מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש זכרונות למחשב שלי (ראו "מפרט מחשב"). אני עדיין לא מבין מה בדיוק ההבדל בין זכרון רגיל, נאמר של קינגסטון, 512 400 MHZ שעולה 500 ש"ח, לבין אלו היקרים שעולים הרבה יותר. אני לא עושה שום OC, והסיבה שאני רוצה להחליף זכרונות היא בזמן שאני מפעיל תוכנות P2P, המחשב לא סוחב. יש לי 512 כרגע בדואל. בלי התוכנות הכל עובד יפה. מה אתם ממליצים? לקנות 1024 רגילים של קינגסטון 400MHZ - (3200 http://www.pch.co.il/docs/pd1961624325.htm או שללכת על זכרון יקר ומשובח 256X2 שעולה הרבה יותר? נגיד של muskin: http://www.pch.co.il/docs/pd-1790398697.htm תודה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני קונה ב-ksp מעבד:?Athlon64 3200+ (S-939)? עם מה מגיע לי המעבד? תודה...
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם NF4 SLI ואני מתלבט בין שלושה דגמים gigabyte asus msi למרות שאת ה-MSI אין עדיין בארץ (האם שווה לחכות) תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
לי אמרו שה 256X2 יותר טוב, מכיוון שלמשל אם הסטיק של ה-512 מתקלקל... אז עדיף 2 של 256. מבחינת מהירות מה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שכולם אומרים לי "תשתמש בחיפוש" / "יש מיליון הודעות כאלו", השתמשתי בחיפוש, ראיתי הרבה תגובות אבל מאוד הייתי רוצה שאנשים יתנו את דעתם במקרה הספציפי שלי, אם זה לא יותר מידי קודם כל אני בונה מפרט למחשב חדש, שכניראה נקנה אותו בסוף החודש או תחילת חודש הבא פחות או יותר.. המעבד הוא E6300. יש לי כמה שאלות קטנות קודם, האם יש הבדל משמעותי בין הצ'יפים של נוידיה ואינטל ? יש עדיפות לצ'יפ כל שהוא מבחינת ביצועים בעבודות מולטימדיה \ משחקים? אני מחפש לוח טוב, עדיף שלא יהיה יקר כל כך, ותאמת אין סיבה שהיה יקר כל כך מכיוון שאני לא מחפש לוח טוב ל OC, או עם כל התוספות שאני לא ממש משתמש בהם. אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב כניראה, אז לוח עם ביצועיי OC מרשימים זה לא אקטואלי ב…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כי ראיתי באיזה חנות... Sempron 3000+ 939 L2=256KB 1.8GHZ יש מצב?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השאלה היא כמו בכותרת אתמול עדכנתי ביוס בלוח שלי(כן ישן אבל רק עכשיו עדכנתי) היה אצלי ביוס F2 רציתי את האפשרויות של F3 וF4 אבל בטעות הורדתי את ההכי חדש ושמתי F8 עכשיו האלה האם הF8 כולל את העידכונים של הביוסים הקודמים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
(המפרט שלי מופיע בפרופיל) כרגע יש לי שני סטיקים של 512MB. אם אני מוסיף עוד סטיק של 1GB אני מאבד את ה-Dual Channel נכון? האם זה שווה את זה?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה עדיף זכרון 800 MHZ או 1066 ? CL4 או CL5 ? מתלבט לגבי זכרון 2X2GB של החברות OCZ , MUSHKIN , G.SKILL , A-DATA במחיר בין 433 ש"ח עד למחיר 522 ש"ח לזכרונות 800 (אך CL שונה ) או OCZ 1066 במחיר 585 ש"ח. לא מתוכנן OC. תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ...כרגע יש לי פה מחשב 1.7 סלרון ....האם 1.5(רגיל) יתאים לי ? המוכר אמר לי לוודא שזה 432 (כנראה סוקט?) איך אני יודע אם הלוח שלי זה 432 ? אין לי שום חוברת של הלוח שום כלום תודה. עוד משהו קטן ...ההבדל בין 1.5 רגיל לסלרון 1.7 משמעותי בכלל או שכבר אוותר על העניין וזהו ?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו אודה לו מאוד תודה שימו לב לתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, האם בלוח שיש דואל צ'אנל צריכים שכל הזיכונות היו מאותו הסוג ו מאותו הגודל?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם asus p5p800s וברצוני לחבר אוזניות יחד אם רמקולים איך?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות אם מבוססים 945G לבין מבוססים 945P? ומה יותר טוב: LGA775 Intel945P ABIT IL9 PRO או LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G (שניהם אותו מחיר - בערך 400) תודה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי מעבד פאלומינו 2000+ ולוח אם KT400 האם כדאי לשדרג מעבד (נניח לבארטון 2500) או שניתן לסחוב עד להחלפת מחשב. (המחשב משמש לאינטרנט, אופיס וקצת משחקים)
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
משפחת Rembrandt של AMD עבור מחשבים ניידים תוכל להיות מוכנה להכרזה וזמינות מהירה כבר בתחילת שנת 2022, או אולי אפילו קצת לפני כןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בהתחלת הפוסט של המחשב אחרי שהוא מזהה את כונני ה IDE ואת הזיכרון הוא עובר למסךף הבא בו הוא מחכה ומחפש כונני רייד רק אחרי כמה שניותשהוא לא מוצא הוא אומר NOT FOUNT וממשיך (זו לא בעיה) חיפשתי בביוס אך לא מצאתי. איך אני מסיר את המסך הזה ?!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הבנתי שמעבדי אינטל החדשים עם ליבת פרסלר הם מיוצרים בטכנולוגיית 65nm השאלה היא האם יש הבדל נוסף בין המעבדים האלה לבין המקבילים הישנים שלהם ( pentium D 8XX). ראיתי באחת הכתבות שכתבתם שבאמצע שנת 2006 צריכים לצאת מעבדים כפולי ליבה "אמיתיים". כלומר כאלה שגם משתפים ביניהם את זיכרון המטמון מבחינה לוגית. האם הפרסלרים לא עושים זאת ? על אף שראיתי שפיזית לכל ליבה יש זיכרון מטמון של 2 מגה !! ביחד 4 מגה - וזה כבר המון. דבר נוסף - האם הפרסלרים תומכים בטכנולוגיית HT או שגם זה יבוא רק בעתיד. אשמח לקבל תשובות או הפניות לאתרים שיש בהם תשובות לכך.
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח אם הזה ב600 שקלים רציתי לדעת אם זה לוח טוב או סתם יקר כמו כל המוצרים של אסוס ? ד'א המפרט : P4 2,8E 512 DDR RADEON 9800 PRO
-
שלום רציתי לדעת אם התושבת של זיכרונות DDR2 שונה מזאת של DDR1 או שרק המהירויות שונות. הכוונה שלי זה אם אפשר לחבר זיכרון DDR2 ללוח אם של DDR1 כמו שאפשר לעשות עם SATA1 וSATA2 ואז הם יעבדו לאט יותר או שזה לא אפשרי... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מי שמוכן לנדב שיבושם לו, אם לא לנדב אז תציעו מחיר(אפילו לוח מהפשוטים)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מהC…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-