עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מסוג GA-8IG100 של גיגהבייט עם נלוח הורדתי את תוכנת ה OC EASY TUNE אופציית ה CIA MIB סגורה בפני למרות שהרוח תומך בעניין! למישהו יש רעיון איך אניפותח את זה? עריכה: משיטוט באינטרנט הבנתי שאני צריך להפעיל את העניין דרך הביוס הדבר התבצע!אך בכל זאת האופציה סגורה בפני! למרות השינוי בביוס!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by rbu99fm,

שלום קניתי מחשב חדש, התקנתי windows xpsp2 pro sp3. נכנסתי בכפתור ימני על המחשב שלי --> Properties. ואני רואה רק 3G. מדוע?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. Started by Skippy,

שלום הזמנתי את הקיט הבא: g.skill 800mhz 2x512mb PK לחנות יש לספק לי כרגע את אותו זכרון רק בסטיק אחד של ג'יגה g.skill 800mhz 1gb PK סטיק אני רוצה לעשות אוברקלוק השאלה היא מה יותר ישפיע על האוברקלוק הקיט או הסטיק הבודד? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  5. כרגע יש לי 2 סטיקים, מה יקרה אם אני אוסיף עוד 2 סטיקים זהים למה שיש לי? עד כמה שהבנתי לא תיהיה פגיעה בדואל צאנל אבל או שהתדר ירד ל 333, או שהזכרונות ירדו ל T2 מה מבינהם נכון, ומה אפשר לעשות נגד זה? (אני עם הגירסאת ביוס העדכנית מאתר היצרן). תודה!

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  6. כי קניתי שני סטיקים כאלה במהירות 370MHZ 512MB ופתאום ראיתי באיזה אתר שכתוב שזה לא יעבוד עם NF2..... ותכננתי לקנות את הCHAINTECH 7NJS ZENITH..... תודה מראש,ניר.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. אז ככה. חבר שלי נוסע ליפן, וביקשתי ממנו שיקנה לי חלקים למחשב חדש, כרגע אני מתעניין בלוח האם הזה (של MSI). השאלה שלי היא כזאת, אני מעוניין לרכוש גם בזכרונות של חברת OCZ. בטכנולוגיית DD3 עכשיו העניין הוא שלפי MSI. הלוח אם הזה תומך עד 1.5 וולט חשמל בחיבורי זיכרון. וכאשר הדגם שאני מעוניין לרכוש של OCZ, הוא כאמור במתח של 1.9 וולט! (הדגם: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_reaper_hpc ) מה עושים בנידון ? תודה.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אני מחפש זוג זכרונות ddr2 667mhz 1gb, לא משנה לי אם זה קיט של 2 או אחד בודד של גי'גה (מקס' אם זה אחד בודד אני אקנה שניים). יש לי כרגע שני סטיקים של twinmos ddr2 667 512mb. תקציב עד 450 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. בעבודה על אפליקציות משרדיות וגלישה שוטפת באינטרנט . האם אני ארגיש בהבדל בביצועי המחשב. ? ואם לא . האם מעבד 2.4 ישנה משהו ....??? שאלת תם .

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by oded6188,

קניתי לפני כמה זמן מאוורר לפנטיום 4 של זלמן... קיבלתי איתו משחה טרמית... אפשר למרוח אותה גם על מעבד של מחשב נייד של AMD? תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by Epsilon,

מבקש המלצה לזכרונות : (DDR1 2GB (2x1GB הזכרונות לא מיועדים ל Overclocking, יציבות/אמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים). אם זה משנה המפרט :מעבד Athlon 64 3000 Venice,לוח Gigabyte K8nsc-939. תקציב : עד 900 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  12. לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני צריך לבטל את הכרטיס קול שלא יהיהו היתנגשויות בינו לבין אחד שאני הולך לקניות היום (ב3 וחצי אלף שקלים) אגב... הכרטיס שאני קונה הוא בחיבור פיירוויר תודה חברה !

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by YI572,

שלום לכולם. כבר 3 שנים שאני חיי עם המחשב הנוחכי שלי, ואני חשוב שהגיע הזמן להחליף... עקרונית, חשבתי לקנות Q6600 G0 + לוח אם P35C DS3R ( כמובן שזה רק הבסיס ) ולהעביר מהמחשב הנוחכי שלי את הכרטיס מסך ( 7900GT ) מכיוון שזה כרגע מספיק לי. השאלה העיקרית, האם שווה לקנות היום מחשב חדש או כדאי לחכות למעבדים הבאים של אינטל ( מתי בכלל? )\AMD?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מעבד לוח וזכרון בתקציב של עד 1200 שח מבוסס AMD אני רוצה לקבל את הביצועים הגבוהים ביותר שניתן להפיק בתקציב הזה ללא OC יש לי עוד שאלה האם הלוח "ASUS A7V266-E" תומך במעבד ברטון ובזכרון ECC?תודה לכולם......

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by dazzler,

לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. ברשותי לוח אם GIGABYTE EX58-EXTREME שעליו שני כרטיסי זיכרון (סה"כ 4 ג'יגה) מסוג G.Skill F3-12800CL7-2GBRM. אני מעוניין לקנות עוד 4 ג'יגה, אבל הדגם הנ"ל של G.SKILL כבר לא נמכר יותר בשוק. האם ישנו דגם בשוק שיהיה תואם ללוח האם שלי ולזיכרון הקיים? או שעליי לקנות 8 ג'יגה חדשים מאותו הדגם?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by EasyPooper,

שלום.... אני יש לי מחשב דיי נכה אבל אני רוצה לשפר אותו בדקתי את לוח האם ולצערי הרב גיליתי שהוא תומך בDDR 400 MHZ...... כרטיס מסך טוב שמתי (ATI 2600 HD PRO) ובשביל קצת לאזן את המערכת נישאר לשים זיכרונות..... בבעלותי כעט מקל של 512 מב ראם..... אני רוצה לשדרג למקסימום (לשני ג'יגה ראם) עכשיו בדקתי בKSP ויש שם מקל של 1 גיגה ראם שעולה 300 שח!!!! מזה? טכנולוגייה מיושנת שעולה כמעט כמו חדשה או שעשיתי טעות כל שהיא ויש מחיר נמוך יותר למקל של גיגה ראם DDR 1..... התקציב - מקסימום 300 ש"ח בלי חריגות..... תודה מראש! מקס

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by BedBoy,

נכון בדרישות של המשחקים הם כותבים למשל: מעבד Pentium 4 2.0GHZ או AMD 2000 ? אז יש כאלה דרישות שגם כותבים AMD 2GH לפחות!! אז נגיד עוד כמה שנים אני מריץ משחק שדורש יותר מ- 2GHZ ... והמעבד שלי הוא A64 3000 , אבל אין לו יותר מ - 2GHZ ! אז איך מחשבים את זה???

19. ברצוני לרכוש בקרוב (כנראה) 2 סטיקים של זכרונות 512 MB DDR400 כחלק משדרוג לוח האם והמעבד איזה מבין 2 החברות יותר טובה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום לכולם מה המעבד הזה בדיוק?ואיך הוא ממוקם במשפחת מעבדי AMD.? תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by newz,

מפרט: Chaintech Summit 7NIF2 nForce 2 IGP 2*256 Winbond DDR PC2700 +AMD Athlon XP 2400 לפני חודש קניתי מחשב בעל המפרט הנ"ל ועלו אצלי מספר אי הבנות כאלה ואחרות בקשר ל Dual DDR שהלוח תומך בו ובקשר ל FSB של המעבד ואני יתחיל דווקא במעבד...קניתי את המעבד הנ"ל באריזת Retail הכוללת מאוורר, ספר הדרכה (להתקנת המאוורר), אריזה מהודרת וכמובן המעבד עצמו והבחנתי שבתוך הקופסא, שאגב הייתה סגורה היטב והיה קשה מאוד לפתוח אותה, על האריזה הפנימית במדבקה ובה רשום בגדול "With 333 MHZ Front Side Bus" ובקטן יותר בצד "AMD Athlon XP Quantispeed Architecture Operates at 2083 MHZ" וליד אותה מדבקה מדבקת האחריות. התקנתי את המעבד ואת המאוורר והמחשב התחיל לעלות וגיליתי שה FSB נקבע על 266MHZ והמכפלה היתה…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום אני מעונין לקנות לוח אשר מבוסס על ציפסט' G45 החדש של אינטל בשביל הHTPC שלי שני הלוחות מכילים את הכרטיס הגראםי 4500HD של אינטל אני לא מתכוון לבצע OC כל שהו,האים יש הבדל בין הלוחות מבחינת ביצועים/אמינות לאורך שנים הלוחות DG45ID-של אינטל EG45M2SH של גיגה בייט תודה גל

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  23. סקירה פה: http://www.amdzone.com/index.php/reviews/56/9181-amd-780g-a-athlon-x2-4850e-review

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by EagleX2,

CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 PRO Memory Kit Professional Series NIS 2,346.78 בבקשה בלי להגיד: זה לא משתלם יקר לך מדי אתה לא צריך רק תענו לי איך הזכרונות האלה והאם הם יעבדו טוב עם AMD 64 3000+.?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  25. האם הזכרונות הבאים טובים בביצועיהם? לינק - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10680

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים