עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברים, המפרט שלי - http://www.yalla.nu/cpuz.htm ברשותי זכרונות OCZ Platinum PC3200 1GB x2 כאשר המחשב עולה רשום שהזכרונות מסונכרנים ל-333Mhz במקום 400Mhz.. תוכלו לעזור לי בבקשה מדוע?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. חיפשתי בפורטל שאלה דומה, ולא מצאתי. אז הרשיתי לעצמי לשאול - יש לי זיכרון 1 ג'יגה במהירות 667Mhz קניתי זיכרון נוסף של שני ג'יגה במהירות 800Mhz ואז התחילו הבעיות..... 1. המחשב לא מזהה את הזיכרון החדש {גם אם הוא לבד בלי הישן} בשני הסלוטים. כשאני שם בסלוט הראשון המחשב נדלק אבל מפסיק להגיב מיד. הוא אפי' לא מגיע לתפריט הביוס. כשאני שם בסלוט השני הוא עושה ציפצוף של בעיית זיכרון. 2. כשאני מחבר את הזיכרון גם הישן לסלוט השני ומפעיל את המחשב זה עושה לי את הציפצוף של בעית זיכרון, הוא פועל רק מהסלוט הראשון. עושה לי רושם שהסלוט השני לא תקין.... מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה שהמחשב לא עולה עם הזיכרון החדש?? אגב, בדקתי, הלוח אם כן תומך במהירות של 800Mhz . תודה............

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by hagay,

מתלבט בין AMD ATHLON 64 3200 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb ו GEforce 6800GT ב 4500ש"ח או שלקחת AMD 64 3500 ו MSI K8N NEO2 platinum ב 3200 ולהישאר עם הRADEON 9800PRO שיש לי ... או בכלל ללכת על pentium4 3.6 באיזה מערכת אני ישיג יותר ביצועים ב DOOM3 וכדומה? תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by veloks,

יש לי כרגע 2 זכרונות DDR של 2.5-3-3-6, אחד מהם של hynix והשני של samsung. הזכרונות כמובן אינם עובדים ב DUAL CHANEL. אני שוקל לקנות OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Optimized Dual Channel Kit. הבעיה היא שהם די יקרים ואני היתי רוצה למכור את הישנים. האם מישהו יודע או מכיר מישהו שצריך? או לפחות מקום שקונה חומרה ישנה ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. לוח של GIGABYTE GA-7VTXH+ וסטיק של 512MB KINGSTON CL 2.5

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. אפשר קצת לפרט לי מה בדיוק טוב בו? אגב, מה זה בדיוק DDR3 2200+...

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by eladwei,

שלום, אני צריך המלצה לשילוש לשדרוג המחשב שלי. התקציב הוא עד 1000-1500 ש"ח. המטרה היא להריץ call of duty 4 בצורה סבירה עם כרטיס מסך HD2600 PRO. (AGP, כי לצערי קניתי אותו ללוח אם ישן, ואז הכל נדפק אצלי). הספק שלי הוא FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC. יחס ביצועים עלות כמה שיותר טוב. אם אפשר מפרט מ-TMS, כי אני גר בקריות. תודה רבה רבה רבה, אלעד

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. קניתי מחשב בספטמבר 2003, לא שיניתי שום רכיב מאז, אתמול גיליתי שאחד ה - DIMM-ים של הזכרון לא פועל טוב ( עשה לי בעיות, מסכים כחולים וכו', בקיצר אני בטוח שזה הוא ), בכל מקרה, ה-DIMM הוא : ELIXIR 256MB DDR 400MHZ PC3200U, רציתי לדעת כמה אחריות מקבלים עליהם ( כי בחנות לא אמרו לי ) וכמה בערך צריך לעלות אחד... תודה.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  9. אז ככה.. יש לי מעבד דואל קור E8400.. @ ל-3.6GHZ Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 3600 MHz (7 x 514) זיכרון G SKILL של 4GB ... 800 MHZ לוח אם של ASUS P5Q .. כרטיס מסך של 4870HD רדיון .. יש לי מסך פרוביו 17".. הישנים מלפני 6 שנים..פלטרון...CRT ניראה לי קוראים לזה.. בקיצור.. לפעמים כשאני מעלה משחק חדש.. המחשב ניהיה לי כבד ופתאום אני רואה תמעבד קופץ ל-90 אחוז ניצול האם זהו מצב קלאסי של מה שאתם קוראים לו פקק בקבוק משהו כזה??

10. Started by DavidM,

אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי על לוח האם והמעבד הבא:[תגידו לי מה טוב יותר] לוח אם:Asus P5GPL מעבד:Intel Pentium 4 3.00GHz עם רכיבים אלו^^ יש לי נסיון ואני דיי מרוצה מהם לבין: לוח אם:Asus P5KPL-VM מעבד:Intel® Core2 Quad Q6600 את שאר המפרט אני ירכיב בהמשך בינתיים הבעיה שלי זה להחליט בין הרכיבים הנ"ל אמרו לי שפנטיום 4 יותר מהיר מ Intel® Core2 Quad Q6600 זה נכון בכלל??

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by DarkSight,

יש לי כבר 512 של ADATA שהם זיכרון די עלוב ואני מתלבט אם לקנות עוד 512 כאלה כי אין לי כרגע מספיק כסף להשקיע על משהו טוב אז השאלה שלי האם זה משתלם לי ועוד מספר חודשים לקנות יותר טוב ובכמה אחוז בערך הביצועים שלי יעלו עם DUEL CHANNEL??

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי(מפרט בצד) למעבד יותר חזק, כי גם בשימושים שותפים הוא חלש יחסית. אני יכול להשיג(בתשלום) 3800*2 בתושבת 939. האם שווה לשדרג? והאם זה יביא לי שיפור מורגש בביצועים? וכמה אפשר לבקש על מעבד כזה? בכמה אפשר להשיג? תודה, אריאל

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  13. שלום. בתקופה הקרובה אני מתכוון לרכוש מחשב באחד מאתרי המכירות האינטרנט עם לוח האם הבא כנראה: GIGABYTE GA-945GZM-S2 ע"מ לחסוך, אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך בנפרד, כנראה Fx7600GT. ע"מ שלא תווצר לי בעיה, רציתי לדעת אם יש מצב שהכרטיס הנ"ל או כרטיסים מודרניים אחרים לא יתאימו ללוח האם הנ"ל? או להיפך, האם ישנם לוחות אם מודרניים אחרים שלא יתאימו לכרטיסי מסך מהסגנון הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. אני בונה מערכת לעבודות גרפיקה כבדה ותלת מימד, בחרתי במעבד DUALCORE 830 של אינטל וכרגע אני מחפש את הטרייד אוף הטוב ביותר להשקעה בלוח/זכרון : האים כדאי ללכת על צ'יפסט 945 או 955? מה ההבדלים? ביצועי RAID או ממש הבדלי תיזמונים ומהירות אמיתי של הלוח אחד מול השני שיצדיקו את 100 הדולרים אקסטרה. מבחינת זכרונות: 667 מה"ץ או 533? שוב , כאן גם יש את אותם 100 דולרים הבדל המפרידים, ושוב נדרש מחשב היכן להשקיע, ואם כבר שמים: ראיתי שיש קונפיגורציות עם 2 מודולים וקונפיגורציות עם מודול אחד, מה ההבדלים? כלומר אם אני מעוניין בזכרון מע' של 1 ג"ב מה לשים, ויש לזכור כי עליו להיות מהיר (אבל כמובן תקציבי במדיום :-)) מה הייתם ממליצים? התקציב למערכת הוא כ-7K והיא מורכבת מחמישה חלקים בלבד: לוח אם, …

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  15. כי קניתי שני סטיקים כאלה במהירות 370MHZ 512MB ופתאום ראיתי באיזה אתר שכתוב שזה לא יעבוד עם NF2..... ותכננתי לקנות את הCHAINTECH 7NJS ZENITH..... תודה מראש,ניר.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by avner_s,

יש לי שני מחשבים אחד amd אחד אינטל באינטל זה agp 64 ובamd 128 שמתי לב שבביוס אפשר לשנות את זה. מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by oded6188,

קניתי לפני כמה זמן מאוורר לפנטיום 4 של זלמן... קיבלתי איתו משחה טרמית... אפשר למרוח אותה גם על מעבד של מחשב נייד של AMD? תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. מעניין אותי לדעת, לשרתים יש שני ספקי כח בכדי למנוע מצב שאם אחד הקורס שהשרת לא יקרוס. במחש ביתי זה קצת פחות פרקטי כי בד"כ אין שני מקורות מתח שונים (אלא אם כן משתמשים בשני אל-פסק), אבל כן יש שימוש במידה ורוצים שכל ספק כח יחובר לרכיבים אחרים. בקיצור, לא פרקטי, אבל, האם יש לוחות האם לשוק הביתי שכן תומכים ב2 ספקים? אשמח לקבל לינקים :-) תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Bug2000,

אהלן. אני צריך לוח שיהיו בו את הדברים הבאים : 1. RAID. 2. CROSSFIRE. 3. יכולת אוברקלוק טובה. צריך תחליף שיעמוד בדרישות בנ"ל. אשמח לשמוע את עצתכם.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. ככה...יש לי E2160,7600GS ,GA-945GCM וזיכרון 1GB 533MHZ . אם אני קונה ב220 שקל זיכרונות 2GB 800MHZ ,עד כמה זה יעזור לי במשחקים? אני לא מתכנן OC . נגיד עכשיו הפתיחה של אנריל אצלי באיטיות מטורפת,אם אני אשנה ל2GB 800MHZ זה יעזור לי במשהו? ותגידו..אם אני לא מתכנן לקנות OC ,לא כדי להוסיף רק 1GB במקום לקנות 2 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=282&page=2 האוברקלוק נעשה על מאורר סטוק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  22. אני מעוניין בטמפ' די מדוייקת, כי שמתי לב שכאשר הטמפ' מתקרבת לאיזור ה-50 המעבד פועל לאט בצורה משמעותית.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. בהמשך לכתבה מ http://www.nrg.co.il/online/10/ART/785/982.html אני קראתי את התגובות ובאמת הייה דיון בפורום אוף טופיק .אבל לא לא נכנסו לקטע הטכני. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85751.0 לא הבנתי למה הכתב טעה.הרי רשום שחור על גבי לבן שזה תומך עד 400 ולא עד 500mhz.הבנתי מהדיון באוף טופיק שזכרונות מסוג mhz 500 רק מיועדים לאוברקולינג .ואם עושים המרה ,אז הזכרונות כן יעבדו במהירות כזאת למרות שהלוח לא תומך ??? בכל מקרה אנא בצורה פשוטה תסבירו לי בלי להכנס ולהרחיב למה הכתבה מוטעת .ואיך הלוח כן יתמוך בכך.ולמה צריכים לעשות אוברקולינג . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by WarNet,

ב-BIOS יש את האפשרות Set Supervisor Password שבמדריך למשתמש רשום שזה מגביל את הגישה למערכת ול-BIOS. השאלה היא,האם הסיסמא הזו מתפקדת כהגנה נוספת על המחשב. אם מאפשרים את הסיסמא הזו,אז כשמדליקים את המחשב ,חייבים להקיש את הסיסמא הזו כדי שייתאפשר boot של מע' ההפעלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by whodosntlikeomri,

שלום, אני בונה איזה מפרט למחשב לעבודה והשימוש שלו זה לסימולציות של MATLAB, כלומר אני צריך מעבד שיבצע פעולות flouting point מהירות וכאן ההתלבטות אינטל או AMD צריך מחשב מהיר מאוד ולכן ההתלבטות היא בין 3500+ 3400+ או P4 3.2Ghz אם אני לא טועה אינטל יותר מהירים בflouting point זה נכון?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים