מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש יש לי במחשב שני חיבורי אודיו מקדימה מיקרופון ואוזניות משום מה כל מה שהטכנאי עשה הוא לא הצליח לחבר את החיבורים ללוח אם וזה לא עובד פשוט לא עובד המחשב והחלקים הם רכיבים חדשים שקניתי מאותו טכנאי מהחברה ומהשקיות בלוחות של אינטל אין בדרך כלל בעיות אני גם מבין במחשבים ואני לא מצליח לחבר ולא הצלחתי לחבר את החיבורים מקדימה ואני לא יודע מדוע הדגם של הלוח אם שלי הוא 915CYL השאלה שלי אם יש לי מחשב חדש ואחריות על הלוח אם מדוע זה לא עובד , דיברתי עם הטכנאי אני לא הצלחתי והוא גם לא הצליח ניסנו וניסנו וכלום הוא מבין הוא בוגר הטכניון הוא לא סתם טכנאי מחשבים הוא גם היה מורה שלי לאלקטרוניקה בבית הספר ועכשיו הוא סיים ללמד ופתח חנות לדעתי יש דפקת באותו לוח אם שקיבלתי מהיצרן…
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כשמדברים על סטיק של זיכרון מה זה או מה הכוונה PC 3200 למה הכוונה: מהירות או מה? אנא פיתרו לי תעלומה זו
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם למי יש נסיון עם הזכרון הזה? ממה שהבנתי הזכרון מיועד לעבוד באיזור ה 2 וולט , לכמה לדעתכם אפשר להגיע איתם , זה נחשב זכרון טוב? האם אמורים להגיע ל 900MHZ בקלות?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נתחיל בהתייעצות, רציתי לדעת את דעתכם לגביי לוח אם של ASUS: p5v800-mx-uaygz. האם הוא טוב? אני רוצה לוח אם טוב בסביבות ה- 800 ש"ח יש משהו טוב בסכום הזה? כמובן שיהיה לפנטיום 4 2.8GHZ ומעלה. ולגביי השאלה על מעבד דו ליבתי, זה שונה משמעותית ממעבד חד ליבתי? בעתיד יהיו תוכנות ומשחקים שיתמכו רק במעבד דו ליבתי? אני בקרוב מתכוון לשדרג את המחשב, אבל אין ברשותי מספיק כסף למעבד דו ליבתי כיוון שאני מחליף עוד רכיבים, אז רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד חד ליבתי אם אני אוכל לשרוד איתו כמה שנים לא מבחינת מהירות אלא מבחינת תוכנות שיתמכו בו ומשחקים? תודה רבה על העזרה. וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם היות והידע שלי בחומרה הוא דל, אשמח לקבל את עזרתכם בשאלה הדי בסיסית שלי: כרגע יש לי AMD64BIT שרץ על לוח אם מסוג Albatron K8X800 Pro 2 עם סטיק זיכרון דואלי יחיד של 512RAM PC3200 R2 מסוג OCZ. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512mb למחשב, כאן מגיע תורכם. אני רוצה לדעת במה אני צריך להתחשב בקניית סטיק הזיכרון החדש? כלומר, אני לא רוצה שהתזמון של הזיכרון הישן שלי היפגע והאיכות של הזיכרון (הבנתי ש OCZ היא חברה מעולה) תשאר גבוהה גם כן.... איזה זיכרון כדי לי לקנות? אותו זיכרון בדיוק? כמו כן רציתי לשאול אם תהיה לי בעיה להריץ את הסטיק הנוסף בדאול צ'אנל? הלוח שלי תומך ב 2 ערוצים דואלים ו 2 SDRAM לא? מודה לכם מקרב לב!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם, אנא המליצו לי על לוח אם זול ופשוט לפרויקט HTPC. לדעבוני, אין לי יותר מידי כסף, אז הלוח צריך להיות עם הכל עליו. אפשר גם יד שניה אם למישהוא יש. תודה...
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט בין amd 939 3500+ לבין האינטל 64bit 3.0mgh החדשים. מה כדאי ומומלץ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח ASROCK K8Upgrade-VM800 - 2 x DDR DIMM slots - Supports DDR400 / 333 / 266 non-ECC, un-buffered memory - Max. capacity of system memory: 2GB כרגע יש לי בו ג'יגה, 99 אחוז שיש לי שניים של 512, עוד לא פתחתי את המחשב כדי לוודא סופית. כדי לשדרג ל 2 ג'יגה, אין לי ברירה אלא לרכוש פשוט שניים של ג'יגה. הבעיה היא שזה לא הכי זול בזכרון ישן כזה. האם יש אופציה אחרת? האם אני יכול לשים זכרון חדש/מהיר יותר וזה יעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
סתם שאלה...איך זה שבאתר של לTOMS HARDWARE לכל המבחני הבאנצ'מארק יש תוצאות מוזרות ... כאילו ככל שהמעבד ישן יותר כך הוא עדיף ?!?! משהוא בבנאצ'מרק שלהם לא מסתדר לי... מישהוא יכול להסביר לי ?!
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כמה גבוה אפשר לטפס עם ערכת השבבים B760? בדקנו את אחד מלוחות האם היוקרתיים אשר מבוססים על ערכת השבבים הצנועה מבית אינטל - ROG STRIX B760-F GAMING WIFIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ! אני צריך זיכרון לוח אם ומעבד לשמחקים ךקחתי כך אנא תקנו אותי אם זה לא טוב amd 3400(s-754? 1260 GIGBAYTE K8NS 440 ADATA 256 X 2 400 לקחתי את המפרט מksp יכול להיות שהמחירים קצת מוזרים ?!
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מורגש בתכלס? שווה את הכסף?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי זכרונות מסוג : G.skill 2X1GBPK 6400CL4 800MHz שאני נכנס לcpuz הוא מראה לי שהמהירות 400Mhz, למה זה מראה ככה ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה בקניית מעבד לוח וזיכרון בתקציב של 1500. לא חייב שיהיה על הלוח כרטיס מסך ועדיף שהלוח יתמוך במעבדי ה-c2d, למרות שלפי התקציב אין מצב שאני יקנה אחד כזה כרגע. חשבתי על מעבד Intel Pentium D 915 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Tray שעולה 600 שקל בפנדה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה כונני SATA ניתן לשים על P5B Deluxe + כמה CD's אפשר.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עד כמה שאני מבין הבאס של המעבדים הללו אמור להיות 333MHZ. עכשיו לגבי הQ9450 שאמור לעבוד בתדר 2.66 אז זה מסתדר כי המכפלה שלו היא 8. אבל לגבי הQ9300 והQ9550 התדר שלהם לא מתחלק ב333 אז מה בדיוק המכפלה שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אם רק אפשר לעדכן ב stickies ולנעול... תודה רבה! http://www.corsairmemory.com/memory_basics/index.html
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P מיועד למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לי מחשב "צנוע" (מבחינת יכולות ומחיר) והומלץ לי בין השאר על השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. היום אמרו לי בחנות מסויימת שהלוח והמעבד הנ"ל לא הולכים ביחד!! הסתכלתי בכל מיני נתונים של הלוח בחנויות + נתונים באתר של Abit וגם שם נאמר שהלוח מיועד לעבוד עם מעבדי ברטון ואת'לון. אז רציתי לשאול אותכם, מאחר וחלקכם המלצתם על מפרטים משולבים כאלו, אם אכן ידוע על בעיה שכזו או שסתם אמרו לי את זה מחוסר ידע, או חוסר אידיאליות של ההרכבה. אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות מה עדיף? ASUS M2A-VM HDMI (AM2) ATI RADEON X1250 VGA HDMI + HDCP HD AUDIO http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& או GYGABITE GA-M68SM-S2 (AM2) GEFORCE 7025+ VGA+SOUND+LAN http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2288& האם יש ללוח אם הראשון DUAL CHANNEL? מכיוון ואני קונה: זיכרון: OCZ Platinum Revision 2 XTC 800MHz DDR II http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה הטעם בלקנות זכרונות עם תדרים גבוהים מ MHZ 800?? הרי גם ככה אין שום לוח שתומך בזכרונות בעלי תדר גבוהה מ 800MHZ.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש מצבים שזיכרון לא מתאים ללוח אם או יש מצבים שהארדיסק לא מתאים ללוח אם וכו' ... עכשיו אני רוצה להבין למה זה...ואיך יודעים מה מתאים למה...אם תוכלו לענות לי בבקשה על זה.. תודה רבה לצוות הפורום ולמשתמשים פה..
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני קונה AMD כפול ליבה ואני צריך המלצה של לוח אם טוב שיהיה לו חיבור של CROSSFIRE (ואני אולי אבל אולי מתכוון לעשות אובר למעבד עוד שנה שנתיים) וגם אני צריך זיכרונות אני קונה גיגהX2 אז תמליצו לי על חברות טובות תודה
-
- 11 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש שאלה- מה עדיף יותר - CL2.5 או CL3 - ומה זה בכלל ? ואיזה זיכרון יותר כדאי לקנות - Dual ?256MB Kingmax BGA?( DDR400, CL2.5) = 512 או ?512MB Kingston CL3? (DDR400) ? תודה לעוזרים.
-
שכתוב לי בCPU-Z 400MHZ זה אומר שיש לי 800 אפקטיבי?כי כל פעם אני רואה תגובות אחרות.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-