עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dsbaja,

בתקציב של עד 700 שיכלול כרטיס רשת וכרטיס קול המ הכי מתאים ומה הכי כדאי. שיהיה גם דואל, טוב לאובר קלוק וכדומה תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by STRENGTH,

יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  3. שלום לכולם , אני יודע שהלוחות שיש נכון להיום ל 775 של INTEL תומכים רק PCI-E . האם ידוע לכם שאמורים לצאת לוחות בקרוב שיתמכו AGP או שניהם יחד ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  4. מה HT ב AMD? (זו לא תכנולוגיה שיש רק לאינטל?) מה זאת אומרת מהירות דרך הHT? משהו מוכן להסביר לי מה כתוב כאן בבקשה כי אני חושב שאני מבין את המושגים אבל כנראה שלא ??? והבקר הזה זה אומר שלמעבד אין דאול צ'אנל? או שזה דווקה אומר שהמעבד עובד במהירות אפיק של 800 (יענו צריך 400X2) ואם כבר התחלנו אז נסיים "64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache" מה זה אומר חוץ מזה שיש למעבד 64K בL1 שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני רוצה לדעת מה הבדיל בין שתי המעבדים האלו מה כדי לי לקנות יותר את AMD Athlon 64 3400+ Mobile או את AMD Athlon 64 3400 ומי מהם טוב יותר לאוברקוליניג? תודה

6. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by brk2k,

שמעתי שבגלל ש-AMD מוציאה ליין חדש יופסק הייצור של כל המעבדים המסומנים כ2700+ ומטה... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  8. אני קונה מחשב...מה כדאי לי 3.0 pentium4 or amd 64 3000+

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by coco,

וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. ואני לא יודע אם הוא לRDRAM או לDDRAM מישהו יודע???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_793&products_id=3707

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  11. בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by gta_man,

שלום! יש לי במחשב 1 ג'יגה זכרון פנימי ואני רוצה להוסיף כך שיהיה לי 2 ג'יגה.. יש לי 4 זכרונות של 256MB כל אחד ולכן אני אצטרך להוריד לפחות שניים מהם כדי שיהיה לי שני ג'יגה..האם זה יעשה בעיות כלשהן? דבר שני-חשבתי על לקנות חבילת זכרון 2GB של שני סטיקים 1GB כל אחד בדואל צ'אנל.הבעיה היא שאני לא יודע אילו זכרונות כדאי לי לקנות..כולם עולים הרבה כסף..חשבתי על משהו עד 1300 ש"ח בערך,של חברה טובה ומוכרת כמו OCZ לדוגמא..יש לי טכנולוגית זכרון DDR PC3200,והלוח שלי תומך עד 4GB זכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על זכרון שכדאי לי לקנות.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by GHOST,

טוב חשבתי לשדרג ל2 ג'יגה זיכרון כרגע יש לי 512X2 (פרטים במפרט) השאלה שלי היא אם אני יוסיף עוד 2 סטיקים של 512 או שאני יחליף ל2 סטיקים של ג'יגה? כלומר האם יש יתרון בביצועים לאחת מהאפשרויות והאם הוא משמעותי?

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  14. שלום רכשתי לוח ASUS P5W DH DELUX ורשום על הלוח שהו תומך קונרו. בשביל להיות בטוח האם אפשר לדעת לפי מדבקות או כל זיהוי אחר איזו גירסאת ביוס מותקנת על הלוח ? תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by swisaavi,

עוד מעט יהיה לי לוח אם dual 775 vsta, ויש בו 2 סוקטים של ddr2 והוא קולט עד 667mhz. אני רוצה לקנות זיכרון שיספיק לי להריץ משחקים כבדים באופן חלק, אבל שיעלה לא יותר מ 700 שקל. אני לא יודע אם 1 ג'יגה יספיק לי, אז אני מתלבט אם לקנות 2 זכרונות של 512 שיעבדו לי כדואל צ'אנל, או ג'יגה אחד למשך כמה חודשים עד שאני יקנה עוד ג'יגה. ובקשר למהירות, יש הבדל גדול בין 533mhz ל 667mhz? ובין כל ה CL 2,3,4,5? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. 667MHZ tranced 1G*2? זה מה שקיבלתי בהצעת מחיר... *הסתכלתי בזאפ ויש שם זיכרונות שנקראים TRANSCEND נראה לי שהם התכוונו לזיכרונות האלה, איך אם?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. מכיוון שיבואן Kingston אינו מיבא לארץ קיטים של שני מודולי זיכרון יחד ולטענתו אין שום הבדל בביצועי המחשב בהרכבת שני מודולים נפרדים רציתי לדעת האם זו גם דעתכם (נסיונכם) דורון

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by sahargt,

אח שלי חוזר לארץ מNY חשבתי לקנות שם כמה חלקים חשבתי ללכת על אחד המעבדים הבאים 6600\6700 החשב אני צריך עזרה בבחירה לוח אם איזה לוח כדי לקנות ואיזה חברה ואיזה צ'יפסט וגם חשוב שהלוח יתמוך במעבדים הבאים גם אם יש לוח שתומך בSLI וגם איזה זכרונות כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Intel Celeron D 2.53 סוקט 775 (510 ש"ח) או AMD SEMPRON 64 BIT (2800+) סוקט 754 (480 ש"ח) אני מבקש דעה אובייקטיבית.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX ואני רואה באתר של NVIDIA כמה דברים שרלבנטים לגבי (יש לי AMD) : NFORCE4 NFORCE4 AMD\INTEL X16 NFORCE4 FROFESSIONL איזה מהם להוריד ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. אין סוף לשידרוגים נכון ? >>> אז הינה שאלה יש לי מחשב חדש עם המיפרט שמופיע בכרטיס מה המשמעות האמיתית לשידרוג מ 2G ל 4 ....מה זה יתן לי בתכלס? זה יהיה מורגש בכלל ? כרגע אני משתמש במערכת ההפעלה XP פרופשיונאל >> עוד לא רוצה לעבור לויסטה THX

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by bigwave,

בואו נגיד שהיום זכרונות עם מהירות 667 cl5 (ללא OC) עושים את העבודה כמו שצריך, מפעילים יפה מאוד את המחשב עם עומס תוכנות ומעלים בלי שום בעיה משחקים כבדים. האם לדעתם, בעוד שנה שנתיים יהיה עדיפות לזכרונות 800 cl4 בהעלאת משחקים ותפעול המחשב עקב הטכנולוגיה המתקדמת?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. קודם כל-עשיתי חיפוש אז לא להתנפל! במידה ופיספתי משהו שלחו לי קישור לדיון אבל אני כמעט בטוח שלא מצאתי את מבוקשי... ולשאלה: נכנסתי לביוס ראיתי שהזכרונות שלי עומדים על AUTO ואני מניח שזה בעצם אומר שהתיזמונים מתחים וכו' נבחרים אטומטית... ראיתי אפשרות לשים את זה על ידני-שזה אני לא רוצה.. והיתה עוד אפשרות לשים את זה על SPD...מזה בכלל? זה מומלץ? על מזה יכול להשפיע?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. שלום חבר'ה אני צריך לוח אם מעבד וזיכרון.. בתקציב של עד 2500 ש"ח... חשבתי על: conroe e6300 gigabyte GA-945G-S3 וזיכרונות כלשהם של 1 ג'יגה .. במהירות של 667 או 533.. אשמח לשמוע את דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים...!

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  25. מצאתי בבית 2 זכרונות 16mb/72pin עם PCB שכתוב עליו POWMEM 736 ועוד כרטיס זכרון RDRAM 128MB/800Mhz של סמסונג הכרטיסים חדשים לגמרי,כמה יכול להיות השווי שלהם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.