עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by niva401,

האם WINDOWS XP 32bit יודע לנצל מעבד 4 ליבות (או מקסימום 2 ליבות)?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  2. אני כרגע עובד בCAS 2-2-6-2@T1 עם זכרונות XTREME DDR PC2700 256MB יציב. עכשיו, בגלל שאין לי 450 שקל ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB, חשבתי לקחת WINBOND PC2700 256MB במחיר 280 ש"ח. האם הם יעמדו בתזמונים הללו? תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. אני רוצה להוסיף עוד 1GB זיכרון בלוח שלי יש רק 3 סלוטים,וכרגע 2 תפוסים ע"י זיכרון מהסוג הבא : pqi dual channel 512 x 2 ddr 400mhz cas 2.5 האם אני יכול לקנות עוד סטיק אחד של ג'יגה מאותה החברה באותה המהירות? לא תיהיה שום תקלה אם אני משלב Dual channel עם זיכרון רגיל ? מה לעשות?! ???

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by daniel89,

אני רואה בזכרונות מסויימים יש CL5 ויש CL4 מה ההבדל?מה הפירוש CL?והאם הלוח אם abit IB9 תומך גם ב-CL4 וגם ב-CL5 ??? תודה וחג שמח, דניאל.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by idan007,

חשבתי שזיכרון DDR2 667 זה אומר שהוא עובד ב667 MHZ טעיתי?

• 13 תגובות
    • 574 צפיות
  6. אחרי שקיבלתי תשובות לגבי הזיכרונות קניתי 2 סטים (4GB), עכשיו איך אני יכול להגדיר אותם ע"מ שיעבדו dual אם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  7. האם יש לוחות אם שתומכים ב PCI Express 2.0 ?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by puki,

שלום, חדש כאן - מקווה שתוכלו לעזור אני מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים, בסכום של כ-6000 ש"ח ללא מסך. השתכנעתי שכדאי לקנות AMD64 ולא פרסקוט. אחרי חפירה באינטרנט הגעתי למפרט הבא בערך: ADM64 +3000 MSI K8N NEW PLATINUM SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT 2X256MB DDR400 MAXTOR 120GB 8MB SATA צורב DVD DUAL LAYER X12 כונן DVD רמקולים CREATIVE 2.1 מקלדת ועכבר איכותיים יותר מהרגיל ההתלבטויות שלי : 1) האם AMD באמת מומלץ, אם כן איזה - ה-3000 באמת ? 2) לגבי הלוח אם - איזה מומלץ ? בכל חנות מוכרים משהו אחר, נראה לי שאני אקנה בנעה מחשבים (ליד הבית גם), לא מצאתי לוח שיש לו גם AGP (בשביל ה-9800 שעליו אני נעול), וגם PCI-E בשביל העתיד. יש דבר כזה ? 3)האם שווה להשקיע עוד 400 ש"ח בזכרון …

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by רקred,

e6300 בלי oc. לא הייתי רוצה אחד כזה שיעבור את תחום ה700 ש"ח(אם זה ריאלי). יש עוד נתונים שאני צריך לספק בשביל לבחור לוח אם?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. היי חברים אני עוד יומיים ( שישי) קונה מחשב ב תקציב של 6K +- ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את התקציב לקחת לוח אם שתומך ב PCIEX2 ?! וב DDR3 ? על מנת לאפשר שדרוג עתידי?!. אני לא רוצה שיהיה מצב שעוד שנה אני ארצה לשדרג את כרטיס המסך ואני לא אוכל בגלל שהוא לא יהיה תואם ללוח אם.! אותו דבר לגביי הזיכרון. ושאלה אחרונה ... מה אתם אומרים שווה עכשיו לקנות?! או לחכות לאיזה משהו חדש...?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  11. המערכת מבוססת מעבד פנטיום C, 800FSB GT והכי חשוב, DUAL DDR. השאלה נוגעת לזכרונות מקבוצת 400MHZ, שני סטיקים של 256MB. אני מתלבט אם לבחור בזכרונות רגילים כגון שני סטיקים של סדרת הVALUE של GEIL או אולי שני מקלות של סמסונג או משהו קצת יותר "נחשב" כמו טווינמוס או קינגסטון. אני מניח שלזכרונות ה"נחשבים" יותר שהזכרתי תזמונים טובים יותר. אני לא מתכוון לשנות את התזמונים של הזכרונות אלא להשתמש בהם בתצורת הסטוק שלהם. ולכן, אני תוהה האם כדאי להשקע עוד שמונים-מאה ש"ח בזכרונות האלה או אולי לעבוד עם הזכרונות ה"ממוצעים" שהזכרתי? אגב, אולי כדי לי לשקול יותר את זכרונות בעלי מוניטין לכאורה טוב כמו קינגסטון משום שאין להם בעיות תאימות רציניות כמו שראינו אצל ווינבונד למשל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by DJ27,

אופציה לשדרג למעבדי EXTREEM אינטל שהיה חזק וישרוד הרבה שנים למשחקים לוויסטה 1 ?P5W DH Deluxe s775 Conroe או 2 ?GA-965P-DQ6?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14670 איך הוא? האם יש משהו טוב יותר למשחקים במחיר של 750 ש"ח DDR2 667MHZ.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. נאי יודע זה שאלה של מישהו מתחיל שלא מבין במחשבים אבל הפעם אל יעזור לכם לא מוכן שייתעלמו לי פה מהאשכול אני רוצה תשובה טוב אז כמה שאלות: 1) נניח יש לי לוח אם שתומך בסטיקים של זיכרון במהירות 667/800/1066, משנה אם שמים סטיק אחד במהירות 667 וסטיק נוסף ב1066? או שחייבים כולם להיות באותה מהירות, למשל כל הסטיקים במהירות 800 מגה הרץ.. 2) האם כל סטיק חייב להיות בעל נפח זיכרון זהה? זה לא משנה אם סטיק אחד בעל נפח ג'יגה וסטיק אחר בעל נפח של 2 ג'יגה? 3) ולגבי לוחות שתומכים בDDR2 וגם בDDR3, משנה אם שמים סטיק אחד במהירויות של הDDR3 או אחד במהירויות של DDR2? 4) למה יש סטיקים של DDR2 במהירות 1066 MHz וגם סטיקים של DDR3 במהירות 1066 MHz? 5) למה יש סטיקים בדיוק מאותה חברה, אותה כמות זיכרון, …

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by tintin,

אתם יכולים להסתכל במפרט שבצד. הלך לעולמו סטיק אחד מתוך ה 2 של ה CORSAIR DOMINATOR שנמצאים אצלי על 1090MHZ 5-5-5-12 השאלה האם להחליף לאותו זכרון או להחליף לדגם הזה: g.Skill DDR2-800 CL4 4GB set, F2-6400CL4D-4GBPK 2X2GB DDR2 800MHZ 4-4-4-12 עובדים במתח 2.1-2.0 שהוא 100 שקל יותר זול המחשב הוא למשחקים כבדים יש לי מסך DELL 24 ULTRASHARP לכן אני משחק על רזולוציות גבוהות. המחשב גם לעריכת סרטים מקצועית על AVID שבדרישות שלו כתוב שמומלץ 3GB ולעריכת תוכן HD 4 GB אז השאלה אם המהירות בין הזיכרונות כל כך משנה לביצועים ? ואם הזכרונות האלה טובות לOC ועד לאיזה מהירות הם יכולים להגיע? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. בס"ד למעלה והזיכרון של הCL4 הוא עם צלעות קירור (לא יודע אם זה משנה) והלוח שלי תומח עד 4 גיגה ואני צריך לפחות 512MB או 1GB לכרטיס מסך ועוד משהוא האם עושים OC לזיכרונות זה מבטל את האחריות ? ואם הלוח תומך עד 1066 לזיכרונות אפשר ב OC אפשר לעשות יותר גבוה מ 1066 תודה לעוזרים ושבועה טוב

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by noplease,

שלום, זה הזכרון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10406 הוא מתאים ללוח Gigabyte GA-H87-D3H? פשוט ראיתי שכתוב בנתונים שהסלוטים שלו הם של 1.5V ואני מפחד שיהיה בעיות...

19. יצאו לאחרונה המון המון מעבדים pentium d/m/core2/965 amd /FX60/2X ועוד ועוד אז מה הוא היום המעבד הטוב ביותר? ואם אפשר לדעת מה מחירו של המעבד הטוב ביותר

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by TrancEnergY,

ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד ) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by uri paz,

שלום לכולם יש לי מעבד AMD ATHLON 2100 ואני מחליף אותו במסגרת האחריות החברה מציעה לי SEMPRON 2400 במקום האם הסמפרון הוא מעבד נחות כמו סלרון ? האם החלופה טובה יותר או באותה מידה או שנדפקתי ? האם שווה לי להתעקש על ATHLON ? אשמח אם תענו בהקדם אורי

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  22. היי אני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מהאתר www.newegg.com ואני מתלבט בין שתי לוחות אם ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail ב 400 דולר או את ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail ב 330 דולר אז שאלה ראשונה איזה לוח עדיף לי ומה ההבדלים בינהם? בנתיים נראה לי אני אלך על האסוס אבל יש איזה סיבה שעדיף לי את האביט? (אולי אני יעשה OC קודם אני רק צריך ללמוד איך) ואין לי בעיית תקציב בקשר ללוח אם... ועכשיו בקשר לזכרונות, אני צריך מהאתר הזה איזה זכרונות יתאימו לי ללוחות אם האלה ואיזה הכי טוב\ים..שיהיו 800 NHZ ו 2 כרטיסים של ג'יגה (2 ג'יגה סה"כ) ושיהיה חברה טובה איך בכלל מתאי…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by 8-Ball,

AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 אני רוצה סטיק של ג'יגה ואני צריך את הסטיק הזול ביותר, האם: http://buy.digitalsupport.co.il/Product.asp?productid=67 יספק אותי? זה סטיק של GEIL 1024MB 400MHZ מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by Idan-h,

זה אפשרי? זאת אומרת להעלות את הFSB ל200 מ133, ולהוריד את המכפלה מ-18 ל12 (או שהיא נעולה?). אם כן, עדיין זה נחשב לOC קשה? או שלמעבד יהיה קשה לעמוד בבאס כזה למרות הורדת המכפלה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by roni18,

מדובר במעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB שנקנה לפני כ 3 שנים . המחשב נקנה בוואלה-שופס, והספק ( כמובן ) מתנער מאחריות . ממה שאני מבין אינטל מספקת אחריות לכל החיים למעבדים שלה אבל אין לי מושג האם אכן כך ואם כן איך אני מממש את האחריות?במידה ולא ניתן לממש את האחריות מה ניתן לעשות כדיי להחיות את המחשב+ עלויות משוערות ? תודה . מפרט: מפרט: מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D הכולל תמיכה ב: DDR400, RAID function, AGP8X, Serial ATA ports, 8 USB 2.0 כולל 8 יציאות USBx2.0 Dual Channel תמיכה במעבדי PRESCOTT

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים