עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אסוס ומהירות הזכרון בו היא 333 DDR . הבעיה היא מה קורה אם אני מוסיף זכרון שעובד ב400 DDR . האם הלוח יכול להפגע או שזה לא מפריע לו ????

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by x-dream1,

איזה מעבד עדיף XP1700 0.13 או XP2000 0.18? אני יכול לקבל אחד משני אלה במחיר טוב (זהה) אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק בשלב זה תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. יש לי QX9770 ויש הבדל טמפ בין זוג ליבות לזוג השני. במנוחה ההבדל הוא של 2-3 מעלות אך במאמץ כמו פריים 95 יש הבדל של עד 8 מעלות. הקירור הוא BIG TYPHONE לפי דעתי הוא מותקן טוב. האם זה הגיוני?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  4. שלום לכולם לפעמים איך שאני מדליק את המחשב רשום לי באנגלית CPU FAN - LOW ממה שהבנתי המהירות של המאוורר לא מהירה מספיק כדי לקרר את המעבד.. זה קרה לי כבר פעמיים הבעייה התחילה מאז שהחלפתי את הספק כוח מ 300W ל420W ..... עם יש לכם פתרון אני אשמח לשמוע עידן .

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  5. שלום לכולם במסגרת החיפושים שלי אחר חלקים למחשב חדש נתקלתי במושגים שעוד לא יצא לי להכיר (עבר זמן מאז השרוג הקודם...) המעבד שאני אקנה הוא Intel Core 2 Duo 6750 וזכרון 2gb 800mhz cl5 ואני מחפש לוח אם עבורו הבנתי שאני צריך P35 ולא 775 או 995 שהם מיושנים. ראיתי שיש P31 וP35 וגם Q35 - מה היתרון של P35 על פני P31 למי שלא עושה שום אוברקלוק ? מה ההבדל בין Q35 לP35? באחת מהצעות המחיר שקיבלתי היה רשום intel q-35/33 775 c2d 1333 אין לי אפשרות לברר בקרוב למה התכוונו שם - מה זה c2d ? זה נראה כמו סתם שורה שאומרת "בוא ניתן לו משהו גנרי שמתאים לאינטל"... אשמח להמלצות והכוונות לאן לכוון כשהרעיון הוא "כללי" + סרטים + עיבוד תצלומים ביתי (לא מקצועי) ללא משחקים (ולכן גם ללא אוברקלוק) תוד…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by tsvika,

http://news.walla.co.il/?w=//746489

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by AMS2,

היתקלקל לי הלוח אם, ואני צריך לקנות חדש. איזה כדי לי לקנות בסביבות ה-400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. אני בונה מחשב שיהיה מיועד לעריכת סאונד מבוסס אינטל..התקציב מאוד מוגבל... צריך כרטיס מסך סביר במחשב...לא לגיימרים כמובן...אבל שיוכל להריץ משחקים אפילו אם לא ברמה גבוהה... בינתיים חשבתי על שילוב של: לוח ABIT IS7 -E ב500 ש"ח וכרטיס מסך GF4 MX/RADEON 9000 ב250-300 ש"ח, סה"כ השילוב: 750-800 ש"ח האם יש דרך לחסוך ולקנות לוח אם באותה רמה בערך עם כרטיס מסך ONBOARD גם באותה רמה? ראיתי כמה דגמים עם כרטיסי מסך אבל אין לי מושג כמה הם טובים.... כל שקל חשוב!!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by dsbaja,

בתקציב של עד 700 שיכלול כרטיס רשת וכרטיס קול המ הכי מתאים ומה הכי כדאי. שיהיה גם דואל, טוב לאובר קלוק וכדומה תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט למישהו, מפרט די יקר למשחקים ועריכות תמונה בדו מימד בעיקר. אני צריך למצוא לוח, שתומך בכלל הטכנולוגיות החדישות- pci-e,sata2,firewire,spdif וכו', שיתמוך ב-SLI ושיהיה לAMD כלומר בתושבת 939. עד כאן הכל פשוט נכון? אז הנה הקאטש. הבחור רוצה לחבר כ-6 רכיבי IDE.. ולכן צריך לוח עם יותר מ2 סלוטים של IDE. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי לוח כזה לאף חברה - dfi,gigabyte,abit,asus,msi אלו החברות בהן חיפשתי לוחות. אולי תוכלו להושיע אותי? (ד"א מצטער אם הנושא לא שייך לפורום, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים).

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by HellBoY,

איזה לוח אם יהיה הכי טוב לסוקט 939 עד למחיר של בערך 700 שקל? לא אכפת לי מאיזה חנות רק שתיהיה בחיפה... תודה רבה לעוזרים.. ודרך אגב סוף סוף הגיע הסוקט החדש לארץ בדגמ +3000

• 11 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by Bright Moon,

אחת מחברות שמפתחות את התקן שחררה PDF על DDR3 שאולי מציג מידע חדש לחלקכם.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הרכיבים הבאים: OCZ DDR2 VISTA PERFORMANCE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E OCZ 500W StealthXStream PSU Retail GIGABYTE GA-P35-DS3L זה המעבד:Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800mhz 2MB השאלה שלי האם אני יוכל לעשות OCלמעבד כזה ולהגיע לרמה של E8400 או משו בסגנון? יש לי קירור AC7PRO הוא יצליח להחזיק? תודה רבה לעונים ערכתי כמו שאמרת...

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by Dutchy,

מפרט: Intel E7400 GIGABYTE EP43 DS3L 9800GT PATRIOT EXTREME 2GB 4-4-4-12 2.2V תודה רבה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. יש לי מפרט אשר השילוש הקדוש בו מכיל Q6600 זיכרונות titanium ALPHA 4GB של OCZ וכ.מסך LEADTEK GTX ULTRA מכיוון שויתרתי על הSLI,כי יש לי אפשרות כל פעם להתעדכן בכרטיס מסך החזק ביותר אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-DDR3 במחשבה לעתיד. לצערי הSTRIKER שרציתי בהתחלה לא יכול לעשות זאת. כמו שציינתי בכותרת אין תקציב,התקציב הוא בלתי מוגבל. אשמח לעזרתכם,תודה =] ד"א הכל יעבור OC במוקדם או במאוחר והכל מקורר ע"י קרור מים,אשמח ללוח מתאים.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. עם יכולות OC בסיסיות ביותר וביצועים טובים חשוב לי 1G LAN SATA DDR 400 Quality Sound

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by arkadur,

טוב המחשב שלי די חלש, וחסר פוטנציאל אני שוקל לעשות את הצעד הבא אני הולך לחנות, נותן למוכר את הלוח (asus p4s800), ומעבד (intel 2.6 HT northwood) מזדכה עליהם מוסיף עוד 400-500 שקל, ומביא משהו קצת יותר טוב (AMD 64 BIT??) מה אני כבר אוכל להביא בסכום הזה? אולי אני אזדכה על 2 סטיקים של זכרונות 256 כ"א, 400 MHZ. כמה שווה כל זה, ומה כדאי להביא?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by Croovit,

זה שאלה שלי כי AMD יותר חזק במקרים מסוימים אבל גם פנטיום לא רע

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. בעקבות הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207609.0 קניתי את אותו כרטיס וכבר התקנתי אותו במחשב, ואכן המחשב קלט אותו וכרגע יש לי 1 ג'יגה של זיכרון. 1. איפה אני רואה את המהירות האפקטיבית שלו? (למרות שליאור אמר לי שהמהירות תהיה 333mhz, אני רוצה להיות באמת בטוח בזה שזאת אכן המהירות) 2. יש לי עוד 2 כרטיסי זיכרון- 256mb 333mhz, ועוד אחד 512mb 266mhz. הג'יגה של kingston ה 512 גם כן של kingston וה 256 של TwinMos מה אתם ממליצים לי להוסיף לג'יגה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by RayZ,

מה דעתכם על המעבד הזה? יש יתרונות? יש חסרונות? הוא טוב לאוברקלוקינג? והאם הוא מהיר

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by avivboker,

האם הלוח אם הזה GA-8I965PDS3 זה זה בלי ה8 בהתחלה? GA-965P-DS3 REV3.3

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by 54321,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותכננתי לקנות את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5853. השאלה שלי האם שווה להוסיף 80 ש"ח ולקנות את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7024

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by Tony_Almeida,

שלום אני קונה את המחשב שבתמונה ואני לא סגור על איזה חברה לזכרונות אשמח אם תביעו את דעתכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE יש קונרו שיותר טוב מהמעבד הזה אבל ממש בקצת והמחיר דומה? (קונרו http://tweakers.net/nieuws/41855/Introductie-Intel-Conroe-in-twee-fases.html)

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים