עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייד של גיגבייט ויש לי מעבד כזה: ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB‎ עכשיו אני יודע שזה נעבד מפלטפורמת הסנטה רוסה עכשיו מה זה בדיוק אומר במה המעבדים האלה טובים יותר והאם הם נחשבים לשיא הטכנולוגייה עכשיו שאלת ההבהרה שלי היא הבנתי שיש מעבד שנקרא Quadro משהוא כזה מה זה אומר זה בעצם אותו דבר אם לא הוא חדש יותר ישן יותר ומה זה אומר... תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by gadits,

מה הלוח הזול ביותר שיאפשר OC ל E6300 + זיכרונות 667MHZ ?!?!? האם אני חייב לוח עם צ'יפסט 965 או 975 בשביל להגיע לבאס 333? האם אני יכול להגיע לבאס 333 גם עם לוח 945? ואם אני לא יכול להגיע לבאס 333 עם לוח 945 ...כמה המקסימום שאפשר יהיה להגיע עם לוח זה?

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by tigery,

הלוח הזה? http://www.gigabyte-usa.com/FileList/NewTech/2006_motherboard_newtech/tech_20060605_what-6quad.htm מהסדרה הזאת מהם טווחי המחירים של הלוחות האלה? ומתי נראה אותם בארץ הקודש? איך הוא כאוברקלוקר? סך הכל איך הלוח הזה?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8V%20Ultra-939.htm נראה שגם בחו"ל הוא לא בדיוק נפוץ... :-\

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לדעת איך לבצע עידכון BIOS ללוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV.1.0 יש לי כרגע גירסא F4 ובאתר החברה יש גירסא F8 שכבר הורדתי ושמרתי זאת גירסא שתומכת במעבדי ה ATHLON II החדשים כרגע מורכב לי מעבד AMD ATHLON X24800+ במידה ואצליח לעדכן את הביוס בעזרתכם כמובן האים לאחר העידכון לא יהיו לי בעיות עים המעבד שמורכב לי כרגע?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום יש לי את הלוח אם p35-ds3l ובדיסק של הלוח אם איפה שהדריוורים יש שם את האנטי וירוס kaspersky גירסא 6.0 והאנטי וירוס דווקא די טוב אז למי שיש לוח אם של החברה הזאת ואין לו אנטי וירוס יכול להתקין משם במקום להוריד משהו שפחות טוב מקווה שזה יעזור למישהו אם לא אז אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. אני מחפש זכרון 512MB DDR 400.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by revz,

שתי שאלות לי אליכם: אם אני שם זכרונות של 800 על MB של 667 קודם כל האם הם יעבדו בכלל ודבר שני אם הCL שלהם נגיד 5 האם זה נכון שב667 אני אוכל להנמיך אותם ל4 או פחות ב OC אשמח גם להמלצות על זכרונות טובים שקיט של 2GB לא יעבוד את ה-550 ש"ח

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by ggg123,

שלום, כפי שאפשר לראות בפרטי המשתמש שלי זה המפרט שלי: INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb ENERMAX LIBERTY 500W מפרט זה נקנה לפני שנתיים והחזיק לא רע. בתקופה האחרונה המשחקים החדשים כבר לא רצים חלק על המחשב כזה, בטח ובטח אחרי ששידרגתי את המסך מחשב ל 22 אינץ'. דבר ראשון שהחלטתי לשדרג הוא כרטיס המסך , כנראה ל Radeon 4870 512MB. חשבתי גם להחליף את הזיכרון. שאלתי היא האם כדאי להחליף את היזכרון מה 2GB שיש לי עכשיו ל 4GB, האם זה הכרחי? במה זה ישפיע על המחשב? הזיכרונות שאני חושב לקנות: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHZ CL4, המחיר כ 350 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by Satlan,

שלום אני מחפש מעבד למשחקים למחשב שאני אקנה . עכשיו הבנתי שיש את גרסאת 3000+ שהיא עם 512KB l2 לעומת 3400+ שהיא עם 1מגה. האם שווה להשקיע 3400+ ? או שזה בסדר אם אני אקח 3000

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. הם כולם נעים מסביב ל 500 שקל איזה מהם כדאי לבחור? שימושים מיוחדים כנראה שאין לי... יותר חשוב העסק של הכרטיס קול המובנה FSB וכו' אולי אנסה לעשות OC קל בעתיד אבל לא משהו רציני. המעבד שישב כנראה הQ9550 + radeon hd 4870 515 של Powercolor

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by ccc,

Asus A7N8X-X , פתאום אני מגלה שאין לו דואל ... איך זה יכול להיות? כל כך היה קשה לשים את זה? זה לא נותן עכשיו שום יתרון על לוח של 100 שקל. אולי אני טועה וכן יש?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. אני קונה e6750 8800gts 640mb בחרתי ללכת על לוח של asus ציפסט p5k בskypc ישל את המבחר הזה (אני קונה משם ) p5k = 868nis p5kc = 990nis p5k se = 784nis p5k-e /wifi = 968 איני מתכנן לבצע oc וגם אם בעתיד אני אעשה אז לא משהו מטורף לכן oc זה לא שיקול אז מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by amni,

יש לי לוח אם עם זוג סלוטים ל- DDR2 במהירות 667MHZ בחוברת של לוח האם ניכתב שבזוג הסלוטים הנ"ל צריך לשים שני כרטיסי DDR2 זהים. ברצוני לקנות עכשיו כרטיסי זכרון. שאלותי הן: 1 האם אני חייב לקנות קיט של שני זכרונות זהים ארוזים יחד, או שמספיק לקנות שני כרטיסים ניפרדים , אבל זהים, של אותו זכרון ., כלומר אין זה הכרחי ששני הפריטים הזהים יהיו ארוזים יחד. 2 אם מספיק לקנות שני כרטיסי זכרון זהים, לא ארוזים יחד ---- מה הרישומים שעלי לבדוק על כרטיסי הזכרון כדי להיות בטוח שמדובר בשני כרטיסי זכרון זהים לחלוטין. 3 האם חברת KRETON נחשבת לחברה שמייצרת כרטיסי זכרון אמינים ? אינני זקוק למהירות גבוהה אלא רק לאמינות גבוהה של פעולת הכרטיסים.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. אוקי אני עומד בפני שנת לימודים אוניברסיטאית ואני צריך מחשב נייד... עכשיו אני אהיה סטודנט אבל המחשב ישמש גם למשחקים... הכרטיס מסך הכי חזק שניתן להשיג כיום הוא X700 בארץ... עכשיו יש 2 שאלות: 1)האם היונה שווה באמת את הלחכות ולשלם עוד קצת כסף? כי המחשב הוא דיי דחוף (תוך חודש אני צריך אותו אצלי אלא אם יש סיבה ממש טובה לחכות) 2)האם מתכוונים להביא ניידים עם דגמים חדשים יותר של כרטיסי מסך? האם בחו"ל בכלל ה-X1600 משווק?

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  16. האם הם טובים ?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by HiTiT,

שלום אנשים, אני רוצה לקנות לוח אם לאוברקלוק למעבד athlon64 X2 4200+ am2 דיברתי עם חבר, הוא אמר לי 3 לוחות טובים אבל הוא לאא יודע מה ההבדל בביצועים: אוליאתם יודעים? Gigabyte M59SLI-S5 או Asus CrossHair או Abit AN9 32X-Fatal1ty תודה, אן.

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by BeN-T,

שלום וצהרים טובים. אני בונה מפרט מחשב ואני המליצו לי על שני זכרונות בשניהם מדובר גל 4GB . הלוח אם הוא ep43-DS3 .מעבד e8400 . אמרו לי המהירות של הזכרון לא תעלה מעל 800 mhz . עכשיו אני מתלבט בין kingston לבין g.skill שיש אפרש מחרירים של 150 שח לפחות.מה אתם ממליצים?ולמה? האם kingston מספיק טובה למחיר הנמוך שלהם לעומת g.skill ? תודה ויום טוב. בן.

19. שניים מארבעת הקבלים שבלוח האם (ליד המעבד) נזלו (יצא להם חומר שנראה כמו חלודה), האם זאת יכולה להיות הסיבה שנפלו לי 2 ספקים, ולזה שהדי וי די לא עובד (ולשאר חוליי העולם)? האם עדיף להחליף את לוח האם כדי לא לפגוע בדברים אחרים או שאפשר "למשוך" עוד קצת עם לוח האם הזה? ד"א מדובר באיפוקס 8kha+

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by nir.barak,

שלום כולם, אני חדש פה(מה הקשר? ???) רציתי לדעת כמה דברים(אם אני אצליח לזכור את כולם בכלל) ובקיצור, רציתי לדעת האם יהיו גרסאות חדשות של ATHLON64 לכבוד התושבת החדשה939 או שישארו הגרסאות הישנות, רק עם התושבת החדשה?? רציתי לדעת האם יצא צ'יפסט חדש שיפעיל את התושבת החדשה של ATLON64?? רציתי לדעתף אם אתם יכולים, לתת לי הערכת מחיר של מעבד דומה ל ATLON64 3200 רק בגרסת ה939??? רציתי שתמליצו לי על לוח טוב ל ATHLON64 ב900 שקל בערך(אפשר לעלות קצת)? ורציתי שתמליצו לי על זוג זיכרונות של 512 כל אחד(ז"א 1 ג'יגה) בסביבות ה1600-1700 עריכה: האם יצא לוח אם שתומך בתושבת החדשה של AMD ו בPCI E.??? תודה ענקית לעוזרים

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by Tal-T,

אני קונה מחשב משרדי מבוסס E5200 ומוסיף לו "HD4670 עכשיו הלח שבא איתו הוא Intel nForce 630 Chipset 1333Mhz איך הלוח הזה? אפשר לעשות בו OC? כי לפי מה שהבנתי הוא של אינטל והצ'יפסט של נבידיה ..

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. האם הם טובים לאוברקלוק?

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין לרכוש זיכרונות 2GB בתדר 800. נתקלתי בשני אלה: הראשון: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 השני: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 אשמח מאוד אם תיכנסו לקישורים הנ"ל ותסתכלו על ההבדלים בניהם ותגידו לי מה עדיף יותר לרכוש. לדעתי OCZ היא חברה יוקרתית ולכן איכותית ולכן הזיכרון שלה עדיף, אבל את ההחלטה אשאיר לכם. בקיצור תענו לי איזה זיכרון עדיף לרכוש ובבקשה לכתוב למה (אשמח לתגובות מלאות). תודה מראש, אלי.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by tomer_et,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש מבוסס אינטל בתקציב של סביבות ה - 750 ש"ח. יש לי מחשב אחר עם לוח ABIT IT7 MAX ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל לאחר קריאה של הת'רדים בפורום (המכובד) הזה, אני רואה שהדעות חלוקות בנוגע למי יותר טוב: ABIT , EP , ASUS וכו' (דרך אגב - מה לגבי ג'יגהבייט?) בכל מקרה לא הייתי בעניינים דיי הרבה זמן (מאז שקניתי את ה - IT7) ולכן רציתי לבקש את המלצתכם ללוח בסכום שציינתי - אשר לא עתיד לשמש ל - OC ומיועד למשחקים, סרטים וכו'... אני משאר שזקני הפורום לא מתים על ת'רדים בסגנון הזה - אבל בתור אחד שלא היה בעניינים בזמן האחרון, דיי הלכתי לאיבוד מקריאה רנדומלית בפורום וחיפוש של הודעות קודמות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי (ולהסביר לי) - ולהחזיר אותי לעניינים... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by adamjo,

רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם

• 6 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים