מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלומות חברי הזון, בעוד מספר שעות עליי יהיה להחליף בין הלוח הנוכחי שלי(של גיגהבייט, צ'פסט G31) ללוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. ראיתי את ה"כיצד להחליף לוח אם" בדיון הFAQ, אך שאלה לי. האם ההוראות תקפות גם לצ'יפסטים האלו של אינטל? ההוראות האלו די ישנות, מ2006, ואינני רוצה לגרום נזק מיותר לחומרה/תוכנה שלי. כמו כן, האם התקנת ריפייר שומרת על שלמות ההארדדיסק עליו היא מותקנת? כלומר, יש לי הארד דיסק 160 ג'יגה שעליו מספר דברים, כולל הווינדוס - האם בהתקנת ריפייר המידע שעל ההארד-דיסק נשאר ללא נזק? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
איזה מן הלוחות שבכותרת הוא אוברקלוקר יותר טוב ? בעל קירור יותר טוב ? ובכלל מי מבניהם מפגין משהו יותר טוב מן האחר ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי לוח של איבט יש הגדרה של המהיריות ויש מצב טורבו שם המעבד הופך ל2400 מהגרץ ומתחים משתנים הלוח אם אוטמטית זה בסדר? ואיזה טמפ זה בתווך הנורמלי כי שלי 50_60 עד שישים במחשקים פשוטים יחסית תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
די נמאס אני רוצה לשפר תמחשב שלי . ברשותי AMD Barton 2600+ epox 8rda+ R9700 PRO maxtor 40gb 7200 rpm 512 ddr 2700 סאמסונג מארז ריידמקס 868 שחור מקורי. tsunami 350w . טוב בקיצור אני רוצה לשפר תמחשב אז תציעו לי הצעות. בעיקרון אני חייב דחוף לקנות זיכרונות חדשים. אני רוצה לשפר כמה שיותר בשביל משחקים, OC אפשרי. אז ככה יש לי תקציב של 2000 שקל לפחות,ואם אני מוכר את החלקים שאני מחליף כאן אז יהיה לי יותר כמובן..
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לוח האם שלי פועל על דואל DDR. יש לי כרגע שני סטיקים של 256, ואני רוצה לשדרג לעוד שניים של 256. אז רציתי לדעת, אם יש לי 4 סטיקים של 256, הכל יעבוד אותו דבר אם לדוגמא היו לי שניים של 512? תודה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8 שאלה בכותרת אבקש לשמוע גם על לוחות אחרים ב-800 שח ל-939 שמצויינים כמובן ב-oc & games
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
חבר שלי בעל מחשב intel celron 700 mhz עם לוח sis 900 או 920 ובהתחלה כשעולה המחשב רשום NVRAM מה אני צריך לקנות בשביל להרחיב את הזכרון? דחוף! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי על המחשב סטיק אחד של 512, ddr2 667. היום קניתי סטיק נוסף של 1GB באותה מהירות ואותו ddr. שהוספתי את הסטיק למחשב ראיתי שבאמת רק הסטיק החדש פועל, כולמר המחשב מזהה רק אותו והסטיק השני של ה 512 לא מזוהה. איך אני מאפשר לשני הסטיקים לעבוד יחדיו? אשמח למדריך אם יש (עד כמה שהבנתי זה דרך הביוס). חיפשתי בסטיקים למעלה וקצת בחיפוש בפורום ולא מצאתי.. תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה מבינהם עדיף יותר? GIGABYTE GA-P35-DS3 ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הכי חשוב לי זה יכולות שדרוג בעוד שנתיים שלוש וממה שאני מבין הלוח אם מבוסס אינטל יותר טוב בנקודה הזאת 1) CPU : Intel Celeron 2000 MHz Socket 478 128K CPU BOX [ ¤ 411.21 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8S648FX-L SIS 648FX Motherboard (FSB800, HT, AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) [ ¤ 439.76 ] 1 2) CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 334.88 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 אנא, תגידו לי מה דעתכם אבל תנמקו אותה אני לא מבין אנשין שרושמים AMD ולא רושמים למה תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם על מעבד שהתדר שלו גבוה( 1066-1333) ניתן לעבוד עם זכרונות של 800 mhz או עדיף זכרונות חזקים יותר- אני שואל כי אני מעוניין לשדרג לQ החדשים או ל E6850. אני מעוניין לקנות את הזכרונות האלו - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel או שאתם ממליצים משהו אחר??
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD socket 754 athlon 64 3000 ויש לי 2 אופציות ללוח אם: msi k8m או asus k8vx מי מהם יותר טוב ומומלץ מבחינת תוספות ביצועים כרטיסים מובנים ויכולות כלליות, אוברקלוקינג לא בא בחשבון בכלל, מחשב זה ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס אלה הם שני הלוחות היחידים ואני לא רוצה המלצה ללוח אחר. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני חולהה מחשבים ויש לי ידע רב על מחשבים(חוץ מכל החלקים שלו............) אבל אולי זה ישמע מצחיק אין לי ידע אפילו כללי על חלקי המחשב. אני לא יודע מה זה לוח אם....על מעבד וזכרון אני יודע רק שהם אחראים על המהירות של המחשב שלי.......וזהו יותר מזה אני לא יודע שוםםםםםםםםם דבר. כיצד אני יכול לקבל מידע מקיף בעברית על מעבדים לוחות אם וזכרונות. האם יש איזה מדריך שמסביר על כל החלקים והמאפיינים של לוחות אם מעבדים וזכרונות. תנו לי פה קישורים למדריכים בעברית על החלקים הנ"ל. מי שיעזור לי אודה לו מאוד. אני מאוד רוצה לדעת הכל. זה מייאש לראות מה שמדברים פה שאתה לא יודע שום דבר.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום חברים... יש לוח אם 965P-Ds3 Ver3.3 לפי האתר של גיגבייט הוא תומך בזיכרונות DDR 2.....זאת אומרת שאם אני קונה זיכרון DDR3 אני לא יוכל לחבר אותו ללוח אם שלי?... תודה רבה על ההסבר!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
P 4 2.8 C 512 K 800MHZ תחשבו איזה לוח אם אתם חושבים שהכי מתאים למעבד הזה..משהו יותר ממינימלי
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
???"נתחיל עם אינטל שכנראה תשווק את מעבד הפנטיום 4 3.0Ghz רק בחודש מאי וכנראה רק בסופו" זה ציטוט מחדשה שקראתי היום חשבתי שאינטל כבר הוציאה את המעבדים האלו נ.ב בPCHARDARE מוכרים אותם איך זה? ???
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
מהם מעבדים מסוג Centrino ו- Dothan, ומה ההבדלים ביניהם? זה עבור מידע לרכישת מחשב נייד בשבילי לאוניברסיטה.. תודה אנשים !
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Scientists+Express+Skepticism+Over+Quantum+Computer/article6111.htm
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
סליחה על הבורות ???
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מהאתר www.newegg.com ואני מתלבט בין שתי לוחות אם ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail ב 400 דולר או את ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail ב 330 דולר אז שאלה ראשונה איזה לוח עדיף לי ומה ההבדלים בינהם? בנתיים נראה לי אני אלך על האסוס אבל יש איזה סיבה שעדיף לי את האביט? (אולי אני יעשה OC קודם אני רק צריך ללמוד איך) ואין לי בעיית תקציב בקשר ללוח אם... ועכשיו בקשר לזכרונות, אני צריך מהאתר הזה איזה זכרונות יתאימו לי ללוחות אם האלה ואיזה הכי טוב\ים..שיהיו 800 NHZ ו 2 כרטיסים של ג'יגה (2 ג'יגה סה"כ) ושיהיה חברה טובה איך בכלל מתאי…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-