מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי להבין משהו בקשר למהבדים האלה נגיד ואני קונה מעבד כפול ליבה במהירות של 2.4(סתם אני רושם) אז הוא שווה מבחינת מהירות למעבד רגיל 4.8? אני מדבר רק על המהירות נגיד אם יש משחק שרושם שהוא דורש מעבד 3.0 ולי יש מעבד של 2.4 כפול ליבה המשחק יעבוד עליו נכון?(כי זה בעצם 4.8) אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בהתאם למפרט שברשותי לא חשוב המחיר.שיהיה עם הביצועים הכי טובים שיש כיום בשוק עדיפות ללוחות מתוצרת ג'יגהבייט או אסוס בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
רכשתי מערכת מחשב עם זיכרונות G.Skill 2 סטיקים שכל אחד הוא 1 גיגה בתדר 800MHz עם תזמונים CL5-5-5-5-15 . נודע לי היום שאין במלאי כרגע את הזיכרונות האלה והציעו לי במקום את אותם הזיכרונות ואותם התזמונים של חברת Giel, ללכת על זה או להתעקש מתי שיגיע ה-G.Skill?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שמהו אני קונה ביום ראישון כרטיס מסך,כרטיס זיקרון ודיסק קשיח אז לפני שאני קונה אני רוצה שתגידו לי עם הלוח אם שלי תומח בכל החלקים כדי לא לקנות סתם הלו הדגמים של החלקים: כרטיס מסך: ALBATRON AGP6600 128MB או GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128MB כרטיס זיקרון: KINGSTON DDR 512MB 400MHZ CL3 ודיסק קשיח: WD800JB WESTERN DIGITAL התפריט של הלוח אם: תמונה: http://img246.imageshack.us/img246/8302/sdsdd9wk.jpg מיפרט: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=648_Max-L
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לוח אם חדש, מדגם K8NS של GYGABYTE, ומעבד את'לון 2800 64BIT. הבעיה שלי היא שכאשר אני מרכיב את הלוח אם עם המעבד והמאוורר היעודי של המעבד, ואז מחבר את כל הקומבינה הזו לחשמל - המחשב לא נדלק (המאוורר לא מסתובב ולא מושמע שום ביפ). הדבר היחיד שקורה הוא שנדלקת נורה אדומה על הלוח אם שלמיטב הבנתי אומרת שהלוח מקבל זרם חשמלי. אני וידאתי שהספק מחובר ללוח כמו שצריך ב-2 מקומות: החיבור הגדול שנותן חשמל ללוח, והחיבור הקטן יותר - המרובע (נדמה לי שהמתח שהוא נותן הוא 12V). בנוסף גם המאוורר של המעבד מחובר למקום שלו בלוח ו(אמור) לקבל חשמל ולהסתובב... ובכל זאת - המחשב לא נדלק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד AMD Phenom II 940 Black Edition, ואני צריך לוח אם מתאים לאוברקלוק. התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב). כמו כן, יש לי שאלה: אם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה, איך הוא יתנהל עם ה-HD4870 שלי? ישפר את הביצועים? יפחית אותם? לא ישנה דבר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה =ם תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
אחים שליייי אני רוצה לקנות לוח DFI ULTRA INFINITY ומעבד של (AMD (SOCKET 939 בפחות מ-1000 שקל אבל משהו טוב ותמליצו לי על כרטיס מסך של NVIDIA סידרה 6 בפחות מ 800-900 שקל אני רוצה לקנות ממקום זול וטוב בקשה עיזרו לי....
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
מדובר על MSI NEO2 PLATINUM על זכרונות CROSAIR TWINX. זה המחשב המדובר: http://www.anandtech.com/mysystemrig.aspx?rigid=28875 מההתחלה שבניתי את המחשב וזה לא פעל על DUAL CHANNEL, ניסיתי את כל אפשרויות השילובים של הסלוטים של הזיכרון, שום דבר לא פועל וזה נשאר SINGLE CHANNEL. אין לי רעיונות אחרים חוץ ממה שעשיתי כבר, למישהו יש רעיון אחר למשהו שאני יכול לנסות?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף למעבד 1700+ (TBred) כי יש לי MSI KT333 Ultra-ARU וכידוע - הוא פותח מכפלה. יש איזו חנות שתסכים להחליף לי את המעבד (אולי בתוספת כסף) ל 1700+ (טרייד אין)? אם לא, במקרה של "שריפת" המעבד ( ;D) אני יוכל לבקש מעבד אחר? שאלה אחרונה, כמה שווה מעבד כזה (יד ראשונה, AGOGA, מכפלה פתוחה)? במקרה שאני מוכר אותו למישהו הכוונה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות אשמח אם תענו.. 1. איןך אני בודק יציבות של זיכרון אני רוצה אם ממורי טסט אבל אני לא יודע מאיפה להוריד... 2. איך אני בודק מה הגבול של הזיכרונות בלי להעלות את המהירות של המחשב עצמו? תודה מראש יונתן 8)
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן לפני כשבועיים פתחתי דיון בנוגע למפרט, מאז היתה ירידת המחירים וגם הסמכנו על המפרט, פרט למעבד והלוח. המחשב לצרכי גרפיקה 2D + 3D: פוטושופ, AUTOCAD ודומיהם ולשאר השימושים הביתיים הרגילים - ללא OC, אשמח לקבל המלצה ללוח + מעבד בתקציב של עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית [אם היא הכרחית] עד 1700 ש"ח. אנא התייחסו ל: 1. עדיפות לסקאי PC, המחשב ירכש מהם כנראה. 2. אשמח לשמוע עוד חוו"דים בנוגע לאינטל/AMD לצרכים והתקציב הנ"ל. 3. אם אינטל - איזה מעבד עדיף: ה-6750, ה-6550 או אולי משהו אחר??? לוח לאינטל: האם GIGABYTE GA-965P-S3 יהיה בסדר? 4. אם AMD - איזה מעבד? לגבי לוח תואם, נראה לי ש-Gigabyte M55S-S3 יעשה את העבודה (והוא גם במחיר סבבה, ~450). המפרט ללא הלוח והמעבד: סה``כ מחיר ליח` כמות…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
קיבלתי התראה באיזה תוכנה שהתקנתי, בדקתי ב- Bios וגם שם ב- Pc health יש את אותה הודעה: System fan RPM = 0 ... בדקתי בתוך המארז וכל המאווררים עובדים. (כולל המאוורר שעל הצ'יפסט) ואין שום התראה על טמפרטורות גבוהות, להיפך.. הטמפרטורות מצויינות (מעבד 33 מעלות, לוח 35 מעלות) מה קורה פה לעזאזל? OC: עשיתי OC קטן והגעתי עם המעבד שלי ל- 3150MHz אבל אני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 150 אתם חושבים שזה בגלל שהזכרונות שלי חרא (CL3) או שאולי המעבד חרא ל- OC ? ולמה לעזאזל המיכפלה נעולה לי על 21 ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את אחד מהמעבדים הבאים ממש בחצי מחיר: i7 940 Q9650 ההבדל בינהם הוא 15 דולר בלבד ככה שהכסף הוא לא שיקול. כרגע יש לי Q6600 4X2GB OCZ Reaper DDR2 800MHZ Gigabyte EP35DS3R 9800GT 1GB השימוש הוא בעיקר עיבוד תמונה. אציין שאני עובד על מערכת הפעלה של מק (מה שמכונה האקינטוש) הi7 יצריך החלפת חומרה כלשהי או שאני פשוט אוכל להחליף את המעבד וזהו?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
יש לי לוח של איבט יש הגדרה של המהיריות ויש מצב טורבו שם המעבד הופך ל2400 מהגרץ ומתחים משתנים הלוח אם אוטמטית זה בסדר? ואיזה טמפ זה בתווך הנורמלי כי שלי 50_60 עד שישים במחשקים פשוטים יחסית תודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם ASUS M2A-VM 690G. יש לי כרגע 2 סטיקים של 512 שלוקחים 1.8V. אני רוצה לקנות זוג נוסף של 1G כל אחד שלוקחים 1.9V. הלוח אם שלי תומך ב-1.9V או ב-2.1V? אני אוכל להשתמש בזיכרנות החדשים והישנים שלי ביחד? תודה רבה לעוזרים@!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הלוח הוא msi k8n neo4 platinum
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה איך הזכרונות של סמסונג??? כדאי לקחת חברה אחרת? עם כן אז איזו? ולא ADATA!! עכשיו עוד שאלה יכוליות שהזכרונות לא יתאימו ללוח אם ולא יכנסו??
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הורדתי את pcmark2002 ואלה התוצאות שקיבלתי: cpu score: 5848 memory score: 7047 hdd score: 1195 בפעם השנייה שהרצתי את התוכנה אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש קיבלתי: cpu score: 5928 memory score: 7070 hdd score: 1201 האם התוצאות האלה טובות? מה הן אומרות? יש לי פנטיום 2.4c 512mb 400 דיסק קשיח seagate 80gb sata
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המעבד Q6600 לכמה הוא ירד בדולרים?! לצרכן?! וליבואן?! כל מידע יבורך!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קיבלתי פה כמה המלצות לפצל את ה-1024 מ"ב שאני מתכנן לקנות לפעמיים 512 אבל מצד שני, אם בעתיד אני ארצה לשדרג ל-2048 אני לא אוכל. לעומת זאת, אם אני קונה אחד של 1024 אני אוכל בעתיד פשוט להוסיף אחד נוסף של 1024. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-