מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קניתי עכשיו מערכת של amd ואני נורא מרוצה.עכשיו יש לי לוח של גיגה בייט 7vt600 L וקניתי שתי זכרונות של קינגסטון 256 DDR 400 ויש לי על הלוח 3 סלוטים לזכרונות ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג לעוד 512 בסטיק אחד והאם אני חייב שזה יהיה אותה חברה של זכרונות כי הבנתי שיש לפעמים התנגשויות בין הזכרונות וממש לא בא לי לרוץ חזרה לחנות ולהגיד שהזכרון לא מתאים ועושה בעיות ועוד דבר: בחנות שחשבתי לקנות אין סטיק אחד של 512 של אותה חברה רק ב-256 ואין לי עוד סלוט ספייר אני חייב סטיק אחד של 512 של אותה חברה האם למישהו יש מושג איפה יש חיה כזאת באזור חיפה נהריה קריות?? והאם באמת יש צורך לשדרג את הזכרון שלי האם אני ארגיש בהבדל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב שירים לדיסק audio הוא מזהה אותו כדיסק audio הצריבה מתבצעת בהצלחה, אולם בפועל הדיסק לא מתנגן במערכת, מה הבעיה? יש לציין שצרבתי בעבר בצורב זה דיסקי audio ללא שום בעיה, אולי הגדרה שהשתנתה?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי לוח של אביט KV8-MAX3 כבר איזה חצי שנה. המאורר הקטן על הchipset התחיל לעשות הרבה רעש ממש מעצבן. עכשיו אני החלטתי להוציע לו את מקור המתח. את המאורר עצמו אני לא יכול להוציא כי בשביל זה צריך להוציא את כל הלוח. מישהוא יכול בבקשה להגיד לי שאני יכול לעשות את זה מבלי לפחד שיקרה נזק למערכת שלי או שזה דבר מסוכן לעשות ואני צריך לסבול את הרעש?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לבנות מחשב קטן ולהעיף את המחשב שיש לי כרגע בחדר, השימושים למחשב הזה יהיו סרטים ומוזיקה אם אני ירצה לשחק אני ישחק במחשב אחר כול העניין בפרוייקט הוא להקטין כמה שיותר את המקום שהמחשב תופס לי בחדר הקטן שלי(אני גם יעיף את השולחן הנוכחי). מה שעלה לי בראש זה לקנות לו עם מעבד קטן של וויה VIA Epia M1000, רציתי לדעת אם הוא יספיק לשימושים הנ"ל בהנחה שאני ירכיב עליו סטיק של 512 מגה. הלוח הנ"ל כידוע לא נמכר בארץ אז אני מתכנן להביא אחד מארה"ב דרך דוד שלי, דבר ראשון אני צריך כתובת לחנות עם שם שמוכרת את הלוח הנ"ל מצאתי חנות שמוכרת אותו ב150$ אבל בחיים לא שמעתי עלייה, ובניואג לא מצאתי אז בבקשה תנו לי כתובת. זה בנתיים מה שעומד על הפרק אחרי שאני יביא את הלוח(יקח לפחות חודש) …
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי שני אפשרויות: 1. לקחת זיכרונות קינגסטון 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם ASUS R9600XT או אפשרות 2. לקחת זיכרונות גייל 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם R9800P של ספייר אטלנטיס, אני נוטה לאפשרות השניה, אבל... אין לי שום נסיון עם חברת גייל, מבחינת תזמונים הם יותר טובים מקינגסטון אבל לגבי הצ'יפים שלהם אין לי מושג, מבחינת אחראיות לשניהן יש אותה אחראיות. לגייל יש גם שני זיכרונות אחד עם מפזר חום מאלומיניום ותיזמונים נמוכים מהדגם GOLDEN DRAGON והשני הוא בלי מפזר חום ותיזמונים יותר גבוהים אבל עם צ'יפ מיוחד- 5ns WLCSP אלה שלושת הדגמים, מה ההבדלים? Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להזמין את הלוח DFI X48 UT-T3RS מה אתם אומרים יעשה את העבודה ? אחת הביקורות שמצאתי http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/dfi_x48_ut-t3rs_motherboard/11
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כן שלום..יש לי שאלה איזה סוג אתת ממליצים לקנות??..אני זקוק לDDR2 667mhz לא יותר ולא פחות אבל איזה חברה כדאי לי לקנות??..אני לא מיעד אותם לOC (ואם אני כן עושה אז בקטנה..)ואני גם רוצה שיהיו תקציבים..ואין לי אני סוג מסוים אני פשוט לא יודע מה לקנות כי יש כל כך הרבה...
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שתי מעבדים חדשים מסידרת ה E6X50 הגיעו אלי והגיע הזמן לבדוק אותם הסידרה החדשה מצויידת בסטפינג E0 של הקונרו אמורה לצאת במחצית השנה הקרובה. הסידרה בשלב הראשון אמורה לכלול כשלושה מעבדים: E6650 שעובד במהירות של 2.33ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6750 שעובד במהירות של 2.66ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6850 שעובד במהירות של 3.00ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz המעבדים הם אותם קונרואים מוכרים והם לא בעלי ליבה חדשה, אבל יש להם כמה שינויים שאמורים לשפר את הביצועים בסטוק וגם באוברקלוק, ראשית הבאס של מעבדי ה E6X50 עלה ל 333mhz מצד אחד באמת מדובר בשיפור ניכר במצב סטוק, אבל אם עליית הבאס מכפלה המעבד ירדה כדי להתאים את מהירות המעבד, ועכשיו ה e6650 עובד עם מכפלה 7 , e6…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
תעזרו לי!!! אני חייב לדעת בהקדם האפשרי לאיזה לוח אם ישנם ביצועים טובים יותר..... A7V8X או P4533-MX ? על שניהם אני רוצה לשים אותם מעבדים .. כלומר AMD 2.4 וP4 2.4 : כרטיס מסך geforce 5200 fx וזיכרון 512MB ... על הAMD יש 400 DDR ועל הP4 יש 333 DDR בבקשה תגיבו רק על הלוחות האלה ואל תציאו לוחות כמו ABIT אני חייב לדעת בהקדם האפשרי איזה מבין ההרכבים יותר מוצלח עם "אותה" החומרה... תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בטח סתם פארנויה - הרצתי אברסט קיבלתי את התוצאות הבאות במעבד יש לי gigabyte knf-9 + amd 3200 939 Field Value Processor Properties Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3200+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2010 MHz Type Central Processor Voltage 1.7 V Status Enabled Socket Designation Socket 754 מדוע מופיע 754 בתיאור המעבד ? גם אצלכם ?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזכרונות DDR2 מבחינת עלות מול תועלת, מה עדיף ? 800MHZ או 1066MHZ ?? זאת מאחר ושמתי לב שההפרש ביניהם במחיר יחסית גדול, שהאם משתלם בכלל לקנות 1066MHZ ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D865GBF עם 4 סלוטים לזכרון החלפתי 2 שהיו DDR400 256MB ל2 Elpida EBD52UC8AMFA-6B 500MB כך שכרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון (ב2 סלוטים האחרים היה לי ונשאר 2 של 500 A-Data שרשום שהם PC3200 200 MHz האם שדורגתי מ1.5 ל 2 או שהורדתי את המהירות ובכך לא הועלתי? להשאיר או להחזיר? :-\[br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 15:26:49 אני חושב שהזכרון החדש איטי יותר אבל לא סגור על זה...
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היום קניתי P5B DLX, ואני אמור לקבל בהמשך זכרונות של טרנסנד, האם צפויות לי בעיות בתיאום? האם זה מסובך לכוון תאימות דרך הביוס?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי מעבד -Intel Core 2 Duo Processor E6550 . כשאני מנסה להריץ משחק מופיעה הודעה האומרת כי מהירות המעבד שלי נמוכה וצריך להעלות אותה . בדקתי באמצעות תוכנות שונות המראות שמהירות המעבד היא MGh 1600 . ועל פי נתוני היצרן המהירות צריכה להיות 2300 MGh . מה הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הבעיה המטרידה (את העין) נורית ה standby דולקת ללא הפסקה מרגע הדלקת המחשב עד לרגע הכיבוי, מיותר לציין שהמחשב אינו בstandby במשך הזמן הזה. :s05: הבעיה הקשה: זכרונות לא עובדים לי בסלוטים הצהובים. אין BOOT (אבל יש POST) ולעיתים יש תופעות מוזרות כמו מסך מלא קישקושים וסימנים מוזרים או שגיאות בנוגע לקבצי אתחול (NTLDR למשל) חסרים בכונן הקשיח וכו' - עם סטיקים בסלוטים הכתומים דקה אח"כ - הכל בסדר. נסיונות לפתרון: הסטיקים שלי לא עובדים בצהובים. ניסיתי kingston value - לא עובדים. ניסיתי digma value - לא עובדים. ניסתי ב single channel וב dual channel - אף אחד מהם לא עובד. עדכנתי BIOS לגירסה הרשמית האחרונה - לא עובד. שיניתי BIOS לBIOS שהוא MOD מומלץ ומיוחד ל BH5 שיש לי - לא עובד. (B…
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השילובים שבניתי בינתים מ SkyPC: e6550 + 965p-ds3 = 1619 e4300 + p5k = 1558 e6320 + ga-P35-ds3 = 1590 השילוב הראשון: נראה כמו רעיון טוב למדי,אפשר להגיע לאוברקלוקינג מכובד,וגם הלוח עצמו מעולה. החיסרון היחידי הוא שאין P35,אבל זה לא מאוד קריטי בשבילי השילוב השני: לדעתי אין צורך בלוח יקר כמו p5k אם לוקחים מעבד כמו e4300,בגלל שהמעבד יגביל הרבה לפני הלוח אם -> קשה לי להאמין שאני אלך על השילוב הזה,נפסל. השילוב השלישי: אופציה נחמדה. הfsb wall יהיה יותר גבוה עם ה p35,ויהיה אפשר להגיע למהירות לא רעה בכלל עם ה e6320. בנוסף,תמיכה במעבדי פנרין זה דבר נחמד מאוד,למרות שבשלב זה אני לא חושב שאני אשדרג לפנרין. נכון לעכשיו אני חושב שאני אלך על השילוב השלישי,אבל אני עדיין מנסה למצוא שילובי…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Hi, I didn't find compare review between this two memory, so poured your knowledge: Which one better on platform gigabyte DS3P , E6400 ? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL4 XTC http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 http://www.gskill.com/en/f2-6400cl4d-pk.html Price tag is almost the same.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם של GIGABYTE: GA-8S648FX-L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלי, איך אני עושה את זה? אני צריך לעדכן אותו כי אתמול שידרגתי את הכרטיס מסך שלי (6800) מGF4MX, והוא לא פועל לי טוב (FPS נמוך מאוד), אני כבר עידכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז אמרו לי לעדכן את הביוס שלי.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הרצתי 1M ב23.297 בE6400 ועכשיו (כמובן אחרי RESET) נותן לי 24.640 למישהו יש רעיון למה?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ובחנות אמרו לי שיביאו לי זיכרון של OCZ מסדרת GOLD זכרון 2GB במהירות 800 השאלה שלי אם הזכרון הזה באמת שווה או שהוא סתם נראה יפה?? אפשר לקחת אותו בראש שקט? והאם הוא שווה 1200 שח אגב זה מחשב לOC אז צריך זיכרון חזק
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של ג'גיהבייט מדגם ga-x38-ds5 יש לי 8 חיבורי סאטה ללוח הזה 6 מהם צהובים ושתים סגולים http://shop.tsukumo.co.jp/special/071026a/img/tsukumo/071026a01m.jpg אני קורא בחוברת ולא מצליח להבין ממש מה ההבדלים בינהים הצהובים הם(sata 3Gb/s connectors controlled by ich9r orange) הסגולים (sata 3Gb/s connectors controlled by gigabyte sata2 purple) משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בינהם תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לוח אם: ABIT IS7 מעבד: 2.8 נוורטווד זיכרון:256X2 DDR400 TWINMOS (תיחסו בעיקר לחברה אני רוצה לדעת אם היא טובה) אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות OC טוב תודה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L rev2.0 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629 וזכרון OCZ Reaper Edition 4x1GB 800MHz 3-4-4-15 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition שאלתי היא איך אני אמור להגדיר את ה-CL בביוס? כי כרגע לפי CPUZ זה על 5-5-5-15. לא מצאתי בביוס את המקום לשינוי ה-CL. כמו כן, האם אני אמור להגדיר לו את המתח או להשאיר על AUTO? הזיכרון אמור לעבוד על 2.25V והלוח הוא על 1.8V. אני לא רוצה לעשות OC אני פשוט רוצה שהזיכרון יעבוד במפרט האמיתי שלו... תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רציתי להבין משהו בקשר למהבדים האלה נגיד ואני קונה מעבד כפול ליבה במהירות של 2.4(סתם אני רושם) אז הוא שווה מבחינת מהירות למעבד רגיל 4.8? אני מדבר רק על המהירות נגיד אם יש משחק שרושם שהוא דורש מעבד 3.0 ולי יש מעבד של 2.4 כפול ליבה המשחק יעבוד עליו נכון?(כי זה בעצם 4.8) אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-