מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי. ואני לא יודע איזה? אז ככה, זה המפרט שלי.. AMD Athlon64 3000+ Winchester Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 256x2 DDR 400 אני רוצה להוסיף עוד 512.. השאלה שלי היא כזאת, לקנות עוד 2x256 או אחד 512? וגם איזה חברה? להמשיך עם A-Data או שאפשר לערבב חברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
דיווח חדש ברשת טוען כי דגמי ה-APU העתידיים של החברה מסאניוייל יציעו זכרונות HBM מהירים מובנים על גבי השבב, כמו בכרטיסי ה-Radeon Fury העתיד המסקרן של AMD ממשיך להתבהר. אנחנו כבר יודעים מספר פרטים על ארכיטקטורת ה-Polaris עבור ליבות גראפיות, וכמו כן על ארכיטקטורת ה-Zen לליבות עיבוד – אך דיווח חדש מצהיר כי ב-AMD לא מסתפקים בזאת, ומתכננים לשלב את הטוב משני העולמות האלו במסגרת מעבדי ה-APU (המעבדים המשלבים ליבות עיבוד עם ליבה גראפית מובנית) שעתידים לנחות במהלך שנת 2017. לפי שקופית שהגיעה אל הרשת (ולכאורה אינה מעודכנת במיוחד, משום שהיא מדברת על השקה בשנת 2016 כשהיום כבר ברור ש-APU מבוססי Zen יגיעו רק ב-2017, כאמור), בחברה ישלבו 'ערימה' בודדת של זכרון HBM, ברוחב סרט אפקט…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איזה לוח עדיף עבור מעבד AMD AM2 ATHLON 3500 64BIT 1. GIGABYTE M51GM 2. MSI K9NGM שניהם עם chipset GEFORCE 6100+NFORCE 430 האם כדאי לשדרג את לוח האם למשהו אחר עם הגדלת תקציב בסדר גודל של 100 ש"ח תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מה קורה חברים אז ככה במפרט של המחשב החדש שנתנו לי שמו לי זכרונות של 2000 mhz באתר של אינטל רשום ש ה i5 עובד עם זכרונות עד 1333 dual channel וה i7 תומך עד 1066 ב triple channel אז למה לאזאזל אני צריך 2000 mhz?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מעונין להוסיף 4GB זיכרון למחשב שלי - צירפתי את הפרטים בצילום מסך מ-SIW האם במקרה הזה עדיף סטיק אחד של 4GB או שניים של 2GB? האם משנה ה-CL? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מקור: http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=304&mode=thread&order=0&thold=0
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. הלוח M2N-E של אסוס יתמוך במעבדים מרובעי ליבה של AMD? זה חשוב כדי לשדרג בעתיד. 2. המעבדים הישנים של AMD עם ה90 ננומטר, מה ההבדל ביניהם לבין החדשים של ה65 ננומטר? כי הייתה הורדת מחירים של שניהם אבל אם נגיד תוכלת החיים שלהם יותר קצרה אז הם לא משתלמים כל כך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לא מוצא את זה בביוס. אנא עיזרו...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם ניתן לשים 4 סטיקים של זיכרון בלוח הנ"ל בלי שהזכרונות יפעלו יותר לאט ועדיין יפעלו בדואל צ'אנל?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לוח ABIT P35 וקירור Thermalright MST-9775
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
את המחשב החדש שלי אני קונה במיוחד לאוברקלוקינג, וכידוע, אחד הרכיבים המשפיעים על תוצאות ה- OC הוא הלוח-אם. בהתחלה הייתי נעול על ה- IC7-MAX3 של Abit (יש לי תקציב יחסית גדול, חרף העובדה שחלק מרכיבים אני קונה במחיר מוזל), אבל ההחלטה התפלצה לשני צדדים, והלוח הנוסף שאותו אני שוקל לקנות הוא P4PC800 של Asus. אז קודם רציתי לשאול - איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים נטו? איזה עדיף מבחינת יציבות ויכולות אוברקלוקינג? דבר שני, מה ההבדל בין גרסאותיו השונות של ה- P4C800?, הכוונה לרגיל, ל- Deluxe ול- E. האם השוני מתבטא בביצועים? היה ת'רד בעל אותו תוכן, שמישהו פתח פה לא מזמן, אך לא נתנו לו תשובות חד משמעיות, ולא מספקות על-מנת לבצע קנייה משמעותית שכזו. תודה רבה מראש לעוזרים! 8)
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/intel_processor_breakthrough_biggest_chip_advance_in_40_years/ מסכן אורי-בורי, המעסיקה שלו נגררת טכנולוגית.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם הם מתאימים לאוברקלוק על לוח dfi מעבד ו יניסMushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה תשובה מוחלטת ואם אפשר עם סקירה nf3 250 ו nf3 250GB וישנו nf 3 ultra עכשיו מה ההבדלים והאם זה נכון ש VIA KT800 יותר טוב מה 250... שווה להשקיע 100 שח יותר ולקחת 6600 עם 256 מ'ב במקום 128 מ'ב והאם הוא משתווה ל 9600XT או טוב ממנהו ובכמה אחוזים ? עוד משהו לסוקט 939 K8NS-Ultra (s939 או את ה AV8 (s939) sata,GBL תודה...
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שאלות: אני בשיקולים האם להתכרע על לוח אחר או שמספיק לי הלוח הזה של ג'יגבייט (ל-E8400) האם עם לוח אחר בסגנון האסוס P5K DELUXE או משהו דומה אוכל למשוך יותר OC ואם כן בכמה , והאם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר שמתחילים ב250 ...300 שקל .... ? האם קירור COLLERMASTER PRO 7 מספיק לעבודה באיזור ה 4GHZ (זה בתקווה שאגיע כמובן) ? שאלה אחרונה .... האם ייתן לי משהו זכרונות של 1066MHZ על 800 רגילים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
XFX nForce 680i LT SLI Motherboard CPU Bundle - Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM, Corsair TWINX 2048MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 1024MB) חבר מציע לישלוח לי ב- 1500 ש"ח את כל השלושה מעבד, זיכרון, ולוח אם, האם הלוח מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
במפרט של המחשב כתוב לי זכרון 512 במהירות 667MHZ בתוכנה CPU-Z רשום שהזכרון עובד ב-333MHZ. האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/2006/01/maxtor_diamondm_1.html
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מתכוון לקנות מחשב (מקווה להזמין היום) מ TMS.. התקציב שלי מאפשר לי לקחת את Q6600 ולגמור את כולו, או להשאיר כסף לדברים אחרים. בעיקרון הייתי לוקח E4400 עם OC (כמובן עם גוף קירור) אבל חשבתי שיכול להיות שהשימושים שלי יתרחבו, ואין לי כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. אני לא חובב משחקי יריות אבל אני כן אוהב את Unreal Tournament 2004 לדוג'. אני עורך וידאו מתחיל בVEGAS. אני משחק בכל מיני משחקים פשוטים, גולש באינטרנט , רואה סרטים וכו'. רציתי לדעת באיזה מהשימושים האלו יש/יהיה צורך במעבד חזק יותר מהE4400 ובאיזה שלב של שימוש.. נעזרתי בטבלה באתר שמקושר מהנעוץ והבנתי שלפעולות יומיומיות אין שינוי ניכר בין המעבדים. מתי יהיה? תודה רבה, מקווה שלא עברתי על שום חוק..
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם בידי מחשב amd 1700 עם מיהרות באס של 266mhz ויש לי זיכרון חיצוני בגודל 768mb וכשאני מריץ את תוכנת sandra ואת הבאנצ'מאק MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK מערכת ההפעלה נתקעת אבל אם אני משתמש בתוכנות באנצ'מארק אחרות המחשב עובד בסדר גמור מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב שירים לדיסק audio הוא מזהה אותו כדיסק audio הצריבה מתבצעת בהצלחה, אולם בפועל הדיסק לא מתנגן במערכת, מה הבעיה? יש לציין שצרבתי בעבר בצורב זה דיסקי audio ללא שום בעיה, אולי הגדרה שהשתנתה?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-