מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חמי הביא זכרונות מחו"ל 512X2 של קינגסטון ללא חותמת חברה על הצי'פסט... שחור חלק ללא שום כיתוב? שמעתם על זה פעם? זה בא באריזה מקורית של קינגסטון כולל מדבקה ואחיות לכל החיים. לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהזכרונות האלה כמובן ממש לא משהו ועובדים על T2 ואין סיכוי ל-T1.. מישהו נתקל בדבר כזה פעם?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שיטת סימון המעבדים בשתי החברות די מקשות לפחות בתחום ההשוה של הביצועים. איפה אפשר למצוא מידע שיאפשר הבנה בסיסית של הנושא. אחרי שנים של שימוש בפנטיום 4 מתכוון לעבור ל AMD אבל יש בעיה בבחירת מעבד שיתאים לשימושי. מדובר במחשב בסיסי לעבודות משרדיות ללא תוכנות כבדות או עיבודים מורכבים ובנוסף גלישה רגילה ללא משחקים .
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מבין הבאים ולמה? 1) Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard 2) ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard 3) Asus P4C800 Intel 875P Motherboard 4) ABIT IC7 Intel 875P Motherboard ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה ה clock speed של+ AMD Athlon xp 2000? וכמה זכרון מטמון יש לו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה: לאח שלי יש מחשב פנטיום 4 2.67Ghz ו2 זכרונות של 256MB כל אחד DDR. לי במחשב יש גם 2 זכרונות של 256MB DDR. משום שאני קונה מחשב חדש חשבתי להעביר לו את 2 הזכרונות שיש לי למחשב שלו ככה יהיה לו ג'יגה של זכרון. האם זה כדאי? וגם האם זה מסובך? אני מאמין שאם אני אראה איך זה מחובר במחשב זה לא יהיה כ"כ מסובך.. למישהו יש אולי מדריך בנושא? עריכה: גיליתי שהזכרון שלי פועל במהירות 133Mhz ושל אחי 166Mhz. האם כדאי לערבב מהירויות?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שוב אני עם שאלות לגבי בחירה נכונה עכשיו לגבי לוח אם, מה עדיף לפי דעתכם ? ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P או Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P שניהם מחירם נע סביב 1100 ש"ח פלוס מינוס תודה
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לקחת? שני הלוחות בדיוק באותו מחיר.. ואני מתלבט בינהם. איזה לוח עדיף לOC?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 MB של SAMSUNG שקניתי בזיגזג 400 MHZ - (עלו לי 520 ש"ח) ואני רוצה להחליף אותם בשני סטיקים של 512 MB ( מקסימום כסף שאני יכול להוסיף: 550 בלחץ ) עכשיו אתם מבינים שכמובן אני צריך להחליף בזיגזג אז חברה רק הצעות באתצר של זיגזג. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79_137&page=1&sort=6a מה גם ההבדל בין TWINMOS לבין SAMSUNG ?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1037 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1528 ושאלה אחרונה : מה זה לעזאזל CL ?? תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה. החלטתי ללכת על הלוח הזה - הוא נראה לוח טוב ויש בו את כל הפיצ'רים. השאלה שלי איזה זכרון יתאים לו. ושל איזה חברה אתם ממליצים לקנות. ראיתי את הדבר הזה OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit שנראה לי הכי טוב. השאלה היא מה יתאים לו יותר. כי ראיתי כל כך הרבה דגמים של זכרונות באתרים שונים שזה מבלבל לחלוטין. חלקם באים עם 434 Mhz וחלק עם 400. אם אני לוקח את ה 434 זה ישפר בהרבה והאם זה בכלל נתמך ע"י הלוח שאני קונה? של איזה חברה אתם ממליצים? OCZ נחשבים טובים? אשמח לשמוע ביקורות
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הבנתי שמעבדי אינטל החדשים עם ליבת פרסלר הם מיוצרים בטכנולוגיית 65nm השאלה היא האם יש הבדל נוסף בין המעבדים האלה לבין המקבילים הישנים שלהם ( pentium D 8XX). ראיתי באחת הכתבות שכתבתם שבאמצע שנת 2006 צריכים לצאת מעבדים כפולי ליבה "אמיתיים". כלומר כאלה שגם משתפים ביניהם את זיכרון המטמון מבחינה לוגית. האם הפרסלרים לא עושים זאת ? על אף שראיתי שפיזית לכל ליבה יש זיכרון מטמון של 2 מגה !! ביחד 4 מגה - וזה כבר המון. דבר נוסף - האם הפרסלרים תומכים בטכנולוגיית HT או שגם זה יבוא רק בעתיד. אשמח לקבל תשובות או הפניות לאתרים שיש בהם תשובות לכך.
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נכנסתי לנעה לבדוק מפרט, ראיתי מעבד חדש שיש להם, E2140. 1.6GHZ 800MHZ FSB. תכלס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7708 אף פעם לא שמעתי על המעבד הזה הוא חדש או שפשוט אני לא מכיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
של nf-7 v2.0 לפי החוברת צריך ליצור דיסקט איתחול ולהעביר אליו את הקבצים של העידכון פעם ראשונה שאני הולך לעדכן ביוס... אז קצת עזרה לא תזיק
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המליצו לי על לוח האם הזה באיזה כרטיס מסך מדובר ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
השאלה הכותרת שווה להשקיע עוד 700 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם [attachment deleted by admin…
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
epox- 8k9a kt 400 agp8 usb 2.0 או gigabyte 7vaxp 400 kt usb 2.0 agp 8 איזה לוח יותר טוב ורציני שניהם אני משיג באותו המחיר
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עשיתי השוואה ולא ראיתי ממש הבדלים. מישהו יכול לעזור לי.... (אני מדבר על S3 עם גירסאת ה965)
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר כדאי לי לקנות? Gigabyte K8N-SLI? או? DFI Nforce 4 Ultra Infinity (939) SLI בשבילי זה ממש לא חובה, זה בונוס, אז אל תזכירו את זה. וגם תגידו למה "X" יותר טוב בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות לוח אם למעבד אינטל, עם ערכת שבבים P31 או P35... לא כל כך חשוב לי מיהו היצרן. כרגע יש לי לוח אם של ABIT מסוג NI-8 SLI ואחד המאפיינים הכי חשובים וטובים שיש בו בעבורי בתור חובב שקט מושבע היא האופציה לשלוט על מהירות המאווררים מהביוס (כל המאווררים ולא רק המאורר של המעבד ניתנים להאטה והשקטה באופן ידני - בוחרים כמה מתח מוזרם אליהם. ) אני יודע שלוחות האם של ABIT עדיין כוללים את הפיצ'ר הזה עדיין וקוראים לו OTES, ABITEQ למשל: X38, IP-35 אני מפנה את השאלה למי שמחזיק לוחות אם ג'יגה בייט או אסוס - האם גם בהם יש אופציה כזו? למשל ב /P35/P31 DS3 של גיגבייט... ואני לא מדבר על השקטה אוטומטית אלא ממש על שליטה ידנית שבה בוחרים כמה מתח לכל מאוורר אודה למי ש…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שני המעבדים הבאים: http://skypc.co.il/sg_product~AMD1178~60~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~AMD1176~60~0.htm אותו דבר 4000+ שניהם. אחד הוא athlonX2 והשני athlon רגיל. הכוונה שהX2 הוא כפול ליבה והשני לא? אם כן למה הרגיל יותר יקר? הX2 לא צריך להיות יותר יקר? זה ממש מוזר... לפי מה שאני מבין שניהם כפולי ליבה... התבלבלתי לגמרי
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ויש ברשותי מעבד Intel E6300 (1.86/2M/1066)x וקרור של זלמן CNPS7000C-AlC הייתי רוצה לקנות לוח-אם וזכרון 4Gb בסביבות ה 800 שקל פלוס מינוס (עם עדיפות ליד שניה) ולעשות עליו OC משמעותי (אין לי ניסיון רב, אבל ממש בא לי ;D) הסיבות העיקריות שאני רוצה לשדרג הן לפי הסדר: 1. אני משחק Oblivion עם תוספות של MOD-ים ב- 1280 על 1024 ונראה לי שהמעבד והזכרון הם צוואר הבקבוק שלי 2. אני עובד הרבה עם Adobe LightRoom ו- Photoshop והייתי שמח לקצת התחשבות של המחשב בסבלנות שלי. 3. הייתי רוצה לשחק על משחקים כבדים יותר בעתיד (בעיקר RPG) כמו The Witcher המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: מעבד - AMD64 3000+ (1.8Ghz)x קירור - ThermalTake Big Typhoon לוח - (GigaBy…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אם יש לי ארבע סלואים של זיכרונות 256 מגה בייט במהירות 400 מגהרץ, המהירות תרד ל333 מגהרץ?
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. שימושים: בעיקר צפיה בסרטים ב720P על פלזמה ישנה שתומכת עד 720P. מתכנן להתקין גם NEED FOR SPEED אם יהיה אפשרי להריץ (הרזולוציה ואיכות התמונה במשחק פחות חשובים). כל שאר החלקים קיימים. יתרון לתצורה שתצרוך כמה שפחות חשמל מכיוון שהמחשב עובד 24/7. תקציב: עד 1000 ש"ח. אם ניתן יותר בזול עדיף. נפתח שרשור חדש בפורום המתאים, נא לנעול.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-