עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rotemp,

שלום לכולם. אני מעונין לרכוש את המארז הבא http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00130 וקיבלתי המלצה על הלוח אם הבא: GIGABYTE GA-P35-DS3L האם הוא מתאים? אם לא איזה לוחשמתאים מומלץ? למעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  2. היי אני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מהאתר www.newegg.com ואני מתלבט בין שתי לוחות אם ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail ב 400 דולר או את ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail ב 330 דולר אז שאלה ראשונה איזה לוח עדיף לי ומה ההבדלים בינהם? בנתיים נראה לי אני אלך על האסוס אבל יש איזה סיבה שעדיף לי את האביט? (אולי אני יעשה OC קודם אני רק צריך ללמוד איך) ואין לי בעיית תקציב בקשר ללוח אם... ועכשיו בקשר לזכרונות, אני צריך מהאתר הזה איזה זכרונות יתאימו לי ללוחות אם האלה ואיזה הכי טוב\ים..שיהיו 800 NHZ ו 2 כרטיסים של ג'יגה (2 ג'יגה סה"כ) ושיהיה חברה טובה איך בכלל מתאי…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. כמו בכותרת... ואני מבקש, ל תפנו אותי לדיון בדביק, כי קראתי אותו ואני לא סתם שואל כי אין לי כוח לקרוא ועוד דבר, תנו לי תשובה חד משמעית בבקשה, בלי הפניות וכו' תודה רבה לכם

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  4. יש לי אפשרות ליקנות E8400 ולוח ‏EP43-UD3L ב850 ש"ח האם זה שווה יותר מ Q8200 ‏EP43-UD3L במחיר 1175 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 12.09.2009 בשעה 18:30:38 הקפצה ענין דחוף לעוד יומיים עזרה מהירה בבקשה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by goldan,

שלום אם הלוח אם שלי תומך DDR1 266 האם אני יוכל לחבר אליו זכרונות DDR2 667 ? לא אכפת לי שהמהירות תרד למה שהלוח אם שלי תומך רק רוצה לדעת אם אני יכול להריץ על מחשב בלי שום זיכרון.. שהלוח אם תומך בDDR 1 זכרונות DDR 2 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by HitmanW,

עשיתי בדיקה לזכרונות עם התוכנה memtest86+ במשך 9 שעות. זה עשה 23 PASS ולא היו ERRORS. האם זה מספיק או שהייתי צריך לחכות שהבדיקה תיפסק לבד? כי אחרי 9 שעות כבר נמאס לי ושמתי לב שהבדיקות חוזרות על עצמן אז כיביתי את הבדיקה.

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  7. מה ההבדל בין מעבד AMD 3000 ATHLON לבין ה VENICE

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. למרות שהעליתי כבר את הנושא בעבר, אני עדיין בלבטים: ברשותי כרגע: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE, מעבד P4 2.8 HT, זכרון DDR 2 GB , כרטיס מסך AGP E-VGA 6800GT 256MB. לשאלתי הראשונה: מבחינת ביצועים במשחקים, האם כדאי לעבור PCI-E , ורכוש לוח אם DFI NF4 U , מעבד AMD 3200+ VENICE וכ.מסך 7800 GT ? שאלתי השנייה היא: האם כבר כדאי לרכוש מעבד בעל ליבה כפולה של AMD? אני שוב מציין שענייני העיקרי במחשב הוא משחקים ולא מעבר ( אם יש בכלל מעבר). תודה מראש על הייעוץ המקצועי.

9. Started by finish,

אני הולך ביום ראשון לקנות מעבד ולוח חדשים אז חשבתי על AMD 64 במהירות 3200 ולוח אם של GIGABYTE מדגם ?K8NSC-939 (s939) nForce3? רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את זה לעומת המחשב שיש לי עכשיו: INTEL פנטיום 4 מהירות 1.7 לוח של אינטל מלפני 3 שנים זיכרון 512 חדש 400 מגה הרץ שעובד עכשיו על 266 ובלוח החדש יעבוד על 400 וכרטיס מסך GIGABYTE RADEON 9550 128M 64BIT התקציב שלי זה 1700 אולי רק בקצת יותר ושיהיה כולל הרכבה בKSP שעולה 190 תמליצו לי אם יש לוח אחר יותר טוב במחיר דומה ותגובות לגבי המעבד תודה פיניש

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  10. לחבר שלי יש בעיה כל שהיא בלוח אם וניסינו הכל כולל החלפת קבלים. זה לא עזר, המחשב עבד 40 דקות ומת שוב. הוא החליט שהוא רוצה לקנות רק לוח אם ולשים בו את כל מה שיש לו עכשיו. מה שהיה לו זה P4PE של אסוס. תמליצו על משהו לא יקר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Blah?,

פרסמתי גם בפורום אוברקלוק אבל לא קיבלתי תשובה כנראה שזה לא היה המקום המתאים אז אני מנשסה פה P=, אני מחפש לוח אם וזיכרון בכדי להגיע עם הe8400 שלי ל4gh במינימום תקציב. אני יודע שזה מעבד ישן כבר אבל בכל זאת אני מעדיף לא לשדרג אותו... נדמה לי שDDR3 יוצא יותר זול אבל אני לא בטוח. תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. אם רק אפשר לעדכן ב stickies ולנעול... תודה רבה! http://www.corsairmemory.com/memory_basics/index.html

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by daniel666,

Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P מיועד למשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. אני מבקש עזרה ועצות בנוגע לשדרוג מחשב: המחשב שלי מבוסס על לוח אם ASUS דגם P5WD2 PREMIUM, ערכת שבבים 955X מעבד PENTIUM D 820 2.8GHZ זיכרון 2 x 1MB L2 Cache ליבת Smithfield, ארכיטקטורה 90nm. הזיכרון הוא CORSAIR DDR2 2 לוחות DUAL CHANNEL של 512MB כל אחד, 533MHZ תזמונים 3-3-3-8. אני מעוניין לשדרג את המחשב מכיוון שאינני רוצה להוציא הרבה כסף על מחשב חדש. לוח האם שלי די חזק, אבל מוגבל למעבדי PENTIUM בלבד ולא ניתן לשדרג למעבד מסדרת CORE. אינני מתכוון להחליף את לוח האם. הדבר בראשון שאני מתכוון לעשות הוא להחליף זכרון ל800 MHZ בתזמון 4-4-4-12, עם לוחות קירור. אני מתלבט האם 2 לוחות של 1 GB כל אחד יספיק, או לקנות 2 לוחות של 2 GB כל אחד (2GB או 4 GB סה"כ). התלבטות נוספת שלי היא בנוגע ל…

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by Yaniv.E,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 האם הזכרון הנ"ל מתאים ללוח האם שלי? הלוח שלי הוא : D875PBZ האם זו הקניה הזולה והטובה שאפשר לקנות היום? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. מה ההבדל בין sdr לddr בזיזכרון של הכרטיס מסך ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by jonny,

שלום למומחים. קניתי זכרון SDRAM PC133 (צד אחד). משום מה הוא מזוהה בתור PC66. המחשב הוא P4, במהירות 1.5. הנה הפלט של EVEREST: [ DIMM1: 512 MB PC66 SDRAM ] Memory Module Properties: Serial Number None Module Size 512 MB (1 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type SDRAM Memory Speed PC66 (66 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage LVTTL Error Detection Method None Refresh Rate Normal (15.625 us), Self-Refresh Memory Timings: @ 133 MHz 3.0-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 100 MHz 2.0-2-2-5 (CL-RCD-RP-RAS) יש עצה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by avilan,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה: לאח שלי יש מחשב פנטיום 4 2.67Ghz ו2 זכרונות של 256MB כל אחד DDR. לי במחשב יש גם 2 זכרונות של 256MB DDR. משום שאני קונה מחשב חדש חשבתי להעביר לו את 2 הזכרונות שיש לי למחשב שלו ככה יהיה לו ג'יגה של זכרון. האם זה כדאי? וגם האם זה מסובך? אני מאמין שאם אני אראה איך זה מחובר במחשב זה לא יהיה כ"כ מסובך.. למישהו יש אולי מדריך בנושא? עריכה: גיליתי שהזכרון שלי פועל במהירות 133Mhz ושל אחי 166Mhz. האם כדאי לערבב מהירויות?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by din707b,

שלום אנשים, אני מעונין לרכוש מחשב תקציבי לעבודות אופיס/ אינטרנט רציתי לדעת מה יותר עדיף מבין המעבדים הללו והאם ה- 5200E של אינטל הוא באמת עובד ב- 45W כמו הAMD - (חשוב לי שיהיה שקט וקריר). תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. מדובר בלוח אם של אינטל. אני חושב P3 או P2 .

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by tomerco,

שלום אני רוצה לדעת איזה לוח אם הכי מומלץ עם הצ'יפסט של VIA לסוקט 754 תודה ואיך זה יכול להיות שהלוח הזה תומך גם 939 וגם 754? http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/k8-series/k8t890/ והאם הלוח asus a8v-e deluxe הוא לוח טוב?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. Started by srolik,

שאלתי , פנדה למה הם הפסיקו למכור את זכרונות , WINBOND (אני אישית קניתי מהם זכרון 512 400MHZ UVO והם סבבה ) והם אמרו שהיו היו איתם הרבה בעיות והרבה החזרות ולכן הם לא יחזרו למלאי שלהם בקרוב האם זה נכון , מישהו יודע על מקרים כאלה ? חוץ מזה האם כדאי לקחת MICRON במקום WINBOND (אין צורך ב OC )

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by penny1,

אני לא בטוח שזה המקום לפרסם את השאלה הזאת ...אבל ננסה.... אני משתמש ממוצע (משחקים יחסית חדשים+שיתוף קבצים+רואה סרטים+תכונות כמו WORD ו SPSS) בעל תקציב ממוצע לשדרוג (3500 ש"ח) וברצוני לשדרג את המחשב כעת, לפני ששנת הלימודים הבאה תבוא האם באמת כדי לחכות חצי שנה עד שיוזילו את מחרי הקונרו?! האם כדי כדי לקנות כיום E6300 שעומד איכשהו בתקציב שלי(אולי עם הרחבת התקציב ל קנות את E6400) או שמא כדי לקנות + pentium d 915\ athlon 64 X2 3800 ולהשקיע יותר בזיכרון וכרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by reuven61,

יש אופציה לעשות את זה ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל? טיפים טריקים. מישהו?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים