עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by noam,

קניתי את הלוח הזה למעבד Athalon 64 3000. יש שם אפשרות של D.O.T. שזה ראשי תיבות של Dynamic Overclocking Technology, שהלוח אם מבצע לבד OC אם הוא רואה שיש עומס על המעבד. מישהו מכיר את זה? שווה לנסות את זה או שזה סתם?

2. שלום!!! אני מתכוון להביא מארה"ב לוח אם+כרטיס מסך, ורציתי לשאול מה הם ההליכים שעלי לעבור עם כניסתי לארץ? מה אני מחוייב לשם אם בכלל? מ"ס? מע"מ? אני צריך להצהיר במכס? האם יבדקו את זה בכלל? אם יש איזשהו פרט שלא ציינתי והוא רלוונטי, אנא תגידו לי אותו בכדי שאני אדע....

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by nitsanroz,

איזה לוח אם של ASUS אתם ממליצים לקנות למעבד E6750 החדש? ומה אתם אומרים על הלוחות עם רשת אלחוטית מובנית? שווה? כדאי?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by zombie,

האם במישחקים ישנים נגיד מ2005 ומ2006 שהם לא תומכים בריבוי ליבות....אני יקבל 2?או 1? והאם זה מספיק?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by ward,

אני כבר סגור על מחשב חדש אבל , אני מתבלבל רק בעניין של מעבד ולוח 1- Athlon 64 5200+ ‏AMD ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, והמערכת השניה Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore GIGABYTE 945GCMX-S2 *************************************** איזה משתי המערכות עדיפה , אני יודע שהAMD עדיפה בסטוק .. ואני מתכוון לעשות OC !! האם ההפרש בביצועים משמעותי או שיש למערכת של אינטל פוטנציאל יותר טוב לשדרוג עתידי !! ולפרט באופן כללי על המעבד של אינטל בגלל שאני רואה שהוא לא C2D אבל מבוסס CORE! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  6. שלום אני מחפש לוח אם בתקציב הנ"ל, כמובן ללוחות אינטל. שני דברים שאני מחפש בלוח - קודם כל, צ'יפסט X38 ו-DDR2. דבר שני, אני מתכנן לקנות קירור במיוחד ל-North Bridge, אז שיהיה קל להוריד את הקירור סטוק של הלוח-אם (כולם מגיעים עם קירור במחירים כאלו?). (אני מתכנן לעשות OC, ד"א). תודה. (אבקש לא להגיב ב-"למה בכזה מחיר" וכד' :\)

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by mikitimsit,

האם אני יכול להשים עליו מעבד Athlon 64 X2 4200+ Socket 939וAMD נכנסתי לאתר של הלוח אבל אני לא מצליח להבין מי שיכול לעזור לי שיגיב תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. ספיד פאן לא מזהה לי את המחשב מה אני יכול לעשות

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. שלום לכולם. קניתי ראם של OCZ 800MHz וכתוב שהתיזמונים שלו זה 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי אותו והפעלתי את המחשב התוכנה CPU-Z מזהה שהתדר הוא 800 ושיש שני סטיקים של ג'יגה אבל כתוב שהתיזמונים הם 5-5-5-15... איך אני גורם למחשב לזהות את התזמונים הנכונים? לוח אם- ASUS M2A-VM קישור לזיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  10. אז ככה...חובה פיירוייר... הזיכרונות הם 2GBX2 של גיסקיל במהירות 1000.... רק בחנות SKYPC חשבתי על ASUS P5KE/WIFI-AP...מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by XGALX,

המפרט: Q6600 8800GT OC P35 והזיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 עכשיו לשאלה.. האם הזיכרון הנל יריץ את הויסטה מהר? אם לא כמה להוסיף? אחרי שתגידו לי כמה להוסיף אני יוסיף תקציב.

• 11 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by makmal,

שלום לכולם אני מחפש זכרונות עבור לוח GA-P35C-DS3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 מכיוון שהוא תומך גם DDR2 וגם DDR3 אז חשבתי בהתחלה ללכת על זכרון DDR3 Corsair TWIN3X2048-1333C9 2GB (1GBx2) 1333Mhz DDR3 DIMM ב-180$ http://www.corsair.com/products/go.aspx?pn=TWIN3X2048-1333C9 אחרי שבדקתי קצת ראיתי שזיכרון DDR2 1066 לא נופל מזכרון DDR3 1333 http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/ddr3_6.html#sect0 לכן החלטתי ללכת על Kingston HyperX 2GB (2x1GB) PC2 8500 DDR2 1066 2G RAM KHX8500D2K2/2G ב-100$ http://www.valueram.com/datasheets/KHX8500D2K2_2G.pdf מה דעתכם? המחיר גם משחק תפקיד תודה!

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, כיום יש לי שני זכרונות של 512 במהירות של 400MHZ שעובדים בDUAL DDR. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של גיגה. האם כדאי(מבחינה שהשני גיגה לא יהיו DUAL DDR) ועל מה אתם ממליצים במחיר סביר(200 ש"ח)? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. מה עדיף עם כרטים מסך 8800GT, לוח אם של ASUS P5E או של MSI P7N SLI אין כוונה להשתמש בשני כרטיסי מסך ואין כוונה ל OC. תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. שלום אני קורא באינטרנט ומתקבל הרושם שהלוחות של אינטל הם טובים. אבל אני רואה שמחשבים שמבוססי לוחות אינטל הם זולים לעומת מחשבים אחרים עם אסוס וג'גה בייט . 1. רציתי לדעת האם כדאי לרכוש מחשב עם לוח של איטל P35 . 2. האם אינטל מייצרת את הלוחות האלה או שהם מיוצרים בשוק האפור. תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by danielhasan,

רציתי לדעת אם VISTA תומך 4GB כי שמעתי מטכנאי של חבר שהוא לא תומך הוא אמר ש VISTA תומך עד 3GB תודה.

17. שלום רב. נשרף לי הלוח אם והמעבד. אני מחפש לקנות לוח אם (חדש, לא מיד שנייה) שיתאים לזכרונות שיש לי (DDR 400) האם עדייו ניתן למצוא בשוק לוחות אם לזכרונות הנ"ל? וכמו כן, לוח אם עם יציאת AGP (כי הכ.מסך שלי מהלוח אם שנשרף הוא AGP) עד עכשיו מצאתי לוחות אם שאומנם מתאימים לזכרונות DDR400 אבל כולם בלי יציאת AGP (כגון זה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9 אבל אני מחפש לוח אם עם יציאת AGP כי חבל לי לקנות לוח אם בלי יציאת AGP ואז הכ.מסך שברשותי ילך לפח תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  18. למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. (עם מעבד E8400) הבחירה שלי: לוח אם ASUS P5Q DELUXE כ- 900 ש"ח הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות אפשר לחברה אחרת אבל אני ממש מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  19. ^^ לא זה לא קשור לתמיכה טכנית נא לא להעביר- אני לא מחפש פיתרון לבעיה ^^ שלום לכולם.. אתמול קיבלתי את מסך המוות ולאחר שבדקתי את קובץ הDUMP גיליתי שזה כנראה בגלל memory corruption הפעלתי את המחשב מחדש עם דיסק של MEMTEST וגיליתי שגיאות בזיכרון. זה לא העניין. העניין הוא שזה כבר קרה. זה קרה בהתחלה כשקניתי את החלקים של המחשב והיו לי המון בעיות ובסוף גיליתי שגיאות בזיכרון, החנות החליפה לי אותם והמליצה בביוס לתת להם +0.2V וזה נפתר. עכשיו זה קרה שוב (ולא נגעתי במתחים של הזיכרון). שני דברים שמעצבנים אותי. 1, למה לעזאזל זה צריך לקרות? כאילו ואם הייתי רוצה לבצע OC (ואני אכן מתכנן כזה דבר) אז בטח הייתי מתחרפן? 2, האם יתכן שאלו זיכרונות בעייתיים באופן ספציפי? מישהו התנסה איתם? הנה קישו…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by OuTsIDe,

תיראו יש לי את גירסת ה F3 ב EP43-DS3 שלי ויש כבר F8 http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2846 הלוח לא ממש עושה לי בעיות פשוט כשה אני ניכנס ל CPUZ הוא מראה לידברים לא ממש נכונים כמו זיכרון הוא כותב לי DDR3 בימקום DDR2 וגם נגיד ב GPUZ הוא מראה לי שיש לי אפיק PCIE 1.0 כשה ביכלל יש לי PCIE 2.0 וב EVEREST ביכלל הוא כותב לי בלוח אם UNKNOWN משהו כזה...כאילו שהלוח לא מזוהה...כדאי לעשות?ואם יש מדריך כי זאת פעם ראשונה שלי...תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by amitnaz,

יש לי לוח אם של אסוס p5gd2-x שתומך עד מהירות של 533 מגה הרץ. אני עכשיו רואה שתמיד המחירים של ה667 זולים יותר מ533 ואני שואל אם אפשר לחבר את ה667 על הלוח שלי (ואני יודע שזה יפעל על התדר הנמוך יותר, אין לי בעייה עם זה)? אם אפשר מישהו שבטוח בתשובה שלו ולא רק חושב כי הרבה אמרו לי מה הם חושבים אבל לא בטוחים...

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  22. שלום אני משדרג את המחשב שלי בתקציב נמוך מה שאני צריך זה זכרונות + מעבד + לוח אם שיכנס ב 2000 שקל אם אפשר תודה נ.ב לוח אם עם חיבור PCIE

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by sPoiled,

תראו אני דיי חדש פה, קורא מאמרים, נעוצים ודברים.. (מעניין ) רציתי לדעת מה אומרים הקידודים בזכרונות למשל: מה ההבדל בין הזיכרון הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm לזיכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה.. מצטער על הדאבל נתקע לי המחשב

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by pcupgrade,

שלום, ברשותי לוח אם עם שלושה סלוטים מנוצלים לכרטיסי זיכרון. כל אחד מהם בנפח 128MB, שניים 133MHZ ואחד רק 100MHZ. לפי התוכנה CPU-Z, אלו הם נתוניהם המדוייקים: Memory SPD ------------------------------------------------------------------------- DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type SDRAM Manufacturer (ID) (0000000000000000) Size 128 MBytes Max bandwidth PC133 (133 MHz) Part number Number of banks 2 Data width 64 bits Correction None Registered no Buffered no EPP no XMP no JEDEC timings table CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC @ frequency JEDEC #1 3.0-3-3-6-0 @ 133 MHz SPD registers 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 0A 0B 0C 0D 0E 0F 00 80 08 04 0C 09 …

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. היי חברה. אני מתכנן לקנות מעבד Q8200 ואני תוהה מה הלוח אם שיתאים לו. יש רק דבר אחד שאני לא מבין , כתוב על המעבד 1333MHZ , האם זה אומר שלוח האם והזכרונות גם צריכים להיות במהירות הזו? אם נניח אני קונה לוח אם במהירות של 800 וכן זכרונות במהירות של 800, האם זה יגרום למעבד גם לעבוד במהירות הזו?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.