עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אמרו לי שעדיף שניים של 1GB... כדי שיעבוד בDC... אבל לי לא נראה הגיוני שיהיו 4 סלוטים שאם אני אשתמש בכולם אני אבטל את הDC.. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 מה התשובה..? תודה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  2. שלום לכולם, לפני שכולם אומרים לי "תשתמש בחיפוש" / "יש מיליון הודעות כאלו", השתמשתי בחיפוש, ראיתי הרבה תגובות אבל מאוד הייתי רוצה שאנשים יתנו את דעתם במקרה הספציפי שלי, אם זה לא יותר מידי קודם כל אני בונה מפרט למחשב חדש, שכניראה נקנה אותו בסוף החודש או תחילת חודש הבא פחות או יותר.. המעבד הוא E6300. יש לי כמה שאלות קטנות קודם, האם יש הבדל משמעותי בין הצ'יפים של נוידיה ואינטל ? יש עדיפות לצ'יפ כל שהוא מבחינת ביצועים בעבודות מולטימדיה \ משחקים? אני מחפש לוח טוב, עדיף שלא יהיה יקר כל כך, ותאמת אין סיבה שהיה יקר כל כך מכיוון שאני לא מחפש לוח טוב ל OC, או עם כל התוספות שאני לא ממש משתמש בהם. אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב כניראה, אז לוח עם ביצועיי OC מרשימים זה לא אקטואלי ב…

3. Started by mainframe,

היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. דרך התוכנה AI Suite הורדתי את פרופיל המאווררים במארז (ושל המעבד) לנמוך ושקט. זה עבד מעולה. אבל זה גורם לי לשאול - האם התוכנה הזאת "מדברת" עם הביוס בעצם? כי מהירות הסיבוב השקטה נשמרת גם כאשר ווינדוס עוד לא עלה, וגם בזמן שאני בביוס. דבר שגורם לי לשער שהתוכנה יודעת איכשהו לדבר עם הביוס. תודה!

5. Started by tamiravigan,

*אשכול זה נפתח כדי למנוע ספאם ושאלות שחוזרות על עצמן* אז מה זה לוח אם? (MOTHERBOARD): לוח האם הוא המעגל המודפס הראשי של מחשב או מכשיר אלקטרוני מורכב אחר. בדרך כלל מתייחס מושג זה למעגל המודפס הראשי של המחשב אישי (PC). כל הרכיבים החיוניים לפעולתו של המחשב האישי מהווים חלק אינטגרלי מלוח האם, או מחוברים אליו ישירות דרך חריצי הרחבה שונים. רכיבים אלו כוללים את המעבד, הזכרון, כרטיס המסך, כונני דיסקטים ותקליטורים ועוד. כל לוח אם מבוסס על ערכת שבבים (Chipset) שאחראית על הגישור בין הרכיבים השונים המרכיבים את המחשב. בנוסף לרכיבים החיוניים ניתן לחבר ללוח האם רכיבים נוספים, באמצעות חריצי הרחבה מסוגים שונים ( PCI, PCI EXPRESS,AGP, EISA, ISA) שהנפוצים בהם כרטיסי מסך, כרטיסי קול, כרט…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. לוח של GIGABYTE GA-7VTXH+ וסטיק של 512MB KINGSTON CL 2.5

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by squeezo,

ברשותי הלוח המצוין בכותרת. רציתי לדעת, נכון להיום, מהו המעבד ברמה הכי עליונה שמתאים לי ללוח ועדיין נמכר? תודה מראש. יועד.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by PowerUser,

שלום ראיתי 2 מעבדי dual 2 core 6420 תוצאות של cpu-z ואני חושד שזה לא כמו שזה אמור להיות מישהו יכול להגיד לי בוודאות של 100% מה אמור להיות ב clock speed ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. Started by xytkhi,

מתלבט בין לוחות אם חייב לקנות דחוף לוח אם יעיל ואמין. 1. GA-MA78G-DS3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2800 2. GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 מה הבדל בין 1 ל 2 ? האם מצדיק את הפער במחיר? האם יש לוח אם של ASUS ברמת המחיר הזו 400- 450 ש"ח שטוב יותר מהלוחות הנ"ל ? המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box כונן קשיח seagate 500 GB זכרונות קינגסטון 2 של 1 גיגה. אין כ. מסך. מעדיף לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך טוב יותר ועובד מהר ויציב בכללי.

11. שלום, אני צריך המלצה ללוח אם זכרונות ומעבד (עדיפות AMD) למחשקים שיהיה תואם לAGP כי יש לי 9800XT ואני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש... ולהתחשב בזה שאני לא מתכוון לעשות OC! בחיים!! :*) אז ככה שזה לא יהיה פרמטר.. תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by avner_s,

יש לי שני מחשבים אחד amd אחד אינטל באינטל זה agp 64 ובamd 128 שמתי לב שבביוס אפשר לשנות את זה. מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by Epsilon,

מבקש המלצה לזכרונות : (DDR1 2GB (2x1GB הזכרונות לא מיועדים ל Overclocking, יציבות/אמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים). אם זה משנה המפרט :מעבד Athlon 64 3000 Venice,לוח Gigabyte K8nsc-939. תקציב : עד 900 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  14. שלום. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הלוחות האלו: ABIT IL9 Pro GIGABYTE GA-945P-S3 כאילו אני יודע שהם עובדים על אותו צ'יפ..אז מה ההבדל בינהם?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שעל פי מתח זרם וכו' אני יכול לדעת אם מעבד חם או קר. אמרו לי שהמעבדים החדשים של AMD 64 ה W שלהם הוא 89 ! שזה נחשב קר. איפה אפשר להשיג את הרשימה עם כל המפרט הטכני של כל המעבדים כולל VCORE כולל ה W כולל הכול ! אני לא מוצא את זה הייתי בגוגל נאדה כלום. אני רוצה לדעת עפ"י מפרט טכני אם מעבד הוא חם או קר !

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  16. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בלוח אם אולטרה שתומך בסטה 2 כי אני לא בטוח שיש לי כסף לזה(לוח) ואם זה שווה הלוח שאני מתכונן לקנות הוא gigabye k8nf-9 , רציתי לדעת אם זכרונות ddr 2 יעבדו על הלוח הזה, גם הזכרונות שיהיו של 1000mgh??? המחשב למשחקים כבדים צריך תשובה מהר(החיפוש לא ממש עזר לי ) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=282&page=2 האוברקלוק נעשה על מאורר סטוק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by nik55,

היי מה ההבדלים בין הזיכרונות NT מול NQ? מעבר להבדל של 40 שח ל 1048 לטובת ה NT

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by ron_n,

שלום רב, ברצוני לדעת איזה סוג ומהירות זיכרון יתאימו ללוח האם הבא: V845SM VIA P4M266 http://www.vesta-im.com/display.asp?pid=102&pt=mb&mbt= תודה מראש, רון.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by Aviad6,

מחיר אין הגבלה אבל אני רוצה משהו די זול שיש לו תמיכה לCore 2 Duo ושיהיה לו אפשרויות ופונטציאל טוב לOC להתחילמ500 עד 700 גג תודה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  21. ראיתי באתר שלהם שהם הוציאו גרסאות ל-P5B שנקראת Vista Edition ועוד דומים. מה מיוחד בלוחות אם אלה? במה הם טובים יותר אם בכלל (כמובן בעבודה תחת Windows VIsta)? תודה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by adirnasri,

יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by dorosen,

שלום לכולם, בשביל להתקין את הSATA אני חייב את הדרייברים על דיסקט, עשיתי דיסק עם הדרייברים וזה לא עובד, בעבר זה עבד עם הפלופי. אין לי כבר את הדיסק של הלוח אם שעליו הייתה פשוט אופציה להכין דיסקט, ואני לא מוצא שום מקום באינטרנט שיש אופציה להכין דיסקט כזה בשביל הלוח שלי. מהיכן תבוא הישועה?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by stingeR-,

יש לי לוח P3 של MSI MS-6156 שמבוסס INTEL 440BX CHIPSET ולא ציפ של VIA כמו שיש באתר של MSI ואני חייב דריבר בשבילו אבל לא יודע איזה לקחת ומה לחפש , אז בבקשה תנו לי לינק לדריבר מתאים לציפסט שלו תודה מראש stingeR

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21780 גרסה E היא הווניס, עלפי הידיעה אי התאימות נובעת מהשינויים בפליטת החום אצל גרסת ה E. הערה: נשמע מוזר, עלפי AMD לאחר עדכון ביוס לא צריכה להיות בעיה.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים