מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב מחלקים ישנים שהיו על המחשב שלי, ומספר רכיבים חדשים שקניתי, בכל מקרה, לוח האם הוא asus p4b533 והתקנתי עליו זכרון corsair twinx 400mhz שלא השתמשתי בו, כמובן שהלוח לא תומך במהירות אבל בעת התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה על memory dump או משהו כזה, ואני לא חושב שהזכרון אמור לגרום לבעיות, בנוסף לכך התקנתי מעבד p4 2400b, והמכפלה נעולה על 13, מה שגורם למעבד לעבוד במהירות נמוכה ממה שהוא אמור לעבוד עליה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן עיםלוח אם של חברת MSI דגםMS 6119 VER:1.1 BX2 אשמח לקבל מידע לחיבור המ ארז לפינים בלוח
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד k8upgrade-nf3 עם BIOS - גרסה k8upgrade-nf3 bios p2.40 הביום בכל פעם שהמחשב עולה מבקש ממני לבחור בין F2 לF11 SETUP או BOOT לא רק שזה מעקב את העלייה ומציק אלה גם זה ממשיך בחלון כחול שמבקש ממני לבחור אמצעי ל-BOOT אני מתבקש לבחור בין מספר אפשרויות הפרוצדורה המציקה הזאת גורמת לעליית המחשב להפוך לעסק של 10 דקות מייגעות לא מצאתי פתרון באינטרנט אפשר עזרה?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
nvidia פיתחה גרסה של ה NF4 שעובדת עם לוחות אם של מעבדי פנטיום 4, הלוח כולל גשר צפוני של אינטל וגשר דרומי של NVIDIA שמאפשר SLI, קיר אש וחיבורי SATA2. ובכן, הביצועים של הסלט תורכי הזה של מעבדי מערכת הוא על הפנים בהשוואה ל NF4 המקורי. השיג ציון נמוך יותר ב 4000 נקודות ב 3dMark05. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21732 הערה: לא מפליא, לאינטל אין בקר זכרון מוכלל, לאינטל יש גשר צפוני ודרומי (ב NF4 המקורי יש מעבד מערכת בודד), לאינטל אין הייפר טרנספורט.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כנ"ל לגבי כרטיס מסך מסדרה 7100?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מפרט המחשב : מעבד i7 3930 לוח saberttooth x79 כרטיס מסך gtx680 4g Gainward זכרונות g.skill 4*8g 1600mhz ripjawsz ספק crosair1050 כונן Prevail Elite SSD 240GB pny ולשאלה :לא מצליח לקרוא את הזכרונות בתור 1600mhz נקראים רק בתור 1333mhz עשיתי עידכון ביוס מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לוח VIA KM400 עם הכרטיס מסך המובנה של VIA. הוא עולה רק 400 ש"ח והוא MINI ATX. נניח שאני צריך אותו למערכת שהיא לעבודה משרדית מינימלית (אימייל וCDים עם תמונות), יחובר אליו הLCD 15" של LG. לקנות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי מחשב ישן עם 4 ג'יגה זכרון 2*2048 של G-SKILL CL-4-4-4-12. האם שווה להוסיף זיכרון ישן 2*512 מגה CL2.5 DDR 400MHZ PC3200U. בעצם אני שואל האם זה משהו שיכול לפגוע במהירות או רק להוסיף? אין לי מה לעשות עם הזכרונות לחבר או לא?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
ספיד פאן לא מזהה לי את המחשב מה אני יכול לעשות
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מי שמעוניין לקנות מעבד פצצה בגרושים, שיציץ בכתבה הבאה מעבד שעולה 550 שקל עם OC לא מטורף מגיע לביצועים של AMD 3500 ויותר. אגב מדובר במעבד amd 3000 sempron socket 939 http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3000.html (לדעתי אפשר לקנות, להתעלל בו, ובעוד שנה מקסימום לזרוק ולקנות כפול ליבה)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על איזה זכרון את ממלצים אחד בחנות ושתים מה יד שניה אני צריך שזה יתאם לזכרון שיש לי החשב ADATA 256 שתי סטקים מהירות 500 http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=91 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8031 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=7976
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח MSI RC410M-L תומך במעבדי קונרו כדוגמאת E4300?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם יש היום לוחות אם תואמים לדרישה הזו?? פנום 2 SLI -- יש לי בקר על PCI EX וכרטיס מסך 3 כרטיסי PCI חשובים לא משנה מותג למרות שרצוי משהו מוכר לתמיכה ודרייברים.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעיקרון השאלה בכותרת. אני מחפש מחשב לבת דודה שלי שצריכה מחשב בעיקר ללימודים ואינטרנט. הדרישות מהמחשב הן דיי מינימליות כך שלא צריך ATHLON 64 או INTEL PENTIUM . חשבתי שהיא תקנה את הסלרון D או SEMPRON אבל חבל לי שלא יהיה לה תמיכה ב 64 ביט . אולי נכון לעכשיו זה לא ממש נחוץ אבל יש מצב שהיא תרצה תמיכה כזו עוד חצי שנה או שנה לא ?.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הזיכרון שבמחשב שלי. במחשב שלי יש זכרון מסוג DDR במהירות של 133MHZ והשאלה שלי היא האם אני יכול לקנות עכשיו כל כל רכיב זכרון שהוא העיקר שהוא יהיה מסוג DDR ולא מסוג .DDR2 לדוגמא אני מעוניין לקנות 512DDR MB במהירות 400MHZ האם זו תהיה בעיה כי הלוח אם שלי מותאם רק למהירות של 133 ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם משהו בדק את הזכרון אוברקלוק,תאימות, וכיוצא בזה. תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השאלה היא עם מפרט של לוח אם: abit aw9d-max מעבד: E6300 כרטיס מסך: XFX GF7600GT איזה זיכרונות עדיפים: 1) Corsair TWIN2X2048-6400C4 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS OCZ OCZ2TA1000VX22GK (2x1024) PC2-8000 Dual Channel DDR (2 האם ההבדל בביצועים משמעותי (בהתחשב בעניין ה- 800 MHZ לעומת 1000MHZ)?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש ! ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ? בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו.... אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום, נכנסתי לגוגל במטרה לחפש מידע ותגובות על לוח האם של Gigabyte GA-MA790X-DS4 וברשימת הצעות חיפוש של גוגל ראיתי את המילה FIRE בין היתר. נבהלתי. בהמשך קראתי כתבות ותגובות על כך שהלוח אם הזה גורם לדליקות ושריפות של בתים! וגם הדגם המקביל של אסוס גורם לאותן תוצאות הרסניות. רציתי לקנות את הלוח אם הזה. וגם במפרטים המומלצים יש אותו. האם יש לכם נסיון עם הלוח? מה עליי לעשות. האם יש תחליף?. אימלה ??? כנסו לגוגל ותווחכו בעצמכם. מה עליי לעשות?? http://www.google.com/search?hl=en&q=ga-ma790x-ds4+fire&aq=4&oq=GA-MA790X-DS4+&aqi=g10
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הרי תמיד שיטת הייצור היתה אלו שלא הצליחו לעשות להם 4MB או משהו כזה לא הבנתי בדיוק.. והפכו ל2MB אז היו E6300 ועכשיו עושים ישר אותם כ2MB וקראתי שזה אמור להוזיל את המחיר.. זה נכון? (יכול להיות שלא הסברתי כזה טוב למה אני מתכוון..פשוט קראתי את זה איפשהו ואני לא זוכר איך שיטת הייצור שהיתה ושתהייה השתנו) 1.האם תהייה ירידת מחירים? ואם כע בכמה? ומתי ירידת המחירים תגיע לארצנו ? 2.בלוח 945P של גיגהבייט עומד להיות בתקופה הקרובה ירידת מחירים?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
AMD או אינטל?? עכשיו גם למה בבקשה תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב 2.8 ASUSP4S800D 256KINGSTON יש לי עכשיו כרטיס RAM חדש גם 256 אבל לא של KINGSTON אני לא יודע בדיוק איזו חברה כשאני מחבר את את הכרטיס ללוח האם שלי ואני מנסה להפעיל את המחשב הוא לא נדלק לי (החשמל עובר) אבל יש מסך שחור והכפתור ההדלקה של המסך הוא כתום אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב מחזיק בו מאט זמן מכבה את המחשב ומפעיל מחדש וברגע זה המחשב נדלק !!!! ובזמן הטעינה הוא רושם שלי OVERCLOKING FAILED ונותן לי F1 כדי להיכנס לBIOS ולסדר את החומרה החדש!!! אז אני נכנס לBIOS וכשאני שומר את הנתונים הוא מפעיל שוב מהתחלה את המחשב ועוד פעם הוא לא נדלק! אז אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי וזה חוזר שוב על עצמו כמו כן בזמן הטעינה הוא נותן F2 כדי לדלג כל הכינסה לביוס ולהיכנס לWI…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... מצאתי את GA-EP45-DS3R של ג'יגבייט... נדמה לי שהוא עונה על הדרישות.... הבעיה שהוא קצת יקר למחשב בתקציב של עד 2.5K ללא ציוד הקפי... האם שווה להשקיע בו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-