עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eladh16,

יש לי שאלה אליכם. אני רוצה לבדוק טמפרטורה לעבד, ויש לי מעבד pentium d 3000, איזה מקדם טמפרטורה TJMAX יש לו? תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by tomerezri,

שלום, יש ברשותי מעבד E8400, לוח אם GIGABYTE EP35-DS3, זכרון 4GB 800 MHZ, ספק כוח של קורסאייר 520 וואט, מארז CM690, כרטיס מסך HD6970 וקירור למעבד TUNIQ TOWER. רציתי לדעת לאיזה מעבד, זכרון ולוח אם כדאי לי לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים במשחקים? ואני מעוניין באוברקלוק אז האם אצטרך להחליף מאוורר למעבד? - כי קראתי איפשהו שהוא לא מספיק טוב למרובעי ליבה. בתודה מראש, תומר

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת איך לבצע עידכון BIOS ללוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV.1.0 יש לי כרגע גירסא F4 ובאתר החברה יש גירסא F8 שכבר הורדתי ושמרתי זאת גירסא שתומכת במעבדי ה ATHLON II החדשים כרגע מורכב לי מעבד AMD ATHLON X24800+ במידה ואצליח לעדכן את הביוס בעזרתכם כמובן האים לאחר העידכון לא יהיו לי בעיות עים המעבד שמורכב לי כרגע?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by eitangabay,

שלום, ישנם 2 לוחות אם של Gigabyte: 1. GA-MA785GM-UD2H 2. GA-MA785GM-US2H מה ההבדלים בניהם ? כי המפרט שאני הולך לקנות הוא: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-UD2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3118,3017 במספר חנויות אומרים לי שאין את הדגם UD2H אלא רק את US2H. הם יכולים להזמין לי אותו מחו"ל וזה יקח 3 שבועות. הא…

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by ronoz,

GIGABYTE GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H תודה.

6. אני תכף יגיע לשאלה.. לאחרונה יצאה מישחק בשם Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (אחלה מישחק ד"א) ואני ממש מת לשחק בו.. הנה הדרישות מערכת המינימליות של המישחק: Minimum System Requirements Supported OS:Windows XP (only) Processor: P4 3Ghz or AMD equivalent RAM:1024 Mb Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible Sound Card:DirectX 9.0c compatible DirectX Version:DirectX 9.0c Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc. Multiplay: Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game השאלה שלי היא כזאת.. כפי שרשום בדרישות המישחק דורש מעבד במהירות שעון של 3Ghz , וכפי שראיתי אין עדיין מעבד מסידרת ה CORE…

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by moshon,

שלום יש ברשותי מחשב p4 1.7 478socket ואני מעונין לשדרגו מבחינת לוח אם וזכרונות-- העניין הוא שאני רוכש מחשב חדש בימים אלה ובכוונה אני קונה כרטיס מסך 7300 בשביל לשדרגו בעוד מס' חודשים לכרטיס מסוג dx10 ואני אהיה מעוניין להעביר את הכרטיס מסך (ה7300)למחשב1.7 ולכן אני צריך לוח אם שתומך בpci -express. מבחינת זכרונות וכו' אני אהיה חייב לרכוש חדשים בכל מקרה כי יש לי כרגע rdram ולכן אין חשיבות לתאימות. איזה לוח אם יענה על הדרישות? תודה

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  8. רק מי שיודע ב100%

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by dorviper,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=408039 האם שווה לקנות את זה זה מחיר ממש זול אבל השאלה אם זה איכותי

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by 8-Ball,

AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 אני רוצה סטיק של ג'יגה ואני צריך את הסטיק הזול ביותר, האם: http://buy.digitalsupport.co.il/Product.asp?productid=67 יספק אותי? זה סטיק של GEIL 1024MB 400MHZ מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by yniq,

הי, אני קונה מחשב (חלקים) AMD Athlon 3500 ורציתי זיכרון 2 * TWINMOS DDRII 667MHZ 512MB בחנות הציעו לי זכרון OCZ Gold בתוספת של 50 ש"ח בסה"כ לשני הסטיקים. (גם כן 667MHZ). אני מכיר את TWINMOS ויודע שהם די זולים וטובים ביחס למחיר. אבל את OCZ אני לא מכיר. הם באמת טובים יותר? כדאי לשדרג? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by galh_5,

יש לי זיכרון : kingston 512*2 667 mhz ואם נגיד אני ארצה להוסיף למשל עוד סטיק או עוד 2 סטיקים של חברה אחרת בזיכרונות האם יכולה להיות אי התאמה בין 2 סוגי הזיכרונות וזה יגרום לבעיות או שזה עדיין יוכל לעבוד חלק ????

