עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by frogman,

היי ושלום לכולם הלוח שהיה לי עד היום היה פיצוץץץץ p5b deluxe asus שווק חיים לאחר כמה שנים יש לי מחשב לגימריים ואני צריך המלצה ללוח בהתאםלא הולך לעשות corsfire/sli) חשוב מאוד שיהיה אפשר לעשות עליו overclock ויהיה סוס תקציב עד 800 ש"ח מקסימום בתודה לעוזרים (רק gigbyte /asus)

2. Started by E-tay,

עכשיו יש לי samsung ddr 400mhz 256mb קראתי בחוברת של הלוח אם...לא יודע אם הבנתי נכון אז תתקנו אותי אם אני טועה.. יש 3 סלוטים של זיכרונות....בשתיים מהם אפשר לשים ddr400 ובאחד ddr333 ? כלומר יש רק 2 סלוטים שתומכים ב ddr400 ?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by oded6188,

מה זה בעצם נותן? מה ההבדל בין עבודה עם דואל צ'אנל לעבודה בלי זה? ומה קורה כאשר יש לי 4 סטיקים... מה יקרה אז? ניתן לעבוד בדואל צ'אנל וזה ייפצל את זה ל 2 2 או לא?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. אז אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב לסורס, תקציב משהו בין 800-900... אני צריך גם לוח אם מתאים, אז כנראה אני אקח את הAsrock ב330 מKSP, בגלל שיש לי כרטיס מסך 6600GT של AGP, ואני לוקח מעבד של AMD אז... זה לא יתאים רק PCI-E או רק AGP . אז בקיצור, אני צריך באנצ'ים של מעבדים לcounterstrike source... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. היי, המחשב שלי חזר מתיקון אחרי 3 שבועות במעבדה, הלוח אם וכרטיס המסך היו שרופים. מלבד העובדה שהביאו לי חלפים דפוקים (החלקים שלי היו תחת אחריות, קיבלתי לוח אם עם כרטיס קול שלא עובד, וכרטיס מסך שעושה בעיות אחרי 5 דקות עבודה, ולמרות שבהזדמנות הכפלתי את הRAM שלי המחשב עובד יותר לאט) , החליפו לי בין כרטיסי מסך. היה לי: Gigabyte GA-M55Plus-S3G ומה שהביאו לי: Gigabyte GA-MA69G-S3H רציתי לדעת, איזה מהלוחות יותר טוב? אני חושש שאולי הביאו לי לוח יותר חלש ובכלל דפקו אותי מכל הכיוונים.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by TheMadKow,

לגבי מעבד של Pentium-D830 מה ההבדלים הראשיים בין שני הלוחות ? Abit AL8 Intel® 945P Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by Vortex,

חדש, שווה 240 שקל?

8. Started by M7a,

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.2GHz) BOX 2.2GHz או 3800GHz ולמה הוא כל כך יקר ????

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. טוב יש לי במערכת 32 ביט עם 4 ג'יגה זיכרון (שהמחשב מנצל רק 3.1 בגלל המגבלה של ה32 ביט) אז יש לי דיסק און קי שתומך בreadyboost ואני עשיתי שהוא ייתן לי 4GB זיכרון (ככה שיש לי 7GB). אז השאלה היא שיש לי 7GB זיכרון? (בגלל שזה דיסקאון קי והוא לא קשור לזיכרונות) או שהמגבלה של ה32 ביט גם חלה עליו?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. מחשב שישמש לעריכות בפרמייר. כמו כן יחובר לטלויזית LCD לצפיה בסרטי HD. מתכוון להשתמש בוינדוס 7. צריך שתהיה כניסת FIREWIRE ורצוי גם כניסת קומפוזיט או SVIDEO לדגימת חומר. אם הכרטיס מסך מהווה הסחת דעת ולא מתאים פה אפשר לוותר כרגע, אני אברר על זה בפורום המתאים. נאמר 1500 לשילוש בלבד. כמה שאלות עקרוניות : - בתקציב נתון (1500 בערך), מקבלים יותר תמורה במערכת מבוססת אינטל או AMD ? - האם יורגש הבדל משמעותי בביצועים בין DDR3 ל DDR2 800MHZ ? - מה אפשרויות השדרוג העתידי לכל מערכת שמציעים ? דוגמה להצעה שקיבלתי ממכר שמתעסק עם מחשבים : # לוח אם GA-H55M-UD2H 688 ₪ # מעבד Intel® Core™ i3 696 ₪ # זיכרון DDR2 2G KINGSTON 800MHz X 2 420 ₪ ----------------- סה"כ 1804

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by yonni,

אני רוכש שבוע הבא מחשב חדש המבוסס עך הפנטיום 2.4 800MHZ החדש ולוח אם GA-8IK1100... אני צריך לקנות 2 סטיקים של זכרון 256 מ"ב 400MHZ..והייתי שמח לקבל המלצה על זכרונות טובים ולא יקרים. לא מתוכנן OC בכלל!!! בחנות שאני קונה את המערכת אין יותר מידי אופציות בתחום הזול חוץ מה- GEIL 256 PC3200 400MHz הכחולים, שהבנתי על סמך ביקורות שהם די חרא... האם שווה להוסיף 60 ש"ח לכל סטיק ולקחת את ה MUSHKIN?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by chenrp,

מחשב בן יום! האם המתחים טובים? אין סטיה גדולה מידי ב1.5V? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. אהלן ברשותי p4 3000 prescott 1mb cache 800 fsb ve board asus-mx קיצר תחילה המחשב היה מיועד לאבא שלי ולכן לקחנו לו בורד עם כרטיס מסך מובנה. בכל אופן , משום מה , הבורד תומך ב 800 FSB אבל משום מה המעבד רץ על 1500 MHZ דהיינו חצי מהירות - 400 MHZ יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבבעיה ?

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by neogod,

באחת החנויות (לא נציין את שמה בגלל חוקי הפורום) יש אגף שנקרא Discounted price ,יש שם לוחות אם ב 120 שקל רציתי לדעת אם הלוחות האלה הם יד שניה או עודפים שנשארו בחנות? והאם שווה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל(מי שיודע על איזה חנות מדובר) ל P4 1.7 478

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. Started by HydroIT,

שלום באינטרנט יש הרבה זכרונות "לא תקניים", כדוגמה 4-4-4-18, או 5-4-5-12, וכד'. כיצד זה ישפיע על ביצועי המערכת לעומת זכרונות תקניים? האם יש הבדל בכלל? אישית אני תמיד בעד הזכרונות התקניים, אבל אולי אני טועה - קצת הסברים יעזרו. תודה, עידן.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by PSdesign,

אוקי כמו שראיתם בכותרת אני מתלבט בין הכרטיס הנ"ל ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire (530 ש"ח) (שהיתרון שלו הוא שהוא קרוספייר וזה יכול לעזור בעתיד, והוא גם יחסית זול) או האם עדיף את אחד משני הכרטיסים הבאים של ג'יגהבייט, ואם שניהם עדיפים על הקרוספייר אז האם ההבדל ביניהם שווה עוד 200 שקל? (בין הג'יגהבייטים) ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? (790 ש"ח) ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? (590 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  17. מתלבט בין Gigabyte / Asrock . לא הבנתי למה מזכירים פה הרבה את ASROCK . הם לא נחותים מ GB ? ו ASUS ? לגבי צ'יפסט..מה היתרון של Z68? אני מעוניין גם בחיבור USB3 על הלוח כדי לחבר למארז מקדימה..הבנתי שאין הרבה כאלו..

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, ועקב כך שאני מוגבל בתקציב הייתי מעוניין לדעת אם כדאי יותר לשדרג את המעבד שלי (ואז אני צריך לשדרג גם את לוח האם), או שמומלץ להוסיף כרטיס מסך מקצועי יותר ? אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. כרגע מדובר במחשב עם מעבד Pentium D 820, כרטיס מסך nVidia G-Force 6500 וזיכרון RAM של 2GB במהירות 667MHZ. (אני יודע שגם המפרט הזה טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by natan805,

בפורום למעלה כשאני מוסיף דגובה לא נוסף כלום לכן פתחתי נושא חדש פשוט רציתי לשאול למסקנה .יש לי כסף גם לאינטל וגם לאי אם די מה אתם מציעים לקנות אם יש לי כסף לזה ולזה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה חבר שלי שואל אותי איך הוא הוא מחשב עם הלוח הזה לפני שבוע והוא רוצה לדעת אם הוא עשה את הקנייה הנכונה MSI 775 INTEL915P COMBO-F ATX מי שיודע שיגיב תודה חברה

21. היי שניתי את סוג הזכרונות לאלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_EL_DDR_PC-3500_Dual_Channel אשמח לדעת מה אתם חושבים ? במקור היתה ההזמנה הזאת : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3500_Dual_Channel בתוספת קטנה לקחתי את ה- EL קאס 2

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד acer aspire 5610 פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס זיכרון הוא: 512mb 2Rx16 pc2-4200s-444-12 בדקתי עם אחת התוכנות שהמלצתם עליהם וקבלתי תשובה : BUS TIPE :DDR2 SDRAM BUS WIDTH :64-BIT REAL CLOCK: 333MHz(DDR) EFFECTIVE CLOCK :666 MHz BAND WIDTH :5331 MB/S לא מבין איך לפרש את התוצאה איזה סוג זיכרון זה SDRAM או DDR או DDR2 ובאיזה תדר אני רוצה לקנות זיכרון יותר גדול ולא יודע מה לבקש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by LiranT,

איזה זכרון עדיף יותר dual channel או ddr2? ומה זה בכלל Dual channel???

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by m0tek,

GA-8IHXP אני מחפש את הלוח המעולה הזה בארץ.. יש למישהו הצעות איפה לקנות אותו? חיפשתי בפנדס , זיגזג , אקסלנט..

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים