מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
ראיתי חברות מוציאותכרנותddr 2 של 700 מגה הרץ וכו לאיזה לוחות הם יתאימו? ורציתי לדעת אם זיכרון 533 מגה הרץ יכול להתאים ללוח הזה..ASUS P5GD1-VM כאילו אם הלוח תומך ddr אז לא משנה איזה מגה הרץ בזיכרון ddr אנ ישים היכר שהלוח יהיה בו יציאת ddr ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מקווה שזה בסדר שפתחתי בשביל זה ת'רד נוסף, אבל היה נראה לי שזה כבר נושא נפרד. אז, בכל אופן, לפני שאני קונה סופית את הזכרונות... יש לי קצת לבטים. PC3200 או PC4000 :s05: נראה לכם שיש יתרון ממשי ברכישת ה PC4000 ? התצורה הנוכחית שלי היא מעבד Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J. אני מניח שאם אני ארכוש את ה PC4000 אני אשתדל להוציא מיהם את המיטב (ממה שהבנתי זה אומר, לתזמן אותם הכי נמוך שאפשר ולהשתדל להעלות קצת את המהירות אם כי לא על למאקסימום של 250MHz). השאלה היא האם אני באמת ארגיש בהבדל רציני בין מצב כזה לבין זכרון PC3200 מקביל שמתוזמן נמוך ועובד ב FSB של 200MHz?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הלוח הזה תומך בדותן גם ללא מתאם של אסוס??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10610
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות בלוח הזה את המכפלה במידה והמעבד עם מכפלה פתוחה? הכוונה לביוס המקורי של הלוח. אם לא אז עם איזה ביוס כן אפשר (אם בכלל). תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר יש לי אפשרות בלוח לעשות xpress recovery (נראה לישזה קשור לdual bios) וכדי להשתמש בזה כתוב בחוברת של הלוח אם שבפעם הראשונה צריך להכניס את הדיסק של שקיבלתי עם הלוח אם טוב הכנסתי את הדיסק והדלקתי את המחשב מהתחלה ואז הופיעה לי "boot from cd press any key to ..." לחצתי על מקש כלשהו ואז מופיעה לי שגיאה "eror:your hard drive doesnt support hpa" יש לכם מושג מזה אומר ? כיא ני לא ממש הבנתי
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש היום ואני לא יודע איזה מעבד לבחור .אני לא יודע מה עדיף אז מה עדיף??? amd 3000 או-amd 3200 כי ההבדלים במחיר דיי גדולים (אני רוצה לחסוך אבל שלא יעלה בבצועי מערכת) נ.ב יש לי מאורר ביג טיפון בישביל אובר נחמד
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום D: יש לי כמה שאלות בנוגע ללוחות עם הסטפינג הנ"ל... למיטב הבנתי, הלוחות בלי הסטפינג הנ"ל מרשים למעבדי AMD בתושבת 939 לעבוד ב800 ולא 1000HT ,וגם כי בסטפינגים הקודמים היו כמה שיבושים ופגמים. אודה למי שיבהיר לי את העיניין, ויאמר לי האם לוחות בעלי הסטפינג הנ"ל כבר יצאו ממפעל NVIDIA. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
איזה ציפסט יותר טוב? אני קונה AMD 64BIT 3000+ 939 ואני מתלבט בין הלוחות אם ABIT AV8-3rd Eye ל EPOX EP-9NDA3+ כעיקרון יש להם אותה התמיכות, אותו המחיר, אבל ציפסט שונה. אני רוצה לדעת מה מבין השניים יותר טוב תודה מראש לעוזרים :>
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
האם יש לוח אם המשלב PCI-E ן AGP עבור Intel 775 ???
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
A8N5X מוזר לא כתוב באתר שהוא תומך ב DUAL CORE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=207&model=596&modelmenu=1
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי. עכשיו יש לי 256MB במהירות 333Mhz, על לוח (GigaByte GA-7VA (Rev 1.x. אני רוצה להגדיל ל 1GB. הלוח תומך בעיקרון במהירות 333, אבל אפשר לשים עליו גם זיכרון 400, עם כל מיני הגבלות שלא כל כך ברורות. לפי האתר של קינגסטון, אפשר לשים עליו מקסימום 512MB, במהירות 400: (שימו לב למילה maximum) http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo.asp?SysID=13340&mfr=Gigabyte&model=GA&Sys=13340-Gigabyte-GA-7VA%2FGA-7VAX+Motherboards&distributor=0&submit1=Search מה שלא כל כך ברור לי, האם זה המקסימום שיעבוד ב 400, או המקסימום שהלוח יזהה. כלומר, אם אני אשים עליו 1GB של 400, מה יקרה : 1) שום דבר לא יעבוד 2) 512 יעבדו ב 400, והשאר ל…
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום רצתי לדעת האם קיים לוח אם שתומך בAMD ובזכרנות מעל 400MGH או DDR2.? ואם לא , האם אמור לצאת כזה דבר ? (אני לא מבין למה לאינטל יש כבר לוחות שתמוכים זכרנות מעל 667MHZ ולAMD לא :s05:
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שלושה לוחות אם: gigabye ga-k8n dfi lanparty ut nf-d msi k8n neo4 pltinum שלושתם בעקרון אותם מחיר אז רציתי לדעת איזה עדיף? המטרה זה בעקרון משחקים ואולי OC קטן לא משהו רציני תודה עוזרים
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון של A-DATA בגודל של 512 במהירות 400 אבל אני לא בטוח שהלוח אם שלי תומך בו אני חושב שהוא תומך ב רק מתאים שישים ושש השאלה היא האם הארבעמאות יעבוד על המתאים שישים ושש וזה הפרטים של הלוח אם Motherboard Name Octek Rhino P4X266R-A4P Device Description North Bridge: VIA VT8753 Apollo P4X266 Device Description South Bridge: VIA VT8233C אם זה לא מתאים האם בכלל אפשר להשיג לזיכרון של המתאים שישים ושש משהו טוב בזול תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עוד זיכרון למחשב ואני מתלבט יש לי לוח אם שתומך בדואל ממורי וזה ממ יש לי כרגע 2x256 ddr עדיף לקנות עוד 2x256 שיהיה 4x256 או להחליף את ה 2x256 ב 1 של 512 ולקנות עוד 1 שיהיה 2x512 מה יותר מהיר 2x512 או 4x256 ואם זה שווה אתזה או שהמהירות זניחה ועדיף להשאיר יותר מקום להוספת זיכרון בעתיד?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי הציעו לי לקנות לוח חדש של ELite משולב כולל כ.קול,כ.מסך וכ.רשת (וכמובן כולל מעבד) של amd2000 הלוח הוא k7sem של Elite במחיר ממש מציאה . האם הלוח הזה טוב? האם הלוח הזה עדיף על לוח משולב של 1.4MHZ אבל עם AGP?? ולמה בביצועים תמיד יש פחות ממה שמראה הלוח??
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד 2600 של AMD, אני מחפש תאימות מקסימלית בין כל הרכיבים. אני הולך ב-99% לקנות 9800 ATI ואני לא יודע איזה מהם לבחור (אז תעזרו לי גם בזה). אני גם צריך DUAL DDR בלוח ושיהיה לו מן הסתם AGP8X. אני בנתיים התעניינתי ב-Epox 8RDA3 Ver2.1 יש לו מלא דברים בבנדל אבל נראה לי שאפוקס נופלים כמעה בבנצ'מארקינג. עוד לוח שהתעניינתי בו GB 7N400L1 אז תנו גם חוו"ד עליו. יש המלצות ללוחות ASUS? במחשב הנוכחי יש לי את ה CUSL2 ואני הכי שמייח בעולם (טוב לא הכי מסופק אבל זה עניין של אמורטיזציה כבר.) בקיצור, אני חייב לסגור פינות כי אני אוטוטו עושה את הקנייה. Time is of essence. תודה.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-