מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח עדיף לי לקחת אם אני קונה מחשב למשחקים? GA-K8NSNXP-939 להרחבה על הלוח : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-245&depa=1 או GA-K8NS Ultra-939 להרחבה על הלוח http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 מה הכי כדאי לי לקנות לצרכים שלי?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
לוחות צ'יפסט Radeon Xpress 200 די מעניינים אותי דווקא כי הם פחות נפוצים, לפחות בארץ עד לא מזמן חשבתי שלוחות אלו לא תומכים ב- SATA II כנראה שזה לא מדוייק השם Radeon Xpress 200 כנראה מתאר רק את הגשר הצפוני אבל בלוחות Xpress 200 שונים יכולים להגיע עם גשר דרומי שונה מלוח ללוח וכנראה שהגשר הדרומי הוא זה שמעניק את היכולות של הלוח לעבוד ב- SATA II על הלוח הבא של DFI למשל http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3669&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מורכב גשר דרומי של ATI SB450 והוא לא תומך ב- SATA II שתי לוחות מעניינים יותר אחד של ASUS השני של Abit מגיעים עם גשר דרומי של ULI 1575 ואלו תומכים ב- SATA II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/m…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
- Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box - MSI 865PE 865PE Neo3-F - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 - 4X - מחשב ליצירת מוזיקה, בעיקר ב - Cubase, אבל לא מתחייב. - נראה לכם שזה משמעותי שהזיכרון זה C3 ולא C2.5? - מה אתם אוממרים על הלוח? - מה אתם אומרים על ה LGA 775? כי לפני כמה חודשים כשקניתי מחשב ובידיוק באו מעבדי ה E-Prescot אז אמרו לי שכדאי לי לנסות להשיג מעבד ישן מגירסת C כי ה - E-Prescot מתחממים ונותנים פחות ביצועים... אז יש איזה "פאקים" כאלה גם ב LGA 775?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בן דוד נוסע לארה"ב ואני יכול להביא משם Kingston HyperX 512MB PC3200 184pin 2-2-2-5-1 CL2 DDR DIMM Memory Module Kit ב-560 שקל. או בארץ לקנות A-DATA VITESTA ddr4000 512mb ב640 שקל חדש או OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-5 1T ב-650 במצב חדש עם אחריות והכל... מה כדאי לי? אני מתכנן אוברקלוק אבל לא משהו רצחני. ואל תשכחו שאם אני מביא מארה"ב אין אחריות וזה מה שאני מפחד שיהיה בעיה עם הלוח שלי 8rda+ rev2.1 ... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין PCIx לבין PCIe ? אם יש לי לוח אם עם שני חריצי PCIx וחריץ AGP אני עדיין אצטרך להשתמש בכרטיסי מסך AGP, נכון ?
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אפשר טבלה עדכנית שתציג לי עד כמה אפשר במנוחה ובמאמץ כל מעבד?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לאיזה סוגי זכרונות הוא מתאים(400,333 וכו')?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איזה לוח אם הוא הכי טוב כיום למשחקים כבדים ,בלי SLI ולא ל- OC :s05:
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 צ'יפים של זכרונות 256 האחד של KINGMAX. אם אני אוסיף עוד צ'יפ של זכרון מפירמה אחרת - האם זה פוגע באיזה שהיא צורה בביצועי המחשב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אם יש לי ארבע סלואים של זיכרונות 256 מגה בייט במהירות 400 מגהרץ, המהירות תרד ל333 מגהרץ?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל: Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (לא קונה כרגע כרטיס מסך...) של חברת gigabyte. לוח שיוכל לעבוד בעתיד עם ויינדוס ויסטה ולא יעשה בעיות. המחיר צריך להיות בין 300 ל-400 שקל. על מה אתם ממליצים לי... תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הזכרונות האלה: 4Gb A-DATA DDR2 Vitesta 1066 KIT (2x2g) kit בכללי ולאוברקלוק עם לוח GIGABYTE EP45 DS4 ומעבד Q6600 ולאיזה תדר אני יוכל בערך להגיע ביחד עם זה עם הקירור ninja 2 תודה
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחר כנראה בksp אני קונה 2GB של זכרון 800Mhz השאלה שלי היא האם זה משנה מאיזו יצרנית אני קונה: Smasung או Transcend (היותר זולות) או Kingston (קצת יותר יקר)? על Transcend בכלל לא שמעתי, Samsung מוכרת אבל לא שמעתי עליה בתחום הזכרונות, ו kingston היא טובה... האם שווה להתפשר על כמה עשרות שקלים? שאלה נוספת: יש לי אפשרות לקנות גם זכרון אחד של 2GB של Transcend מה עדיף זכרון אחד של 2GB או שניים של 1GB כ"א??
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קירור סטוק יספיק למעבד Q9300 או שצריך קירור יותר טוב? אגב, אני לא מתכנן OC. תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי QX9770 ויש הבדל טמפ בין זוג ליבות לזוג השני. במנוחה ההבדל הוא של 2-3 מעלות אך במאמץ כמו פריים 95 יש הבדל של עד 8 מעלות. הקירור הוא BIG TYPHONE לפי דעתי הוא מותקן טוב. האם זה הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. איך הסדרה שציינתי תסתדר עם משחקים כבדים כגון קרייסיס ,קוד4 ,ביושוק וכו' (עם כ.מסך חזק,ומספיק זכרון) הסדרה הזאת יכולה לייצר צוואר בקבוק?(ואם כן,כל הסדרה) עכשו איך הסדרה שציינתי בסתם עבודה במחשב(ווריד,מוזיקה,סרטים,גלישה וכו'). ... תודה מראש! דין.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הדבילית אבל לוח אם זה הדבר היחיד שאני לא מבין את התרומה שלו למחשב חוץ מחיבורים תמיכה בזיכרונות עד גודל מסוים ובמעבדים. מעבד טוב - משתמש בזיכרון ומריץ הכל מהר. ספק- מספק את החשמל הדרוש למחשב. זיכרון- דרוש כדי למצות את המעבד. כרטיס מסך- דרוש למשחקים ולתוכנות גרפיקה בהתאם לרזולוצית המסך. כרטיס קול- מספק את איכות הצליל לרמקולים ברמה המתאימה. . . . . . . . לוח אם- עוד חיבורים?!???? מה ההבדלים נגיד בין P5GC-MX/1333של אסוס שיש לי ללוח מסוג x38 או p35? אם אני לא משתמש במעבדים מרובעי ליבה אלא בדו ליבתיים שניהם תומכים ב-e8400 שאאני כנראה הולך לשדרג אליו לשניהם יש חיבר PCI חוץ מההבדלים בתמיכה בזיכרון? האם זה בא לידי ביטוי במהירות כמו זיכרון ומעבד? האם ע…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם A8N-SLI Premium (מהירות זיכרון 400MHZ), רציתי לדעת, אם שמים זכרונות מהירים יותר, האם זה יגרום נזק ללוח האם (או למחשב)? תודה, נמרוד
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ..! יש לי מחשב דיי ישן (אבל טוב אני אוהב אותו).. החלפתי לוח היום בעקבות בעייה מסויימת שהיתה לי מ asus p4s-x ל- intel 865 דיי פשוטים.. עכשיו, הלוח "החדש" הינו משומש ונלקח מהחשב של אחותי .אז כשחיברתי הכל והפעתלי אני מקבל 800 מגה הרץ פחות מהמקור... גם בביוס וגם במאפייני המחשב שלי... ראו תמונה ותעזרו לי בבקשה... תודה מראש!!! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 01:44:41 בבקשה עזרה[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אחרי כמה תהיות אני צריך עזרה.המפרט הבסיסי שלי הוא כזה מעבד אופטרון 939 175 עם 2 זיכרונות קינגסטון על לוח אסוס.אני עוקב בדבקות אחרי ירידת ה DDR 2 והא יותר זולים ויותר מהירים מה DDR 1. שאלתי היא כזאת : למה חשובים התדרים החדשים??? אני לא משחק ולא מבצע אוברקלוק.אולם אני רוצה מחשב חזק. אם אני מוסיף זיכרון בנפח 4 גיגה על המחשב הקיים (400 מהצ) אני לא משנה הרבה מלבד שידרוג הזיכרון.אולם אם אני מחליף את כל המחשב כלומר לוח מעבד וזיכרונות אני קונה זיכרונות יותר זולים אבל גם לוח אם ומעבד חדשים.בהתחשב שאני אמכור את מה שיש לי כרגע.... האם העניין כדאי?? המהירויות החדשות ממש קורצות אבל אני לא יודע למה צריך אותן.כדאי לעבור ל AM2 או לחכות לחדשים של AMD. הכל עניין של המחירים המאד אטרק…
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
tagidu 667 mhz be arbe yoter tov mi 533? lemashal bamishakim
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-