מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל 4 סלוטים ל- RAM התומך ב- Dual Channel (GigaByte MA78GM-S2H ליתר דיוק...) ובשלב זה מעוניין להשתמש רק ב- 2 מהסלוטים , ובעתיד להוסיף 2 נוספים... האם בהרחבה העתידית אותה אני מעוניין לעשות אני אהיה חייב להשתמש באותו דגם זיכרון ומאותה היצרנית, או שאפשר להשתמש במודולים עם נפח שונה, תזמונים שונים ומהירות שעון שונה, וכיצד יתבטאו ההבדלים בביצועים (במקרה של מהירויות שעון זהות ותזמונים שונים)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח (הכי) זול עם TVOUT, לא משנה לאיזה מעבד. תודה !
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שרציתי לשדרג אותו קצת לכן הוספתי לו שני סלוטים של זכרון 512 של קינגסטון, לצערי הוא זיהה רק אחד מהם... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יכול להיות שמגבלת ההרחבה כל כך קטנה? איפה אפשר לראות מה המגבלה והאם ניתן לשנות את ההגדרות של זה? שני הזכרונות עובדים בודאות. אשמח לתשובה מלומדת ולרעיונות לפתרון המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן, נושא שלישי שלי היום, מצטער אני דיי התאכזבתי מהאיטיות של המחשב החדש והחזק שלי- עכשיו גיליתי, שבלי להפעיל דבר!!- רשום ב-TASK MANAGER, תחת performance: memory: 3.7 GB!!! למטה בphysical memory רשום 92%! איך יכול להיות שהדבר היחידי שפועל זה האנטיוירוס והדפדפן (הכי קל בעולם- הכרום של גוגל) ומנוצל כל כך הרבה RAM!? אשמח לקבל עזרה@
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד AMD 3000 ATHLON לבין ה VENICE
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
בשביל משחק גובהה מחשב שלי amd athlon xp 2400 asus a7n8x deluxe geil 1024mb ddram pc3200 400 SAPPHIRE ati x1600pro 256mb agp תודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב באוברקלוק ? למעבד E2140
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את ה-3800+ שלי במעבד הכי מהיר שאפשר למצוא לסוקט 939 המוגבל שלי... מה אתם אומרים שווה בכלל לשדרג?? תזכרו שהמחירים כרגע נמוכים מאוד למעבדים האלה... בכלל איזה דגם הכי מהיר אפשר למצוא ל-939???
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף/שפר את מערך הזיכרונות שלי. כרגע המערכת שלי סבירה למשחקים (6800GT ומעבד 3G), אבל ה-512 מ"ב מאט אותי בטירוף בהמון משחקים/יישומים.. (אפילו סתם ככה בווינדוס אני מקבל לפעמים הודעה על זיכרון ווירטואלי חסר). בקיצור השאלה היא מה הכי משתלם לי.. אני יכול להוציא כרגע בסביבות ה-400 שקל.. השאלה היא איזה מערך הכי ישתלם. לקנות עוד שני סטיקים של 256 ולעשות דואל צ'אנל כפול, או לזרוק את שני הקיימים לפח ולקנות שני סטיקים של 512, או סטיק בודד של ג'יגה. הסטיקים הקיימים הם שני 256 מ"ב PC3200 (200mhz). אין לי מושג לגבי DOR/DOR2/SDRAM וכל זה.. הלוח ושאר הפרטים מופיעים במפרט שלי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה תהיה בערך העלות שלהם? ואיך שהבנתי מעבד הפנום 9500 שכבר הגיע לארץ יכול לעבוד גם על לוחות AM2 הישנים. השאלה האם ידוע כמה אחוזים מהביצועים מאבדים אם שמים את ה9500 על AM2? והאם זה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
עד כמה שאני מבין הבאס של המעבדים הללו אמור להיות 333MHZ. עכשיו לגבי הQ9450 שאמור לעבוד בתדר 2.66 אז זה מסתדר כי המכפלה שלו היא 8. אבל לגבי הQ9300 והQ9550 התדר שלהם לא מתחלק ב333 אז מה בדיוק המכפלה שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם p4mam2-v של msi והוא נשרף. המעבד הוא p4 והייתי רוצה לדעת איך אני יודע לאיזה לוח להחליף ואיך אני מברר סוג מעבד (775 וכו) אני אשמח למידע והמלצות
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה ללוח אם זול לסוקט AM2, חשוב שיהיה בלוח יכולות OC, ושיהיה כמה שיותר זול... תודה... :-*
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
1. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב לצי'פסט 965 (לוח DS3), במחיר סביר ומאיפה? 2. האם ה- DS3 תומך במרובעי ליבה? לגבי ה- DQ6 זה מצוין בפירוש. 3. האם הזיכרונות האלה טובים יחסית לכמות של 2 GB? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 איך זה שהם כל כך זולים? ומה אומרים התזמונים? ככל שהם יותר נמוכים זה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב שני כרטיסים של 512MB (אני לא בטוח) הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-8I945PL-G איזה כרטיס זכרון יהיה הכי טוב בתקציב של 200 שקל בלבד?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 האם הזכרון הנ"ל מתאים ללוח האם שלי? הלוח שלי הוא : D875PBZ האם זו הקניה הזולה והטובה שאפשר לקנות היום? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קראתי במדריך את המשפט הבא: CPU Smart FAN Mode: Auto: Lets BIOS autodetect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU fan control mode Voltage: Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan PWM: Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan . כמו כן: The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 4-pin (SYS_FAN2) and two 3-pin אני אכתוב את השאלה באנגלית If I choose PWM mode in BIOS then the two 3-pin slot will be disable and only the one 4-pin will be enable האומנם?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני לא אלך סחור סחור יש לי אפשרות לקנות זכרונות של Kingston במחיר עלות אני משדרג את המחשב Q-6600-G0 GA-P35DS3P כרגע התלבטתי בין הזכרונות האלו CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - C2G6400C4 OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK השאלה היא האם יש ל Kingston זכרונות באותה רמה איכות ביצועים כמו אלו בתודה מראש על העזרה עריכה אני הצלחתי למצוא את אלו KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 דגם: KHX6400D2LLK2/2G http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5100 האם מומלצים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז המתחרים: E6320 E6400 Athlon X2 5600 בעיקרון, אשמח לדעת גם את הטוב מבין השנים הראשונים בלבד. עוד דבר - איך מעבד AMD ישפיע על המחשב? האם יש מעבד יותר זול שיותר שווה את המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה (Gygabyte GA 965P DS3) יכול לתמוך במעבד core 2 duo E6550? (ובזכרונות של 2GB של 800MHZ של OCZ)? באייבורי אמרו לי שהלוח לא מתאים למעבד, ולכן אמרו לי ללכת או על MSI P6N או על P35. מה אתם אומרים? (זה דחוף לי לדעת)... תודה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני כ8 חודשים מחשב אינטל קונרו E6300 . ספק REAL 500W אלומיניום PFC+2FAN לוח אם MSI P965 NEO F7.1 GLAN זיכרון GOLD 1 G 667 OCZ כרגע אני לא מרגיש עומס על המחשב אבל אני ממש רוצה להתקין את הויסטה והבנתי שהיא מערכת הפעלה שזוללת זכרון אז חשבתי לקנות עוד ג'יגה של זיכרון מאותו הסוג.. -אז כמה שאלות: האם שווה לי לקנות עכשיו את הזכרונות המדוברים או שצפויה איזו ירידה במחירים? מאיפה שווה לי לקנות,יש המלצות? האם כדאי את אותו הסוג? שאלה שלא כל כך קשורה לפורום ועל כך אני מתנצל מראש:האם כדאי בכלל להתקין את הויסטה היעוד העיקרי זה משחקים ושירים? תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-