עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Mr.Pepo,

עכשיו הפעלתי את המחשב וחלו שלושה ציפצופים קצרים ורצופים ואחר כך הופיע חלון שהזהיר אותי לא לכבות את המחשב ולא לעשות רסטרט והוא אמר משהו בקשר לדיול ביוס ועדכן את הביוס שלי. ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 7VAX. הרגע נהרס לי ביוס אחד או מה?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by ilanb0,

איזה לוח אם אמור להתאים למחשב הבא (במקום הלוח הקיים שכנראה התפגר) AMD Athlon XP 1.6, 4876 MHz Motherboard Name - gigabyte GA-7DX+ System Memory - 512 MB PC2100 DDR SDRAM כמו כן, מה דעתכם על רכישת לוח אם יד שנייה? המחשב בן 3.5 שנים. תוך שנה או קצת יותר כבר צריך לשדרג או לקנות חדש, אז האם כדאי לוח אם חדש? האם לוח אם משומש זה משהו שווה סיכון?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Intel D955XBKLKR- BLACK CREEK+ LAN Intel Pro 1000+Raid םא חול :ינכט טרפמ Intel :ןרצי BLKD955XBKLKR :םגד BLKD955XBKLKR :ט"קמ 10009 :קפס 'סמ OEM :הזירא גוס םינש 3 :תוירחא Intel Pentium D & Pentium 4 with 800MHz in an LGA 775 )also for Extreme Edition( :דבעמ גוס FSB Speed: 1066/800Mhz Chipset: Intel® 955X Chipset N/A :יפרג ךסמ סיטרכ Graphics Connector: PCI Express x 16 Dual-Channel DDR2 667/533 :ימינפ ןורכיז PCI: 1 PCI- E x1 ; 1 PCI-E x16/x4 ; 3 PCI Audio: Intel® High Definition Audio supporting 8-channel surround sound USB: 4 back/4 front - USB 2.0+ Firewire 2 HDD: 4 x S.ATA 3.0Gb/s + ATA100 Raid 0/1/10/5 LAN: Intel Pro/1000 Supports Hyper - ןכ :Threading …

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by swisaman,

היי, טוב אני רוצה לעבור ממערכת גדולה למערכת בגודל ITX. מבחינת לוח אין לי בעיה עם B75\H77,העיקר שיהיה מספיק מקום לכרטיס מסך MID-HIGH END(כרגע HD5850,אבל בעתיד אולי אחד אחר). מעבד כרגע אני דיי סגור על I5 3470 בגלל שהוא לא יקר במיוחד,ירדתי מOC גם בגלל שIB לא כאלה טובים בOC וגם הם חמים יחסית לSB ולוח+מעבד+זיכרון יעלה לי 2000+ ש"ח. אין לי בעיה מבחינת תקציב,אבל רצוי שהלוח לא יעלה הון תועפות.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by Gliding,

היי, אולי כדאי יהיה לציין מראש שאני חדש פה, כי בהתאם אני גם אשאל שאלות מפגרות להפליא...התנצלותי הכנה מראש. אני שוקל לקנות מחשב חדש. אך כרגע, מהרבה בחינות, הייתי מעדיף לקנות רק את הבסיס (זכרון, מעבד, לוח אם, ומארז), ואת השאר אני אעביר מהמחשב שיש לי כרגע, ואשפר בהמשך. הייתי מאוד רוצה מחשב מבוסס על64 bit של AMD, אך אני יודע כי הנושא בעייתי מהסיבות הבאות: 1. לוחות מבוססי 754 יישארו פחות או יותר באותו מצב, כי אין הרבה לאן להתקדם איתם, ולכם מדובר בסוג של בזבוז, היות והתכנון הוא שהמחשב יחזיק לפחות 5 שנים הלאה. 2. לוחות מבוססי 939 הם יקרים והמבחר הוא אפסי (אם בכלל. אני די בטוח שראיתי איזה לוח ב-KSP, אבל לא יותר מזה). הבעייתיות ששמעתי לגביהם היא בעיקר מכיוון שהם חדשים: המחיר גבוה…

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by idanm19,

שלום לכולם, יש ברשותי שני זוגות של 512 DDR, איך אוכל לדעת מי מביניהם טוב יותר, גם עם אוברקלוק וגם בלי? עידן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. מה ההבדל בין השניים ומי מהם יותר כדאי? לא מתוכנן OC -לפחות לא בעתיד הקרוב....וההבדל בין שניהם הוא כ300 ש"ח +/- אז מהי ההשקעה היותר משתלמת?!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  8. תודה רבה,וערב טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by keypod,

מחר אני הולך לבנות 2 מחשבים: 1. מחשב ביתי סטנדרטי 2. מחשב HTPC שני המחשבים יריצו Windows VISTA וכבר בחרתי ב - core 2 due E4300 אבל אין לי מושג לגבי איזה צ'יפסט של אינטל לבחור. למחשב הביתי אני צריך צ'יפסט עם כרטיס גראפי משולב ולמחשב ה - HTPC לא. בחנות אמרו לי שה - 965 של אינטל לא יציב והמליצו על 945 אבל האם אני יכול לקבל ביצועים טובים יותר מה - 965? בקיצור, יש לי תקציב של עד 500 ש"ח למחשב הביתי ועד 700 ש"ח ל - HTPC אבל מישהו יכול לעזור עם איזה צ'יפסט לבחור? בכל מקרה נראה לי שאלו יהיה לוחות של Gigabyte תודה!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by smoke_man,

מישהו יכול להגיד לי למה כולם מעדיפים לוח אם מחברות ג'יגבייט אסוס ו-DFI לעומת אינטל מה יש בלוחות הנ''ל שאין באינטל,הרי אינטל זה לא חברה אלמונית לי יש כרגע לוח אם מסוג INTEL DRAGON TAIL תודה מראש

11. Started by kobi_af,

הם גם תומכים ב ddr 1 ? יש משהו בשם שלוח שאני יכול לדעת מבלי להכנס לפרטים שלו שהוא תומך ddr 2 ? עכשיו שאלה קצת שונה מה זאת אומרת Pc 3500 למעבד amd ?זה רק לאוברקלוקינג?אותו דבר למעבדי אינטל עם אני קוטנה Pc 3500 ddr 1 אבל הלוחות תומכים עד pc 3200 ב ddr 1

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by stas12,

אני באמצע התלבטות קשה לגבי בחירת לוח למעבד בארטון 2500+.... אני מתלבט בין שני הלוחות: 1. אביט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1114 2. אפוקס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1613 כעיקרון הפיירוויר לא ממש דרוש, אבל אם יהיה אז סבבה.... כעיקרון מה אתם ממליצים? ועוד שאלה איזה כרטיס קול יש על האביט? תודה.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by mainframe,

היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. חברים שלום הבאתי מעבד AMD Phenom 9950 Black edition אך ששכחתי לבדוק משהו חשוב וזה התאמתו ללוח אם, ל]ני שתקפצו עם כל מיני משפטים הלוח כן תומך במעבדי AMD Phenom וכרגע מורכב עליו הphenom 9600 אך בדקתי באתר של GIGABYTE והלו אם שברשותי שהוא מדגם GA-MA790FX-DQ5 תומך רק עד מעבד Phenom 9750 אחרי עדכון ביוס לF6, שאלתי בעניין האם חשוב להחליף את הלוח אם דחוף בשביל המעבד או שניתן לעבוד עם המעבד החדש על הלוח אם הנ"ל אחרי עדכון קושחה? אם ניתן לעבוד אז מה יהיו ההשפעות על ביצועים ועל החלקים? הודה לכם על תשובותיכם.

15. Started by hagay,

מתלבט בין AMD ATHLON 64 3200 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb ו GEforce 6800GT ב 4500ש"ח או שלקחת AMD 64 3500 ו MSI K8N NEO2 platinum ב 3200 ולהישאר עם הRADEON 9800PRO שיש לי ... או בכלל ללכת על pentium4 3.6 באיזה מערכת אני ישיג יותר ביצועים ב DOOM3 וכדומה? תודה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by veloks,

יש לי כרגע 2 זכרונות DDR של 2.5-3-3-6, אחד מהם של hynix והשני של samsung. הזכרונות כמובן אינם עובדים ב DUAL CHANEL. אני שוקל לקנות OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Optimized Dual Channel Kit. הבעיה היא שהם די יקרים ואני היתי רוצה למכור את הישנים. האם מישהו יודע או מכיר מישהו שצריך? או לפחות מקום שקונה חומרה ישנה ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by ofir123,

פעם אחת בחיי עידכנתי ביוס במחשב של אחי ועכשיו אני זוכר חלקית לעדכן אז אם דילגתי על משו תגידו לי. יש לי לוח של גיגה בייט 7vtxe עם דואל ביוס, ניסיתי היום לעדכן את הביוס אבל לא ממש הלך לי נכנסתי לביוס (DEL) ולחצתי F8 כדי להיכנס לדואל ביוס/Q-FALSH שמה לחצתי על lOAD MAIN BIOS FROM FLOPPY ולחצתי אינטר, אבל הוא לא הגיב לי בכלל! איך אני מעדכן את הביוס? יש לציין שהביוס על דיסקט.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום יש לי 2 כרטיס זיכרון שמחוברים למחשב שכול אחד 256! והוספתי עוד 2 התוספת הזאת יכולה ליגרום לכרטיס מסך להתחמם יש לזה קשר?! תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by Hitchhiker,

שלום, מפרט המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 2000+ Radeon 9800 Pro AGPx8 512 DDR 333 Epox 8k9a2 MOBO הבעיה שלי היא כזו: אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב, ולא להוציא על זה יותר מדי כסף. שקלתי לקנות את המעבד Athlon XP 3000+, אבל החלטתי שזה לא משתלם כיוון שמחירו זהה למחיר המעבד החדיש יותר Athlon 64 3000 וחבל להוציא הרבה כסף על חומרה שלא תחזיק מעמד עוד זמן רב. מצד שני, על מנת להחליף למעבד 64 ביט עליי להחליף גם את לוח האם. שקלתי לעשות זאת, אך גיליתי שלוחות האם החדשים מגיעים עם יציאת PCIE ולא AGP. נכון שאני עדיין יכול לקנות לוח עם יציאת AGP, אבל זה אומר שבעתיד לא אוכל לשדרג לכרטיסי מסך חדישים שככל הנראה יגיעו רק ביציאות PCIE. נכון לעכשיו אני מרוצה מה-9800 פרו שלי, ואין לי שום …

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by rtuci,

DDR 2 667 512MB TwinMOS ) X2 או DDR 2 667 1GB TwinMOS

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Athlon 64 3000+ (S-754) (box) Athlon 64 3200+ (S-754) Athlon 64 3400+ (S-754) ???

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by zach,

איפה או איך אני יכול לבדוק טמפרטורה של מעבד או של כל החלקים במחשב אם צריך תוכנה או לא בבקשה לעזור

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. ואם יש לי 2 זכרונות של 512 שהCL שלהם הוא 2 ואני רוצה להשים עוד 2 של 512 אבל נCL שלהם הוא 2.5 על מה המחשב שלי יעבוד על איזה תיזמון

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. Started by Dano,

אוקיי אז. 1. איזה זיכרון יותר שווה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6200 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999 או 512MB A-DATA /VT מK*P הכסף בערך אותו דבר אז מה הכי טוב? (לא משנה אחריות) ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אם זה משנה.. 2. איזה מוצרים (כ. מסך, לוחות אם) מתוכננים לצאת לשוק הבינוני בחצי שנה הקרובה? :s05: כי אני מתכוון לקנות אתה מחשב רק בעוד חצי שנה (לאחר החופש הגדול) תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. האם יש איזה אתר שמפרט מה ההבדלים ביניהם.. אני מתכוון כמובן ל- venice, newcastle, winchester וכד'...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים