מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2638 :-X quad core x 2 sound sweet :
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE יש קונרו שיותר טוב מהמעבד הזה אבל ממש בקצת והמחיר דומה? (קונרו http://tweakers.net/nieuws/41855/Introductie-Intel-Conroe-in-twee-fases.html)
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני רואה שאתם לא אוהבים כאן את הלוחות של אינטל? הרוב כאן הולכים על ג'יגהבייט . האם זה בגלל האוברקלוק? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שאלה פשוטה לגבי מעבדים, המעבד: Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925 עד כמה הוא יותר חזק מ-p4 3.0 רגיל?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כפי הנראה אני מקבל בשבועיים הקרובים את המחשב, ולכן התחלתי לברר לגבי ראוטרים ואחרים על מנת לדאוג שיהיה לי אינטרנט למחשב החדש. (המודם מחובר למחשב הישן שיישאר אצל אח שלי, ואני מעוניין ליצור רשת על מנת שיהיה אינטרנט גם לי כמובן.) במהלך הבירורים על רשתות אניטרנט ניתקלתי בסיפור של כרטיסי רשת שבהם אאלץ להשתמש כדי ליצור רשת. אם אני לא טועה, ברוב הכרטיסים יש היום כרטיס רשת מובנה, הכרטיס שלי יהיה GB 965P DS3. האם הכרטיס הזה כולל כרטיס רשת או שאאלץ לרכוש אחד כזה באופן נפרד? אגב, הרשת תיהיה כנראה חוטית, אך ייתכן שבסוף אחליט על אלחוטית, נראה. תודה מראש, שבת שלום לכולם.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איזה לוחם אם מומלץ ל AMD SOCKET AM2? חשבתי על ASUS M2N-E, יש המלצות למשהו אחר? 1. מה הכוונה שרשום stepping? 2. במעבדי אינטל בדר"כ רשום הבאס, למשל e4300, 800mhz, s775 וכו', ב 4800+, מה הבאס? מה משמעותו? 3. מה זה FSB? מה הוא אומר? תודה. ---- ונזכרתי רגע במשהו שרציתי לשאול על זכרונות - 4. מה הכוונה שרשום CL5-5-5-15 ומה טוב יותר, הקודם או זה CL4-4-4-12 ?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היום מצאתי בזאפ E6600 ב 1020 ש"ח. טעות או אמיתי?! http://www.nanopc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=19
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תגידו שאלה קטנה ל AB9 יש נעילת DDR2 ו נעילת PCIE?? והאם יש גם ל DS3 ול S3 ?גם לה 945 ו ל 965 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכם, עברתי על השירשורים פה והם מכילים המון מידע שימושי, אך עם זאת לא מתאימים לסיטואציה הספציפית שלי. לי יש לוח אם די ישן אינטל D845PESV שמצומד לP4 2.4GHz http://www.intel.com/design/motherbd/sv/index.htm צרפתי צילומי מסך רלוונטים ללוח האם והמעבד. עפ"י הבנתי אני צריך זכרונות DDR ללא DC ובלי כל מני טריקים ושטיקים. הלוח תומך עד זכרונות 333 אבל בגלל שהם לא זמינים אני אקח זכרונות של 400MHz.. מגבלה נוספת היא הצורך בשימוש בטכנולוגית 512 הישנה.. (כלומר 16 DIMM על כל מודול - 512 מגה בכל צד) יש לציין בנוסף שאני לא מתכוון להתחיל לדחוף אותם בOC אלא להשתמש בקביעות ברירת המחדל של הלוח/זיכרון. המערכת אינה משמשת לגיימינג אינטנסיבי אלא לעיבוד תמונות (פוטושופ וכד') ועל כן ת…
-
- 10 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תראו למה בתמונה של הזכרונות של OCZ רשום ATI CROSSFIRE ??? מה זה לא מתאים לאינטל פנטיום די ??
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול הסביר מה זה בעצם CAS RAS TRC וכל שאר הירקות שיש שם? אני משתמש בתוכנת CPU-Z, ויש לי את הנתונים הבאים: CAS: 2.5 Clocks RAS to CAS: 3 Clocks RAS Precharge: 3 Clocks Cycle Time: 8 Clocks Bank Cycle Time: 12 Clocks DRAM idle Timer: 256 Clocks מפרט: Athlon 64 3200 venice DFI LanParty Ultra-D Corsair PC3200 2X512 השאלה שלי, מה המשמעות של הנתונים הנ"ל, והאם השאיפה שלי היא להוריד או להעלות את המספרים?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלנו לראות DDR2 במהירות 800 או 1066 מגהרץ ואני שואל: האם זה אותו דבר כמו RDRAM שכן הוא עבד על אותן מהירויות? אם לא, איזה הבדלים יש ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב 1.8 Ghz 512 rdram 8itxe(זל) עכשיו אני מעוניין לקנות לוח אם חדש (הציעו לי לקנות לוח אם חדש + זכרון חדש אך אני רוצה לראות אם יש לוחות אם זולים דומים) פרטים על הלוח אם Socket 478 for intel Micro FC-PGA2 Pentium 4 Support intel p.4 (Northwood, 0.13um) processor intel p4 400 Hz FSB 2nd cache depend on cpu gforce4 440 mx אילו תחליפים יש ללוח הנל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת עם כבר יצא הלוח החדש של ABIT ? וכמה הוא יעלה\עולה
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני לא רואה שום מקום על הלוח
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
+AMD Athlon XP 2500 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR PC3200 לוח אם : Epox EP8RDAE Nforce2 כרטיס המסך Gfoorce FX 5500 אינני עורק סרטים/ווידאו במחשב, וגם לא משחק, הוא משמש בעיקר לפיתוח תוכנות (Visual Studio .NET) חשבתי להוסיף עוד 512 מגה זכרון. 1. האם הבדל בביצועים יהיה מורגש, או שחבל על הכסף ? 2. אם אני מחליט להוסיף, האם כדאי 2 סטיקים של 256, או 1 של 512 ?, ואיזה סוג של זכרון ? (בדיוק מה שיש לי כעת ?) ושאלה ברשותכם לגבי 64 ביט : אם ארצה לעבור ל 64 ביט, פרט לכך שאצטרך להחליף מעבד, האם אצטרך להחלי גם את שאר החלקים ? (לוח אם, זכרון וכו') ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבעיה הזאת היא מוזרה,מאוד מוזרה. כשהתקנתי heat sink חדש (freezer 4 ),הוצאתי את כרטיס המסך שלי ואת הזכרונות. כשהכנסתי בחזרה את הזכרונות (הזכרונות הם זבל גנרי של nanya xtron),בשהפעלתי את המחשב,היה ציפצוף ארוך שאמר שאין זיכרון מותקן,בשלמעשה היו מותקנים שני זכרונות שונים (מקודם הכל פעל,ללפני שהוצאתי אותם בפעם הראשונה).אז החלפתי בין הזכרונות,והמחשב עלה.אבל בBIOS,זה איתר רק 224 RAM אז בדקתי ב EVEREST,שם הוא מאתר רק 223 RAM :kopfpatsch: הוא כותב לי ש ב DIMM 1 יש לי KINGMAX מותקן (למרות שעל הזכרונות רשום xtron.. ) ושב DIAMM 2 יש לי NANYA. אבל מקודם זה פעל אז מישהו יכול לעזור לי לגרום לשתי הזכרונות לפעול ? עריכה :נתתי לו כמה מכות ועכשיו זה פועל....
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה ההבד בין AMD64 FX55 CLAWHAMMER לבין AMD64 FX55 SAN DIEGO מה יותר טוב? הם עולים אותו דבר בדיוק אז מה ההבדל בינהם? שיפורים קטנים (כמו ההבדלים בין WINCHESTER ל VENICE) חוץ מההבדל הטכנולוגית המזעור מה עוד שונה בינהם?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני חייב לציין שהביקורת מעולה ומקצועית ביותר אבל דבר אחד שהייתי רוצה לראות בה וחבל שאין, זה בדיקת ביצועים במשחק Splinter Cell Chaos Theory... המשחק משתמש ב- SM3 (וגם אני לא מבין למה כולם וגם אתם אומרים שרק FAR CRY תומך בזה, גם רידיק תומך וגם SCCT) ומנצל את יכולות ה- HDR בצורה מעולה. כמו כן גם יש שימוש ב- Soft Shadows שלפי הבנתי דורש SM3... האם תעדכנו את הביקורת?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של Gigabyte 7n400 pro2 וכרגע יש לי 512 מגהבייט בסטיק אחד של Infenion, DDR400, הבאס מותאם כמובן ל200. (Infineon AED660UD00-500B98X , 512 MB (1 rows, 4 banks) אני שוקל לקנות עוד סטיק של 512 ולהשתמש בתצורת DUAL CHANNEL, יש לי אפשרות לקנות סטיק של KINGSTONE CL3, או GEIL CL2.5 עם קירור (שניהם מאוד זולים בסביבות ה 55$) אני כמובן מעדיף את ה GEIL למרות שבכל מקרה הInfenion לא יוכל לעמוד ב CL2.5 (כנראה). נאמר לי שבזכרונות מ2 יצרנים שונים, עלולה להיווצר בעיה והלוח עשוי לא לקבל אותם בתצורת DUAL CHANNEL, יש לכם הצעות / המלצות מה לעשות ? אני לא רוצה לקנות 2 סטיקים חדשים של 512... ואני מעדיף לעבוד ב SIGNLE CHANNEL אם לא תהיה ברירה, אבל מבין 2 היצרנים האלו מי לדעתם יה…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום,לפני שהגעתי לאתר זה חשבתי ש AMD זה דפוק (סתם דעה קדומה עזבו.. ) אבל לפי מה שהבנתי לא רק שזה טוב זה אפילו מתחרה סביר ביותר למעבדי פנטיום הותיקים בשוק. אז תעזרו לי בבחירת מעבד מה שחשבתי לקנות זה : Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שמעתי שהוא מעולה הוא עולה בסביבות 1140 השימושים שלי במחשב הם למשחקים לתוכנות ולסרטים בעיקרון להכול אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למעבד אחר של AMD שהוא עולה באותו סדר גודל אבל עולה בביצועים,על פי השמושים שלי במחשב שהזכרתי קודם.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-