עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by CptNoRi,

מיועד לגימינג תקציב 300 - 500 שאר רכיבי המערכת : GTX 570 ASUS I7 2600

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by Shlomi123,

שלום. אני מחפש לוח אם למפרט הבא: Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray 1x4GB Transcend Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA Arctic Freezer 13 Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) Seasonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ואולי יתווספו עוד 2 מאווררים למארז אבל זה לא משנה.. המחשב לא מיועד למשחקים פרט למשחקים בודדים קלים, מה שאומר שהלוח אם צריך להיות בעל כרטיס מסך מובנה יציב שיכול להחזיק כמה משחקים. התקציב של הלוח צריך להיות עד 350 שקלים. חריגה של 30-40 שקלים אם באמת יהיה צורך ללוח אם איכותי. אני קונה מחנות KSP, לכן אני …

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  3. הדור האחרון של מעבדי APU בהתבסס על ארכיטקטורה ממשפחת ה-Bulldozer עשוי להגיע בתוך מספר חודשים, עם תושבת לוחות אם חדשה שתתאים גם למעבדי ארכיטקטורת ה-Zen העתידיים עידן ה-Zen של AMD מתקרב, אבל עד שהוא יגיע עוד יש זמן – ואת החלל עתידה למלא ארכיטקטורת ה-Excavator, הרביעית והאחרונה ממשפחת ה-Bulldozer שהחלה את דרכה כהבטחה עצומה, ומסיימת אותה בקול ענות חלושה עד מאוד. דיווחים עדכניים מהאתר benchlife.info מאשרים כי AMD מתכננת להשיק דור ביניים חדש של מעבדים עם ליבה גראפית משולבת (מה ש-AMD קוראת לו APU) במחצית הראשונה של 2016, תחת השם Bristol Risdge, ועם מספר שינויים מתבקשים: תמיכה רשמית בזכרונות DDR4, שבב Northbridge שמובנה בשבב המעבד עצמו, ליבה גראפית מובנית בארכיטקטורת GC…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם MSI H55M-E21. כיום מותקן בו סטיק זיכרון בודד DDR3 של 2 ג'יגה במהירות 1333. החלטתי לשדרג את הזיכרון ועל כן קניתי סטיק בודד DDR3 של 8 ג'יגה במהירות של 1600. החלפתי אותו המקום הישן והמחשב מתרסט תוך כמה שניות. חשבתי לעצמי שאולי קניתי זיכרון לא מתאים בגלל המהירות ועל כן קניתי כעת 2 סטיקים של DDR3 של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1333. לאחר שהתקנתי אותם המחשב תקוע במסך הפתיחה של לוח האם (הלוגו של לוח האם) ולא מגיב. ניסיתי לשים רק סטיק אחד ופה אני מקבל Blue Screen. האם מישהו יכול לעזור בעניין ? לא חשבתי שזה כזה סיפור גדול תודה,

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. דיווח חדש ברשת טוען כי דגמי ה-APU העתידיים של החברה מסאניוייל יציעו זכרונות HBM מהירים מובנים על גבי השבב, כמו בכרטיסי ה-Radeon Fury העתיד המסקרן של AMD ממשיך להתבהר. אנחנו כבר יודעים מספר פרטים על ארכיטקטורת ה-Polaris עבור ליבות גראפיות, וכמו כן על ארכיטקטורת ה-Zen לליבות עיבוד – אך דיווח חדש מצהיר כי ב-AMD לא מסתפקים בזאת, ומתכננים לשלב את הטוב משני העולמות האלו במסגרת מעבדי ה-APU (המעבדים המשלבים ליבות עיבוד עם ליבה גראפית מובנית) שעתידים לנחות במהלך שנת 2017. לפי שקופית שהגיעה אל הרשת (ולכאורה אינה מעודכנת במיוחד, משום שהיא מדברת על השקה בשנת 2016 כשהיום כבר ברור ש-APU מבוססי Zen יגיעו רק ב-2017, כאמור), בחברה ישלבו 'ערימה' בודדת של זכרון HBM, ברוחב סרט אפקט…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by shtrodel,

חמי הביא זכרונות מחו"ל 512X2 של קינגסטון ללא חותמת חברה על הצי'פסט... שחור חלק ללא שום כיתוב? שמעתם על זה פעם? זה בא באריזה מקורית של קינגסטון כולל מדבקה ואחיות לכל החיים. לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהזכרונות האלה כמובן ממש לא משהו ועובדים על T2 ואין סיכוי ל-T1.. מישהו נתקל בדבר כזה פעם?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by zaroor,

שלום לכם האם מישהו מכיר לוחת של חברת ASROCK במכירות K.S.P אומרים שזה של חברת בת של ASUS ? האם זה נכון ואם כן,האם כדאי בכלל לקחת קנייה של לוח כזה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. מי שמעוניין לקנות מעבד פצצה בגרושים, שיציץ בכתבה הבאה מעבד שעולה 550 שקל עם OC לא מטורף מגיע לביצועים של AMD 3500 ויותר. אגב מדובר במעבד amd 3000 sempron socket 939 http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3000.html (לדעתי אפשר לקנות, להתעלל בו, ובעוד שנה מקסימום לזרוק ולקנות כפול ליבה)

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. באזור ה- 800 עד 1000 ש"ח שיתאים למעבד כמו כן האם יש טעם לשים יותר מג'יגה זכרון עם המעבד הזה? תודה רבה לכולכם וחג שמח :-)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. מצאתי 2 כרטיסים HIGH END שאני לא ממש מצאתי תהבדלים בניהם זה http://shopping.com/xPC-OCZ_Platinum_PC_3200_1024MB_DDR_SDRAM_Dual_Channel_Enhanced_Latency_Memory_2_x_512MB_400MHz_Bus_Clock_Rate_Random_Access_Memory_OCZ4001024ELDCPE_K וזה http://shopping.com/xPC-OCZ_DDRAM_2x512MB_OCZ4001024ELDCPER2_K

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by k_700,

רציתי לשאול מספר שאלות לגביו, ראשית כמה פינים יש לו? האם הוא תומך AGP או pci-express? ואני מתכנן מפרט עם Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY וכרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL האם הוא מספיק טוב ומתאים בשביל המעבד והכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. טוב, אז ככה, אחרי שפרמטתי את המחשב והתקנתי לינוקס גיליתי שהבוטכונטרולר הוא חלק מהביוס ויש לי זיבורד usb, עד עכשיו חיברתי ps/2 כשהייתי ממש ממש חייב אבל יהיה טירוף ללכת כל פעם מחדש לחפש את אותה מקלדת שחצי מהמקשים בה לא עובדים כל פעם שאני מדליק את המחשב, אז שוב פרמטתי, ושוב התקנתי ווינדוס (תאמינו או לא - חוקי) (גם ככה אין משו יותר טוב לעשות ביום כיפור ), דיברתי שעה וחצי עם התמיכה של ברק רק כדי לגלות שחיברתי את המודם לפורט דפוק וחיברתי לפורט השני, ועכשיו אני כאן ושואל אותכם אנשים - האם יש סיכוי, אפילו קלוש שקיים ביוס עם תמיכה במקלדות usb, או שכבר נגזר גורלי להשתמש רק במערכת הפעלה אחת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. למרות שהעליתי כבר את הנושא בעבר, אני עדיין בלבטים: ברשותי כרגע: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE, מעבד P4 2.8 HT, זכרון DDR 2 GB , כרטיס מסך AGP E-VGA 6800GT 256MB. לשאלתי הראשונה: מבחינת ביצועים במשחקים, האם כדאי לעבור PCI-E , ורכוש לוח אם DFI NF4 U , מעבד AMD 3200+ VENICE וכ.מסך 7800 GT ? שאלתי השנייה היא: האם כבר כדאי לרכוש מעבד בעל ליבה כפולה של AMD? אני שוב מציין שענייני העיקרי במחשב הוא משחקים ולא מעבר ( אם יש בכלל מעבר). תודה מראש על הייעוץ המקצועי.

14. ב- bios הטמפ' היא סביב ה- 35 ב- אוורסט 70 למי להאמין ?

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by Etus,

שלום, יש לי סטיק אחד של זיכרון DDR400 256MB של חברת Twinmos. כשאני מעלה את המחשב, רשום לי שיש לי זכרונות DDR400 ורשום בסוגריים 200MHz. לפי מה שהבנתי, הזכרונות האלו אמורים לרוץ על 400MHz... נכנסתי לביוס, ומסומן שם By SPD ורשום 200MHz. זה בסדר, או שאני צריך לשנות את זה באופן ידני ל- 400MHz? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. הסלרון או הפנטיום 3 ו האם אני צריך לפרמט כדי להחליף מעבד עריכה: לכותרת ברורה יותר, נא לשים לב בפעם הבאה

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  17. שלום, החלטתי להוסיף (בעזרתכם האדיבה) 2 סטיקים של 512 מגה של חברת A-DATA. השאלה היא אם הוספת 2 סטיקים של 512 בנוסף לשני סטיקים של 256 יפגעו בתכונת ה-Dual Channel, (הסטיקים הנוכחיים פועלים בDual Channel). והאם פעולה זו תועיל איכשהוא לפעולת המחשב הסדירה (כלומר חוץ מההוספה של נפח הזכרון עצמו). תודה וחג שמח, דוד.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by Elad87,

מה? מי? ולמה? בקרוב אני מזמין מחשב חדש... עם הלוח הזה GA-K8VT800M http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800M.htm# באתר רשום על CoolnQuiet מזה עושה?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  19. כי ככה שמעתי. יש לי את הלוח AN7

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. איך הלוח הזה? כמה הוא שווה יד שנייה? (הציעו לי-עדיין יש אחריות) איה מעבד ירוץ איתו הכי הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. סתם פרט קטן שמעניין אותי, תודה.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  22. האם ניתן להשתמש בלוח FATALITY כשני מערכי RAID0 כלומר 4 דיסקים שמחולקים לזוגות בשביל מהירות ולא בשביל גיבוי MIRROR.... הלוח תומך בתצורת 0+1. האם הוא יכול לעבוד כפעמיים RAID 0???. :s05:

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. שלום, איך הזיכרון הזה: Standard 64M X 64 Non-ECC 400MHz 184-pin Unbuffered DIMM (SDRAM-DDR, 2.6V, CL2, Gold) http://www.valueram.com/config/partsinfo.asp?ktcpartno=KHX3200A/512 נמכר ב300 ש"ח האםשווה את ההפרש לעומת A-DATA תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. מישהו מכיר את המשמעות של כל האופציות החדשות בבורדים של הiCore7 ? ???

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by zwex35,

היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.