עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jambo7,

יש לי מחשב עם לוח של גיגה בייט ga k8nmf-9 ועליו מורכבים זכרונות adata 400mhz 2*256 עכשיו אני רוצה שיהיה זכרון בנפח 1 ג'גה מה עלי לעשות להוסיף עוד 2*256 או לקנות ולהחליף ל2*512 תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. gigabyte GA-K8NMF-9 האם זה לוח מספיק טוב בשביל לשים עליו את ה אחד מכפולי הליבה של AMD

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by anevsky,

שאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  4. במחשב של אחי יש לוח אם ישן של Gigabyte GA-K8VM800M אני רוצה להחליף לו ת'מעבד למשהו יותר מהיר כרגע יש לו AMD 64 2800 יש משהו יותר מהיר מזה ? יש כפולי ליבה ללוח אם הזה ?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by moshel7,

שלום לכולם אני מחליף את לוח האם +המעבד מ-AMD ל-INTEL אנימחפש מעבד עד-600 ש"ח כפול ליבה כמובן שיהיה חזק במישחקים וכמו כן מחפש גם לוח-אם שמתאים למעבד INTEL ההעדפה ל-GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by mistaarvim,

בדקתי בביוס וכתוב שם *7 נכנסתי לתוכנה CPUZ וכתוב שם כפול 6 תראו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by Vortex,

חדש, שווה 240 שקל?

8. האם הם טובים לאוברקלוק?

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  9. המערכת מבוססת מעבד פנטיום C, 800FSB GT והכי חשוב, DUAL DDR. השאלה נוגעת לזכרונות מקבוצת 400MHZ, שני סטיקים של 256MB. אני מתלבט אם לבחור בזכרונות רגילים כגון שני סטיקים של סדרת הVALUE של GEIL או אולי שני מקלות של סמסונג או משהו קצת יותר "נחשב" כמו טווינמוס או קינגסטון. אני מניח שלזכרונות ה"נחשבים" יותר שהזכרתי תזמונים טובים יותר. אני לא מתכוון לשנות את התזמונים של הזכרונות אלא להשתמש בהם בתצורת הסטוק שלהם. ולכן, אני תוהה האם כדאי להשקע עוד שמונים-מאה ש"ח בזכרונות האלה או אולי לעבוד עם הזכרונות ה"ממוצעים" שהזכרתי? אגב, אולי כדי לי לשקול יותר את זכרונות בעלי מוניטין לכאורה טוב כמו קינגסטון משום שאין להם בעיות תאימות רציניות כמו שראינו אצל ווינבונד למשל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by spon83,

מה ההבדל בין: IP35-E IP35 IP35 PRO אני יודע של-IP35 PRO יש את צ'יפ ה-UGURU. האם הוא כלכך משנה ב-OC? או שיש אפשרות להגיע בקלות לאותו OC ידנית דרך ה-BIOS? מה שיותר מעניין אותי היא היכולת להגיע ל-OC גבוהה ולא הקלות, גם ככה את ה-OC אני תמיד עושה דרך הביוס. והאם לא עדיף GIGABYTE P35 DS3/4 כי ממה שהבנתי הם באים עם מערכת חשמל 6 PHASE שמייצבת את החשמל ומספקת את כמות המתח הנדרש ללא כל קושי. אם פספסתי משהו או טעיתי תקנו אותי.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. בס"ד למעלה והזיכרון של הCL4 הוא עם צלעות קירור (לא יודע אם זה משנה) והלוח שלי תומח עד 4 גיגה ואני צריך לפחות 512MB או 1GB לכרטיס מסך ועוד משהוא האם עושים OC לזיכרונות זה מבטל את האחריות ? ואם הלוח תומך עד 1066 לזיכרונות אפשר ב OC אפשר לעשות יותר גבוה מ 1066 תודה לעוזרים ושבועה טוב

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by asaf_azar,

יד לי מעבד פרסקוט 630(פנטיון 4 3 גיגה הרץ). המנוחה הוא בסביבות ה80-90 מעלות. איך אני מקרר אותו?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by FuZuL,

יש לי 2 USB במארז בקדימה ואני צריך לחבר אותם ללוח אם.. שמתי לב שיוצא לי 8 כבלים קטנים קטנים.. א. לאן לחבר אותם? ב. זה בכלל הם? ג. אפילו אם זה הם ואני יודע לאן לחבר אותם.. אין גישה בגרוש.. למה כל אחד מופרד מהשני ואין סיכוי שאני אצליח.. תודה לעוזרים וממש מקווה שהבנתם אותי חח ..

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

אני יכול לקנות את הלוח אם ולקנות גם כרטיס קול? בלי שתהיינה בעיות תאימות אולי "לבטל" את הכרטיס שעל הלוח בצורה כלשהי..

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by 111111,

המפרט הוא: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 745 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 POINT OF VIEW 6800GT 256MB תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by moshen1169,

שלום איך אני יכול לדעת אם יש לי מעבד 64 או 32 ביט?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by Dwhore,

שלום... יש לי barton 2500+ עם לוח אם nforce ו1G זכרונות של A-data 400mhz . עכשיו אני קצת בדילמה האם להשתמש בduel channel או לא... תודה לעוזרים .. אם אפשר פירוט קטן מה זה עוזר, כי הבנתי שבamd זה לא מוסיף הרבה. (עשיתי למעבד oc ל3200+ אבל אני לא חושב שאמור להיות קשר לזה ... אם יש אז אני מעוניין לדעת P:)

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  18. האם אפשר את GA-EP45-DS3 עם מעבד 1333 (E8400) וזכרונות 1066 MHZ? או שיש בעיה עם זה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by sDoron,

שלום רב!!! מה דעתכם על הזכרון הבא: DDR512MB 400MHZ CL2.5 DDR16-512-VT יצרן- Kreton קישור: http://www.plonter.com אשמח לדעת אם הוא טוב כזכרון ל מחשב AMDלמשחקיםובכלל אך איני מעוניין ב אוברקלוקינג עליו.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. יש לי תוכנות גרפיקה ישנות (מסוף שנות ה-90). עד היום בכל המחשבים הם עבדו יופי. עכשיו במחשב החדש שלי עם CORE 6400 הן נתקעות (בפתיחת/ייבוא/ייצוא קובץ בדרך כלל - החלון נתקע והתוכנה מספיקה להגיב). האם ייתכן שהדור החדש של מעבדי אינטל לא תומך בתוכנות ישנות? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by puvsc,

אשמח לדעת... :s05:

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Vafel,

שלום, יש לי מחשב עם לוח עם מסוג: M2N-E כיום יש בו שני סטיקים של 1GB מסוג: Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 אני מעוניין להוסיף למחשב לפחות ג'יגה נוסף של זכרון, המחשב מריץ Windows 7 32bit ואני לא מעוניין לעבור ל64bit. תוכלו להמליץ לי איזה זיכרון לקנות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by סער_שי,

בנוגע למחירים של הקונרו... כרגע בסביבות ה-1250 ל-6300 ו-1500 ל-6400. האם זה צפוי לרדת בשבוע שבועיים הקרובים? ואם כן, האם תיהיה זו ירידה משמעותית? (קשה לי להאמין שתיהיה הוזלה של יותר מ-100 אולי 200 ש"ח). בנוגע למחירים של שאר החלקים... לפי מה שהבנתי, אם הבנתי נכון, אז עם ההשקה של הקונרו צפויה גם ירידה של שאר הרכיבים כמו זיכרון ואולי גם לוחות אם. האם זה נכון? מתי ההוזלה הזו צפויה? האם מישהו כבר מבחין בה בנוגע למוצרים מסויימים? הייתי מעוניין לעשות הזמנה כבר בראשון לאוגוסט. המתנתי חודש בעצתכם ואני אסיר תודה כי חסכתי המון כסף בעקבות הנפילה של מחירי המעבדים. עכשיו השאלה היא האם צפויה ירידה גם לרכיבים האחרים, והאם כדאי להמתין שבוע שבועיים אחרי אוגוסט או שההבדלים לא יהיו משמעותיים…

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by סאונד בראש,

מי היבואן ? יש בארץ ? מחיר ? מישהו יודע ?

25. Started by shaharZur,

בעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD עם סוקט AM2 והשאלה איזה לוח אם הכי יתאים לי? אני מתכנן לקנות גם כרטיס מסך X1800GTO2 שאולי יכול להשפיע על משהו בבחירה. התקציב בסיבות ה700 שקל. תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים