מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי תקציב של עד 2000 שקל ואני מעוניין לשדג את המעבד, לוח אם וזכרונות עקב העובדה שהמחשב שלי לא מספיק חזק למשחקים היום. יש לי AMD 3800 dual core 9600GT 2 גיגה זיכרון DDR1 a8n-e יש לי ספק של Tagan משהו כמו 480 וולט http://www.tagan.com/pages/products/blackS/e_tg480_u1.html יש לי ספק וגם דיסק קשיח. אני מעדיף משהו שיחזיק משחקים לעוד שנתיים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הי, תנו בקשה תגובה על שתי הלוחות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1986&products_id=11842 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1787&products_id=10273 האם אחד מהם יות טוב מ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra ? האם שתיהם תומכים במעבד Amd 3800+ עם ליבה כפולה בצורה טובה? האם הם טובים לעבודה עם גראפיקה? אם אתם יכולים להציע לוח אחר טוב יותר ממה שכתבתי שמתאים לליבה כפולה ויש לו AGP בפנדה גם יהיה טוב. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חשבתי על זה שאם המהירות של זכרון הRAM למשל 1600Mhz, וכידוע הRAM הוא DDR כך שזו יוצאת מהירות העברת נתונים של 3200Mhz, והרי הFSB מתקשר בין הזכרון והמעבד, אז אם המהירות של הFSB היא למשל 2133Mhz-אז זה יצור צוואר בקבוק לRAM, שכאמור מעביר נתונים במהירות 3200Mhz (הפסד מהירות של 1067Mhz!)! האם זה נכון ובאמת יוצר צוואר בקבוק? עוד שאלה: אני מחפש כבר שעה את מהירות הFSB של הלוח z77x-ud5h - ואני לא מוצא..!! מישהו יודע??
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חיפשתי לוחות אם מתאימים למעבד AMD Athlon 64 x2 4000 והסתבכתי מישהו יכול לעזור לי למצוא לוח בסביבות ה400-500 שח?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט מה לעשות, לקחת 2 סטיקים של 512 מגה של A-DATA 3200. או לקחת 512 מגה של a-data viesta ?? עקרונית אני כן מתכנן אוברקלוק לזיכרון,אבל הוא בסה"כ ייתן שיפור של אולי 10-15% במהירות,לעומת בכלל כפול כמות זיכרון, שגם ייתן לי אוברקלוק נחמד,וגם אם לא ייתן לא נורא בעיקרן הכל יהיה עדיף על ה-512מגה 2700 שלי.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB או AMD ATHLON 64 5000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADO5000CZBOX - BOX ואם אפשר תשובה מפורטת למה אחד עדיף על השני. זה הלוח אם שאני יקח אם המעבד ASUS M2N-E תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין זיכרון בעל CL5 או CL4? איך משפיע על הביצועים? קשור לOC? וכל מה שעוד תוכלו להוסיף לי... 2. אם אני קונה לוח אם שאינו תומך ב RAID אני לא אוכל להוסיף עוד הארד דיסק אחרי זה? 3.תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון SDR בתדר 133 נפח 128 או 256 ורציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ ? קינגסטון ? יונדאי ? UNIX ? איזה דגם ? תודה *ואיזה כרטיס DDR400 הכי מומלץ ? פשוט מחר אני נוסע לספק וקונה כמה סטוקים של חלקים בשבילי. :
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קיבלתי המחשב לפני שבוע בתחילה שמעתי עכשיו לא ראוי לציין שביציאה האחורית אני שומע תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! רציתי לדעת מה דעתכם על הזיכרונות האלה העם הם טובים????????.....הם טובים ל OC ??????.. הקנייה תיהיה 2*256 במה זה ישפר את המחשב ממה שיש לי עכשיו twinmows pc 3200 256
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון G.Skill 512X2 כמעט שנה. הזיכרון יושב על לוח אם NF-7 תוצרת ABIT. מעבד Athlon XP 2500@3200. תיזמון מקורי 2.0.3.3.6.החלפתי את הזיכרון לפני כמעט שנה. בהתחלה, כשרק רכשתי את הזיכרון, הוא לא אפשר לי להעלות את XP. העלתי את המתח מ-2.6 ל-2.9 והבעיה נפתרה. לצערי, לא טרחתי להפעיל תוכנה torture על הזיכרון. לאחרונה הזיכרון התחיל לגרום לקריסת משחקים. היום הרצתי את S&M והוא מצא בזיכרון את הבעיה זאתי: Bus error: 1 Address error: 1 ניסיתי לשחרר תיזמונים ל-2.5.4.4.8 והבעיה ממשיכה. מה זה אומר? איך פותרים אותה? האם עלי לממש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנטיום 3 סלוט 1 500 מגה הרץ, ונדפק לי או הלוח או המעבד, אין לי מושג מה אז פרקתי את ההיטסינק שעל המעבד וראיתי את הריבוע הכחול הזה (לא ידעתי שזה הליבה ) מה קורה אם נגבתי אותו עם החולצה ונגעתי בו? הוא נהרס?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אפילו הכי זול ה1.86GHZ?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
http://www.overclockers.ru/images/news/2007/11/13/box_01.jpg
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום עד היום היה לי במחשב זיכרונות של OCZ שני ג'יגה במהירות 800 mhz (שעבדו ב- DC) היום קניתי ג'יגה נוסף של kingstone (גם כן 800MHZ ) וכשחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה על שינוי התדרים של הזכרונות ולאחר בדיקה גיליתי שהתדר של הזכרונות בכלליות ירד ל- 667mhz... עכשיו רציתי לדעת למה זה , הרי שני הזכרונות הם 800mhz והאם אפשר להעלות את התדר בחזרה בביוס? דרך אגב הלוח אם הוא MSI P35 NEO תודה מראש לעוזרים בדחיפות!!!
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
X2 3800 Vs. D940 מי עדיף , ולמה? תודה. ראיתי קצת בנצ'ים והבדלים הם קטנים , כל פעם מישהו אחר לוקח בהפרש קטן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
צרכים בסיסיים אבל מומלץ שישיש לוח טוב עם פיצרים טובים. מעדיף אישית GIGABYTE
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין, בגירסת ה- S נקבל מעבדים שחמים ב- 20 מעלות פחות (TDP), אם כי על חשבון הביצועים (טורבו אותו דבר, 10% פחות ב'שוטף'). מכיוון שאני מעוניין במעבד שאינו מתחמם יותר מדי - האם כדאי לי לחכות שגירסאות ה-S יגיעו לארץ? כלומר -- האם בגירסאות אלו באמת נקבל טמפ' נמוכה משמעותית? קישורים נלווים:http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)#Desktop_processors
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חברים איך נראת לכם העסקה הבאה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2258 ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, ??? דחוף ועם אפשר לפרט ... תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
1. 2G 2. 1G DUAL CHANNEL תודה מראש (תקציב 1500-1900 - לכל אחד)
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני לא בעניינים אבל נראה לי שבקרוב אני אחליף מחשב, אז באתי לבדוק. אני התרגלתי שבפורום הזה ובכל שאר פורומי החומרה אף אחד לא התייחס לאינטל ברצינות. כל מי שהחשיב את עצמו למישהו רציני קנה מעבד של AMD. ועכשיו עושה רושם שיש מלך חדש בשכונה... האם זה נכון שאינטל עומדת לעקוף את AMD בגדול בחודשים הקרובים (גם בביצועים וגם במחיר) ?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, לי חדש הנושא אבל ככל הנראה ברחבי האינטרנט לא, לא יצא לי להתקל בזה פה בפורום מאז שנרשמתי ולכן מצאתי לנכון להאיר את המצב קצת למי שהנושא חדש לו. מסתבר שיש יבואן איסטרוניקס שהחליט לשים ברקוד משלו על המעבד ולמנוע מאיתנו קירור נאות, מה גם הם טוענים שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות. לא הבנתי למה לא לרשום את המספר הסידורי שאינטל הטביעה במעבד וללכת בצורה שכזאת ולמנוע קירור נאות למעבד. בכל אופן זה מה שקרה לי , מקרה פרטי. קניתי את המעבד עם מדבקה עליו, נורא מעצבן, קניתי אותו במחיר של BOX וקיבלתי מעבד לחוד ומאוורר למעבד לחוד. שום בוקס ושום נעליים, קופסא מקורית של אינטל לא ראיתי בעיניים (למרות שאני לא מפקפק בכך שהמעבד מקורי! מאיפה שאני קניתי בכל אופן..) בשיטוט באינטרנט …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
סתם שאלה מעניינת כאשר מרכיבים מאוורר גדול מסוג זלמן ודומיו על המעבד, נוצרים למעשה כוחות אופקיים על לוח האם ( שעומד בד"כ במרבית המארזים בניצב). האם המשקל הלא מתוכנן והרעידות, לא עלולים לגרום בטווח הארוך נזק ללוח האם ???
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-