עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ifs2003,

Conro 2 Duo תומך ב 64Bit ???

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by DaRkOmEgA,

שלום רב, בזמן האחרון יש לי מלא בעיות במחשב. הכול התחיל שיום אחד פירמטתי את המחשב ובאתי להתקין וינדוס מחדש, המחשב עשה לי המון שגיאות בהתקנה פעם הוא טען שהדיסק פגום והוא לא יכול להעתיק קבצים מסויימים (בכול נסיון התקנה חדש הקבצים "הבעייתים" היו שונים) לפעמים הוא כן הצליח להעתיק אך עשה שגיאות בהתקנה זה קרה לי ב 3 וינדוסים XP, 2000, 98 לא יודע איך אחרי 50 נסיונות פתאום זה הצליח להתקין את הוינדוס אך מאז יש לי מלא בעיות. המחשב מקפיץ מסכים כחולים ועושה ריסט, פעם אחרי 5 דקות ופעם אחרי 2 שעות או שהוא פשוט סוגר לי חלונות בלי שום סיבה אני גולש באתר מסויים או עובד עם תוכנה ופתאום היא נסגרת ולפעמים הוא פשוט נתקע ורק ריסטים עוזרים במצב כזה, וגם בד"כ אחרי ריסט דברים מסויימים לא נשמרים כ…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Mugen,

אז ככה יש לי מחשב 1.8 Ghz 512 rdram 8itxe(זל) עכשיו אני מעוניין לקנות לוח אם חדש (הציעו לי לקנות לוח אם חדש + זכרון חדש אך אני רוצה לראות אם יש לוחות אם זולים דומים) פרטים על הלוח אם Socket 478 for intel Micro FC-PGA2 Pentium 4 Support intel p.4 (Northwood, 0.13um) processor intel p4 400 Hz FSB 2nd cache depend on cpu gforce4 440 mx אילו תחליפים יש ללוח הנל? תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. או שיצאו? (אם כן, ידוע לכם מתי? וכמה יעלו?) בהנחה שיצאו כאלו לוחות, מחירם יהיה מתחת ל-1000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. ראו את המפרט המלא בצד.. כרגע הזכרונות רצים ב433MHZ מחוסר ברירה (בתזמונים של 6 3 3 2.5) , גם אם אני מוריד את התזמונים זה לא ממש עוזר והמערכת לא יציבה... הHTT רץ ב780 בלבד(גם עצוב) .. ניסיתי המון אפשרויות אבל זו האופציה היחידה להריץ את המעבד ב2.6GHZ ... האם שווה להשקיע בזכרונות חדשים או למשוך בשקט עד שאחליף שוב את המערכת (הלוח+מעבד+כ. מסך+כ. קול חדשים, הזכרונות עברו מהP4 הקודם שלי)? תודה!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by nir567,

שלום אחי ואחיותי, המחשב שלי זז נורא לאט אני לא יכול גם לדבר במסנג'ר ,באיי סיי קיו ולגלוש ביחד מרוב שהוא איטי. אם למישהו יש פיתרון אחר מלהוסיף זכרונות שיכתוב, פירמטתי מחקתי והוא נשאר איטי. פרטים על המערכת: -יש לי ווינדוס אקס פי -פנטיום 4 2.66 ג'יגה הרץ -192 מ"ב ram. אם אתם צריכים פרטים נוספים תבקשו. איזה זיכרון כדאי להוסיף,חברה,סוג,כמות, וכו..??? תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by 00Amir,

האם יש דרך לעשות SLI בלוח אם? ראיתי שהוא תומך רק CF , מה ניתן לעשות?

8. שלום לכולם . בקרוב הולך לצאת המעבד , וכו כו''. אני מעוניין לרכוש אותו , אבל לא מבין כ"כ בלוחות וציפסטים של AMD . משהוא יכול לתת קצת הסבר על ה 790GX וכל אלו ? מהחדש לישן .. פחות או יותר ? תקציב עד 600 ש"ח , שיהיה אוברקלוקר סבבה , לא צריך CF (אם יהיה אז שיהיה ) , ולא חשוב לי פיצ'רים מיוחדים ..

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by aviad1984,

שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת האם הלוח INTEL DP965L, LEMONT, תומך במעבד‏ Core 2 Quad Q6600 כי אני רוצה לשדרג את המעבד שלי יש לי CORE 2DUO E6300

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by RGod,

תגידו שאלה קטנה ל AB9 יש נעילת DDR2 ו נעילת PCIE?? והאם יש גם ל DS3 ול S3 ?גם לה 945 ו ל 965 ? תודה

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by shainov,

שלום לכולם, ברוצני להוסיף עוד 4GB זיכרון לאור הורדת מחירי הDDR2 וWIN 7 64 BIT שגירסתו הרשמית הולכת וקרבה. כרגע יש לי את הGSKILL PI 1000,האם הכרחי לשים זיכרון מאותה הרמה (חברה אני די בטוח שמה טוב אם יהיו של אותו היצרן) או שאפשרי לטפס מעלה לGSKILL PI BLACK EDITION 1066 ?? מחיר מצחיק של 320~ ש"ח ויש לי עוד 4GB אז רציתי לדעת אם זה די הכרחי לטובת העתיד או שפשוט לחכות עם זה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by dbbd,

אני בונה לי מחשב חדש, ומתלבט בעיקר לגבי לוח האם השימוש במחשב מאוד מגוון, הכל ממשחקים (מתכנן על 8800GT) עריכת וידאו, אודיו, משרדי (OFFICE). לפעמים אני גם מתעסק בOVER CLOCKING המחשב יריץ VISTA ויכלול: 2GB RAM 800FSB כנראה OCZ PLATINUM 80GB BARRACUDA כדיסק מערכת WS5000AAKS 500GB כדיסק נתונים ללוח האם אני מקציב כ700 שח אני מעדיף P35 CHIPSET על NVIDIA 680I SLI בעיקר בגלל המחיר אני מתלבט בין ASUS P5KR ל GIGABYTE GA-P35-S3 אבל מוכן לשמוע עוד הצעות, הכוונה וכו לגבי המעבד אני עדיין מתלבט, אבל נוטה לכיוון E6750 בגלל הFSB 1333 שמתאים לP35 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  13. אחד מהלוחות הולך להיות מורכב עם Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 ועם הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 השאלה איזה לוח יותר טוב ואם זה המקסימום והאם הזכרון הזה מעולה בשביל הלוחות האלה או שאפשר לקחת משהו יותר מהיר ויותר טוב אין פה התחשבות לכסף, קחו זאת בחשבון

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by iyehuda,

A8N5X מוזר לא כתוב באתר שהוא תומך ב DUAL CORE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=207&model=596&modelmenu=1

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by yambtz,

אז ככה, לחבר שלי יש לוח עם RDRAM 64x4 על מחשב פנטיום 4 1.8 הוא רוצה עוד זיכרון, אבל לפי המחירים של ה RDRAM זה נראה כאילו יותר זול להחליף לוח ולקנות DDR... הוא לא רוצה OC, זה למשחקים. עכשיו, הנה השאלות שלי: 1)איזה לוח אתם ממליצים? 2)הצ'יפסטים החדשים של אינטל תומכים במעבד הזה נכון? והוא יוכל להפעיל dual channel DDR? 3)הזיכרון יעבוד ב 200 מה"צ נכון? ממה שראיתי אין DDR200 למחירה, ו DDR400 עולה כמה שקלים יותר מ DD266 אז עדיף לקנות את זה למקרה שהוא ירצה לשדרג? 4)אחרי Underclock כזה אפשר לשנות את התזמונים ל CAS2 בלי שהזיכרון יפגע? הרי הוא יעבוד בחצי מהירות. 5)איזה זיכרון אתם ממליצים? אני שואל סוג ולא כמות.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by eh50,

הם מיעודים למשחקים כבדים וללא מטרות oc http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2960

17. Started by liav12,

יש לי לוח אם מדגם d850gb ובדקתי באינטל על מעבדים שהוא תומך בהם... http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/gb_proc.htm זה אומר שהלוח אם תומך במעבדים עד 2000 מגה הרץ??

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by benor,

שלום, אני רוצה לוודא, שהביצועים של הזכרונות שלי הן בסדר. זאת המערכת שלי: AMD XP2500 Gygabite Nforce2 DDR333 Hynix 256X2 Dual ddr תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by poltergeits,

חבר מעוניין לשדרג זכרונות ל 1 גיגה והוא הזמין כבר DDR1 ללוח הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 השאלה שלי היא האם יש עדיפות לDDR2 ?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by mystikal,

בתור אחד שבונה שימים אלה תחנת עבודה חדשה ראיתי שישנם הבדלים עצומים במחירי הזכרונות. למשל :2 ג'יגה ב800 מה"ץ של חברה אחת יכולים לעלות עד כדי פי 2 מחברות מתחרות האם יש הבדלים משמעותיים בין זכרונות אלו? מה הם הזכרונות המשתלמים ביותר ביחס של עלות מול תועלת לתחנת עבודה במחיר של כ 15000

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by orenc17,

מישהו יודע איך?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by ofir667,

תקשיבו אני צריך מעבד טוב ומהיר שיפעיל את הדברים כמו שצריך בלי בעיות. אני באמת לא מבין בכל הדברים האלה שקשורים למעבד, אני סה"כ רוצה שהמחשב ירוץ טוב. אז מה אתם אומרים לקנות E6300 או להשקיע קצת יותר בE6400? ואני מתחנן שלא תשאלו אותי על מונחים מסובכים כי אני לא יוכל לענות לכם!

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by MrMale,

טוב קודם כל אני הזמנתי מחשב מ iqpc עכשיו במקור הזמנתי G.SKILL 4096MB DDR3 1333 CL9 - F310600CL9D-4GBNT עכשיו המוכר התקשר ואמר שהמשלוח של ה g.skill יקח יותר מידי זמן והוא ממליץ לי להחליף לזיכרונות הללו שהגיעו במשלוח היום: patriot gaming 4096MB DDR3 1333 CL9 - SECTOR5 עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות נחשבים יותר טובים ואיכותיים מבין שניהם תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. מחפש מעבד חזק למשחקים עד 650 אין לי עדיין לוח אם אני רוצה להתחיל לבנות מחשב היום יש לי מעבד סוקט 478 2.8 ואני רוצה להחליף מחשב

25. Started by yonik,

אני נמצא באמריקה ומעוניין לקנות את המעבד ללוח הזה שעוד לא נגעתי בו והוא קצת ישן השאלה שלי היא האם אני צריך למצוא איזה מעבד חלופי כדי לעדכן את הביוס(שאמור להיות איזה f4 ועכשיו יש כבר f12) תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים