עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר שלי מחזיק בכרטיס מסך Geforce 6600GT AGP הוא רוצה לקנות לוח אמ של ג'יגה בייט s-939 אשר תומך ב-AGP האם קיים כזה לוח אם? תודה מראש.

2. כי ככה שמעתי. יש לי את הלוח AN7

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by Idan-h,

יש לי במחשב זכרון: PMI 256MB DDR333X2 Value Memory CL=2.5 זה נחשב זכרון ג'נרי? דרך אגב הלוח של המחשב הוא DualChannel, יש לי מעבד 2.4 533MHZ, ובPCMARK 2002 קיבלתי בזכרון תוצאה של 6127, זה בסדר, איך זה נחשב? תודה רבה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. יש לי לוח אם מבוסס הצ'יפסט האמור (אין לי מושג לגבי הפירמה המדוייקת של היצרן- יש דרך לדעת את זה אם זה לא כתוב פיזית על הלוח?) ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף חדש של 500 ג'יגה בייט אבל חושש שהלוח לא יתמוך בכזה דיסק. יש למישהו נסיון עם זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Oranili,

לוח אם ללא מעבד מה קורה לו?. שאין מעבד ומדליקים? הוא לא מגיב? . מעבד על הלוח אם בלי קירור מה יכול לקרות ? . תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לשדרג לו את הזכרון. המפרט הנוכחי: מעבד Processor Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz, 3193 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) בלוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H 2 כרטיסי זכרון Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 אני מעוניין בהוספה של עוד 4G. האם כדאי לי לרכוש עוד זכרון מאותו הסוג בדיוק?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. Started by OuTsIDe,

תיראו יש לי את גירסת ה F3 ב EP43-DS3 שלי ויש כבר F8 http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2846 הלוח לא ממש עושה לי בעיות פשוט כשה אני ניכנס ל CPUZ הוא מראה לידברים לא ממש נכונים כמו זיכרון הוא כותב לי DDR3 בימקום DDR2 וגם נגיד ב GPUZ הוא מראה לי שיש לי אפיק PCIE 1.0 כשה ביכלל יש לי PCIE 2.0 וב EVEREST ביכלל הוא כותב לי בלוח אם UNKNOWN משהו כזה...כאילו שהלוח לא מזוהה...כדאי לעשות?ואם יש מדריך כי זאת פעם ראשונה שלי...תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by ofir667,

תקשיבו אני צריך מעבד טוב ומהיר שיפעיל את הדברים כמו שצריך בלי בעיות. אני באמת לא מבין בכל הדברים האלה שקשורים למעבד, אני סה"כ רוצה שהמחשב ירוץ טוב. אז מה אתם אומרים לקנות E6300 או להשקיע קצת יותר בE6400? ואני מתחנן שלא תשאלו אותי על מונחים מסובכים כי אני לא יוכל לענות לכם!

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by MrMale,

טוב קודם כל אני הזמנתי מחשב מ iqpc עכשיו במקור הזמנתי G.SKILL 4096MB DDR3 1333 CL9 - F310600CL9D-4GBNT עכשיו המוכר התקשר ואמר שהמשלוח של ה g.skill יקח יותר מידי זמן והוא ממליץ לי להחליף לזיכרונות הללו שהגיעו במשלוח היום: patriot gaming 4096MB DDR3 1333 CL9 - SECTOR5 עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות נחשבים יותר טובים ואיכותיים מבין שניהם תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. Started by yonik,

אני נמצא באמריקה ומעוניין לקנות את המעבד ללוח הזה שעוד לא נגעתי בו והוא קצת ישן השאלה שלי היא האם אני צריך למצוא איזה מעבד חלופי כדי לעדכן את הביוס(שאמור להיות איזה f4 ועכשיו יש כבר f12) תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by kotvana,

יש לוח כזה? יש לי זכרונות DDR שאני מעוניין לשמור עליהם, פשוט.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  12. בתקופה האחרונה (חודשיים) שאני מדליק את המחשב יש רעשים של אחד המאווררים... ורק אחרי איזה 15 דקות מהדלקת המחשב זה עובר.. החלטתי לפתוח את המארז וגיליתי שזה מהמעבד.. עשיתי רוח ויצא מלא מלא אבק... הכנסתי קיסם וניקיתי טיפה אך עדיין הרעש לא עובר !! מה אפשר לעשות !? האם מומלץ להוציא את המעבד ?! מה אתה מציעים.. בבקשה תפרטו תודה רבה לכולם !

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by KA-52,

מבקש עזרה עם מעבדי AMD תסבירו בבקשה הבדל בין הדגמים של הAMD אני רוצה לקנות מעבד AMD אבל אני לא מכיר אותם בכלל כי אני עבדתי עד עכשיו עם INTEL יש לי מעבד 2.8M

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by Shlomi123,

שלום. אני מחפש לוח אם למפרט הבא: Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray 1x4GB Transcend Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA Arctic Freezer 13 Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) Seasonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ואולי יתווספו עוד 2 מאווררים למארז אבל זה לא משנה.. המחשב לא מיועד למשחקים פרט למשחקים בודדים קלים, מה שאומר שהלוח אם צריך להיות בעל כרטיס מסך מובנה יציב שיכול להחזיק כמה משחקים. התקציב של הלוח צריך להיות עד 350 שקלים. חריגה של 30-40 שקלים אם באמת יהיה צורך ללוח אם איכותי. אני קונה מחנות KSP, לכן אני …

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

היום ! לNF7 V2.0 לא יוצא ! יצא לS (גם לSL מן הסתם) ויצא לNF7 הרגיל אך בREVים *.1 ויצא לNF7-M לשים לב לREV - NF7 פחות 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket+A לREV - NF7-S פחות מ2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לREV - NF7-S גירסא 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לNF7-M http://www.abit.com.tw/page/en/dow…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. האם מישהו מכיר בעיה מסויימת עם הזיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX שאלה נוספת, האם כרטיס הטלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , יסתדר עם הזיכרון הנ"ל כי שמעתי שכשהכרטיס מותקן על מערכת הפעלה XP יחד עם זיכרון 4 ג'יגה יש בעיות.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by eladnahum,

קניתי מחשב חדש ובינתיים לא רציתי לקנות כרטיס מסך בנפרד כי אין לי שימוש בגרפיקה כל כך בינתיים. חיפשתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה והציעו לי את הלוח אם הזה: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL (קודם כל מה אתם חושבים עליו? חח) דבר שני, אמרו לי בחנות שאם אני אקנה כרטיס מסך בנפרד על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אז הביצועים של הכרטיס מסך שקניתי בנפרד יפחתו... זה נכון?

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by Rin,

shalom kolam , ma a evdel ben PCI-E x16 verison 1 le version 2? a im ze taot lakhat loah em im version 1 la karis Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample im loah a ze http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2952 laahlif loah le girsa 2? toda me rosh

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. גם everest וגם cpuz לא מזהים לי כלום לגבי הזיכרון חוץ מזה שהוא 4G. לוח Gigabyte GA-EP43-DS3L, זיכרון OCZ 800M Reaper CL4. למה זה ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1342 עם מישהו מכיר אותם ויודע גם מה התיזמונים שלהם שייתן דעה

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  21. אני לא רואה שום מקום על הלוח

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by זאק,

אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח.. מה יותר טוב למשחקים? core 2 e8400 או core 2 extreme x6800

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Vol,

1.83GHz Intel Celeron M540 למחשב נייד מעבד סביר + או שדופק את המפרט אם המעבד חשוב לי ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by hostp013,

איך מעבד amd am2 3800 ? ועם הוא עדיף על intel pd 805

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by avishai1b,

שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב. אני רוצה אותו חזק וטוב.... רציתי לדעת האם כדאי לי ללכת אל E6300 1.86 או על am2 3800+ אני רוצה מחשבים למשחקים בעיקר. אני מעוניין לדעת מה ההבדל ומה כדאי לקחת. נ"ב לקחתי את הכרטיס מסך x1950pro256 משחקים לדוגמא: FEAR COD2... וכו' תודה מראש אבישי

• 4 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים