עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by KYSG,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2587 אין אותו פה בכלל אז יהיה רק FX62 שזה מספר זוגי אז בגלל זה הוא מספר זוגי שמסמל שהוא כפול ליבה...

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by yuvalri1,

לוח GIGABYTE 8i945pg מעבד P930 ספציפית מדובר בשתי האופציות האלה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&〈=heb http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4272 גם הסטיק הבודד יותר זול, וגם - תקנו אותי אם אני טועה - בשידרוג עתידי 4 סלוטים מלאים מורידים את ביצועי המערכת (??)... מה בנוגע לביצועים עד לשדרוג? יש הבדל גדול בין העבודה בDUAL CHANNEL עם שני ה 512 לעומת הסטיק הבודד?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by yaronxw,

שלום, יש לי מחשב P3-600 עם 192 מגה זכרון,כרטיס geforce ישן עם wireless usb(שעובד על תקןB במהירות 11מגה) המשמש להרצת divx וmp3 המחשב מחובר לטלויזיה בלבד. הסרטים נמצאים במחשב אחר שממופא ככונן במחשב זה. הבעיה שלפעמים בזמן צפייה סרט נתקע לשנייה-שתיים ואז ממשיך כרגיל. רציתי לדעת מהו המחשב המינמלי שאני יכול לשדרג כדי שהסרטים ירוצו חלק? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Started by roes,

אולי אני קונה את הזיכרון הזה וזה מסקרן אותי: איך נראה הזיכרון PQI DDR2 2GB 667 MHZ ? ככה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או: http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-1GDB.htm ??

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by Markis,

יש זכרונות שהן חתיכות מתכת ופלסטיק, מכוערות, ויש כאלה עם כיסוי יפה. האם הכיסוים הם גופי קירור למשל בדגמים מסויימים של קורס אייר או בלינק הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2336&products_id=15707 אגב: מה דעתכם לגבי הזיכרון הנ"ל של חברת ocz ?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by dennis14,

השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. האחריות הניתנת היא מטעם החנות... אני לא יכול לפנות ליבואן בגין בעיות אחריות למינהן..

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. אהלן, כרגע יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR400 של יונדאי CL3 גנריים לגמרי. יש לי גם סטיק אחד של Corsair XMS3200 CL2 512MB וראיתי שמישהו מציע בטריידזון עוד אחד כמוהו ב-300 שקל. רציתי לדעת אם אני אקנה ואשים אותם ב DUAL CHANNEL (בהנחה שהם יעבדו כמו שצריך), האם אני אראה שיפור בביצועים, והאם הסטיק שווה 300 שקל? תודה

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  9. האם יש מעבדיי קונרו יותר זולים מבksp? ,תנו חנויות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by shai432,

יש לי לוח של gigabyte מסוג GA-7N400-L ואני מעוניין לדעת מה המגבלה של כמות המקום שאני יכול להתקין עליו כלומר כמה giga או כמה הארד דיסקים... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. תודה מראש

12. Started by shibby15,

השאלה דיי ממצה את עצמה בכותרת. מדובר על אחד מלוחות ה P965 מאביט/גיגה בייט

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by G mode,

אני בדרך לקנות מחשב בקטנה למחשקים קטנים אינטרנט וההמשך בסיגנון הדברים האלה האם כדאי לי לקנות את המחשב עם מעבד ליבה כפולה או פנטיום 4 מספיק כי הבנתי שהיו המון תקלות עם הליבה כפולה 2 מגה ? ואם כן איזה לוח אם ממולץ ווווו... מתי צפוייה ירידת המחירים המדוברת ?? ועל מה היא תשפיעה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by netanel38121,

שלום רב. יש לי מחשב חדש שקניתי הפרטים הם: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) זה החלקים העיקריים. השאלה היא: בעוד שבועיים בערך אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג 8800GTS 640MB (סגור על העניין של הזיכרון של הכרטיס) ולהחליף זיכרונות 2GB של תדר 800MHZ (המחירים ירדו דרסתית) 1GBX2=2GB ולהחליף ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת הזאת. השאלה היא האם המעבד יעבוד בסדר עם משחקים כמו דום 3 ו HL2 על הגדרות גבוהות. כמו כן הוא יגביל אותי ממש וידרוש שידרוג…

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את הDS4 וביום חמישי שעבר אמרו לי ממור לוי שעוד אין בארץ אולי מישהו יודע צפי לגבי ההגעה שלו?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by metis,

היי, קיבלתי מחשב (פנטיום 2) עם לוח של MSI מדגם MSI-6168, כאשר הלוח הוא Ver 1. הבעיה שלי שאני פשוט לא מצליח להבין לאן לחבר את הכבל של ה-Power Switch על מנת שהמחשב ידלק. הסיבות שאני לא מצליח להבין לאן לחבר הן: 1. ה-Manual היחיד שמצאתי ללוח הזה נמצא ב: http://www.msi.com.tw/program/support/manual/mnu/spt_mnu_detail.php?UID=268&kind=1 ומה שמתואר שם פשוט לא קיים על הלוח, וכנראה מדובר על תיאור של לוח Ver 2. 2. יש על הלוח עצמו דיאגרמה של פינים ועליהם תיאור של איזה מתג מתחבר לאיזה פינים (כולל ה-Power Switch), אך סט הפינים הזה לא קיים על הלוח. הדבר היחיד שקיים על הלוח שתואם את הדיאגרמה הם חורי הלחמה (מלאים). כלומר, אין ממש איפה פינים שאפשר להלביש עליהם את הקונקטורים. אם למישהו…

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  17. רציתי לדעת אם המעבד intel duol core 2 e6300 ,1066mhz s775 2mb יתאים ללוח אם של אסוס מסוג - ASUS P5LD2 R2.0 , s775 conroe ddr2 667 - pci-e ? תודה מראש

18. Started by crik,

איך הלוח INTEL LEMONT 965?? תודה משה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  19. ערב טוב לכולם .. רציתי לשאול האם בלוח של ג'יגהבייט יש כרטיס קול מובנה וכרטיס מסך מובנה ?? ואם כן תוכלו לציין שמם?? והאם כדאי להשקיע בכרטיס קול בנפרד מהלוח?? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by subarel,

האם שווה 700 ש"ח. זה TwinMos Twister 512X2 DDR2 800.. האם אפשר לשחק עם התיזמונים..? הם נראים לי לא משהו... ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. מחפש לוח FLEXATX שמתאים ל-AMDXP 3000 או לפחות MICROATX תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. כי קניתי שני סטיקים כאלה במהירות 370MHZ 512MB ופתאום ראיתי באיזה אתר שכתוב שזה לא יעבוד עם NF2..... ותכננתי לקנות את הCHAINTECH 7NJS ZENITH..... תודה מראש,ניר.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by Kenny,

יש לי שני סטיקים של זכרונות מסוג : Winbond BH5 400\3200 כל אחד מהם 256 לא מזמן העלאתי את ה fsb שלי ל195 והמערכת הפעלה לא עלתה , בקיצור היתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. התקנתי קודם את 98 והכל עבד כמו שצריך. אחר כך שניסיתי להתקין את XP המחשב הביא לי מסכים כחולים בזמן ההתקנה . לפעמים הם הגיעו 20 דקות לאחר ההתקנה לפעמים אפילו אחרי שעה.. התברר לי שזה הזכרון , הוצאתי סטיק אחד של הזכרון והוא הצליח להתקין. עכשיו שאני מחבר את שני הסטיקים , המחשב מזהה אותם , וכתוב לי שיש לי 512 מגה בייט (בפוסט ובווינודס עצמו) אבל בכל פעם שאני מבצע באנץ מארק לזכרון המחשב פשוט נופל ומפעיל את עצמו מחדש. מה שמוזר , שאפילו שאני מפעיל את המחשב על הסטיק שכנראה גורם לבעיות , הכל עובד לי. וגם הו…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  24. הלוח הכי משתלם וכדאי בעל אופציית השדרוג הכי ארוכה כי אני לא קונ לוח כל יום... חייב שיפעיל לי את ה1700 ויילמט שלי בבאס 400... אבל שאני יוכל לשדרג ל 2.4C או משהו בסגנון...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

לאבא שלי יש במחשב שלו AMD-K6-450MHZ קשה לי להגיד שהוא מרוצה ממנו, וזה בלשון המעטה... הP2-350 שלנו עובד יותר מהר ממנו בהרבה. אבל את זה כבר הבנו. בכל מקרה כמה שאלות: - מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד הזה? על הלוח שלו אני לא מאמין שיש חיישן חום והדרך היחידה שאני מצליח למדוד היא דרך הביוס (שם המעבד דיי חם(מ60++ בקיץ עד 49 עכשיו אחרי עבודת IDLE) כל שאר התוכנות קוראות מספרים לא הגיוניים/נכונים... - מה הוולטז' שהמעבד הזה אמור לקבל? כמו שרואים בתמונה, סנרה טוענת ש2.2-2.4V אבל היא כותבת שהמעבד מקבל 2.03, מה נכון? (בביוס כתוב על הVCORE 2.17) - מה ההשואה של המעבד הזה לאינטל? כמה קאש יש לו? כי הוא - אחרי פירמוט כללי ועם אותה כמות זיכרון רץ הרבה יותר לאז מהP2 שלי

• 6 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.