עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Idan-h,

יש לי במחשב זכרון: PMI 256MB DDR333X2 Value Memory CL=2.5 זה נחשב זכרון ג'נרי? דרך אגב הלוח של המחשב הוא DualChannel, יש לי מעבד 2.4 533MHZ, ובPCMARK 2002 קיבלתי בזכרון תוצאה של 6127, זה בסדר, איך זה נחשב? תודה רבה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by amitey,

אתמול בדקתי מחירים של לוחות אם בארה"ב - פחות מחצי בארץ.\ אם אני קונה בחול אם יקרה משהו - האם היבואן יעניק לי שירות ? מה לגבי ביטוח בארץ?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  3. אני רוצה לקנות את הלוח שיאפשר לי את האוברקלוק הגבוה ביותר שאפשר בגדר התקציב התקציב הוא 500 שקלים. אבל! אם יש לוח שיאפשר לי אוברקלוק טוב משמעותית, אני מוכל להקציב גם 700 שקלים חשבתי על EP43-DS3L. האם EX38-DS4 יהיה טוב משמעותית ? מעבד: לא החלטתי אם ללכת על ה- 7200 או ה- 2180. אם מישהו יוכל הגיד לי על הפרשי הביצועים אני אשמח ! (ז"א, האם ההפרשים אחרי אוברקלוק לשני המעבדים הינם גדולים) אשמח גם להמלצות על זכרונות 4 ג'יגה עד 400 ש"ח מה שיש לי בראש עכשיו זה ה- E2180 עם הלוח EP43-DS3L וזכרונות OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader מילת המפתח היא: אוברקלוק. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. א. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד amd 2500? ב. אצלי זה מגיע ל-57 מעלות. זה תקין? אם לא - מה כדאי לעשות?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by idan_1995,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין שלושה מעבדים 1)Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 2)Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb 3)Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8 חשוב לציין שזה יהיה בלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset איזה מעבד כדאי ומשתלם לי לקחת מבין שלושתם ללוח זה ? תודה לעוזרים ....

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by BEN903,

לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00 ¤650.00 כרטיס מסך Gigabyte GV-RX70256D Bulk ¤710.00 כדי ?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  7. או שהיא מורידה ל333MHZ..??

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by PCguy,

מה יש לכם לומר על מעבדי LGA 775.? מה אתם אומרים על לוחות של MSI.? ומה לגבי מעבר ל DDR 2

9. אוקי המערכת שלי היא : CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: ATi Radeon X1900XT 512MB, Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W . Hard Drive: 2XWestern Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional . Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Dell 2007WFP Monitor, Microsoft Microsoft Netural Ergonomic 4000 keyboard , Logitech G5. אני מעוניין לשדרג את המחשב עם לוח מעבד וזיכרון חדשים, התקציב הוא 1500 אבל עם חריגה קטנה לא יזיק. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, הקלטה וקידוד וודיאו וצפיה בHD. הבקשות שלי זה, אם אפשר 2 גיגה זיכרון, כמו כן DDR2. …

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  10. תודה רבה,וערב טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by badmama,

פורום חביב, לא יודע אם קראתם על זה ב YNET לא מזמן, אבל פרסמו בעיה שקיימת במעבדי ה CORE2DUO, שגורמת לפעמים לעכבר ולמקלדת להשתהות קלות. הבעיה היא שזה קורה על בסיס קבע אצלי (ויש לי MX רבולושן). פרסמו שם עדכון ל WINXP, לא ממש עזר והמליצו לעדכן BIOS כדי לפתור את הבעיה. זה בכלל כדאי? וכיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by ZoBy,

נראה לי שיש לי 256 SDRAM ולווינדוס XP זה לא כל כך מספיק... אני רוצה לקנות עוד סטיק זיכרון אבל הייתי רוצה לקנות עוד 256 במקום אחד של 512 (צריך לחסוך בכסף). יש לכם המלצות למה כדאי לי (אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל כבר קרה לי שקניתי זכרונות שלא פעלו ביחד ואני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, גם אם הבעייה היא שהם לא היו מאותו סוג אז אני רק רוצה להיות בטוח)? מאוד יעזור לי גם אם תביאו לינקים לקנייה מאתרים.

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by abc2007,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מאוד מבולבל מההצעות לגבי מעבדים. קראתי שיש מעבדי 2 ו-4 ליבות. העניין הוא שאני לא ממש מצליח להבין.נגיד ניקח את הפירוט הבא Model Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V – 1.3625V כתוב שהמהירות כי 3GHZ.זה המהירות של שתי הליבות ביחד או של כל ליבה בנפרד? באיזו מהירות כל ליבה עובדת? כי ראיתי שאלה של 4 ליבות למעט ה-I5 וה-I7 גם לא עוברים את ה-3GHZ מהירות שעון אז מה ההבדל בעצם? אני פשוט רוצה מחשב שיריץ לי את …

14. Started by Snufkin,

חודש הבא אני קונה מעבד ולוח חדש. אחרי הרבה עצות ושאלות החלטתי ללכת על לוח אם שתומך בסוקט 939 - כניראה Gigabyte GA-K8ns Ultra. לגבי מעבד המליצו לי לקנות 3000 או 3200. השאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם ליבת newcastle או clawhammer? קחו בחשבון שכנראה אני לא אעשה אוברקלוק

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by carock,

אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני(עד שלא יהיה יציב) ואני מעוניין שתמליצו לי על זיכרונות ולוח אם שממש טובים לאוברקלוק.. החלקים שבתכנון Q6600 CORSAIR520 APOLLO

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. אפשר לקבל הסבר וכתבה לגבי לוח אם AMD שעובד ביחד עם כרטיס המסך ? אני לא סגור על זה עד הסוף, ואני רוצה לקנות מחשב חדש. הבנתי שלוקחים כרטיס מסך בינוני/נמוך והוא עובד בשיתוף עם ה מעבד הגרפי בלוח האם. אודה לקצת סדר בעובדות ודוגמא לשילוב.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. לוח של GIGABYTE GA-7VTXH+ וסטיק של 512MB KINGSTON CL 2.5

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. אבל הוא הגיע בטעות עם GA-965P-S3 (בלי ה-D). אמרו לי שבעוד שבועיים יגיע זה עם ה-D... מה ההבדלים בין השניים? כדאי לחכות שבועיים ל-D, או להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 60 ש"ח? תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  19. קניתי מחשב בספטמבר 2003, לא שיניתי שום רכיב מאז, אתמול גיליתי שאחד ה - DIMM-ים של הזכרון לא פועל טוב ( עשה לי בעיות, מסכים כחולים וכו', בקיצר אני בטוח שזה הוא ), בכל מקרה, ה-DIMM הוא : ELIXIR 256MB DDR 400MHZ PC3200U, רציתי לדעת כמה אחריות מקבלים עליהם ( כי בחנות לא אמרו לי ) וכמה בערך צריך לעלות אחד... תודה.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום יש לי 2 כרטיס זיכרון שמחוברים למחשב שכול אחד 256! והוספתי עוד 2 התוספת הזאת יכולה ליגרום לכרטיס מסך להתחמם יש לזה קשר?! תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. בבקשה להציע לוח אם כנ"ל עם תמיכה ב C2D ו RAID 0,1 וגם זיכרון במהירות 800 MHZ . אם אפשר יותר מהצעה אחת זה יהיה נחמד. תודה.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by Le-Fay,

מקווה שזה בסדר שפתחתי בשביל זה ת'רד נוסף, אבל היה נראה לי שזה כבר נושא נפרד. אז, בכל אופן, לפני שאני קונה סופית את הזכרונות... יש לי קצת לבטים. PC3200 או PC4000 :s05: נראה לכם שיש יתרון ממשי ברכישת ה PC4000 ? התצורה הנוכחית שלי היא מעבד Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J. אני מניח שאם אני ארכוש את ה PC4000 אני אשתדל להוציא מיהם את המיטב (ממה שהבנתי זה אומר, לתזמן אותם הכי נמוך שאפשר ולהשתדל להעלות קצת את המהירות אם כי לא על למאקסימום של 250MHz). השאלה היא האם אני באמת ארגיש בהבדל רציני בין מצב כזה לבין זכרון PC3200 מקביל שמתוזמן נמוך ועובד ב FSB של 200MHz?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. אז כך אני לא כל כך מבין גדול במחשבים אבל אני עושה פרויקט עיצובי לשם לימודי ולצורך כך אני מחפש לוח אם שיתאים לי הכי חשוב שיהיה זול עד כדי חינם אם יש למישהוא אחד מיותר. חוץ מיזה אני צריך יציאת DVI \HDMI ויציאת סואד אופטית מובנות על הלוח אם כמו כן מומלץ אם אפשר שגם יהיה לו יכולת לאינטרנט אלחוטית חוץ מי כל אלו לא חשוב לי כל שאר הפרטים. אז אם יש למישהוא המלצות זולות \ משומשות\ אנשים טובים שפשוט לא צריכים אני אשמח. חוץ מהלוח אם כמובן שחסר לי עוד ספק מסוג כל שהוא הארד דיסק וזכרונות . במילים אחרות זה צריך להיות בסוף עמדת מולטימדיה לבית, מעוצבת ברמה גבוהה ואני רק צריך שהיא תציג תמונה וסאוד טוב וכמובן זולה בשביל (סטודנט עני) תודה רבה לכולם מראש

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין שמישהו יסביר לי בנוגע לתזמונים וכל מה שמסביב לזה, תמונה: הנתונים למטה בצד ימין.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. GIGABYTE GA-965P-DS3 GIGABYTE GA-965P-DS3P חוץ מזה שלDS3P יש את ICH8R היכולות שלהם בOC זהות?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים