מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב דיי ישן P3 ומחוברים אליו 2 סטיקים של 64 ויש בו XP ובמידע מערכת ובמחשב שלי הוא מזההה רק 64 ולא 128 זה משגע אותי... מישהו יכול לעשוזר נ.ב ואם אני מחבר כל אחד בנפרד הוא מזהה 64 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך קצת יעוץ. יש לי כרגע 512 ראם - שני סלוטים של 256 DDR400 של סמסונג. אני רוצה להשלים לג'יגה ראם עם עוד שני כרטיסים זהים. הבעיה היא שלאף חנות כמעט אין אותם. חיפשתי גם בזאפ וקיבלתי רשימה של חנויות באינטרנט שרשום שיש להן את המוצר במלאי, אך לאחר שהתקשרתי הסתבר שאין. מצאתי רק מקום אחד שבו יש רק כרטיס יחיד, ואני זקוק לשניים. רציתי לדעת אם תהיה בעיה כלשהי אם אשים במקום הסמסונג כרטיסים מאותו הסוג רק של יצרנית אחרת, קינגסטון נגיד. אם אני לא טועה, לוח האם שלי הוא אינטל D865 PERL
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
+מפרט בחתימה האם תיזמונים של 2.5-3-3-11 הם OC אופטימלי למערכת הזו כאשר הלוח עומד על 200Mhz באס ללוח (מכפלה של 9, למרות שלא נראה לי שזה משנה)?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט GA P35-DS3 ורציתי לדעת אם הוא תומך בזכרונות ddr3 בתוכנת everest רשום שהוא תומך אבל באתר שלהם לא ראיתי תודה רבה דן
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
כמה סוגים של מעבדים יש?ומה ההבדל בינהם בערך? ומה זאת אומרת מעבד עם ליבה כזאת...זה לא לכל מעבד יש ליבה מהסוג שלו ורק למעבד הזה יש אותה? אחרת מה מבדיל בין שני מעבדים עם אותה ליבה?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ללוחות AMD ואינטל יש אותם פיצרים ? אני מתכוון לדברים הבאים: האם ל א. AMD יש DUAL DDR CHANNEL? ב. האם בשניהם יש בדר"כ פיצרים של כרטיס קול, רשת, SATA ו USB (כלומר אם הגבלות טכניות) ג. ATA 133 אם יש משהו אחר ששכחתי אם בכלל יש הבדלים אנא הוסיפו תודה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
OCZ 256MB DDR 400MHz Rev2 Performance Series ואם אפשר לדעת מזה T1 וT2 ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
X2 3800 Vs. D940 מי עדיף , ולמה? תודה. ראיתי קצת בנצ'ים והבדלים הם קטנים , כל פעם מישהו אחר לוקח בהפרש קטן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי לוח 7KM400QP ויש לי מעבד 1800 פאלמינו והלוח רואה לי אותו אם 1050 הרץ במקום 1546 בלוח יש אפשרות לשנות גמפרים ל100 133 166 200 הרץ אבל רק ה100 עובד כשאני שם את הגמפר על 133 המחשב לא עולה אין אפילו ביפ של המעבד אם מישהו מכיר בעיה כזו אני אשמח לקבל עצה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא. אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות... אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מעבד -Intel Core 2 Duo Processor E6550 . כשאני מנסה להריץ משחק מופיעה הודעה האומרת כי מהירות המעבד שלי נמוכה וצריך להעלות אותה . בדקתי באמצעות תוכנות שונות המראות שמהירות המעבד היא MGh 1600 . ועל פי נתוני היצרן המהירות צריכה להיות 2300 MGh . מה הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום.... יש לי ת'לוח הזה בערך כבר שנה... ומאז ומתמיד הוא עשה בעיות לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע.. אבל זה מעומס על המעבד.. או על הסאונד.. זתומרת ש.. אני שומע מוסיקה.. מדבר בסקייפ.. או סקייפ עם משחקים... (סקייפ - Skype) :\ הקיצר.. אני יודע שזה לוח פצצה ופופולרי.. ואני יודע שיש פה להרבה אנשים אותו.. אז רציתי לדעת.. אם גם לכולכם לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. לא ממש יודע איך להגדיר.. הסאונד נדפק.. ולא משמיע שום דבר... ורק אחרי שאתה עושה רסטרט זה מסתדר.. אבל עד שאני לא עושה רסטרט... פשוט יש שקט.. כאילו אין שום דבר.. והמחשב עובד רגיל... זה מצב דפקה אחד.. והשני זה.. שהסאונד פשוט מתעוות כזה.. ואני שומע את הרעשים באיטיות.. כמו מפלצות כא…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של IBM, מעבד 1400MHZ עם 256MB זכרון 266MHZ. המחשב איטי לדעתי, גם ללא עומס מיוחד מבחינת תכניות פתוחות, בדקתי שאין תהליכים מיותרים שרצים (יש הרבה תהליכים אבל חלק נכבד של IBM ואינטל...) ואני שוקל לקנות עוד 256 זכרון. השאלה שלי היא האם לדעתכם מהירות העבודה בחלונות תגדל בעקבות השינוי בזכרון אפילו אם זה עדיין יהייה 266MHZ, כמה מהירותו משפיעה על מהירות העבודה? תודה ! טל
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5N32SLI-DELUXE של ASUS וספק כוח 550 של האק (אם אני לא טועה) תודה.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, יש לי לוח של GIGABYTE 7N400L ומעבד AMD ATHLON 2500+ (אני מודע לבעייה של הלוח הזה) ליפני המעבד הנוכחי היה לי ATHLON XP 1600+ הטמפרטורה שלו היתה 56~ מעלות במנוחה ו 65~ מעלות במאמץ עכשיו עם ה 2500 הטמפרטורות משוגעות לגמרי במנוחה הוא על 64 ובמעמץ הוא עובר את ה 70 אני לא מבין את הקטע של זה זה נראה כאילו הוא ב OC אבל לא עשיתי לו שום OC הגוף קרור של יחסית בסדר ויש לו מאוורר 80 M הוא מרוח עם משחה טרמית כסופה יש לי איוורור טוב במארז וזה לא קשור כי כשהוא פתוח אז הטמפרטורה יורדת רק באיזה 2 מעלות אז בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לוח msi הכי פשוט מול לוח ג'יגה בייט 965 עם אותו מעבד וזכרון יהיה הבדל בביצועים? במהירות תאכלס בווינדוס עם מעבד 4500 ו2GB זכרון אבל לוח מהזניח ביותר (כמובן שתומך בדו 2) או לוח כמו של ג'יגה בייט 965 שנחשב איכותי יהיה הבדל תאכלס במהירות בווינדוס/אינטרנט? +-+ אני שואל רק על מהירות עבודה בווינדוס לא על פיצ'ירים אחרים כמו תושבות בלוח וכו' +-+
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8V%20Ultra-939.htm נראה שגם בחו"ל הוא לא בדיוק נפוץ... :-\
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 1GB זיכרון בלוח שלי יש רק 3 סלוטים,וכרגע 2 תפוסים ע"י זיכרון מהסוג הבא : pqi dual channel 512 x 2 ddr 400mhz cas 2.5 האם אני יכול לקנות עוד סטיק אחד של ג'יגה מאותה החברה באותה המהירות? לא תיהיה שום תקלה אם אני משלב Dual channel עם זיכרון רגיל ? מה לעשות?! ???
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אשמח לשמוע על הלוח אם הזה(GA-P35-S3G) האם הוא מומלץ...האם הוא לא...ומדוע... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה בזכרונות כי בדקתי ב memtest86+ וזה מצא מלא אדומים כמה אלפים וזה זיכרון של origo שהוא ג'נרי לפי דעתי ואני יעשה בדיקה לכל אחד בנפרד ואם אחד מהם יהיה טוב אז מה יותר עדיף להשאיר את ה 256 ה ג'נרי 133mhz בתוספת של 512 400mhz (או דומה) או להשים רק את ה 512 400mhz שיעבוד על 400mhz ולא על 133mhz בקיצור מה יותר כדאי 768m ב 133mhz או 512 במהירות 400mhz או משהו דומה לזה?? ועוד שאלה אני רוצה להחליף את המחשב עוד שנה אז אני לא רוצה לקנות עכשיו זכרונות ב 300+ אז יש משהו לא ג'נרי שעולה פחות? אפילו במהירות נמוכה יותר לא חשוב
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לוח אם חדש, מדגם K8NS של GYGABYTE, ומעבד את'לון 2800 64BIT. הבעיה שלי היא שכאשר אני מרכיב את הלוח אם עם המעבד והמאוורר היעודי של המעבד, ואז מחבר את כל הקומבינה הזו לחשמל - המחשב לא נדלק (המאוורר לא מסתובב ולא מושמע שום ביפ). הדבר היחיד שקורה הוא שנדלקת נורה אדומה על הלוח אם שלמיטב הבנתי אומרת שהלוח מקבל זרם חשמלי. אני וידאתי שהספק מחובר ללוח כמו שצריך ב-2 מקומות: החיבור הגדול שנותן חשמל ללוח, והחיבור הקטן יותר - המרובע (נדמה לי שהמתח שהוא נותן הוא 12V). בנוסף גם המאוורר של המעבד מחובר למקום שלו בלוח ו(אמור) לקבל חשמל ולהסתובב... ובכל זאת - המחשב לא נדלק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב מ1 ג'יגה ל3 ג'יגה פניתי לאתר כי רציתי לדעת כמה דבר כזה יכול לעלות אם מישהוא יודע אשמח לקבל תשובה מהר ככל האפשר. בתודה מראש omer_
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן זיכרונות של החברה PQI והם די זולים ולא שמעתי עליהם אף פעם. אז אני שואל - האם הם איכותיים או שהם לא טובים?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שתי זיכרונות 256 a data אני רוצה לקנות עכשיו עוד אחד של 512 ואחר כך עוד אחד של 512 איך כדי לשים אותם במחשב 512 +256 512 +256 הוא 256+256 512 +512
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-