עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amd@ati,

שלום, כיום במחשבי יש שני מקלות של 512mb ב cl 2.5 של ocz , אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ocz הוא 1gb והcl שלו הוא 3, רציתי לדעת אם העלאת הcl ל3 תפגע בביצועים או שבעקבות הגדלת הנפח משמעותית הביצועים יעלו בצורה ניכרת, תודה רבה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by yogev_j,

שלום רב!!! ברצוני לברר פרטים לגבי סוגים שונים של לוחות אם . הנני מעונין לשדרג את המחשב שלי לשימוש עצמי ממוצע פלוס , כולל שימוש ביישומי מולטימדיה הדורשים רמה מסוימת לעבודה יעילה יותר . . . משחקי מחשב ועוד בתודה מראש ויהו ברוכים !

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח סה"כ 1,800 ש"ח כפי שאתם רואים אני לוקח שילוש מבוסס A64, מה שחסר כאן זה הזיכרון. אני אזמין היום אם אני אספיק אז אין לי כ"כ זמן לקרוא ביקורות. התקציב הוא עד כ 2450 - 2500 שקל. מה הזיכרון הכי טוב שאפשר לקחת ? (מתכנן OC ) עוד משהו קטן ששכחתי להזכיר. אני קונה מהדובים אז אם אפשר שהזכרון יהיה משם. (הם הכי זולים שמצאתי, חוץ מ KSP שאין להם לוחות נורמאליים) או אם יש חנות באותו המחיר או פחות אתם מוזמנים להגיב

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  4. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב "אימתני" עם כל החלקים החדשים והמהירים שיש כיום בשוק במחיר כולל של 5700 כולל הרכבה. הבעיה שלי היא שאיני מבין גדול בלוחות אם ואיני יודע איזה מהם הכי מהיר וחזק. אבשק יעוץ ממכם בנושא הנ"ל. אני מצפה מהלוח שיהייה לא SLI אך מהיר ובעל הטכנולוגיות הכי חדישות, ז"א ציפסט בין החדשים שיש וסוקט למעבד Q6600. תקציב עד 600 ש"ח. תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. קניתי זכרון ג'יגה ב450 שח עבר חודש והמוכר אמר לי שהמחיר של עוד ג'יגה עלה.הגיוני? הזיכרון הוא PQI TORBO

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

קבלתי היום סוף סוף את ה P4P800 שלי ורציתי לחבר לו את ה GEIL 466 שקניתי משהו מה הזכרון לא עבד אז אני עכשיו עם זכרון ממש מעפן 2100 של משהו 1. האם זה יכול להיות שה GEIL לא רץ על הלוח שלי 2. האם זכרון כזה(2100 ) מאיט לי את המחשב משמעותית

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. יש לי 512 מגה ווינדוס אקס פי האם כדאי לי לבטל תזיכרון הוירטואלי? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Da7kStar,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1862&modelmenu=1 תומך במעבדי QUAD או לא כי באתר רשום - Intel® Core2 Extreme / Core2 Duo Ready

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. בידיוק קניתי E8400, פתחתי את התוכנה CPUZ, ואני רואה שמה שזה קופץ כל הזמן המכפלה מ9 שזה סטוק ל6 משום מה, מה שגורם לתוכנה להראות תדר של 2GHZ על מכפלה של 6 במקום סטוק של 3GHZ במכפלה של 9, האם יש בעיה במעבד? תוכנה? למה זה מראה ככה עריכה: עשיתי קצת חיפוש האם צריך לבטל את SPEEDSTEP בביוס?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by zuq,

אבי חזר מארה"ב וקנה לי מחשב כמעט ע"פ הרשימה הוא לא מצא את הabit AN7 אז הוא בחר לוח על דעת עצמו... לא מצאתי עליו ביקורות אז רציתי לשמוע את דעתכם עליו. לינק ללוח באתר החברה: http://www.soyousa.com/products/proddesc.php?id=257

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. לפני שבועיים בערך קראתי בכמה מקומות בפורם הזה שצפויה ירידת מחירים והתפתחות של שוק הלוחות שתואמים את הקונרו. האם יש לצפות לירידת מחירים, או ליציאת לוחות טובים וזולים (לא לOC) בקרוב? ובהקשר זה, האם אפשר לצפות לירידת מחירים כזו או אחרת של מעבדי הקונרו בעתיד הקרוב (נאמר בתוך שבוע שבועיים)?

12. אני מתכנן מפרט למחשב חדש מתאים לגרפיקה. מעבד intel core i7 930 לוח אם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128423 וכרגע אני חושב בכיוון של 8gb ram יש המלצות לחברות ספציפיות? יש יתרון כלשהו ל2X4 או 4X2? בכל מקרה אני כנראה לא אנצל את כל 6 המקומות בלוח. 8gb ram מחייב 64bit נכון? וזה באמת משמעותית עדיף מ32 ופחות זיכרון? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. Started by gulmer,

אני מתכנן קנייה של מחשב חדש עם מעבד מסדרת C (עוד לא סגור על המהירות, כנראה 2.6C). עכשיו נשאלת השאלה איזה לוח אם כדאי לקנות. יצאו עכשיו לוחות האם מבוססי SIS 655FX שמתאימים לFSB800 ומתחרים ב865PE ו875 של אינטל. קראתי את הביקורת בtomshardware ונשם נראה שהם מהווים תחרות די מוצלחת - יותר טובים מה865PE וקצת פחות מה875, אבל עדיין אני לא מכיר מישהו שקנה אותם. אני מעוניין ספציפית בדגם Gigabyte GA-8S655FX-L שראיתי ב482 ש"ח - הרבה מתחת למחירים של אינטל וזה גם בא עם שלל תוספות. למישהו יש איזשיהן המלצות או הכוונות? לקנות או להיצמד לאינטל?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  14. מבחן הביצועים הזה יודע לנצל ריבוי מעבדים. מקור: http://www.elitebastards.com/#news9950 מקור היהדעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2627 הערה: לא צריך לקחת את זה יותר מידי ברצינות, לא ברור מי ערך את המבחן, איזו חומרה הייתה מעורבת, עדיין, מעניין.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by talevi,

מתי יצאו בערך כל המעבדים החדשים של אינטל - הQUAD CORE? חבר שלי קונה מחשב עוד שבועיים האם שווה לו לחכות וכמה זמן זה יכול לקחת?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by DS,

א. האם מעבד Inter Core 2 Duo E6700 שהוא 2600 מגה הרץ יותר מהיר מ Pentium 4 3.4 ג'יגה הרץ? בוא נגיד למשחקים שידרשו 3 G או במקרה שאני קונה מעבד של 1800 מגה הרץ אבל C2D(בואו נגיד שאני קונה E4300 והמשחק ידרוש 2 GHZ ולי יהייה רק 1800 האם עדיין המשחק יעבוד? הרי על P4 3G זה יעבוד בטוח). ב. מהירות ה FSB של ה E6700 הוא 1066. האם אני יכול לקנות זיכרון עם מהירות 800 ולשים את שני אלה על אותו לוח אם?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by computer_freak,

שלום אני לא הייתי פה כמה חודשים (ממתי שקניתי את המחשב) ואני רואה שאני לא מעודכן אני צריך בבקשה שמישהו יעדכן אותי כשקניתי את המחשב AMD ATHLON 64 3000+ היה הבחירה הראשית ובאותו זמן אינטל הוציאה מעבד 64 ביט משם אני לא יודע מה קורה אני אפרט קצת על הדברים שאני צריך הסבר: intel core duo intel core duo2 conroe pentium d socket am2 אוקיי זה בערך מה שניתקלתי אני צריך לדעת את השוני, זיכרון מטמון, תושבות, כפול לא כפול וכו תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by ofirr,

מה ההבדל בין זכרונות 'רגילים' (שלא כתוב בשמם/ליד השם שלהם את המילה 'Value') לזכרונות שמצורפת המילה 'Value' לשם שלהם?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by dennis14,

השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. Started by TaLTooL17,

אם אני בוחר באפשרות לעשות OC למעבד בTMS זה מבטל את האחריות על המעבד? ואיך ה-E4500 למשחקים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. האם הלוח האם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6829 יעבוד על מעבד כמו p4 3.2ghz prescott ,PGA 478 ? ואם לא אז למה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by dark crystal,

האם הלוח הנה"ל מומלץ לOC? האם הוא יגביל אותי בהמהרה של מעבד 4 ליבות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by ROYAL125,

מה עדיף לקנות 512 עם מהירות 400 ולזרוק את מה שיש לי עכשיו(256 עם מהירות 133) או להוסיף על 512 והיה לי במחשב 768 עם הכרטיס הישן שיוריד תמהירות ל 133 :yelclap אבל שמעתי שאם זה זיכרון עם חריץ אחד אז זה לא ישפיע?????זה נכון??.

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by PCguy,

מה יש לכם לומר על מעבדי LGA 775.? מה אתם אומרים על לוחות של MSI.? ומה לגבי מעבר ל DDR 2

25. אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט איזה מעבד לבחור בשבילו , אנא המליצו לי על מעבד הכי טוב בשביל המחשב החדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים.

• 13 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים