עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט איזה מעבד לבחור בשבילו , אנא המליצו לי על מעבד הכי טוב בשביל המחשב החדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים.

• 13 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by keypod,

מחר אני הולך לבנות 2 מחשבים: 1. מחשב ביתי סטנדרטי 2. מחשב HTPC שני המחשבים יריצו Windows VISTA וכבר בחרתי ב - core 2 due E4300 אבל אין לי מושג לגבי איזה צ'יפסט של אינטל לבחור. למחשב הביתי אני צריך צ'יפסט עם כרטיס גראפי משולב ולמחשב ה - HTPC לא. בחנות אמרו לי שה - 965 של אינטל לא יציב והמליצו על 945 אבל האם אני יכול לקבל ביצועים טובים יותר מה - 965? בקיצור, יש לי תקציב של עד 500 ש"ח למחשב הביתי ועד 700 ש"ח ל - HTPC אבל מישהו יכול לעזור עם איזה צ'יפסט לבחור? בכל מקרה נראה לי שאלו יהיה לוחות של Gigabyte תודה!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by BandiT,

שלום, אני משתבש בWIN XP הייתי רוצה לעבור לVISTA אבל לדעתי המפרט שלי ישן מידי, מה צריך לשדרג כדי שהמעבר יהיה חלק ולא ארגיש שהמחשב יותר איטי? המפרט שלי הוא... AMD Athlon64 3000+ Winchester Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X TwinMos 512x2 DualDDR 400 XFX Geforce 6600 PCIe 128MB W.D 160GB (8MB) SATA LCD 19" BENQ FP93GX LG DVD Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  4. טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by d1a1n0,

כותרת, איך הלוח-אם? הוא יתאים ללמעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by ZoBy,

נראה לי שיש לי 256 SDRAM ולווינדוס XP זה לא כל כך מספיק... אני רוצה לקנות עוד סטיק זיכרון אבל הייתי רוצה לקנות עוד 256 במקום אחד של 512 (צריך לחסוך בכסף). יש לכם המלצות למה כדאי לי (אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל כבר קרה לי שקניתי זכרונות שלא פעלו ביחד ואני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, גם אם הבעייה היא שהם לא היו מאותו סוג אז אני רק רוצה להיות בטוח)? מאוד יעזור לי גם אם תביאו לינקים לקנייה מאתרים.

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

שלום, האם מחשב מבוסס על: Celeron® D processor 325 2.53Ghz לוח ?IS7-V2 intel 848 מספיק בשביל להריץ סרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם קצת משחקים ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

כי ראיתי באיזה חנות... Sempron 3000+ 939 L2=256KB 1.8GHZ יש מצב?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  9. היי מחפש עזרה לגבי שילוב לוח אם + מעבד שיתנו אפשרות OC טובה בעתיד וגם.. יהיו כלכליים. המחשב יהיה למשחקים וצפייה בסרטים. הכרטיס מסך העתידי יהיה 1 מ ה2 הללו : HD4670 או Palit nVIDIA GeForce 9600GSO. גודל המסך יהיה או 19 או 22 אינטש. צריך שיהיה שילוב מנצח בין המעבדים ולוחות האם. חשבתי על זה : 1. E8400 + ASUS P5Q יוצא כ : 538 + 782 למעבד. =1320 אגב, אם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ASUS P5Q לבין ה ASUS P5Q PRO חוץ מההבדל הכספי של יותר מ 100 ש"ח. שילוב שני 2. E7200 +LanParty DK P45-T2RS יוצא כ: 716 ללוח + 530 למעבד. =1242 איזה שילוב עדיף יותר? ואולי יש לכם הצעות טובות יותר בטווח המחירים שלמעלה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by bz_amir,

טוב אז נתחיל במעבדים שמעתי עוד חודשיים-שלוש ככה יוצא המעבד החדש של אינטל הקונרו וגם הבנתי שamd גם מוציאים מעבד חדש עוד חודשים ככה אז קיצור יהיה עדיף לחכות שהם יציאו ולקנות מעבד בערך ב2000 שקל או לקנות עכשיו עוד איזה 3 שבועות אחד מהם בתקציב של 2000 הamd 3800 כפול ליבה או אינטל כפול ליבה?? ובזכרונות שמעתי שבוינדוס החדש ויסטה יהיו צריכים 2 ג'יגה זיכרון ראם אז איך כדי 4 סטיקיים של 512 או 2 1024? ואם אפשר לשים באינטל ובאיאמדי 4 סטייקים ? כי אמרו לי שרק באינטל אפשר לשים 4 סטיקיים ובamd אפשר רק 2 סטיקיים תודה למי שעוזר לי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by hagay,

מתלבט בין AMD ATHLON 64 3200 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb ו GEforce 6800GT ב 4500ש"ח או שלקחת AMD 64 3500 ו MSI K8N NEO2 platinum ב 3200 ולהישאר עם הRADEON 9800PRO שיש לי ... או בכלל ללכת על pentium4 3.6 באיזה מערכת אני ישיג יותר ביצועים ב DOOM3 וכדומה? תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  12. אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by squeezo,

