עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EliranB,

למי שלא מכיר זה תכונה במארז ובלוח אם שאם פותחים את הדלת של המארז היא מתריעה אבל התוכנה לא מתריעה לי בזמן אמת (כאילו בWIN) אלא רק אחרי הפעלה מחדש והיא מראה את זה בהתחלה (כשהביוס עולה) אם מישהו מכיר ויכול לתת לי תוכנה שתודיע בזמן אמת אני אודה ... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. משהו אמין... אם אפשר מהר, אני יודע שזה חוצפה לבקש ככה אבל נראה לי שעבדו עלי וכמה שיותר מהר ככה יותר מהר אני אוכל להחליף את זה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שלום לכולם ובמיוחד למנהלי הפורומים. אני מאוד נהנה מהפעילות הענפה והתשובות המקצועיות של החברים והמנהלים בפורום זה ואחרים. כל הכבוד! ועכשיו לשאלתי: לוח האם שלי התקלקל. בהזדמנות זו אני מעוניין לשדרג את ה CPU לפנטיום D805 וכן את לוח האם. אבל הזיכרונות שלי הם מסוג DDR ולא DDR2. אני מעוניין בהמלצה על לוח אם התומך ב DRR ובפנטיום 805D. שימוש המחשב הוא בעיקר להרצת אפליקציות מתמטיות כמו MATLAB ותוכנות חישוביות אחרות של אלמנטים סופיים. אשמח לקבל המלצות על לוח שניתן לבצע עליו OC. תמיכה ב - AGP או כרטיס מסך מובנה יתקבלו בברכה אך זה לא קריטי. מצאתי לוח עם רכיבים של VIA אך יש לי חששות מרכיבים אלו. מניסיון הרכיבים 865PE מוצלחים ובעלי יכולת OC. תודה מראש, משה שפירו

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  4. היי, אני צריך כבר לחדש את המעבד והלוח, אז החלטתי כבר לעשות קפיצה משמעותית. אני אקנה Q6600 - זה כמעט 100% החלטתי כבר, ובנוסף אקנה לוח תומך OC (יענו לא INTEL) עם עדיפות לP35. חשבתי על הGA-P35-S3L של ג'יגהבייט, הוא דיי זול והוא עונה לצרכים שלי. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?

6. אין צורך בפיצ'רים מיוחדים פרט ליציאה אופטית . הדבר היחידי שחשוב זה המחיר -כמה שיותר נמוך וכמובן אמינות, ועם יש כאלה עם צ'יפ סט של P35 אחלה. תודה. מפרט נוכחי ניתן לראות בצד.

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by israelnba,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-945GCMX-S2 ועליו מעבד E2140 הרצתי עליו את CPUZ וראיתי שהמהירות של המעבד בד"כ 1.2GHz ולפעמים לשניה המהירות קופצת ל1.6GHz כמובן שהמכפלה משתנה גם משש לשמונה בהתאמה, האם זו פעולה תקינה? האם זה חלק מטכנולוגיה של מכפלה משתנה??

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by ham0r,

אחד של geil והוא עולה 542 שקלים Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling והשני של אליקסיר ועולה 480 שקל. Elixir DDR 512 MB PC3200 400 MHz מי מהם איכותי יותר? והאם הgeil שווה את ההבדל הקטן במחיר? (זיכרונות, זה שטח שאני לא מבין בו כל כך \ כל זה יושב על 3400+ קלוהאמר ו 8KDA3J (אם זה משנה)... תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by zam,

האם להוסיף למפרט 2GB 1066Mhz כך שיהיו לי 4GB או לקנות 2GB 1066Mhz חדשים.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  10. נכון לחודשים האחרונים היו מחירי הזכרונות במגמת עלייה, לדוגמא: Geil Value 3200 /400Mhz 512 RAM Golden עלה פעם 528 והיום 670 (פחות או יותר....) השאלה שלי היא אם איי פעם יחזרו המחירים להיות כמו מקודם???? תודה

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by infer73,

יש לי a64 2800 עם epox 8kda3j (אני חושב,שכחתי אם זה הדגם אבל אתם יודעים איזה אני מתכוון) ויש לי מודול אחד של Twinmos של 512 ראם שרץ ב400 מגה הרץ ויש לי מהמחשב הישן שלי עוד אחד ג'נרי של 256 שרץ ב266 מגה הרץ אז מה עדיף למחשב שלי,להשתמש בשתיהם ביחד או רק באחד? (הרבה זכרון איטי או קצת זכרון מהיר? [הכל יחסי]) האמת אני אפילו יכול אולי להביא עוד אחד של 128 מגה גם של 266 מגה הרץ אבל זה לא קשור, כי לא בטוח אם זה יקרה

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by TrancEnergY,

איזה לוח טוב יותר עם המעבד הבא : E6600 האסוס דלוקס או ה-DQ6 של ג'יגהביט

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by AvigdOr.GT,

קניתי זכרון 512DDR CL 2.5 של קינגסטון. הזכרון יושב על לוח asus p4s533. עכשיו המחשב כאילו לא מזהה את הזכרון, הוא לא רושם את הדגם שלו, כמו שהיה לי על הסטיק הישן, וגם שאני מריץ Prime95 הוא נותן לי error שהולך ככה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file קראתי בקובץ הזה, לא ממש הבנתי, מה אתם אומרים שכדאי לי לנסות? לשנות מקום של הזכרון? לשנות את המהירות שלו בביוס אולי? כי המעבד שלי (2.4) עובד על 166 ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. Started by NuXeR,

שלום !!!!!!!! הנה אני שובב....אני קונה מארז + ספק חדשים...אז אממ אני מתכנן לבנות לאחותי (בת 6) מחשב נחמד שיספיק לה , כרגע יש לי - ספק 300W ג'נרי מארז ג'נרי מסך 15" נחמד 256MB DDR266 MICRON אזז....בעקרון עכשיו אני צריך לוח אם , מעבד וכרטיס מסך נכון ? (לוח אם כולל כרטיס קול - כמובן). היא לא הולכת לשחק משחקים ממש (כבדים, חדשים) , אז נוכל להסתפק בכרטיס OB או באיזה כרטיס GF2... חשבתי ללכת על איזה AMD 1200 או משהו כזה (בערך 200 ש"ח) , לוח זול KT266 גם כמה שיעלה 200 שקל בערך (לא ?) להרכיב את הכל ושהיא תהנה רמקולים מקלדת ועכבר נקנה לה כל הסיפור יעלה 100 שקל... ;D אני אשמח לשמוע המלצות\רעיונית\שיפורים....או כל דבר אחר , תודה !!!

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  15. מישהו יודע מתי צפויה ירידית מחירים כבר בזיכרונות?? הם הגיעו למחירים לא נורמלים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
    • 6 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, ועקב כך שאני מוגבל בתקציב הייתי מעוניין לדעת אם כדאי יותר לשדרג את המעבד שלי (ואז אני צריך לשדרג גם את לוח האם), או שמומלץ להוסיף כרטיס מסך מקצועי יותר ? אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. כרגע מדובר במחשב עם מעבד Pentium D 820, כרטיס מסך nVidia G-Force 6500 וזיכרון RAM של 2GB במהירות 667MHZ. (אני יודע שגם המפרט הזה טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אני בהתלבטוותתת קשה ביותר .. אני רוצה להחליף לוח אם אבל אני לא יודע מה כדאי לי.. אני מתלבט בין יחס עלות-ביצועים וכל ה-4 הם לוחת Hi END ואקסטרים .. ככה שקשה שלמצוא מערכות טובות יותר מאלה.. ואם אין לכם מה להגיד אל תגידו " לוח מבוזבז " כי אם אתם לא נותנים סיבה למה הוא לא עדיף על פני אחר אל תגידו כלום אז ככה : יש לי כרגע P5K3-Deluxe לוח 1)Asus Striker II Nse שעלותו כ-1800 לוח 2) Asus Strike II Extreme שעלותו : 2300 לוח 3) Evga N790i SLI LGA775 שעלותו: 1600 לוח 4) Pine XFX 3 Way SLI MB790-IUL9 שעלותו : 1600 התקציב אינו בעיה.. אבל אינני רוצה להחליף לLGA1366 עדיין כי זה גם להשקיע על מעבד ואני אחליף בעתיד. וישנה מערכת שמתאימה לכל אחד מהלוחות הללו כמו DDR3 Pci Express LGA775…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by michael7070,

שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרון RAM למחשב קיים, לוח Dual-Channel DDR400 ASUS P5GD1 PRO אני רוצה לשדרג ל- 2 גיגה אין לי מושג מה לקנות אשמח לעזרה, התקציב שלי מוגבל ואני רוצה לשחק קצת עם המחשב לכן השדרוג. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by ilanB,

הציעו לי ב KSP את הלוח אם הנ"ל DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? למפרט למחשב לעיבוד תמונה דו מימד. במקור ביקשתי את הלוח הזה -LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty לטענת הנציג ב KSP הלוח של אינטל עדיף. בהנחה שאני לא מתכנן OC - אין לי מושג איך עושים זאת האם הוא צודק? שאר המפרט: Core 2 Due E6300 TWINMOS DDR-II 667Mhz 1GB x2 Hitachi 80GB SATA II 8mb system disk WD 250GB SATA II 16mb data disk Gigabite 7300GT silent pipe 256MB DDR II HEC 450TW _TF PSU 2x*cm 24pin Compucase 6A21 תודה אילן

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by asaf999,

שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב... זה המפרט AMD athlon 4800 dual core 1G samsung cl3 X2 S-ATA - 74 GIG 10K RPM 8MB Raptor S-ATA 2 - 200 gig 7200 rpm 8MB DVdRW SONY D23A x 16 DUAL LAYER GeForce FX7800GTX EXTREME 512mb 2Xdvi 8 ch ob lan 1 g (ob) aerocool aeroengine silver samsung lcd - 730bf 4ms 17" magic bri שאלתי היא איזה לוח אם טוב אני יכול לקנות בשבילו.... (בלי הגבלת תקציב) עדיף בלי SLI....

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, אני מנסה לקנות אחד מהמעבדים amd 5050e ,4850e למטרת HTPC (הספק נמוך--> פליטת חום נמוכה) אך כל בחנויות שטילפנתי אליהן כבר לא מוכרות אותן. מישהו יודע מדוע? האם זה בעיה רק בארץ? אולי אתם יודעים על חנות שכן מחזיקה אותן?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם ! יש לי מחשב ואני מעוניין לקנות לוח אם חדש. המפרט הוא: E8500 CoolerMaster Eclipse 1GBx4 Corsair DHX GTX 280 Coolermaster CM Stacker 830 EVO ספק עדיין לא ידוע. DVDRW 500GB AAKS עוד כונן רפטור עדיין לא ידוע איזה. עכשיו אני מעוניין בקניה של לוח אם חדש ... השאלה היא איזה לוח אם יתן לי את הביצועים הכי טובים במערכת הנ"ל, ובנוסף יתן לי אפשרות לOC טוב. אם תוכלו לפרט בבקשה מה היתרונות חסרונות של כל לוח אני יודה לכם מאוד ! על פי מירב ידעתי המתחרים העיקריים פה הם ה X48 נגד ה 780i, מה ההיתרונות חסרונות שיש לכל אחד ? ד"א אני לא מתכוון לעשות מערך SLI או CF גם בעתיד. תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. יש לי מעבד P4 2.6HT Intel 875P Chipset עם לוח אם P4C800 Deluxe של ASUS ועם ג'יגה זיכרון של מאקסטור ולאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל X800XT של TUL ואני רוצה לשדרג למעבד חזק יותר ל 3.4 או 3.6 השאלה היא האם זה אפשרי לעשות את זה והאם בכלל זה כדאי? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועי המחשב או שאני אקבל את אותם התוצאות שאני מקבל עכשיו עם המעבד הנוכחי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by nahonh,

איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר ואיך הוא יחסית למתחרים(asus,abit...) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=4558

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים