עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם..רציתי לשדרג את הזכרונות שלי ואני ממש מתלבט בין שני סוגים..אז ככה קודם כל בדקתי בהרבה אתרים והגעתי למסקנה שG.SKILL נותנים תמורה מעולה למחיר ומה גם שהם מגיעים עם צלע קירור מולבש עליהם לקירור יעיל יותר.. אני מתלבט בין שני סטים בסה"כ ..יש לי לוח ASUS P5ND2-SLI והוא תומך בDC עד 667.. עכשיו חשבתי לקחת סט 2 גיגה של חברת G.SKILL 2*1GB במהירות של 800MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 חשבתי על סט זה משום שעוד חודשיים-שלוש אני מתכנן החלפת לוח אם..ורציתי זכרונות שאני יוכל "לחיות" איתם לאורך זמן ולא להתחיל עוד חצי שנה לשרדג ואז עוד הפעם..והסט השני הוא פשוט במהירות של 667 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 עכשיו אם אני מגי…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by summer,

שלום, יש לי כרגע 2GB DDR800 עם XP. אני רוצה להוסיף עוד 2GB אבל לא יודע אם הם יעבדו טוב יותר עם עוד 800 או שזה לא משנה ואפשר להוסיף עוד 2GB של 1066. אני מודע לכך שבמקרה הטוב XP יזהה רק 3.5GB אם לא 3GB. עוד שאלה היא בנוגע ל WIN7... אולי עדיף לי כבר לקנות עוד 2x2GB ואז יהיו לי 6GB כי מערכת ההפעלה יוצאת בעוד מספר חודשים...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by carock,

איזה מהלוחות יותר טוב ובמה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by liron58,

למה רשום לי בצד אחד 1400 mhz ובצד השני 2.80mhz

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. שלום לכולם. עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice) בתכנון שלי כל המזן עמד הלוח DFI LanParty UT ULtra-D הגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט. אז השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי??? 2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה? נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט. אודה לכם אם תענו בהקדם! תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by nim901,

היום אני מזמין גיגה זיכרון (512x2) ואני צריך עצות, חשבתי על 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - SINGLE SIDE אבל מה ז"א SINGLE SIDE? וזה יהיה טוב ל OC (אולי יתבצע אבל לא בקורב!) המערכת היא p4 1.8 על באס 100 מכפלה 18 ולוח אם IS7-E איך זה יהיה?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

אני הולך לקנות מחשב חדש ובחרתי זכרון של סמסונג(256/512 3200) אבל אני רואה שממליצים פה על זכרון של חברת GEIL ושל WINBOND אז מה באמת עדיף לקחת? מה ההבדל ביניהם? עוד משהו בקשר למעבדי AND מה עדיף THOROUGHBRED או BARTON ומה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום לכולם קיבלתי הצעה להחליף את המערכת שבחתימה למערכת מבוססת אינטל: מעבד פנטיום 4 B - באס 133 512K נורטווד 512 מ"ב זיכרון הלוח אני עדיין לא יודע איזה אני אקבל (כנראה לוח פשוט יותר ממה שיש לי) כל שאר החלקים ישארו אותו דבר. מה לפי דעתכם עדיף? פנטיום 4 2.4 או AMD אתלון XP 2500+

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by ras81,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PCI=RISER-FLEX&cart=11098074791471413〈=heb

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  10. שלום לכולם , אני יודע שהלוחות שיש נכון להיום ל 775 של INTEL תומכים רק PCI-E . האם ידוע לכם שאמורים לצאת לוחות בקרוב שיתמכו AGP או שניהם יחד ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by The-Star,

היי חברס היום התקנתי עוד שני גיגה נוספים במחשב שלי כך שיש לי 4gb זיכרון , כשנכנסתי ל everst שמתי לב שהוא מודיע לי שיש לי "רק" 3584 מתוך 4000 למישהו יש מושג לאן "אבד" חצי גיגה ? תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by Freddy,

מרוב שעמום של יום שישי (כן כן כן, בטוח גם לכם יש אותו), נכנסתי בביוס והתחלתי לחפש ללא כיוון מסויים. ייש ברשותי לוח של גיגה בייטס 8s651mp-rz. לאחר חיפוש של כמה דקות נתקלתי באופציות הבאות: cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T מה האופציות הללו אומרות? הם טובות/רעות? שינויים שלהם יגרמו ל....? למה לשנות? אם כן.... המחשב שלי עובד ב OC מ 2.0 מגה הרץ ל 2.5. תודה רבה לכל העוזרים. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. אני יודע שהתחרות של גיגהבייט הסתיימה ממזמן אבל בזמנו שמתי לב לכך שמתוך רשימת הזוכים ישנם 2 זוכים ישראליים כאשר לפחות אחד מהם רשום פה בפורום. אז בתור שירות לחברי הפורום. הנה הם שני הזוכים: 1) בלוח אם GA-8ANXP-D (מבוסס על ערכת השבבים 925X), כרטיס מסך GV-RX60X128V (מבוסס על ATI X600XT לאפיק PCIe), מעבד אינטל פנטיום 4 מסדרת ה-5xx ושני סטיקים של זכרונות DDR2 בנפח 512MB כל אחד מתוצרת Corsair זכה המשתמש nadavP3. 2) במעבד אינטל פנטיום 4 (לא מפורט באתר לאיזו תושבת) זכה המשתמש filon (קורא לעצמו גם Dmitry). מאחר ורק המשתמש הראשון זכה בפרסים מעניינים וגם רק הוא רשום בפורום שלנו אולי נוכל לבקש ממנו שייכנס לטופיק ויפרסם כמה תמונות של המערכת החדשה ואולי אפילו קצת תוצאות של מבחנים. א…

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. מה טמפרטורות נורמאליות לe6300 במנוחה (שום תוכנה כבדה לא פועלת ברקע) עם קירור סטוקינג?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. רציתי לדעת אם יש חיה כזו: לוח למעבד איי אם די, שיהיה על רמה. עכשיו, בלי כרטיס רשת מובנה, בלי כרטיס קול מובנה, ובלי כרטיס מסך מובנה. שלא יעבור את ה 440 שקל ככה, יש כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  18. אוקי אז ככה.. איך הסדרה שציינתי תסתדר עם משחקים כבדים כגון קרייסיס ,קוד4 ,ביושוק וכו' (עם כ.מסך חזק,ומספיק זכרון) הסדרה הזאת יכולה לייצר צוואר בקבוק?(ואם כן,כל הסדרה) עכשו איך הסדרה שציינתי בסתם עבודה במחשב(ווריד,מוזיקה,סרטים,גלישה וכו'). ... תודה מראש! דין.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם ..! יש לי מחשב דיי ישן (אבל טוב אני אוהב אותו).. החלפתי לוח היום בעקבות בעייה מסויימת שהיתה לי מ asus p4s-x ל- intel 865 דיי פשוטים.. עכשיו, הלוח "החדש" הינו משומש ונלקח מהחשב של אחותי .אז כשחיברתי הכל והפעתלי אני מקבל 800 מגה הרץ פחות מהמקור... גם בביוס וגם במאפייני המחשב שלי... ראו תמונה ותעזרו לי בבקשה... תודה מראש!!! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 01:44:41 בבקשה עזרה[attachment deleted by admin]

20. Started by yarkoni,

אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by ward,

אני כבר סגור על מחשב חדש אבל , אני מתבלבל רק בעניין של מעבד ולוח 1- Athlon 64 5200+ ‏AMD ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, והמערכת השניה Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore GIGABYTE 945GCMX-S2 *************************************** איזה משתי המערכות עדיפה , אני יודע שהAMD עדיפה בסטוק .. ואני מתכוון לעשות OC !! האם ההפרש בביצועים משמעותי או שיש למערכת של אינטל פוטנציאל יותר טוב לשדרוג עתידי !! ולפרט באופן כללי על המעבד של אינטל בגלל שאני רואה שהוא לא C2D אבל מבוסס CORE! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by bitoNNz,

יש לי לוח אם MSI pt8 neo-sr זה לוח אם ממש ישן רציתי לדעת אם אני יגדיל את הRAM לג'יגה אם הוא יתמוך ויעבוד כמו ג'יגה או שימשיך לעבוד כמו 512..

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by poltergeits,

יש לי את הדכרונות האלו : דף מוצר >> http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php עכשיו אני לא מבין למה המתחים שרשומים שם כלכך גבוהים , מה זה אומר שאני צריך לתת להם 2.55 וולט כשבביוס כל מתח מעל 1.65 נחשב לחריגה .???? דבר נהוסף קצת קשה לי להבין ואני מקווה שאחד ולתמיד יתבהר הנושא , לפי מה שאני יודע שתיזמונים נמוכים יותר נותנים זמן תגובה טוב יותר אז למה כשהורדתי תיזמונים ל - 2.5-3-3-6 קיבלתי ביצועים גרועים בהרבה במבחני הבנצמקים (500 נקודות פחות ב3DMARK03) ,וכאשר החזרתי לתזמוני היצרן מספר הנקודות הועלה שוב . עכשיו במידה ואני רוצה להמהיר רק את הזכרונות (ואני יודע שזה לא קשור לפורום הזה) חוץ ממתחים מה עוד אני אמור להעלות/להוריד ?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by zoloboy,

איזה תוכנה טובה נותנת לי אינפורמציה על הזכרונות והמעבד?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. איזה לוח עדיף לי לקחת אם אני קונה מחשב למשחקים? GA-K8NSNXP-939 להרחבה על הלוח : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-245&depa=1 או GA-K8NS Ultra-939 להרחבה על הלוח http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 מה הכי כדאי לי לקנות לצרכים שלי?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים