עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

אינטל החליטה להוריד לQ6600 תמחיר ל531$ במקום 850$ ל1000 יחידות. הוא יוצג בתערוכת CES ויושק ב7 בינואר . מקור: http://xbitlabs.com/news/cpu/display/20070104212549.html אם Q6600 יעלה 531$ כמה Q6400? חייב להיות במחיר שפל :o מרובע ליבה מגיעים למייסטרים ;D

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !

3. Started by yuraxp,

שלום, איזה מעבד עדיף אניטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שואל באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת אלא רק במעבד עצמו. תודה יורה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. מעבד INTEL טמפ' גבוהה -בגלל תהליך יצור או מתח גבוה מהלוח? כמה מתח מקבל פרסוקט ונוורטוד?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by Shaft,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 זכרונות (המעבד הוא P4C 2.8, והלוח אם הוא Asus p4p800)- שניהים יהיו צריכים להיות 400Mhz וומעלה, רוחב פס של PC3500 לפחות. עכשיו, אני צריך את ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ביצועים שאפשר לקבל. קראתי שהג'ייל מעולים, והם גם הרבה יותר זולים. הדגמים- Geil Golden Dragon/Corsair Twinx שניהם יונצלו ע''י Dual DDR, כל אחד בסטיק של 512MB. מה לבחור? אסור שנובים (או כאלה שלא בטוחים או מבינים בעניין) יענו, כי מדובר פה בהרבה כסף... ושאלה קטנה- איך אני מודד תזמונים? לפי מה יותר טוב? מה פחות? במספרים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Nitro,

מה בעצם ההבדל בין 2 הלוחות..? והאם יש תאימות מלאה בין לוחות אלה לזיכרונות A-DATA...? תודה! נדב.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by yonni,

ראיתי באתר של KSP. זכרון של חברת STAREX (מבצע בסניף תל אביב) שווה ביותר, לא? אה, זאת ההודעה ה500 שלי, תנו לי בכבוד! [move]לא יאמן, כל כך הרבה כתבתי, על מה לעזאזל?[/move]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. שמעו חברים אני ממש צריך עזרה אני נואש מכל הבנצ'מארקים קשה להסיק משם מסקנה! אני צריך שתגידו לי מה עדיף amd dual core או amd לא dual core כך גם לגבי אינטל מה עדיף pentium D או pentium רגיל בקיצור איזה מעבד אתם ממליצים לקחת להצת משחקים כבדים הכל כולל הכל כגון doom 3 hl2 וכו אבל שלא יחרוג ממחיר של 2500 שח בבקשה ממכם תעשו לי קצת סדר בראש... בסך הכל יש לי ככה Amd Athelon X2 3800+ או משהו בסגנון ויש את Amd athelon הרגיל כל מהירות שהיא ויש את אינטל Intel pentium d 2.8 או 3.0 שוב משהו כזה... ויש את Intel pentiunm 3.6 למשל וכו... מה עדיף בלי קשר לכרטיס מסך בוא נגיד שאת כולם אני בודק על כרטיס מסך שווה וזיכרונות שווים למשל כרטיס מסך של n6800gt

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by Red-AnGel,

איזה ציפסט יותר טוב? אני קונה AMD 64BIT 3000+ 939 ואני מתלבט בין הלוחות אם ABIT AV8-3rd Eye ל EPOX EP-9NDA3+ כעיקרון יש להם אותה התמיכות, אותו המחיר, אבל ציפסט שונה. אני רוצה לדעת מה מבין השניים יותר טוב תודה מראש לעוזרים :>

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  10. הלוח הכי משתלם וכדאי בעל אופציית השדרוג הכי ארוכה כי אני לא קונ לוח כל יום... חייב שיפעיל לי את ה1700 ויילמט שלי בבאס 400... אבל שאני יוכל לשדרג ל 2.4C או משהו בסגנון...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש שיהיה זול ומיועד למעבד DUOL QUAD E8500 מתכוון להשים לו זכרון DDR2 אני פשוט לא מבין בין סוגי ה chipsetS המחשב מיועד גם למשחקים וגם סרטים ועבודה כללית אני מתכוון לאשים כרטיס מסך אחד עד 500-600 שקל וזול יותר אם יש אשמח על כל עזרה שלכם תודה.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by giloman,

ביום בהיר אחד יצא לו דום 3 וחסר לי ראם (512 ) ואני רוצה ג'יגה ראם אני שואל מה יותר טוב ADATA או TWINMOS ?

• 12 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by motorishta,

ערב טוב. ברצוני לדעת איזה משני הדגמים הנ"ל יותר טוב. שניהם של קינגסטון 1G 800 הרץ הדגמים הם: הראשון KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM השני: KVR800D2N5/1G 1GB PC2-6400 CL5 240-PIN DIMM העניין הוא שנשרף לי זיכרון אחד, יש לי 2 זיכרונות של 1G*2, הלכתי לקייאספי והחליפו לי אותו אבל הביאו לי את הדגם הראשון שכתבתי (KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM) התקשרתי ואמרו לי שאני אבוא ואחליף אותו השאלה היא לאיזה מהם? מה מהם יותר טוב? את הדגם השני בכלל לא ניראה לי שנשאר להם. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. בשביל אוברקלוק מקסימלי ל E2140 (קירור מים) על לוח אם ASUS Commando איזה זכרונות מומלצים?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Aner,

לאחר שלוש שנים, נשרף לי הלוח הישן (ABIT NF7-SL) ולחרדתי אני לא מוצא לוחות בשום מקום חוץ מאיזה ASROCK עלום... הצעות\הצלות? תודה!

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by SuperDuper,

שלום, קנית לאחרונה שני סטים של ארבע ג'יגה (1024X4) מהדגם הנ"ל: SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 ב-CPUZ (גירסה 1.42) הוא מראה לי בכל סט משהו שונה. שזה אומר שאחד הסטים מזוייף? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  17. מקווה שהגעתי לפורום הנכון... יש לי FIFA 07 שלא רץ על במחשב שלי (לעומת MADDEN וNBA שרצים חלק), ואחרי התכתבות עם EA וכל מני נסיונות, הם אמרו שיכול מאוד להיות שהמשחק לא ירוץ עם שני מעבדים ביחד, ואני צריך "לנטרל" אחד מהם - הנה מה שכתבו: you run a dual core CPU, such as a Pentium D or AMD X2, or even a Pentium 4 with HyperThreading, you may notice that the game is quite jerky even at high framerates or even crash. Things seem to run fast and slow randomly - this is because the game has compatibility issues with dual core CPUs. So not only is there no performance boost with dual core CPUs, there are actually issues which require the following steps to be resolved: Setting Pr…

18. קניתי לפני כמה חודשים לוח אם של אסוס P4P800SE הבעיה כאן שהחנות שקניתי מימנה ניסגרה אחד שמוכר גם לוחות אם של אסוס אמר לי "אתה צריך לחפש את המספר של ספק של אסוס ואז יחלפו לך את הלוח" מישהו יכול לעזור לי בכך יש לי 3 שנים אחריות בסך הכל עבר 3 חודשים אני מחליף אותו בגלל שהקול שלי לא טוב. תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by avi2014,

קניתי היום , 2 גיגה מסוג , OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel עכשיו כרגע יש לי 2 סטיקים של pqi t כמו שרשום בצד ו2 סטיקים של הOCZ. עכשיו כאשר אני מרכיב 4 סטיקים של זיכרון המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר אני מרכיב 2 סטיקים של הocz + סטיק בודד של הpqi המחשב עולה בלי בעיה אבל אני מפסיד סטיק של 512. מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. דגם לוח האם שלי הוא GA-8S661FXMP-RZ הסלוטים של הזכרון תומכים עד 400Mhz, לפי אתר החברה. בגלל שהמידע בDDR2 עובר פעמיים בכל סיבוב, הרי המהירות הבסיסית של סטיק של 800 היא בעצם 400. השאלה היא אם אני אשים סטיק של 800, האם המחשב יזהה וישתמש בו כ800 או כ400 ותו לא? תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by rbeny10,

למחשב נייד FUJICOM ישן, (כ-8 שנים), מחפש זיכרון SD-RAM , יחידה אחת של 256K . מעדיף ישן. אגב - ב-FAQ לא מוזכרת האופציה של זכרונות SD ,האם יכול להיות שמטעים אותי? ואולי זה חריג?. האם בכלל יש הבדל בזכרונות בין הניידים לשולחניים ?.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by Cowerd,

שלום, אני מתלבט בין ה-DFI Lanparty SLI-DR לבין DFI Lanparty SLI-D או MSI NEO4 Platinium SLI עכשיו האם שווה להוסיף עוד 250 שקל בשביל SLI-DR ? והאם כדאי בכלל לקנות את ה-MSI הנה המפרט שהזמנתי: Amd dual core 4400+ eVGA 7800GTX KO 2gbx1 ocz platinium 2-3-2-5 ocz 520w powerstream antec P160 DFI Lanparty SLI-D (הזמנתי כבר אבל אני לא בטוח) WD 250gb sata2 16mb עכשיו בקשר למפרט אני חייב שתעזרו לי עם זה זה ממש חשוב SLI-D SLI-DR מה ההבדל והאם כדאי? או בכלל ה-MSI המפרט מיועד לרוב לגיימינג יש מצב ל-OC בעתיד.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  23. אני קונה מחר על הבוקר לוח אם של אסוס כנראה. הבעיה שלי היא שאני לא מבין מה ההבדל בין . Asus p8z68-v לבין Asus p8z68-v gen3 אני עושה מערך כרטיסים gtx570. ומתכנן לעשות OC כבד. האם הלוח Asus p8z68-v gen3 מומלץ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by rabbit,

ואיך הדגם הזה אם מישהו מכיר? http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=C4G6400C5 תודה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים