מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדלים בין גרסאות BOX וTRAY של מעבדים?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים רציתי לדעת מה ההבדל והאם שווה להוסיף ועד כסף ללוח שיש בו 965?? אבקש גם המלצה ללוח לא יקר וטוב לE6300 ושיתאים לOC קל...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
השילובים שבניתי בינתים מ SkyPC: e6550 + 965p-ds3 = 1619 e4300 + p5k = 1558 e6320 + ga-P35-ds3 = 1590 השילוב הראשון: נראה כמו רעיון טוב למדי,אפשר להגיע לאוברקלוקינג מכובד,וגם הלוח עצמו מעולה. החיסרון היחידי הוא שאין P35,אבל זה לא מאוד קריטי בשבילי השילוב השני: לדעתי אין צורך בלוח יקר כמו p5k אם לוקחים מעבד כמו e4300,בגלל שהמעבד יגביל הרבה לפני הלוח אם -> קשה לי להאמין שאני אלך על השילוב הזה,נפסל. השילוב השלישי: אופציה נחמדה. הfsb wall יהיה יותר גבוה עם ה p35,ויהיה אפשר להגיע למהירות לא רעה בכלל עם ה e6320. בנוסף,תמיכה במעבדי פנרין זה דבר נחמד מאוד,למרות שבשלב זה אני לא חושב שאני אשדרג לפנרין. נכון לעכשיו אני חושב שאני אלך על השילוב השלישי,אבל אני עדיין מנסה למצוא שילובי…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם למשל במחשב שיש כמות לא גבוהה של זכרון, ולמשל משחק שדורש כמות גבוהה ממה שיש למחשב להציע, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל הכרטיס מסך כדי לנסות להצטמצם? למשל אם יש לי 256 מגה זכרון במחשב וכרטיס מסך עם 256 מגה בייט, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל כרטיס המסך בשביל משחקים?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך שיתמוך ב Intel® Core 2 Duo processor שיהיה RAID שיתמוך בDDR2 ו 1066 mhz PCI X אחד מספיק וחיבור optical S/PDIF + coaxial S/PDIF אני אוהב את הממשק של gigabyte אם מישהו יכול לעזור לי עם זה ולהביא לי דגם שתומך בצרכי תודה ? לא יעבור Overclock 650 שקל גג
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עזרתם לי והחלטתי להזמין את הזיכרון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376 עכשיו לפנדה אין אותו במלאי ועשיתי הזמנה והיא עדיין לא הגיעה הם אמרו לי שיש באפשרותם להחליף לי את הזיכרון לTWINMOS שבעל אותו זיכרון ואותם תיזמונים השאלה שלי האם כדאי לי להחליף? כי את הTWINMOS יש להם עכשיו בחנות
-
- 10 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי דוד שעובד באינטל, ולכן, אני יכול להשיג כל מעבד שארצה בפחות מחצי מחיר... רציתי לדעת, מה המרובע ליבה הכי טוב הכי משתלם, שהכי יתאים לצרכים שלי (אם בכלל)?? עם זאת רציתי לקבל מידע אודות לוחות אם תואמים, משתלמים, ומתאימים לצרכיי (שוב, חייב שיהיה של Intel). הצרכים שלי: אני מתעסק המון עם תוכנות לכתיבת תוכניות כמו Visual c# express ותוכנות אופיס, אני גם חושב שאני גיימר לא קטן, ואני מפיל על המחשב המון משחקים כבדים, שאני ממש חושב שידרשו כח עיבוד גבוהה ממה שיש לי כרגע ( ראו מפרט [Amd Athlon 64 +3200 VeniceCore]). המון המון מוזיקה ומדיה בכלל: סרטים, מוסיקה, מצגות שונות. אינטרנט, והרבה!!! עכשיו: אל תתחשבו בקירורי סטוק, כי הם יוחלפו למערכי קירור טובים יותר, כנראה קירור מים. לא מתו…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר יש לי אפשרות בלוח לעשות xpress recovery (נראה לישזה קשור לdual bios) וכדי להשתמש בזה כתוב בחוברת של הלוח אם שבפעם הראשונה צריך להכניס את הדיסק של שקיבלתי עם הלוח אם טוב הכנסתי את הדיסק והדלקתי את המחשב מהתחלה ואז הופיעה לי "boot from cd press any key to ..." לחצתי על מקש כלשהו ואז מופיעה לי שגיאה "eror:your hard drive doesnt support hpa" יש לכם מושג מזה אומר ? כיא ני לא ממש הבנתי
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה טמפרטורות נורמאליות לe6300 במנוחה (שום תוכנה כבדה לא פועלת ברקע) עם קירור סטוקינג?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על A64 939 ,יש לי התלבטות לגבי לוח : Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 שמבוסס על K8T800 או Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset שמבוסס על nForce3 . מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לגוגל במטרה לחפש מידע ותגובות על לוח האם של Gigabyte GA-MA790X-DS4 וברשימת הצעות חיפוש של גוגל ראיתי את המילה FIRE בין היתר. נבהלתי. בהמשך קראתי כתבות ותגובות על כך שהלוח אם הזה גורם לדליקות ושריפות של בתים! וגם הדגם המקביל של אסוס גורם לאותן תוצאות הרסניות. רציתי לקנות את הלוח אם הזה. וגם במפרטים המומלצים יש אותו. האם יש לכם נסיון עם הלוח? מה עליי לעשות. האם יש תחליף?. אימלה ??? כנסו לגוגל ותווחכו בעצמכם. מה עליי לעשות?? http://www.google.com/search?hl=en&q=ga-ma790x-ds4+fire&aq=4&oq=GA-MA790X-DS4+&aqi=g10
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי מחנות כלשהי (לא יגיד איזו, אבל מוכרת) פנטיום 4 2.8E (החנות הפסיקה למכור את הנורט'וודים לצערי), והכל היה טוב ויפה, עד היום כשגיליתי משהו מעצבן. הגוף קירור שקיבלתי הוא הגוף קירור של הנורט'וודים - כולו אלומיניום, צלעות מקבילות ופד טרמי שחור (שהסרתי). ראיתי שהגוף קירור שאמורים לקבל עם הפרסקוטים מורכב מליבת נחושת וצלעות אלומיניום מאונכות לליבת נחושת ופד כסוף. בעקרון המעבד יחסית קר לשאר הפרסקוטים - 45 במנוחה, 58 בעומס, ככה שזה לא ממש מפריע לי כרגע. אבל האם יש משהו שאני יכול לעשות נגד זה כדי לקבל את הגוף המקורי מהחברה? הם טוענים שאי אפשר להחליף וזה מה שהם קיבלו עם המעבד (שזה ככל הנראה שקר). אני לפחות יודע ממי לא לקנות בפעם הבאה...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אחים שליייי אני רוצה לקנות לוח DFI ULTRA INFINITY ומעבד של (AMD (SOCKET 939 בפחות מ-1000 שקל אבל משהו טוב ותמליצו לי על כרטיס מסך של NVIDIA סידרה 6 בפחות מ 800-900 שקל אני רוצה לקנות ממקום זול וטוב בקשה עיזרו לי....
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם VISTA תומך 4GB כי שמעתי מטכנאי של חבר שהוא לא תומך הוא אמר ש VISTA תומך עד 3GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
תראו בעקבות זה שאני קונה מערכת AMD (מבאס כי המעבדים של INTEL ל-OC הם ליגה אחרת לגמרי) אני מחפש לוח טוב בתקציב נמוךץץץץכל חנות שאני מחפש בה יש לה את הלוח הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4619 השאלה האם הוא תומך PCI_E 2.0 והם הוא איכותי....מה רמת ה-OC שאפשר להגיע איתו ועם מעבד 5000X2 וזכרונות OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Perfomance Platinum XTC וספק 400W ליברטי..........נו השאלות הרגילות......
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
מדובר על MSI NEO2 PLATINUM על זכרונות CROSAIR TWINX. זה המחשב המדובר: http://www.anandtech.com/mysystemrig.aspx?rigid=28875 מההתחלה שבניתי את המחשב וזה לא פעל על DUAL CHANNEL, ניסיתי את כל אפשרויות השילובים של הסלוטים של הזיכרון, שום דבר לא פועל וזה נשאר SINGLE CHANNEL. אין לי רעיונות אחרים חוץ ממה שעשיתי כבר, למישהו יש רעיון אחר למשהו שאני יכול לנסות?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
באפשרותי לקנות לוח של אסוסP5B הרגיל לא דלוקס במחיר טוב של 520 שקל מאיביי 1. עד כמה ובמה יותר טוב הדלוקס מהרגיל? 2.אם אני קונה OEM וזה ללא כל תוספות, אני תקוע בלקנות הכל מהחנות? 3.מי מבין הלוחות הבאים יותר טוב מהP5B הרגיל? Asus P5ND2-SLI nForce4 Asus P5B-E P965 Asus P5NSLI nForce 570
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה אפשר לדעת מה ההבדל בין DFI LANPARTY UT NF4 -D לבין DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D האם ההבדל היחיד הוא בצ'יפסט??..הם נותנים את אותם מתחים?? שניהם יגיעו לבאס 300?? והאם הNF4-D יותר טוב מהאינפיניטי אולטרה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה כל הלילה לזיכרון הוא עבר 52 טסטים במשך 11 שעות בערך והיה ארור 1 (1 eror) זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום ההיתי רוצה לשפר את המחשב אחרי שנתיים החלקים שאני הולך לחבר אליהם : 9600GT 1GBX2 KINGSTON 800 ספק HEC 500 המטרה לשחק GTA IV ומשחקים ברמות האלה בעתיד... למרות שאני יודע שבחיים הGTA לא יעבוד חלק בתקציב הזה. תודה לעזרים.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
TOM'S HARDWARE GUIDE פירסם היום סיקור ובדיקות שהוא עשה למספר לוחות אם חדשים המבוססים על הצ'יפסט 875P החדש של אינטל. להלן הקישור מומלץ לכל האלה שרוצים לדעת קצת יותר ובעיקר לאלה שעומדים לקנות מחשב מבוסס אינטל בקרוב. http://www.tomshardware.com/motherboard/20030519/index.html
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מעבד amd barton 2500 + עם לוח-אם NF7 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי ללכת על 256MB Micron DDR PC3200/400 - Micron Original אני אקנה שתי סלוטים שזה יצא לי 512 ל duel channel... ואם בכלל הם מטעימים ללוח אם שלי? אם הם בכלל טובים לoc? תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זקוק לעצת מבינים בתחום בקשר ללוח אם מחברת אסוס בלבד למפרט הבא: כרטיס מסך evga GeForce 8800GT 512MB SSC מעבד אינטל: E6750 intel core 2 duo זיכרון: 2GB 800MHz בתודה מראש במחיר של עד 800ש"ח =]
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-