עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מעבד P41700 ולוח אם asus p4b-c אם אני לא טועה בכל מקרה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני מעוניין להחליף ללוח אם שתומך ב DDR ובמעבד שלי (P4 1700) ובעל תמיכה ב AGP X8 וכמובן כל הפיצרים החדשים כמו יציאות USB ו FIREWIERE מרובות אם למישהו יש לוח אם שתואם לזה או שאלות (אני יודע שפירטתי מעט מאוד זה בגלל שאני קצר בזמן ואני חייב לזוז) אז שישאיר אותן ואני אשמח לענות תודה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by ofir38,

שלום... אני צריך ממישהו חוות דעת על הלוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב?(זה לא הדלוקס) והוא ייתן לי OC טוב עם intel e6300?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by meir3420,

יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו אודה לו מאוד תודה שימו לב לתמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  4. אני חושב שזה יעניין פה, תעבירו את זה לחדשות אם צריך... Corsair ו OCZ יצאו בסדרת זכרונות חדשים. ל Corsair קוראים XMS200XL, והם עושים 2-2-2-5 @ 200MHZ, ורוב המודלים עושים 2.5-3-3-7 @ 250MHZ, שזה מאוד מרשים. הם לא מבוססים על ציפים של Winbond, אלא על Smasung, TCCD שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר. הנה הלינק להכרזה הרשמית: http://www.corsairmemory.com/corsair/pr/PR_xlfamily.pdf ולינק לביקורת ראשונה: http://www.legitreviews.com/reviews/corsairxl/index.html גם OCZ יצאו בזכרונות 2-2-2 חדשים, ועליהם יש הרבה פחות מידע. להכרזה הרשמית: http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2004/99. נראה נחמד, לא?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. שיצאו ב22.7 , כלומר מהירות אפיק 1333MHZ. וגם לא יזיק תמיכה במרובעי ליבה. שימו לב - כ.מסך מובנה חובה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. שלום, אני מרכיב מפרט לשימוש ביתי פשוט מבוסס אינטל E5300 חשבתי ללכת על לוח האם GA-73PVM : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2366 הכולל ערכת שבבים Geforce 7100/Nforce 630i האם הוא יוכל להשתלט על הצגת סרטי HD בקלות ובלי לגמגם?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by kazabubu,

איך הלוח הבא ל-OC? ABIT IT7 MAX2 Intel 845E האם הוא תומך ב-800MHZ ואם לא אז האם זה משנה משהו,אני מתכוון לעשות OC כבד עם P4 2.4C זכרונות יש לי של קרוסייר 512MB C2 3500 בסטיק אחד. או שעדיף את ה- ABIT IC7-G Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P ואולי עדיף בכלל אסוס? [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by SandLegion,

אני עכשיו קונה מעבד 2600 של AMD, אני מחפש תאימות מקסימלית בין כל הרכיבים. אני הולך ב-99% לקנות 9800 ATI ואני לא יודע איזה מהם לבחור (אז תעזרו לי גם בזה). אני גם צריך DUAL DDR בלוח ושיהיה לו מן הסתם AGP8X. אני בנתיים התעניינתי ב-Epox 8RDA3 Ver2.1 יש לו מלא דברים בבנדל אבל נראה לי שאפוקס נופלים כמעה בבנצ'מארקינג. עוד לוח שהתעניינתי בו GB 7N400L1 אז תנו גם חוו"ד עליו. יש המלצות ללוחות ASUS? במחשב הנוכחי יש לי את ה CUSL2 ואני הכי שמייח בעולם (טוב לא הכי מסופק אבל זה עניין של אמורטיזציה כבר.) בקיצור, אני חייב לסגור פינות כי אני אוטוטו עושה את הקנייה. Time is of essence. תודה.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by subarel,

האם שווה 700 ש"ח. זה TwinMos Twister 512X2 DDR2 800.. האם אפשר לשחק עם התיזמונים..? הם נראים לי לא משהו... ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. Started by o07,

קניתי מKSP לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 עכשיו אם אני רוצה להחליף ללוח-אם Abit ?UL8? ולמעבד AMD Sempron 2600+ אולי אפילו Sempron 2800 יהיה כדאי לי לוותר על 10% מהמחיר של מה שקניתי ולהוסיף כדי לקנות תAMD ??? אתם חושבים שכדאי לי, יהיה שינוי משמעותי??? אמרו לי שעדיף AMD עכשיו אני לא יודע מה להחליט .... תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by SMSM,

http://www.pricewatch.info/item/15449 EXTREME EDITION חדש ? INTEL ממשיכה להפתיע ...

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

מה כדאי יותר?????? ההבדל 170 שקל שניהם ברטון...

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by tfo,

טוב אני צריך זיכרון חדש אז יש לי כמה שאלות: 1)מה כדאי אחד של 1024 או שתיים של 512 2) ומה ההבדל ומה כדאי: DUAL DDR או DDR 3) מה זה?? DDR-RAM 1GB 2700 OEM Memory

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אני צריך לקנות זכרון למחשב החדש שלי. אבל אני לא יודע אזה חברות יותר אמינות אם יש לכם המלצות מאיזה חברה כדאי לקנות . אני מתכוון לחברות כגון: (SAMSUNG,TWINMOS,PQI,GEIL,וכדומה) כל המלצה תתקבל, תודה.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורם, יש לוח אם של Gigabyte מדגם GA-8I945GZME-RH. מפרט לוח אם: הזיכרון שיש לי כרגע: אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון, יש לי רק שתי מקומות בתוך הלוח אם ונשאר לי רק אחד פנוי. ראשית אני קצת מבולבל, אני לא סגור על כך שהלוח אם שלי תומך בזיכרונות במהירות 667Mhz? (הזיכרון שיש לי כרגע זה 533 או 667?)- דבר שלא הבנתי מתוך אפליקציית ה-CPUZ שנית אני יודע שלא מומלץ להוסיף זיכרון מחברה ודגם שונה אבל השאלה אם בכלל ניתן לשלב בלוח אם הנ"ל זיכרון במהירות מעל 667? רשימת זיכרונות מומלצת עבור לוח האם שלי: אשמח אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן ותמליצו לי על זיכרון בתקציב עד 200 שח, תודה.[br]פורסם בתאריך: 11.01.2008 בשעה 20:56:16 לדעתי גם זה יכול לעזור-

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by UnwiZ,

מה ההבדל בין ה - ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 לבין ה- ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ? אני מבין שהGAMING SERIES עדיפה איכשהו לגיימרים, אבל במה בדיוק בא ההבדל? (אגב לשניהם יש את אותו המחיר)

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by ElemenTal,

אחרי ה Q6600 נעבדתי... אם אפשר סידור לגבי המעבדים החדשים מי טוב יותר מי פחות... למשל כל ה E8xxx החדשים מי הטוב ביותר מהם, מי לשוק הנמוך, מי הכי משתלם היום. ה Qxxx החדשים - כנ"ל - טובים, פחות טובים, מה משתלם, מי ברמה של מי ? ועוד 2 שאלות: 1. האם ה E החדשים טובים יותר מה Q6600, כיום, ובעתיד - בישומים שתומכים ב 4 ליבות. 2. האם ה Q החדשים טובים יותר מה q6600 והאם הם משתלמים לאומתו - ביצועים/מחיר.

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  18. חבר'ה שלום, קראתי באיזשהו מקום שהורדת המחירים הצפויה של אינטל ב-22 יולי היא מדוברת רק על מעבדי ה-QUAD....ולא על מעבדי ה-core 2 Duo. אני צודק ? רציתי לרכוש מעבד core 2 Duo וחיכיתי ליולי איזה באסה... אני דווקא הולך על ה-CORE2 DUO ולא על QUAD מפני שפירסמו ביקורת שמוכיחה שה-CORE 2 DUO יותר טובים.... נכון ? הנה הביקורת בלינק הבא: http://hwzone.co.il/reviews/qx6700/ תודה למי שיענה לי

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by necroblivion,

באתר המליצו לי על לוח-אם DFI Infinity 975X for LGA775. אבל המוכר בחנות הוריד אותי מזה והמליץ לי על לוח-אם Intel D975XBXLKR. מה ההבדלים ועל מי כדי יותר ללכת?

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  20. שאלה ראשונה לגבי הבדלים בין סדרת ה P45 ל P43 האם זה משנה לגיימר חזק? איזה לוח כדאי לקחת בסדרת Gigabyte P45 מכיוון שיש הרבה דגמים והבדלי מחירים רצינים ששווים את ההשקעה. המחשב שאני בונה הוא לא לאוברקלוקים חשוב לי Dollby Digital ובקר Raid האם יש הבדלים רציניים שמצדיקים את הבדלי המחירים בין שני הזכרונות האלו: הזכרונות לא לאוברקלוק. תודה מראש לעוזרים. 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. מעניין אותי לדעת, לשרתים יש שני ספקי כח בכדי למנוע מצב שאם אחד הקורס שהשרת לא יקרוס. במחש ביתי זה קצת פחות פרקטי כי בד"כ אין שני מקורות מתח שונים (אלא אם כן משתמשים בשני אל-פסק), אבל כן יש שימוש במידה ורוצים שכל ספק כח יחובר לרכיבים אחרים. בקיצור, לא פרקטי, אבל, האם יש לוחות האם לשוק הביתי שכן תומכים ב2 ספקים? אשמח לקבל לינקים :-) תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by avivlevy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180957,00.html

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולכם, להלן המפרט שלי: לוח אם : Asus Rampage Formula מעבד: Q9450 זיכרון: Corsair DHX6400 4GB כרטיס מסך: HD4870 ספק כוח: Antec Quattro 1000W הבעיה שלי היא ככה, אני פשוט לא מקבל את הפונקציה של CPU LEVEL UP, כל השאר נמצאים בAI SUITE ורק הCPU LEVEL UP נעדר.. יש למישהו פיתרון???

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by toppy,

כשקניתי את הD805, לא קיבלתי איתו מדבקה. אתם יודעים Intel Inside כזו. פעם היו נותנים, לא? זה לא אמור לבוא עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/

• 6 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים