עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. האם יש אי תאימות כלשהי בין שתי הרכיבים הנ"ל? בדקתי בכל הרשת ולא מצאתי בעיות מסוימות בחנות נאמר לי שרוב הסיכויים שהבעיה נובעת מכך למרות שהם מאמינים שהספק גם מהווה גורם (הוא מוחלף על מנת לנסות להוציאו מהמשוואה) האם משהו שמע על בעיה כזו? אם זאת אכן הבעיה, כדאי להחליף ך-P5Q dlx? שמעתי בכלליות על בעיות עם DFI אבל אני לא לגמרי בקיא בנושא תודה,יובל.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. אז ככה... הזמנתי מהאתר פנדה לוח אם של ג'יגה בייט כחלק מהזמנה של מחשב.. הם כרגע טילפנו ואמרו שיש בעיה ולחא ניתן לספק את הלוח בזמן הקרוב כי המשלוח נתקע במכס.. הם הציעו לי לבחור לוח אחר.. ואין לי ממש מושג איזה כדאי.. אני צריך במחיר של עד 530 שקל ושיתמוך בזיכרונות 400 agpx8 ושיהיו לפחות 4 יו אס בי 2 בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על לוח במחיר הזה מהאתר pandas המון תודה ;D www.pandas.co.il

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by OuTsIDe,

מתי יוצא X38 תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  5. האחריות הניתנת היא מטעם החנות... אני לא יכול לפנות ליבואן בגין בעיות אחריות למינהן..

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by urilevi,

יש לי לוח אם של GA965PS3 Gigabyte רציתי לדעת אם הוא תומך במעבד הנ"ל: intel pentium dual-core e5200 box ורציתי לדעת אם הוא תומך גם במעבדים מהסדרה הזו היותר מתקדמת: כמו למשל: intel core 2 duo e7300 box תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX ואני רואה באתר של NVIDIA כמה דברים שרלבנטים לגבי (יש לי AMD) : NFORCE4 NFORCE4 AMD\INTEL X16 NFORCE4 FROFESSIONL איזה מהם להוריד ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by nisimm,

שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by Asot,

חבר'ה שאלה לי אליכם,על מה משפיעה בידיוק כמות הוואלט של הספק? מה נותן לי יותר וואלט? חסרונות ויתרונות... תודה רבה על הזמן

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by ras81,

שלום אני חושב על שידרוג המחשב שלי אולם לא יכול לשדרג בבת אחת אז חשבתי לשדרג את הכל חוץ מהזכרון כרגע (כי יש לי 2 GB) השאלה אם אפשר בלוחות של C2D לשים DDR רגיל?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Skippy,

אני צריך שיהיה לו 2 סלוטים של דידיאר ו2 סלוטים של דידיאר2 שיתמוך בבאס 1066MHZ

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  12. שלום . יש לי לום אם של gigabyte p35 ds3l הוא תומך רק ב pci ex-1 האם כדי לי כבר לקנות לוח אם חדש שתומך ב pci ex-2 או שזה לא הבדל שכזה משנה המפרט שאליו אני רוצה להרכיב הכל זה : מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 2 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Corsair Price Units Total VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  13. קראתי בכמה מקומות שצריך לאפס את הלוח אם, וכל מיני דברים... אשמח לדעת חד משמעית מה צריך לעשות לפני עידכון הביוס, לפני התחלת התהליך דרך WINFLASH. יש לי כבר מדריך מDFI איך לעדכן ביוס: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm אם אני יילך לפי המדריך לא צריך לקרות משו שייפגע במערכת נכון? מה צריך לעשות לפני התחלת העידכון. ומה צריך לעשות אחרי שהעידכון הושלם, צריך להגדיר משו מחדש בביוס?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by House M.D.,

הורדתי גירסא חדשה של אוורסט 5.30 ושמתי לב שבעמוד של החיישנים נוסף חיישן חדש שמודד את ההספק של המעבד שלי , אבל יש לי הרגשה שהוא מזייף כי בזמן בדיקת OCCT החיישן מדווח על הספק של 29W כשחשבתי שהוא לוקח מעל 65 (המעבד שלי הוא E5200 עם OC ל 3.33GHZ) האם לעוד מישהו יש כזה חיישן? מה שהכי מוזר ב HWmonitor הוא לא מופיע

15. Started by הדר,

שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. המעבד עבר O/C די רצחני אפילו. כמה לדעתכם הוא שווה ?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  17. השבב של הלוח אם יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך, יש רווח של משהו כמו 1-1.5 ס"מ , אי אפשר לגעת בשבב מרוב חום זה כל כך רותח הכרטיס מגיע ל 66-67 מעלות ללא שום מאמץ.. (נבדק בגרסת דרייבר 91.47 ) השאלה האם השבב באמת משפיע על הכרטיס? ואם זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך ל PCI-E השני (התחתון יותר)?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by ophir555,

איזה לוח אם סביב 800 שקל נותן הכי הרבה תמורה לעומת יכולות, עבור מעבד אינטל d.c 820 2.8 המחשב לשימושים רגילים וקצת פוטושופ ןעיבוד וידאו בייתי

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by Chaos,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 64bit ל Socket 754, ככל הנראה מהחנות KSP. הנני מתלבט בין שני הלוחות המוזכרים בכותרת מבית Gigabyte. ההפרש בין הלוחות הוא כ 140 ש"ח לחובת ה Pro, כמובן. רציתי לדעת מה התוספות שיש ב Pro והאם, לדעתכם, הם מצדיקים את התוספת מחיר עליהם. בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. לוח אם שמתאים ל- core 2 duo, שנותן קירור טוב, כרטיס קול טוב, ויכול לשמש בעתיד הרחוק לשדרוגים של רכיבי זכרון וכו...

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by AsD[eyal],

מה שיש לי במפרט ניראה לי משהו כמו 300 שקל לא?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  22. עד כמה שהבנתי הפסיקו לגמרי לפתח מעבדים חדשים לסוקט 939, וכל מעבד חדיש שיצא היום יצא אך ורק ל AM2. סבבה, השאלה שלי היא, איזה מעבדים אחרונים עוד יוצרו ל 939 (דואל קורים), והאם לבעל מערכת מבוססת 939 כמוני, לא עדיף לקנות עכשיו (לפני שיעלמו), מעבד 939 חזק, ולדלג על שדרוג ל AM2 שבעצם לא יתן לי הרבה, ולפי התחזיות הסוקט הזה לא אמור להשאר בשוק תקופה ארוכה במיוחד. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by semi-t,

יש לי Venice 3000 .. עם BT.. ורציתי לשאול אם 30-32 מעלות במנוחה (במצב חלונות עם כמה תוכנות פתוחות..) זה נורמלי? הסיבה שאני שואל היא בגלל ששייפתי וליטשתי את המאוורר, הרכבתי אותו ומחרתי לפני זה משחת AS5 ככה ששמתי נקודה מעל הליבה ופיזרתי אותה ע"י השמת הגוף קירור על המעבד וסיבובו קצת.. רציתי לדעת אם הטמפרטורה בסדר למצב שלי? או שאולי היא קצת גבוהה מידי? ** ראיתי פה אנשים עם מעבד ומאוורר כמו שלי עם 27-29 מעלות במנוחה.. (אולי אני פשוט צריך לתת זמן למשחה "להיצמד" והטמפרטורה תרד תוך כדי שימוש?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by barakush,

שאלה בנושא תאימות ברשותי לוח אם -ASUS P5WDG2 WS Professional עם מעבד Intel® Core2 Quad Processor Q6600 ברצוני להחליף את המעבד. במעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 א. האם המעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 יתאים ללוח שיש ברשותי? ב. האם יחול שיפור בביצועים {לציין שאני עוסק בעריכת ווידיאו וגרפיקה ממוחשבת} ג. מה ההבדל בינהם? ד. וכמה עלי להוסיף בערך? תודה על כל עזרה:BARAKUSH

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. ואני לא יודע אם הוא לRDRAM או לDDRAM מישהו יודע???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_793&products_id=3707

• 4 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים