מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/DDRbooster2.jpg OCZ DDR Booster Diagnostic Device מכשיר זה מאפשר לעלות VDIMM אבל רציתי לדעת עם הוא שימושי ב IS7 של ABIT - כלומר האם ללוח אם זה יש VTT TRACKING? לIC לסוגיו אין - ולכן עדיין צריך VTT MODE לASUS יש VTT TRACKING לכן מכשיר זה יהי מאוד שימושי בו.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ראיתי ש bug2000 רשם הזמנתי אתמול מחשב עם nf7 ו gigabyte fx5900xt ... יש בזה בעיית תאימות ??? :
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Pentium-4 3.2 Ghz FSB 800 Mhz BOX במחיר 1696. משתלם? והאם בכלל המעבד הזה הוא מעבד טוב ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברה שלום בלוחות החדשים עם ה-NFORCE , חייבים זהזכרונות יבואו בזוגות כמו ה - RDRAM או לא? אני מדבר על הלוח החדש של GIGABYTE GA-7N400PRO תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסטפינג הכי מוקדם לניוקאסל וגם מה התאריך פבריקציה הראשון שלהם ... אני לא יודע לכמה כאן יש ניוקאסל אבל אני מקווה שזה יספיק יעזור לי. אז בבקשה לכתוב את כל הסטפינג שלכם -אם אתם לא יודעים הכל אז רק את תאריך היצור שנגתב בצורת 0414 למשל - שבוע 14 של 2004 את הדבר שמסתים בMW (כמו XPMW למשל אני לא בטוח לגמרי מה זה אומר) ואת הקוד בעל חמש האותיות שמתחיל בC (כמו CBASC או CAAOC) ואם כבר סטפינג - מה התוצאות אוברקלוק שלכם?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Kingston KVR, 256MB 266DDR PC2100 Nanya Chips (מישהו מוכר) אני רוצה לקנות לאח שלי ליומולדת כי הוא כל הזמן בוכה לי שהמשחקים בקושי זזים עם זכרון 256MB הוא חורש על משחקים (DOOM3, THE SIMS2 ומשחקים כבדים כאלו..) זה זכרון טוב ? יענו שלא יעשה בעיות כמו הNONAME למיניהם... וכמה הוא שווה ? עריכה: מה אומר הKVR ומה אומר שזה NON-ECC ?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d500?c=us&l=en&s=dfh&~page=4&~tab=viewstab#tabtop החריץ שאתם רואים פה... ליד הכניסת של המקירופון והאוזניות ומעל האינפרא... מה השם שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1342 עם מישהו מכיר אותם ויודע גם מה התיזמונים שלהם שייתן דעה
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
חברים יקרים אנא מכם המליצו לי על לוחות אם למעבדי AMD הכוללים כ.קול וכרטיס מסך O/B טובים במחירים לא גבוהים .........
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי סטיק של 512mb geil 400mhz ddr+cooling http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=19 ואם תשימו לב לתזמונים שלו כמו שאני שמתי לב בקנייה, ואחרי שהרצתי את aida גיליתי שהתזמונים שלו במחשב שונים ממה שהחברה אומרת שהם, אצלי הם גבוהים יותר (רע יותר) מה שנראה לי יוצר צוואר בקבוק ומשפיע על כל המערכת בכלליות, זה מה ש-aida הוציאה לי Chipset Properties Motherboard ChipsetnVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency2.5T RAS To CAS Delay4T RAS Precharge4T RAS Active Time8T Memory Slots DRAM Slot #1512 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Properties AGP Version3.00 AGP StatusEnabled AGP Aperture Size64 MB Supported AGP Speeds1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed8x Fast-WriteSupported, Enabled Side…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום אבל הבנתי שהוא הכי מקצועי אז בוא נתחיל: מה אתם אומרים? ABIT IC7 Intel 875P Motherboard או Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard זה די דחוף אז מי שמבין בבקשה עזרה.... יש לי פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא b לא בטוח.... וכרגע אני לא עושה אובר קלוקינג אבל יכול להיות שבעתיד הקרוב אז תתחשבו בזה כשאתם בוחרים. וגם אם אני יעשה אובר קלוקינג זה לא יהיה משהו מאסיבי. דבר שני, אני קונה בארה"ב זוג זכרונות ddram אני לא בטוח אם שתי 512 או שתי 256 השאלה היא, מבחינת מחיר איזה עדיף לי לקחת? וכמו כן איזה סוג ודגם. תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
בסוף, לאחר הרבה התלבטויות (וצרות בדרך) אבא שלי הזמין לי לוח אם של Giga-Byte, Dual DDR ושיכול להכיל 4 זכרונות. השאלות שלי הן: 1. מה אתם אומרים בכללי על הלוח אם הזה? בין אם מניסיון ובין אם מידע. 2. קניתי שני זיכרונות של 256 מגה (החברה לא משנה כרגע) במקום 512 זיכרון והשאלה היא: האם זה עדיף מאשר לקנות זיכרון אחד של 512 זיכרון? 3. מאיזה דגמים, אתם ממליצים על Giga-Byte? הכוונה היא לרוחב בס וכל מה שעושה את זה יותר מהר או ענארף. תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
דרישות נוספות: כרטיס קול 5.1, LAN. אין צורך בכרטיס מסך מובנה. חשוב שהיציבות והתאימות שלו יהיו מושלמות, ושלא יהיו לו מאוורר צ'יפסט מרעיש. אין שום צורך ביכולות אוברקלוק. תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
המעבד עבר O/C די רצחני אפילו. כמה לדעתכם הוא שווה ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן ( P1133) עכשיו השאלה שלי איך אני מצמיד את ההיטסינק שלו למעבד בלי שהוא יברח? יענו לחבר ביניהם. אבל שהמעבד יהיה תפוס. תודה. הנה התמונות של ההיטסינק: מקדימה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatsking%5FBack%2Ejpg מאחורה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatink%5FCpu%2Ejpg
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
האם הלוח החדש של - EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb Motherboard , תומך בסוקט החדש של AMD 939 ??
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון יש לי מלא בעיות במחשב. הכול התחיל שיום אחד פירמטתי את המחשב ובאתי להתקין וינדוס מחדש, המחשב עשה לי המון שגיאות בהתקנה פעם הוא טען שהדיסק פגום והוא לא יכול להעתיק קבצים מסויימים (בכול נסיון התקנה חדש הקבצים "הבעייתים" היו שונים) לפעמים הוא כן הצליח להעתיק אך עשה שגיאות בהתקנה זה קרה לי ב 3 וינדוסים XP, 2000, 98 לא יודע איך אחרי 50 נסיונות פתאום זה הצליח להתקין את הוינדוס אך מאז יש לי מלא בעיות. המחשב מקפיץ מסכים כחולים ועושה ריסט, פעם אחרי 5 דקות ופעם אחרי 2 שעות או שהוא פשוט סוגר לי חלונות בלי שום סיבה אני גולש באתר מסויים או עובד עם תוכנה ופתאום היא נסגרת ולפעמים הוא פשוט נתקע ורק ריסטים עוזרים במצב כזה, וגם בד"כ אחרי ריסט דברים מסויימים לא נשמרים כ…
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני שובר את ראש במשך שעה ועדיין לא החלטתי. אני צריך זיכרון DDR 400 256MB במחיר סביר, ביצועים טובים, יציבות ויכולות OC מרשימות. על איזו חברה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי לוח אם של אינטל D850MV, אני רוצה לשדרג אותו בשבל לקבל AGPX8 וגם יכולות אובר. אני רוצה לשדרג רק לוח אם, לכן אני צריך לוח שתומך בRDRAM וFSB400 . ניסיתי לחפש באתר של זיגזג אבל אני לא כל כך מתמצא לכן חשבתי להתייעץ לעזרה. אז בבקשה, המלצות ולינקים... תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד Amd 64 bit .. ואני רוצה לקנות 512MB זיכרון במהירות של 400MHz .. תמליצו לי בבקשה על חברות טובות של זיכרון .... ותגידו לי בבקשה למה אתם ממליצים על החברה המסויימת .. תודה מראש ....... !!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לעמוד על ההבדל שבין זכרון 4GB DDR3 שנתוניו הם: 9-9-9-27 לבין אותו הזכרון, שנתוניו הם 9-9-9-24 האם יש הבדל, וככל שכן האם הוא מצדיק תוספת של 30 ש"ח במחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לשדרג לו את הזכרון. המפרט הנוכחי: מעבד Processor Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz, 3193 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) בלוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H 2 כרטיסי זכרון Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 אני מעוניין בהוספה של עוד 4G. האם כדאי לי לרכוש עוד זכרון מאותו הסוג בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-