עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arbily,

שלום, רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף לשני כרטיסים חזקים ב crossfire ? מה ינצל אותם יותר טוב ? DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS Gigabyte GA-EP45-DS5 תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. אני מתלבט בין c2d6320 לבין amd 5600 הבעיה שלי היא מה כדי לבחור אם אני רוצה לעשות o.c (מה הפוטנציל שלהם) ומה עדיף מבחינת הארכיטקטורה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by mugello,

היי. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS4 עם PCI-E אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCI-E 2.0 האם אפשר לשים כרטיס מסך כזה על הלוח אם שיש לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. Started by miki03,

לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. שלום ,קניתי לוח msi k8n neo2 platinum amd 64 3000+ VENIC 1G זכרון, מופיע לי שהמעבד שלי הוא 1.8 , זה תקין ? איך יש מעבדים אותו דגם עם 2GH . והאם אני יכול לשנות את המהירות של המעבד ?

6. Started by BEST_VOL,

השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by roei_b,

בהמשך לשאלתי בה לא קיבלתי תשובה חד-משמעית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281668.0 עם איזה לוח אקבל תוצאות OC גבוהות יותר (מעבד E6750)? MSI P6N-SLI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1 GIGABYTE GA-P35-S3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2630&ModelName=GA-P35-S3L תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by torangadojo,

שלום,לאחר שקראתי את ה"שאלות ותשובות" של הפורום ברצוני לדעת אם הבנתי נכון. בכל הנוגע לזכרונות , ככל שה CL נמוך יותר כך הזיכרון יהיה מהיר יותר ? וברצוני לדעת מדוע ממליצים על זכרונות בתדר 667 על פני 800 , ואם אפשר לפרט קצת יותר מסוגיית האוברקלוקינג , האם לא יהיה נכון לומר שמכיוון שהתדר הינו גבוהה המהירות של הזיכרון גם תהיה יותר גבוהה ? בתודה מראש על התשובות והעזרה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי לאחרונה מחשב עם מעבד זה, ועלי להתקין עליו לתוכנה מסויימת. התוכנה דורשת משהו שנקרא X86, ולמיטב הבנתי זהו סט פקודות בסיסי של המעבד. בשביל לוודא, המעבד הנ"ל תומך בסט זה, נכון?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by NI4NI,

אני צריך לקנות זכרון 512MB PC3200. אבל אני לא בדיוק מבין את המשמעות של שאר הנתונים (CAS,LATENCY, תזמונים וכ"ו). מה זה אומר אם כתוב שהזכרון הוא CAS2 3-3-2 T1 ? מה ההבדלים ? האם מישהו יכול להסביר פה בפירוט מה אומרים הנתונים האלו, איזה נתונים נחשבים טובים ? או אולי לצרף לינקים למאמרים שמסבירים את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. אוקי טרם סיימתי להרכיב את המפרט למחשב שהתחיל ב 3000 והגיע 3700 , המחשב מיועד למשחקים ורציתי מעבד אינטל, הכי משתלם לקחת בטווח מחיר הזה זה את ה E6750 של C2D יש כרטיס מסך בטוח והכל, אבל אני רוצה לדעת מה הלוח אם המינימלי למעבד הזה,לוח אם מומלץ עד 450 שח ? במפרט יש HD3850 כרטיסמסך ו2 גיגה זיכרון תודה לעוזרים.

12. Started by OfirCC,

יש לי כרגע במחשב שני כרטיסים של 512MB (אני לא בטוח) הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-8I945PL-G איזה כרטיס זכרון יהיה הכי טוב בתקציב של 200 שקל בלבד?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב עם מעבד סלרון עם לוח שתומך ב-SDRAM. הזיכרון שהיה עליו נדפק (וכבר אין אחריות). השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הזיכרון בזיכרון DDR? (ניסיתי למצוא תשובה לשאלה בסטיקי של הזכרונות, אבל יש שם קצת יותר מדי מידע בשביל לקבל תשובה פשוטה)

