עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nim901,

היום אני מזמין גיגה זיכרון (512x2) ואני צריך עצות, חשבתי על 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - SINGLE SIDE אבל מה ז"א SINGLE SIDE? וזה יהיה טוב ל OC (אולי יתבצע אבל לא בקורב!) המערכת היא p4 1.8 על באס 100 מכפלה 18 ולוח אם IS7-E איך זה יהיה?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by R.W.P,

רציתי להגיד שנימאס לי שאנשים אומרים שהמעבדים של AMD לא טובים ושהם מיתחממים זה שקר!!!! יש לי מעבד 2500+ עובד פצצה!!! עשיתי לו Overclock ל 1910Mghz והוא עובד ב 34 מעלות ושאני טוחן אותו 38 מעלות והוא עובד יציב!!! (עם מאוורר פשוט של Vantec עלה לי כ 80 שקל) הביצועים שלו בידיוק כמו ה 2500 של אינטל ואפילו יותר (חסכתי מאות שקלים!)(לפני ה Overclock) אז אתם שם שאומרים ש AMD לא טובים תפסיקו!! אתם חיים על שמעות נ.ב אני ניתקל בבעיות יותר עם מעבדים של אינטל מאשר של AMD אז תפסיקו גם עם השמועות האלה...

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. אני רוצה לדעת לאיזה סוגי זכרונות הוא מתאים(400,333 וכו')?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. שאלה בכותרת . נראה לי שקראתי כאן באחד הת'רדים שכן אבל אני לא סגור על זה . במידה וכן , אז הוא "מתנהג" כמו אתלון 3200 לכל דבר כל עוד עובדים עם תוכנות קיימות שתומכות כרגע בליבה אחת . האמנם ?? תודה מראש . עריכה : http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/Default.aspx לפי מה שמצויין באתר AMD , יש מעבד ליבה אחת של 3800 ...חשבתי תחילה שלא. נראה שטעיתי .

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות מחשב עם המפרט הבא אבל אני לא בטוח איזה לוח אם לקחת עד 700 שקל מKSP אני חשבתי על שלוש כרטיסים אבל אני לא יודע איזה לוח אם הכי וטוב ומה בכלל ההבדל בין הלוחות אם. הלוחות אם הם : 1.KN9-S Socket AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 2.KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 3.M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E *שני לוחות האם הראשונים הם של ABIT והאחרון של ASUS אני יודע שהם מאוד דומים הראשון עולה 610 שקל והשני 690 שקל והשלישי 680 שקל אני לא יודע מי מהם הכי טוב ואם בכלל יש משהו שונה בניהם אז אם מישהו יכול להגיד לי מה שונה בין כול כרטיס לכרטיס ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות אני ממש יודה לו ! המפרט שלי הוא כזה : מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socke…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by sha-256,

איזה לוח אם טוב יותר: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Gigabyte K8N nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. Started by kobi_af,

Asus P4P800 Se תודה רבה צריך דרייבר אודיו ללוח הזה , מצטער אם עברתי על החוקים אבל לא רשום....

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. Started by UC,

http://www.epox.org/products/mainboards/8rgmi/ ואם הוא לא כ"כ טוב, תנו לי הצעה ללוח עד 600 שקל ושאלה נוספת- הכרטיס מסך המובנה עליו טוב? אני מדבר מבחינת הרצת גרפיקה כבדה, אלא משחקים כמו פיפא ו-nfs? והאם אפשר להחליפו בכרטיס אחר?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. כותרת ללוח אם הזה (איזה מעבדים מתאימים ללוח אם: NFM2SוAbit) ..? תודה מראש לעוזרים..! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=521305#

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by eliXir,

המאוורר של הלוח אם לא מסתובב! למרות שהוא מחובר! מה עושים? :-\

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. טכנולוגיות אחרות אני מתכוון לוחות, זכרונות ומעבדים. אני רואה טכנולוגיות מדהימות כמו DDR 3 וליבות מהירות טילים (ביחס של גודל כרטיס כלפי גודל לוח אם) על כרטיסי מסך אבל לא רואה אותו דבר בשאר המחשב. זה אומר שהמהנדסים של ATI וNVIDIA יותר מתקדמים ממהנדסים של שאר החברות או שיש סיבה אחרת שטכנולוגיות אלו עדיין לא מיושמות בשאר חלקי המחשב ודווקא רק בכרטיסי מסך. ללא קשר, במספר השנים האחרונות טכנולוגיית המעבדים והלוחות עלתה בצורה הדרגתית ועיקבית אולם טכנולוגיית כרטיסי המסך עולה בצורה חדה, נגיד יש הרבה יותר שינוי ושינוי משמעותי בין כרטיסי מסך משנת 2003 לכרטיסי מסך משנת 2006 לעומת מעבדים מאותם שנים אשר שם השינוי פחות חד (שינוי יש אבל עם מעבד משנת 2003 תוכל לשחק בהכל במקסימום לעומת כרטיס…

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  12. שלום לכם, עברתי על השירשורים פה והם מכילים המון מידע שימושי, אך עם זאת לא מתאימים לסיטואציה הספציפית שלי. לי יש לוח אם די ישן אינטל D845PESV שמצומד לP4 2.4GHz http://www.intel.com/design/motherbd/sv/index.htm צרפתי צילומי מסך רלוונטים ללוח האם והמעבד. עפ"י הבנתי אני צריך זכרונות DDR ללא DC ובלי כל מני טריקים ושטיקים. הלוח תומך עד זכרונות 333 אבל בגלל שהם לא זמינים אני אקח זכרונות של 400MHz.. מגבלה נוספת היא הצורך בשימוש בטכנולוגית 512 הישנה.. (כלומר 16 DIMM על כל מודול - 512 מגה בכל צד) יש לציין בנוסף שאני לא מתכוון להתחיל לדחוף אותם בOC אלא להשתמש בקביעות ברירת המחדל של הלוח/זיכרון. המערכת אינה משמשת לגיימינג אינטנסיבי אלא לעיבוד תמונות (פוטושופ וכד') ועל כן ת…

• 10 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by עמיר שחר,

שלום ברשותי לוח אם intel D845GRG A84673-001 אני מעונין להרחיב לי את הזיכרון בו.ל 2GB ויש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי. 1. מה כידי לי לקנות שני כרטיסים של ג'יגה כל אחד. או כרטיס אחד של 2GB? 2. האם יש ללוח אפשרות לתמוך ב 4GB? 3. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס זיכרון. בתודה מראש עמיר שחר

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by hananr,

קניתי מעבד חדש E8400 מה צריך להיות טמפרטורת המעבד במצב רגיל? באיזה תוכנית אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? כנ"ל לגבי מהירות מאוורר שעל המעבד?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by Xtera,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם, אם מעבד E8500 שיתמוך בDDR3 ושיתאים למשחקים כבדים. חשבתי על לוח אם צ'יפסט P45, EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3‎ ועוד שאלה האם כדאי להנכניס 2GB של DDR3 או 4GB של DDR2 . תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם MSI H55M-E21. כיום מותקן בו סטיק זיכרון בודד DDR3 של 2 ג'יגה במהירות 1333. החלטתי לשדרג את הזיכרון ועל כן קניתי סטיק בודד DDR3 של 8 ג'יגה במהירות של 1600. החלפתי אותו המקום הישן והמחשב מתרסט תוך כמה שניות. חשבתי לעצמי שאולי קניתי זיכרון לא מתאים בגלל המהירות ועל כן קניתי כעת 2 סטיקים של DDR3 של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1333. לאחר שהתקנתי אותם המחשב תקוע במסך הפתיחה של לוח האם (הלוגו של לוח האם) ולא מגיב. ניסיתי לשים רק סטיק אחד ופה אני מקבל Blue Screen. האם מישהו יכול לעזור בעניין ? לא חשבתי שזה כזה סיפור גדול תודה,

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. מחר אני שולח את אבא שלי לKSP כדי לקנות קצת מצרכים למחשב שלי עכשיו בין המצרכים יש זיכרון 512 A-DATA במהירות של 400 מגה הרץ. עכשיו הזכרונות שברשותי עכשיו הם זכרונות של סאמסונג 128 מגה במהירות של 266 (אבל באוברקלוק ל 333) מכיוון שברשותי רק שני סלוטים של זכרון אני מוציא 128 אחד ומכניס את ה 512 החדש. רציתי לדעת האם הזיכרון הזה בכלל יכנס לסלוט שלו (מספר חריצים דומה וכאלה), ורציתי לדעת האם יכולות להיות בעיות תאימות של שני הזכרונות... זה מאוד דחוף!!! תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  18. 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC אלה או Mushkin DDR2 4096MB 2048x2 800Mhz CL4-4-4-12 ES תודה מראש

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. ערב טוב , לא יודע אם זה הפורום הנכון..אבל לא מצאתי משהו תואם.. אני מתכונן לרכוש מחשב ויש לי כבר מפרט פחות או יותר סגור..הבעיה היא שהלוח במחשב אינו מגיע עם יציאת FIREWIRE (שמבחינתי היא חובה בגלל כרטיס קול חיצוני לערכית מוזיקה ב-CUBASE) . ראיתי שמוכרים כרטיס FIREWIRE חיצוני בעלות נמוכה. השאלה האם עדיף בכל מקרה לשנות במפרט את הלוח ללוח תומך (אני מעדיף שלא בגלל שהלוח שבחרתי מוכר לי ממחשב אחר) , או שאפשר להסתדר עם כרטיס FIREWIRE חיצוני (מבחינת איכות\אמינות) ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. אהלן! הרגע בדקתי את הביצועים של המחשב דרך התוכנה EVEREST וגיליתי קצת פרטים על המחשב, ומשהו שראיתי לגבי הזכרונות הפתיע אותי. אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל אשמח אם תענו לי: DIMM1: Qimonda 64T256020EU2.5C2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ככה מצויינים הזכרונות שלי (X2). אני קניתי למיטב ידיעתי kingstone value 800MHZ, האם הם מספיק טובים בשבילי, והאם מה שהתוכנה רשמה זה מה שאמור להיות?!! תודה רבה עוד משהו: האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית?: ליבה 1: 30 ליבה 2: 32 ליבה 3: 38 ליבה 4: 39 זה בזמן מנוחה... למה יש כזה הבדל בין 12-34

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by ExTazy,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד Amd 64 bit .. ואני רוצה לקנות 512MB זיכרון במהירות של 400MHz .. תמליצו לי בבקשה על חברות טובות של זיכרון .... ותגידו לי בבקשה למה אתם ממליצים על החברה המסויימת .. תודה מראש ....... !!!!!!!

• 10 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by TearecioNN-,

יש הבדל במהירויות של 800Mhz ו667 Mhz? אינ לא עושה OC... וזה אותה חברה... ואותה סוג.... ועוד שאלה: איזה לוח אם יותר חזק? P35-S3 או וP5K ובכמה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  23. האם ישנו לוח אם (ברמה טובה לא סבירה) שכולל בתוכו משדר בלוטוט וגם WIRELESS LAN WIFI G\B וכל זה כי במחשבים ניידים זה בא מובנה... אז למה לא לשים את זה גם בנייחים ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html לא יודע מה לבחור

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. אני נמצא בהתלבתות די קשה מה יותר אדיף לי intel pentium 4 800 mhz עם 2x256 זכרון או amd 2500 עם 2x512 האם ה dual ddr של אינטל תשפיע על הביצוים בצורה משמעותית, מה יותר ישפיע על המהירות המעבד או כמות הזכרון? ??? ???

• 4 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים