עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעוניין בלוח אם(עם כרטיס מסך מובנה DVI HDMI) וזיכרונות 4 גיגה בתקציב של 850 שקל זה יחובר למעבד E8400 ... הצרכים שלי הם כלליים אופיס ואינטרנט... אני אוהב להפעיל המון תוכנות וחלונות במקביל אז חשוב לי שיעבוד חלק אני לא מתכנן OC . שאלה... האם אני אקבל תמורה יותר טובה בתקציב הנל אם אני אקנה לוח בלי כרטיס מסך מובנה +כרטיס נפרד פשוט ? יום טוב...

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by idan-cohen,

שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. …

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by menashe,

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2896636&Sku=G452-2340&SRCCODE=NEXTAG&CMP=EMC-NEXTAG Gigabyte Technology Gigabyte GA-M61VME-S2 nVIDIA Geforce 6100 Chipset Micro ATX Form האם יהיה בעיה להביא ללוח אם הזה כרטיס מסך עם זכרונות של DDR3? (7600 256DDR3 אני חושב שלא, אבל רוצה להיות בטוח

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by FRANKO,

האם הם חייבים ללכת בזוגות או שצריך רק מודול אחד?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  5. סוף סוף ביצעתי את בדיקת ה 3DMARK ( אפשר ליראות במיפרט שלי שיש לי 2G זיכרון וכרטיס 7300 GT עם זיכרון DDR3 ) הינה התוצאות >>> מה דעתכם? האם תוצאה של 2204 היא חלשה בינונית או טובה? (כי לא יכול להיות שהיא תהיה מעולה...ביגלל כרטיס המסך) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by avihy,

היום אבי רכש זכרון 512MB 400MHz DDR. במחשב שלו יש זכרון 256Mb 133MHz DDR SDRAM . האם אפשר לשים את שתי הזכרונות? או שעדיף רק את ה 512MB?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by aviram20,

אחרי הרבה לבטים כניראה שאני יקנה מחשב חדש משהו שיספק אותי באמת בכול מקרה אני משתמש רגיל שמשחק מדי פעם כמה תוכנות וכאלה חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד מהירר רציתי גם לבקש מדוד שלי בחו''ל שישלח לי מעבד משהו טוב טוב טוב אבל חח מישהו יכול להגיד לי את הדגם של המעבד הכי טוב שיש כרגע בשוק הכי הכי טוב אבל חח אין הגבלה של כסף תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by hosham,

שלום וגמר חתימה טובה,מקווה שהיה צום קל לכולם. מתוכנן לקנות בניו יורק מחשב,חשבתי על הלוח ga-965p-s3 ולהתאים לו זיכרון 2X1G בתדר 800MHZ. הבנתי שיש בעיה עם זיכרונות שהמתח עבודה שלהם הוא מעל 1.8V כי זה מה שהלוח נותן ויכול להווצר מצב שהמערכת לא תעלה. מצאתי את הזיכרון החדש של G.SKILL : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231098 שרשום שהוא עובד בין 1.8V ל-2.0V,אני מקווה שהמתח הנומינלי שלו הוא 1.8V והמחשב יעלה בלי בעיות. מה דעתכם,יעבוד חלק?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by erezsegev,

שלום, יש לי מחשב P4 עם 512MB זכרון Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400 Supported Frequencies : 200 MHz CAS Latency (tCL) : 2.5 clocks @200 MHz Memory Controller : SIMM, DIMM, SDRAM שאלתי היא: אם הוסיף 1MB זיכרון עם CL=3 (זה מה שיש היום ברוב המקומות), האם זה יעבוד כראוי? האם זה צריך להיות DDR או DDR2 ? אנא המלצתכים. תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. Started by BMItay,

מה עדיף מבין שתי לוחות אלו? המחירים זהים לחלוטין,והלוחות מבוססים אותו צ'יפסט אגב,המעבד Athlon 64 5200+ יעבוד לי על שתי הלוחות,נכון? ואם בעתיד אני ארצה לשדרג למעבד Phenom,אני אוכל לשרדג בלי בעיה,נכון? תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by coldplay,

(קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שענה לי על התשובה) יש לי כרגע שתי סטיקים של 256 DDR כDC של קינגסטון. אני מתלבט אם להוסיף עוד אחד של 512 או 1024 אבל זה לא חשוב כרגע. השאלה שלי היא האם הזכרון הבא שאני רוצה להוסיף חייב להיות גם קינגסטון מאותו דגם? זה חשוב למען תאימות, זה קריטי? ואם זה לא חשוב אז זיכרון חדש עם תכונות שעולות על הזיכרונות הישנים יעשה את ההבדל?

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by gmppaz,

שלום לכולם, ברצוני ליצור דיסק אתחול (ולא דיסקט אתחול) של MEMTEST ואין לי מושג מה עושים. ניסיתי להוריד את קובץ הISO אך יורד לי הקובץ ZIP. ואם מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ עצמו ולהנחות אותי, תודה רבה עריכה: הרבה זמן עבר ואני אשמח לתשובה :-\

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by asta,

נימחק

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by epichorus,

כמה שאלות לגבי לוח האם הנ"ל. מה אני אמור להבין מהתוצאות שהוצאתי מEVEREST להלן : Front Side Bus Properties: Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s Memory Bus Properties: Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link …

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. Started by doktor1,

כאשר אני מפעיל את המחשב לפני עלית מערכת ההפעלה מופיעה לי unknown cpu isdetected updating bios is required to unieash full power ואז הוא נותן אופציה ללחוץ אל f1 ורק אז הוא ממשיח לעלות מערכת הפעלה ניסתי לעדכן ביוס וגם נישאר אותו הדבר הלוח הוא לוח של asus p5kc והמעבד של intel והדגם q9300 הודעה אם תוכלו לעזור לי מה עלי לעשות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. מה ההבדלים בין הP5Q לבין הP5Q SE ולבין הP5Q SE2 ??? ובין הP5Q-L לסוגיו?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by skiski,

שלום, משהו שאל אותי לאחרונה שאלה בקשר למעבדי AMג אז אולי תוכלו לעזור לו .. מה ההבדל בין SOCKET 939 ל SOCKET AM2 לדוגמא : Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore? Athlon64 4600+ (Socket 939) X2 DualCore? מה ההבדל בין שתי הSOCKET .. האם זה הבדל כזה חשוב ואיזה מהם יותר טוב .. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by oren13,

לזיכרונות של קינגסטון אני קונה סטיק אחד של 512 ddr pc400 ב - 488

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. ואם לא אז איפה אני יכול להשיג DDR3 ?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by gk,

שלום מחר אני מזמין מחשב המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ועובדה משרדית אני צריך להחליט על המעבד המחשב יורכב מ לוח של אינטל 945 זכרון ddr2 667 עכשיו על מה שאני מתלבט נורא וצריך את עזרתכם האדיבה האם לקחת מעבד 3 גיגה עם באס של 800 mh"z? או לקחת את המעבד 805 שהוא הבאס שלו 533? (וא נקודה לציון אני לא מעונין לעשות אובר קלוק כלשהו למעבד) כמה זה חשוב הבאס של המעבד?? איפה שני רוצה לקנות אמרו לי שהעדיף לקחת מעבד עם bus 800 ושגם ככה אין עדין שימוש לכפול ליבה (ועוד הערה אין לי תקציב לקנות את ה820 )

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  21. עשיתי בדיקה, בעיקבות תגובה של xtract על מפרט ששאלתי עליו פה. לפי הבדיקה, אפילו במעבדים הכי חזקים של אינטל, ללא OC, אין טעם להשתמש בזיכרון מעל DDR2 667. האם זה נכון? זה קצת מוזר לי - כי בהמלצות של ASUS לגבי יצרני זיכרון המאושרים ללוח האם P5Q Deluxe שלהם, הם אכן מתחילים ב-DDR2 667 אבל עוצרים רק ב-DDR2 1200. האם כל הזכרונות מעל 667 טובים רק ל-OC? ומה זה אומר, ש-OC מצליח להכפיל את המהירות?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by gal,

היי שלשום קניתי לוח של גיגהבייט 7vt600-L ורציתי לדעת עד איזה נפח של הארדיסק יזהה הביוס שלי אני מעוניין בקרוב לקנות דיסק של 160GB האם הוא יזהה לי את כל הגודל במלואו?

23. כבר חודשיים אני מחכה

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  24. בחודש הבא (אם לא יהיו הפתעות) יוצא WINDOWS 64 למיטב זכרוני. האם נראה לכם שבחודשים הקרובים נראה ירידת מחירים במעבדי הדגל של AMD/INTELבעקבות עלייה בביקוש למעבדים מסוג זה), כמו שהיה בעבר כשיצא ה WINDOWS XP שדרש יותר זכרון וכח עיבוד ממה שהיה, וגרם במשך הזמן לירידה במחירים.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by eyal1983,

ראיתי שרק מעבדים מתקדמים יותר תומכים בזה.. כלומר חלק ממעבדי האיי3 בכלל לא תומכים בזה. השאלה, האם כשאני מחבר את המחשב למסך חיצוני,(ולא משנה את הגדרות הגרפיקה במחשב) - האם יראו יותר טוב תוכן 720p במסך חיצוני, בגלל הפיצ'ר הזה במעבד ? או שזה נועד אך ורק למי שרוצה לשנות את הגדרות התצוגה במחשב?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים