עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Danman,

יש לי כרגע Mushkin Black (level 1) ברצוני להוסיף עוד זכרון למערכת ,אבל אני מבולבל בקשר לתאימות של זכרונות. אם יש לי כרגע מושקין אני יכול להוסיף זכרונות מחברה אחרת גם אם התזמונים שונים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by kikkler,

קניתי את ה NF7 ולא ממש מצאתי בביוס את האפשרות לנעילת ה AGP/PCI - יש למישהו מושג איפה היא נמצאת ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by DooM Man,

אני כבר קראתי ביקורות עליהם באתרי חומרה שונים, אבל די קשה להחליט מי יותר טוב, מי יותר משתלם ועוד. לדעתי, שניהם לוחות מעולים. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by BONO,

אני מחפש לוח אם למעבד AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU וזכרונות ddr 3500 לוח שיהיה טוב ושל חברה טובה תקציב טוב לא מופרז

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by yuraxp,

שלום, איזה מעבד עדיף אניטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שואל באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת אלא רק במעבד עצמו. תודה יורה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by tom123,

מאיפה כדי לי יקנות את ה- OCZ 1024m Pereformance 500Mhz? או שתציעו לי משהו אחר עד 1600 ש"ח ושיהיה 1024, עד 2.8V כי יש לי IC7MAX3

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  7. "מצטער" שאני לא יודע... מישהו יכול לגלות לי ???

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  8. יש BARTON שהוא לא XP? מה זה ה-XP הזה בכלל אומר? סליחה שפתחתי שרשור חדש השאלה נבלעה לי שם בתחתית

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by anri,

בגלל הסוקט החדש של AMD 939 והתושבת החדשה של אינטל LGA775 . וכל הלוחות החדשים שעומדים לצאת למעבדים האלה . אני כבר הישתגעתי אני מתכנן לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . אך כבר מרוב כל הדברים האלה שיוצאים אני כבר לא יודע מה לקחת , ומה יותר טוב . עכשיו הייתי רוצה שתמליצו לי על : מעבד , לוח אם , וזיכרון , הכי טובים שאני יכול לקנות . (אני גם קונה כרטיס מסך חדש או את ה - X800XT או את ה - 6800U עדיין לא סגור על מה ללכת אבל זה לא חשוב עכשיו ) התקציב יכול להגיע עד 5000 ש"ח , לקניית המעבד , הלוח , והזיכרון . אני יכול לחכות קצת אבל לא יותר מדיי כי כבר אין לי סבלנות . אשמח לקבל כל תגובה שהיא ....

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  10. שלום לכולם בידי מחשב amd 1700 עם מיהרות באס של 266mhz ויש לי זיכרון חיצוני בגודל 768mb וכשאני מריץ את תוכנת sandra ואת הבאנצ'מאק MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK מערכת ההפעלה נתקעת אבל אם אני משתמש בתוכנות באנצ'מארק אחרות המחשב עובד בסדר גמור מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  11. קניתי AMD 3200 BARTON עכשיו המחשב עדיין לא הגיע ואני לא יודע איזה לוח לקחת כי הזמנתי בינתיים את ה ABIT NF7 הרגיל והוא תומך עד 333 FSB ויש את ה NF7-SL V2 שהוא תומך עד 400 FSB אבל 100 שקל להוסיף זה יקר לי ואני לא יודע אם המעבד שלי הוא 333 או 400 אז מה עושים?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Vortex,

שאלום. הרבה זמן לא הייתי פה, לקחתי קצת חופשה מכל העניין הזה של להתעסק בתוך המחשב. בכל מקרה, זה המפרט שלי: P4 1.7GHz 478 Asus P4S-GX-MX SDR/DDR capable 320 MB SDRAM generic Gigabyte Radeon 9000 Pro אני זוכר שבזמנו רציתי להחליף זיכרון, כי הביצועים של המחשב לא היו במיטבם איתו. שאלה ראשונה: איפה אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב עם הזיכרון SDR ולהשוות אותו אל מחשב מקביל עם זיכרון DDR? יש בסיס לטענה שהSDR מאט את המחשב? ה300 שקל של הDDR מצדיקים את קנייתו? שאלה שנייה: אני רוצה לקנות זיכרון DDR. מה הזיכרון הכי זול ששווה לקנות? אני מדבר על יחס עלות/תועלת. אני רוצה לקנות מודולה של 256 בינתיים.... שאלה שלישית: יש לי מה לעשות עם הSDR? אולי טרייד אין בחנות? יש כאלה חנויות שיעשו לי כ…

• 10 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Elevation,

או שלא?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by feint,

שלום, ברשותי 2 צ'יפים של זכרונות 256 האחד של KINGMAX. אם אני אוסיף עוד צ'יפ של זכרון מפירמה אחרת - האם זה פוגע באיזה שהיא צורה בביצועי המחשב? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by shauli,

שלום אם יש לי ארבע סלואים של זיכרונות 256 מגה בייט במהירות 400 מגהרץ, המהירות תרד ל333 מגהרץ?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אינטל אשרה רשמית: מעבדי הזיאון החדשים שלה (הנוקונה) ישתמשו בסטפינג המחודש E-0 שייצור מעבדים קרירים יותר עם ניהול חשמל טוב יותר, הרחבת 64 ביט עם תאימות מלאה לאחור של 32 ביט - EM64T והNX - למניעת הצפות באפר במעבד שנגרמות ע"י תולעים ווירוסים. כעת שהעסק אושר שמית זה עניין של כחודש, לדעתי, עד שאינטל תאשר רשמית את העניין לגבי הפנטיום 4 הביתיים. מקור: http://www.digitimes.com/news/a20041012A7052.html

18. Started by kotel,

ה-ATA ה1 שלי תפוס יש עליו ארדיסק וצורב רגיל. עכשיו אני רוצה לקנות צורב דיוידי! ואני לא יודע לאן לחבר אותו חשבתי אולי לחבר אותו ל-RAID הזה אין מושג איך ה-RAID עובד אז אני שואל אתכם אם אפשר...?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  19. איזה לוח עדיף לי לקחת אם אני קונה מחשב למשחקים? GA-K8NSNXP-939 להרחבה על הלוח : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-245&depa=1 או GA-K8NS Ultra-939 להרחבה על הלוח http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 מה הכי כדאי לי לקנות לצרכים שלי?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by pumbatal,

קבלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by oded6188,

- Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box - MSI 865PE 865PE Neo3-F - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 - 4X - מחשב ליצירת מוזיקה, בעיקר ב - Cubase, אבל לא מתחייב. - נראה לכם שזה משמעותי שהזיכרון זה C3 ולא C2.5? - מה אתם אוממרים על הלוח? - מה אתם אומרים על ה LGA 775? כי לפני כמה חודשים כשקניתי מחשב ובידיוק באו מעבדי ה E-Prescot אז אמרו לי שכדאי לי לנסות להשיג מעבד ישן מגירסת C כי ה - E-Prescot מתחממים ונותנים פחות ביצועים... אז יש איזה "פאקים" כאלה גם ב LGA 775?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by ozzo,

מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו

23. Started by shloosh,

בן דוד נוסע לארה"ב ואני יכול להביא משם Kingston HyperX 512MB PC3200 184pin 2-2-2-5-1 CL2 DDR DIMM Memory Module Kit ב-560 שקל. או בארץ לקנות A-DATA VITESTA ddr4000 512mb ב640 שקל חדש או OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-5 1T ב-650 במצב חדש עם אחריות והכל... מה כדאי לי? אני מתכנן אוברקלוק אבל לא משהו רצחני. ואל תשכחו שאם אני מביא מארה"ב אין אחריות וזה מה שאני מפחד שיהיה בעיה עם הלוח שלי 8rda+ rev2.1 ... מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by NI4NI,

מה בעצם ההבדל בין PCIx לבין PCIe ? אם יש לי לוח אם עם שני חריצי PCIx וחריץ AGP אני עדיין אצטרך להשתמש בכרטיסי מסך AGP, נכון ?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by kobi_af,

אפשר טבלה עדכנית שתציג לי עד כמה אפשר במנוחה ובמאמץ כל מעבד?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.