ברשותי הלוח המצוין בכותרת. רציתי לדעת, נכון להיום, מהו המעבד ברמה הכי עליונה שמתאים לי ללוח ועדיין נמכר? תודה מראש. יועד.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by shlomik101,

שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by hezii,

:-* שלום יש לי לוח אם של ASUS CUVX4 ומעבד פנטיום 3 1000 אני רוצה לשאול שאלה האם ניתן להרכיב על לוח האם הזה מעבד פנטיום 4 והאם ניתן להחליף זיכרון לDDR

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. אני צריך לקנות רק מעבד ולוח-אם עם כרטיס גרפי מובנה (לא למשחקים!) אני קונה מ-KSP ויש לי בדיוק 1000 ש"ח. (שקל לא יותר) אני לא בטוח במה כדאי לי יותר להשקיע? במעבד או בלוח? חשבתי על מעבד ‏Phenom Tripple-Core 8450 ולוח ‏M3A78-EM (הרכבתי את זה רק בגלל שהמחיר יוצא כמעט 1000 ש"ח ולא מתוך הבנה, לכן אני שואל אתכם על מה ללכת) שכחתי לציין שאני צריך את המחשב ללימוד רשתות, משמע התקנת כמה מערכות הפעלה (וירטואליזציה) והבנתי שחשוב מרובי ליבות. תודה לכם

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מהו הגדול המקסימלי שהלוח שלי asus p4c800-e deluxe תומך בו? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Hitchhiker,

שלום, מפרט המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 2000+ Radeon 9800 Pro AGPx8 512 DDR 333 Epox 8k9a2 MOBO הבעיה שלי היא כזו: אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב, ולא להוציא על זה יותר מדי כסף. שקלתי לקנות את המעבד Athlon XP 3000+, אבל החלטתי שזה לא משתלם כיוון שמחירו זהה למחיר המעבד החדיש יותר Athlon 64 3000 וחבל להוציא הרבה כסף על חומרה שלא תחזיק מעמד עוד זמן רב. מצד שני, על מנת להחליף למעבד 64 ביט עליי להחליף גם את לוח האם. שקלתי לעשות זאת, אך גיליתי שלוחות האם החדשים מגיעים עם יציאת PCIE ולא AGP. נכון שאני עדיין יכול לקנות לוח עם יציאת AGP, אבל זה אומר שבעתיד לא אוכל לשדרג לכרטיסי מסך חדישים שככל הנראה יגיעו רק ביציאות PCIE. נכון לעכשיו אני מרוצה מה-9800 פרו שלי, ואין לי שום …

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Athlon 64 3000+ (S-754) (box) Athlon 64 3200+ (S-754) Athlon 64 3400+ (S-754) ???

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. הפיוז'ן לא הגיע לארץ ואני מתאר שהמחיר שלו עוד יותר מטורף ו trinergy בעל מחיר של איזה 1500 שקלים שזה משוגע אבל ממש נדלקתי על הoc genie הזה שלוחצים על כפתור והוא עושה אוברקלוק חזק לבד ואפילו בבדיקה של guru3d הם הגיעו ל4GHZ ועוד משהו, איזה מעבד וזכרונות למשל אני אצטרך אם אני רוצה שהOC GENIE יעשה אוברקלוק ל4GHZ? כי ראיתי עוד תמונה עם אותו מעבד שהיה אצל guru3d אבל שם זה הגיע רק ל3.4GHZ

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. שלום! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי(מפרט בצד) למעבד יותר חזק, כי גם בשימושים שותפים הוא חלש יחסית. אני יכול להשיג(בתשלום) 3800*2 בתושבת 939. האם שווה לשדרג? והאם זה יביא לי שיפור מורגש בביצועים? וכמה אפשר לבקש על מעבד כזה? בכמה אפשר להשיג? תודה, אריאל

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by crssa,

שלום הזמנתי מחשב מורכב עם זכרון : (נעזרתי בהמלצתו של Toxin II ) Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-5-4-11 HP http://skypc.co.il/product.asp?pid=996533 הדגם הספציפי לא במלאי כעת והציעו לי במקום את הדגם הבא: http://skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm האם יש הבדל ממשי בין השניים? תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. Started by Skippy,

שלום הזמנתי את הקיט הבא: g.skill 800mhz 2x512mb PK לחנות יש לספק לי כרגע את אותו זכרון רק בסטיק אחד של ג'יגה g.skill 800mhz 1gb PK סטיק אני רוצה לעשות אוברקלוק השאלה היא מה יותר ישפיע על האוברקלוק הקיט או הסטיק הבודד? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  25. כי קניתי שני סטיקים כאלה במהירות 370MHZ 512MB ופתאום ראיתי באיזה אתר שכתוב שזה לא יעבוד עם NF2..... ותכננתי לקנות את הCHAINTECH 7NJS ZENITH..... תודה מראש,ניר.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים