מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
1. אני מעוניין שתמליצו לי על לוח אם למעבדי AMD , אני לא ממש מבין בקטע אבל אני מניח שיהיה לוח סביר שמידה ואני ירצה לעשות אובר-קלוק שלא יאכזב אותי , ושיהיה לו 4 סלוטים ולא 2 ושיתמוך עד כמה שאפשר בטכנולוגיות חדשות תקציב 400~450ש''ח. 2. כרגע יש לי מעבד AMD 4000X2 , האם שווה לי לשדרג אותו לAMD 7750X2 ? אני לא גיימר כבד או משו אבל אני מבין שהמעבד שלי כבר מיושן , וחשבתי על אלטרנטיבה זולה (המעבד עולה 379 ש''ח)
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לזכרונות בסביבות ה600 שקל אני רוצה שני סטיקים של 512mb 667mhz איזה חברה כדאי לי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
או יהיה כזה בחצי שנה הקרובה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה כל שהיא בלוח אם וניסינו הכל כולל החלפת קבלים. זה לא עזר, המחשב עבד 40 דקות ומת שוב. הוא החליט שהוא רוצה לקנות רק לוח אם ולשים בו את כל מה שיש לו עכשיו. מה שהיה לו זה P4PE של אסוס. תמליצו על משהו לא יקר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס כדי לראות מה הטמפרטורות ? אני יודע איך להגיע יתפריט ע"י לחיצה על DELETE לפני שה-WINDOWS עולה אבל מה אח"כ? יש לי לוח ג'גבייט-TK400 VAX
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ של DFI או ASUS או להשיג מתאם של אסוס אם לוח אם ביחד... :-\
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם כן, האם התוכנה 6engine, שבאה עם דיסק ההתקנה של לוח אם? משום מה הסרתי את התוכנה, ואחרי ריסט, אני שומע את המאוור שם המחשב יותר חזק, כאילו הוא על אופציה "TURBO" או רמה אחת פחות.. זה מעצבן לי את האוזן.. כי בתוכנה הייתי שם על AUTO והמאוורר היה שקט.. אבל אני רוצה לדעת למה זה ככה? מה בלי התוכנה לוח אם לא יודע לשלוט על רמת המהירות בעצמה, צריך לכוון אותה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם בסיסי לAMD לא משהו לאובר קלוקינג משהו שיעבוד טוב ..ובמחיר טוב האם הלוח אם הזה מתאים..? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רציתי לבדוק עם חברה שמכירים את הלוח האם ניתן לחבר את מחבר ה-20 פיןשל הספק לשקע 24 הפין בלוח ולהשאיר את 4 הפינים האחרונים פנויים (אני יודע זה עבד בזמנו על לוחות של AMD) אני לא מדבר על 4 הפינים ליד ה מעבד לשם יש מחבר ניפרד. הכוונה על שימוש בספק שלו יש רק 20 פין ולא 24 פין, והשקע בבורד הוא של 24 פין. האם הבורד יעשה בוט ? תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן מחשב חדש(חודש+-) עכשיו: Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI Logitech MX510 Mouse Logitech Media Keyboard כפי שאתם רואים יש לי לוח אם של אינטל, DP35DP, את האמת אני רציתי לקנות של Abit או ג'יגה בייט אבל פשוט קניתי את המחשב מדוד שלי והיה לי על המחשב הנחה גדולה. בקיצור הוא אמר לי שהלוח אם של אינטל הוא מקצועי ויחזיק אותי המון שנים, עכשיו כיוון שמחירי הג'יגה היום הם מאוד ירודים, לא היה אכפת לי לקנות 4 ג'יגה(400 שקל רק) בהתחלה רציתי לקנות CL4 אך לאחר שהתעמקתי בנושא ו…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ממ חשבתי ליקנות מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX לוח אם Asus P5N-D וכרטיס מסך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit לפי תגובה של מישהו פה בפורום הוא כתב ש P5N-D היציאה של הכרטיס מסך הראשון צמודה מדיי לכרטיס מסך השני וזה גורם לכרטיס להתחמם מאוד אבל עם יש קירור זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום הלכתי למס חנויות בו הציעו לי מחשבים(אני בניתי..) אבל המעבד תמיד היה בעיתי כי הבחור שאני בונה לו את המחשב לא רוצה AMD אז מן הסתם הלכתי לינטל.. בכל חנות המליצו לי על פרסקוט ופה באתר מציעים לי לא לקנות פרסקוט... אז מה הבעיה המעבד ואם הוא כל כך לא טוב אז איזה כדי???
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח.. מה יותר טוב למשחקים? core 2 e8400 או core 2 extreme x6800
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי לוח an8 nf4 ultra abit אני שם שתי סטיקים של 256mb בסלוטים 1 ו 3 של הלוח כדי שזה שהוא יעבוד ב dualchannel וכשאני בודק ב cpu-z בmemory #channels הוא רושם single למישהו יש מוסג למה אני עובד על סינגל ולא דואל
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לאחרונה שאינטל הוציאו שני ציפסטים 865 ו 875 מה ההבדל ביניהם ? כמו כן מה עדיף ? מה ההבדל בין PE ל G? והשאלה האחרונה איזה ציפסט של SIS מקביל אליהם ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
כי אני כל הזמן נתקל בזה. כמו כן מה זה גם DUAL DDR?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מי מבין שני המעבדים יותר חזק (בהנחה שלא מתוכנן OC)? לפי TOM'S HARDWARE ( http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=432&model2=694&chart=181 ) הם פחות או יותר אותו דבר בביצועים. יש חלק שהאינטל עוקף את AMD, יש כאלה שההיפך ויש כאלה שהם צמודים מי מבין השניים עדיף (גם המחיר שלהם פחות או יותר אותו דבר)? מבחינת התחממות, צריכת מתח וכו'...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הוא הגיע אני הולך לקחת אותו עוד מעט אני רציתי לשאול אתכם איזה בדיקות אני יכול לעשות למעבד כדי לבדוק אותו. עוד מעט תמונות...
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הייתי בחנות ורציתי לקנות סטיק בודד מסוג 256MB CL3 DDR 400MHZ. יש לי כרגע שני סטיקים של 512 מסוג CL2.5 DDR400 בסה"כ 1GB בDUAL CHANNEL. ויש לי סטיק נוסף של 256MB גם כן CL2.5 DDR400MHZ. והוא אמר לי שזה לא יתאים עם הזיכרון שיש לי. כלומר שאם זה לא יהיה CL2.5 זה לא יעבוד.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כיום יש לי במחשב 256MB של זיכון DDR 266 של קינגסטון. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב - אבל לא כל כל יודע מה לעשות... אני יודע שיש היום זכרונות הרבה יותר מהירים ואני לא כל כך יודע אם כדאי להוסיף עוד 256 מהסוג שיש לי או שבכלל כדאי לקנות 512 של זכרונות יותר מהירים. אני משתמש בלוח ABIT IT7 MAX. מה אתם אומרים? האם ההשקעה בקניית 512 חדשים ומהירים יותר כדאית בכלל - או שאני בקושי ארגיש את ההבדל במהירות? תנו המלצה - לקנות 256 של DDR266 או 512 של זכרונות יותר מהירים? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מקור: The INQ. לא הייתי מזלזל, אחרי הכל, הם היו הראשונים לחשוף את עסקת Dell-AMD! נ.ב. שימו לב: הכתבה מכילה תאריכי השקה בארצות שונות ודבר חשוב נוסף הוא שכל המחשבים הללו (חוץ מהעובדה שהם ל-Entry Level) מכילים מליוני מעבדי AMD וצ'יפסטים של Nvidia - שיתוף הפעולה לא מת לאחר הקמת DAAMIT.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-