עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אחרי חיפוש bios חדש למחשב שלי מצעתי את הלוח הזה http://support.asus.com/download/download_item.aspx?product=1&model=A8N5X&SLanguage=en-us זה לamd אבל x5 מוזר כי אף לוח של asus הוא כזה אולי זה לc51 הכרטיס של nvidia

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. היי, אני מחכה כבר המון זמן לכפולי הליבות של אינטל או לפחות לבנצ'ים שלהם כדי לדעת אם לקנות אותם במחשב החדש, אבל מאז החדשה על השיחרור שלהם הם ירדו מהכותרת, מישהוא שמע משהוא על זה או שיש לו בנצ'ים שייתן לי חומר כדי לדעת אם שווה לחכות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. הGA-7DXR שלי סיים את חייו בטרם עת, ועכשיו נשארתי עם T.Bird 1.4, ושני סטיקים DDR - אחד PC3200 והשני PC2100. המכשול פה הוא הסטיק הישן יותר שאני לא בטוח שהוא ירוץ על לוחות אחרים. אני מתכנן לקנות את הלוח Abit NF7-SG2 אבל אני עוד לא בטוח ב100% שה2100 ירוץ עליו... מישהו יודע לבטח ומוכן לעזור לי בבקשה? תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by Idanp,

נגיד יש לי עכשיו שתי סטיקים של 512 במהירות 400 והם עובדים בDC אז ביחד הם אמורים לעבוד על 800 או 400? :-\ :s05:

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by SaarD,

יש לי AMD 55-FX Asus sli deluxe corsair twinx pro 3200 led 1gig וכל פעם שאני מריץ את PCMARK04 הוא נתקע בזכרונות משום מה אם מישהו יודע למה אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by integral,

http://www.theinquirer.net/?article=23271 :-\

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי 2 כרטיסים ישנים מאוד. עכשיו אני צריך לדעת מהם... הנה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by White Raven,

טוב אז ככה: אי בקרוב אקבל מחשב עם זכרונות DDRII (אולי סטיק אחד לא ידוע :-\ ???) ואני רוצה למכור אותו / להחליף אותו או משהו כזה אני רוצה לקנות זכרונות 2X256 DDR יכול להיות גנרי גם כן מה אני עושה איפה מי בכלל אפשרי??

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by גבריאל,

אני מנסה לצרוב שירים לדיסק audio הוא מזהה אותו כדיסק audio הצריבה מתבצעת בהצלחה, אולם בפועל הדיסק לא מתנגן במערכת, מה הבעיה? יש לציין שצרבתי בעבר בצורב זה דיסקי audio ללא שום בעיה, אולי הגדרה שהשתנתה?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

מה לדעתכם יותר כדאי לי לקנות? Gigabyte K8N-SLI? או? DFI Nforce 4 Ultra Infinity (939) SLI בשבילי זה ממש לא חובה, זה בונוס, אז אל תזכירו את זה. וגם תגידו למה "X" יותר טוב בבקשה.

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  11. אהלן חברה. אז השאלה שלי עכשיו היא לגבי לוחות אם. זה נושא מאוד רחב ויש המון חומר לחפור בו לכן אני שואל כאן רק על רגל אחת. מישהו יכול לתת לי רקע על התפתחות האחרונה של לוחות האם מהבחינות הבאות: מה התפקיד של הגשר הצפוני הגשר הדרומי והכותל המערבי. מה השתנה בעצם בארכיטקטורה בתחום הזה, מה ההבדל בין AMD ל INTEL בתחום. ומי מהם יושב על הצ'יפסט? תודה רבה וחג שמח ( אני מדבר על עידן הפנטיום ומעלה, לא פריטים מוזיאונים) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by WaRez.,

אוקיי אז ככה המפרט שלי הוא - http://img444.imageshack.us/img444/7131/memory1ke.jpg הלוח שלי לא אמור ליהיות nForce4 ChipSet? אני צריך ליהיות בטוח שהוא תומך. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  13. intel 05 pentium d 920 sl 94s malay 2.8ghz\4m\800 ls43b20 זה כל מה שרשום על המעבד איך אני יכול לדעת אם הוא טוב ולכמה הגיעו איתו?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  14. אנשים,אני זקוק כבר לשדרג את זיכרון המחשב ל1GB... [מפרט המחשב בחתימה] לאחרונה משחקים כבר נהיו בעייתים..BATTLFIELD2 מתפקד רק על כשאיכות הטקסטורות היא על נמוך ויש לו זמני טעינה מחרידים,בHL2 יש לי את תופעת הSTUTTERING,בFEAR יש לי קטיעות קטנות כשאני מסתובב במסדרונות ועוד דברים כאלו ואחרים.. 90% מהבעיות האלו שידרוג זיכרון יכול לתקן,ואני יודע את זה מנסיון [עוד זיכרון יאפשר לי לשים את הטקסטורות בBF2 לפחות על מדיון ויקצר זמני טעינה,עוד זיכרון בטוח יפתור את בעיות הסטאטרינג בהאף לייף2,ועוד זיכרון בטוח יועיל לביצועים של FEAR] בכל מקרה,רציתי לדעת איזה חברה מומלצת?והאם כדאי ללכת על סטיק אחד של 512 או על 256*2 ? חשוב לציין שאני רוצה לבזבז כמה שפחות כסף על זה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. שלום אני לפני קניית מחשב ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים : זכרון : A-DATA או SAMSUNG או KINGSTON (ואגב מה ההדלים ב KINGSTON בין CL2.5 לבין CL3 ) מעבד : P4 2.8GH 800FSB 1MB האם עדיף PRESCOT או רגיל (מה ההבדל בין PRESCOT לבין LGA775) לוח אם : INTEL , ASUS ( עם CHIPCET 865) תודה שרון

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. קניתי את כל החלקים כבר. קניתי ספק כוח THERMALTAKE TT480APD 2 FANS 480 WATT 1Y התחלתי להרכיב ואני עובר שלב שלב ב-user guid של הלוח ובחיבור של הספק רשום בספר למטה הערה: Power supply of 350 watts (and above) is highly recommended for system stability. אני הבאנתי מזה של ספק עם 350 וואט ומעלה הוא גבוהה מידי בשביל המערכת מה אני עושה כבר קניתי ספק... או שאולי אני לא מתרגם את זה נכון... עזרו לי אני ימתין לתשובה..

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  17. לוח אם: ABIT IS7 מעבד: 2.8 נוורטווד זיכרון:256X2 DDR400 TWINMOS (תיחסו בעיקר לחברה אני רוצה לדעת אם היא טובה) אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות OC טוב תודה

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by henb7,

אני מחפש לוח אם טוב שיתאים לטכונולוגיה החדישה של המעבדים p 540 3.2ghz 800-1mb s775 משו טוב... וכנ"ל זכרון טוב ddr2 533mhz

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by [{AMD}],

ראיתי באתר הזה ובעוד אתרים אחרים אנשים שכותבים שAMD טוב למשחקים ולמולטיטסקינג וINTEL טוב לקידוד ועריכה של סרטים ומוזיקה בעיקרון לגרפיקה אז רציתי לשאול שתי שאלות: 1)למה AMD טוב דווקא לזה וINTEL דווקא לגרפיקה ? 2)אם אני רוצה לקנות מחשב גם למשחקים וגם לגרפיקה מה עדיף AMD או INTEL?.. :-X

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by RevBlue,

יש לי מעבד phenom II x3 710. עכשיו רשום שהטמפ' הקריטית שלו היא ב- 73 מעלות צלסיוס. השאלה שלי האם זה לכל ליבה בנפרד או להכל בייחד? כי כשאני בודק ב- EVEREST זה מראה לי כל ליבה היא בסביבות 38-45 מעלות. אבל ב CPU רשום 85 מעלות, יש לי בעיה או שהכל בסדר?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. צריך המלצה ללוח אם מסוג LGA775 שמתאים לזכרון DDR3,בשביל משחקים עדיף כמה שיותר זול אם זה לא משפיע יותר מדי, ואשמח גם לאיזה זכרונות DDR3 לקנות - גם כמה שיותר זול. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. מחשב ה-NUC העוצמתי ביותר של אינטל מאז ומעולם הוצג בתערוכת CES 2016 מאחורי דלתות סגורות, ונשמע כמו פרוייקט מסקרן מאוד בחודש שעבר הגיע אלינו דיווח מעניין מאוד אודות מכונה בשם Skull Canyon שמכינה לנו אינטל – מחשב NUC עוצמתי במיוחד שיתבסס על שבב שטרם הוכרז עם ליבה גראפית מובנית מדגם ה-Iris Pro 580. העוצמתית ביותר שאינטל כללה אי פעם במעבד. תערוכת CES הגיעה, ולמרות שקיווינו לתצוגה מעט יותר גרנדיוזית – אנחנו יודעים כעת שה-Skull Canyon הוא אמיתי והוא בדרך, עם פרטים קצת יותר מוחשיים אודותיו.לפי אנשי האתר tomshardware שזכו לצפות באב-טיפוס של המחשב (אך לא לתעד אותו), Skull Canyon יתבסס על מעבד נייד מרובע ליבות מדור ה-Skylake וממשפחת ה-H, עם מעטפת תרמית סטנדרטית עבור דגמים …

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by yaniv76,

היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. שלום. שימון לב לתמונות: האם זה תקין? http://img166.imageshack.us/my.php?image=memdm2.jpg ו..: http://img184.imageshack.us/my.php?image=mem2vc2.jpg

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. תודה לעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.