מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד עדיף XP1700 0.13 או XP2000 0.18? אני יכול לקבל אחד משני אלה במחיר טוב (זהה) אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק בשלב זה תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חבר מעוניין לשדרג זכרונות ל 1 גיגה והוא הזמין כבר DDR1 ללוח הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 השאלה שלי היא האם יש עדיפות לDDR2 ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני יודע שאם כבר לוקחים לוח אם ל AMD עם כרטיס מסך משולב, עדיף כבר שערכת השבבים תהיה 6150 ולא 6100, ולכן בחרתי בלוח הזה. המחשב עצמו אמור לעלות כ 4000 ש"ח כולל מסך דק ומדפסת (לא בשבילי), ורציתי לשאול אתכם האם הלוח הזה נחשב לוח טוב - חיפוש בפורום הראה ששואלים וממליצים על הלוח הזה הרבה, אבל לא ראיתי שום דבר בקשר לבעיות, אבל בביקורות הרוכשים ב newegg יש הרבה שהתלוננו שהלוח הגיע DOA (מת ישר מהמפעל) וחלק טענו שיש בעיית איטיות (אחד אפילו אמר שהוא איטי יותר ממחשב מבוסס סוקט A שלו), ולכן אני פונה אליכם. שאר המפרט אמור להיות מעבד סמפרון 2800, 1GB זיכרון DDR2 667MHz הכי פשוט, דיסק של 80GB, פלופי, צורב DVD זול, מארז פשוט, מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ומדפסת…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רכשתי מעבד AMD athlon 64 3000+ אבל יש בעיה, מהירות המעבד אמורה להיות 3.0GHz אך כשבדקתי במאפייני מערכת וב dxdiag היה רשום שמדובר ב 1.8Ghz התקשרתי אליהם והם אמרו שכל מהירות של הגרסת המעבד הזה יופיע כ1.8GHz שאלתי אותם איך לבדוק איזה מהירות מעבד הם הכניסו למחשב הם אמרו להוריד CPU-Z אך גם שם כתוב 1.8GHz האם זו רמאות? אם לא אז איך אני בודק מהי מהירות המעבד.. תודה
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה...חובה פיירוייר... הזיכרונות הם 2GBX2 של גיסקיל במהירות 1000.... רק בחנות SKYPC חשבתי על ASUS P5KE/WIFI-AP...מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שאלום. הרבה זמן לא הייתי פה, לקחתי קצת חופשה מכל העניין הזה של להתעסק בתוך המחשב. בכל מקרה, זה המפרט שלי: P4 1.7GHz 478 Asus P4S-GX-MX SDR/DDR capable 320 MB SDRAM generic Gigabyte Radeon 9000 Pro אני זוכר שבזמנו רציתי להחליף זיכרון, כי הביצועים של המחשב לא היו במיטבם איתו. שאלה ראשונה: איפה אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב עם הזיכרון SDR ולהשוות אותו אל מחשב מקביל עם זיכרון DDR? יש בסיס לטענה שהSDR מאט את המחשב? ה300 שקל של הDDR מצדיקים את קנייתו? שאלה שנייה: אני רוצה לקנות זיכרון DDR. מה הזיכרון הכי זול ששווה לקנות? אני מדבר על יחס עלות/תועלת. אני רוצה לקנות מודולה של 256 בינתיים.... שאלה שלישית: יש לי מה לעשות עם הSDR? אולי טרייד אין בחנות? יש כאלה חנויות שיעשו לי כ…
-
- 10 תגובות
- 602 צפיות
-
-
E4500 אם קירור ARTIC PRO FREEZER 7 ו OC רציני יחזיק SLI של 88GT/88GTS/98GTX ? אם אל אז איזה מעבד כן אני מעדיף לקנות מעבד זול ולעשות לו OC תעזרו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם לפעמים איך שאני מדליק את המחשב רשום לי באנגלית CPU FAN - LOW ממה שהבנתי המהירות של המאוורר לא מהירה מספיק כדי לקרר את המעבד.. זה קרה לי כבר פעמיים הבעייה התחילה מאז שהחלפתי את הספק כוח מ 300W ל420W ..... עם יש לכם פתרון אני אשמח לשמוע עידן .
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לשדרג לו את הזכרון. המפרט הנוכחי: מעבד Processor Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz, 3193 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) בלוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H 2 כרטיסי זכרון Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 אני מעוניין בהוספה של עוד 4G. האם כדאי לי לרכוש עוד זכרון מאותו הסוג בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני פתחתי הזמנה של E6300+EP45 UD3L GIGA עכשיו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות. האם כדאי לקחת את ה AMD הוא יותר טוב? האם אני ארגיש את ההבדל במשחקים/בעבודה שוטפת. התקציב שלי ללוח M +מעבד לא יותר - 1050 ש"ח , איזה לוח אם טוב יש לAMD , והאם באמת כדאי לעשות שינוי וקחת את המעבד של AMD: AMD Phenom II X3 710 Box במקום ה E6300. בתשובתכם, הסבירו לי האם באמת כדאי מבחינת ביצועים , חום ויכולת OC. (דרך אגב אם אני קונה אותו הוא מגיע עם קירור סטוק האם הוא מספיק לעבודה בתדרי סטוק או שהמעבד מתחמם מידי?)
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אחרי כמה תהיות אני צריך עזרה.המפרט הבסיסי שלי הוא כזה מעבד אופטרון 939 175 עם 2 זיכרונות קינגסטון על לוח אסוס.אני עוקב בדבקות אחרי ירידת ה DDR 2 והא יותר זולים ויותר מהירים מה DDR 1. שאלתי היא כזאת : למה חשובים התדרים החדשים??? אני לא משחק ולא מבצע אוברקלוק.אולם אני רוצה מחשב חזק. אם אני מוסיף זיכרון בנפח 4 גיגה על המחשב הקיים (400 מהצ) אני לא משנה הרבה מלבד שידרוג הזיכרון.אולם אם אני מחליף את כל המחשב כלומר לוח מעבד וזיכרונות אני קונה זיכרונות יותר זולים אבל גם לוח אם ומעבד חדשים.בהתחשב שאני אמכור את מה שיש לי כרגע.... האם העניין כדאי?? המהירויות החדשות ממש קורצות אבל אני לא יודע למה צריך אותן.כדאי לעבור ל AM2 או לחכות לחדשים של AMD. הכל עניין של המחירים המאד אטרק…
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בעקבות יציאתם לשוק של מעבדי הליבה הכפולה של אינטל, האם ומתי צפויה ירידת מחיריהם של שאר המעבדים ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי במחשב Dual channel עכשיו אני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB של חברת Kingston השאלה היא האם הזיכרון יעבוד כמו שצריך? כי הדואל זה שני סטיקים של Corsair. הזיכרון שאני מתכוון לקנות. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=259&category_id=822da4ab551c29b7e6d19969903eec&PHPSESSID=3b8d0d3fa6d46091775966767d5cb56f בקיצור זה אפשרי ששתי חברות שונות של זיכרון יעבדו באותו החשב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
האם יש אי תאימות כלשהי בין שתי הרכיבים הנ"ל? בדקתי בכל הרשת ולא מצאתי בעיות מסוימות בחנות נאמר לי שרוב הסיכויים שהבעיה נובעת מכך למרות שהם מאמינים שהספק גם מהווה גורם (הוא מוחלף על מנת לנסות להוציאו מהמשוואה) האם משהו שמע על בעיה כזו? אם זאת אכן הבעיה, כדאי להחליף ך-P5Q dlx? שמעתי בכלליות על בעיות עם DFI אבל אני לא לגמרי בקיא בנושא תודה,יובל.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX ואני רואה באתר של NVIDIA כמה דברים שרלבנטים לגבי (יש לי AMD) : NFORCE4 NFORCE4 AMD\INTEL X16 NFORCE4 FROFESSIONL איזה מהם להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מדבר בסמסונג 400 ציפ UCCC .. מה זה הUCCC הזה??
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסטפינג הכי מוקדם לניוקאסל וגם מה התאריך פבריקציה הראשון שלהם ... אני לא יודע לכמה כאן יש ניוקאסל אבל אני מקווה שזה יספיק יעזור לי. אז בבקשה לכתוב את כל הסטפינג שלכם -אם אתם לא יודעים הכל אז רק את תאריך היצור שנגתב בצורת 0414 למשל - שבוע 14 של 2004 את הדבר שמסתים בMW (כמו XPMW למשל אני לא בטוח לגמרי מה זה אומר) ואת הקוד בעל חמש האותיות שמתחיל בC (כמו CBASC או CAAOC) ואם כבר סטפינג - מה התוצאות אוברקלוק שלכם?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לפי הכתבה הזאת מחירי ה-DDR3 אמורים להיות בכ-10% יותר יקרים מ-DDR2 הדבר צפוי לקראות במחצית השניה של 2008 http://www.digitimes.com/bits_chips/a20080123PD213.html
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני חושב על שידרוג המחשב שלי אולם לא יכול לשדרג בבת אחת אז חשבתי לשדרג את הכל חוץ מהזכרון כרגע (כי יש לי 2 GB) השאלה אם אפשר בלוחות של C2D לשים DDR רגיל?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד הזה? יש יתרונות? יש חסרונות? הוא טוב לאוברקלוקינג? והאם הוא מהיר
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה GA-8I965PDS3 זה זה בלי ה8 בהתחלה? GA-965P-DS3 REV3.3
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת כונן SSD של חברת סמסונג בנפח 500 ג׳יגה. ראיתי שבארץ משווקים את הכונן הנ״ל תחת המודל MZ-V8V500BW ואילו באמזון (לדוגמה), הוא משווק תחת המודל MZ-V8V500B/AM. מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל ביניהם? אני רגע לפני רכישה ומתלבט בגלל ההבדל בין המודלים. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המחשב שבתמונה ואני לא סגור על איזה חברה לזכרונות אשמח אם תביעו את דעתכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-