מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD. אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache הקטע שיש לו מספר ADA3200AEP5AR או ADA3200AEP5AX למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש. השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה. עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית. הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד ADA3200AEP4AX עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה …
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 זכרונות (המעבד הוא P4C 2.8, והלוח אם הוא Asus p4p800)- שניהים יהיו צריכים להיות 400Mhz וומעלה, רוחב פס של PC3500 לפחות. עכשיו, אני צריך את ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ביצועים שאפשר לקבל. קראתי שהג'ייל מעולים, והם גם הרבה יותר זולים. הדגמים- Geil Golden Dragon/Corsair Twinx שניהם יונצלו ע''י Dual DDR, כל אחד בסטיק של 512MB. מה לבחור? אסור שנובים (או כאלה שלא בטוחים או מבינים בעניין) יענו, כי מדובר פה בהרבה כסף... ושאלה קטנה- איך אני מודד תזמונים? לפי מה יותר טוב? מה פחות? במספרים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך הלוחות אם של אינטל ? לא מבחינת OC מבחינה של רכיבים איכות מוצר סופי . חבר שלי עבד בבאג מחשבים והוא אמר לי שהלוח הזה בעייתי מלא מסכים כחולים והממשק של הביוס שלו קצת בעייתי לא כמו בלוחות הרגילים יש לי אפשרות לקנות ASUS / GIGABYTE G31 לוח אבל שמתי עין על הלוח של אינטל G31 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg31pr/dg31pr-overview.htm מה אתם אומרים עליו ? הוא קצת יותר יקר 270 ש"ח . ואני אזמין איתו זכרונות 2GB 800 *2 של סמסונג סה"כ הנזק 490 ש"ח לא כולל משלוח .
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך שהחומרה (בעיקר הלוח אם) לא תעשה בעיות בהקלטת מוזיקה מהסינטיסייזר. אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מהסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
האם יהיה לי צוואר בקבוק בין core i5 2500 ללא OC ל gtx 560 ti sli האם יהיה צוואר בקבוק והוא ישפיע על הביצועים? אם כן עד כמה וזה יהיה מורגש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לוחות צ'יפסט Radeon Xpress 200 די מעניינים אותי דווקא כי הם פחות נפוצים, לפחות בארץ עד לא מזמן חשבתי שלוחות אלו לא תומכים ב- SATA II כנראה שזה לא מדוייק השם Radeon Xpress 200 כנראה מתאר רק את הגשר הצפוני אבל בלוחות Xpress 200 שונים יכולים להגיע עם גשר דרומי שונה מלוח ללוח וכנראה שהגשר הדרומי הוא זה שמעניק את היכולות של הלוח לעבוד ב- SATA II על הלוח הבא של DFI למשל http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3669&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מורכב גשר דרומי של ATI SB450 והוא לא תומך ב- SATA II שתי לוחות מעניינים יותר אחד של ASUS השני של Abit מגיעים עם גשר דרומי של ULI 1575 ואלו תומכים ב- SATA II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/m…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
A8N5X מוזר לא כתוב באתר שהוא תומך ב DUAL CORE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=207&model=596&modelmenu=1
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי לפורום הנכון... יש לי FIFA 07 שלא רץ על במחשב שלי (לעומת MADDEN וNBA שרצים חלק), ואחרי התכתבות עם EA וכל מני נסיונות, הם אמרו שיכול מאוד להיות שהמשחק לא ירוץ עם שני מעבדים ביחד, ואני צריך "לנטרל" אחד מהם - הנה מה שכתבו: you run a dual core CPU, such as a Pentium D or AMD X2, or even a Pentium 4 with HyperThreading, you may notice that the game is quite jerky even at high framerates or even crash. Things seem to run fast and slow randomly - this is because the game has compatibility issues with dual core CPUs. So not only is there no performance boost with dual core CPUs, there are actually issues which require the following steps to be resolved: Setting Pr…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את המעבדים החדשים של אינטל ולשם השוואה אבקש שתענו לי על תשובה אם אפשר...אני יודע שפנטיום D זה זבל וC2D עוקף אותם בסיבוב אבל אני רוצה לדעת משהו... Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB נגד E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB מי מבינהם יותר חזק...לא משנה פליטת חום וכאלה רק הכוח עיבוד...פשוט יש לנו בבית מחשב קיים עם לוח טוב אבל עם המעבד D925 והשאלה שלי אם הE2140 יותר חזק ממנו ואם כן בכמה אחוזים? פשוט הסידרה E2XXX ניראת לי מאוד חלשה
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יוריד את התיזמונים של הזיכרונות זה יעזור לי? כרגע התזמונים שלי הם: 2.5-4-4-8 דיי גבוהים... הדגם של הזיכרונות שלי לי סנדרה וAIDA הוא: Micron Tech. 16VDDT6464AG-265B1 אבל משום מה אני לא מוצא שום דגם כזה באתר שלהם אז אני לא יודע... p.s אני עובד בDUAL עם 2x256 עריכה: איך אני משנה תיזמונים בביוס של ASUS P4P800 ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב ומארז יפה בגודל Mid Tower אבל קטנים מהרגיל (עם גובה של פחות מ-40 ס"מ ועומק של לא יותר מ-40-45ס"מ). יש אפשרות למצוא דבר כזה בכלל ? די נמאס לי מהמחשב של Shuttle אבל אין לי מקום למחשב גדול ואין לי צורך ביותר מ-4-5 חריצי הרחבה (2-3 PCI-E ו-1 PCI). אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3-600 עם 192 מגה זכרון,כרטיס geforce ישן עם wireless usb(שעובד על תקןB במהירות 11מגה) המשמש להרצת divx וmp3 המחשב מחובר לטלויזיה בלבד. הסרטים נמצאים במחשב אחר שממופא ככונן במחשב זה. הבעיה שלפעמים בזמן צפייה סרט נתקע לשנייה-שתיים ואז ממשיך כרגיל. רציתי לדעת מהו המחשב המינמלי שאני יכול לשדרג כדי שהסרטים ירוצו חלק? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מעוניין בלוח אם ASUS M2N-E ULTRA 570 מעבד 4200 M2 DUAL CORE זכרון PQI CL4 DDRII 800MHZ האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? יעבדו טוב ויאפשרו OC בעתיד?
-
- 12 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ראיתי את הזכרון הזה בפנדה ונראה לי לא הגיוני , כבר בכמה שבועות האחרונים קראתי כי הזכרונות עם שבבי ה-BH5 כבר לא מיוצרים. פתאום אני רואה אותם הפנדה והתקשרתי אליהם והם אמרו לי שהוא לא נמצא בחנות אבל כל מה שנמצא באתר אפשר להזמין והוא יגיע לחנות עד 14 יום מיום ההזמנה. בנוסף , האם מישהו יודע אם מה שיש בפנדה אלו זכרונות עם BH5 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרון: PMI 256MB DDR333X2 Value Memory CL=2.5 זה נחשב זכרון ג'נרי? דרך אגב הלוח של המחשב הוא DualChannel, יש לי מעבד 2.4 533MHZ, ובPCMARK 2002 קיבלתי בזכרון תוצאה של 6127, זה בסדר, איך זה נחשב? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
יש לי לוח של gigabyte מסוג GA-7N400-L ואני מעוניין לדעת מה המגבלה של כמות המקום שאני יכול להתקין עליו כלומר כמה giga או כמה הארד דיסקים... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, מבין החברות: transcend, samsung ו-Western Digital, מי נחשבת היצרנית הכי טובה של זכרונות? אני מעוניין בזכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי לקנות? כדאי לקנות יחידה אחת או שתי יחידות של 1GB? תודה.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3000 שאלתי היא באיזה סוקט כדאי לי.. אם אני יקח בסוקט 754 אז אני יקח את הלוח GIGABYTE K8NS ואני יקח שתי זכרונות A-DATA 512MB. אם אני יקח בסוקט 939 אז אני יקח את הלוח ABIT AV8 ואני יקח זכרון אחד A-DATA 512MB. אני רוצה מחשב למשחקים..מה הייתם ממליצים לי יותר? החבילה עם הסוקט 754 עולה ב250 ש"ח יותר מה939
-
- 10 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ברור שנכון לרגע זה , ישנה עדיפות ברורה במשחקים למעבדים כמו e6850 מצד שני שמעתי שיש תוכנות (בעיקר תוכנות קידוד ודחיסה ) שמפיקות תועלת מריבוי ליבות . כך שאני בתור gamer וגם בתור אחד שמתעסק עם קידוד לפעמים די מתלבט במה לבחור. הערה : בתחום הקידוד אני עושה 1. המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2.דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי 3.דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid ) כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארת…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עריכה: איזה זיכרון כדאי לקנות (ו ג'יגה) מהחנויות:למיר ולוג'יק? כל חברה רק שיהיה מהיר!
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב לשילוש לוח+מעבד+זכרונות כיום יש לי מעבד פנטיום D805 הלוח החדש יהיה GIGABYTE GA-P35C-DS3R , והכוונה לקנות במרץ את E8400 לפי נתוני הלוח באתר היצרן, הוא תומך במעבדי פנטיום D האם אני יכול להיות שקט שהוא יתמוך ב D805 ? בתודה מראש צביקה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-