עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. ברשותי פנטיום 4 - 2.4GHZ לוח אם: Asrock P4i65G כרגע יושב אצלי כרטיס זכרון של 256 מגה, לו אני רוצה להוסיף (או להחליף אם צריך) בכרטיס גיגה לפחות. (היות ומדובר בDDR, לפחות זה אומר להוסיף כרטיס גיגה ועוד כרטיס של חצי גיגה למשל.) עכשיו, אני לא כל כך מתמצא בענייני תדירות של זכרונות ולכן כאן הבעיה. הזכרון שאצלי יושב הוא בעל תדירות 266. אני יודע שקיים גם אילוץ של לוח אם (שאצלי די חלש אני חושב) שמסוגל לתמוך עד תדירות מסויימת (לא יודע איזו). וגם ידוע כי הזכרונות של גיגה הם לרוב בתדירות של 400 שכנראה לא תעבוד אצלי. מה אתם מציעים לי לעשות? (תוך שיקולי עלות מינימלית)

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by EazyP,

היי, אני מחפש לוח אם שתומך בשני פנלי AUDIO קידמי ואחורי. לפנל האחורי יחוברו הרמקולים הראשיים והמיקרופון ואילו לפנל הקידמי יחוברו אוזניות בעת הצורך ומיקרופון נוסף. דרישה נוספת והכרחית היא: בחיבור האוזניות ניתן יהיה להשתיק את הרמקולים הראשיים, באופן אוטומטי. בניתוק האוזניות יחזרו הרמקולים הראשיים לעבוד רגיל. (כמו במערכת). מידע נוסף: הלוח הוא למעבדי אינטל 775 ;D אשמח לשמוע על המלצות ללוחות כאלה

• 12 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Tony_Almeida,

שלום אני קונה את המחשב שבתמונה ואני לא סגור על איזה חברה לזכרונות אשמח אם תביעו את דעתכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by pes7,

??.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. שקל. המפרט שלי כרגע הוא: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MH Abit IL9 Proz DDR2-667 333 MHz 4G NVIDIA GeForce 8800 GTS האם ניתן לשדרג את המחשב ב2000 שקל כך שלאחר שידרוג הביצועים יראו אחרת, או עדיף כבר לוותר על השקעה לחכות עוד תקופת זמן ולהחליף מחשב? תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by FTWR,

יש פה שאני לא מבין אני בא לעשות OC למעבד, חשבתי שיהיה לי 1.8 אבל זה יוצא 1.4 או 1.6 הנה תמונה : http://i37.tinypic.com/15wnms0.jpg או שהמעבד דפוק (או שאני) או שפשוט זה לא יציב וככה בעצם אמור להיות ? העליתי איזה 40MHZ ואני רוצה להמשיך עם הOC, איך אני יודע את הMHZ הסופי ? למשל ראיתי שאנשים העלו מ1.8 ל2.8... אני חדש בתחום הזה ואני לא מבין גדול בחומרה, אשמח לעזרה :-[ תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by Chaos,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 64bit ל Socket 754, ככל הנראה מהחנות KSP. הנני מתלבט בין שני הלוחות המוזכרים בכותרת מבית Gigabyte. ההפרש בין הלוחות הוא כ 140 ש"ח לחובת ה Pro, כמובן. רציתי לדעת מה התוספות שיש ב Pro והאם, לדעתכם, הם מצדיקים את התוספת מחיר עליהם. בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by morpheus1234,

אני כבר לא יודע מה לעשות... אני צריך לבחור מעבד+לוח ואני לא יודע מה האופטימלי בשבילי... לפני שאסביר מה השימושים של המחשב אציג כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות בחיפוש: מעבדים 1.איזה דגמים של את'לון64 קיימים ומה ההבדלים ביניהם(כל הסוקטים למיניהם* 2.איזה דגמים של פנטיום 4 קיימים? אילו סוקטים? 3.מה ההבדל בין DDR,DDR2,DDR400,DUAL DDR, מה יותר טוב ולמה??? אני צריך לוח+מעבד בעיקר לתוכנת אוטוקד ייתכן ובעתיד אשלב תלת מימד עם ADT, המחשב יהיה גם לשימושים של אינטרנט ומולטימדיה ואופיס, אבל בעיקר עבודה על אוטוקד וADT... אשמח לקבל הלצות אבל אני רוצה להגיע לבד למסקנה מה עדיף לי ובשביל זה אני צריך לדעת מה ההבדלים בין הדגמים שיש בשוק... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. שבת שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס אינטל על שני סטיקים של 256, המפרט הוא: P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה של זיכרון, עכשיו השאלה היא אם להוסיף סטיק אחד של 512 או ששניים של 256, מכיוון שיש את כל העניין של Dual Channel בלוחות של אינטל. בנוסף רציתי לדעת שאם אני מוסיף עוד זיכרון אז לקחת של אותה חברה, או לקנות של חברה אחרת יותר טובים ממה שיש לי עכשיו. מה ייתן לי את הביצועים הכי טובים?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by kinggil,

שלום, האם בלוח שיש דואל צ'אנל צריכים שכל הזיכונות היו מאותו הסוג ו מאותו הגודל?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by online,

שלום, לאחרונה Gigabyte השיקה גירסה חדשה (Rev 2) של כל הלוחות מסדרת P35. השינויים מעטים אבל נראים לעין. בין היתר, היציאה המקבילית בגב הלוח הוחלפה ביציאות USB, וגוף הקירור העצום של הגשר הצפוני ב-DS3P ו-DS4 הונמך כדי להקל על תאימות עם גופי קירור גדולים. הגירסה החדשה נמכרת כבר כמה חודשים באתר Newegg ובמקומות אחרים ברחבי העולם. מישהו יודע האם היא כבר הגיעה לארץ? ספציפית, אני מתעניין ב-DS3P או DS4. תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by adirze,

שלום, יש לי כרגע 2GB זיכרון ורציתי להוסיף יש מקום הבעיה היא שהזיכרון הוא DDR2 667mhz ואני לא יודע אם לקנות עוד 2GB במהירות הזאת או ללכת על מהירות יותר גבוהה? אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 1GB עדיין יפעל ה-dual channel? המפרט: INTEL E6600 DFI 975X/G 2GB זיכרון כמו שכבר אמרתי. תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by tal.t,

שלום קניתי מעבד AND 720 SOCKET עכשיו רציתי לשאול אם יש הבדל בין זה לבי 720BE

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by Hatori_Hanzo,

זקוק להמלצה לרכישת מעבד,לוח אם וזכרונות לOC ומשחקים בתקציב של 3000 ש"ח *שתהיה אפשרות של PCI Express X 16 כפול 2,יש אפשרות שארצה מערךCF בעתיד *יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Q9450 - שימלא את ה1333 עד 0 מקום - מה שיאפשר OC פחות יציב. E8400 - שיעבור OC ל 3 ג'יגהרץ. מה עדיךף? המטרה היא משחקים בלבד. (למתעניינים - אני מוכר את המעבד העכשווי שלי E6700 : חפשו בלוח המודעות כאן באתר).

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by SMSM,

http://www.pricewatch.info/item/15449 EXTREME EDITION חדש ? INTEL ממשיכה להפתיע ...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. לא מצאתי באתר של ABIT. זה מה שהיה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket+A

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. Started by necroblivion,

באתר המליצו לי על לוח-אם DFI Infinity 975X for LGA775. אבל המוכר בחנות הוריד אותי מזה והמליץ לי על לוח-אם Intel D975XBXLKR. מה ההבדלים ועל מי כדי יותר ללכת?

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by toppy,

כשקניתי את הD805, לא קיבלתי איתו מדבקה. אתם יודעים Intel Inside כזו. פעם היו נותנים, לא? זה לא אמור לבוא עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Trin1ty,

יש לי את המערכת הבאה : Q6600 GeForce 8600GTS לוח אם של אינטל P35 SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ ספק 300W HEC מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט - עכשיו השאלה שלי קשורה לויסטה:1) כמה זיכרון ויסטה 32 ביט יכול לקלוט? 2) אני רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון(בכללי יהיה לי 4 ג'יגה זיכרון).. הביצועים ישתפר+ אני ירגיש הבדל?

21. שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי מחשב מבוסס פנטיום 4 צ'יפסט 915 המפרט המלא: Intel Pentium 4 530 3GHz 1MB MSI 915P Combo-F זכרון הישן- GeIL DDR 400 1GB Dual Channel הנוכחי- CROSAIR DDR2 533 1GB Dual Channel ENERMAX Noisetaker2 420W עכשיו גם בזכרון הישן וגם בחדש אני מכניס את הזכרונות לסלוטים וזה מראה לי כל הזמן 512MB Single Channel למה לעזאזל אני לא מצליח לתת לשניהם לעבוד ביחד...? כ-Dual Channel??

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by mangob,

לחבר שלי יש לוח אם אם סוקט 939 ולי יש מעבד 4400X2, השאלה שלי האם אני יכול לחבר בין השניים? או ש 4400X2 מתאים רק ל AM2? הבנתי שיש לו את אותו רצף פינים כמו 939 לכן הוא מתאים.. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by matanyaniv,

שלום, יש לי לוח EP-8RDA+... כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי בביוס שהמאוורר של המעבד כאילו לא פועל(למרות שהוא פועל) ועליית המחשב נתקעת... כשאני עושה ריסט אחרי דבר כזה המחשב עולה כרגיל. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים