מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=246&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם הכרטיס זכרון מהקישור מתאים ללוח אם הזה Intel D865GKD תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
2 הגרסאות כאן: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
נניח שלא מדובר על החלפת הלוח אלא רק תיקונו במעבדה/בחברה. עד 600 שקל? עד 400? תודה עדכון: האם זה הגיוני לגבות 450 שקל על תיקון לוח?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם gigabyte 8Ip45PG, ובגלל תקלה טכנית מסויימת המליצו לי לעשות CLR_CMOS. קראתי את המדריך שבא עם לוח האם, ומצאתי את החלק שמסביר על הנושא. כתוב שם שאני צריך לקצר את פין 1 ו-2 (משער שזה אומר לגרום להם לגעת אחד בשני) אבל איך אני עושה את זה? עם האצבעות, בזמן שהמחשב מחובר לחשמל או שאמור להיות מכשיר מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השאלה הכותרת שווה להשקיע עוד 700 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אי אמ די 2500 בקרוב , אמרו לבדוק סטפינג משהו כזה מה זה ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לידיעתכם https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך להוסיף לי זיכרון אחרי שאני משתמש בהרבה ישומים המחשב שלי לא פועל כבר כמו שהוא צריך לפעול וזה בגלל שהזכרון שלי הוא קטן.. אז ככה יש לי מחשב עם OC amd 2500+ @ amd 3200+ . זיכרון של סמסונג 256MB pc3200 400mhz תזמונים של 3,3,3,8 Nf7-SL עם SLK 947U שזה משהו חזק! עם SF2 על המעבד. עכשיו השאלה שלי איזה זיכרון אתם ממליצים לי כי חבל שהזמנתי את הסמסונג בהתחלה.. אז מה כדי לי לעשות מה מומלץ? והזיכרון חוסם אותי לOC יותר גבוהה כי המעבד עוד על 39 מעלות במאמץ כרגע הוא לא חוסם כי אני רק על 3200+ ברגע שאני מעלה את הfsb ל216 הוא לא נותן יותר אז מה כדי לעשות איזה זיכרון יהיה טוב?
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שני המעבדים הבאים: http://skypc.co.il/sg_product~AMD1178~60~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~AMD1176~60~0.htm אותו דבר 4000+ שניהם. אחד הוא athlonX2 והשני athlon רגיל. הכוונה שהX2 הוא כפול ליבה והשני לא? אם כן למה הרגיל יותר יקר? הX2 לא צריך להיות יותר יקר? זה ממש מוזר... לפי מה שאני מבין שניהם כפולי ליבה... התבלבלתי לגמרי
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אם יש לי ארבע סלואים של זיכרונות 256 מגה בייט במהירות 400 מגהרץ, המהירות תרד ל333 מגהרץ?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום!!! אני מתכוון להביא מארה"ב לוח אם+כרטיס מסך, ורציתי לשאול מה הם ההליכים שעלי לעבור עם כניסתי לארץ? מה אני מחוייב לשם אם בכלל? מ"ס? מע"מ? אני צריך להצהיר במכס? האם יבדקו את זה בכלל? אם יש איזשהו פרט שלא ציינתי והוא רלוונטי, אנא תגידו לי אותו בכדי שאני אדע....
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד k8upgrade-nf3 עם BIOS - גרסה k8upgrade-nf3 bios p2.40 הביום בכל פעם שהמחשב עולה מבקש ממני לבחור בין F2 לF11 SETUP או BOOT לא רק שזה מעקב את העלייה ומציק אלה גם זה ממשיך בחלון כחול שמבקש ממני לבחור אמצעי ל-BOOT אני מתבקש לבחור בין מספר אפשרויות הפרוצדורה המציקה הזאת גורמת לעליית המחשב להפוך לעסק של 10 דקות מייגעות לא מצאתי פתרון באינטרנט אפשר עזרה?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם לQ9300 מ NEWEGG או TIGERDIRECT, אני מחפש לוח בתקציב של עד 120$ ולוח שיוכל להביא אותי למהירות של 3 GHZ. חשוב מאוד שתהיה יציאה אופטית בלוח אם. כמו כן אשמח להמלצה על מאוורר שקט שקט. סתם שאלה, האם ה OC יגרום למחשב להיות רועש יותר בצורה ניכרת?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מכין מפרט לHTPC והחלק שאני עוד לא סגור עליו זה הלוח אם. מכיוון שהמארז שאני לוקח תומך רק במיקרו ATX אני צריך לוח כזה. המעבד הוא E4300 1G RAM 8500GT הארדיסק SATA 2 160GB צורב DVD התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 2500 ש"ח אז ללוח יוצא משהו כמו 400-450 ש"ח, אבל מכיוון שכל שקל חשוב לי אני צריך לוח מינימליסטי שיעשה את העבודה. רצוי GIGABYTE או ASUS ... תודה רבה ושבת שלום !! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אף אתר לא רואה שיש שינוי במחיר. ועל הדרך כמה יעלה E6300?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום קודם כל רקע כללי על המערכת שלי.. מדובר על AMD 3800+ X2 Dual Core NVIDIA Gigabyte 7800GT 256MB 1GB KINGSTON CL2.5 ספק ZM460WATT נקי.. וואטים אמיתים. בנוסף קירור BT עבור המעבד.. ולוח - K8NF ULTRA 9 עכשיו , הלוח שלי דפוק.. ז"א מאז שקניתי את המחשב פה ושם היו מסכים כחולים הוא היה נתקע וכו' בקיצור רק סבלתי ממנו מחודש 12 עד עכשיו.. לאחרונה הייתי פשוט במסע של חודשיים ו.. על מנת למצוא את התקלה שזה בעצם לוח. החלפתי זכרונות ניסיתי כ.מסך אחר קניתי ספק חדש קירור וכלום לא עזר , הבעייה המשיכה והסיקו שזה פשוט לוח. היום שלחו את הלוח להחלפה. ואני בדילמה , תיכננתי להשקיע עוד 700 ש"ח על המחשב בקניית מארז Thermaltake Shark . ואז שיצטרכו לשלוח את הלוח אני פשוט אוסיף …
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
667MHZ tranced 1G*2? זה מה שקיבלתי בהצעת מחיר... *הסתכלתי בזאפ ויש שם זיכרונות שנקראים TRANSCEND נראה לי שהם התכוונו לזיכרונות האלה, איך אם?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הלוח של אסוס A7N8X דלוקס V2 אני יכול להשיג אותו בכ-750 שקל. האם הוא שווה את זה? בעיקרון אמרו לי שלא שווה כי הוא יקר מידי אבל המחיר הזה נראה לי טוב עכשיו השאלה איך הוא והאם יש משהו שאני יכול להשיג יותר טוב כי אני מחפש משהו באמת איכותי. והאם יש ללוח הזה בעיות עם זכרונות של קרוסיר? כי ככה שמעתי.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם של AM2 ודיסק קשיח IDE או SATA בנפח 80-160GB משומש השאלה כמה זה שווה ? הלוח 50 - 70 שקל והכונן הקשיח 50 - 100 ? שווה להשקיע 150+ - ? יש לי מעבד סמפרון 3000+ AM2 לעשות עוד תחנה בבית .
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב הכי זול שאפשר לעבודה משרדית רגילה ואינטרנט.. נתקלתי באתר של KSP להפתעתי בלוחות אם חדשים של SAPHHIRE כשבינהם הלוח הזה : http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=158&pid=g&grp=6 הלוח די מתאים לי כי הוא כבר מכיל שבב גרפי מובנה של X300 ככה שאני חוסך קניה של כרטיס מסך וגם הוא תומך במעבדים בתושבת AM2.. עכשיו מה שמוזר זה שאני רגיל שתושבת AM2 עובדת בדרך כלל עם DDR2 רק שבאתר שלהם זה נראה כאילו הוא עובד עם DDR רגיל. מישהו יכול לאשר לי שאני צודק/טועה? זה דחוף מאד ! המחשב מוזמן היום!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מהן החברות הטובות ביותר של זכרונות? האם יש דברים שמשנים את טיב הזכרון חוץ מכמות הזכרון (512MB) סוג הזכרון (DDR) והמהירות (400MHZ) (3200PC)? מהן לוחות האם הטובים ביותר שיש למעבדי AMD athlon64 3400+? איזה חברון הן המובילות בתחום? שיחקת אותה תודה
-
- 10 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם abit nf7-sl ומעבד athlon xp 2500+ ואני מעוניין לשדרג. העניין הוא שיש לי כ.מסך Gforce 6600gt שהוא AGP ,שאני חושב שהוא טוב. אז הקטע הזה תוקע אותי ואני לא חושב שכדאי שאני יקנה כ.מסך PCI E אם אין לי תקציב. כל זה נובע מבעיה של חוסר תקציב.(חייל) אני מעוניין לקנות את הלוח והמעבד שתומכים בAGP. על איזה לוח אתם ממליצים לי לקנות, ומעבד? איזה תושבת היא הכי טובה שעוד תומכת בAGP?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-