מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
בדקתי ב winXP manager ורשום שמה שיש לו 32 זיכרון וכשאני עושה חיפוש בגוגל רשום 64 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם למפרט הבא: Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray 1x4GB Transcend Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA Arctic Freezer 13 Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) Seasonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ואולי יתווספו עוד 2 מאווררים למארז אבל זה לא משנה.. המחשב לא מיועד למשחקים פרט למשחקים בודדים קלים, מה שאומר שהלוח אם צריך להיות בעל כרטיס מסך מובנה יציב שיכול להחזיק כמה משחקים. התקציב של הלוח צריך להיות עד 350 שקלים. חריגה של 30-40 שקלים אם באמת יהיה צורך ללוח אם איכותי. אני קונה מחנות KSP, לכן אני …
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ביצעתי הזמנה למחשב, ורציתי לשאול משהו. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת באים יחד עם לוח האם: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-7VRXP REV 1.1 עם מעבד ATHLON XP 1800 ... ברצוני להחליף את הנעבד ל-ATHLON XP 3200 ... האם הלוח אם יזהה את המעבד? מה בקשר לתאימות בין מהירויות שעון? הלוח אם 266 והמעבד 400 ..... תודה,
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
n force 3 לא תומך ב SLI ובטח שלא ב PCI EXPRESS אני פוחד שעוד שנתיים בערך יפסיקו לייצר AGP כפול8 האם זה בסדר אין לי מה לדאוג הלוח אם הוא של ג'יגה בייט AGP כפול 8 זה כם טוב ויישאר טוב??
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים, לצערי נישרף לי המעבד ,הזמנתי אחד חדש sempron 3000 והרגע הוא הגיע, הבעיה שהוא לא עובד עם הלוח הזה (DFI SLI DR) אמרו לי שצריבת ביוס תפתור את הבעיה. עכשיו איך אני עושה את זה?? המחשב לא עולה הוא ניתקע בביוס....... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רבותי חברי הפורום, חיפשתי קצת המלצות ולא ממש מצאתי (בעיקר תלונות של אנשים על מאוורר X וכד'), אז אני אבקש את עזרתכם: מחשב אישי של משפחה, לא גיימרים ואפילו לא קרוב לזה. מעבד Q8300 לוח פשוט (אני אבדוק את הדגם אם יש צורך ) של אסוס החדר בו המחשב נמצא מתחמם קצת בקיץ (ללא מיזוג) אבל משתדלים לא להפעיל את המחשב יותר מדי בחום גם ככה איזה מאוורר מומלץ? ראיתי את ה Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 שנראה לי סביר אבל הייתי שמח לשמוע המלצות. בתודה מראש, דניאל
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
התזמונים - hk - 4-4-3-5 pk - 4-4-4-12 תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר בעיה מסויימת עם הזיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX שאלה נוספת, האם כרטיס הטלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , יסתדר עם הזיכרון הנ"ל כי שמעתי שכשהכרטיס מותקן על מערכת הפעלה XP יחד עם זיכרון 4 ג'יגה יש בעיות.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין PCIx לבין PCIe ? אם יש לי לוח אם עם שני חריצי PCIx וחריץ AGP אני עדיין אצטרך להשתמש בכרטיסי מסך AGP, נכון ?
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובינתיים לא רציתי לקנות כרטיס מסך בנפרד כי אין לי שימוש בגרפיקה כל כך בינתיים. חיפשתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה והציעו לי את הלוח אם הזה: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL (קודם כל מה אתם חושבים עליו? חח) דבר שני, אמרו לי בחנות שאם אני אקנה כרטיס מסך בנפרד על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אז הביצועים של הכרטיס מסך שקניתי בנפרד יפחתו... זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם בלי Dual Channel (ראה מפרט) אכשיו יש לי זכרון 256 מגה 333MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה לא פחות. האם הזכרונות יעבדו טוב??
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
גם everest וגם cpuz לא מזהים לי כלום לגבי הזיכרון חוץ מזה שהוא 4G. לוח Gigabyte GA-EP43-DS3L, זיכרון OCZ 800M Reaper CL4. למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512X2 DDR2 667MHZ CL5 שעובדים בDC, עכשיו אני רוצה להוסיף ל-2 הסלוטים שפנויים לי על הלוח אם עוד 2X1GB עם אותם נתונים... הכל יעבוד כשורה? [ בהתחשב בעובדה שכולם עובדים על אותה מהירות ואותם תזמונים, פשוט גודל שונה? ].... מקווה שהבנתם אותי, אם לא אני מוכן לחדד את השאלה קצת יותר.
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האים המעבד שלי מידגם AMD ATHLON 4800+X2 2500MHZ SOCKET AM2 יגביל אותי במישחקים כגון: FAR CRY 2 או CRYSIS WARHEAD למרות שכרטיס המסך שלי הוא מידגם SAPPHIRE 4850 TOXIC 512MB ואים כן באיזה מידה וצורה זה יורגש במהלך המישחק עצמו? תודה לכל העונים ! ! !
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ואיך הוא יהיה בעבודה שוטפת בווינדוס,במשחקים? ואני רוצה לעשות אוברקלוק קל למעבד (ככה עד באס 310,320) יספיק?
-
- 12 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש את הלוח Asus P5N7A-VM, שהוא נחמד אבל לא מזהיר, הוא יספק את הנדרש - FHD. אשמח להמלצה נוספת בנושא. כמובן שטווח המחיר צריך להיות זהה - 675 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
זה הגיע מהחנות בצורה כזאת נגיד 6 מקומות כתום-שחור-כתום-שחור-כתום-שחור אז היה זכרון בשחור הראשון ואז בשני הכתומים זה נראה לי לא סימטרי ושמעתי משהו שצריך שכל הזכרונות ישבו באותו צבע אם רוצים טריפל צאנל אז הזזתי את כולם לשחורים זה נכון? קרוסייר 1600 6 גיגה על אסוס החדש P6T שתומך בקור 7
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מצאתי את הלוח הבא : לוח אם מבית DFI מדגם Infinity nF - M2 ב498 שח השאלה שלי האם יש בו יציאת SPDIF? והאם יש לוח יותר טוב עם היציאה הזאת עד 520 שקל.. מיועד למעבד AMD 64 X2 3800
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. (עם מעבד E8400) הבחירה שלי: לוח אם ASUS P5Q DELUXE כ- 900 ש"ח הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות אפשר לחברה אחרת אבל אני ממש מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח הזה וללוחות של IBM בכלל: למה הלוח הזה או שזה כללי אצל כל הלוחות שלהם הפוכים פשוט המכסה של המחשב נפתח הפוך החיבורים של המקלדת עכבר וכד' בצד ימין ולא שמאל וכנ"ל לגבי החיבורים של החשמל SATA ועוד. האם הלוחות שלהם נחשבים לטובים? אמינות? מהירות? נוחות? למה לא נתקלתי כל כך בלוחות שלהם האם כי הם לא טובים או סתם לא נפוצים? למה הפתיחה של המחשב שונה מכל פתיחה רגילה הביוס לא בDEL ולא בשום כפתור אחר יש רק save and rescue משהו כזה בלחיצת enter. (נ.ב הדגם הוא 8169W2K כמו שכתוב בכותרת כמובן)
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
פורום חביב, לא יודע אם קראתם על זה ב YNET לא מזמן, אבל פרסמו בעיה שקיימת במעבדי ה CORE2DUO, שגורמת לפעמים לעכבר ולמקלדת להשתהות קלות. הבעיה היא שזה קורה על בסיס קבע אצלי (ויש לי MX רבולושן). פרסמו שם עדכון ל WINXP, לא ממש עזר והמליצו לעדכן BIOS כדי לפתור את הבעיה. זה בכלל כדאי? וכיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום . יש לי לום אם של gigabyte p35 ds3l הוא תומך רק ב pci ex-1 האם כדי לי כבר לקנות לוח אם חדש שתומך ב pci ex-2 או שזה לא הבדל שכזה משנה המפרט שאליו אני רוצה להרכיב הכל זה : מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 2 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים CoolerMaster Price Units Total HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair Price Units Total VX 550W Active PFC 12cm Fan
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-