מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עם יכולות OC בסיסיות ביותר וביצועים טובים חשוב לי 1G LAN SATA DDR 400 Quality Sound
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי 2000 שקל לזכרונות (מתוכנן אוברקלוק) אני צריך זיכרונות pc3200 400ddr בשתי סטיקים של 512... אבל לא ב dual channel kit. תודה מראש. אשמח לקבל כמה אופציות
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי שאלת זכרונות: לפני כמעט שנה קניתי בחו"ל את הזכרון של המחשב שלי (corsair xms 512mb pc3200 pt אם אני זוכר נכון). עכשיו קצת מדגדג לי להשלים ל 1GB. הבעיה שאין לי כבר אפשרות לקנות בחו"ל ובארץ הזכרון הזה יקר. האם יש בעיה לצרף לסטיק שכבר יש לי עוד אחד אבל של חברה אחרת (כמובן שמבחינת המהירות ושאר המאפיינים אני אשתדל שהוא יהיה הכי דומה לזכרון שכבר יש לי. וגם אני מדבר על חברה נורמאלית כמו OCZ או GEIL) ? טכנית אני מניח שזה יעבוד, אבל האם יש סיכונים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
עכשיו הפעלתי את המחשב וחלו שלושה ציפצופים קצרים ורצופים ואחר כך הופיע חלון שהזהיר אותי לא לכבות את המחשב ולא לעשות רסטרט והוא אמר משהו בקשר לדיול ביוס ועדכן את הביוס שלי. ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 7VAX. הרגע נהרס לי ביוס אחד או מה?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לA64 ורציתי חוות דעת על הAlbatron K8X800 ProII . האם יש לוחות יותר טובים ממנו במחיר הזה (כ 800-900) ? (אני לא מתכוון לעשות OC.. אולי.. אבל לא משמעותי..) תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס ומהירות הזכרון בו היא 333 DDR . הבעיה היא מה קורה אם אני מוסיף זכרון שעובד ב400 DDR . האם הלוח יכול להפגע או שזה לא מפריע לו ????
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח האם הבא: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d845hv/ מתוצרת אינטל כמובן. אני מעונין לפתוח את האפשרויות הניתנות בכל לוח אם אחר דרך הביוס. המצב הוא שאין לי שום אפשרויות מתקדמות לשיפור הביצועים,מה שממש מעיק עליי ובגלל שאני שונא את אינטל,ואת ניורון כמובן,שמכרו לי את המחשב ברמאות אני ממש ממש רוצה לפצח את ההגנות האלה בדרך כלשהיא. אני רק רוצה לציין שאני לא מפחד להלחים,לשבור,לרסק,לשדרג ולשרוף את לוח האם שלי במטרה להשיג את האפשרויות האלה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה.. מישהו שאני מכיר הולך לקנות מחשב בקרוב והוא שוקל את אופציית ה- 64 ביט של AMD. בהתחלה חשבתי שאני מבין מה הולך אבל מסתבר שלא ממש.. וקצת התבלבלתי, וכל מקור שקראתי בלבל אותי יותר. אז אני מבקש שמישהו יסביר לי את זה חד וחלק. - מה ההבדל בין סוקט 754 ל- 939? - האם קיים סוקט שתומך גם ב AMD64 וגם בסדרת ה Athlon XP?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? ??? ??? ??? תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
הלוח חייב לתמוך בDDR2 ועדיף שיהיה עליו כרטיס וידאו כי אני לא רוצה לבזבז עוד כסף.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיות בקניית המעבד AMD SAMPRON 3000 128 64 bit 745 BOX מישהו יכול לתת לי קישור (עדיף אזור המרכז)
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 512MB, אחד של קינגסטון ואחד של a-data, אחרי הרבה נסיונות ושינויי תזמונים, אני רואה שאין מצב להפעיל אותם ב1T (יש לי מערכת AMD 939) וגם באותה הזדמנות אני רוצה כבר זכרונות שיעבדו בDC. מה הזכרונות המינימליים שאני יכול לקנות שיעבדו בT1 בתזמונים סבירים? יש לי 600 שקלים, אני פשוט אמכור את שני הסטיקים הנוכחיים, אז אני אוסיף קצת כסף (בקיצור יש לי 600 שקלים לג'יגה שיעבוד ב1T וDC). ויש לי עדיפות לKSP (צריך משהו באיזור תל-אביב). תודה (:
-
- 9 תגובות
- 574 צפיות
-
-
6600 רגיל קנית יש את 6600 הרגיל לSLI אבל לא באלבטרון אני חושב... אתה צריך גם לוח תומך SLI... ממש לא שווה כל העסק. עדיף כבר לקנות כרטיס אחד חזק במקום שני חלשים
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
היי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) איך הזיכרון הזה בכללי : OCZ Enhanched Latency Platinum Edition 2) האם אני יכול להגיע לתיזמונים יותר נמוכים מהסטנדרט שלו (2.3.2.5) בצורה יציבה 3)האם התיזמונים משנים בקטע של רוחב פס או שהם רק מחשבים יותר מהר פעולות ? תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1800 intel 850gb 512 rdram radeon 9800xt ואני רוצה לקנות מחשב חדש כי הביצועים של המחשב שלי לא משהו... אני רוצה לקנות לוח אם זכרונות ומעבד של AMD אני רוצה מחשב למשחקים נטו. אני לא רוצה לעשות OC גם לא בעתיד. ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לפחות לשנתיים בביצועים סבירים. הבעיה היא שאני לא יודע אם לקנות כרטיס מסך חדש או לא בגלל כל טכנולוגיית ה PCI -E כי מצד אחד אני רוצה לוח אם חדש שיחזיק לי להרבה זמן ומצד שני אם אני קונה כזה לוח אז אני צריך גם לקנות כרטיס מסך חדש =\ ולכרטיס מסך אין לי כל כך כסף... אז יש למשהו רעיון מה לעשות? והאם כדאי לי לחכות ללוח משולב של PCIE + AGP שתומך SLI וגם ב 939?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512DDR של סמסונג: 512mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz אני רוצה לשדרג לעוד 512 שלפי מה שהבנתי כדאי מאוד שהזכרון יהיה מאותה חברה, ושמעתי שצריך שהוא יהיה אותו סוג, זה נכון? מצאתי כמה סוגים של 512DDR של סמסונג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=1528 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3081 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3044 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3144 מה ההבדלים ביניהם? ואיזה כדאי לי לקנות שיעבוד הכי טוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2469
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי די חלש, וחסר פוטנציאל אני שוקל לעשות את הצעד הבא אני הולך לחנות, נותן למוכר את הלוח (asus p4s800), ומעבד (intel 2.6 HT northwood) מזדכה עליהם מוסיף עוד 400-500 שקל, ומביא משהו קצת יותר טוב (AMD 64 BIT??) מה אני כבר אוכל להביא בסכום הזה? אולי אני אזדכה על 2 סטיקים של זכרונות 256 כ"א, 400 MHZ. כמה שווה כל זה, ומה כדאי להביא?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אז אני אשארל פשוט כרטיס מסך RADEON 9250 DVI,TV 128MB הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני חושב לקנות סמפרון 3100 או 2800 בשביל אוברקלוק לפחות לאיזור ה2500, מה שאומר שאני אצתרך באסים של 270-320, הקירור כנראה יהיה סטוק של A64, והזכרונות הם שני סטיקים 512 של ADATA CL3. הבנתי שיש לוחות מאוד לא מומלצים שלא מגיעים לבאסים גבוהים ועושים בעיות. המחיר חייב להיות כמה שיותר תקציבי , אפילו חשבתי על יד שנייה - אבל זה נדיר. כרגע יש לי 6800GT AGP , לכן אני מחפש לוח NFORCE3. יכול להיות שאני אנסה למכור את ה6800GT ולהחליף לכרטיס PCI-E אם אני כבר מחליף לוח ואז אחפש לוח NFORCE4-4X, אבל זה פחות ראלי כי זה תלוי במכירת הכרטיס הקודם ומציאת כרטיס חדש והכסף שאאלץ להשקיע בעקבות ההחלפה. כדאי לציין שחשוב שללוח תהיה יציאה דיגיטלית לכרטיס הקול (אפשרי גם חיבור על הלוח) ו6 יציאות אנלוגיות…
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ והבעיה היא שכאשר אני פותח את מאפייני המערכת הוא מציג לי שהמעבד הוא רק 512 GHZ ורק לאחר סגירת מאפייני המערכת ופתיחתו מחדש מוצג לי שהמעבד הוא 1.79 GHZ האם זה אומר שיש תקלה במעבד? הסיבה שהתעוררתי לבדוק את זה היא בגלל שיש לי תוכנה מסויימת ובדקתי אותה על מספר מחשבים אפילו מחשבים ישנים והיא עטבדת בהם כראוי ורק במחשב הזה התוכנה הזאת עובדת לאט מדי
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor והאם יש מעבד יותר טוב? אני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה... ורציתי לדעת איזה סוג של זכרון הכי טוב יעבוד עם המעבד הזה (ולוח אם nForce 4) סליחה שאני נוב
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-