מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה אז חבר שלי ויוצר מוזיקה[בנתיים מתחיל אבל מתקדם לאט לאט] אז הוא רוצה כאילו לקנות אינטל בשביל זה ובחיים לא השתמש בAMD וכו' אז הוא רוצה לדעת,האם כדי במיוחד בשביל ליצור מוזיקה לקנות AND או אינטל אני לא שאול מה הבדל או משו רק מה כדי...הוא יוצר מוזיקה משחק פעם ב...GTA SA כול מיני משחקים קטנים לא גיימר רציני אז מה אתם אומרים שווה לו לקנות AMD בשביל הצרכים האלה או אינטל...?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי כרגע ווינדוס ויסטה 32BIT עם 2048MB זיכרון.. [G.Skill 2048MB CL4 800MHz 4-4-4-12] ותמיד אומרים שאם יש 4 ג'יגה זיכרון אז אני אצטרך לפרמט את המחשב בשביל להתקין ויסטה 64BIT על מנת תעבורה טובה יותר ומהירה יותר.. קודם כל אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון? או אם אפשר להוסיף ג'יגה זיכרון?? [זה אפשרי 3072MB?] תודה ;]
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://img450.imageshack.us/img450/8428/screenshot110zo0.jpg זאת תמונה שמצאתי באינטרנט בשביל המחשה אצלי זה ככה: cpu vid- default cpu vtt - 1.20 זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1.20 במקום על 1.325 ?? במסך בביוס של PC HEALTH רשום לי שהמתח למעבד עומד על 1.29 בכלל תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ולא 750i SLI ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני יום יומיים אני חושב יצא מעבד E5200 עכשיו הוא פועל ב800MHZ BUS ככה שלא צריך להפריד בלוח אם ל1333 ומעלה הוא 45NM מהירות של 2.53 ומכפלה של 12.5 @!#@ זה מטורף הוא פועל בFSB של 200 איזה פוטנציאל OC אדיר יש למעבד הזה והמחיר כל כך זול שזה מדהים 400 שקל מקסימום ( יש חנויות ב350) sSpec Number: SLAY7 CPU Speed: 2.5 GHz PCG: 06 Bus Speed: 800 MHz Bus/Core Ratio: 12.5 L2 Cache Size: 2 MB L2 Cache Speed: 2.5 GHz Package Type: LGA775 Manufacturing Technology: 45 nm Core Stepping: M0 CPUID String: 10676h Thermal Design Power: 65W Thermal Specification: 74.1°C VID Voltage Range: 0.85V 1.3625V שווה לי לקנות אותו ? ד"א הרגע ראיתי משהו בSpecs הVID וולטג' זאת אומרת מתח…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לוח אם של asus 533 או giga byte ultra 2 8pe667 מה כדאי לקנות יותר? דרך אגב giga byte הם טובים בכלל? איזה חברה של לוחות אם אתם ממליצים לי לקנות? משהו לא יותר מ- 700 ומזה החברה אביט =abit הם טובים? כדאי לקנות אותם?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברים, חברות, עוברי אורח, אני עומד להחליף את המחשב האומלל שלי, שעבר איתי רבות (כבר 4.5 שנים, לא מעט). לצערי וצער כיסי, שום דבר אחר מלבד Dual לא בא בחשבון (כרגע זה Dual Celeron, על Abit BP6 לותיקים מביניכם). הבחירה שלי הייתה בין הAthlon MP לOpteron, אבל בגלל שהצ'יפסטים והלוחות של הMP עתיקים, החלטתי ללכת על השני (חוצמזה שיהיה מעניין לראות מה 64 ביט יכולים לעשות למעני). קניה בארץ לא באה בחשבון, ולפני שאני הולך להתעסק עם דברים כמו Mustop, הייתי שמח לשמוע על חנות בחו"ל שתשלח ישירות לארץ. אני מעוניין בעיקר במעבדים ולוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לוח אם DDR2 יכול להפעיל כרטיס מסך GDDR3?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בסטוק? C@?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש זכרונות למחשב הנוכחי שלי,אשר גם יתאימו לרכישה עתידית(באפריל). אני מעוניים ב 2GB זכרונות אשר יהיו מיועדים ל OC,ולכן עדיף 800MHZ CL4. לוח אם נוכחי :Motherboard Name Asus P5LD2. הזכרונות זריכים גם להתאים ל לוח-אם עתידי,שאני מניח יהיה מבוסס P35,אשר יתמוך במעבדים החדשים שעומדים לצאת.. בהקשר לתקציב : כמה שפחות,באיזור חולון-ת"א.. אני חדבתי לדוגמא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה רבה מראש !.
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה זכרונות TCCD טובים לOC שלא צריכים הרבה זרם וכמה שיותר זולים יותר טוב בארץ? ד"א אני צריך גיגה בdual channel תודה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי. התגלגל לידיים שלי סטיק שלהם, חדש לגמרי, במתנה. משיטוט באינטרנט אני מנחש שהם חברת בת של Dane-elec. ג'נרי ? אשמח לשמוע מידע לגביהם.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את הראם שיש לי ( כרגע יש 4, מעוניין להוסיף 8, ככה שיהיה 12.) http://i.imgur.com/hJgRtYt.jpg זה המפרט שלי כרגע, האם אני יכול לשדרג בסטיק אחד של 8? או שניים של 4? מה האופציות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא AMD Athlon 64 2GHZ 3200 512 ram חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה של סמסונג, הסטיק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=1528 כדאי? אני ארגיש הבדל בביצועים (שימוש יומיומי... לא משחקים)? כי עכשיו מספיק שהFF והאייטונס פועלים והמחשב כבר לא זז... תודה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום ח'ברה מה שלומכם? חבר מתכנן לקנות מחשב ונרתמתי למשימה כמובן. השימושים הם סרטי HD ומעט מאוד משחקים אם בכלל ולכן הגעתי למסקנה שה-720BE ייתן את המענה כאן. ההתלבטות היא הלוח ששם יש דרישות: 1) אין שום צורך ביציאות מסויימות אלא רק מאופציית ה-ACC שמאפשר בתיאוריה ליבה 4. משיטוט ברשת מצאתי שה-GA-MA770T-UD3P תומך באופציה והיה מוצלח גם בביוס F2C וגם ב-F3. בהתבסס על המאמר הזה: http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html הדבר מצריך זיכרון DDR3 שלא כל כך יקר יותר אבל השאלה היא האם הוא הכרחי? לפי ביקורות שונות אחוז השיפור לא מצדיק תוספת במחיר אבל אם זה הלוח היחידי שתומך באפשרות (במחיר הגיוני) הוא מוכן לקחת את ההשקעה הקטנה הזאת. השאלה היא האם יש ל…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי עכשיו המעבד שלי בטמפ' 47 שהא לא כל כך בשימוש וכשהוא בשימוש הוא מגיע ל52 הכרטיס מסך שלי כשהוא לא בשימוש הוא 48 ובשימוש גם מגיע ל52 אבל זה לא שימוש כבד הלוח אם שלי 30 מעלות במאמץ האם משהו לא בסדר והקירור לא מספיק באחד הרכיבים? מה עליי לעשות אם כן? :cistinebiggrinA: :auto:
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום למומחים! המעבד שלי מגיע לטמפ' של: 51 מעלות, המערכת מגיעה לטמפ' של: 49 מעלות. במחשב יש 2 מאוורים, 1 של המעבד ו- 1 נוסף. המעבד הוא: AMD XP 2000 המחשב עובד תמיד!!! מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי בביוס אפשרות בכל האזור של התדירות זכרונות והמעבד משהו בשם c.i.a 2 ואפשרויות של רגיל בינוני מהיר סופר מהיר וכו... מה זה אומר ועל מה זה ישפיע
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפתור את הבעיה של פער מהירות הבאס (לוח 1066, מעבד 1333 נדמה לי)? :s05:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי p4 3.4ghz +7800gtx, ואני רוצה לדעת אם אולי הראם cl4 שלי מגביל אותי. הזיכרון שלי הוא 533 מגה הרץ אבל עם cl4 גבוהה. אז נראה לכם זה יגביל אותי? לפי מה שהבנתי לא, כי זה זמן גישה גבוהה אבל זיכרון מהיר. אני צודק? עזרה plz!
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לוח אם לcore 2 E6300 עם כרטיס קול אם יציאת spdif coaxial מתכוון לעשות oc בינתייםחשבתי עלGA-965G-DS3 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1982 או לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לא ברור לי מה הבדל בינהם תודה
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך התוצאה ולמה כתוב n/a במעבד ובתוצאה כללית? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-