עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hen1235,

האם יש זכרונות 8GB בשני סטיקים (4GBX2) שפועלים ב-Dual Channel? מה זה Quad Channel? האם DDR3 נכנס כבר חזק לשוק ומומלץ לקנות אותו במחשב חדש? חוץ מכל השאלות אני מחפש 4GB זיכרון שיהיה טוב ל-OC די מאסיבי. התקציב עומד על 700-800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. Started by Gilo2005,

Abit IC7 Max 3 איך הוא מומלץ למשחקים?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. השאלה כפי שמופיעה בכותרת. מה התוצאה שצריכה לצאת ב- PCMARK05 עם מעבד 3500+ A64? אני קיבלתי ב-PCMARK05 3483 וזה בלי ה OC... כמה בערך אני צריך לקבל עם המעבד והמפרט שלי? האם זה נחשב טוב ? מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם...תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  4. כותרת, חשבתי על גיגה בייט EP45-DS3R. או על ASUS P5Q או גרסאת ה - PRO? מה אומרים? שימושים בעיקר לעבודה של חישוב מתמטי, VMWARE ואולי טיפה OC. יבגני

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. שלום לכם חברי המקצוענים, רציתי רק לוודא הרכבת 3 כרטיסי הזכרון בצורה הנכונה. יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם: ga-ex58-ud5 הנה ההסבר בסבר המוצר: האם לפי מה שאני מבין מההסבר זה שאם אני מרכיב נגיד 3 גיגה שמחולק ל-3 כרטיסים. אני צריך להרכיב ביציאות 1,3,5 שבלוח ?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  6. היום בצעתי ניקיון למאוורר ולגוף קירור של המעבד, הניקיון היה כנראה קצת יותר מידי ממה שהייתי צריך. לאחר שחברתי הכל מחדש הפעלתי את המחשב אני רואה שהמעבד התחמם יותר מידי - בזמן מנוחה (שאני לא נוגע במחשב) הטמפ' היא בסביבות 40, אבל כשאני פותח חלון מסויים הטמפ' ישר קופצת בשלוש -ארבע מעלות ויורדת בחזרה - דיי לאט, והבעיה הגדולה היא במשחקים הטמפ' ישר קפצה ל-62 מעלות אז ישר דפקתי ריסטארט למחשב. השאלה שלי היא מה לעשות - אולי פגעתי במשחה הטרמית? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג חדשה? תודה מראש. דרך אגב רק בשבוע האחרון התחלתי להכנס לפה באופן קבוע - אתר מצויין אנשיים טובים כל הכבוד. אני הפכתי להיות משתמש קבוע באתר.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by darkman,

ראיתי אצל חבר שהמתח הוא 1.81V זה הרבה?! כי הוא מתלונן על ריסטים ואני חושב שהמעבד שלו מתחמם יותר מידי

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. ביום שני מגיע לי מאמריקה ה e6300 והזכרונות G.Skill 1gb [512x2] 800mmhz PK עכשיו אני הולך לקנות פה בארץ לוח אם ..... חשבתי על ה ds3 או 4 וראיתי הרגעעע מלא תרדים עם ה G.skill ובינהם ה PK שעושים בעיותת והייתי אומר שאני דיי מבואס מזה... ואין אפשרות כבר להחליף. מה אני עושה ? איזה לוח לקחת משו.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by sh9696,

שלום, רניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון TWINMOS 667 משום מה גיליתי שזה עובד רק על 533. מה אני צריך לשנות בביוס כדי שזה יעבוד על 667? לוח P5B תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. אממ זה המעבד שיש לי עכשיו: כרגע רצות לי התוכנות: Mozilla Firefox, Skype, explorer (2 תיקיות), icq (pro), windows media player, mIRC ו Photoshop אוקיי אז ככה הפוטושופ בקושי זז לי, זאת אומרת אפשר לעבוד איתו אבל הוא די איטי מה שאני רוצה לדעת זה האם AMD 3800 DUAL CORE יריץ את כל התוכנות האלה יותר טוב ואף תוכנה לא תהיה איטית אבל לא רק עם פוטושופ אלא גם עם משחקים כבדים שבזמן שאני ישחק בהם ירוצו ברקע עוד תוכנות כמו חלק מהתוכנות שציינתי וגם ברור שאני לא רוצה שזה יהיה המקסימום.. מקווה שהייתי ברור ותודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

השאלה היא כמה מתח אפשר לתת לDDR2 ברגיל וכמה הלוח נותן?? (למשל BH-5 דרשו מתח של 3V בשביל לתת בראש...) עוד שאלה...עשיתי את הVCORE על הלוח השאלה היא האם המוד תופס גם לבורד??

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  12. n force 3 לא תומך ב SLI ובטח שלא ב PCI EXPRESS אני פוחד שעוד שנתיים בערך יפסיקו לייצר AGP כפול8 האם זה בסדר אין לי מה לדאוג הלוח אם הוא של ג'יגה בייט AGP כפול 8 זה כם טוב ויישאר טוב??

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by sigarilos,

שלום לכולם. אני חדש בפורום והיתי רוצה לקבל עצה לפני רכישת מחשב חדש. היתי רוצה לקבל חוות דעת על מעבדי אינטל החדשים ה 64-bit. וכמו כן היתי רוצה לדעת עד כמה חשוב גודל ה Cash memory. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. יש לי מעבד P4 2.6HT Intel 875P Chipset עם לוח אם P4C800 Deluxe של ASUS ועם ג'יגה זיכרון של מאקסטור ולאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל X800XT של TUL ואני רוצה לשדרג למעבד חזק יותר ל 3.4 או 3.6 השאלה היא האם זה אפשרי לעשות את זה והאם בכלל זה כדאי? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועי המחשב או שאני אקבל את אותם התוצאות שאני מקבל עכשיו עם המעבד הנוכחי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by eladnahum,

קניתי מחשב חדש ובינתיים לא רציתי לקנות כרטיס מסך בנפרד כי אין לי שימוש בגרפיקה כל כך בינתיים. חיפשתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה והציעו לי את הלוח אם הזה: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL (קודם כל מה אתם חושבים עליו? חח) דבר שני, אמרו לי בחנות שאם אני אקנה כרטיס מסך בנפרד על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אז הביצועים של הכרטיס מסך שקניתי בנפרד יפחתו... זה נכון?

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by Rin,

shalom kolam , ma a evdel ben PCI-E x16 verison 1 le version 2? a im ze taot lakhat loah em im version 1 la karis Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample im loah a ze http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2952 laahlif loah le girsa 2? toda me rosh

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by koraldon,

שלום, רכשתי 256MB של ADATA, אך everst לא מזהה את יצרן הצי'פ - לעומת זאת את ה kingmax שלי הוא כן מזהה את היצרן. האם זה סיבה לדאגה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by Idanp,

msi 661fm2 series איך הוא?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by gshhar,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה המעבד החדש של אינטל(3 ג'יגה),עם ה-800 HZ ומה ההבדל בינו לבין ה-3.06 עם ה-533 HZ? ואיך הוא בכלליות?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. שלום, יש את הלוח Asus P5N7A-VM, שהוא נחמד אבל לא מזהיר, הוא יספק את הנדרש - FHD. אשמח להמלצה נוספת בנושא. כמובן שטווח המחיר צריך להיות זהה - 675 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. זה הגיע מהחנות בצורה כזאת נגיד 6 מקומות כתום-שחור-כתום-שחור-כתום-שחור אז היה זכרון בשחור הראשון ואז בשני הכתומים זה נראה לי לא סימטרי ושמעתי משהו שצריך שכל הזכרונות ישבו באותו צבע אם רוצים טריפל צאנל אז הזזתי את כולם לשחורים זה נכון? קרוסייר 1600 6 גיגה על אסוס החדש P6T שתומך בקור 7

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. אינטל: מעבדים של ארבע ליבות בנובמבר איזה לוח מתאים ???

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  23. יש לי חלקים למחשב חדש נגיד שחיברתי הכל כמו שצריך ונבדק ונבדק שוב ושוב שהכל במקום אני לוחץ על החשמל ומה אמור לעלות לי? כאילו מה סדר הדברים? (הלוח הוא של ASUS P5WD2 E-PREMIUM ומעבד אינטל D930 ספק של HEC WIN550W) ואם אני יכול להשאר על הגדרות של הביוס הרגיל? כאילו בלי להגדיר כלום? תודה וסליחה על הבורות.... (ובבקשה בלי הצעות יכולת לקנות ככה וככה וזה עדיף על זה כי כבר החלקים נמצאים ביד!)

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  24. אז ככה, לחבר שלי יש לוח אם ישן, זה הדגם: 775i945GZ והוא רוצה להוסיף עוד 1GB, אני צריך לדעת כמה זה יעלה (כי אני לא סגור על המהירות של הזיכרון) ולחבר כרטיס 9600GT, ואני שמתי לב שהPCI-E שם פועל על X4, איך הכרטיס ינוצל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח הזה וללוחות של IBM בכלל: למה הלוח הזה או שזה כללי אצל כל הלוחות שלהם הפוכים פשוט המכסה של המחשב נפתח הפוך החיבורים של המקלדת עכבר וכד' בצד ימין ולא שמאל וכנ"ל לגבי החיבורים של החשמל SATA ועוד. האם הלוחות שלהם נחשבים לטובים? אמינות? מהירות? נוחות? למה לא נתקלתי כל כך בלוחות שלהם האם כי הם לא טובים או סתם לא נפוצים? למה הפתיחה של המחשב שונה מכל פתיחה רגילה הביוס לא בDEL ולא בשום כפתור אחר יש רק save and rescue משהו כזה בלחיצת enter. (נ.ב הדגם הוא 8169W2K כמו שכתוב בכותרת כמובן)

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים