עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה, השימושים שלי הם בעיקר משחקי ספורט כגון: פיפא, NBA2K, PES, מאדן 08 (מאז לא יצאה גירסא חדשה למחשב), NFS, פוטבול מנג'ר וכו'. כידוע לכם הדרישות למשחקים האלו לא גבוהות. יש ברשותי מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080 וכרטיס המסך שאני מתכוון לרכוש הוא HD4850 או GTS250. אין לי שום כוונה לבצע OC או לשדרג בעתיד. חשוב לי שבמשך 3-4 השנים הקרובות המשחקים יעבדו בצורה סבירה. המעבדים שחשבתי עליהם: E6300 E6500 Q8400 Q9400 האם להסתפק ב2 ליבות או ללכת על 4 ליבות? (בבקשה אל תציעו לי משולשי ליבה של AMD) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. אוקי אני צריך זיכרונות 2 GB במחיר של עד 1550 ש"ח , אבל אסור שהזיכרונות יהיו מהחברה G.Skill, כי מאיפה שאני קונה, הם לא עובדים עם ספק שמספק G.Skill. בכול מקרה, שיהיה חברה איכותית, Samsung Kingston Crossaire תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by abarbotel,

היי שאלתי שאלה לגבי ווינדוס ולא קיבלתי מענה בפורום ווינדוס אולי כי אין שם מספיק אנשים אני אשאל פה מקווה שלא ימחקו בכל אופן: בווינדוס 7 ישנה אפשרות לעשות ערכות נושא שכוללות רקע לשולחן עבודה צלילים ושומר מסך אבל כיצד אני מוחק ערכת נושא שהרכבתי?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. צריך המלצה ללוח אם מסוג LGA775 שמתאים לזכרון DDR3,בשביל משחקים עדיף כמה שיותר זול אם זה לא משפיע יותר מדי, ואשמח גם לאיזה זכרונות DDR3 לקנות - גם כמה שיותר זול. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. Started by רומן גרוס,

יש לחבר שלי מעבד E4600 והוא רוצה להפוך את המחשב למשחקים לשדרג הבעיה שהלוח שלו הוא משרדי בלי PCIE רק PCI ומאיץ גרפי OB . הצעתי לו לקנות ב 260 ש"ח לוח אם ASUS G31 ולקנות 9500GT , להוסיף 1GB DDR2 . ולהישאר עם המעבד שלו . הבעיה שאמרו לי ש 4600 זה מעבד שלא מתאים למשחקים זה נכון ? יש לי P4 ישן ואני משחק איתו /:

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  6. MSI 865PE Neo 2 S - Version 1 או MSI 865PE NEO2-PLS יש לי את הראשון..

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by nesa,

קניתי מחשב לא מזמן עם המעבד הזה ושאני בודק בווינדוס את המעבד אז זה מראה לי שיש לי 1.48 מגהיירץ. זה אמור להיות ככה?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  8. ההבדלים היחידים שראיתי ביניהם הם 6 מול 4 תושבי SATA לאחד יש s/pdif out ולשני אין שני אלה כמובן לטובת ה ds3 אלה ההבדלים היחידים? על מה ולמה הבדל של 100 שקל? עריכה: וה ds3r לא עדיף על ה ds3 בהרבה? (הבדל של שקלים בודדים) יש לו עוד שני SATA, גשר דרומי מתקדם יותר..

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by 8dsim,

הבעיה אני לא צליח לימצאו מארז שיתאים ללוח אם שני כרטיס הרשת בבקשה תעזור לי בתודה סתיו :'(

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by ben_re0,

שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בסיסי בימים אלו (E2160 או 4200+) ונתקל כל הזמן בתגובות של תמתין חודש, גג חודשיים יוצאים מעבדים חדשים והכל עומד להשתנות: באותו מחיר שתקנה היום את הבסיס תוכל לקנות את סדרת E4XX... יש טעם לחכות? התגובות האלו מציאותיות? תודה, בן.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by SuperDuper,

האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. שלום חבר'ה אני צריך לוח אם מעבד וזיכרון.. בתקציב של עד 2500 ש"ח... חשבתי על: conroe e6300 gigabyte GA-945G-S3 וזיכרונות כלשהם של 1 ג'יגה .. במהירות של 667 או 533.. אשמח לשמוע את דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים...!

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

יש לי את הלוח אם הזה gigabyte ga-8i945pl-g?רציתי לדעת אם אני יכול לבצע אוברקלוקינג ? מה אני צריך להוסיף או שלא צריך להוסיף בכלל? כי ראיתי שאני יכול להגיע עם המעבד עד 4000 mhz?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Zippy,

(אם זה קשור לפורום אחר נא להעביר). להלן הטמפרטורה של המעבד כמו שמופיעה בEVEREST מה זה אומר שבCPU מופיע 35 ובשלושת הליבות 23? מה הטמפרטורה באמת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by Versace,

ערב טוב ושבת שלום. יש לי לוח gigabyte DS3 1.0. שאלתי היא האם אני יכול "לעדכן" אותו לגירסא האחרונה של הלוח?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. טוב, אז ככה, אחרי שפרמטתי את המחשב והתקנתי לינוקס גיליתי שהבוטכונטרולר הוא חלק מהביוס ויש לי זיבורד usb, עד עכשיו חיברתי ps/2 כשהייתי ממש ממש חייב אבל יהיה טירוף ללכת כל פעם מחדש לחפש את אותה מקלדת שחצי מהמקשים בה לא עובדים כל פעם שאני מדליק את המחשב, אז שוב פרמטתי, ושוב התקנתי ווינדוס (תאמינו או לא - חוקי) (גם ככה אין משו יותר טוב לעשות ביום כיפור ), דיברתי שעה וחצי עם התמיכה של ברק רק כדי לגלות שחיברתי את המודם לפורט דפוק וחיברתי לפורט השני, ועכשיו אני כאן ושואל אותכם אנשים - האם יש סיכוי, אפילו קלוש שקיים ביוס עם תמיכה במקלדות usb, או שכבר נגזר גורלי להשתמש רק במערכת הפעלה אחת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוכש מחשב, ואני ממש לא סגור על מה עדיף בסכום של 1200.. כרגע יש כמה אופציות- א- 4300 C2D + לוח של ג'יגהבייט 965P DS3 ב- 4,800 + לוח מתאים (שאני לא ככ מבין בלוחות האלה) כרגע אני לא בכיוון של OC, אבל אולי עוד שנה+.. אני לא משחק משחקים, והמחשב יהיה למטרה בסיסית של אינטרנט, מסנג'ר הורדות וכו'. בתודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני עושה מחשב לOC....ומשחקים אני לא יודע מה לקחת... או Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X2 או A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 אז אני ירגיש הרבה הבדל בביצועים בין 1024 PC3200 דואל...לבין 512 PC4000 סינגל...??? דרך אגב הלוח המעבד והכרטיס מסך הם K8NF-9 AMD 3000+ XP-120+TT SMART FAN II X800XL

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by shlomom,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2010&cid=2&pg=1

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 1GB 800Mhz CL 5 של Kingston. עכשיו זה מספיק לי. אני יודע שהמחירים של DDR2 נמוכים מאוד עכשיו אז אני רוצה להוסיף עוד 2GB לפני שDDR3 יתפוס ובעתיד להתקין Windows 7 64 bit כדי לנצל אותם. מה עדיף, 2 סטיקים של 1GB שימלאו לי את הdual chanel או אחד של 2GB?

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  22. אני מעונין לקנות עוד חצי גיגה זכרון למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג ינצל את מיטב המערכת וייתן לי את הביצועים הטובים ביותר,כמובן הזכרון שיהיה תואם לזכרון השני שלי ושלא יוריד לא בביצועים...האפשרויות שנראו לי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2765 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_702&products_id=3161 האם הוא יתאים לי בכלל ללוח אם לא ממש הבנתי כתוב SDRAM DDR, אני חושב שזה DDR וזה יהיה בסדר. איזה מהזכורונות יהיו המשלתמיים והכדאיים ביותר וייתנו לי את מירב הביצועים מהמערכת: AMD Athlon 3200+ GA-K8NS TwinMOS 512MB 400Mhz בדיוק כמו http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by eliXir,

פשוטו כמשמעו, מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. שלום! אז כך ברשותי לוח אם של חברת DFI בעל אפשרות חיבור של שני כרטיסי מסך, אבל אני לא יודע עם הוא תומך בSLI או בCROSSFIRE הסתכלתי באתר של החברה ורשום שניתן לחבר שני כרטיסי מסך אך שוב לא רשום עם זה תמיכה בSLI של כרטיסי NVIDIA או CROSSFIRE של כרטיסי ATI, דגם הלוח הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זהו הלינק למפרט שלו: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי בבריור הסיטואציה. בתודה מראש נאור

25. שלום חברים, המפרט שלי - http://www.yalla.nu/cpuz.htm ברשותי זכרונות OCZ Platinum PC3200 1GB x2 כאשר המחשב עולה רשום שהזכרונות מסונכרנים ל-333Mhz במקום 400Mhz.. תוכלו לעזור לי בבקשה מדוע?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים