עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני עובד עם זיכרון של Geil - PC3200 Dual Channel, סה"כ 1 ג'יגה שמורכב מ-4*256 מגה. לוח אם של MSI-Neo2-LS - i865PE ניסיתי להאיץ את המערכת תוך שימוש באפשרות ה-MAT - Performance Mode שב-BIOS. כאשר לקחתי כל זוג רכיבים לבד מתוך ה-4, הכל עבד תקין לגמרי. כאשר ניסיתי להאיץ עם כל 4 המודולים ביחד - Windows נתקע תמיד בעת האיתחול. האם מדובר במצב שבו יש אי התאמה של הרכיבים אחד לשני (למען הסר כל ספק מדובר ברכיבים זהים לגמרי - אך אין לי מושג האם הם מאותה סדרת ייצור) או שהייתי אמור להגדיר משהו נוסף ב-BIOS שאותו אינני יודע. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by Athlon-WINGS,

מישהו אולי יודע באיזה כרטיס קול הוא מצוייד? אל תגידו לי AC97 כי זה משהו כללי מדיי. אני צריך את הדגם המדוייק של הכרטיס קול.. לא, אני לא צריך דרייברים לזה (כי דיי ברור שאמצא אותם בחבילת nforce של nvidia), אלא אני צריך לדעת את הדגם למשהו אחר האם זה ALC650? תודה לעונים

3. בונה HTPC איזה מין המעבדים הנ"ל מתאים יותר להרצה של קובצי HD במינימום טמפרטורה וCPU נמוך & PVR מקליט ברקע יום טוב אשמח לקבל עצות ללוח אם במחיר סביר (חשבתי על לוח של NVIDIA ב350 ש"ח בעל יציאה של HDMI ?)

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  4. האם זה בזבוז לקנות P4 היום בבאס של 533?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. התקנתי את הקיט החדש של 4 ג'יגה Geil Black Dragon CL5 2*2GB. משתמש במעבד AM2x2 4200 64BIT. בביוס כתוב לי שסה"כ זיכרון 4 ג'יגה וזיכרון שימושי 3.5 ג'יגה בלבד. אני יודע על כל העניין של מערכות 64BIT ועבודה מלאה עם 4 ג'יגה. מה יקרה עם אני אתקין את הויסטה 64BIT עכשיו? לא ידע לנצל את כל ה-4? האם צריך לבצע שידרוג ביוס?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by david86,

רצאתי לישאול אם יש משמעות DDR 400MHz CL2.5 לה DDR 400MHz CL3 הוא בהריך אותו דבר ? הוא cl2.5 יותר טוב מי cl3 ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by lexsus,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 3400 ש"ח ואני מתלא בבחירת המעבד אני צריך מחשב שיהיה לי להמון שני טובות וגם מחשב שיהיה חזק לערכיה תוכנות עריכה כבדות כמו פרימיר ווגאס כי אני עוסק בתחום הקולנוע.. ואני לא יודע איזה מעבד כי גם המשחקים חשבוים פה אני רוצה מחשב חזק שיריץ לי משחקים טובים אם אפשרות לשידרוגים בעתיד הרחוק! מה אתם מעציים לי לעשות כי חשבתי לקחת את המעבד של amd Phenom II x4 Quad-Core 920 אבל אמרו לי שהוא חלש למשחקים וזה והוא ברמה בקושי של ה q8200 אז מה כדי לי לקחת (חשוב לא מעבד מעל 1200 שקל!!)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. אני קונה e6750 8800gts 640mb בחרתי ללכת על לוח של asus ציפסט p5k בskypc ישל את המבחר הזה (אני קונה משם ) p5k = 868nis p5kc = 990nis p5k se = 784nis p5k-e /wifi = 968 איני מתכנן לבצע oc וגם אם בעתיד אני אעשה אז לא משהו מטורף לכן oc זה לא שיקול אז מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by amni,

יש לי לוח אם עם זוג סלוטים ל- DDR2 במהירות 667MHZ בחוברת של לוח האם ניכתב שבזוג הסלוטים הנ"ל צריך לשים שני כרטיסי DDR2 זהים. ברצוני לקנות עכשיו כרטיסי זכרון. שאלותי הן: 1 האם אני חייב לקנות קיט של שני זכרונות זהים ארוזים יחד, או שמספיק לקנות שני כרטיסים ניפרדים , אבל זהים, של אותו זכרון ., כלומר אין זה הכרחי ששני הפריטים הזהים יהיו ארוזים יחד. 2 אם מספיק לקנות שני כרטיסי זכרון זהים, לא ארוזים יחד ---- מה הרישומים שעלי לבדוק על כרטיסי הזכרון כדי להיות בטוח שמדובר בשני כרטיסי זכרון זהים לחלוטין. 3 האם חברת KRETON נחשבת לחברה שמייצרת כרטיסי זכרון אמינים ? אינני זקוק למהירות גבוהה אלא רק לאמינות גבוהה של פעולת הכרטיסים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by yossibivas,

האם אפשרי לחבר את כרטיס המסך לסלוט המשני ועדיין לקבל עדיין 16 ליינס? חיפשתי תשובה בחוברת הוראות ובאתרים ואין תשובה. כנראה אף אחד לא עושה את מה שאני רציתי לעשות...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by subarel,

מכאן

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by ofird,

שימו לב ללינק הבא בEBAY - http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-4000-Processor-FREE-P-P_W0QQitemZ6832737283QQcategoryZ80139QQrdZ1QQcmdZViewItem זה מאנגליה עם משלוח חינם! הרבה יותר זול מכל מקום בארץ, האם זה משתלם? כדאי? האם זה מתאים ללוח - Asus A8N-VM CSM ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by Kirma,

נכון לעכשיו יש לי Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מה אתם אומרים על להוסיף עוד זיכרון Aeneon 1GB DDR2 667Mhz PC5300 Manufacturers Code: AET760UD00-30DA98Z כדאי\ שווה \ לא יעזור \ ... ??? יותר פרטים בבקשה המפרט המלא בפרטים שלי (המחשב הראשון) תודה מראש . עריכה: כולל הזיכרון הזה (כאילו 3GB) הויסטה נתן דירוג 5.4 בלי הזיכרון הזה (כאילו 2GB) הויסטה נתן דירוג 5.6 ??? מישהו יכול להסביר לי למה ???

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מחפש את הדגם של לוח אסוס שיצא לאתלון XP - ברטון 2500 הלוח מבוסס NFORCE 2 ויש עליו גם FIREWIRE - האם יצאו כמה דגמים כאלה, האם זה הדגם עם SOUND STORM ? חשוב לי מאוד לדעת למרות שזה מידע מועט - אנא פרטו לי את הדגמים אם יש יותר מ אחד. דרך אגב קראתי שלוחות של אסוס לאתלון XP הם לא מוצלחים ואפילו בעייתיים - האם זה נכון או שהלוחת האלה הם איכותיים כמו עם מעבדי אינטל?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי לוח אסוס P4P800 (קצת ישן, אני יודע) עם פנטיום 4 2.8Ghz, עם 2 כפול Samsung 256MB DDR 400MHZ (סה"כ 512MB). התגלגלו ליידי שני זכרונות של מיקרון Micron 512MB DDR266 MHZ ECC (סה"כ 1GB). יש לי שתי שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך ב-ECC ? לא הצלחתי למצוא תשובה באתר של אסוס. 2. האם יש סיכוי או האם כדאי בכלל להפעיל את שני סוגי הזכרונות ביחד ולהגיע ל- 1.5GB RAM ? אשמח לתשובתכם! תודה!

16. Started by tsahiii,

Gskill 1066 mhz cl5 או mushkin 1000 mhz redline cl5 מה הייתם לוקחים ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by liortaib,

שלום לכולם ובוקר טוב אני עושה מדי פעם בדיקת מאמץ למעבד לראות עם הוא תקין.....היום התחלתי לעשות ואני רואה שהמהירות של השוענים לא עוברת את ה 2.66 המפרט בצד.... והינה תמונה מישהוא יודע למה...?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by Posford,

GIGABYTE GA-P35-DS3L רציתי לדעת איך הוא? האם הוא עובד טוב עם מעבד (Intel Core 2 Duo E6550 Box)? והאם מובנה עליו כרטיס קול? תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by composite,

אני עומד לקנות מחשב חדש. אז ההתלבטות שלי היא כזו: לגבי המעבדים: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200 ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800-E של Asus? צריך להתחשב בזה שאני אעשה אוברקלוקינג כבד... ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OC'z PC4000 Preformance? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OC'z PC3500LE או Mushkin Black II? (שניהם מבוססי BH5). תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by Sctoweri,

אוקי אז אני מתלבט בין שתי לוחות האם האלו: GIGABYTE 965 DS3 REV3.3 ASUS P5B Deluxe 965 . ואם שמתם לב שתיהם תומכים באוברקלוק הכי טוב שיש. מה אתם מציעים לקחת כי ההפרשים במחירים הם גדולים!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by adamjo,

רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by exercise,

http://www.digitimes.com/systems/a20080218PD210.html אינטל החליטה שהדור הבא של פלטורמת ניידים יהיה בעל השם centrino 2 ומבוסס הערכה בשם Montevina.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by lior007,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by kwan,

קראתי באחת מהתגובות כאן שיש מדריך לבניית יציאת TVOUT בשאלות נפוצות . לא מצאתי .. האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור או אפילו מדריך אחר . אני מקווה שזה לא מסובך לבנות יציאה כזו . תודה מראש לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  25. היי חברים, יש לי שאלה קטנה האם שווה לי לחבר תוספת שיש לי כבר במחשב 2 גיגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כי הוא סתם בארון! (לא שקניתי ואני לא רוצה לקנות או לשדרג )ככה זה המצב !: יש לי 2 גיגה עובדים ב DUAL השאלה אם אני מוסיף עוד אחד שיהיה 3 גיגה אני מפסיק את ה DUAL או שזה ממשיך ???? עדיף 3 גיגה על 2 גיגה 800mhz לא ?? ??? תודה לעוזרים :->

• 5 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים