מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
זו רשימה של מעבדים שהוא תומך בהם(socket 939 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us אני חשבתי על זה: AMD ADO4800DDBOX Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ 2.5GHz 1MB Cache Processor מה אתם אומרים? נ.ב. זאת פוסט ראשון שלי
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות שילוש חדש ויש לי מיש שירקיב אותו במארז אני די נעול על פנטיום אבל גם AMD בסדר אני צריך לוח אם כרטיס קול הכי טוב יחסית לOB שיהיה 5 ערוצים ולפחות 4 PCI רצוי שיהיו כמה שיותר סלוטים לזיכרון ושיהיה טוב לOC בעתיד מעבד אני חושב ש P-4 2.4 800MHZ 512CACH יספק אותי במיגזר הפנטיום ו 2500+ אם מדובר על AMD זיכרון 400 אבל סטיק 1 של 256MB גם די טוב ועמיד ל OC הארד דיסק ברור ש 7200RPM ורצוי 8 BUFFER אני ממש מיתלבט לגבי הלוח תנו עצות
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי את הלוח EPOX 8K5A מישהו מכיר ? איך הוא ? מחפש תשובה גם ממי שיש לו אותו בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
http://www.overclockers.ru/images/news/2007/11/13/box_01.jpg
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
OCZ 256MB DDR 400MHz Rev2 Performance Series ואם אפשר לדעת מזה T1 וT2 ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
X2 3800 Vs. D940 מי עדיף , ולמה? תודה. ראיתי קצת בנצ'ים והבדלים הם קטנים , כל פעם מישהו אחר לוקח בהפרש קטן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי מעבד -Intel Core 2 Duo Processor E6550 . כשאני מנסה להריץ משחק מופיעה הודעה האומרת כי מהירות המעבד שלי נמוכה וצריך להעלות אותה . בדקתי באמצעות תוכנות שונות המראות שמהירות המעבד היא MGh 1600 . ועל פי נתוני היצרן המהירות צריכה להיות 2300 MGh . מה הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני לא בעניינים אבל נראה לי שבקרוב אני אחליף מחשב, אז באתי לבדוק. אני התרגלתי שבפורום הזה ובכל שאר פורומי החומרה אף אחד לא התייחס לאינטל ברצינות. כל מי שהחשיב את עצמו למישהו רציני קנה מעבד של AMD. ועכשיו עושה רושם שיש מלך חדש בשכונה... האם זה נכון שאינטל עומדת לעקוף את AMD בגדול בחודשים הקרובים (גם בביצועים וגם במחיר) ?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו שמע/קרא משהו?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זכרונות רגילים 512DDR 400MHZ PC 3200 Frequency : 133mhz 166mhz 200mhz CAS latency : 2.0 2.5 3.0 RAS to CAS 3 3 4 RAS precharge 3 3 4 TRas 6 7 8 זה מידע מתוכנת CPU-Z
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
זה המפרט של המחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360394.0 עכשיו ההתלבטות היא בין ה DFI שיש לי כרגע בין הGIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין הASUS PSQL PROV על מה ללכת ? הבנתי שהASUS הכי טוב מה הייתם עושים במקומי ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, קניתי בשעה טובה מחשב מעבד e4400 לוח GigaByte 945p-s3 Gf 7300GT ולשאלה - קניתי אותה 2 גיגה זיכרון 667 של חברת ceon שמיובאת האיבורי. האם כדאי לשדרג ב100 ש"ח לOCZ? או לשדרג ל ceon 800 ב110 ש"ח? אני לא מתכנן כרגע OC אבל אולי בעתיד משהו קטן... (אף פעם לא עשיתי). האם לזכרונות 667 יש מגבלה גם על OC קטן? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, כפי שאפשר לראות בפרטי המשתמש שלי זה המפרט שלי: INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb ENERMAX LIBERTY 500W מפרט זה נקנה לפני שנתיים והחזיק לא רע. בתקופה האחרונה המשחקים החדשים כבר לא רצים חלק על המחשב כזה, בטח ובטח אחרי ששידרגתי את המסך מחשב ל 22 אינץ'. דבר ראשון שהחלטתי לשדרג הוא כרטיס המסך , כנראה ל Radeon 4870 512MB. חשבתי גם להחליף את הזיכרון. שאלתי היא האם כדאי להחליף את היזכרון מה 2GB שיש לי עכשיו ל 4GB, האם זה הכרחי? במה זה ישפיע על המחשב? הזיכרונות שאני חושב לקנות: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHZ CL4, המחיר כ 350 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הרצתי תוכנת EVEREST במחשב החדש שלי בנסיון לאתר איזה זכרונות שמו לי [קניתי 2 סטיקים של kingston 512mb] התוכנה מראה לי: [
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש את ABIT AW8 (955X) s775 או Gigabyte GA-8I945P-G מה עדיף?? והמחשב dd2 667 DUAL CHANEL וכרטיס מסך ה7600gs ובכלל אני לא מתכנן oc אז אתם חושבים שהלוחות בכלל יתמכו ב667 או שעדיף כבר לקחת את ה533 ויחסוך קצת כסף
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי q6600 gygabyte EP35-DS3L fsp 450w אני מחבר את הזכרונות המצוינים מעלה וכל פעם שאני מאמץ טיפה את המחשב הוא קורס. מה שלא קורה עם הזיכרון 1gb kingston 667 שאני משתמש בו בד"כ. האם הזכרונות פגומים או שפשוט קיימת אי התאמה?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כשהם אמורים לעובוד כל 5-5-5-15? תודה מראש לעונים...
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על הCHIP-SETS הבאים של INTEL וNVIDIA למעבדים של INTEL ו AMD. אילו תכונות והאם תהיה תמיכה ב DDR2 - כמה הזיכרון הזה רחוק.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה.. יש לי את הלוח של אסוס ומנסיון מר שלי איתו הוא אוברקלוקר הכי חרא שראיתי אי פעם בנוסף לזה הוא גם לא מציג את הטמ"פ הנכונה של מעבדי 65NM ושתי הציפ'סטים של נפורס 4 על הלוח רותחים מעל 120 מעלות והם מחממים את כל העסק שם מהיום הראשון שקניתי את הלוח אני משוטט בפורומים של אסוס ושומע רק תלונות על הלוח וביקורות רעות.. לכולם יש אותם בעיות יציבות.. OC..מתח..טמ"פ וכו... יש בו כל כך הרבה פיצ'רים שהלוח עצמו מתבלבל ועובד לא טוב.. באמת!! אני הולך להחליף את הלוח הזה ב ABIT הזה.. שלפי ביקורות הוא לוח מצויין יציב וחיה רעה ב OC.. טוב אחרי הסיפור נוגע לב.. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע ללוח של ABIT א. לא ראיתי שיש בו יציאות של כרטיס קול מאחורה.. אני מפספס משהו??? ב. והאם הציפסט …
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בלוח FATALITY כשני מערכי RAID0 כלומר 4 דיסקים שמחולקים לזוגות בשביל מהירות ולא בשביל גיבוי MIRROR.... הלוח תומך בתצורת 0+1. האם הוא יכול לעבוד כפעמיים RAID 0???. :s05:
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
כמה שאלות שלא מצאתי תשובה: 1. לא מצאתי אפשרות לחבר את הקונקטור של ה Audio בקידמת המארז ללוח האם אין בלוח אפשרות כזו ? 2. ברוך השם יש הרבה קונקטורים למאווררים בלוח הזה רציתי לדעת מה זה OTESFAN והאם ניתן לחבר אליו את המאוורר שנמצא מאחורי המארז ? 3. לגבי אפשרות לחבר זיכרונות ב Dual Channel ישנם 4 DIMM כל שניים בצבע שונה ,האם יהיה ניתן להשיג Dual Channel עם אתקין כל זיכרון על צבע אחר ? בדקתי בחוברת של הלוח ולא כל כך הבנתי מה זה Single rank ומה זה Double rank ,אודה לעזרתם. במידה וכדי להשיג Dual Channel אני אצטרך לחבר את שתי הזיכרונות על אותו צבע אם אני אוכל לחבר אותם יחד גם אם ארצה לחבר לזיכרונות שלי Heat Sink ?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את GA-P35-DS3P במפרט רשום שהמתח לזכרונות הוא 1.8V בזכרונות שיש לי רשום שהמתח הדרוש הוא 2.1V צריכה להיות בעיה עם זה ? יש אפשרות להעלות את המתח לזכרונות ? מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני לא מוצא מידע על זה אני יודע של INFINITY כן יש SATAII אבל ל LANPARTY אני לא בטוח ואני קונה לוח כזה וכונן SATAII ככה שבבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור או הוכחה אחרת שיש בלוח הנ"ל SATA II זה יעזור מאוד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-