עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by source,

שלום לכולם! לפני כ-3 שבועות קניתי מחשב חדש לוח של גיגה בייט GA-8IK1100S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 מעבד אינטל 3.0 גיגה הרץ וזכרונות של קינגסטון 256 *2 400 כוון שהלוח תומך והמעבד ב-ht עכשיו העניין הוא שהמחשב ממש לא טס כמו שחשבתי ואפילו קצת איטי למפרט!!!!! לפני המחשב הזה היה לי פ3 800 עם 512 ומהירות התגובה של הישן היתה כמעט באותה מהירות חשבתי אולי הבעיה היא בזכרונות שאולי לא מתאימים????? עזרה בבקשה אלעד!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by PoHN,

אוקי אז ככה אני מאוד מתלבט בין ASUS לבין GIGABYTE אני רוצה לקחת את ASUS P5Q PRO בגלל שיש עליו קירור ליד המעבד (אני לא יודע איך קוראים לחלק הזה שמה) ויש גם את הEP43 DS3L של GIGABYTE ואין עליו קירור ליד המעבד . איזה השפעה יכולה להיות לזה? ומה כדאי כי אני כבר סגור על מפרט ?(אני הולך לשים כרטיס מסך 1 של NVIDIA זאת העדפה שלי) אני מתכנן OC אבל ממש בעתיד

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  4. טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי במחשב זכרון PQI 256MB DDR333, שני סטיקים, שפועלים בדואל צ'אנל. אני אומר לכם מניסיון שהדואל כן משפיע, עשיתי מבחני ביצועים ויש שיפור ביצועים בדואל של כ30%-40%, למרות שהמעבד פועל בבאס של 533MHZ בלבד. וכשאני באובר ל3GHZ + Dual, יש הבדל של 50-60% מסינגל בסטוק. לכן אני מתלבט, אם לקחת סטיק אחד של 512MB ולקבל פחות ביצועים מבחינת מהירות (או שלא, בגלל ג'יגה), או לקחת שני סטיקים של 256MB, אבל אז אין אפשרות לשדרג בעתיד [כלומר הסלוטים יהיו תפוסים]. פשוט הזכרון DDR זול מאוד בזמן האחרון ונראה לי שכדאי לנצל את זה , כי יכול להיות שהמחירים יעלו בקרוב. דרך אגב, אם אני אקח 2 סטיקים של 256MB של ADATA וישים אותם כזוג שני בדואל, מה הסיכויים שיתעוררו בעיות?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by gil678,

רכשתי מעבד AMD athlon 64 3000+ אבל יש בעיה, מהירות המעבד אמורה להיות 3.0GHz אך כשבדקתי במאפייני מערכת וב dxdiag היה רשום שמדובר ב 1.8Ghz התקשרתי אליהם והם אמרו שכל מהירות של הגרסת המעבד הזה יופיע כ1.8GHz שאלתי אותם איך לבדוק איזה מהירות מעבד הם הכניסו למחשב הם אמרו להוריד CPU-Z אך גם שם כתוב 1.8GHz האם זו רמאות? אם לא אז איך אני בודק מהי מהירות המעבד.. תודה

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by crazyfunk,

שלום, אני מריץ האקינטוש ורוצה לקנות מחשב חדש לעריכה - תקרת תקציב 15 אלף. בפורומים של הOSX86 ממליצים על הBadAxe2 כי הוא עובד בתאימות יחסית והחומרה שלו מזוהה דיי בקלות ע"י מערכת ההפעלה... כמו גם העובדה שהוא נחשב לאמין ויציב. (זה מה שהם אומרים) אני כרגע מתכנן לרכוש עמו את הQ6600 המפורסם וברגע שיירדו מחירי הPenryn לעבור ל45nm בקלות. 1. שאלתי היא האם הBadAxe2 תומך בדור החדש של מעבדי אינטל? 2. כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר אליו ואיך הוא עם raid? ובכלל אשמח לשמוע ביקורות שלכם עליו... אני לא אובר-קלוקר עצבני.. אולי אשמור את האופציה הזו, וכן אעשה איזה אובר קלוק רגוע.. בגדול חשובה לי יציבות ותאימות לדור הבא של מעבדי אינטל 45nm. חשבתי בגדול על הP35 כי הבנתי שהוא מאוד טוב וכן תואם …

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by hen1235,

האם יש זכרונות 8GB בשני סטיקים (4GBX2) שפועלים ב-Dual Channel? מה זה Quad Channel? האם DDR3 נכנס כבר חזק לשוק ומומלץ לקנות אותו במחשב חדש? חוץ מכל השאלות אני מחפש 4GB זיכרון שיהיה טוב ל-OC די מאסיבי. התקציב עומד על 700-800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. איך ה-O/C שלו? האם הוא ייתן ביצועם טובים יותר במשחקים? לא מזמן היה באתר של טום ביקורות על לוחות NFORCE 2 שתומכים במעבדים החדשים של בארטון עם ה-400 FSB והוא היה לא רע. אם יש לכם ביקורות זה יעזור תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Oranili,

לוח אם ללא מעבד מה קורה לו?. שאין מעבד ומדליקים? הוא לא מגיב? . מעבד על הלוח אם בלי קירור מה יכול לקרות ? . תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by benor,

מה אתם אומרים עליהם? ביחס ל- Winbond ול- Geil. זה הסוג שאני מדבר עליו: Hyundai Electronics HYMD232 646A8J-J A209153E 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 up to 167MHz) (CL2 up to 133MHz) ואני לא מתכוון מבחינת אוברקלוק! אלא מבחינת איכות.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום אחרי כמה תהיות אני צריך עזרה.המפרט הבסיסי שלי הוא כזה מעבד אופטרון 939 175 עם 2 זיכרונות קינגסטון על לוח אסוס.אני עוקב בדבקות אחרי ירידת ה DDR 2 והא יותר זולים ויותר מהירים מה DDR 1. שאלתי היא כזאת : למה חשובים התדרים החדשים??? אני לא משחק ולא מבצע אוברקלוק.אולם אני רוצה מחשב חזק. אם אני מוסיף זיכרון בנפח 4 גיגה על המחשב הקיים (400 מהצ) אני לא משנה הרבה מלבד שידרוג הזיכרון.אולם אם אני מחליף את כל המחשב כלומר לוח מעבד וזיכרונות אני קונה זיכרונות יותר זולים אבל גם לוח אם ומעבד חדשים.בהתחשב שאני אמכור את מה שיש לי כרגע.... האם העניין כדאי?? המהירויות החדשות ממש קורצות אבל אני לא יודע למה צריך אותן.כדאי לעבור ל AM2 או לחכות לחדשים של AMD. הכל עניין של המחירים המאד אטרק…

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by RGod,

משיהו שמע או ראה בנצמרקים על הלוח הזה לוח אם טוב ?מתאים ל OC ?מה מהירות הBUS המקס?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Shafan,

שלום שמי ירון אני מעוניין להתחיל לעבוד עם תוכנות כבדות של תלת מימד. ברשותי מחשב שזקוק לכמה שידרוגים. המפרט של המחשב הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 -X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid[-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan המסך- VIEWSONIC VP171 LCD אני חושב לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים: Leadtek NVIDIA Quadro4 900 XGL או PNY Quadro FX 1000. יש לי מספר שאלות: 1. האם ג'יגה זיכרון מספיק או שיש טעם להוסיף עוד שת סטיקים ולשדרג ל-2 ג'יגה זכרון ? 2. האם המעבד חלש מדי ? או שיש אפשרות לאובר…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by sh9696,

שלום, רניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון TWINMOS 667 משום מה גיליתי שזה עובד רק על 533. מה אני צריך לשנות בביוס כדי שזה יעבוד על 667? לוח P5B תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by HDMI,

האם הזכרונות הללו טובים ? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=407552 מה עדיף 2GB בסלוט 1 או 2 סלוטים של 1GB ? שאלה 3 לשם מה אדם צריך 4 GB זכרון ? היום עם כל הדברים מגיע ל- 700MB ובמאמץ קשה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Smooouken!,

אהלן מהו הצ'יפסט הטוב/מתקדם/מומלץ ביותר עבור מעבדי AMD ולאילו מעבדי AMD הוא מתאים? בסס, נמק הדגם וכו'...

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by koriat,

ראיתי כבר בכמה הודעות שמדברים על oc ושיש מעבדים שיש להם את ולאחרים אין אשמח להסבר קצר או להפנימה להסבר תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. שלום, כשאני מוסיף סטיקים של זכרון אני צריך להגדיר בביוס שהוספתי זכרון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  19. כרגע יש ברשותי לוח אם של MSI : RS410M H (MS-7173( ומעבד E6300 BOX. אני רוצה להחליף לוח אם ולשפר ביצועים, כמו כן הייתי מעוניין להוסיף זיכרון. המלצות?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by zaroor,

מישהו יודע מה ההסבר של PCI EXP במוד-4 ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. האחריות הניתנת היא מטעם החנות... אני לא יכול לפנות ליבואן בגין בעיות אחריות למינהן..

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  22. ואיך הוא יהיה בעבודה שוטפת בווינדוס,במשחקים? ואני רוצה לעשות אוברקלוק קל למעבד (ככה עד באס 310,320) יספיק?

• 12 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by xpo,

איזה לוחם אם מומלץ ל AMD SOCKET AM2? חשבתי על ASUS M2N-E, יש המלצות למשהו אחר? 1. מה הכוונה שרשום stepping? 2. במעבדי אינטל בדר"כ רשום הבאס, למשל e4300, 800mhz, s775 וכו', ב 4800+, מה הבאס? מה משמעותו? 3. מה זה FSB? מה הוא אומר? תודה. ---- ונזכרתי רגע במשהו שרציתי לשאול על זכרונות - 4. מה הכוונה שרשום CL5-5-5-15 ומה טוב יותר, הקודם או זה CL4-4-4-12 ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  24. זה הגיע מהחנות בצורה כזאת נגיד 6 מקומות כתום-שחור-כתום-שחור-כתום-שחור אז היה זכרון בשחור הראשון ואז בשני הכתומים זה נראה לי לא סימטרי ושמעתי משהו שצריך שכל הזכרונות ישבו באותו צבע אם רוצים טריפל צאנל אז הזזתי את כולם לשחורים זה נכון? קרוסייר 1600 6 גיגה על אסוס החדש P6T שתומך בקור 7

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by amit16114,

הזמנתי זכרונות של טוויסטר מIQPC ועכשיו מסתבר שאלו בכלל זיכרונות של טווינמוס אבל מהסדרה הרגילה. עכשיו כדאי לי לקחת את הזכרונות מהסדרה הרגילה? או לקחת כבר משהו אחר? זכרונות גם ddr667 יספיקו לצרכים שלי. פשוט הטווינמוס טוויסטר היה קורץ לעין ולכיס. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים