מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
גם 1200 וגם 600 המעבד הוא VIA C7-M [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שמתי לב שההפרש בין המעבד החלש ביותר בסדרת I7 לחזק ביותר הוא כמעט 4,000 ש"ח תקנו אותי אם פספסתי משהו אבל ההבדל ביניהם הוא 600MHZ במהירות , שאפשר להדביק בעזרת אוברקלוק פשוט למדי ואפילו לעבור. שמתי לב שחוץ מהמכפלות אין הבדל בכלום , למישהו יש הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
epox- 8k9a kt 400 agp8 usb 2.0 או gigabyte 7vaxp 400 kt usb 2.0 agp 8 איזה לוח יותר טוב ורציני שניהם אני משיג באותו המחיר
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב. הבנתי שעדיף להוסיף זיכרון מאותו יצרן ומאותה מהירות. הזיכרון שקיים ברשותי הוא: A-DATA 2GB 800Mhz DDR2 רק לא הבנתי מה אומר הפרמטר של latency. אני יודע שזה רשום בנעוץ אבל לא ממש ברור לי מה ההבדל נניח בין 5-5-5-12 ל 5-5-5-18? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הוצאתי מהמחשב הישן את המעבד פנטיום 2 שהיה מחובר בשיטת Slot1 (איך שקוראים לזה). כמו שאתם מבינים (אם אתם לא - יש תמונות) המעבד נמצא בתוך מעטפת של צלעות קירור - יש לכם מושג אני אוציא אותו משם? תודה מראש . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני משתמש בסנדרה 2005 ורציתי להשוות בין 2 מעבדים ורציתי לדעת על איזה חלקים עיקריים חשובים אני אמור לקרוא בסנדרה (באנגלית בבקשה ;D) א ועוד דבר, שמתי לב שכתוב בחלק של המעבד (processor 1) supproted speed(s תמיכה במהירויות של מה בדיוק? של הלוח במעבד אם או המקסימום אובר קלוק שאפשר לעשות למעבד??
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1) מה זה גשר צפוני ודרומי ומה הם עושים 2) מה ההבדלים בין הצ'יפ סטים ואיזה יש 3) ביאזה סוקטים משתמשים המעבדים החדשים 4) 64 ביט אומר שהמעבד יכול לעבד 64 ביט בדופק שעון? 5) מה זה תזמונים של זכרונות?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט GA P35-DS3 ורציתי לדעת אם הוא תומך בזכרונות ddr3 בתוכנת everest רשום שהוא תומך אבל באתר שלהם לא ראיתי תודה רבה דן
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אח שלי חוזר לארץ מNY חשבתי לקנות שם כמה חלקים חשבתי ללכת על אחד המעבדים הבאים 6600\6700 החשב אני צריך עזרה בבחירה לוח אם איזה לוח כדי לקנות ואיזה חברה ואיזה צ'יפסט וגם חשוב שהלוח יתמוך במעבדים הבאים גם אם יש לוח שתומך בSLI וגם איזה זכרונות כדי לקנות
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זה אמור לשמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים, גרפיקה, לכן הייתי רוצה מעבד של AMD, עכשיו הלוח אם אני רוצה שהוא יהיה מצוין שבעתיד אני יוכל לשדרג דברים.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריל לוח אם טוב שיתאים ל 2 ג'יגה RAM DDR800 מעבד:E6600 וכרטיס מסך : 7950GX5 1 GIGA RAM עכשיו אני צריך לוח אם הכי טוב שיתאים לשני כרטיסי מסך ועוד משהו הכי טוב שיהיה עד 1000 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בבקשה דחוף...יש לי בעיה בלוח אני רוצה להחליף ל-ASROCK כדאי או לא? ולהשאר עם ה-945P-S3? -תודה.
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הלוח מבוסס על ערכת השבבים החדשה של NVIDIA ה790 ULTRA מישהו יודע מתי צריך להגיע לארץ? ומה יהיה טווח המחירים שניתן יהיה להשיג אותו ?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח-אם עם מערכת קול טובה, מקודד 1080P ויציאת HDMI. קיים כזה לוח? תודה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מפרט המחשב : מעבד i7 3930 לוח saberttooth x79 כרטיס מסך gtx680 4g Gainward זכרונות g.skill 4*8g 1600mhz ripjawsz ספק crosair1050 כונן Prevail Elite SSD 240GB pny ולשאלה :לא מצליח לקרוא את הזכרונות בתור 1600mhz נקראים רק בתור 1333mhz עשיתי עידכון ביוס מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפני כ-5 חודשים קניתי מחשב עם 1GB זכרון של CORSAIR בתדר 667MHZ ב-650 ש"ח ( כשהמחירים עדיין לא ירדו ) =\ עכשיו אני חשוב על להוסיף עוד 1GB זכרון. ראיתי עכשיו שהמחירים על הזכרונות ירדו, ומחיר של 1GB של החברה TWINMOS גם בתדר 667MHZ עולה ב-קייאספי 235 ש"ח. עכשיו השאלה שלי היא : אם אני אקנה את הזכרון של TWINMOS הוא יעבוד בדואל צ'אנל עם ה-CORSAIR שיש לי? ועוד שאלה: בלוח אם יש 4 סלוטים לזכרונות, ויש לי זוג אחד בצבע צהוב, וזוג אחד בצבע אדום. בשביל שהם יעבדו בדואל צ'אנל צריך לשים את הזכרונות על אותו צבע?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לוח VIA KM400 עם הכרטיס מסך המובנה של VIA. הוא עולה רק 400 ש"ח והוא MINI ATX. נניח שאני צריך אותו למערכת שהיא לעבודה משרדית מינימלית (אימייל וCDים עם תמונות), יחובר אליו הLCD 15" של LG. לקנות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא. אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות... אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי מחשב ישן עם 4 ג'יגה זכרון 2*2048 של G-SKILL CL-4-4-4-12. האם שווה להוסיף זיכרון ישן 2*512 מגה CL2.5 DDR 400MHZ PC3200U. בעצם אני שואל האם זה משהו שיכול לפגוע במהירות או רק להוסיף? אין לי מה לעשות עם הזכרונות לחבר או לא?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על איזה זכרון את ממלצים אחד בחנות ושתים מה יד שניה אני צריך שזה יתאם לזכרון שיש לי החשב ADATA 256 שתי סטקים מהירות 500 http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=91 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8031 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=7976
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש (gap35cds3r) והרצתי ויסטה לפני התקנת הדרייברים של של הלוח. לאחר שניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח המחשב ביקש ממני לעשות REBOOT מהו תהליך ההתקנה הנכון??? אני חייב לפרמט שוב?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 12:36:38 מצ"ב צילום של EVEREST שלא מזהה את הלוח אם[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב ובכמה מעבדים של אינטל וamd בסוג במעבד הזה 3.4H D
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2156&ver=#anchor_os והמעבד הזה: P-4 prescot 630 3.0 2Mb האם שווה לי לחפש ולקנות מעבד מסדרת Pentium D? ואם כן מי מוכר
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יהיה צוואר בקבוק בין PENTIUM 4 PRESCOTT HT 3.0GHZ @ 3.85GHZ לבין הכרטיס 2900GT?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-