רוצה למכור אותם כי הוא צריך כסף דחוף כמה הייתם משלמים הכי הרבה ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לא עידכנתי עדיין ביוס ויש לי בעיות עם האוברקלוקינג, המחשב נתקע ולא עושה ריסט להגדרות ביוס, אני צריך לשים את הג'מפר של clear cmos כדי שהמחשב יחזור לעצמו. לעדכן? ולאיזו גרסא? על איזו גרסה אתם עובדים?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=2564 ו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3541 איזה מעבד הוא הטוב מביניהם?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קיבלתי את הocz platinum 2*1gb dual channel השאלה היא האם כדאי להשאיר את ה512*2 שיש לי של סמסונג? כלומר, שיהיה לי יחד 3GB דרך כל ארבעת הסלוטים [ואז אני לא זוכר מה, מהירות העבודה תהיה יותר נמוכה או משהו כזה :-[ ] או לעבוד עם 2GB שקיבלתי של OCZ? ולשים בצד [לא במחשב] את ה512*2 הנוכחי? מה יהיה יותר יעיל מבחינת תוכנות\משחקים?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלה של חברת WINBOND דגם: W942508CH-6 אני יודע שהם 333MHZ ושהם קיט של 512X2 אבל רציתי לדעת אך הם בכלליות יחסית לחברות אחרות באותו המהירות,יכולם OC וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסטים השונים של אינטל 865 Intel865PE Intel865P Intel865G
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ההבדל היחידי בין ה8400 ל8300 הוא המהירויות שעון ? ואם אני יעשה OC קטן ל8300 ל3GHZ אז בעצם יהיה לי 8400 ?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מעבד xp 1800 אמור לעבוד ב 11.5X133 נכון? מסיבה כלשהי המעבד אצלי עומד על 12 במקום 11.5 ואני לא מצליח להוריד את זה יש לי לוחאם leadtek ncr18d זכור לי שפעם זה עבד תקין והכל התחיל להתבלגן אחרי אובר קלוק שעשיתי (אף פעם לא שיחקתי עם המולטיפלייר אלא רק עם הבאס) כרגע אני על באס נמוך והמעבד מזוהה כxp 1200 מגהרץ -שלא קיים בכלל לדעתי כל פאם שאני מעלה את באס מעל ל110 המחשב מסרב לעלות בכלל ואני חייב להוציא את הבטריה של הלוח אם בשביל לאפס הגדרות
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
במשחקים כבדים כמו FAER ו BF2124 (או משחקים כבדים אחרים שאתם יכולים להעלות בדעתכם) יש הבדל בביצועים בין 1.5 ל 2 GB RAM? אני רוצה להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. (יש לי כרגע 2*512 DDR400 ואין לי אופציה ל DC. אני מתלבט אם לקנות עוד סטיק של 512 או של 1GB, אני מניח שאני אשדרג ל DDR2 לפחות עוד חצי שנה)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם ל-HTPC עכשיו חשבתי על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H יש לוח מגביל אליו בלי כרטיס מסך מובנה(לא חייב של גיגה ביט) במידה ואין אם אני קונה אותה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך ניפרד יש דרך לנטרל את זה שעל הלוח אם(דרך הBIOS או משהו). כמה שאני מבין בזה כול עוד הכרטיס המסך המובנה פעיל הוא לוקח לי זיכרון RAM מהמערכת ואז זה יהיה זיכרון שמתבזבז. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינקים למדריכים לנושאים הבאים : כל הטכנולוגיה בזכרון עם הצ'יפים של ה g.skill bh tccd וכדומה הסברים (אני יודע שזה לא קשור לפורום הנ"ל פשוט לא רציתי לפתוח שני ת'רדים ) על ספקי כח איך הם עובדים ועל מאווררים מה זה אומר mm nn ו תודה לעוזרים ....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איזה דרייבר יתן לי את הביצועים הכי טובים דרך אגב יש דרייבר של גיגהביט ויש של nvidia אף פעם לא הבנתי את ההבדל
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לנצל את הלוח-אם שלי הכי טוב יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D ואני רוצה לדעת אם אני צריך לשנות משהו כדי לשפר את הביצועים !! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בן 5 עם לוח אם D915GAVL וזיכרון DDR1 512MB 400MHZ למרות שהוא ישן הוא עובד אחלה והבעיה היחידה היא איטיות. תוכנות אופיס ודפדפנים רצים עליו בסדר גמור. התחלתי לעבוד עם תוכנות גרפיות (InDesign, Illustrator, Photoshop) והייתי רוצה להוסיף עוד זיכרון RAM. כמה כדאי להוסיף ובכמה זה יוסיף לאורך חיים שלו? אני לא מעוניינת כרגע לקנות מחשב חדש. חוץ מזה, האם WIN7 ירוץ טוב על מחשב כזה? והאם כדאי בכלל לעבור? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2700-+ המחשב מיועד בעיקר למשחקים... אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם וזכרונות קירור טוב(לא מים) אני מתלבט בין AMD ל INTEL תודה אני גם צריך שתמליצו לי על חנות באזור המרכז
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עם ערכת מעבדי המערכת החדשה בסדרה של ה NF4 לתחנות עבודה ושרתים: http://www.nvidia.com/page/nforce_pro.html דף המוצר באתר היצרן: http://tyan.com/products/html/thunderk8we.html הערה: למי שעוסק ביצירת תוכן 3D זה סוף הדרך של סוף הדרך.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-