מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, זה בעיה קצת מסובכת בשבילי לכתוב, אבל אני אנסה. קודם כל זה הכל התחיל כששידרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע הוא: Abit NF7-SL 2.0 Barton 2600 2x256 corsair צורב TEAC ודיוידי של טושיבה ועוד 2 דיסקים שלא נראה לי ממש קשורים לבעיה. עכשיו אם אני מפעיל את המחשב ממצב כבוי הוא מזהה לי את הצורב והדיוידי והכל בסדר, רק שבווינדוס הצורב לא צורב למרות שהוא מזהה אותו. ואם אני עושה היתחול למחשב אז הביוס כבר לא מזהה את הדיוידי ובווינדוס הצורב כן צורב. ניסיתי ג'ימפורים שונים וכבלים שונים אבל הם פשוט לא רוצים להסתדר ביחד. עוד פרט קטן שיכול להיות חשוב הוא שמשום מה, במנהל התקנים בווינדוס, כל התקני ה-IDE מופיעים עם הסיומת SCSI device ומופיע לי גם התקן נוסף שהוא בקר SCSI למרות שאין לי שום בקר …
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כדאי לי לקנות A-DATA DDR 500 ב800 שקל או לחסוך ולקנות GEIL DDR 400 2.5-3-3-6 ב720 שקל אני לא הולך לעשות OC, אז האם יהיה הבדל גדול בביצועים? או שהDDR 500 הזה לא יתן לי כלום? ואיזה מהירויות יש לA-DATA הזה? ד"א המעבד הוא P4 שתומך ב100HZ (לפחות כך הבנתי) לזכרונות.
-
- 12 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח 8KNXP של ג'יגהביט, ועליו מעבד פנטיום 4 פרסקוט 2.8. הטמפרטורה של המעבד בזמן מנוחה היא בסביבות ה 60 מעלות. האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הלוח הזה שולט!!! קראתי את הסקירה כרגע שהתפרסמה כאן לא מזמן והלוח הזה הוא מדהים , מבוסס על הצ'יפסט של NFORCE 3 150 GB הבאסה שלא מצאתי אותו בשום חנות עדיין אולי מישהו יאיר את עיניי הנה הסקירה- http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=921&cid=6&pg=5 נ.ב הוא זכה מקום 1 בביקורת.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היא מראה לי CPU1 וCPU2 כאשר כל אחד מהם מראה טמפרטורה אחרת. האם יש לי שני חיישנים בסביבת המעבד?? ואם לא, אז על איזה מהטמפרטורות להסתכל ?
-
- 11 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי לוח אם מסוג ASUSP4P800 DELUXE שמתי לב שבנוסף לכניסות ה-IDE הרגילות, ישנן עוד שתי כניסות דומות בצורת החיבור שלהן ל-IDE הנקראות RAID. שאלתי היא, האם ניתן לחבר הארד דיסק רגיל לחיבור ה-RAID או שזה מצריך חומרה מיוחדת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
Asus A7V333-R GOLD VIA KT333 Motherboard (5.1 Sound, RAID ATA133, IEE1394, LAN, USB 2.0) או Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, RAID ATA133, IEEE1394, USB 2) או ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) האסוס יותר יקר בהרבה השאלה היא האם הוא שווה את המחיר.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כמו כן ארצה לדעת יותר על ההבדלים בשיטת חישוב המהירות ושמות המעבדים של אינטל וAMD? תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המחירים זהים...הפיצ'רים כמעט זהים חוץ מזה שלג'יגהבייט יש גם כרטיס רשת מובנה.. תיכננתי לקנות את הIC7 בסוף החודש..אבל שמתי לב שבמפרטים המומלצים ה-Gigabyte GA-8IK1100 מוצע לרוב בתור הכרטיס רשת במחשבים שתקציבם דיי גבוה...מכיוון שאני לא מבין בזה הרבה.. אני שואל אותכם..מה בעצם ההבדל?? אם זה עוזר..הרכיבים לעתיד הם: Intel p4 2.6 ghz Radeon 9800 np twinmos pc3200 512 mb X 2 WD 120gb 8mb buffer Serial ATA תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לקנות:sempron 2800 אם 256 L2 או sempron 3000 אם 128 L2?? אני יודע שצריך גם לוח אם תואם אבל אני מדבר כרגע רק על המעבד... חשוב לציין ש-sempron 2800 הוא סוקט 754 ו-sempron 3000 הוא 939
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב חבר'ה תראו יש לי עכשיו מחשב pentium 4 3.0ghz ו 1 ג'יגה זכרון DDR2 533MHZ, ולפני כמה ימים רק קנו לי את הזכרון, והייתה לי בעיה כזאת תראו, יש לי לוח אם שיש בו 4 סלוטים לזכרון, 2 למהירות 533MHZ ועוד 2 למהירות 400MHZ, ולא ידעתי מה לעשות כי רציתי להוסיף עוד ג'יגה וחשבתי שאני יוכל לעשות שיהיה לי ג'יגה וחצי, אבל אחר כך זה לא התאפשר לי בגלל הלוח-אם, והחלפתי את ה 2 זכרונות שהיו לי 256מגה בייט 533MHZ ב2 של 512 533MHZ בסדר אז זה עלה לי 500 שקל, אבל הבעיה היא שאני ארצה בעתיד לשדרג את הזכרון ל 2 ג'יגה, ואיך אני אעשה את זה? האפשרות היחידה שנשארה היא להחליף את ה 2 של 512 ב 2 של ג'יגה. ואני לא ממש רוצה לעשות את זה, וכמו שידוע לי במחשב אחד לא יעבוד 2 זכרון במהירויות שונות, או שאני טועה…
-
- 10 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשקניתי את הD805, לא קיבלתי איתו מדבקה. אתם יודעים Intel Inside כזו. פעם היו נותנים, לא? זה לא אמור לבוא עם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי Sempron 939 3000...עכשיו נמאס לי מהמעבד הזה...ב3DMARK הוא מוציא לי 5.5 בסטוק עם הכרטיס מסך שלי....שהוא אמור להוציא באיזור ה6.4... עכשיו המחירים של ה939 ירדו בצורה מפחידה...השאלה היא האם שווה לי להשקיע עכשיו ב3500 או ב3800X2 (עדיין מתלבט מבחינה כספית)...?? אגב אני רוצה להחליף גם את הזיכרון שלי באותה הזדמנות... אני רוצה זיכרון 2G שיהיה סבבה...וOC אין על מה לדבר...לדעתי הוא ירוץ באיזור הסטוק...חשבתי על G.Skill האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5075 מה דעתכם? ויש עוד אפשרות אבל קצת קשה להשגה....והיא לנסות להשיג את הAM2BOARD ללוח שלי...מי היבואן של ASROCK בארץ? ולקנות 3500...וזיכרון 2G של מושיקין....או של חברה טובה?... תודה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הלוח יכול להשפיע על באנצ'? בהנחה שהמעבד והזכרונות וכל השאר אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות של טוויסטר מIQPC ועכשיו מסתבר שאלו בכלל זיכרונות של טווינמוס אבל מהסדרה הרגילה. עכשיו כדאי לי לקחת את הזכרונות מהסדרה הרגילה? או לקחת כבר משהו אחר? זכרונות גם ddr667 יספיקו לצרכים שלי. פשוט הטווינמוס טוויסטר היה קורץ לעין ולכיס. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב המבוסס intel שישרת אותי בשנים הקרובות, המליצו לי על הלוח INTEL DG965SSCK SATA USB DDRII עם המעבד INTEL E6300 (אבל ככל הנראה אני אקח את E6420). הלוח טוב? איכותי? הוא יחזיק מספר שנים? (או שעדיף לקחת לוח של ASUS?). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אינטל שוב מורידה מחירים והפעם גם למרובעי ליבות. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0 דן
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה עם לוח ISLETON של אינטל (כנראה D946GZIS לפי מה שהצלחתי להבין) נכנסתי לאתר של אינטל וכתוב שם במפרט ככה: Four Serial ATA interfaces חיפשתי לוח שתומך בSATA2 ולא נתקלתי בכזה באמת אין להם (או שלא חיפשתי מספיק) כאלה? או שפשוט ככה הם קוראים לזה (לSATA2)? האיש מכירות במקום שקיבלתי את ההצעה מתעקש שהלוח כן תומך SATA2 ד"א אני מחפש את הלוח לקונרו 6300
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח טוב? אני פשוט רוצה לחבר את הלוח לרסיבר שלי
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=44&category_id=002& מה דעתכם? כדאי או לא..? אם אפשר להציע לי מעבד E6300 מחנות עם שירות טוב! אני לאצ ריך את המאוורר סטוק של המעבד! שמעתי שלנועה מחשבים יש שירות בין הטובים אם לא הכי טוב! אבל המחיר שלהם קצת מוגזם..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הייתי היום בחנות מחשבים והלוח אם שרציתי (asus p5b-vm) לא נמכר יותר , במקום זה המוכר הציע לי לוח אם של אינטל : intel DG965RYCK אני אשמח לשמוע המלצות / ביקורות על הלוח אם הזה כדי שאדע אם יש טעם לקנות אותו . (רק שתדעו - המחשב הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה , עריכת וצריבת סרטים , עבודות משרדיות ומדי פעם גם משחקים ) אני מוסיף גם לינק מאתר הבית של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/dg965ry/index.htm המפרט שאני רוצה הוא : core 2 duo 6300 kingstone 2x512 mb 667 mhz wd 160gb lg gsa-h10 לוח אם -? בעיקרון התקציב גג שלי ללוח אם הוא עד 850 ש"ח , אז אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע .(בעיקר ללוחות אם משולבים עם כרטיס קול ומסך) תודה רבה , חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
האם יש מעבד כזה שנקרא Intel Core Duo? אם כן, אז למה לא כל כך מכירים אותו ולמה הוא לא משווק יותר והפנטיום 4 כן? אם לא, אז למה מעבד Conroe נקרא Intel Core 2 Duo?
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מפרטי הלוחות - כאן : http://www.intel.com/products/desktop/motherboard/index.htm?iid=mbd_main+dt הלוחות נבדלים במעבד גרפי OB (+ תקע VGA) ללוח הראשון. בהנחה והמחיר זהה, ואפילו אם קונים כרטיס גרפי יש סיבה מדוע לא לרכוש דווקא את הלוח *עם* המעבד הגרפי ?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מועניין להחליף את המעבד, הלוח והזיכרון. אני רוצה לוח עדיפות לPCI-E, ב700-800 ככה. מעבד CORE 2 DOU, ב900-1300 ככה. זיכרון בתדר , תקציב 700-800 667MHz 1GBX2 DUAL DDR2. הכי חשוב שהלוח יתמוך בכל החיות הרעות האלה. ושהלוח יהיה מותג ASUS-DFI וכו'... אם אפשר שהלוח לא יהיה גדול מדי, יש לי מארז דיי צפוף... כמה שאלות לפני: איזה תדר הכי גבוהה יש לזיכרון? והאם יותר מומלץ גבוהה מ667MHz? האם פעולת הDUAL בזכרון באמת תורמת רבות? במילים, כמה יותר טוב הDDR2 מה-1? .swg
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-