עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by computer_freak,

מה ההבדל בין ציפסט לקרנל אני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוח ציפסט זה סט של שבבים שמנהלים את העברת הנתונים בין הרכיבים המותקנים במחשב הקרנל הוא חלק ממערכת ההפעלה שמנהלת משאבים שונים במערכת ההפעלה ושולחת את בקשות התוכנה להתקן החומרה ישירות

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי לוח של ABIT KN8 ULTRA, וגוף קירור עם מאוורר 120מ"מ של סילברסטון. מהן ההבדלים הקריטיים במאפיינים (אם ישנם..) של שלושת האפשרויות הבאות: 1. אופטרון דנמארק, 90נאנומיל'..(סדרה 100 היא היחידה למיטב ידיעתי..(?) 2. ATHLON 64 FX 3. ATHLON 64 X2 אני מודע לכך, שככל שכמות הטרנזיסטורים קטנה, כך המעבד יפלוט פחות חום ויתאים יותר לאוברקלוקינג.. השאלה היא, האם ההבדלים, נניח, בין 65nm לבין 90, הם אכן קריטיים? הערה: אני לא מתכוון לרכוש את הנ"ל בארצנו, אלא אם ינתנו הצעות הולמות..ובטח שלא חדש מחנות..(לפחות לא בארץ..) אשמח לעזרה במהירות האפשרית, משום שהמחשב שברשותי נורא זקן ואיטי, וזה ממש מטריף!! תודה רבה לכולם!! ניר.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by erap129,

אני קונה מחשב בקרוב ואני קונה אותו עם 1GB RAM 667 ואני מתכנן לשדרג אותו ל2 GB כשאני אראה צורך. אז מה עדיף, לקנות עכשיו 2 של 512 ואז (אחרי שנה~) לקנות עוד שני 512 ככה שיהיה לי 4 סטיקים של 512? או לקנות עכשיו סטיק 1 של GB ואחרי שנה להוסיף לו עוד 1GB. בעיקרון הייתי קונה סטיק אחד של 1GB ואז משדרג אבל אז הוא לא יעבוד לי על DUAL CHANNEL ויהיה לי זיכרון די חלש למשך שנה שלמה לא?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by שואלשאלה,

שלום קניתי מחשב חדש ובפרוט המחשב סגרנו על (וזה כתוב) 2*400mhz 256ddr עכשיו AIDA32 אומרת לי שיש לי 2*256)200MHZ( התקשרתי אל הבנאדם והוא אומר לי שDDR 400 MHZ הכוונה היא שזה 2*200MHZ , דפק לי קטע או לא ? בבקשה דחוף כי אם כן אני לא רוצה שהמחשב ישב אצלי יום

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת איזה לוח אם יש לי כי אני לא יודע אפילו של איזה חברה חחח נ.ב. הרכיבו לי ת'מחשב ואני יודע את שאר החלקים,אבל ת'לוח אם לא please help me!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by Holography,

היי,הרכבתי את הלוח Epox 8KDA3J....הכל עובד מצוין אבל על המוניטור שתי ספרות שיש על הלוח כתוב 'FF' האם זה מורה על כשל מסוים או שמה זה אמור שהכל עובד כראוי?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by mainframe,

היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

אם יש לי כרגע במחשב שני כרטיסי זיכרון במהירות 1333MHz כל אחד של 2GB ואני רוצה לשדרג ל8GB(להוסיף עוד שני כרטיסים של 2GB של 1600MHz) האם הזיכרון יפעל לפי המהירות האיטית? או שכל דואל צ'אנל פועל בנפרד ואז יהיה 4GB שיעבדו במהירות 1333 ועוד 4GB שיעבדו במהירות 1600? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by itaic,

שלום לכולם יש לי מעד AMD 64 3000+ VENICE לוח MSI K8N NEO4 כרטיס מסך MSI 6600GT דיסק קשיח 80GB זיכרון 256*2 DDR400 יש לי איזה 500-1000 ש"ח שרציתי להשקיע אותם במחשב. במה אתם אומרים להשקיע? (אני בעיקר משחק) חשבתי להגדיל את הזכרון ולהוסיף עוד ג'יגה, וגם אולי לקנות רמקולים לוג'יטק X530 (יש לי רמקולים ממש גרועים) יש רעיונות אחרים שישפרו את הביצועים?

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by roma4k,

חג שמח, מה ההבדל בין התזמונים הבאים והאם יש השפעה על ביצועי המחשב עקב השוני בתזמונים? 2.5-3-3-6 2.5-4-4-8 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by demonshlomo,

אני מוכר לחבר את הלוח שלי הזכרונות והמעבד..... רציתי לשאול אם שווה לו לקנות במחיר הזה? לא אם שווה לי למכור אלא אם שווה לו לקנות! לוח אם : GIGABYTE 8SQ800 זכרונות : GEIL VALUE 256 MB 333 X2 מעבד:1.5 INTEL PENTIUM 4 הכל ב750! שווה לו?

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Jack_g,

ברור לי שהמעבדים החזקים נכון לעכשיו זה ה C2D E6XXX הבעיה היא שהם נורא יקרים, השאלה היא מה עם המעבדים : E2180 E4400 שהם יותר זולים ומבחינת מחיר הם משתווים ל מעבדי AMD . למשל ה E4400 טיפה יקר יותר מ ה 4800X2 ה2180 הוא זול מ ה 4800X2 אבל מה בנוגע לביצועים יש איזו השוואה שאפשר להגיד חד וחלק איזה מעבד עדיף? תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by baraksaar,

יש לי פנטיום 4 2.6 ht והטמפרטורה שלו היא 46 מעלות האם זה בסדר? זה לא גבוה מדי?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  14. היום קניתי מארז-‏V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by DarkSight,

יש לי כבר 512 של ADATA שהם זיכרון די עלוב ואני מתלבט אם לקנות עוד 512 כאלה כי אין לי כרגע מספיק כסף להשקיע על משהו טוב אז השאלה שלי האם זה משתלם לי ועוד מספר חודשים לקנות יותר טוב ובכמה אחוז בערך הביצועים שלי יעלו עם DUEL CHANNEL??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  16. הפיוז'ן לא הגיע לארץ ואני מתאר שהמחיר שלו עוד יותר מטורף ו trinergy בעל מחיר של איזה 1500 שקלים שזה משוגע אבל ממש נדלקתי על הoc genie הזה שלוחצים על כפתור והוא עושה אוברקלוק חזק לבד ואפילו בבדיקה של guru3d הם הגיעו ל4GHZ ועוד משהו, איזה מעבד וזכרונות למשל אני אצטרך אם אני רוצה שהOC GENIE יעשה אוברקלוק ל4GHZ? כי ראיתי עוד תמונה עם אותו מעבד שהיה אצל guru3d אבל שם זה הגיע רק ל3.4GHZ

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by xytkhi,

׳�׳�׳¨׳– ׳�׳�׳—׳©׳‘ Luhaixin ATX 326 - ׳‘׳�׳–׳–׳©׳•׳₪׳¡, ׳”׳‘׳�׳�׳– ׳”׳—׳–׳§ ׳‘׳¨׳©׳× www.buzzshops.co.il זה מארז ATX כולל ספק כח. רציתי לוודא שהוא יתאים ללוח אם asus p5q pro תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. מחפש לוח FLEXATX שמתאים ל-AMDXP 3000 או לפחות MICROATX תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by crssa,

שלום הזמנתי מחשב מורכב עם זכרון : (נעזרתי בהמלצתו של Toxin II ) Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-5-4-11 HP http://skypc.co.il/product.asp?pid=996533 הדגם הספציפי לא במלאי כעת והציעו לי במקום את הדגם הבא: http://skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm האם יש הבדל ממשי בין השניים? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. אחרי דור ה-Alder Lake מגיע דור ה-Raptor Lake - ובו אנו נוכל למצוא שידרוג דווקא במספר ליבות העיבוד הקטנות והיעילות, אך לא במספר ליבות העיבוד הגדולות העיקריות שבמערךלכתבה

22. Started by super4life,

שווה לי לעשות oc למעבד הזה בזמן הקרוב?כי אני חושב שהמעבד הזה מספיק לכמה שנים בלי oc

23. Started by YoTaMi,

יש לי לוח אמ gigabyte 945 GCM ואני רוצה לשדרג למעבד ‏Pentium E5200 2.5mhz הז השאלה היא ככה הלוח אם מספיק חזק בישביל המעבד הזה או שצריך להחילף לוח אם.. ואם לא צריך להחליף אפשר את המחיר הכי זול של המעבד באיזור ראשון .. תודה רבה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by Yaniv_sosner,

אני חושב ליקנות עוד 2GB זיכרון של kingston 667Mhz CL5 ויש לי זיכרונות OCZ 2GB 667Mhz CL4 לא תהיה שום בעייה אם אני יחבר אותך בייחד..? אגב יש לי את הלוח אם Epox 5P945I PRO 1066Mhz הוא יתמוך בזיכרונות עד 4GB יעני הוא יאפשר לי לחבר 4GB זיכרונות למחשב..? ??? ________________________ * למנהלים אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל זה ניראה לי הפורום הכי מתאים. מקס' תעבירו לאן שצריך.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by mazinya,

רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמעותי אם אני אקנה זיכרון מהסוג הזה http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 או 2 סטיקים מהסוג הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=575 2 סטיקים מהסוג השני עולים 50 שקלים פחות מהקיט של הסוג הראשון. בנוסף לקיט הראשון יש יחידת קירור עליו שאני לא יודע עד כמה זה שווה את התוספת מחיר לגבי המחשב, לא מתוכנן OC והמטרה היא שימושים כלליים וגיימינג מדי פעם

• 4 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים