עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ביצעתי הזמנה למחשב משרדי על פי המפרט שנמצא במפרטים המומלצים כאן: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 עכשיו הזיכרון שנמצא שם עובד על 400Mhz בעוד שלוח האם, כפי שאני קורא עכשיו ב Manual, תומך במהירות זיכרון של עד 333Mhz: ובסוף כתוב: האם יש כאן טעות ? או שצריך לבצע קינפוג כלשהו על מנת להמנע מהבעיה ? בנוסף, הומלץ שם על מעבד AMD Sempron 2200+ ובספר כתוב שהוא תומך ב: עכשיו אני לא יודע אם הספר פשוט ישן, או שזה אומר שזה כולל גם את ה Sempron ? הכתובת בה נמצא ה Manual: http://www-old.epox.nl/manuals/mu-8kmm3I&%2B10.pdf תודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר הראוי לחלקים הבאים כאשר הם יד שניה ( יש לציין עם אחריות ל3 שנים , וברשותי 3 חודשים גג) 1. Abit NF7-SL v2.0 2. AMD Barton 2500 512 cache + Volcano 12 תודה !

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש ואין לי כל כך מושג איך לאבחן בדיוק מה מותקן בו , הזמנתי שני סטיקים של זכרון 667 1 גיגה כל אחד, הייתי רוצה שתעזרו לי לדעת האם מה שמותקן זה מה שהזמנתי ,הזכרונות של TWINMOS . כמו כן האם הטמפ של המעבד תקינות ,הצילום נלקח בעט רוגע ללא עומס תוכנות ממשי. כמו כן ה VOLTAGE של המעבד קופץ כל הזמן האם זה אמור להיות ,וגם כל הקטע של CLOCKS ב CPU-Z תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by Aviko,

יש לי דוד שעובד באינטל, ולכן, אני יכול להשיג כל מעבד שארצה בפחות מחצי מחיר... רציתי לדעת, מה המרובע ליבה הכי טוב הכי משתלם, שהכי יתאים לצרכים שלי (אם בכלל)?? עם זאת רציתי לקבל מידע אודות לוחות אם תואמים, משתלמים, ומתאימים לצרכיי (שוב, חייב שיהיה של Intel). הצרכים שלי: אני מתעסק המון עם תוכנות לכתיבת תוכניות כמו Visual c# express ותוכנות אופיס, אני גם חושב שאני גיימר לא קטן, ואני מפיל על המחשב המון משחקים כבדים, שאני ממש חושב שידרשו כח עיבוד גבוהה ממה שיש לי כרגע ( ראו מפרט [Amd Athlon 64 +3200 VeniceCore]). המון המון מוזיקה ומדיה בכלל: סרטים, מוסיקה, מצגות שונות. אינטרנט, והרבה!!! עכשיו: אל תתחשבו בקירורי סטוק, כי הם יוחלפו למערכי קירור טובים יותר, כנראה קירור מים. לא מתו…

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  5. יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Clash,

מחפש לוח אם עד 800 ש"ח חובה: *תמיכה ב - SLI *תמיכה ב - PCI Express 2.0 *תמיכה במעבדי Quadcore (ספציפית אני משתמש ב - Q9300@3ghz) אשמח לשמוע הצעות (בנוסף עדיפות לחנויות כמו GOLDTOP או KSP משום שהם קרובים אליי)

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by kobi_af,

Asus P4P800 Se תודה רבה צריך דרייבר אודיו ללוח הזה , מצטער אם עברתי על החוקים אבל לא רשום....

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by D135,

האם במהלך החודש-חודשיים הקרובים תהיה ירידת מחירים צפויה במעבד הQ9450? אני מדבר על ירידה למחיר כמו 1400-1500.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by who_Cares,

WINBOND, TWINMOS, GEIL, CORSAIR לOC די גבוה (210+) איזה זיכרון הכי טוב ומשתלם?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by RGod,

צריך לוח ל P 4 1.8 לביצוע OC תנו לי המלצות חברה .....וגם המלצה לזיכרון אם אפשר תודה .. המעבד הוא ב BUS 400 ..חחח קצת ישן .

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  11. א)הלוח הטוב ביותר לשני ליבות (מפנדה) לא SLI לא ל OC אבל שיהיה לוח מעולה ב)האם שווה כפול ליבה ג)מה המצב שכפול ליבה עובד בו כרגע (ללא תמיכה ב 2 ליבות ) 3.8Ghz או איטי יותר ג) האם כפולי ליבה הם גם 64 ביט? ואם לא אז אולי ה 64 ביט עדיף תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by tphss,

מדובר על MSI NEO2 PLATINUM על זכרונות CROSAIR TWINX. זה המחשב המדובר: http://www.anandtech.com/mysystemrig.aspx?rigid=28875 מההתחלה שבניתי את המחשב וזה לא פעל על DUAL CHANNEL, ניסיתי את כל אפשרויות השילובים של הסלוטים של הזיכרון, שום דבר לא פועל וזה נשאר SINGLE CHANNEL. אין לי רעיונות אחרים חוץ ממה שעשיתי כבר, למישהו יש רעיון אחר למשהו שאני יכול לנסות?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב (פירסמתי גם בפורום מפרט וכל הדברים האלה...) רציתי לדעת אם כדאי לי בינתיים לקנות ג'יגה דידאר למחשב ראיתי שזה ממש זול פחות מ200 שקל השאלה אם אני ירגיש שינוי כי עכשיו הכל ממש ממש איטי אני פותח ויזואל סטודיו לוקח לו כמעט דקה לעלות (רציתי לדעת אם זה קשור לזיכרון או שהשידרוג לא יעזור כי גם המעבד מאט וכו') ואם כדאי אז רציתי לדעת אם הוא תומך איך אני יכול לדעת? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  14. שלום, לפני כמה זמן כבר נשרף במחשב ישן (7 שנים יש לו..) הלוח אם מכיוון שהייתי דפוק ושמתי לו זכרונות של DDR2 אז השאלה שלי היא איך אני יודע אם הזכרונות נהרסו גם או לא? (אם הם לא נהרסו אני יכול להשתמש בהם במחשב שלי אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם שום נזק למחשב כי הוא יותר חשוב מהמחשב של הלפני 7 שנים חח) איזה עוד חלקים יכלו לההרס חוץ מהלוח? תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. שלום לכולם! רציתי לשאול אם יש לי דיסק קשיח וצורב DVD שניהם בחיבור SATA, איך אני מחבר את הדיסק ואיך את הצורב. אני מתכוון לסדר האם צריך לחבר ב- SATA0 את הדיסק וב-1 את הצורב, או שהסדר לא משנה? לפי מה שאני זוכר ב-IDE, היה PRIMARY ןSECONDARY וגם בהם היה SLAVE ו- MASTER, האם כך זה גם ב- STA? תודה רבה לכל המשיבים.

16. קניתי מחשב חדש, הגיעו אלי כל החלקים מלבד הזכרונות שאני אמור לקחת מKSP (החלקים קניתי מנועה) הזכרונות שבניתי עליהם הם A-Data pc4000 512X2 שעולים לי 1200 שקל (יכלתי לקנות בנועה, אבל זה היה עולה לי עוד 300 שקל - מחוץ לתקציב) בכל אופן לKSP נגמר המלאי של הזכרונות האלה והמלאי הבא אמור להגיע עוד 10 ימים - לפחות (יש לציין שהם אמרו שיגיע השבוע, אז מי יודע מתי באמת זה יגיע) האם שווה לי לחכות לזכרונות? או אם כדאי לי ללכת על זכרונות אחרים (OC גדול מתוכנן והמחשב הוא 3200+ 8kda3j)

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  17. אחד מהלוחות הולך להיות מורכב עם Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 ועם הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 השאלה איזה לוח יותר טוב ואם זה המקסימום והאם הזכרון הזה מעולה בשביל הלוחות האלה או שאפשר לקחת משהו יותר מהיר ויותר טוב אין פה התחשבות לכסף, קחו זאת בחשבון

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by משה פרץ,

אתמול ראיתי תוכנית בערוץ ההיסטוריה איך התחילו המחשבים הראשונים היה ממש COOL . זיכרון 1MB היה פעם עולה 5000$ ידעתם ? דיברו על IBM על APPLE ( היה פעם יותר מוצלח מ IBM ) אטארי גם להיט עם מעבד MHZ 1 ... שווה לצפות בזה שוב יש שידורים חוזרים של זה .

19. Started by kentaro,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_76_2376 תתקנו אותי אם אני טועה אבל ההבדל היחיד פה זה הMHZ נכון? או שמא אני מפסיד פה איזה פרט?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. חברי הפורום שלום, זאת אולי תישמע לכם שאלה מוזרה, אבל החלטתי לשאול אותה בכל מקרה. ברשותי לוח Gigabye GA-7VA, שרשמית (לפי האתר) תומך בזכרונות עד DDR333 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-7VA%20(Rev%201.0).htm כמו כן ברשותי זיכרון DDR400 תוצרת חברת Elixir, שמזוהה ע"י EVEREST כ Nanya M2U25664DS88B3G-5T. http://www.elixir-memory.com/product_elixir.asp?pro_Name=elixir&pro_Class=All&pro_Type=All כפי שניתן לראות, הזיכרון הוא אכן DDR400. התיזמונים שלו, אגב, הם: 2-2-2-6 ב 266MHz 2.5-3-3-7 ב 333MHz 3-3-3-8 ב 400MHz את הזיכרון אני מפעיל ב 266MHz כדי שיהיה ביחס 1:1 למעבד (AXP 2000), לא הצלחתי להפעיל את הזיכרון ב DDR400 (המחשב לא עלה), ב DDR333 אין בע…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. זקוק לעצת מבינים בתחום בקשר ללוח אם מחברת אסוס בלבד למפרט הבא: כרטיס מסך evga GeForce 8800GT 512MB SSC מעבד אינטל: E6750 intel core 2 duo זיכרון: 2GB 800MHz בתודה מראש במחיר של עד 800ש"ח =]

22. ערב טוב , לא יודע אם זה הפורום הנכון..אבל לא מצאתי משהו תואם.. אני מתכונן לרכוש מחשב ויש לי כבר מפרט פחות או יותר סגור..הבעיה היא שהלוח במחשב אינו מגיע עם יציאת FIREWIRE (שמבחינתי היא חובה בגלל כרטיס קול חיצוני לערכית מוזיקה ב-CUBASE) . ראיתי שמוכרים כרטיס FIREWIRE חיצוני בעלות נמוכה. השאלה האם עדיף בכל מקרה לשנות במפרט את הלוח ללוח תומך (אני מעדיף שלא בגלל שהלוח שבחרתי מוכר לי ממחשב אחר) , או שאפשר להסתדר עם כרטיס FIREWIRE חיצוני (מבחינת איכות\אמינות) ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Gilo2005,

Abit IC7 Max 3 איך הוא מומלץ למשחקים?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. שלום, יש בידי את המחשב הנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי, את הדרייברים לכרטיס מסך מצאתי.. אבל אני לא ממצליח למצוא דרייברים ללוח אם, אני חייב את זה כי הUSB לא פועל וצריך את הדרייבר.. בקשה אם מישהו יכול לעזור למצוא לי אותו אני אשמח מאוד, תודה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  25. חבר שלי מחזיק בכרטיס מסך Geforce 6600GT AGP הוא רוצה לקנות לוח אמ של ג'יגה בייט s-939 אשר תומך ב-AGP האם קיים כזה לוח אם? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים