עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by יניב קופר,

השאלה שלי האם הלוח הזה תומך ב64 BIT ASUS P5RC-LA חיפשתי ולא מצאתי משהו שמציין זאת אשמח לקבל עזרה

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by crovei,

שלום.. היה לי מחשב ישן (athlon xp 1700+) שלפני כמה חודשים הפסקתי לעבוד איתו.. אבל בכל זאת שמרתי אותו, ובזמן האחרון התחלתי קצת להתעסק במודינג אז לקחתי לו מאווררים.. כבלים.. עשיתי כל מיני נסיונות חיתוך וקיצור כל מני שטויות.. עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לקחת את הזיכרון 256MB שהיה לו.. (http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMcomponent/128Mbit/K4H280838C/K4H280838C.htm זה הלינק למפרט של ה-128.. אבל לי היה את ה-256MB) ולהוסיף אותו ל-512 ושכבר יש לי.. (2 כרטיסי 256.. http://www.hardavenue.com/reviews/crucialpc32001.shtml) קיצור זה יכול לגרום לבעיות כלשהן?.. או יש איזה דרך מיוחדת לחבר אותו?.. (סלוט מסויים?.. כרגע פנויים לי עוד 2 סלוטים לזיכרון..) …

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. איך אני יכול לדעת מה שבוע הייצור של הזכרונות? רשום על המדבקה רק S/N ו PC2-6400 ???

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. יש לי 256X2 ושאני עושה בדיקה אני מקבל רק 4500 למה יש לי מעבד AMD2500 לוח של ABIT NF7 למה אני מקבל רק 4500 אני צריך לקבל קרוב ל 6000 לא ?וזה עובד עלך DUAL ה HD שלי MAXTOR 80 גיגה 8 מגה !!! תודה לעוזרים ! ??? בדקתי בתוכנה PC MARK !!

5. Started by levi_to,

בחוטים של הפרונט פאנל של הכפתורי הדלקה והריסט אם מחליפים את הפלוס והמינוס יכול לקרות משהו ללוח או שזה פשוט לא יעבוד? ומסומן על כל כבל אם הוא פלוס או מינוס?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והיום הרצתי את התוכנה HWiNFO32 בשביל לראות שאכן כל החלקים שהזמנתי אכן קיבלתי. כל החלקים היו בסדר למעט הזכרונות, אני הזמנתי את הזכרונות הבאים: G. Skill DDR3 4096MB (2x2GB) 1333MH/z CL7-7-7-21 Ripjaws וכעת אני מסתכל בתוכנה ורואה שתחת ה TAB של הזכרונות אכן יש 2x2gb אבל ה SPEED הוא 670mh/z במקום 1333mh/z ואני חושב שזה לא תקין. מצורפות תמונות האם זה באמת לא תקין? במידה וזה לא תקין מה אפשר לעשות בנושא? אולי צריך לשנות הגדרות בביוס וזה הכל? האם החנות שמה זכרונות אחרים ממה שביקשתי? תודה לעוזרים עריכה- בנוסף לשאלה הקודמת יש לי עוד שאלה, רכשתי מעבד AMD Phenom II X4 965 3.4GHz הורדתי את התוכנה CPU-z וב Core-Speed רשום לי רק 803mhz במקום 3400mhz…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by 1immortal,

מחליף כרטיס מסך + לוח אם , כרטיס המסך הולך להיות 6800GT , הלוח .... ככה : AMD 939 , nforce 4 ultra רצוי . הולך לעבוד עם 4 יחידות זיכרון , עם מעבד venice , לא מעניין לא כרטיס קול מובנה , לא כרטיס רשת מובנה , SATA 2 ממש לא מעניין אותי , RAID לא צריך ... אוברקלוק , רצוי , אבל רק למעבד , T2 לא ממש יאהב עבודה עם 4 סטיקים , ככה שOC רק למעבד . המעבד עצמו סוגר כרגע בsetup הנוכחי 2.5 על 1.4 , ככה שאני גם לא צריך להשתולל על המתח שלו . כל הסממנים מצביעים לכיוון הinfinity . יש הצעות אחרות שכדי לי לשקול ? תודה .

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  8. יש לי לוח די ישן תומך DDR עד 400 MHZ אני רוצה לקנות קיט של 2 ג'יגה (1G*2) אני רוצה משהו טוב אבל יש לי רק 400 שקל להשקיע אני יכול בכלל להשיג משהו טוב במחיר הזה ? הלוח שלי : abit av8 3rd eye תודה מראש מתן.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. דיווח חדש ברשת טוען כי דגמי ה-APU העתידיים של החברה מסאניוייל יציעו זכרונות HBM מהירים מובנים על גבי השבב, כמו בכרטיסי ה-Radeon Fury העתיד המסקרן של AMD ממשיך להתבהר. אנחנו כבר יודעים מספר פרטים על ארכיטקטורת ה-Polaris עבור ליבות גראפיות, וכמו כן על ארכיטקטורת ה-Zen לליבות עיבוד – אך דיווח חדש מצהיר כי ב-AMD לא מסתפקים בזאת, ומתכננים לשלב את הטוב משני העולמות האלו במסגרת מעבדי ה-APU (המעבדים המשלבים ליבות עיבוד עם ליבה גראפית מובנית) שעתידים לנחות במהלך שנת 2017. לפי שקופית שהגיעה אל הרשת (ולכאורה אינה מעודכנת במיוחד, משום שהיא מדברת על השקה בשנת 2016 כשהיום כבר ברור ש-APU מבוססי Zen יגיעו רק ב-2017, כאמור), בחברה ישלבו 'ערימה' בודדת של זכרון HBM, ברוחב סרט אפקט…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזה לוח-אם כדאי יותר MSI P35PLT COMBO או DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ (של intel או בקצרה Q-35)

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by gggilad13,

האם ניתן לשים 4 סטיקים של זיכרון בלוח הנ"ל בלי שהזכרונות יפעלו יותר לאט ועדיין יפעלו בדואל צ'אנל?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. סליחה על השאלה הדבילית אבל לוח אם זה הדבר היחיד שאני לא מבין את התרומה שלו למחשב חוץ מחיבורים תמיכה בזיכרונות עד גודל מסוים ובמעבדים. מעבד טוב - משתמש בזיכרון ומריץ הכל מהר. ספק- מספק את החשמל הדרוש למחשב. זיכרון- דרוש כדי למצות את המעבד. כרטיס מסך- דרוש למשחקים ולתוכנות גרפיקה בהתאם לרזולוצית המסך. כרטיס קול- מספק את איכות הצליל לרמקולים ברמה המתאימה. . . . . . . . לוח אם- עוד חיבורים?!???? מה ההבדלים נגיד בין P5GC-MX/1333של אסוס שיש לי ללוח מסוג x38 או p35? אם אני לא משתמש במעבדים מרובעי ליבה אלא בדו ליבתיים שניהם תומכים ב-e8400 שאאני כנראה הולך לשדרג אליו לשניהם יש חיבר PCI חוץ מההבדלים בתמיכה בזיכרון? האם זה בא לידי ביטוי במהירות כמו זיכרון ומעבד? האם ע…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by pergola,

עם OC ל 3500-3700MHZ? המעבד לבד. אשמח גם לקישור לכתבה שמראה זאת.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. מדובר בלוח אם של אינטל. אני חושב P3 או P2 .

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by tomer_et,

כיום יש לי במחשב 256MB של זיכון DDR 266 של קינגסטון. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב - אבל לא כל כל יודע מה לעשות... אני יודע שיש היום זכרונות הרבה יותר מהירים ואני לא כל כך יודע אם כדאי להוסיף עוד 256 מהסוג שיש לי או שבכלל כדאי לקנות 512 של זכרונות יותר מהירים. אני משתמש בלוח ABIT IT7 MAX. מה אתם אומרים? האם ההשקעה בקניית 512 חדשים ומהירים יותר כדאית בכלל - או שאני בקושי ארגיש את ההבדל במהירות? תנו המלצה - לקנות 256 של DDR266 או 512 של זכרונות יותר מהירים? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by Denton,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הזכרונות הבאים: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 הם באותו מחיר בשבילי ונועדו למערכת חדשה שלא יהיה בה OC (לפחות לא בשנה הקרובה) הלוח שאני לוקח הוא GIGABYTE GA-EP43-DS3L והמעבד E8400

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by gopher,

אני מתלבט בין 3 סוגים של זכרונות DDR2-800. אני צריך בעקרון 2GB בdual channel. G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual Channel איזה זכרונות מבין אלה הכי שווים ? (הGskill עולים 100 שקל יותר)

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by הנווד,

הבנתי שמעבדי אינטל החדשים עם ליבת פרסלר הם מיוצרים בטכנולוגיית 65nm השאלה היא האם יש הבדל נוסף בין המעבדים האלה לבין המקבילים הישנים שלהם ( pentium D 8XX). ראיתי באחת הכתבות שכתבתם שבאמצע שנת 2006 צריכים לצאת מעבדים כפולי ליבה "אמיתיים". כלומר כאלה שגם משתפים ביניהם את זיכרון המטמון מבחינה לוגית. האם הפרסלרים לא עושים זאת ? על אף שראיתי שפיזית לכל ליבה יש זיכרון מטמון של 2 מגה !! ביחד 4 מגה - וזה כבר המון. דבר נוסף - האם הפרסלרים תומכים בטכנולוגיית HT או שגם זה יבוא רק בעתיד. אשמח לקבל תשובות או הפניות לאתרים שיש בהם תשובות לכך.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by ma4351,

מתלבט מה עדיף מבין השניים, מצד אחד הddr2 זה 6ג'יגה וcl4 אבל הוא 800mhz והוא ddr2 ומצד שני הddr3 הוא 1600mhz והוא ddr3 אבל הוא cl9 והוא רק 4 ג'יגה...מה דעתכם ייתן לי יותר ביצועים? המחיר לא משנה בכלל אז אני מבקש לא להתייחס אליו אל רק לביצועים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. Started by דור28,

השרת אמור להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL SERVER יתחברו אליו 11 משתמשים יעבדו בחשבשבת מה עדיף: CORE I7 920 => בקרוב יגע לחניות Q9550 => איטי יותר מה E8500 אבל 4 ליבות =>האם יהיה להם שימוש? E8500 => מהיר השאלה האם יסתדר לתמרן את כל הנתונים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. המליצו לי על לוח האם הזה באיזה כרטיס מסך מדובר ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by שםטוב,

E8700 החדש מגיע עם 3.5 GHZ האם עם OC ישבר שיא חדש כמובן עם מאוורר איכותי של אוויר

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. איזה בינהם הוא יותר טוב??

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  24. כי אני ממש התקשתי למצא הבדלים בפירוט התכונות באתר

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by schizofreindly,

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. שיפצתי את המחשב שלי לא מזמן החלפתי ספק ל HCG-100 ANTEC ומערכת קירור ל CORSAIR H100. אחרי שהרכבתי את הכל והדלקתי הכל התחיל לעבוד אבל אין POST (כן חיברתי את הספק ללוח אם.) לאחר מכן עשיתי בקרת נזקים על הלוח אם עם זכוכית מגדלת וגיליתי שאחד הדיודות זזה ליד ה IO Controller או Overclock Controller, הלחמתי את הדיודה אבל התקלה לא נפתרה לפני שאני מחליט לקנות לוח רציתי לבדוק אם המעבד עדיין חי אבל אני לא מוצא מעבדה עם לוח X58. אם מישהו מכיר איזו מעבדה שיש לה את הלוח אשמח אם תכתבו, כי אני די מיואש. מפרט: Motherboard: ASUS P6T Deluxe V2 CPU: I7 975 CPU Cooling: CORSAIR H100 PSU: Antec HCG-100 RAM: G.Skill 12GB CASE: Cooler Master Cosmos S

דיונים חדשים בפורומים