מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
כמה מתח מקבל 2.4 800 הרץ מתח בסיסי? כרגע הוא על 1.525V אבל יש קריסות מוזרות
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפורום שלום , לפני כחודשיים קניתי לוח חדש שבדיעבד אני יודע שאי אפשר לבצע בו overclocking למעבד , אחרי וויכוחים רבים שהקרצתי איזה תירוץ למה הלוח הזה לא טוב לי הם הסכימו להחליפו , אני צריך לוח למפרט הבא : intel pentium 4 3.0 one giga ddr 2 667 sata 2 pci express אני משחק המון משחקים ואני צריך לוח חזק שאפשר לבצע בו oc למעבד , חשוב לי מאוד הOC... מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היה לי מעבד פאלומינו ובגלל שהקריסטל במרכז המעבז נשבר (חלק ממנו יצא ) המעבד הפסיק לעבוד ועכשיו ל טי ברד שלי הקריסטל באחת הפינות ירד קצת השאלה היא למה הוא יורד ? איך אני עושה שהוא לא ירד ?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כשמדברים על סטיק של זיכרון מה זה או מה הכוונה PC 3200 למה הכוונה: מהירות או מה? אנא פיתרו לי תעלומה זו
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם למי יש נסיון עם הזכרון הזה? ממה שהבנתי הזכרון מיועד לעבוד באיזור ה 2 וולט , לכמה לדעתכם אפשר להגיע איתם , זה נחשב זכרון טוב? האם אמורים להגיע ל 900MHZ בקלות?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי זכרון 512DDR CL 2.5 של קינגסטון. הזכרון יושב על לוח asus p4s533. עכשיו המחשב כאילו לא מזהה את הזכרון, הוא לא רושם את הדגם שלו, כמו שהיה לי על הסטיק הישן, וגם שאני מריץ Prime95 הוא נותן לי error שהולך ככה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file קראתי בקובץ הזה, לא ממש הבנתי, מה אתם אומרים שכדאי לי לנסות? לשנות מקום של הזכרון? לשנות את המהירות שלו בביוס אולי? כי המעבד שלי (2.4) עובד על 166 ?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני בהתלבטוותתת קשה ביותר .. אני רוצה להחליף לוח אם אבל אני לא יודע מה כדאי לי.. אני מתלבט בין יחס עלות-ביצועים וכל ה-4 הם לוחת Hi END ואקסטרים .. ככה שקשה שלמצוא מערכות טובות יותר מאלה.. ואם אין לכם מה להגיד אל תגידו " לוח מבוזבז " כי אם אתם לא נותנים סיבה למה הוא לא עדיף על פני אחר אל תגידו כלום אז ככה : יש לי כרגע P5K3-Deluxe לוח 1)Asus Striker II Nse שעלותו כ-1800 לוח 2) Asus Strike II Extreme שעלותו : 2300 לוח 3) Evga N790i SLI LGA775 שעלותו: 1600 לוח 4) Pine XFX 3 Way SLI MB790-IUL9 שעלותו : 1600 התקציב אינו בעיה.. אבל אינני רוצה להחליף לLGA1366 עדיין כי זה גם להשקיע על מעבד ואני אחליף בעתיד. וישנה מערכת שמתאימה לכל אחד מהלוחות הללו כמו DDR3 Pci Express LGA775…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרון RAM למחשב קיים, לוח Dual-Channel DDR400 ASUS P5GD1 PRO אני רוצה לשדרג ל- 2 גיגה אין לי מושג מה לקנות אשמח לעזרה, התקציב שלי מוגבל ואני רוצה לשחק קצת עם המחשב לכן השדרוג. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב ואני מעוניין לקנות לוח אם חדש. המפרט הוא: E8500 CoolerMaster Eclipse 1GBx4 Corsair DHX GTX 280 Coolermaster CM Stacker 830 EVO ספק עדיין לא ידוע. DVDRW 500GB AAKS עוד כונן רפטור עדיין לא ידוע איזה. עכשיו אני מעוניין בקניה של לוח אם חדש ... השאלה היא איזה לוח אם יתן לי את הביצועים הכי טובים במערכת הנ"ל, ובנוסף יתן לי אפשרות לOC טוב. אם תוכלו לפרט בבקשה מה היתרונות חסרונות של כל לוח אני יודה לכם מאוד ! על פי מירב ידעתי המתחרים העיקריים פה הם ה X48 נגד ה 780i, מה ההיתרונות חסרונות שיש לכל אחד ? ד"א אני לא מתכוון לעשות מערך SLI או CF גם בעתיד. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד acer aspire 5610 פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס זיכרון הוא: 512mb 2Rx16 pc2-4200s-444-12 בדקתי עם אחת התוכנות שהמלצתם עליהם וקבלתי תשובה : BUS TIPE :DDR2 SDRAM BUS WIDTH :64-BIT REAL CLOCK: 333MHz(DDR) EFFECTIVE CLOCK :666 MHz BAND WIDTH :5331 MB/S לא מבין איך לפרש את התוצאה איזה סוג זיכרון זה SDRAM או DDR או DDR2 ובאיזה תדר אני רוצה לקנות זיכרון יותר גדול ולא יודע מה לבקש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך זיכרון לוח אם ומעבד לשמחקים ךקחתי כך אנא תקנו אותי אם זה לא טוב amd 3400(s-754? 1260 GIGBAYTE K8NS 440 ADATA 256 X 2 400 לקחתי את המפרט מksp יכול להיות שהמחירים קצת מוזרים ?!
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה בקניית מעבד לוח וזיכרון בתקציב של 1500. לא חייב שיהיה על הלוח כרטיס מסך ועדיף שהלוח יתמוך במעבדי ה-c2d, למרות שלפי התקציב אין מצב שאני יקנה אחד כזה כרגע. חשבתי על מעבד Intel Pentium D 915 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Tray שעולה 600 שקל בפנדה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי דיי מספק אותי, אבל אני מתחיל להרגיש שהוא כבר לא מספיק לי . בגלל הצבא אני מזה לא מעודכן כבר בכל העסק של החומרה ומה שקורה בשוק, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד+לוח+זיכרון שיהיה טוב יותר ממה שיש לי עכשיו תמורת מחיר כמה שיותר נמוך (עדיף חלקים עם יחס עלות\תועלת הכי גבוהים). חשבתי אפילו על ללכת על איזה Venice 3200 עם לוח DFI ו 2GB זיכרון , לפי מה שאני זוכר הלוח ומעבד טובים מאוד לOC וגם דיי זולים עכשיו . אז האם אני אראה שיפור ניכר בביצועים לעומת המפרט הנוכחי שלי או שכדאי לבדוק אופציות אחרות ?? פתוח לעצות . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה כונני SATA ניתן לשים על P5B Deluxe + כמה CD's אפשר.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש את המפרט הטכני המפורט של הכרטיס בדי להשוות אותו לכרטיסים אחרים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. איך אני יודע כמה RAM המערכת מנצלת כרגע, וכמה יש לי ברוטו? 2. איזה טמפ' הכי גבוהה "מומלצת" למעבד שלי (במפרט) בלי שיקרוס או ישרף או ווט אבר?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=79 נבדקו ע"י ה INQUIRER
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן יש לי פה שני סטיקים של 512MB של SAMSUNG k4h560838e-tccc k4h510838c-uccc הראשון בעל שבבים משני הצדדים השני רק מצד אחד איזה מהם יותר טוב ויותר מהיר ובעל פוטנציאל גבוהה יותר ל OC מה ההבדל בקיצור... תודה מראש!!! יניב
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי לא מעט בפורום זה על המעבדים החדשים ועל יכולות האוברקלוקינג של כל מעבד ברצוני לציין שאני די מבין במחשבים ומתעסק עם זה לא מעט אני יודע מזה אוברקלוק אבל אף פעם לא ביצעתי את זה מהחשש שאני אדפוק את המעבד וכידוע אין אחריות על מעבדים שעשו להם המהרה. ולכן השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מוריד את אורך חיי המעבדים והאם מישהו יכול להסביר בקצרה כיצד מבצעים את זה ומה צריך לשקול ברכישת מחשב חדש כדי לבצע את זה. אשמח אם תתייחסו למכפלות ושאר הדברים שאני לא מבין בהם ואני לא יודע איך הם קשורים להמהרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר לזיכרון בתוכנת EVEREST מופיע לי שהזכרון הוא ב2T מה זה אומר והאם בגלל שיש לי סלוט אחד של זיכרון הוא לא אמור לעבוד ב1T? ומה אחוזי השיפור בין 2 ל 1T? ובביוס אין לי דרך להגיע לתזמונים האלו GA-7VAX של ג'יגהבייט כמובן.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P מיועד למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לי מחשב "צנוע" (מבחינת יכולות ומחיר) והומלץ לי בין השאר על השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. היום אמרו לי בחנות מסויימת שהלוח והמעבד הנ"ל לא הולכים ביחד!! הסתכלתי בכל מיני נתונים של הלוח בחנויות + נתונים באתר של Abit וגם שם נאמר שהלוח מיועד לעבוד עם מעבדי ברטון ואת'לון. אז רציתי לשאול אותכם, מאחר וחלקכם המלצתם על מפרטים משולבים כאלו, אם אכן ידוע על בעיה שכזו או שסתם אמרו לי את זה מחוסר ידע, או חוסר אידיאליות של ההרכבה. אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD4000 אני יכול להביא במקומו INTEL 2160 אני לא עושה OC , שווה ? כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות מה עדיף? ASUS M2A-VM HDMI (AM2) ATI RADEON X1250 VGA HDMI + HDCP HD AUDIO http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& או GYGABITE GA-M68SM-S2 (AM2) GEFORCE 7025+ VGA+SOUND+LAN http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2288& האם יש ללוח אם הראשון DUAL CHANNEL? מכיוון ואני קונה: זיכרון: OCZ Platinum Revision 2 XTC 800MHz DDR II http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לוח gigabyte ga-k8ne - איזה זכרון אני צריך ? רוצה לקנות עוד גיגה זכרון , לפי SANDRA יש לי Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (AMD) Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Bus(es) : ISA PCI PCIe USB i2c/SMBus Version : 1.02 Front Side Bus Speed : 2x 603MHz (1206MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2x 1000MHz / 2x 200MHz In/Out Width : 16-bit / 16-bit IO Queue Depth : 8 request(s) Chipset 1 Hub Interface Logical/Chipset 1 Memory Banks Bank 0 : 512MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 2CMD Bank 1 : 512MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 2CMD Channels : 1 Bank Interleave : 2-way Speed : 2x 201MHz (402MHz data rate) Multiplier : 1/10x Width : 64-bit Refresh Rat…
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-