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. תכננתי לקנות לוח שתומך קונרו וגם פנטיום D ואז לקנות D805 אבל... אין לי כוח להתעסק עם OC כי היו לי כמה תאונות לא נחמדות עם זה, אני משחק משחקים ותוכנות לא מעניינות אותי. מה שאני שואל זה האם באמת כדאי לי לקנות לוח שתומך קונרו (קונרו אני אקנה עוד לפחות שנתיים) או לקנות איזה X2 3800 ולוח נחמד? בהנחה שכדאי לי יותר AMD, אני צריך לוח ואת ה- X2 3800 מהאתר com4u כי יש לי זיכויים שם אז התקציב הוא 1300 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by penny1,

סתם שאלה...איך זה שבאתר של לTOMS HARDWARE לכל המבחני הבאנצ'מארק יש תוצאות מוזרות ... כאילו ככל שהמעבד ישן יותר כך הוא עדיף ?!?! משהוא בבנאצ'מרק שלהם לא מסתדר לי... מישהוא יכול להסביר לי ?!

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by alex241286,

יש לי לוח אם 8I945GZME-RH שתומך בDDR2 עד 533MHZ ושמתי לו 667MHZ איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 667MHZ ולא 533?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by bazakaza,

שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by alex15,

שלום . אצלי במחשב יש 6 יצאות USB 4 מאחורה וגם 2 מקדימה . אבל יש בעיה הם עמוסים מצלמה מקלדת עכבר וככה .. אז אני רוצה לקנות ... את זה שבתמונה אבל הבעיה היחידה שאני לא יודע איך לחבר את הכבלים שלו ... כמו זה .. נגיד . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. http://arstechnica.com/news.ars/post/20070424-amd-feels-cash-crunch-will-take-on-2-billion-in-debt.html

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני להרכיב לו את המפרט. אני מעוניין בזיכרון 2 ג'יגה במהירות 800, לא הולך להיות OC לזיכרון וגם לא למעבד. המחשב ממש לא מיועד למשחקים. השימושים של המחשב הם ויסטה, תוכנות שיתוף קבצים, מדיה סנטר והכי חשוב מולטיטסקין כללי של המחשב. המעבד הוא E6600. התקציב הוא כאמור עד 670 שקל אבל אפשר כמובן יותר זול.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  20. בהתאם למפרט שברשותי לא חשוב המחיר.שיהיה עם הביצועים הכי טובים שיש כיום בשוק עדיפות ללוחות מתוצרת ג'יגהבייט או אסוס בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  21. היום פורסמה באתר hardwarezone סקירה מקיפה הכוללת מבחני ביצועים ודירוג ביצועים למחיר. לא משהו חדש אבל בכל זאת סקירה מעודכנת ומקיפה.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by isotop6,

רציתי לדעת אם משהו בדק את הזכרון אוברקלוק,תאימות, וכיוצא בזה. תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by arielb1,

gigabyte model:GA-M55PLUS-S3G הוא יחזיק ממעמד באובר קלוקינג? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by gal,

אז ככה קניתי עכשיו מערכת של amd ואני נורא מרוצה.עכשיו יש לי לוח של גיגה בייט 7vt600 L וקניתי שתי זכרונות של קינגסטון 256 DDR 400 ויש לי על הלוח 3 סלוטים לזכרונות ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג לעוד 512 בסטיק אחד והאם אני חייב שזה יהיה אותה חברה של זכרונות כי הבנתי שיש לפעמים התנגשויות בין הזכרונות וממש לא בא לי לרוץ חזרה לחנות ולהגיד שהזכרון לא מתאים ועושה בעיות ועוד דבר: בחנות שחשבתי לקנות אין סטיק אחד של 512 של אותה חברה רק ב-256 ואין לי עוד סלוט ספייר אני חייב סטיק אחד של 512 של אותה חברה האם למישהו יש מושג איפה יש חיה כזאת באזור חיפה נהריה קריות?? והאם באמת יש צורך לשדרג את הזכרון שלי האם אני ארגיש בהבדל?? תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. Started by itzik562,

יש לי זיכרון 256M DDR אבל במאפיינים של המחשב בWINDOWS מופיע 128M האם זה תקין? והאם זה יפעל לפחות כמו 256M SDRAM רגיל?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.