עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 01-B9C29F381D98 User Name 01 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port? (LPT1) האם אפשר להוסיף עוד זיכרון למפרט? אם כן תוכלו לתת לינקים לזכרונות מסוג זה? אפילו יד שניה זה סבבה כל עוד המחיר בהתאם.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. בס"ד שלום, קניתי חומרה חדשה התקנתי אותה, והגעתי להרכבת המעבד, הסתכלתי במדריכים איך מורחים את המשחה הטרמית על המעבד ושם ראיתי שיש ליבה קטנה במרכזו של המעבד עליה מורחים את המשחה הטרמית, במעבד שקניתי אין ליבה כזו באמצע, רציתי לשאול איך אני מורח את המשחה על כל המעבד, או רק במרכזו של המעבד (למרות שאין במרכזו ליבה כמו של המעבד במדריך). הוספתי תמונות אחת מהאינטרנט ואחת שאני צילמתי : http://www.computershop.ge/os/catalog/images/amd_athlon_64_X2_4800.jpg המעבד הוא : AMD AM2 4800 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא ידיע חדשה עם תמונות על Opteron socket F, לחצו על הקישור ותראו... הסוקט F תגיע עם 1207 פינים והיא תתמוך במעבדים עם 4 ליבות !!! בנוסף הסוקט תגיע עם מנגנון החזקה חדש למעבד. הסוקט החדש תעביר אותנו ואת AMD לסגנון LGA החדש כמו באינטל, כאשר הפינים יהיו כבר בסוקט ולא במעבד, דבר שיחסוך מצבים בהם קורא שמתעקמים הפינים למעבדים ונגרם להם נזק, וגם חיסכון בעלות הפיתוח של המעבד . הסוקט תהיה בשימוש למעבדי Opteron החדשים שאמורים להגיע עם 2 ליבות ו 4 ליבות ימים יגידו ואולי נזכה לראות אחרי סוקט AM2 גם סוקט כזה למחשבי PC, עם תכנון חדש שכזה.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  4. אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי ואני מתלבט בין ה nforce 2 SL של אביט ל 8rda3+ של איפוקס ובעיקרון חשבתי לקחת את האיפוקס בגלל הכבלים העגולים ועוד משהו ששכחתי, עד היום שגילתי שבאיפוקס אין את הכרטיס קול של הסאונדסטורם וההתלבטות חזרה ובגדול... מכיוון שאתם מומחים אני אשמח לשמוע את העיצה שלכם תודה מראש חברים

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by omerha,

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by tom_k85,

כתוב שבבנדל שלו יש: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard User's Manual Quick Installation Guide Drivers & Utilities CD SATA RAID Driver Disk SLI Bridge Audio Module 4 SATA Cables 2 Power Cables 2 IDE Cables FDD Cable I/O Back Panel Shield אז השאלה שלי אם אני קונה דיסק קשיח OEM(שזה רק הכונן בלי כבלים וכו)אז הלוח אם הזה בא עם כבלים שאני יכול לחבר אותו(HD)ללוח אם נכון/לא נכון? *הHD הוא או ATA 133 או ATA150 או SATA2

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by waizman,

שוטטתי היום באתר שלהם ושמתי לב שפתאום זיכרונות 3200 ו 3500 מהסדרה השחורה עברו שדרוג... ה 3200 לא יודע למה, עברו מ 2-2-2 ל 2-3-2, אבל ה 3500.... ירדו מ 2.5-4-4 ל 2-3-3 מדהימים ! Mushkin PC3500 512MB לדעתי זה יקח את תואר הזכרון הכי טוב בעולם נכון לעכשיו, ואני ממליץ לכולם לחכות עם הקנייה שלהם ולקנות אותו כשהוא מגיע לארץ כי בהחלט שווה לחכות לו !

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by blabla2002,

יש לי שאלה ראיתי את הלוח הזה מופיע http://www.../product_info.php?products_id=3323&PHPSESSID=efcfa583f1559d7bef7e5c9955bb76a3 ואז עברתי לכתובת של הלוח באתר http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm וגידלתי שצריך לעשות oc אז בעצם אפשר לעשות את זה בכול לוח לא?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. הדרישות שלי מהמערכת: אפשרות לאוברקלוק מהלוח עד באס 400. חשבתי על השילוש הבא: לוח אם: ABIT AB 9 PRO/GIGABYTE 965P-DS3, מעבד: E4400,זיכרונות: 2GB Value DDR2 800MHZ. איזה לוח יותר עדיף ממה שכתבתי למעלה? ואם יש הצעות לשיפור אשמח לשמוע. על המעבד והזיכרון אני סגור כבר. חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות שמערכת ממוצעת של היום לא יכולה לספק. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  10. יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. גם באתר שלהם הוא למופיע http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm מתי כבר הוא יהיה מופץ אני רוצה לבסס מערכת עליו אבל אני לא יודע מתי הוא ייצי ומה מחיור בארץ יהיה. אז אלה השאלות? מה נסגר איתו? מתי הוא יוצא? ומחיר משוער בשקלים?

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

היום ! לNF7 V2.0 לא יוצא ! יצא לS (גם לSL מן הסתם) ויצא לNF7 הרגיל אך בREVים *.1 ויצא לNF7-M לשים לב לREV - NF7 פחות 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket+A לREV - NF7-S פחות מ2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לREV - NF7-S גירסא 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לNF7-M http://www.abit.com.tw/page/en/dow…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by shovel_xxx,

מה יותר טוב לוח אם Asus P5B Model Name P5B Processor SockeT 775 Chipset INTEL P965 FSB 1066/800/533 Memory 4DDR2 Dual Channel 400/533/667 Max Memory 4.0G IDE / SATA SATA*4 3Gb+1*100/66/33 RAID N Vga Slot PCIX Audio ADI 6-ch Lan RTL8111B PCI-E Gb LAN controller PCI/PCI-Ex1 3PCI +2PCI Express Usb Max 6 Form Factor ATX אחריות: 3 שנים או ABIT AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E CPU Support Intel Core 2 Duo Pentium® & Pentium® D processors with1066/800MHz FSB Support Intel® 2006FMB Conroe CPU Chipset Intel® P965 / ICH8 Chipset Memory 4 X 240-pin DIMM sockets support max. memory capacity 8GB Supports Dual channel DDR2 800/667/533 Un-buffered Non-ECC memory LAN …

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. במחשב כעמדת אינטרנט בלבד בעל מעבד סלרון 1700 על לוח אם אסוס P4S533-VM לאחר קבלת מסכים כחולים הוחלט להרחיב זיכרון מ ה 256 הקיימים כעת במידה ודעתכם שצריך לזרוק את המחשב אקבל זאת. במידה ואפשר להגדיל זיכרון ועדיין לגלוש ללא מסכים כחולים אודה על המלצה על זיכרון. לציין ללוח שני סלוטים של DDR DIMM עם יכולת מקסימלית של 2GB באתר של אסוס מציינים שימוש במספר חברות המוכרות יותר הם סמסונג וקינגסטון DDR333 עם 256 MB מקסימלי. ולא נראה לי ש 500MB יספקו?! או שאפשר לקחת 512 או 1GB כמו בניידים. תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. התזמונים - hk - 4-4-3-5 pk - 4-4-4-12 תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. Started by Miros,

בלוח הזה שאני מתקין וינדוז עליו... כלומר על הארד דיסק של WD 250G אני צריך את הדיסקט הזה שלוחצים F6? והאם אני מקבל אותו עם המחשב?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by kimi,

שלום, מישהו מכיר את הלוחות Fatal1ty FP-IN9 SLI ו AB9 PRO ויכול לומר מה ההבדל בינהם חוץ מהעובדה של Fatal1ty FP-IN9 SLI יש כרטיס מסך מובנה? שניהם עולים 750ש"ח בנעה. המחשב שאני מתכנן לקנות (בתקווה שהמחירים ירדו בקרוב) הוא בעקרון לא למשחקים ולא ל OC (למרות שאופציה לOC בעתיד זה נחמד..) תודה!

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by gshhar,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה המעבד החדש של אינטל(3 ג'יגה),עם ה-800 HZ ומה ההבדל בינו לבין ה-3.06 עם ה-533 HZ? ואיך הוא בכלליות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. אם כן, האם התוכנה 6engine, שבאה עם דיסק ההתקנה של לוח אם? משום מה הסרתי את התוכנה, ואחרי ריסט, אני שומע את המאוור שם המחשב יותר חזק, כאילו הוא על אופציה "TURBO" או רמה אחת פחות.. זה מעצבן לי את האוזן.. כי בתוכנה הייתי שם על AUTO והמאוורר היה שקט.. אבל אני רוצה לדעת למה זה ככה? מה בלי התוכנה לוח אם לא יודע לשלוט על רמת המהירות בעצמה, צריך לכוון אותה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. אני רוצה לוח אם בסיסי לAMD לא משהו לאובר קלוקינג משהו שיעבוד טוב ..ובמחיר טוב האם הלוח אם הזה מתאים..? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by avidan28,

שלום היום אחרי שיטוט בזאפ ראיתי פונקציה קטנה וחשובה בשני מעבדים שאני רוצה opteron 175 HT - 1000 MHz athlon 4400 HT - 2000 MHz אני יודע..שניהם ישנים אבל זמינים פה ושם...וכבר חיפשתי דיונים דומים.אבל הפיצר הזה משמעותי בכלל??? אחרי קריאת הדאטה שיט שלהם קלטתי פתאום שהאתלון יותר טוב למרות שכולם אומרים שהאופטרון הוא החזק יותר.אז על מי ללכת? בכל מיקרה זה מעניין לדעת אם זה חשוב.תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by RayZ,

מה דעתכם על המעבד הזה? יש יתרונות? יש חסרונות? הוא טוב לאוברקלוקינג? והאם הוא מהיר

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. יש לי חלקים למחשב חדש נגיד שחיברתי הכל כמו שצריך ונבדק ונבדק שוב ושוב שהכל במקום אני לוחץ על החשמל ומה אמור לעלות לי? כאילו מה סדר הדברים? (הלוח הוא של ASUS P5WD2 E-PREMIUM ומעבד אינטל D930 ספק של HEC WIN550W) ואם אני יכול להשאר על הגדרות של הביוס הרגיל? כאילו בלי להגדיר כלום? תודה וסליחה על הבורות.... (ובבקשה בלי הצעות יכולת לקנות ככה וככה וזה עדיף על זה כי כבר החלקים נמצאים ביד!)

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by lazy-bones,

מישהו מכיר את החברה הזאת??? אם כן אז מישהו מכיר את אתר הבית שלהם?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. שלום, אני קונה מחשב ויש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים:INTEL EVA COVE : DG35EC ל-ABIT IP35P מי מהם יותר טוב,מה ההבדלים בניהם,של מי מהם יש חיים יותר ארוכים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים