מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מעבד A64 למשל אני מתקין משחק אז המעבד עובד ב 100%.. זה נראה לי הגיוני אבל אולי לא ? זה בסדר ? תודה תום.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האים השילוב מתאים למשחקים וסרטים מעבד Core2 dou 7500 2.8 3m זיכרון 2G 1333Mhz Kingston CL-7 לוח אם TP43E COMBO ddr2+ddr3 או P5Q-PLAM G41 v+s+l כרטיס מסך 9800gtx+ 1gbddr3 +dual dvi+hdt תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מקור: http://www.digit-life.com/articles2/cpu/amd-athlon-64-x2-4800.html צריך לשקלל את הסקירה הזאת עם תוצאות מבחן המאמץ של טום חומרה: http://www.tomshardware.com/stresstest/index.html
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי gefore 4mx מובנה על לוח של CHAINTECH דגם 7NIF2 עם מעבד +ATHLON 1700 . יש לי 512 mb ddr במהירות 333 ,כאשר מתוכם מופנים 64 לכרטיס מסך. .אני עובד על XP אני יודע שאני יכול לשנות בביוס את הזכרונות לכרטיס מסך , כך שיהיו 128 . מה עדיף לתת למחשב 384 ולכרטיס מסך 128 או להשאיר על 64. תודה מראש שרון. אגב,מה דעתכם על הלוח והחברה המייצרת.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם חדש : gigabyte ds3p הלוח בא עם כריס קול של realtec acl 889a אחרי התקנה של xp אין זהוי של התקן הקול ניסיתי להוריד את ההתקן מדיסק ההתקנים שבא עם לוח האם הורדתי driver מהאתר של gigabyte אך ללא הועיל אין זהוי של כרטיס הקול אגב הכרטיס עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אבל אני מעונין להפעיל אותו עם ה- xp אשמח לפתרון
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפני מס' ימים החל המחשב שלי לעשות בעיות. האיתחול מאפס עד למצב עבודה לקח כמעט חמש דקות. היו הודעות בדבר GDI errors והחלטתי להחליף את כרטיס הוידאו. באותה הזדמנות, החלפתי גם את לוח האם למשהו מתקדם יותר. לאחר הרכבת המחשב מחדש, המאווררים עובדים לשבריר שניה והכל כבה. חשבתי שזה סימן לקצר. הוצאתי את כל החלקים ובניתי את המחשב במפוזר על השולחן. לחיצה, ושוב, פעולה לשבריר שניה והכל כבה. החלטתי להחזיר את לוח האם הקודם, אולם עכשיו, גם הלוח הזה בנוי בתוך המארז, או, על השולחן, עושים את אותה תוצאה של פעולה למשך שבריר שניה והכל כבה. לא נותר לי להניח אלא שספק הכוח פשוט נגמר משום מה וצריך להחליפו. לפני שאני קונה ספק חדש, רציתי לקרוא מה אחרים חושבים על התופעה. אולי יש עוד דבר שטרם ניסיתי. מער…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נראה לי מוזר. קניתי מחשב פנטיום 4 630 3.0G לוח אם EatonVille שלפי המפרט אמור לתמוך בזכרון DDR2 533. אני מעוניין בדואל-2X512Mb. הדילר אומר שהיות ומהירות הבס 800 , הלוח יכול לתמוך בזכרון רק עד מהירות DDR2 400 . מה זה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הנה המפרט של הלוח אם בקשר לזיכרון Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s אני מעונין לקנות כרטיס של 1024 mb 400 mhz האם הלוח אם שלי תומך במהירות הזו (אני לא יודע על מה להסתכל בנתונים ???) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נגיד קניתי לוח אם בchipset של AMD AM2, הכי זול ופשוט שיש, לפני שנה+ אז אם אני יחליף רק את הלוח לאחד חדש חדש AM2 שיעלה בערך פי 5, זה ישפר משהו? (נגיד והלוח שיש לי כרגע מספיק לי מבחינת הפונקציות ואם אני לא עושה OC) השאלה היא כללית ולא ספציפית אליי או לחומרה שלי. אני פשוט רוצה לדעת אם יש מהירויות בלוח אם, פונקציות שמשפרות את הביצועים וכו'. כמובן גם מבחינת החיבורים של הלוח לזיכרונות, לכרטיס מסך, למעבד ולהרדיסק.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כרגע פנטיום 4 ליבה כפולה 2.66 לוח גיגבית דגם 945 יש לי אפשרות להחליף amd 3500 ולןח אסוס 939 דלוקס sli המעבד 64 ביט האים כדאי לי להחליף
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אני רוצה להןסיף 256MB זכרון כרגע יש לי kingston 256mb ddr333 השאלה מה כדאי לקנות סטיק של kingston של ddr333 או של ddr400 תודה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה ערכת שבבים מבוסס הכרטיס ואיזה כרטיסים עתידים לצאת עם ערכות שבבים טובות ל AMD 64BIT 3000+ ומתי? (וכמובן אם יש מחירים משוערים)
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ראיתי שיש AXP-M,DESKTOP-AXP-M,LV-AXP-M מה הבדל בין כל אחד? תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הדגם : PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 רציתי לדעת אם הוא תומך צ'יפ TCCD .. ואם לא אז איזה כדאי? (256*2) תודה.. עדיף Pqi או corsair ..תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות את הלוח הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88&products_id=6973 וכתוב שם בחלק של התמיכה בזכרון Memory Four 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets Support for DDR2 533 MHz or DDR2 400 MHz DIMMs Support for up to 4 GB of system memory זה אומר שזה לא תומך ב ddr 1? כאילו אם אני יכניס ddr 1 400 mhz זה לא יעבוד כי לפני מה שאני זוכר ddr1 זה 184 פינים לא?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפתור את הבעיה של פער מהירות הבאס (לוח 1066, מעבד 1333 נדמה לי)? :s05:
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מישהו הביא פה ביקורת קטנה עליו.. וכמו שהבנתי.. הוא לא מתפקד טוב ב-OC או משהו כזה.. מישהו יכול לפרט?
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEpZluFuFuENZxKkMju
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שמעו חברים אני ממש צריך עזרה אני נואש מכל הבנצ'מארקים קשה להסיק משם מסקנה! אני צריך שתגידו לי מה עדיף amd dual core או amd לא dual core כך גם לגבי אינטל מה עדיף pentium D או pentium רגיל בקיצור איזה מעבד אתם ממליצים לקחת להצת משחקים כבדים הכל כולל הכל כגון doom 3 hl2 וכו אבל שלא יחרוג ממחיר של 2500 שח בבקשה ממכם תעשו לי קצת סדר בראש... בסך הכל יש לי ככה Amd Athelon X2 3800+ או משהו בסגנון ויש את Amd athelon הרגיל כל מהירות שהיא ויש את אינטל Intel pentium d 2.8 או 3.0 שוב משהו כזה... ויש את Intel pentiunm 3.6 למשל וכו... מה עדיף בלי קשר לכרטיס מסך בוא נגיד שאת כולם אני בודק על כרטיס מסך שווה וזיכרונות שווים למשל כרטיס מסך של n6800gt
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הלוח הזה שולט!!! קראתי את הסקירה כרגע שהתפרסמה כאן לא מזמן והלוח הזה הוא מדהים , מבוסס על הצ'יפסט של NFORCE 3 150 GB הבאסה שלא מצאתי אותו בשום חנות עדיין אולי מישהו יאיר את עיניי הנה הסקירה- http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=921&cid=6&pg=5 נ.ב הוא זכה מקום 1 בביקורת.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הדברים העקריים 6 או 8 ליבות מול 4 4 זכרונות מול 2 SATA אקספרס לא מעניין \ USB לא מעניין שפות עיבוד אותו דבר יש משהו ששכחתי ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הזיכרונות האלה עובדים במתח של 3.2V בתיזמונים של 2-2-2-8... עכשיו אם אני משאיר את התיזמוני סטוק 2-3-3-8...אבל עם מתח של 3.2V לכמה MHZ אני מגיע??..ל250??..יותר??.פחות?? ואם אני מעלה עוד קצת את התיזמונים למשהו כזה...3-3-3-8...איזה מהירות??
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש שיהיה זול ומיועד למעבד DUOL QUAD E8500 מתכוון להשים לו זכרון DDR2 אני פשוט לא מבין בין סוגי ה chipsetS המחשב מיועד גם למשחקים וגם סרטים ועבודה כללית אני מתכוון לאשים כרטיס מסך אחד עד 500-600 שקל וזול יותר אם יש אשמח על כל עזרה שלכם תודה.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-