מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אם אני מחבר כרטיס מסך של AGP 4ל AGP 2 בכמה זה ישפיע עליו ? יש לי את שני הכרטיסים האלה: הראשון: Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 השני: Video Adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) הראשון של AGP X 2 והשני של AGP X 4. לוח אם: Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 תומך ב X2 עדיף לי לחבר את הראשון או השני? או שזה בכלל לא משמעותי? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אחרי שנתיים שאני עם אותו מעבד ואותו לוח, החלטתי לחדש כמה רכיבים שזה המעבד הלוח והזיכרונות בקשר למעבד אין לי שמץ מה לקחת AMD\Intel אני יודע רק שאני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח בקשר ללוח, מה שלא יהיה ויתאים למעבד(כולל אפשרויות ל oc) כל לוח עד 1000 ש"ח! בקשר לזיכרונות מש אין לי מושג! אבל שיהיה לפחות ג'יגה, של משהו איכותי, מוכן להשקיע בזיכרונות בין 1000-1500 ש"ח כמובן, המחשב נועד למשחקים הכי חדשים שעומדים לצאת, כמו דום והלף לייף! כמו כן שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: radeon 9800pro שאותו לא ניראה לי שצריך לחדש! תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איזה מהלוחות אם יותר טוב לדעתכם ! ה-P5K-E של ASUS או ה- GA-X38-DS4 של GIGABYTE אשמח לדעה בונה כאן בבקשה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מפרט נוכחי : מעבד - E6750 2.66Ghz LGA775 זכרונות - A-Data 2GB DDR2 800Mhz x2 לוח אם - GA-P35-DS4 rev1.1 Supports1333/1066/800 MHz FSB כ.מסך - Leadtek nVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 תקול, יוצא משירות. Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI נקנה אתמול עדיין לא הגיע. ספק - Seasonic S12II 620W Bronze ד.קשיח - wd 320GB 7200 x2 שימושים: אינטרנט סרטים ומשחקים כמו Assassin's creed, The witcher, Dragon Age, Crysis, COD, CnC ועוד. עכשיו אני רואה שבכלל אין חיה כזו ב- 300שח. בעסה אני שונא את המעבד הזה. הוא כזה גרוע ב- OC.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לשימוש ביתי פשוט מבוסס אינטל E5300 חשבתי ללכת על לוח האם GA-73PVM : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2366 הכולל ערכת שבבים Geforce 7100/Nforce 630i האם הוא יוכל להשתלט על הצגת סרטי HD בקלות ובלי לגמגם?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לקחת? שני הלוחות בדיוק באותו מחיר.. ואני מתלבט בינהם. איזה לוח עדיף לOC?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ והבעיה היא שכאשר אני פותח את מאפייני המערכת הוא מציג לי שהמעבד הוא רק 512 GHZ ורק לאחר סגירת מאפייני המערכת ופתיחתו מחדש מוצג לי שהמעבד הוא 1.79 GHZ האם זה אומר שיש תקלה במעבד? הסיבה שהתעוררתי לבדוק את זה היא בגלל שיש לי תוכנה מסויימת ובדקתי אותה על מספר מחשבים אפילו מחשבים ישנים והיא עטבדת בהם כראוי ורק במחשב הזה התוכנה הזאת עובדת לאט מדי
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תעזרו לי בלדעת מה יותר כדאי מכיוון שאני מתכוון לרכוש במיטב כספי (שאין לי)זיכרון 667mhz DDR2 2x1 gb ועוד שאלה מה אוצרים המספרים 2-2-2-4 או משהו כזה לגבי זכורונות והביצועים שלהם ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בגלל הסוקט החדש של AMD 939 והתושבת החדשה של אינטל LGA775 . וכל הלוחות החדשים שעומדים לצאת למעבדים האלה . אני כבר הישתגעתי אני מתכנן לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . אך כבר מרוב כל הדברים האלה שיוצאים אני כבר לא יודע מה לקחת , ומה יותר טוב . עכשיו הייתי רוצה שתמליצו לי על : מעבד , לוח אם , וזיכרון , הכי טובים שאני יכול לקנות . (אני גם קונה כרטיס מסך חדש או את ה - X800XT או את ה - 6800U עדיין לא סגור על מה ללכת אבל זה לא חשוב עכשיו ) התקציב יכול להגיע עד 5000 ש"ח , לקניית המעבד , הלוח , והזיכרון . אני יכול לחכות קצת אבל לא יותר מדיי כי כבר אין לי סבלנות . אשמח לקבל כל תגובה שהיא ....
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אני צריך זיכרון חדש אז יש לי כמה שאלות: 1)מה כדאי אחד של 1024 או שתיים של 512 2) ומה ההבדל ומה כדאי: DUAL DDR או DDR 3) מה זה?? DDR-RAM 1GB 2700 OEM Memory
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אם יש לי מעבד אינטל 1800 ג'יגה הרץ נראה לכם שב-500 שקל יסכימו לקחת את המעבד שלי ולתת לי במקום מעבד אינטל 2400 ג'יגה הרץ? המעבד שלי הוא פחות מחצי שנה....
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בצד ימין אני רוצה לדעת האם יכול להיות שבביוס המאוורר של המעבד (THERLEMATEC TR2) משהו כזה פועל בביוס על 50 אחוז? אם כן איך זה אמור להיות כתוב בביוס מהירות המאוורר של המעבד? והאם ניתן לעלות אותה קבוע ל- 100 אחוז כדי שיהיה טמפ' נמוכות יותר?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ויש להם אותם ביצועים ושהם צורכים פחות חשמל ומתחממים פחות מאשר אינטל! הנה למי שרוצה הסרטון חכו קצת 2 דקות עד שיגיעו לקטע של המעבדים שווה לחכות http://zombit.frih.net/show.html השאלה שלי היא המעבד של AMD 3800 דואל קור עולה יותר מאשר אינטל דואל קור 2.6 805 אז איך זה שהוא אמר ששל אינטל יותר יקרים לסיקור http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Zombit/Sipur/intel11.4.htm למי שרוצה לקרוא יותר
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אחרי ה Q6600 נעבדתי... אם אפשר סידור לגבי המעבדים החדשים מי טוב יותר מי פחות... למשל כל ה E8xxx החדשים מי הטוב ביותר מהם, מי לשוק הנמוך, מי הכי משתלם היום. ה Qxxx החדשים - כנ"ל - טובים, פחות טובים, מה משתלם, מי ברמה של מי ? ועוד 2 שאלות: 1. האם ה E החדשים טובים יותר מה Q6600, כיום, ובעתיד - בישומים שתומכים ב 4 ליבות. 2. האם ה Q החדשים טובים יותר מה q6600 והאם הם משתלמים לאומתו - ביצועים/מחיר.
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עוד כמה זמן נראה לכם ש AMD athlon 64 3000 יהיה טוב למשחקים כבדים? (יש לי לוח AGP ואני משדרג את הכ"מ, אז אני מתלבט אם להחליף את הלוח ולהשאיר אופציה לשדרוג המעבד, או להשקיע בX1950P 512 AGP שיוצא אותו מחיר כמו גרסת ה 256 PCI-E עם הלוח החדש)
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שאלה ראשונה לגבי הבדלים בין סדרת ה P45 ל P43 האם זה משנה לגיימר חזק? איזה לוח כדאי לקחת בסדרת Gigabyte P45 מכיוון שיש הרבה דגמים והבדלי מחירים רצינים ששווים את ההשקעה. המחשב שאני בונה הוא לא לאוברקלוקים חשוב לי Dollby Digital ובקר Raid האם יש הבדלים רציניים שמצדיקים את הבדלי המחירים בין שני הזכרונות האלו: הזכרונות לא לאוברקלוק. תודה מראש לעוזרים. 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולכם, להלן המפרט שלי: לוח אם : Asus Rampage Formula מעבד: Q9450 זיכרון: Corsair DHX6400 4GB כרטיס מסך: HD4870 ספק כוח: Antec Quattro 1000W הבעיה שלי היא ככה, אני פשוט לא מקבל את הפונקציה של CPU LEVEL UP, כל השאר נמצאים בAI SUITE ורק הCPU LEVEL UP נעדר.. יש למישהו פיתרון???
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
הם יתאימו למפרט בצד? כי שמעתי על בעיות עם 1.8V משהו כזה.. אם יש בבקשה תיידעו אותי! הנה שני הדגמים שהתלבטתי בניהם: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 ו http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מה עדיף? מה איכותי יותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
באתר של RSM מופיע מק"ט ADATAD34G13AK , אבל משום מה באתר של החברה - http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03# לא מופיע המקט הזה , כמו כן כל הזכרונות DDR3 שמופיעים שם הם במתח או 1.55-1.75 או 1.65-1.85 ואין לי מושג אם זה מספיק טוב..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי אתמול לוח אם של MSI NEO2. יש לי זמנית (עקב תיקון) כרטיס מסך Geforce 2 MX, הקבוע שלי הוא Geforce 4 Ti4400. כתוב על לוח האם אזהרה שיש לעבוד עם כרטיסי מסך שעובדים ב-1.5v בלבד ולא 3.3v - אחרת ייגרם נזק ללוח האם. האם כרטיסי המסך הנ"ל עובדים אכן ב-1.5v ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS. למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. (illegal IO port address 0xcf8, which lies in the protected address range) בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-