עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EagleX2,

CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 PRO Memory Kit Professional Series NIS 2,346.78 בבקשה בלי להגיד: זה לא משתלם יקר לך מדי אתה לא צריך רק תענו לי איך הזכרונות האלה והאם הם יעבדו טוב עם AMD 64 3000+.?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by nitayc1,

יש לי מחשב עם זיכרון 1GB 533Mhz cl5 האם אפשר להוסיף עוד זיכרון של 1GB 533Mhz אבל עם cl4 בלי שיהיו בעיות?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by massinvallus,

איזה לוח אם יותר טוב מבינהם? תתחשבו גם בביצועים O/C וגם ללא O/C. ואיזה לוח אם הוא הכי טוב לP4 2.4B ללא O/C, ואיזה הכי טוב עם O/C?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by eyalgb,

יש לי כרגע פנטיום 4 ליבה כפולה 2.66 לוח גיגבית דגם 945 יש לי אפשרות להחליף amd 3500 ולןח אסוס 939 דלוקס sli המעבד 64 ביט האים כדאי לי להחליף

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  5. אינטל 6320 למשל? http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. שלום אני משדרג את הזכרונות שלי ובדקתי בזאפ וראיתי זכרונות במחיר ממש מגוחך רציתי לדעת אם מישהו קנה פעם באתר הזה ו\או אם מישהו יודע מה התזמונים המלאים של הזכרונות האלה PDP PSD512400 512MB DDR 400MHz Patriot CL2.5 Memory בדקתי באתר החברה אבל הם מפרסמים רק את ה CL 2.5 :bash כתובת האתר: http://www.kerenel.co.il/product.asp?pID=853 בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות המלצות הערה הזכרונות אינם מיועדים לOC תודה מראש.......

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by ravidp18,

שלום לכולם. אני עומד להשקיע הרבה כסף בקניית מחשב חדש, עם מעבד I7 975 intel וכונן SSD של 160 GB וכו'. אני מתלבט בין לקנות את הלוח אם rampage II extrim של ASUS או את הלוח אם של אינטל DX58SO. אני יודע שהציפסט הוא אותו הדבר אבל אני לא מבין מה ההבדלים כל כך חוץ מזה. ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח בינהם בשבילי. אשמח לפירוט של ההבדלים מי שמבין.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by aonisar,

K9AGM2-FIH נראה לי שהוא דגם חדש תספרו לי עליו , הוא טוב? הוא לamd

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by hiyal,

טוב היה לי לוח אם של Gigabyte GA-K8Ns 939 ומעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box מה שקרה שנשרף לי המחשב והטכנאי אמר שזה הלוח והמעבד והוא נתן לי את החלקים הבאים ב900 ש"ח ואמר שהם טובים יותר, וזה 939 ו64 bit. רציתי לדעת אם זה נכון הנה תמונות מסך [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום, אני מרכיב מפרט מחשב בכ- 2700 ש"ח (לא כולל מסך) מבוסס מעבד AMD 3800+ dual core . מה ההבדל בין שני לוחות האם הנ"ל של ASUS : M2NPV-VM או -MX ? האם אחד עדיף על רעיהו ? המחירים 506 ו-501 ש"ח ב- skypc ... תודה, דוד

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  11. היי, רוכש מחשב בפנדה ומתלבט בין - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=15303 לבין - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2778&products_id=23019 הזכרונות יהיו ע"ג לוח אם של - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2716&products_id=18849 האם בלוח הנ"ל יש גם חיבור של ide ? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by rosesr,

ראיתי שיש AXP-M,DESKTOP-AXP-M,LV-AXP-M מה הבדל בין כל אחד? תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Anonymous1,

שלום קוראים, האם זיכרון DDR400 יכול לפעול תחת לוח אם התומך עד 333Mhz? בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. שלום לכולם, כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD. אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache הקטע שיש לו מספר ADA3200AEP5AR או ADA3200AEP5AX למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש. השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה. עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית. הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד ADA3200AEP4AX עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה …

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  15. אני מחליף לוח אם ובלוח הקודם החיבורים של speaker, hdd led וכו' (חיבורי מארז)היה סימון של פלוס ומינוס כך שהיה ניתן לזהות היכן באים החיבורים בלוח הנוכחי ע"י כל חיבור שכזה רשום מספר 1 מה פשר הדבר מי הוא הפלוס ומיהו המינוס דוגמא מצורפת. ???[ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. Started by 14renegade,

אני רוצה זיכרון שיהיה במיוחד טוב למשחקים אבל לא במחיר ממש גבוה...מקיסמום 600....עם יכולת אוברקלוק קטנה לעתיד...למרות שאני לא מתעסק בזה...פשוט שיהיה אני רואה שכולכם תמיד ממליצים על A-DATA רציתי לדעת אם חברות אחרות יותר ידועות לא יכולת להיות יותר טובות מבחינת משחקים...כי אני מעדיף חברה עם יותר מוניטין... תודה לעזורים

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by morangal555,

?Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit? או ?Sempron 3000+ (Socket AM2) ואם אפשר עד כמה ההבדלים בינהם גדולים ושאלה נוספת האם הSempron בתושבת החדשה תומך בDDR2 וDUAL CHANNEL? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. הדברים העקריים 6 או 8 ליבות מול 4 4 זכרונות מול 2 SATA אקספרס לא מעניין \ USB לא מעניין שפות עיבוד אותו דבר יש משהו ששכחתי ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Maxiimus,

הסקר נעשה לצורך קנית לוח.. ואני מתקשה בלהחליט על אמינות של חברה מסוייימת...

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by ggeell,

ראיתי שישנם הרבה לוחות של סוקט AM2 שתומכים בהרבה פיצ'רים וביניהם SPDIF IN\OUT וב- FIREWIRE וב-HDTV . ע"פ רוב בלוחות 6150 . אפשר אולי הסבר על היציאות האלה מובנות בלוחות האלה \ או בראקט מצורף ?? מה בעצם הם משמשים ? אם אפשר אשמח לקישור כאן בנושא . תודה...

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by shlomiu,

מה ההבדל בין סוגי הקירור פסיבי ואקטיבי על לוח האם והאם יש כזה הבדל? DS3 עם קירור פסיבי עושה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by NJorl,

לוחות צ'יפסט Radeon Xpress 200 די מעניינים אותי דווקא כי הם פחות נפוצים, לפחות בארץ עד לא מזמן חשבתי שלוחות אלו לא תומכים ב- SATA II כנראה שזה לא מדוייק השם Radeon Xpress 200 כנראה מתאר רק את הגשר הצפוני אבל בלוחות Xpress 200 שונים יכולים להגיע עם גשר דרומי שונה מלוח ללוח וכנראה שהגשר הדרומי הוא זה שמעניק את היכולות של הלוח לעבוד ב- SATA II על הלוח הבא של DFI למשל http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3669&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מורכב גשר דרומי של ATI SB450 והוא לא תומך ב- SATA II שתי לוחות מעניינים יותר אחד של ASUS השני של Abit מגיעים עם גשר דרומי של ULI 1575 ואלו תומכים ב- SATA II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/m…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. שלום, צריך עזרה לצרוב ביוס בגלל החלפת מעבד ללוח GA-965P-DS3 של GIGABYTE תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים