עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pooowa,

היי, הזכרון שלי הוא של יונדאי PC3200 אם זה עוזר אז 512 MB. התזמונים שלו הם 3:3:3:8 לפי מה שאני מבין הם די איטיים, אבל אני לא יודע מה ה- CAS שלהם, ואיזה תזמונים כדאי לי לשים במקומם אם בכלל, ולמה עוזרים בכלל התזמונים האלה תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by RBH,

שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS. למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. (illegal IO port address 0xcf8, which lies in the protected address range) בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  3. האם הלוח ינצל את מלוא ה800MHZ ? אם כן, אז למה ? בכל OC זה יקרה [גדול /קטן] תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  4. לקחנו לסיבוב את מעבד Intel Core Ultra 7 265K החדש לסיבוב במבחני הביצועים שלנו בעיקר במשחקים וראינו שאולי איזון בין ביצועי גיימיינג לפרודוקטיביות יהיה הקלף שיגרום למעבד הזה לקנות קהל משתמשים בסדרת מעבדי אינטל החדשהלכתבה

5. מחשב ה-NUC העוצמתי ביותר של אינטל מאז ומעולם הוצג בתערוכת CES 2016 מאחורי דלתות סגורות, ונשמע כמו פרוייקט מסקרן מאוד בחודש שעבר הגיע אלינו דיווח מעניין מאוד אודות מכונה בשם Skull Canyon שמכינה לנו אינטל – מחשב NUC עוצמתי במיוחד שיתבסס על שבב שטרם הוכרז עם ליבה גראפית מובנית מדגם ה-Iris Pro 580. העוצמתית ביותר שאינטל כללה אי פעם במעבד. תערוכת CES הגיעה, ולמרות שקיווינו לתצוגה מעט יותר גרנדיוזית – אנחנו יודעים כעת שה-Skull Canyon הוא אמיתי והוא בדרך, עם פרטים קצת יותר מוחשיים אודותיו.לפי אנשי האתר tomshardware שזכו לצפות באב-טיפוס של המחשב (אך לא לתעד אותו), Skull Canyon יתבסס על מעבד נייד מרובע ליבות מדור ה-Skylake וממשפחת ה-H, עם מעטפת תרמית סטנדרטית עבור דגמים …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by tom_k85,

איזה ציפ יש לזיכרון הזה?: OCZ EL Platinum Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום לכולם. קרה לי משהו מוזר ביותר, הלכתי עם חברה שלי לרכוש בשבילה מחשב עכשיו רצינו לקחת מעבד AMD עכשיו המוכר התחיל לספר את סיפוריהם הרגילים על AMD, מתחמם מאוד, מספר רב של החזרות וכו'. עכשיו הוא אומר לי שאין לו שום בעיה לתת לי לרכוש אותו אבל יש בעיה עם האחריות והוא מראה לי מכתב של יבואן AMD בארץ מחודש יולי 2003 על פיו יש להחליף מעבדים ללקוח רק עם המעבד עם ההיטסינק והמאורר המקורי שלו עליו ( כמובן מדובר על גרסת BOX) מעבדים עם מאורר והיטסינק לא מקוריים עליהם לא יוחלפו מהסיבה שלרוב בפירוק של ההיטסינק והמאורר המעבד נפגע ולא שמיש לאחר מכן. מישהו שמע על כך משהו? ראה את המכתב הזה של היבואן? מה זה הדבר הזה? ואם מחר אני רוצה לרכוש פתרון קירור אחר? אז מה אני כבול? הבעיה היא שהאחרי…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by A.S.H.E.R,

CORE 2 QUAD S775 3.0GHz Q9650 (משחקים כבדים/גיימרים)

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by ofsher,

AMD אתלון או פנטיום D??? בהנחה שהמחיר שלהם דומה... 500-600 שקל בערך ל - D805 ול - 3500/3800 תודה!

10. שלום יש לי מחשב ישן שמשמש בתור שרת קבצים ואני רוצה להחליף את הלוח מעבד וזיכרון, התקציב הוא 1500 שח הדרישות: כמה שיותר יציאות SATA2 בלוח ולפחות שני יציאות IDE להארדיסקים הקיימים מעבד תקציבי לא צריך יותר מידי חזק אבל גם לא חלש מידי (AMD או אינטל לשיקולכם) זיכרון ג'יגה לפחות, בקשר למהירות, אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם זה יהיה DDR 1 או 2? בעקרון זה רק לאחסון ומשיכה של קבצים. לא צריך שום מולטימדיה שם, כרטיס מסך שיהיה הכי פשוט על הלוח אם. צריך שיהיה כמה שיותר יציב, זה צריך לעבוד 24/7. תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  11. רציתי לדעת האם במשחקים ותוכנות שלא תומכות ה2 מעבדים (Multiblabla) עדיין דואל קור של 1.8 יהיה יותר חזק מפרסקוט של 3 ג'יגה הרץ, ואם כן אז איך ולמה... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by vini,

מחפש ליקנות זיכרונות ddr יד שניה 512 או 1024 (עדיף corsair]

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by gilad_mos,

שלום יש לי לוח אם של GigaByte מדגם : GA-8IK1100 מסדרת 875P. על הקופסא של הלוח כתוב שיש לו 8 יציאות USB 2.0 אבל כל פעם שאני מחבר אליו את הנגן MP3 שלי אני מקבל הודעה שחיברתי חיבור USB מהיר לשקע USB איטי. ממה שבדקתי ב Device Manager יש לי רק חיבורי USB סטנדרטי ולא Enhanced. האם כדי להפעיל את ה USB 2.0 יש צורך ב SP כלשהו לWindows? האם יש צורך להתקין משהו מיוחד? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. אחרי זמן קצר שהם הגיעו לארץ החלטתי לבצע בקרוב רכישה של מערכת מחשב ורציתי לברר מספר דברים 1.האם לוחות H55,H57,Q57 ישנה אותה בעית OC כמו בP55 2.מה ההבדל המשמעותי בין I5 650 לבין I5 750 ומי מבניהם יותר טוב 3.האם צריך זכרונות מיוחדים או שונים ואיזה ?במעבדים ובלוחות האם החדשים כי ראיתי משו בנוגע ל1.5 במתחים של הזכרונות בלוחות החדשים תוודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  15. שלום אני ראה בפורום "מפרטי מחשב" שנותנים מפרט עם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-EP43-DS3L גם למעבד Q6600 שהוא 65NM וגם למעבדי E8XXX שהם 45NM. אך זה אפשרי לחבר שני מעבדים שונים בגודלם הפיזי על אותו לוח. משהו יכול להסביר לי אך זה מתבצע? תודה לכול העונים....

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. זו שרואים בה שה- Q9450 יורד מיצור ויוצא Q9400 וכו' ראיתי אותה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותה יותר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by bg1987,

אני בונה מערכת חדשה, וחשבתי לנסות לבנות מערכת על לוח אם מיקרו במקום סטנדרטי (בשביל בעיקר לחסוך במשקל המחשב - אני קונה כנראה p182 או p180 mini אם אני הולך על המיקרו) למערכת המקורית בחרתי את הלוח GA-P35-DS3L של GIGABYTE שנראה לוח מצויין לפי המון ביקורות, ומחיר סביר בהחלט. עכשיו אני מחפש לוח דומה אבל בגודל מיקרו ATX ולא הצלחתי למצוא, מישהו פה מכיר דגם דומה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. יש לי כבר אחד 256mb pc-2100 של KINGSTON אני מרוצה ממנו מאוד מאוד קניתי אותו בארה"ב ! עכשיו קניתי עוד אחד בגודל 256 מישראל עשיתי חיפוש בZAP זה זכרון NONAME עלה לי 140 שקל הייתי דפוק אז קניתי ועכשיו הוא שוכב בארון בגלל שהוא עשה בעיות, תקע לי את המשחקים, ועוד'.... אני רוצה לקנות עוד מודול זכרון תמליצו לי על משהו זול וטוב (עד 180 שקל)

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  19. ביקשתי לפני כמה ימים מפרט לשידרוג הלוח אם,המעבד,והזיכרונות, ומה שיצא בסוף זה המפרט הזה: intel p4 2.4 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 כולל dual ddr... ו שני זיכרונות geil ddr 333 256mb... סה"כ 2700 ש"ח עכשיו יש לי שאלה קטנה בנוגע לזיכרון.. איך הזיכרון הזה? זה cl2? ואתם חושבים היה שווה מבחינת ביצועים להוסיף 400 שקל ולקחת שתי זיכרונות geil ddr 400 ultra 256... ? ועכשיו לעצה.. כרגע אני פועל על מחשב intel p4 1.7, לוח אם של msi , ו384 זיכרון sdram,וכרטיס מסך geforce 3 ti 200 (הכי חלש בסידרה של ה ge force 3) עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים נטו.. בלי oc.. ואני מתלבט האם לקחת את המפרט שרשום למעלה ולהשאיר לי את הכרטיס מסך החרא הזה? או לחכות לסוף החודש שיצאו כרטיסי הראדון הח…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by netanel38121,

אני ירגיש הבדל רציני במשחקים ובתוכנות ? האם זה יותר יעיל למערכת ההפעלה VISTA? והאם זה אפקטיבי בשביל כרטיס 8800GTS 640MB כדי לנצל אותו?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by muli900,

E2160 או INTEL 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by baruchnp,

שלום לכולם. יש לי תקציב של 1000 ש"ח בערך לקניית מעבד ולוח אם. היום יש לי לוח ASUS P4P266C ומעבד 1.6INTEL. מה המלצתכם ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by רומן גרוס,

יש לי 2 חבילות : 1 . לוח MSI דגם : G41M4-F וזיכרון של CEON תיזמון CL 5 2. לוח ASUS דגם : P5QPL-AM וזיכרון KINGSTON תיזמון CL 6 אותו מחיר מה עדיף ? הבנתי מהמוכר של אייבורי שהקבלים של MSI טובים יותר וגם יש עידכונים דרייברים וביוס און ליין .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. Started by Yaniv.E,

בהבדל של 100 ש"ח במחיר. מה ההבדל בניהם, מי יותר עדיף?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. אוקי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני לא כל כך יודע איזה זכרון לקנות, יש 4 זכרונות לבחור מבינהם. 1. KINGSTON HyperX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL KIT CORSAIR TWIN2X4096-8500C5DF 1066MHZ 4GB (2GBX2) DDR2 CL5 FAN .2 OCZ OCZ2RPR10664GK 4096MB (2GBX2) DDR2 1066MHZ CL5-5-5-18 REAPER .3 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ .4 (לא שמעתי על החברה הזאת עף פעם למרות שהמליצו לי עליה פה באתר) על מה אתם ממליצים? מה יותר טוב מבחינת ביצועים ומה מתקלקל הכי פחות? האם אני ארגיש הבדל בי 800MHZ ל-1066MHZ? תודה רבה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים