עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים... במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות... 1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם... ASUS A8N-SLI PREMIUM DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D אשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו.... 2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי... 3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC) תודה מראש…

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by iakovl,

האם הזכרון מתאים ללוח? שמעתי על בעיות של תאימות בינהם

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by Pika007,

לילה טוב כל מי שער ;D בשעה טובה הגיע הזמן לשדרג את המחשב, לוח ומעבד בחרתי, ועכשיו- זכרונות לגבי חברה, היה ברור לי מראש- OCZ. בעיקר בגלל נסיון ארוך עם מגוון רחב של המוצרים המצוינים שלהם. רציתי לשאול מה יהיה עדיף ל OC- 1066MHZ ב CL5 או 800MHZ ב CL4? והאם שאני עושה OC אני חייב להעלות את תדר הזכרונות גם כן? מדובר על ה REAPER של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=499 אשמח לשמוע את תשובתכם בעניין תודה מראש עריכה- החלטתי על ה 1066, יעבדו עם EP35-DS3R או שיש בעיה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. הם יתאימו למפרט בצד? כי שמעתי על בעיות עם 1.8V משהו כזה.. אם יש בבקשה תיידעו אותי! הנה שני הדגמים שהתלבטתי בניהם: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 ו http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מה עדיף? מה איכותי יותר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. או שכדאי להשאיר 2GB עם אותה המהירות?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. יש פה משהו שיודע לעשות עדכון ביוס ללוח אם אינטל לאחר שהעדכון האחרון לא הצליח והלוח לא מתעורר מדובר בלוח D865PERC

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. בעצם מה שאני שואל זה אם ללוח יש גם IDE וגם SATA האם זה אפשרי לחבר מספר סוגים של HD על הלוח?? לא כל כך הבנתי למה ללוחות יש 4 חיבורי SATA ומעלה ? היום ההרדיסקים 160 GB בסטנדרט אז מי ירצה לחבר 4 כאלה למחשב?? יש לוחות עם 9 ממש לא מובן לי

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. היי אני ממש לא סגור על מפרט.... אמורים בערך להיות החלקים הבאים amd 3700sd\3800x2 dfu nf4 ultra-d g.skill lc 550mhz 512*2 (תמליצו לי על דגמים של שתי ג'יגה) leadtek 7800gt עכשיו הבנתי שה3800X2 לא כל כך טוב בoc אז אם אני קונה אותו אני לא רואה שום טעם לקנות את הg.skill ולכן אני צריך המלצה לזיכרונות 2גי'גה במחיר של עד 1600 שקל (עדיף ורצוי פחות...) אבל עם תזמונים נמוכים... ואם ממש יהיה מורגש ההבדל בין 3700SD ל3800X2 משום שאם אני קונה את ה3700 אז הוא יעבור oc... אז בעצם מה עדיף???? 3800x2+2giga 3700sd+1giga+OC או כל משהו אחר שלדעתכם יהיה יותר טוב.... תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by KingAlpaca,

אני מתכוון לקנות מחשב לאחי, והמליצו לי על לוח האם הזה, הבעיה היא שלאחי יש גם צורב DVD, וגם שני כוננים קשיחים עם חיבור ישן (ATA/IDE/או איך שלא קוראים לזה), האם אפשרי לחבר את כל השלושה בלוח האם הזה? ואם לא, איזה לוחות מומלצים,בסביבה תקציבית דומה,יכולים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by xSunRize,

אהלן, אני מעוניין לשדרג את הראם שיש לי ( כרגע יש 4, מעוניין להוסיף 8, ככה שיהיה 12.) http://i.imgur.com/hJgRtYt.jpg זה המפרט שלי כרגע, האם אני יכול לשדרג בסטיק אחד של 8? או שניים של 4? מה האופציות? תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by גבריאל וקנין,

בעקבות ויכוח בין מס' חברים, החלטתי להתייעץ כאן... הויכוח נוגע לכוח עיבוד- השוואת כוח עיבוד של מס' מעבדים בסביבות אותו תדבר שעון. לדוגמא- פנטיום 4 3GHZ, באס 800, פנטיום D 3GHZ באס 800, פנטיום 3 (הגרסא האחרונה- טואלאטין) 1.4GHZ*2, ומעבד מסדרת ה"CORE", בתדר 1.6 GHZ. מי יתן את הביצועים הטובים ביותר, ומה יהיו ההפרשים בניהם?

13. Started by messi,

אני רוצה לקנות אולי לא בטוח עדיין כלום מעבד E8400 וזיכרון 4GB DDR2 למחשב העם אני יצטרך להחליף את לוח האם שלי או שלא צריך? תחזירו תשובה.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by kikkler,

קניתי את ה NF7 ולא ממש מצאתי בביוס את האפשרות לנעילת ה AGP/PCI - יש למישהו מושג איפה היא נמצאת ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by kinggil,

שלום רב!, כפי שחלק מכם ראו את הת'רד שרשמתי שהלוח שלי לא מקבל יותר מסטיק אחד של זיכרון בשימוש, נמאס לי ממנו ואני הולך להחליף את הלוח שלי בלוח חדש, הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&model=233&modelmenu=1. עכשיו אשמח לשמוע הצעות אחרות או איך הלוח הזה. אני הולך להכניס את המעבד שלי ללוח הזה ולהוסיף 1גי'גה זיכרון מינימום. הייה הבדל לטובה או לרעה? אני יודע שזה לא לוח מתקדם במיוחד. הלוח הנוכחי: GIGABYTE K8NPRO 754 תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

???

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by moshel7,

האים מעבד זה מהווה צוואר בקבוק למישחקים כבדים החדשים ביותר שקיימים בשוק ושעתידים לצאת? המיפרט שלי הוא: מארז: NZXT ALPHA BLACK לוח-אם: GIGABYTE M61SME-S2 קרור-מעבד: THERMALTAKE MINI-TYPHOON מעבד: AMD ATHLON 4800+X2 2500MHZ זיכרון: KINGSTONE 2X1024 667MHZ כרטיס-מסך:INNO3D GEFORCE 9600GT 512MB OC צורב:OPATRIC 7200A ספק-כח:THERMALTAKE TR-2 430W

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות לוח חדש שיחליף את הלוח של עלית שיש לי כרגע: ECS P4VXAD+ הריכיבים שכרגע מותקנים אצלי: מעבד: Field Value CPU Type Intel Pentium 4A, 2466 MHz (18 x 137) זכרונות: Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) כ.מסך: Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) דיסק קשיח: Field Value Disk Drive WDC WD400BB-00DEA0 (37 GB, IDE) אני חשבתי ללכת בכיוון של לוחות אסוס עם תמיכה ב SATA כי בקרוב אני קונה דיסק קשיח אז חשבתי אולי לקנות SATA (זה יעבוד ביחד עם ATA?) כדאי של אסוס או ללכת על משהו אחר? בקשר לתקציב, 400-500 ש"ח יספיקו? תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by dazzler,

הברטונים 2500 כשאומרים שהם נעולים למה מתכוונים? שהמכפלה נעולה או שרק הבאס? במילים אחרות האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד על ידי באס (עם זיכרון ולוח מתאים כמובן)?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  20. שמעתי כל מיני דברים שלוחות שמתאימים לסוקט של אינטל הוא יותר טוב כיוון שיש משהו עם הזכרונות שמשפר משהו כזה תוכלו להגיד לי מה היתרונות של כל מעבד עם לוח אם נגיד הכי טוב כיום כי שמעתי ששמים לוחות אם באינטל וב amd הביצועים לא אותו דבר(בהנחה שהכל שווה)כי יש כמה דברים בלוחות אם שלא משפרים בamd ובאינטל משפרים.. בקיצור מה יש בלוחות שמתאימים לאינטל ומה יש בלוחות של amd ואיך זה מוסיף לביצועים ;D

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by shayh,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב המבוסס intel שישרת אותי בשנים הקרובות, המליצו לי על הלוח INTEL DG965SSCK SATA USB DDRII עם המעבד INTEL E6300 (אבל ככל הנראה אני אקח את E6420). הלוח טוב? איכותי? הוא יחזיק מספר שנים? (או שעדיף לקחת לוח של ASUS?). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by leoleo,

מה ההבדל בין AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX ל- AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ 65W 512KB X2 BOX מה המשמעות של 512X2 אל מול HT 2000mt/s ומה עדיף למשתמש הביתי?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by bennyma,

מה עדיף. ההפרש במחיר בערך 500 ש"ח. עד כמה ההפרש שבין 2.8 ל-3 מורגש או משמעותי? נ.ב. - נא לא להכנס לדיוני AMD שכן יש לי כבר בורד ל-INTEL ואני מחליף מעבד. שאלה נוספת, אם אני מחליף 630 ב-920, למעט בישומים מרובי נימים או התומכים בכפולי ליבה, לכאורה, ה-630 שהוא 3 לעומת ה-920 שהוא 2.8? האם יהיה הבדל בביצועים?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by drbrain,

עקב ירידות המחירים של אינטל אתמול מי יותר טוב למשחקים ללא OC אינטל או AMD זיכרון אגב 2 GB כרטיס מסך BFG OC2 8800 320 MB

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by sapartil,

מישהו יכול להגדיר מהם הטובים יותר ומהם הטובים פחות ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים