מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום תשמעו ראיתי מחשב ניד עם מעבד 1.7GHz AMD Athlon 64 X2 TK-53 / Procesador Dual Core/64-bit המחשב כעיקרון לסטודנטית בשביל גלישה אורד וכדומה... השאלה אם 1.7 כפול ליבה זה מספיק? פשוט אני לא יודע אך להתייחס למעבדי כפול ליבה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כמה גבוה אפשר לטפס עם ערכת השבבים B760? בדקנו את אחד מלוחות האם היוקרתיים אשר מבוססים על ערכת השבבים הצנועה מבית אינטל - ROG STRIX B760-F GAMING WIFIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רכשתי 256MB של ADATA, אך everst לא מזהה את יצרן הצי'פ - לעומת זאת את ה kingmax שלי הוא כן מזהה את היצרן. האם זה סיבה לדאגה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
זה המיפרט שלי כרגע AMD 3200+ לוח אם של FOXCONN X1600P 1GB Ram. עכשיו ראיתי באיזה אתר מעבד 3600 X2. ב260 ש''ח. האם זה יהיה שידרוג משמעותי? ראיתי בבאנצ'ים שהוא אוברקלוקר לא רע ואפשר בקלות להגיע אתו לרמה של 3800 X2. עכשיו האם זה שדרוג שווה כי ת'אמת אני מרגיש שהמעבד כבר לא סוחב.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ של DFI או ASUS או להשיג מתאם של אסוס אם לוח אם ביחד... :-\
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כתבה מצויינת ב MAD SHRIMPS ! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=497&articID=133 תהנו !
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות בלי לאמץ את המחשב (רק אינטרנט) . אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו היתה ל…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אינטל: מעבדים של ארבע ליבות בנובמבר איזה לוח מתאים ???
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תעזרו לי למצוא ביקורות על לוח M2N-E AM2 570Ultra
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מחשב עם מעבד זה, ועלי להתקין עליו לתוכנה מסויימת. התוכנה דורשת משהו שנקרא X86, ולמיטב הבנתי זהו סט פקודות בסיסי של המעבד. בשביל לוודא, המעבד הנ"ל תומך בסט זה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם מעבד סלרון עם לוח שתומך ב-SDRAM. הזיכרון שהיה עליו נדפק (וכבר אין אחריות). השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הזיכרון בזיכרון DDR? (ניסיתי למצוא תשובה לשאלה בסטיקי של הזכרונות, אבל יש שם קצת יותר מדי מידע בשביל לקבל תשובה פשוטה)
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, גיליתי ברשותי 2 מעבדי פנטיום 4 סוקט 478 זהים. כמובן שמייד עלה במוחי הרעיון להרכיב מערכת כפולת CPU אולם לא הצלחתי למצוא מידע לגבי לוחות בקונפיגורציה מתאימה (סוקט 478 כפול). מישהו מכיר דגמים ספציפים שיכולים להתאים? כמובן שאני מחפש לוח איכותי ולא איזה היבריד כושל. תודה, -Z-
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
(המפרט שלי מופיע בפרופיל) כרגע יש לי שני סטיקים של 512MB. אם אני מוסיף עוד סטיק של 1GB אני מאבד את ה-Dual Channel נכון? האם זה שווה את זה?
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קראתי שיש כל מיני באגים בביוס כמו טמפרטורות שגויות ומהירות זכרונות נמוכה ושהעדכון מתקן אותם קראתי את המדריך שלהם אבל זה עדיין דיי מסובך ואני לא רוצה לעשות איזה טעות גורלית מישהו כבר עשה את זה ויכול להסביר לי איך הוא עשה את זה בדיוק ? os:win xp sp2 NTFS bios ver 1.1 (7030) award bios *במחשב הקודם היה לי לוח של GigaByte ועשיתי עדכון דרך הwindows ,יש איזה דרך לעשות את זה גם בלוחות של MSI ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
אני רואה שאתם לא אוהבים כאן את הלוחות של אינטל? הרוב כאן הולכים על ג'יגהבייט . האם זה בגלל האוברקלוק? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strOSs=All&strTypes=UTL&ProductID=1881&OSFullName=All+Operating+Systems&submit=Go%21 תוכנות לזיהוי המעבד. אני משועשע במיוחד מהיכולת לזהות תכונות כמו VT, EIST, x64,hyperthreading,halt state, SSE, נותן גם באס ומהירות מול באס ומהירות מומלצת. cache וכו. יש גם גרסת בוט שאפשר לעלות מdos שזה משהו נהדר. עליתי על זה במקרה, לא שונה בהרבה מcpuz רק שזה כלי רישמי ויותר מעודכן והוא נותן את תכונות המעבד בצרות יש/אין במקום רק מה יש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 MB של SAMSUNG שקניתי בזיגזג 400 MHZ - (עלו לי 520 ש"ח) ואני רוצה להחליף אותם בשני סטיקים של 512 MB ( מקסימום כסף שאני יכול להוסיף: 550 בלחץ ) עכשיו אתם מבינים שכמובן אני צריך להחליף בזיגזג אז חברה רק הצעות באתצר של זיגזג. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79_137&page=1&sort=6a מה גם ההבדל בין TWINMOS לבין SAMSUNG ?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1037 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1528 ושאלה אחרונה : מה זה לעזאזל CL ?? תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מדובר בפנטיום M מקוצץ אבל עדיין מעבד לא רע בכלל למחשבים ניידים "דקים וקלים", תדר עבודה של 1.3 ו 1.4 ג"ה, 1 מ"ב זכרון מטמון, מיוצר בטכנולוגיית ייצור של 90 ננו מטר ומחיר של בערך 100$-130$. במקרה הזה כנראה לא צריך להיבהל מהשם "סלרון", אפילו הייתי אומר שמי שרוצה מחשב נייד מבוסס אינטל עםמ ליבת פנטיום M צריך לחפש את הסלרון M שזול פי כמה מפנטיום M רגיל. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20040831122153.html
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שזיכרון עובד במהירות של הבאס אז הוא בעצם עובד בתדר כפול בגלל שזה די די אר כלומר אם הבאס הוא 200 אז הזיכרון הוא 400 זה לפי ההגיון כך אמור לעבוד זיכרון אבל זכרונות בדרך כלל עובדים מהר יותר מהבאס לא רק פי 2 אלא גם פי 3.. איך זה? ומה הדבר שאחראי לגרום להם לעבוד ככה? תודה ומצטער שפתחתי כמה הודעות במכה פשוט צצו לי שאלות בנושאים שונים..
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין P5K, P5K-V, P5K WS, BILTZ FORMULA ודומיהם? יש פשוט המון מבחר ולא הצלחתי להבין מה בדיוק ההבדלים ביניהם. תוכלו לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בהתחלת הפוסט של המחשב אחרי שהוא מזהה את כונני ה IDE ואת הזיכרון הוא עובר למסךף הבא בו הוא מחכה ומחפש כונני רייד רק אחרי כמה שניותשהוא לא מוצא הוא אומר NOT FOUNT וממשיך (זו לא בעיה) חיפשתי בביוס אך לא מצאתי. איך אני מסיר את המסך הזה ?!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לאיזה מעבד משתווה כל מעבד חדש? לדוגמא - ה E6550, לאיזה מעבד הוא הכי קרוב מהמעבדים הקודמים? (4300, 6300, 6600..) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי E6300 עם 2MB L2 Cache. אבל הוא מ- Revision B2, כלומר - ליבת קונרו שפשוט חסמו לה את הגישה לחצי מהזיכרון. קראתי כבר כמה פעמים על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיסי מסך, ורציתי לדעת אם יש מצב שאפשר לפתוח את הגישה ל-2 מגה האחרים ולקבל E6320? אני באמת לא בקיא בתחום הזה, אז אם אפשר גם לנמק ובלי תשובות סרקסטיות למיניהן זה יהיה ממש נחמד.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מזה ? CAS 2 RAS !? כל הדברים האלו, מה הם אומרים ? מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר את הנושא הזה עד הסוף ? בבקשה תענו תשובות רציניות, לא נראה לי... ולפי דעתי, אלא תשובות של אנשים שיודעים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-