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by Stranger,

שלום לכולם, לפני שבוע ומשהו הזמנתי מחשב. כל החלקים הגיעו אך הזיכרון לא הגיע כפי שציינתי הזכרון העתוד להיות : מושקין LEVEL 1 לא הגיע במשלוח. החנות שמוכרת לי הציעה לי זכרונות עד שיגיעו הזכרונות שלי. האם יכולה להיות בעיה להחליף את הזכרונות אחר כך כאשר הזכרונות שלי יגיעו? כלומר אחרי שאני כבר יתקין ווינדוס והכל ואז פתאום אני יחליף את הזכרונות, לא תהיה בעיה כלשהי?? אני מציין שאני הזמנתי שתי סטיקים של 512 והם מצאיאים לי לבינתיים אחד של 256. לא תהיה בעיה להחליפם ברגע שהמושקינים יגיעו?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. ואין לי במחשב כונן פלופי לעומת זאת בדיסק של ABIT יש לי דריוורים ל SATA מה עושים ? כמו כן בדיסק יש סיפריה DRIVERS ובה שתי ספריות אחת SATA ואחת , V130 SATA DRIVEDISK תודה רבה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by eliXir,

פשוטו כמשמעו, מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by Tzeder,

איזה לוח עדיף מבין הבאים ולמה? 1) Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard 2) ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard 3) Asus P4C800 Intel 875P Motherboard 4) ABIT IC7 Intel 875P Motherboard ??? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות Q6600 ורוצה לעשות OC ולהגיע ל - 3G . במהירות הזאת ה FSB יהיה 333 וזכרונות 667 יוכלו לעבוד ביחס של 1:1 ללא OC . למה שווה לי להשקיע בזכרונות טובים יותר מזכרונות 667 הפשוטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

אני כנראה מחזיר את הזיכרונות שיש ברשותי(ראו מפרט) ויקח כנראה זכרונות חדשים ההתלבטות הפעם תהיה קשה ותיבחר בקפידה הזיכרונות שאני רוצה לקנות יהיו במהירות 1066MHZ אני מתבלט כרגע האם לקחת את OCZ Reaper

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

חיפשתי בשאלות ותשובות לא מצאתי את התשובה מה הוא CL? יש CL5 CL4 וכו', כמה שיותר גבוה המס' המצורף לCL זה יותר טוב? מה הוא בכלל הCL?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Started by Tommy,

שלום... אני קונה מחשב אז רציתי לדעת מה עדיף p4 3.0 או amd64 3000 אבל אמרו שהamd עושה בעיות... והאם כדאי לי זכרונות Kingston 512 400mhz pc3200 או twinmos או a-data זה למשחקים...לא אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by sprite,

אז ככה. החלטתי ללכת על הלוח הזה - הוא נראה לוח טוב ויש בו את כל הפיצ'רים. השאלה שלי איזה זכרון יתאים לו. ושל איזה חברה אתם ממליצים לקנות. ראיתי את הדבר הזה OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit שנראה לי הכי טוב. השאלה היא מה יתאים לו יותר. כי ראיתי כל כך הרבה דגמים של זכרונות באתרים שונים שזה מבלבל לחלוטין. חלקם באים עם 434 Mhz וחלק עם 400. אם אני לוקח את ה 434 זה ישפר בהרבה והאם זה בכלל נתמך ע"י הלוח שאני קונה? של איזה חברה אתם ממליצים? OCZ נחשבים טובים? אשמח לשמוע ביקורות

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  23. הי, תנו בקשה תגובה על שתי הלוחות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1986&products_id=11842 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1787&products_id=10273 האם אחד מהם יות טוב מ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra ? האם שתיהם תומכים במעבד Amd 3800+ עם ליבה כפולה בצורה טובה? האם הם טובים לעבודה עם גראפיקה? אם אתם יכולים להציע לוח אחר טוב יותר ממה שכתבתי שמתאים לליבה כפולה ויש לו AGP בפנדה גם יהיה טוב. תודה!!

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by ma4351,

מתלבט מה עדיף מבין השניים, מצד אחד הddr2 זה 6ג'יגה וcl4 אבל הוא 800mhz והוא ddr2 ומצד שני הddr3 הוא 1600mhz והוא ddr3 אבל הוא cl9 והוא רק 4 ג'יגה...מה דעתכם ייתן לי יותר ביצועים? המחיר לא משנה בכלל אז אני מבקש לא להתייחס אליו אל רק לביצועים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. שלום לכם חברי הפורום מכל חפירותי נותר לי לוח ג'יגהבייט 7zm עד עכשיו רץ עליו דיורון 800 ,האם xp 1800 שהו כמובן 266 יפעל עליו [מה שמטריד אותי במיוחד הוא נושא המתחים החשמליים השונים ] מראש אני אומר לכל אלו שיטענו שהמעבד אם ירוץ אז ירוץ לאט ממהירותו האמיתית -כן אני יודע הדבר שלי חשוב לדעת -אם ביכלל ירוץ ,והאם המעבדים פועלים במתחים שונים מה שעלול להזיק ל1800

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים