מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הלוח הוא של MSI את זה אני יודע. במחשב מותג של NEC שלא היה שלי.. ומי שהיה שלו לא יודע זה מחשב ישן P3 ... זה מה שהאוורסט רושם : MSI MS-6309 אבל באתר של MSI לא נמצא לוח כזה.. אני רוצה לעשות לו עדכון ביוס על מנת לפתוח את אפשרות ה- OC שכנראה NEC חסמו.. עריכה: לא חשוב נמצאה האבדה עריכה 2 : יש אפשרות לפתוח את אפשרות ה- OC ללא עדכון ביוס ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני קורא באינטרנט ומתקבל הרושם שהלוחות של אינטל הם טובים. אבל אני רואה שמחשבים שמבוססי לוחות אינטל הם זולים לעומת מחשבים אחרים עם אסוס וג'גה בייט . 1. רציתי לדעת האם כדאי לרכוש מחשב עם לוח של איטל P35 . 2. האם אינטל מייצרת את הלוחות האלה או שהם מיוצרים בשוק האפור. תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בקיצור יש לוח אם עם תושבת 754 ויש לו PCI-E? מה שקורה הוא שיש לי לוח אם ומעבד חדשים אבל כרטיס ישן (ראו מפרט) ואני רוצה להחליף כרטיס מסך ל: 1.X800GTO או 2.X1600XT....אם יהיה ל-AGP אז יש כזה לוח אם?,אני אשמח ללינקים
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף 256MB זיכרון. אני לא מעוניין לבצע OC בשום שלב, גם כך אתחיל עוד מעט לעבוד ואקנה מחשב חדש. אז אין טעם להשקיע בזיכרונות ל-OC. משחק במחשב למשחקים. בעיקרון אני מעדיף לא לקנות את הזיכרונות שעולים 170 שקל, כי קצת בבעיה להשיג את הכסף. ב-KSP אני לא יכול לקנות, יעשו לי בעיות עם הוויזה שהיא שלאחותי, מנסיון, וממש אין לי כוח לזה. אז הנה כמה אפשרויות זולות, רק תגידו לי אם הם טובים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1434&products_id=8669 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1496&products_id=9020 אם הם לא טובים (ובבקשה אל תגידו סתם...רק אם אתם בטוחים בזה)...אז אני משער שאצטרך לקנות זיכרונות מוכרים. מה עדיף מבין אלה: http://ww…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. שאר החלקים שיש לי מצויינים. אני רוצה את המחשב עם היחס מחיר\ביצועים הכי טוב שיש. אני אף פעם לא קונה את הדבר הכי חדש - זה לא משתלם. אני גם מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד, זיכרון וכרטיס מסך. שימוש עיקרי - משחקים.. אני רוצה שהוא יריץ טוב את כל המשחקים שהולכים לצאת השנה (Doom3, HL2, Deus Ex 2...) זיכרון הייתי רוצה 2X512MB..
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי לוח an8 nf4 ultra abit אני שם שתי סטיקים של 256mb בסלוטים 1 ו 3 של הלוח כדי שזה שהוא יעבוד ב dualchannel וכשאני בודק ב cpu-z בmemory #channels הוא רושם single למישהו יש מוסג למה אני עובד על סינגל ולא דואל
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב. אני רוצה אותו חזק וטוב.... רציתי לדעת האם כדאי לי ללכת אל E6300 1.86 או על am2 3800+ אני רוצה מחשבים למשחקים בעיקר. אני מעוניין לדעת מה ההבדל ומה כדאי לקחת. נ"ב לקחתי את הכרטיס מסך x1950pro256 משחקים לדוגמא: FEAR COD2... וכו' תודה מראש אבישי
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הם יש לוח אם טוב למערך raid 10 ,האם יש לוח אם שבכלל מאפשר מערך כזה (או שיש צורך בכרטיס חיצוני ) ,מומלץ לוח עם כמה שיותר חבורי sata . יהיה נחמד עם הלוח מאפשר o.c טוב . אני שוקל מעבר ל core i7 אז עם יש לוח טוב בתקציב לcore i7 אז בכלל מצוין . התקציב הוא באזור ה 1500 שקל ,עדיף פחות כמובן . תודה
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הדבילית אבל לוח אם זה הדבר היחיד שאני לא מבין את התרומה שלו למחשב חוץ מחיבורים תמיכה בזיכרונות עד גודל מסוים ובמעבדים. מעבד טוב - משתמש בזיכרון ומריץ הכל מהר. ספק- מספק את החשמל הדרוש למחשב. זיכרון- דרוש כדי למצות את המעבד. כרטיס מסך- דרוש למשחקים ולתוכנות גרפיקה בהתאם לרזולוצית המסך. כרטיס קול- מספק את איכות הצליל לרמקולים ברמה המתאימה. . . . . . . . לוח אם- עוד חיבורים?!???? מה ההבדלים נגיד בין P5GC-MX/1333של אסוס שיש לי ללוח מסוג x38 או p35? אם אני לא משתמש במעבדים מרובעי ליבה אלא בדו ליבתיים שניהם תומכים ב-e8400 שאאני כנראה הולך לשדרג אליו לשניהם יש חיבר PCI חוץ מההבדלים בתמיכה בזיכרון? האם זה בא לידי ביטוי במהירות כמו זיכרון ומעבד? האם ע…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את הכתבה בפינת החדשות של האתר על כך שאינטל מורידה מחירים בשנית. http://hwzone.co.il/news/1211537902/65693/ חפשתי מאמר דומה באנגלית דרך גוגל ואני מוכרח לומר שכל חיפושי העלו חרס. יכול להיות שזה איפה שהוא שם אבל לא מצאתי אף אתר שכתב דברים דומים. בהנחה שאכן הדבר נכון - מדוע אנחנו אף פעם לא רואים את המחירים מתעדכנים בארץ? דברתי עם חנות מחשבים ידועה באזור יהוד ושאלתי האם צפויה ירידת מחירים בעיקבות כל שינוי מחירים של אינטל מעבר לים ותשובתו הייתה לא. כמובן שהוא דאג להסביר לי שצריך להיות רווח מסוים בכל התהליך הזה של הבאת המעבדים ותמחורם וכו'.. כמובן שאפשר לראות את זה כחלק מטקטיקת מכירה אבל העובדות מדברות בעד עצמן - המחירים בארץ גבוהים ב-25% לפחות מהמחירים העדכניים בארה…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor.
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש משהו סביר עם יכולות אוברקלוק עדינות + כ. גרפי (רק ATX ולא מיקרו) יש לי מעבד 820 (לפי המלצתכם במקום 640 לקנות ואני אעשה לו OC ל 830). אני כרגע לא מתכנן לשחק במחשב אבל נעדיף שתהיה האופציה לפחות בעתיד לכן אני רוצה משהו מובנה שאח"כ אפשר לנטרל בביוס ולקנות חדש אשמח לקבל קישורים להצעות מחיר ? אגב... איזה זכרון DDR2 מומלץ (2X256 או 512 יחיד ומאיזה חברה ?)
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מעבד דואל קור E8400.. @ ל-3.6GHZ Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 3600 MHz (7 x 514) זיכרון G SKILL של 4GB ... 800 MHZ לוח אם של ASUS P5Q .. כרטיס מסך של 4870HD רדיון .. יש לי מסך פרוביו 17".. הישנים מלפני 6 שנים..פלטרון...CRT ניראה לי קוראים לזה.. בקיצור.. לפעמים כשאני מעלה משחק חדש.. המחשב ניהיה לי כבד ופתאום אני רואה תמעבד קופץ ל-90 אחוז ניצול האם זהו מצב קלאסי של מה שאתם קוראים לו פקק בקבוק משהו כזה??
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המעבד שיש לי זה CORE 2 DUO E 8500 אני רוצה לוח אם שיתאים לכרטיסים: GEFORCE 9800GX2 ATI 3870X2 ושהיה בלוח אם לפחות 8 חיבורי USB
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כיום יש לי במחשב 256MB של זיכון DDR 266 של קינגסטון. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב - אבל לא כל כל יודע מה לעשות... אני יודע שיש היום זכרונות הרבה יותר מהירים ואני לא כל כך יודע אם כדאי להוסיף עוד 256 מהסוג שיש לי או שבכלל כדאי לקנות 512 של זכרונות יותר מהירים. אני משתמש בלוח ABIT IT7 MAX. מה אתם אומרים? האם ההשקעה בקניית 512 חדשים ומהירים יותר כדאית בכלל - או שאני בקושי ארגיש את ההבדל במהירות? תנו המלצה - לקנות 256 של DDR266 או 512 של זכרונות יותר מהירים? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התיישבנו לבחון את ביצועי המעבד המרוענן של AMD - האם ההשקה הזאת מצליחה להציל אותה מהפסד בתחרות הקשוחה העדכנית?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזה אתר שמשווה אני לא זוכר אותו מימ שיוכל להביא לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/intel_processor_breakthrough_biggest_chip_advance_in_40_years/ מסכן אורי-בורי, המעסיקה שלו נגררת טכנולוגית.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
למי שאין זכרון DDR3 אלא נגיד 2 המעבד לא יעבוד אצלו? גם אם יש לו לוח אם שתומך DDR2-3?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין המעבדים של AMD הכפולי ליבה של Toledo לשל Manchester ויש הבדל גדול בין L2 CACHE 512 KB ל 1 MB ?( יש הרגשה או שסתם לא ממש )
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
גם 1200 וגם 600 המעבד הוא VIA C7-M [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בט'רד אחר שפתחתי, שאלתי על לוח אם סביר וזהו אך היות ואני רוצה שהזכרונות בנ"ל ישמשו אותי בצורה טובה גם בעוד חצי שנה-שנה, אני מחפש זכרונות דיי איכותיים התקציב הוא בערך כ 1600 ש"ח עבור 2 ג'יגה כמובן, 800 מ"ה היום אגב אני משתמש בזכרונות המצויינים של Twinmos TCCD עם תזמונים של 2-2-5-7 הבעיה היחידה היא... DDR1 יש איזה המלצות ? משהו ספציפי שאני אמור לחפש ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-