מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה אז חבר שלי ויוצר מוזיקה[בנתיים מתחיל אבל מתקדם לאט לאט] אז הוא רוצה כאילו לקנות אינטל בשביל זה ובחיים לא השתמש בAMD וכו' אז הוא רוצה לדעת,האם כדי במיוחד בשביל ליצור מוזיקה לקנות AND או אינטל אני לא שאול מה הבדל או משו רק מה כדי...הוא יוצר מוזיקה משחק פעם ב...GTA SA כול מיני משחקים קטנים לא גיימר רציני אז מה אתם אומרים שווה לו לקנות AMD בשביל הצרכים האלה או אינטל...?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אמרו לי שכשמרכיבים מעבד AMD צריך למרוח משחה תרמית. מה זה אומר, והאם כל החנויות אמורות לדעת לעשות את זה.....? :
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני צריך לבטל את הכרטיס קול שלא יהיהו היתנגשויות בינו לבין אחד שאני הולך לקניות היום (ב3 וחצי אלף שקלים) אגב... הכרטיס שאני קונה הוא בחיבור פיירוויר תודה חברה !
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנם לוחות שהם לא Ultra אבל תומכים ב SATA II ? בזה כל הזמן האמנתי עד שראיתי את המפרט של הלוח הזה שתומך ב SATA II אבל אינו Ultra . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA,
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בסטוק? C@?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום הציעו לי זכרון ocz 677 ddr2 אני לא מכיר את החברה מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש זכרונות למחשב הנוכחי שלי,אשר גם יתאימו לרכישה עתידית(באפריל). אני מעוניים ב 2GB זכרונות אשר יהיו מיועדים ל OC,ולכן עדיף 800MHZ CL4. לוח אם נוכחי :Motherboard Name Asus P5LD2. הזכרונות זריכים גם להתאים ל לוח-אם עתידי,שאני מניח יהיה מבוסס P35,אשר יתמוך במעבדים החדשים שעומדים לצאת.. בהקשר לתקציב : כמה שפחות,באיזור חולון-ת"א.. אני חדבתי לדוגמא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה רבה מראש !.
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת איזה סוג ומהירות זיכרון יתאימו ללוח האם הבא: V845SM VIA P4M266 http://www.vesta-im.com/display.asp?pid=102&pt=mb&mbt= תודה מראש, רון.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR400 של יונדאי CL3 גנריים לגמרי. יש לי גם סטיק אחד של Corsair XMS3200 CL2 512MB וראיתי שמישהו מציע בטריידזון עוד אחד כמוהו ב-300 שקל. רציתי לדעת אם אני אקנה ואשים אותם ב DUAL CHANNEL (בהנחה שהם יעבדו כמו שצריך), האם אני אראה שיפור בביצועים, והאם הסטיק שווה 300 שקל? תודה
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשביל להתקין את הSATA אני חייב את הדרייברים על דיסקט, עשיתי דיסק עם הדרייברים וזה לא עובד, בעבר זה עבד עם הפלופי. אין לי כבר את הדיסק של הלוח אם שעליו הייתה פשוט אופציה להכין דיסקט, ואני לא מוצא שום מקום באינטרנט שיש אופציה להכין דיסקט כזה בשביל הלוח שלי. מהיכן תבוא הישועה?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי לוח P3 של MSI MS-6156 שמבוסס INTEL 440BX CHIPSET ולא ציפ של VIA כמו שיש באתר של MSI ואני חייב דריבר בשבילו אבל לא יודע איזה לקחת ומה לחפש , אז בבקשה תנו לי לינק לדריבר מתאים לציפסט שלו תודה מראש stingeR
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה ערכת שבבים מבוסס הכרטיס ואיזה כרטיסים עתידים לצאת עם ערכות שבבים טובות ל AMD 64BIT 3000+ ומתי? (וכמובן אם יש מחירים משוערים)
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחפש כרטיסי זיכרון בתדרים של 800MHZ או 1066MHZ שיתאימו ללוח-אם שצוין בכותרת מחיר עד 200 ש"ח למערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT לכן אני לא צריך יותר מ3GB ועד כמה שאני יודעלוח זה תומך במתחים של 1.8V לזיכרונות בתןדה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם במשחקים ותוכנות שלא תומכות ה2 מעבדים (Multiblabla) עדיין דואל קור של 1.8 יהיה יותר חזק מפרסקוט של 3 ג'יגה הרץ, ואם כן אז איך ולמה... תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, איזה זיכרון אתם ממליצים עבור מחשב שנועד להריץ משחקים בצורה סבירה? בעיקרון אני חשבתי על זיכרון 4GB סטנדרטי של Kingston, האם יש לכם המלצה לזיכרון מתאים יותר למשחקים? (במסגרת התקציב) באופן יותר פרטני: מבחינת גודל - האם יש יתרון ל-4GB על 2GB? ומבחינת "שיפורים" - האם יש יתרון משמעותי שמצדיק לקנות למשל זיכרון 2GB משודרג כלשהו לעומת 4GB פשוטים? במידה ועדיף זיכרון משודרג כלשהו, על איזה אתם ממליצים? תודה רבה לכל מי שיגיב!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, איך אני נכנס בביוס להגדרת התזמונים של הזיכרון ?? נכנסתי לביוס אבל לא מצאתי את האופציה הזאת בתפריט.. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב!, כפי שחלק מכם ראו את הת'רד שרשמתי שהלוח שלי לא מקבל יותר מסטיק אחד של זיכרון בשימוש, נמאס לי ממנו ואני הולך להחליף את הלוח שלי בלוח חדש, הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&model=233&modelmenu=1. עכשיו אשמח לשמוע הצעות אחרות או איך הלוח הזה. אני הולך להכניס את המעבד שלי ללוח הזה ולהוסיף 1גי'גה זיכרון מינימום. הייה הבדל לטובה או לרעה? אני יודע שזה לא לוח מתקדם במיוחד. הלוח הנוכחי: GIGABYTE K8NPRO 754 תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום ! אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הלוח GigaByte DQ6 REV 1.X כפי שהבנתי יש שני גרסאות ללוח הזה דגם החדש : http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 הדגם הישן: אני רוצה את הדגם הראשון איפה אפשר להשיג אותו בארץ ? תודה יניב.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחפש לוח אם עד 800 ש"ח חובה: *תמיכה ב - SLI *תמיכה ב - PCI Express 2.0 *תמיכה במעבדי Quadcore (ספציפית אני משתמש ב - Q9300@3ghz) אשמח לשמוע הצעות (בנוסף עדיפות לחנויות כמו GOLDTOP או KSP משום שהם קרובים אליי)
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני חושב על C2D לOC רק לפי הנדרש . רצוי שיהיה לי מבער אחורי לכשידרש , לא OC קיצוני (+70%) בכל מקרה, אבל ברגיל OC בינוני (מה שנכנס בטמפ' והדיפולט וולטאג') יספיק כנראה , עם +50% כאופציה. אני קונה בארה"ב. (חבר) האם E6300 הוא ההגיוני ביותר . או שווה להוסיף ל E6400 ?? ברור שעדיף שה BANDWIDTH של הזכרונות יהיה גבוה . איזה מהירות זכרונות צריך / עדיף ? איך בדיוק משחקים עם הבאס ו DDR2 ? האם יש "מכפיל" לזכרון כמו שיש למעבד ? שניתן לשנותו בביוס ? יש לי הרבה דיסקים IDE וממה שבדקתי, EIDE*2 קשה למצוא .למעט ה P5W DH Deluxe . אלא שהוא יקר מאד. דווקא מתאים לי מבחינת האפשרויות של HTPC , אבל עדיין .. יש משהו אחר ?? או באופק ?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בהזמנה אישית ושיהיה בעיקר בשביל משחקים יש כמה דגברים שבחרתי בשביל המחשב אבל אני רוצה לבחור מעבד ולוח אם כדי לגמור את המערכת ולהזמין כמה שיותר מהר לכן אני צריך עזרה ממכם אני בחרתי את החלקים הבאים בשביל המערכת שלי כרטיס מסך - גי פורס 7600GT , דיסק קשיח - 160GB SATA 2 וצורב DVD - LG GSA 4167B אבל אני רוצה גם מעבד טוב וגם לוח אם טוב שיש עליו גם כרטיס קול (אם אפשר 8 ערוצים) וכרטיס רשת מובנה על הלוח אם אני רוצה שתמצאו לי מעבד ולוח אם ב1400 ש"ח שמיועדים למשחקים ושיתאימו גם לזיכרון 256 מ"ב DDR 2 פעמיים (פעמיים 256 מ"ב) אם אתם מוצאים לי את כול זה תרשמו לי את המחיר פה ואני מעדיף את המעבד של אינטל ה805D אבל בלי מערכת קירור אם אפשר אלא אם כן אתם מוצאים אותה ביחד ע…
-
- 13 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב Intel Core 2 Duo E6750 GA-P35-DS3 היה 2GB RAM, אחד הלך בגלל זה אני רוצה לקנות חדש\עוד מחיר שיהיה בסביבות 300-800
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום ב WIN 7 יש XP MODE על מנת לעבוד עם המוד הזה צריך לבדוק עם המעבד תומך בMODE הזה. היכן בודקים ואיך? תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שמעו חברים אני ממש צריך עזרה אני נואש מכל הבנצ'מארקים קשה להסיק משם מסקנה! אני צריך שתגידו לי מה עדיף amd dual core או amd לא dual core כך גם לגבי אינטל מה עדיף pentium D או pentium רגיל בקיצור איזה מעבד אתם ממליצים לקחת להצת משחקים כבדים הכל כולל הכל כגון doom 3 hl2 וכו אבל שלא יחרוג ממחיר של 2500 שח בבקשה ממכם תעשו לי קצת סדר בראש... בסך הכל יש לי ככה Amd Athelon X2 3800+ או משהו בסגנון ויש את Amd athelon הרגיל כל מהירות שהיא ויש את אינטל Intel pentium d 2.8 או 3.0 שוב משהו כזה... ויש את Intel pentiunm 3.6 למשל וכו... מה עדיף בלי קשר לכרטיס מסך בוא נגיד שאת כולם אני בודק על כרטיס מסך שווה וזיכרונות שווים למשל כרטיס מסך של n6800gt
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-