עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. n force 3 לא תומך ב SLI ובטח שלא ב PCI EXPRESS אני פוחד שעוד שנתיים בערך יפסיקו לייצר AGP כפול8 האם זה בסדר אין לי מה לדאוג הלוח אם הוא של ג'יגה בייט AGP כפול 8 זה כם טוב ויישאר טוב??

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by togp,

רבותי חברי הפורום, חיפשתי קצת המלצות ולא ממש מצאתי (בעיקר תלונות של אנשים על מאוורר X וכד'), אז אני אבקש את עזרתכם: מחשב אישי של משפחה, לא גיימרים ואפילו לא קרוב לזה. מעבד Q8300 לוח פשוט (אני אבדוק את הדגם אם יש צורך ) של אסוס החדר בו המחשב נמצא מתחמם קצת בקיץ (ללא מיזוג) אבל משתדלים לא להפעיל את המחשב יותר מדי בחום גם ככה איזה מאוורר מומלץ? ראיתי את ה Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 שנראה לי סביר אבל הייתי שמח לשמוע המלצות. בתודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. האם יש אי תאימות כלשהי בין שתי הרכיבים הנ"ל? בדקתי בכל הרשת ולא מצאתי בעיות מסוימות בחנות נאמר לי שרוב הסיכויים שהבעיה נובעת מכך למרות שהם מאמינים שהספק גם מהווה גורם (הוא מוחלף על מנת לנסות להוציאו מהמשוואה) האם משהו שמע על בעיה כזו? אם זאת אכן הבעיה, כדאי להחליף ך-P5Q dlx? שמעתי בכלליות על בעיות עם DFI אבל אני לא לגמרי בקיא בנושא תודה,יובל.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. מה יותר טוב, pentium D 2.8 ליבה כפולה או מעבדת אחד של 3.0?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by NI4NI,

מה בעצם ההבדל בין PCIx לבין PCIe ? אם יש לי לוח אם עם שני חריצי PCIx וחריץ AGP אני עדיין אצטרך להשתמש בכרטיסי מסך AGP, נכון ?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by THE FOX,

מזו החברה הזו V-Data?? נתקלתי בKSP באיזור הזיכרונות... האם אלה A-DATA?...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by iCe_bLaSt,

רציתי לדעת מה הסטפינג הכי מוקדם לניוקאסל וגם מה התאריך פבריקציה הראשון שלהם ... אני לא יודע לכמה כאן יש ניוקאסל אבל אני מקווה שזה יספיק יעזור לי. אז בבקשה לכתוב את כל הסטפינג שלכם -אם אתם לא יודעים הכל אז רק את תאריך היצור שנגתב בצורת 0414 למשל - שבוע 14 של 2004 את הדבר שמסתים בMW (כמו XPMW למשל אני לא בטוח לגמרי מה זה אומר) ואת הקוד בעל חמש האותיות שמתחיל בC (כמו CBASC או CAAOC) ואם כבר סטפינג - מה התוצאות אוברקלוק שלכם?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. אני דיי חדש פה אז: מישהו יכול להסביר איזה ליבות יש ומה הבדל??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום, יש את הלוח Asus P5N7A-VM, שהוא נחמד אבל לא מזהיר, הוא יספק את הנדרש - FHD. אשמח להמלצה נוספת בנושא. כמובן שטווח המחיר צריך להיות זהה - 675 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

יש לי לוח NF7SL עם 3 יציאות של 3 פינים... הייתי רוצה לדעת מה הגבול המותר (התקין) לחבר אליו. (לדוגמא אני יודע שלא מומלץ לחבר 3 מאוררי סמארט פאן.. אז מה כן מותר פחות או יותר)

• 10 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by kozimus,

לפי הכתבה הזאת מחירי ה-DDR3 אמורים להיות בכ-10% יותר יקרים מ-DDR2 הדבר צפוי לקראות במחצית השניה של 2008 http://www.digitimes.com/bits_chips/a20080123PD213.html

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. כללית, איך החברה הזאת? TEAM ,היא טובה בזכרונות? אני פשוט לא מכיר אותה מה דעתכם על הזכרון TEAM 2G DDR2 800MHZ ? קצת מידע על הכרטיס: CL-value 5-5-5-15-2T Working voltage 1.8V±0.1V PCB structure 6-layer PCB עוד שאלה: באובר-קלוק למעבד (E6300), הכרטיס הזה יגביל?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. שלום . יש לי לום אם של gigabyte p35 ds3l הוא תומך רק ב pci ex-1 האם כדי לי כבר לקנות לוח אם חדש שתומך ב pci ex-2 או שזה לא הבדל שכזה משנה המפרט שאליו אני רוצה להרכיב הכל זה : מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 2 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Corsair Price Units Total VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by House M.D.,

הורדתי גירסא חדשה של אוורסט 5.30 ושמתי לב שבעמוד של החיישנים נוסף חיישן חדש שמודד את ההספק של המעבד שלי , אבל יש לי הרגשה שהוא מזייף כי בזמן בדיקת OCCT החיישן מדווח על הספק של 29W כשחשבתי שהוא לוקח מעל 65 (המעבד שלי הוא E5200 עם OC ל 3.33GHZ) האם לעוד מישהו יש כזה חיישן? מה שהכי מוזר ב HWmonitor הוא לא מופיע

15. טוב אפשר להגיד שהלוח שלי מת (פרטים בפורום תמיכה טכנית..) עכשיו על איזה לוח אתם ממליצים למעבד אינטל סוקט 478 800 MHZ התקציב עד 500 ש"ח (אם יהיה עוד כסף - אז אני אהיה יותר גמיש בסה"כ אני רוצה לוח טוב שיחזיק OC נחמד ,ויהיה איתי עד המחשב הבא - כך שאני לא צריך לוח "סוף הדרך" עדיפות גבוהה לDFI (עד עכשיו היה לי ASUS - הייתי די מרוצה - אין לי מושג למה הלך הלוח) ואם אפשר - מקום שמוכרים בו DFI בירושלים תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by nim901,

http://www.tomshardware.com/2006/03/07/aopen_releases_core_duo_to_the_desktop/ מקווה שלא פרסמו קודם

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by harel123,

איזה זכרונות עדיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות ‏DDR3 2133Mhz ‎ - ‏2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II CL9-11-9-28‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by sroolik,

בזמן האחרון התחלנו לראות DDR2 במהירות 800 או 1066 מגהרץ ואני שואל: האם זה אותו דבר כמו RDRAM שכן הוא עבד על אותן מהירויות? אם לא, איזה הבדלים יש ? תודה !

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by swg,

^^^ אם לא, E6300 - מה אתם אומרים מפה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115005 נראה לי שזה המעבד הכי משתלם מחו"ל כיום.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by Dunul,

שלום לכולם, אני צריך לוח ב300, אם זה ממש שווה את זה לא אכפת לי לחרוג בעוד 50. צריך שהוא יתאים למעבד i7 3rd gen, ולכ. מסך gtx 650 ti יציאות סטנדרטיות יספיקו, כמה שיותר USB יותר טוב, וזהו בגדול. מודה על עזרתכם, דניאל.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by MC Misha,

שלום לכולם!! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב וחשבתי על שני לוחות אם של GIGABYTE 1) GA-965P-DS4 2) GA-965G-DS4 בדקתי מחירים וראיתי שההבדל הוא 11 ש"ח ולא ראיתי שיש ממש הבדלים טכניים אז מישהו יכול לעזור ולהגיד מה עדיף :-

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by avner22,

איזה מעבד יותר טוב בלי שום קשר למחיר.. ואם אפשר לדעת למה... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX או AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by zurkin1232,

קניתי מחשב חדש. לוח אם GA-P35-DS3. זכרונות G.SKILL תזמונים 4-4-4-12. משום מה הם רצים לי על 5-5-5-15... אני מצרף תמונה של CPUZ. אשמח לקבל הסבר.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. היי חברה. אני מתכנן לקנות מעבד Q8200 ואני תוהה מה הלוח אם שיתאים לו. יש רק דבר אחד שאני לא מבין , כתוב על המעבד 1333MHZ , האם זה אומר שלוח האם והזכרונות גם צריכים להיות במהירות הזו? אם נניח אני קונה לוח אם במהירות של 800 וכן זכרונות במהירות של 800, האם זה יגרום למעבד גם לעבוד במהירות הזו?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by anri,

בגלל הסוקט החדש של AMD 939 והתושבת החדשה של אינטל LGA775 . וכל הלוחות החדשים שעומדים לצאת למעבדים האלה . אני כבר הישתגעתי אני מתכנן לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . אך כבר מרוב כל הדברים האלה שיוצאים אני כבר לא יודע מה לקחת , ומה יותר טוב . עכשיו הייתי רוצה שתמליצו לי על : מעבד , לוח אם , וזיכרון , הכי טובים שאני יכול לקנות . (אני גם קונה כרטיס מסך חדש או את ה - X800XT או את ה - 6800U עדיין לא סגור על מה ללכת אבל זה לא חשוב עכשיו ) התקציב יכול להגיע עד 5000 ש"ח , לקניית המעבד , הלוח , והזיכרון . אני יכול לחכות קצת אבל לא יותר מדיי כי כבר אין לי סבלנות . אשמח לקבל כל תגובה שהיא ....

• 5 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים