מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
התקציב הוא 1100 שקל חשבתי על אפשרות E5200 GA-EP43-DS3L G.Skill 2G DDR800 AC PRO 7 קירור הכל יצא 1100 שקל מסקיי פיסי איך המערכת?? אם למישהו יש הצעות או אפשרות אחרת מוזמן
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוכש בינואר E8600 מוזל ואני מעוניין להוציא ממנו כל טיפת מיץ שהוא יוכל לספק. משמע, OC נפוח ושמח איני מעוניין בפיצ'רים למיניהם בלוח האם כגון RAID ותמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך.כלומר, לא משנה אם הוא יכיל כאלו או לא. חשוב שיבוא עם אחריות של מינימום שנתיים. אין לי הגבלת תקציב, כמה שיעלה, אשלם. כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ואני אהיה מאושר עד הגג אם תגידו לי שלוח ב-600 ש"ח מספיק (וראיתי כמה דגמים שבהחלט יכולים להתאים) אבל אין לי שום בעיה "לבזבז" פה כסף. חלק מה-OC די תלוי בזכרונות. אני צריך המלצה לקיט זכרונות בנפח 4GB במהירות מספקת (ה-CL לא משנה, אין הבדל בביצועים) בשביל ה-OC המדובר. חשבתי על ה-PQ של G.Skill אבל אני לא סגור על זה. גם פה אין הגבלת תקציב, אבל…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה, השימושים שלי הם בעיקר משחקי ספורט כגון: פיפא, NBA2K, PES, מאדן 08 (מאז לא יצאה גירסא חדשה למחשב), NFS, פוטבול מנג'ר וכו'. כידוע לכם הדרישות למשחקים האלו לא גבוהות. יש ברשותי מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080 וכרטיס המסך שאני מתכוון לרכוש הוא HD4850 או GTS250. אין לי שום כוונה לבצע OC או לשדרג בעתיד. חשוב לי שבמשך 3-4 השנים הקרובות המשחקים יעבדו בצורה סבירה. המעבדים שחשבתי עליהם: E6300 E6500 Q8400 Q9400 האם להסתפק ב2 ליבות או ללכת על 4 ליבות? (בבקשה אל תציעו לי משולשי ליבה של AMD) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני בהתלבטות לגבי הרחבה ל-1GB. יש לי 512 כרגע שזה לא מספיק היום אני יודע.. מצד שני יש לי מחשב די ישן AMD 2800+ (64). עכשיו השאלה זה אם זה משפיקע משמעותית בהרצת תוכניות ופעילות בוינדוס למה לוקח לי הרבה זמן להפעיל תוכנות ומעבר בין תיקיות גם לפעמים נתקע קצת.. ושאלה אחרונה.. אני רוצה לנצל את ה-Dual ולהוסיף עוד סלוט של 512. אבל אני לא יודע איזה זכרון יש לי עכשיו וכמה DDR. הנה תמונה מ-EVerest: תמונה מ-CPU-z קיצור איך אני יודע מה לקנות..? או שכדאי פשוט לקחת לחנות את הכרטיס שיש לי עכשיו..? תודה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי שאלתי שאלה לגבי ווינדוס ולא קיבלתי מענה בפורום ווינדוס אולי כי אין שם מספיק אנשים אני אשאל פה מקווה שלא ימחקו בכל אופן: בווינדוס 7 ישנה אפשרות לעשות ערכות נושא שכוללות רקע לשולחן עבודה צלילים ושומר מסך אבל כיצד אני מוחק ערכת נושא שהרכבתי?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
זה קשור ללוח אם, אבל בעיקר לסוגים שונים של מחברי SATA, לא ממש בטוח מה הפורום המתאים, אז ננסה כאן... אני כרגע עובד עם לוח אם ASUS P5ND ויש לו בעיה עם המיקום של חיבורי ה-SATA על הלוח - יש 4 כאלה, צמודים אחד לשני, ונמצאים בדיוק איפה שצריך לבוא כרטיס מסך שני (כלומר, זה משנה רק עם עובדים ב-SLI) - כמובן שמדובר בכרטיסים גדולים (9800GTX אצלי) כי כרטיסים יותר סטנדרטיים בכלל לא מגיעים כ"כ אחורה. לא ניתן לחבר סתם ככה את ה-SATA ללוח, צריך להשתמש בכבלים בצורת L. הבעיה, שבגלל שהחיבורים כ"כ צמודים אפשר לחבר רק שני כבלים - כי הזווית עולה על שאר החיבורים - הדבר היחידי שעובד זה כבל אחד ל-SATA1 והשני בקצה השני - SATA4. זה יוצר מצב שהזווית של ה-4 בעצם מכסה את 2 ו-3. ובכל מקרה אי אפשר לשים …
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
MSI 865PE Neo 2 S - Version 1 או MSI 865PE NEO2-PLS יש לי את הראשון..
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 512MB לזיכרון, האם עדיף שניים של 256 או אחד של 512? ועוד שאלה ..... איך הזיכרון הבא? האם שווה קניה או לחפש משו יותר טוב? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR2-256-667-KR&affiliate=zap
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בסיסי בימים אלו (E2160 או 4200+) ונתקל כל הזמן בתגובות של תמתין חודש, גג חודשיים יוצאים מעבדים חדשים והכל עומד להשתנות: באותו מחיר שתקנה היום את הבסיס תוכל לקנות את סדרת E4XX... יש טעם לחכות? התגובות האלו מציאותיות? תודה, בן.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB RIMM1 - J7J1 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM2 - J7J2 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM3 - J8J1 : Empty RIMM4 - J8J2 : Empty עכשיו אני רוצה לקנות אחד עם 32 ביט.. ולשים את 3 הזכרונות ביחד.. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
זה המיפרט שלי כרגע AMD 3200+ לוח אם של FOXCONN X1600P 1GB Ram. עכשיו ראיתי באיזה אתר מעבד 3600 X2. ב260 ש''ח. האם זה יהיה שידרוג משמעותי? ראיתי בבאנצ'ים שהוא אוברקלוקר לא רע ואפשר בקלות להגיע אתו לרמה של 3800 X2. עכשיו האם זה שדרוג שווה כי ת'אמת אני מרגיש שהמעבד כבר לא סוחב.
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה gigabyte ga-8i945pl-g?רציתי לדעת אם אני יכול לבצע אוברקלוקינג ? מה אני צריך להוסיף או שלא צריך להוסיף בכלל? כי ראיתי שאני יכול להגיע עם המעבד עד 4000 mhz?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום. יש לי לוח gigabyte DS3 1.0. שאלתי היא האם אני יכול "לעדכן" אותו לגירסא האחרונה של הלוח?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
רציתי לבדוק עם חברה שמכירים את הלוח האם ניתן לחבר את מחבר ה-20 פיןשל הספק לשקע 24 הפין בלוח ולהשאיר את 4 הפינים האחרונים פנויים (אני יודע זה עבד בזמנו על לוחות של AMD) אני לא מדבר על 4 הפינים ליד ה מעבד לשם יש מחבר ניפרד. הכוונה על שימוש בספק שלו יש רק 20 פין ולא 24 פין, והשקע בבורד הוא של 24 פין. האם הבורד יעשה בוט ? תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
פרסמתי גם בפורום אוברקלוק אבל לא קיבלתי תשובה כנראה שזה לא היה המקום המתאים אז אני מנשסה פה P=, אני מחפש לוח אם וזיכרון בכדי להגיע עם הe8400 שלי ל4gh במינימום תקציב. אני יודע שזה מעבד ישן כבר אבל בכל זאת אני מעדיף לא לשדרג אותו... נדמה לי שDDR3 יוצא יותר זול אבל אני לא בטוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS4 עם PCI-E אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCI-E 2.0 האם אפשר לשים כרטיס מסך כזה על הלוח אם שיש לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום ,קניתי לוח msi k8n neo2 platinum amd 64 3000+ VENIC 1G זכרון, מופיע לי שהמעבד שלי הוא 1.8 , זה תקין ? איך יש מעבדים אותו דגם עם 2GH . והאם אני יכול לשנות את המהירות של המעבד ?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מחשב עם מעבד זה, ועלי להתקין עליו לתוכנה מסויימת. התוכנה דורשת משהו שנקרא X86, ולמיטב הבנתי זהו סט פקודות בסיסי של המעבד. בשביל לוודא, המעבד הנ"ל תומך בסט זה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ספק שאני מעונין לרכוש ממנו מחשב (AMD 64 3000, FX6600GT למשחקים) הציע לי את Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory במקום Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory שאינם זמינים אצלו. עד כמה יפגעו הביצועים ועד כמה אני יורד ברמה כאן? (אני יודע שהשאלה קצת כללית אבל...)
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2010&cid=2&pg=1
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום סתם מענין אותי לדעת אם הלוח אם הזה תומך בכפולי ליבה K8NF-9