עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by al_lot,

שלום למומחים! המעבד שלי מגיע לטמפ' של: 51 מעלות, המערכת מגיעה לטמפ' של: 49 מעלות. במחשב יש 2 מאוורים, 1 של המעבד ו- 1 נוסף. המעבד הוא: AMD XP 2000 המחשב עובד תמיד!!! מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by roee1234,

שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by shaharo,

שלום לכולם אני הולך לקנות את הלוח הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88&products_id=6973 וכתוב שם בחלק של התמיכה בזכרון Memory Four 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets Support for DDR2 533 MHz or DDR2 400 MHz DIMMs Support for up to 4 GB of system memory זה אומר שזה לא תומך ב ddr 1? כאילו אם אני יכניס ddr 1 400 mhz זה לא יעבוד כי לפני מה שאני זוכר ddr1 זה 184 פינים לא?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by rino,

מחפש המלצות על לוח אם עבור מאבד אינטל 820 כפול ליבה וזיכרון 667 MHZ לא מיועד למשחקים ולא לאוברקלוק , כדאי שיהיה לא יקר .

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by eliXir,

המאוורר של הלוח אם לא מסתובב! למרות שהוא מחובר! מה עושים? :-\

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  6. מחפש המלצות ללוח אם עם כרטיס מסך O.B סביר , שיתאים למעבד מסוג INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX עד 500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by Ro-K,

איך התוצאה ולמה כתוב n/a במעבד ובתוצאה כללית? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by Maxiimus,

הסקר נעשה לצורך קנית לוח.. ואני מתקשה בלהחליט על אמינות של חברה מסוייימת...

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by itaic,

שלום יש לי 2*256 DDR 400 במסך הבוט רשום לי שאני ב 128 ומתחת רשום שהתדר הוא 200HRZ האם זה בסדר? זה לא אמור להיות שהתדר 400?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. שלום רב, רציתי לעמוד על ההבדל שבין זכרון 4GB DDR3 שנתוניו הם: 9-9-9-27 לבין אותו הזכרון, שנתוניו הם 9-9-9-24 האם יש הבדל, וככל שכן האם הוא מצדיק תוספת של 30 ש"ח במחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. בשביל אוברקלוק מקסימלי ל E2140 (קירור מים) על לוח אם ASUS Commando איזה זכרונות מומלצים?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  12. איזה שבוע בסטפינג לשנת 05 הכי טוב ל- OC למעבד שהזכרתי בתקופה של החודשיים הקרובים 05XX?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by AVI-Y,

ערב טוב אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר בזיכרון אני מתכוון לקנות לוח מסוג Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P ולא ברור לי איזה סוג זיכרון אני צריך להתאים לו האים צריך סט של שני מקלות זיכרון DDR2? האים אפשר להסתפק רק במקל אחד של זיכרון DDR2? אפשר לשים גם DDR רגיל? בהנחה שיש צורך בסט של DDR2 האים בעתיד יהיה אפשר להוסיף רק מקל אחד של זיכרון או שאהיה מוגבל לקנית סט שני כמו שהיה בלוחות של RDRAM הידועים לשימצה? מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון מתאים? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. הלוח הוא msi k8n neo4 platinum

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by babu,

אני צריך לוח שיוכל להחזיק 9800GX2 שניםם כאלה ויהיה טוב לאובר קלוק משו טוב אני קונה מחול ז התקציב הוא בערך 250$ גג

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by abirdh,

בתוכנת מדידת טמפרטורה אני רואה שהsystem נמצא בטמפרוטה די גבוה.. עכשיו אני לא יודע על איזה רכיב מדובר במחשב... זה הצ'יפסט של הלוח אם אולי? התוכנה: וזה המחשב: תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. מעבד AMD מתחמם גם כאשר הוחלפה משחה טרמית, צלעות הקירור נוקו בלחץ אויר ואין בהם אבק, ומאורר מסתובב רק על 1700 RPM איך אני מעלה לו את הRPM ?

18. Started by INFERNO,

על המעבד כבר ממש חשבתי Athlon 64 X2 3800+ Socket 939 AMD האם החשיבה נכונה ? השאלה היא איזה לוח , בהתחשב בכך שאני מחפש לוח טוב עם DDR 1 ולא 2 (כי יש לי ג'יגה וחצי אז חבל סתם לבזבז ) כמו כן שאלה קטנה לגבי המעבד , באיזה פקודות המעבד הנ"ל תומך (SSE ,SSE 2 ? וכו' ? ) אהה כן והמטרות הן : עריכת וידאו , עבודה בתלת מימד (לא משהו רציני סתם חובבני ) ומשחקים פה ושם . תודה וחג שמח .

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  19. המחשב שלי מופיע במפרט בצד ולחבר שלי יש מחשב דומה אותו המעבד לוח אחר גם של ג'יגה בייט וזכרונות גם שונים אבל אותה הכמות. שנינו הרצנו SUPER PI ויש פערים בין המחשבים.. המחשב שלו עושה את הבדיקה הראשונה שם ב00.228 ושלי ב00.169 וכמובן שמכאן כל בדיקה אחרת הפערים רק גדלים.. עניין אותי לדעת מה הגורם שמשפיע על זה והאם זה פערים סטנדרטים או לא?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  20. השאלה כפי שמופיעה בכותרת. מה התוצאה שצריכה לצאת ב- PCMARK05 עם מעבד 3500+ A64? אני קיבלתי ב-PCMARK05 3483 וזה בלי ה OC... כמה בערך אני צריך לקבל עם המעבד והמפרט שלי? האם זה נחשב טוב ? מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם...תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  21. עובד בMAX 9 32BIT + VRAY מחשב חדש E6000+ 2GB RAM WIN XP PRO ממדל סצנות 3D כבדות עם הרבה פוליגונים ותאורות(בעיקר אדריכליות) לפעמים כאשר אני מוסיף בלוקים 3D של עצים (שהם בנויים מהרבה פוליגונים) - התוכנה עפה או אומרת שאין מספיק זיכרון. אם אני מצמצם אתהבלוקים של ה3D לגבול מסויים היא עובדת בסדר. השאלה: אם אני אוסיף עוד 2GB RAM ( סה"כ יהיה לי 4GB RAM) האם זה יעזור? האם MAX יידע לעבוד על זה? שמעתי שאם אני עובד על 32BIT זה לא ישנה. האם זה נכון? תודה! [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 10:47:19 אפשר התייחסות?? Porfavor? :-(

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. הי יש לי מחשב עם שני כרטיסי זיכרון של KINGSTON כל אחד 512MB 800MHZ הם עובדים ב HT היום הביאו לי עוד שני זכרונות (לא של KINGSTONE) כל אחד מהם 1GB במהירות 800MHZ רציתי לדעת אם המחשב עדיין יעבוד לי ב HT עם הזכרונות??או שעצם זה שהוספתי זכרונות מחברה שונה ונפח שונה מאט לי את קצב העבודה? תודה...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by debilz,

שלום, חבר שלי מתלבט לגבי לוח אם שמתאים למעבד 4770K שמגיע עם מכפלה פתוחה. את המעבד הוא מקבל במחיר מיוחד, ככה שאין פה קטע של בזבנות, השאלה היא מכיוון שניתן כבר לעשות OC, האם הלוח של אינטל (שגם אותו הוא משיג במחיר מיוחד) מדגם DZ87KLT הוא לוח מעולה בתחרות עם GB ו MSI ודומיהם, או שלא ? אם אני מבין מביקורות זה לוח אם די טוב, אבל קצת קשה לעשות איתו OC אין לו PRESET מוכנים לזה. איך הוא לעומת ה MSI G3 Z87 ? ועל מה הייתם הולכים ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. שלום לכולם לפעמים איך שאני מדליק את המחשב רשום לי באנגלית CPU FAN - LOW ממה שהבנתי המהירות של המאוורר לא מהירה מספיק כדי לקרר את המעבד.. זה קרה לי כבר פעמיים הבעייה התחילה מאז שהחלפתי את הספק כוח מ 300W ל420W ..... עם יש לכם פתרון אני אשמח לשמוע עידן .

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  25. בקשתי מפרט ולא הביאו לי כץמסך בתוך המפרט אז חשבתי שואלי יש כרטיס מסך על הלוח... Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754

• 9 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים