עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אתה מי מהם לקנות? או אולי יש משהו שיותר משתלם במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  2. דודה שלי קנתה זיכרון מארהב ואמרו לה שבחנות מחשבים שבה היא קנתה את הזיכרון שהוא לא יתאים בישראל לפי טענתם הגירסאות כאן בארהב לא מתאימים בישראל האם זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי לוח אם(יחסית ישן ) שתומך ב DDR PC2100/PC1600. ב "מנואל" שלו רשום - PC1600/ PC2100 Type required. האם אוכל להתקין בו זכרונות מהירים יותר(למשל 667/800 Mhz)? מחירם כחצי מחיר מהזכרונות הנדרשים. דגם הלוח הוא - Biostar U8668 Grand. תודה מראש, of9

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by אבי22,

איך הלוח הזה ב600 שווה? איך זה לעומת . GIGABYTE 945PS3

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב +,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. רציתי לדעת אם המעבד intel duol core 2 e6300 ,1066mhz s775 2mb יתאים ללוח אם של אסוס מסוג - ASUS P5LD2 R2.0 , s775 conroe ddr2 667 - pci-e ? תודה מראש

8. Started by daniel1saida,

שלום יש לי כמה שאלות(סליחה על הבורות) ואם זה לא הפורום הנכון תעבירו 1) מה עושים הBITIM במעבד ? 2)אם מהירות הFSb של המעבד היא 1300 ארי אני משתמר ב800 MGz בזיכרון אז מה זה משנה 3) אך למשל בכתבה של ה לוח החדש של הסוס(58X) יש לו פס של GB 6.7 ורוחב פס של 26 GB 4)מה זה מעבדי זרימה ? 5)מה זה משנה החברה של הזיכרונות במלה יש החריות לכול החיים וכולם אותו דבר לא ? 6)למה ב DDR חשוב לקחת 2.5 cL (ראיתי באיזה פורום) וב DDR2 צריך 5 cL (אני יודע מה זה) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by yotam1983,

שלום לעוזרים, ברצוני לרכוש מעבד חדש. ברשותי מעבד מסוג +Athlon 64 3200 . לוח האם שלי הוא של ג'יגהבייט, התושבת של המעבד היא 939. הזכרונות שלי הם מסוג 3 ג'יגה של DDR 1. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא פוטושופ ומשחקים. (ברשותי כרטיס מסך מסוג GT9800 ). השאלה שלי היא כזו: 1. מהו המעבד המתקדם ביותר כיום המתאים לתושבת שלי? והיכן אפשר לקנות אותו? 2. האם שווה לי לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המעבד לדור החדש? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (גמיש) תודה מראש, יותם

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by alm,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון של A-DATA בגודל של 512 במהירות 400 אבל אני לא בטוח שהלוח אם שלי תומך בו אני חושב שהוא תומך ב רק מתאים שישים ושש השאלה היא האם הארבעמאות יעבוד על המתאים שישים ושש וזה הפרטים של הלוח אם Motherboard Name Octek Rhino P4X266R-A4P Device Description North Bridge: VIA VT8753 Apollo P4X266 Device Description South Bridge: VIA VT8233C אם זה לא מתאים האם בכלל אפשר להשיג לזיכרון של המתאים שישים ושש משהו טוב בזול תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by gal,

אז ככה קניתי עכשיו מערכת של amd ואני נורא מרוצה.עכשיו יש לי לוח של גיגה בייט 7vt600 L וקניתי שתי זכרונות של קינגסטון 256 DDR 400 ויש לי על הלוח 3 סלוטים לזכרונות ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג לעוד 512 בסטיק אחד והאם אני חייב שזה יהיה אותה חברה של זכרונות כי הבנתי שיש לפעמים התנגשויות בין הזכרונות וממש לא בא לי לרוץ חזרה לחנות ולהגיד שהזכרון לא מתאים ועושה בעיות ועוד דבר: בחנות שחשבתי לקנות אין סטיק אחד של 512 של אותה חברה רק ב-256 ואין לי עוד סלוט ספייר אני חייב סטיק אחד של 512 של אותה חברה האם למישהו יש מושג איפה יש חיה כזאת באזור חיפה נהריה קריות?? והאם באמת יש צורך לשדרג את הזכרון שלי האם אני ארגיש בהבדל?? תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. Started by XMB,

שלום לכם אני מרכיב מחשב משרדי שאני נזקק לו לאחרונה ואשמח לדעת איזה לוח עדיף לי לקחת האפשרויות הם: Asus M2A-VM + VGA Socket AM2 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10513 Gigabyte GA-M61PMS2-RH + 6100 n435 VGA Socket AM2 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9334 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3046 תודה לכם (אם יש הצעה אחרת בטווח מחירים הנ"ל אשמח [עד 400 ש"ח כולל כרטיס גרפי מובנה , הלוח הינו למשרד ככה שהרבה ציפיות אני לא מצפה ממנו])

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by doodi111,

מחפש לוח אם שיתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, סרטים והורדות באימיול. מה הכי טוב במחיר הזה?(אין לי כ. קול נפרד)

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  14. אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by comp13,

שלום רב, הגיע לידי מפרט עם מעבד AMD ATHLON X2 5200. אצלכם כל המפרטים רק עם 5000. מה ההבדל? לוח האם הוא אסוס M3A78EMH. גם כן שונה ממה שאתם ממליצים, גם ברמות המחיר הגבוהות וגם בנמוכות.מה המשמעות? תןדה קומפ13

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by banylon5,

הבנתי שזו גירסת בדיקות האם היא אמינה מספיק ? בגלל שזו גירסה ראשונית של המעבד האם יש לה יותר באגים מהגירסה הרגילה הנמכרת לצרכן?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

אהלן מה קורה? יש לי את המחשב שיש במפרט בצד <<< רציתי לדעת אם אני צריך לשדרג את המעבד שלי? כי אם אני מחליף את המעבד שלי אז גם אני מחליף את הלוח אם שלי... מהסיבה הפשוטה שהוא לא תומך במעבדים החדשים. אל תציעו לי OC, בגלל שאני מעדיף לא לעשות OC למעבד שלי למרות שיש לי אחלה טמפרטורות. עוד דבר, איזה לוח הכי טוב מביניהם? ASUS P5B Intel D975XBX Bad Axe ?Gigabyte 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by mentikor,

לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... למישהו יש רעיונות? ד''א התקנתי דרייברים גם מהדיסק וכששמעתי איזה מוזר זה הורדתי מהאתר את הגירסא ה…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש הבדלים מהותיים בקשר ללוחות האלו למטרות משחקים (אני לא עושה כל כך oc) הסתכלתי בנתונים שלהם אבל לא מצאתי הבדלים משמעותיים Albatron k8nf4u nforce 4 ultra Albatron k8nf4x nforce 4x DFI infinity nf4 ultra gigabyte k8nf-9 nf4 939 pci-e MSI k8n neo4-f nforce4 האם יש אחד מבינהם שהוא ממש טוב מהאחרים או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. שלום לכולם. עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice) בתכנון שלי כל המזן עמד הלוח DFI LanParty UT ULtra-D הגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט. אז השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי??? 2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה? נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט. אודה לכם אם תענו בהקדם! תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  21. AMD ATHLON X2 BE2300 1.9GHz 45WATT 512Kbx2 L2 CACHE זהו מעבד מעולה עם צריכת וואט נמוכה של 45W - מושלם למחשבי מדיה בסלון. עד עכשיו מצאתי אותו בחנות אחת בכל הארץ (פנדה) חוץ ממנה אין מקום אחר שמוכר אותו. לא במרכז או בדרום. למה?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by R.W.P,

רציתי להגיד שנימאס לי שאנשים אומרים שהמעבדים של AMD לא טובים ושהם מיתחממים זה שקר!!!! יש לי מעבד 2500+ עובד פצצה!!! עשיתי לו Overclock ל 1910Mghz והוא עובד ב 34 מעלות ושאני טוחן אותו 38 מעלות והוא עובד יציב!!! (עם מאוורר פשוט של Vantec עלה לי כ 80 שקל) הביצועים שלו בידיוק כמו ה 2500 של אינטל ואפילו יותר (חסכתי מאות שקלים!)(לפני ה Overclock) אז אתם שם שאומרים ש AMD לא טובים תפסיקו!! אתם חיים על שמעות נ.ב אני ניתקל בבעיות יותר עם מעבדים של אינטל מאשר של AMD אז תפסיקו גם עם השמועות האלה...

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by A.S.H.E.R,

CORE 2 QUAD S775 3.0GHz Q9650 (משחקים כבדים/גיימרים)

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by alex125,

אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. ביצעתי הזמנה למחשב משרדי על פי המפרט שנמצא במפרטים המומלצים כאן: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 עכשיו הזיכרון שנמצא שם עובד על 400Mhz בעוד שלוח האם, כפי שאני קורא עכשיו ב Manual, תומך במהירות זיכרון של עד 333Mhz: ובסוף כתוב: האם יש כאן טעות ? או שצריך לבצע קינפוג כלשהו על מנת להמנע מהבעיה ? בנוסף, הומלץ שם על מעבד AMD Sempron 2200+ ובספר כתוב שהוא תומך ב: עכשיו אני לא יודע אם הספר פשוט ישן, או שזה אומר שזה כולל גם את ה Sempron ? הכתובת בה נמצא ה Manual: http://www-old.epox.nl/manuals/mu-8kmm3I&%2B10.pdf תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים