מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! הייתי מאוד רוצה לדעת איך לבדוק את טמפרטורת החום של המעבד שלי. יש לי +Winchester 3200. האם אפשר לראות את זה דרך הביוס ? או דרך תוכנה מסויימת. אגב יש לי CPUZ ו - SISOFT SANDRA אם כן איזה תוכנה צריך אלף תודות
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי לאחר קריאה קצת באתר ובדיקה במחשב שלי ומחירים בשוק לא כל כך הצלחתי להחליט מה כדאי לי לעשות. הלוח אם שלי הוא : NVIDIA nForce4 הזכרונות כרגע הם: 2 כרטיסים DDR 512MB אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב. לא הצלחתי לקבל החלטה לגבי: 1) האם כדאי לי להוסיף זכרון ל2 GIGA, משמע להוסיף עוד 2 כרטיסים זהים? 2) להעיף את הכרטיסים הללו ולקנות שני כרטיסי DDR 2 של 1 GIGA כל אחד, האם הלוח אם שלי תומך בזה? ובאיזה תדרים הוא תומך? 3) במידה ואני מחליט לשדרג את המחשב בעוד שנה בערך האם השדרוג שאני עושה ייזרק לפח או שהטכנולוגיה DDR2 עוד תהיה רלוונטית? קצת העמסתי בשאלות... מקווה שתעזרו... (: תודה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בניתי על ה-A-DATA אבל לא יהיה אותם במלאי בזמן הקרוב, לכן רציתי לדעת האם יש זכרונות טובים ( 512 ) גם ל-OC וגם לעבודה רגילה בתקציב של עד 700 שקל מהחנות http://www.noacomp.co.il תודה.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בין הלוח הזה GIGABYTE EP43-UD3L לבין GIGABYTE EP45-UD3L למעט התשובה הברורה מאליה שמדובר ב-P43 לעומת P45. הסתכלתי באתר של אינטל ולמעט ה-Storage Technology לא ראיתי הבדל. מישהו יוכל להסביר מתי עדיף כל אחד מהלוחות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה עדיף? GIGABYTE GA-EP45-DS4 או GIGABYTE GA-EP45-DS3R הכוונה מה עדיף DS4 או DS3
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הם יתאימו למפרט בצד? כי שמעתי על בעיות עם 1.8V משהו כזה.. אם יש בבקשה תיידעו אותי! הנה שני הדגמים שהתלבטתי בניהם: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 ו http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מה עדיף? מה איכותי יותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם טוב שיהיה מעבד e6600 אני מחפש המלצות עד 500 ש"ח תודה רבה המפרט המלא נמצא בדיון הזה המפרט שלי
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 1. מי מיבא את הזכרונות הללו לארץ ? 2. באם לא מגיע לארץ כמה משלמים מיסים ביבוא אישי על זכרונות למחשב ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש פה משהו שיודע לעשות עדכון ביוס ללוח אם אינטל לאחר שהעדכון האחרון לא הצליח והלוח לא מתעורר מדובר בלוח D865PERC
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם DD3 יהיה הבדל פיזי נגיד בחיבור עצמו או שזה רק הבדל בבאס. אינטל אמרה שהערכה החדשה תתמוך ב במעבדי ריבוי ליבות אז מה אלה של עכשיו לא תומוכות? או שהכוונה למעבדי מרובעי ליבה? והאם יש עוד חברה של שבבים שהודעיה על שבבים שיתמכו ב 4 ליבות בטווח הקרוב. ואם ההבדל היחידי בין DDR3 לבין DDR2 זה רק בבאס אז עם אוברקלוק פשוט יחסית אפשר להגדיל את הבאס כן?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
היי, אני זקוק להמלצה ללוח אם עם רייד או כל התקן אחר שיתן לי סך הכל 4X2 חיבורי IDE (6 הארד-דיסקים + 2 סידירומים) - לא לאוברקלוק אני מחפש גם זכרונות (512) וגם מה עדיף 1X512 או 2X265? תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי ABIT IC-7 ומושקין בלאק LEVEL 1... הזכרונות מתחילים במתחים של 2.40 ומשהו ואז יורדים עד למתחת 2.00 מגיעים ל1.95,1.92. יכול להיות שזה קשור איכשהו לבעיית תאימות או שזה לא הכיוון?? תודה רבה לכל מי שעוזר! יום טוב! 8)
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום קודם כל רקע כללי על המערכת שלי.. מדובר על AMD 3800+ X2 Dual Core NVIDIA Gigabyte 7800GT 256MB 1GB KINGSTON CL2.5 ספק ZM460WATT נקי.. וואטים אמיתים. בנוסף קירור BT עבור המעבד.. ולוח - K8NF ULTRA 9 עכשיו , הלוח שלי דפוק.. ז"א מאז שקניתי את המחשב פה ושם היו מסכים כחולים הוא היה נתקע וכו' בקיצור רק סבלתי ממנו מחודש 12 עד עכשיו.. לאחרונה הייתי פשוט במסע של חודשיים ו.. על מנת למצוא את התקלה שזה בעצם לוח. החלפתי זכרונות ניסיתי כ.מסך אחר קניתי ספק חדש קירור וכלום לא עזר , הבעייה המשיכה והסיקו שזה פשוט לוח. היום שלחו את הלוח להחלפה. ואני בדילמה , תיכננתי להשקיע עוד 700 ש"ח על המחשב בקניית מארז Thermaltake Shark . ואז שיצטרכו לשלוח את הלוח אני פשוט אוסיף …
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 PRO Memory Kit Professional Series NIS 2,346.78 בבקשה בלי להגיד: זה לא משתלם יקר לך מדי אתה לא צריך רק תענו לי איך הזכרונות האלה והאם הם יעבדו טוב עם AMD 64 3000+.?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
+AMD Athlon XP 2500 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR PC3200 לוח אם : Epox EP8RDAE Nforce2 כרטיס המסך Gfoorce FX 5500 אינני עורק סרטים/ווידאו במחשב, וגם לא משחק, הוא משמש בעיקר לפיתוח תוכנות (Visual Studio .NET) חשבתי להוסיף עוד 512 מגה זכרון. 1. האם הבדל בביצועים יהיה מורגש, או שחבל על הכסף ? 2. אם אני מחליט להוסיף, האם כדאי 2 סטיקים של 256, או 1 של 512 ?, ואיזה סוג של זכרון ? (בדיוק מה שיש לי כעת ?) ושאלה ברשותכם לגבי 64 ביט : אם ארצה לעבור ל 64 ביט, פרט לכך שאצטרך להחליף מעבד, האם אצטרך להחלי גם את שאר החלקים ? (לוח אם, זכרון וכו') ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש ואתמול הלכתי להתקין לו את כול הדברים. לאחר שתקנתי את מערכת ההפעלה התקנתי ישר תוכנת אנטי וירוס ולאחר מכן התקנתי את התוכנות שמגדירות את הלוח אם. (כמובן מהדיסק שבא עם הלוח) לאחר שכביכול הוגדר הלוח אם, בסוף ההתקנה היה רשום לי pleas reboot your computer. רציתי לדעת מה הבעיה ולמה אני צריך להתקין את הכול מחדש כולל את מערכת ההפעלה? אולי הבעיה הייתה בכך שלא הגדרתי ישר את הלוח אם לפני שהתקנתי את האנטי וירוס (דרך אגב זה אנטי וירוס של AVG)? ודבר נוסף הכרטיס קול המובנה שבלוח האם גם לא הוגדר שזאת גם בעיה... דגם לוח האם:Gigabyte GA-P35-DS3L תודה רבה אמשח לקבל תשובה בהקדם. אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2587 אין אותו פה בכלל אז יהיה רק FX62 שזה מספר זוגי אז בגלל זה הוא מספר זוגי שמסמל שהוא כפול ליבה...
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אין גבול לחוצפה של ילדים חצופים ופליליים עד שלא יתבעו את הילדים על שקרים ורמאויות , הונאת הציבור הם לא ילמדו במה אני מזלזל באנשים ? שום הוכחה לא הביאו , כי פשוט אין שום הוכחה לכך ! פשוט אנשים שענו הם מנהלים ומנהלים בשמות שונים וענו שטויות בלי הפסקה !!! בלי להבין כלום וכל אידיוט יכול לקרוא כמה חוסר ידע ,שקרים והמצאות של ילדים מופרעים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403143.0 כלומניק אתה הגבת לשאלות וענ ית כמה פעמים בשמות שונים ולאחר שהתברר שאיןו לך מושג ואתה עונה שטויות ללא סוף עברת לחלק שאתה מצטיין בו לסגור את השרשור ולקלל ולהשפיל את הכותב ולאחר מכן אתה מתפלא למה אין לך חברים וזה בגלל ילדותיות ומוח חולמני ומעוות
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-