מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
כאשר הם באריזה רשומים 4-4-4-12? וגם התדר במקום 400MHZ מזוהה כ-387MHZ. האם צריך לשנות את יחס הזכרונות מעבד או משהו אחר בביוס?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34243 ראו שקופית בסוף המאמר.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום , אני הורדתי הת התוכנה מהאתר שלכם PCMark2002 בלה בלה קיצר זה בודק את מהירות המחשב בסוף ראיתי את נתונתי המחשב שלי והכל היה מצוין עד שפתאום אני שם לב שהמידע שהם נתנו על המעבד היה מוזר: Manufacturer: AMD Family: Duron Internal Clock: 2.04 GHz Internal Clock Maximum: 2.04 GHz External Clock: 166 MHz Socket Designation: Socket A Type: <unknown> Upgrade: ZIF Socket Capabilities: MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version: AMD Athlon XP CPUID: 0x000006a0 Version AMD Athlon, Family Duron? what the fuck is going on? help.
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי מחשב לוח אם דגם asus - MAXIMUS VIII HERO - Intel® Z170 אני קניתי זיכרון אחד דגם - חברה קינסטון kvr21n15d8/16 - 1.2v יום אחד הדלקתי מחשב ופתאום המחשב לא פותח תצוגה. לקחתי למעבדה טכנאי מחשבים גילה שהזיכרון שלי לא תקין. ויש אחריות על זיכרון שלי. טכנאי שלח לחברה להחליף זיכרון חדש אותו דגם(אני מקווה שיש אותו דבר) טכנאי אמר לי אחריות זיכרון הוא 3 שנים. רציתי לדעת בפורום תמיכה, כמה שנים אחריות יש לי זיכרון הזה? ולמה פתאום הזיכרון לא החזיק יותר זמן ארוך? פתאום הזיכרון לא תקין. המחשב בן שנה וחצי אצלי. האם זה נורמלי זיכרון שהיתקלקל לי? בתודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
בקשתי מפרט ולא הביאו לי כץמסך בתוך המפרט אז חשבתי שואלי יש כרטיס מסך על הלוח... Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם אפשר את GA-EP45-DS3 עם מעבד 1333 (E8400) וזכרונות 1066 MHZ? או שיש בעיה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כרגע יש 2GB אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB. מלבד לחבר אותם ללוח-אם, צריך להגדיר אותם בביוס או במערכת הפעלה משהו על מנת שיכנסו לשימוש? או שזה נכנס אוטמטית לשימוש?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! די ברור מהכותרת - איזה צ'יפסט עדיף לשימושים כליים ומשחקים: 1.P35 2.nFORCE 650I ? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מעבד E6400 . עכשיו אני רוצה לדעת קודם כל אם יש הבדלים כה גדולים בין E6400 ל E6300 ששווים תהוספת כסף. דבר שני אם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם שיתאים וינצל את E6400 כמו שצריך אני יודה לכם. אני בעיקרון חשבתי על לוח ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אבל אני לא מבין בזה ממש .. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה טוב . תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. הזכרון במחשב שלי נשרף איכשהו ואני רוצה לקנות זיכרון של ג'יגה. עכשיו, אני לא יודע איזה אני צריך ddr או ddr2. מה ההבדל ביניהם? האם אפשר לחבר את שניהם? איך אני יוכל לדעת איזה אני צריך? תודה לעוזרים עריכה: לא הייתי בטוח אם השאלה מתאימה לפורום הזה. אז מנהלים, אם ההודעה מתאימה יותר לפורום הראשון בבקשה תעבירו אותה לשם בלי לנעול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus דגם P4P800 SE עם 2 סטיקים של זכרונות של 256MB סה"כ 512MB. (יש על הלוח אם 4 מקומות לכרטיסי זיכרון) המהירות שלהם היא 400Mhz. של חברת Samsung. זמן הגישה שלהם הוא CL 3-3-3-8. והם פועלים ב-Dual-Channels. כך לפי ה-CPU-Z. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB, סה"כ 2GB. 1) אני רוצה לקנות את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=394. האם זה מתאים?? שימו לב לזמן גישה... (במיוחד לגביו, אם זה משנה...) 2) האם לאחר שאני מוסיף את הזכרונות ללוח אם אני צריך לשנות משהו בהגדרות? אני שואל את זה מכיוון שפעם אחת חבר שלי הוסיף זיכרון למחשב והמחשב נשרף לו או משהו כזה... תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שאפשר לראות איזה צ'יפים עשוי כל מודול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד AMD 3000 ATHLON לבין ה VENICE
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
המדריך הזה יעזור להרבה אנשים שלא יודעים איך לשדרג. עבודה מעולה איש. (דרך אגב, על מה ולמה הכינוי? ואיך זה מתקשר לאסף?) בכל מקרה, רק רציתי להעיר שאפשר להכין דיסקט הפעלה גם בWINXP. פשוט מפרמטים דיסק דרך המחשב שלי, ומסמנים שם V ב"צור דיסקט הפעלה של MSDOS" אחלה מדריך.
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מעבד נורמלי, ובמחיר סביר. לום אם כנ"ל. וכרטיס מסך שיהיה עמיד וטוב. לא חובה משהו מפציץ, משהו שיחזיק לי שנה, יש מחירים, אני רוצה כל חלק שלא יעלה על ה-120 דולר.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E6300 ASUS DELUXE אני צריך זכרונות שיעזרו לי להגיע לOC הכי גבוה ואני קונה את זה מNEWEGG אז בבקשה תביאו לינק משם התקציב עד 450 דולר אני רוצה משהו הכי איכותי שאפשר.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ''ל, בגרסאת ביוס שבאה מה ASUS, האם עידכון ביוס ישפר אפילו בקצת את מהירות המחשב? לא שיש לי בעיה אם המחשב רק שאלה תיאורתית, אני רוצה לדעת אם שווה לעשות עידכוני ביוס.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את ה-3800+ שלי במעבד הכי מהיר שאפשר למצוא לסוקט 939 המוגבל שלי... מה אתם אומרים שווה בכלל לשדרג?? תזכרו שהמחירים כרגע נמוכים מאוד למעבדים האלה... בכלל איזה דגם הכי מהיר אפשר למצוא ל-939???
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף/שפר את מערך הזיכרונות שלי. כרגע המערכת שלי סבירה למשחקים (6800GT ומעבד 3G), אבל ה-512 מ"ב מאט אותי בטירוף בהמון משחקים/יישומים.. (אפילו סתם ככה בווינדוס אני מקבל לפעמים הודעה על זיכרון ווירטואלי חסר). בקיצור השאלה היא מה הכי משתלם לי.. אני יכול להוציא כרגע בסביבות ה-400 שקל.. השאלה היא איזה מערך הכי ישתלם. לקנות עוד שני סטיקים של 256 ולעשות דואל צ'אנל כפול, או לזרוק את שני הקיימים לפח ולקנות שני סטיקים של 512, או סטיק בודד של ג'יגה. הסטיקים הקיימים הם שני 256 מ"ב PC3200 (200mhz). אין לי מושג לגבי DOR/DOR2/SDRAM וכל זה.. הלוח ושאר הפרטים מופיעים במפרט שלי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
או קיי היום בדקתי בaida טמפ' הטמפ' של המעבד והm0b0 בסדר הm0b0 ] 37 המעבד - 44 אבל מה זה aux ולמה הטמפ' שלו 125?! מישהו יודע איך להוריד טמפ' של הaux?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מעוניין בלוח אם(עם כרטיס מסך מובנה DVI HDMI) וזיכרונות 4 גיגה בתקציב של 850 שקל זה יחובר למעבד E8400 ... הצרכים שלי הם כלליים אופיס ואינטרנט... אני אוהב להפעיל המון תוכנות וחלונות במקביל אז חשוב לי שיעבוד חלק אני לא מתכנן OC . שאלה... האם אני אקבל תמורה יותר טובה בתקציב הנל אם אני אקנה לוח בלי כרטיס מסך מובנה +כרטיס נפרד פשוט ? יום טוב...
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3364224,00.html עכשיו אפשר להחליף את ה 939 האיטי לX2 מהיר
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
א.איזה זכרונות טובים של 2X2048 יש במחיר של עד 1500 שקל? ב.האם צפויה רדית מחירים ל-ddr2 בזמן הקרוב?
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-