עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש עם הלוח אם Abit Av8 ויש עליו את הכרטיס קול realtek ac/97 אני חושב וחיברתי גם רמקולים וגם אזוניות ובשניהם הצדדים הפוכים, עכישו רציתי לשאול האם זה בעיה ידועה? האם זה בעיה בדרייבר? (האם תוכלו להביא לי תדרייברים הכי חדשים) או כל דרך שנאי יוכל לפתור את זה, מצידי סתם תוכנה פשוטה שלא לוקחת הרבה משאבים והופכת תצדדים כי זה ממש מעצבן במשחקים

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by skydancing,

Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB או AMD ATHLON 64 5000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADO5000CZBOX - BOX ואם אפשר תשובה מפורטת למה אחד עדיף על השני. זה הלוח אם שאני יקח אם המעבד ASUS M2N-E תודה רבה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. אובחן, יש לי את הלוח הזה: http://www.chaintechusa.com/products/socketa/7kjd.htm כפי שניתן לראות, הוא תומך בזכרונות DDR PC1600 ו PC2100, כלומר, זכרונות 200MHz ו 266MHz DDR. כן, אני יודע, לוח דיי ישן. עכשיו אני רוצה לשאול, האם למרות שרשום שהוא תומך 266MHz DDR, ניתן להשים עליו למשל זיכרון 333MHz ? או אפילו DDR 400MHz ? כי כמו שידוע לי, בלוחות שרשום שזה תומך עד 400MHz, זה גם תומך ב 433 ו466.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. הלוח הוא DFI LANPARTY 875 סוקט 478. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2724 יכול להיות שיש חנויות בהן הוא נמכר ביור זול..מה שאני צריך זהשתגידו כמה הוא שווה כיד שניה.. תודה..

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by shklak,

Intel AMD מקור : Xtremesystems

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. בחודש הבא (אם לא יהיו הפתעות) יוצא WINDOWS 64 למיטב זכרוני. האם נראה לכם שבחודשים הקרובים נראה ירידת מחירים במעבדי הדגל של AMD/INTELבעקבות עלייה בביקוש למעבדים מסוג זה), כמו שהיה בעבר כשיצא ה WINDOWS XP שדרש יותר זכרון וכח עיבוד ממה שהיה, וגרם במשך הזמן לירידה במחירים.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by AndreY`,

שלום כולם 1) האם דואל צ'אנל באמת משפיע על רמת הביצועים של המחשב במשחקים\עבודה שוטפת? 2) הסטיקים של הראם חייבים להיות מאותה החברה, אותו דבר, אותם תיזמונים ואותה כמות? 3) כל סטיק צריך להיות בצבע נפרד או בצבע דומה כדי שיהיה דואל צ'נאל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by Baridy,

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 בלוח אם יש כרטיס קול ורשת?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב ישן, משמש בעיקר למשחקים, שצריך שדרוג. המפרט שלו: לוח אם: Intel 865G DDR W/S-L-V מעבד: Intel P4 2.8G 1M Ceche כ. מסך: ATI RADEON 9250SE 128MB זכרון: 1GB 400MHZ DDR אני רוצה להחליף מעבד וכרטיס מסך. מהן ההמלצות? התקציב הוא כ-500 ש"ח לפריט. תודה רבה וגמר חתימה טובה. פיני

10. Started by eitangabay,

שלום, ישנם 2 לוחות אם של Gigabyte: 1. GA-MA785GM-UD2H 2. GA-MA785GM-US2H מה ההבדלים בניהם ? כי המפרט שאני הולך לקנות הוא: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-UD2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3118,3017 במספר חנויות אומרים לי שאין את הדגם UD2H אלא רק את US2H. הם יכולים להזמין לי אותו מחו"ל וזה יקח 3 שבועות. הא…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by White Raven,

טוב אז ככה: אי בקרוב אקבל מחשב עם זכרונות DDRII (אולי סטיק אחד לא ידוע :-\ ???) ואני רוצה למכור אותו / להחליף אותו או משהו כזה אני רוצה לקנות זכרונות 2X256 DDR יכול להיות גנרי גם כן מה אני עושה איפה מי בכלל אפשרי??

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by gal_il50,

שלום לכולם. אני מחפש זיכרון 256MB 400 MHZ איכותי ככל שניתן (תקציב יש). חשבתי על גולדן דרגון או על הקורסייר כמובן וגם שמעתי משהו על המושקין. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. Started by asnast,

שלום לכולם.. יש לי לוח של אביט KV8-MAX3 כבר איזה חצי שנה. המאורר הקטן על הchipset התחיל לעשות הרבה רעש ממש מעצבן. עכשיו אני החלטתי להוציע לו את מקור המתח. את המאורר עצמו אני לא יכול להוציא כי בשביל זה צריך להוציא את כל הלוח. מישהוא יכול בבקשה להגיד לי שאני יכול לעשות את זה מבלי לפחד שיקרה נזק למערכת שלי או שזה דבר מסוכן לעשות ואני צריך לסבול את הרעש?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. אז ככה, מעבד: Q6600 זכרונות PLATINIUM של OCZ 1000MHZ 4GB כ.מסך ULTRA 8800 של לידטק. זה בערך מה שחשוב+שתי HD מחוברים בRAID. עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם,החלטתי במחשבה לעתיד לא לקחת לוח SLI ובמקום להוסיף עוד כרטיס בעתיד אני פשוט אקנה כל פעם את ההכי חדש עקב סוג של קומבינה שיש לי. לפיכך, אשמח לקבל המלצה ללוח אם עם DDR3 אשר יתמוך את הזכרונות DDR2 שאני משתמש בהם היום. תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by kidO,

אוקי אז תחיל בזה שכבר מלא זמן רציתי לקנות מחשב חדש וכבר כמעת קניתי עוד ככה שבוע רציתי לקנות את המחשב הבא מעבד 2.6 (800) מאוורר למעבד לוח אינטל רוק ליק מארז לפנטיום 4 USB קדמי דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש DVD SONY מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט כונן 1.44 זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256) כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה רמקולים 4.1 קריאיטיב מסך LCD 17 של מאג דגם 765S עכשיו אתמול אבא שלי חוזר הביתה ואומר לי שחבר שלו אמר לו שיצא AMD החדש שרציתי לחכות לו 64BIT משהוא אבל כבר התיאשתי אבל הנה הוא יצא ועכשיו אני לא יודע מה לקנות אני יודע שהמעבד יעלה בערך 3000 ש"ח ואני לא כזה עשיר אבל זה לא כדי ככה אני קונה מחשב לאורך זמן אבל האם זה בכלל שווה קיצרררר פליז תעזרו לי ותנו לי…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by amirxbox,

שלום אני חדש פה! ברצוני לשדרג את האטלון 1700XP +MSI K266 PRO2 + 512 DDR ל P4HT. אני מעוניין לקנות זכרונות + לוח אם + מעבד . התקציב 2300 שח. מטרת המחשב פתיחת RARים ו ISO גדולים (4 גיגה) דבר שמעט את המחשב הקיים שלי ולא ניתן לעשות עוד פעולה במקביל. ושאלה האם יורגש שיפור רציני בביצועים?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by סל מיחזור,

המעבד הוא - INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT כרטוס המסך - GEFORCE 8800GTX 768MB איזה לוח אם הוא המתאים והמומלץ ביותר בעיניכם? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.10.2007 בשעה 19:12:53 תיקון טעות בקשר למעבד -Intel Core 2 Quad Q6600

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by idle`,

שתי מעבדים חדשים מסידרת ה E6X50 הגיעו אלי והגיע הזמן לבדוק אותם הסידרה החדשה מצויידת בסטפינג E0 של הקונרו אמורה לצאת במחצית השנה הקרובה. הסידרה בשלב הראשון אמורה לכלול כשלושה מעבדים: E6650 שעובד במהירות של 2.33ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6750 שעובד במהירות של 2.66ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6850 שעובד במהירות של 3.00ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz המעבדים הם אותם קונרואים מוכרים והם לא בעלי ליבה חדשה, אבל יש להם כמה שינויים שאמורים לשפר את הביצועים בסטוק וגם באוברקלוק, ראשית הבאס של מעבדי ה E6X50 עלה ל 333mhz מצד אחד באמת מדובר בשיפור ניכר במצב סטוק, אבל אם עליית הבאס מכפלה המעבד ירדה כדי להתאים את מהירות המעבד, ועכשיו ה e6650 עובד עם מכפלה 7 , e6…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by DarkFire,

ASUS ממשיכה בלוחות העל שלה .. עכשיו עם לוח ה Ai עם הצ'פסט החדש X38 ... תהנו

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by tgen,

תגידו, חייב להיות כתוב אורגינל כדי לדעת שהמוצר מקורי (samsung 1G 667MHZ במקרה הזה) פשוט כי ראיתי ב"נועה מחשבים" את הזיכרון ב-580 שקל עם אחריות לכל החיים אך לא מוזכרת שם המילה אורגינל או מקורי ולעומת זאת בזיגזג המוצר עולה 700 שקל והוא מוזכר כאורגינל וזיכרון מקורי ... מה אתם אומרים? הזיכרונות של סמסונג בנועה הם לא מקוריים?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  21. צרכים בסיסיים אבל מומלץ שישיש לוח טוב עם פיצרים טובים. מעדיף אישית GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by Kukishin,

היום קניתי P5B DLX, ואני אמור לקבל בהמשך זכרונות של טרנסנד, האם צפויות לי בעיות בתיאום? האם זה מסובך לכוון תאימות דרך הביוס?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  23. הבעיה המטרידה (את העין) נורית ה standby דולקת ללא הפסקה מרגע הדלקת המחשב עד לרגע הכיבוי, מיותר לציין שהמחשב אינו בstandby במשך הזמן הזה. :s05: הבעיה הקשה: זכרונות לא עובדים לי בסלוטים הצהובים. אין BOOT (אבל יש POST) ולעיתים יש תופעות מוזרות כמו מסך מלא קישקושים וסימנים מוזרים או שגיאות בנוגע לקבצי אתחול (NTLDR למשל) חסרים בכונן הקשיח וכו' - עם סטיקים בסלוטים הכתומים דקה אח"כ - הכל בסדר. נסיונות לפתרון: הסטיקים שלי לא עובדים בצהובים. ניסיתי kingston value - לא עובדים. ניסיתי digma value - לא עובדים. ניסתי ב single channel וב dual channel - אף אחד מהם לא עובד. עדכנתי BIOS לגירסה הרשמית האחרונה - לא עובד. שיניתי BIOS לBIOS שהוא MOD מומלץ ומיוחד ל BH5 שיש לי - לא עובד. (B…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  24. ונגיד שלא צריך, האם באופן כללי הקירור במקורי שמגיע עם המעבד הוא איכותי? מה באופן כללי יותר משתלם? box או tray??

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by Ashand,

שלום מחפש לוח אם MICRO ATX עם בקר RAID טוב, לא משנה לי איזה יצרן ולאיזה מעבד כרגע אם יש אחד שהוא מתאים לי המעבד יקנה בהתאם בסך הכל אני מחפש לוח כזה לבניית NAS ... אין הגבלה לסכום!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים