מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי את לוח האם הנ"ל ואיתו מעבד ATHLON XP 2000, ורציתי לדעת מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים על הלוח.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה לצרוב ביוס בגלל החלפת מעבד ללוח GA-965P-DS3 של GIGABYTE תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הזמנתי את המעבד (AM2 Sempron 3000) והלוח אם (DFI INFINITY NF ULTRAII-M2), עכשיו רק נשאר לי לבחור זיכרון איכותי ל-OC. כרגע אני מתלבט בין 2 זכרונות מאותה חברה (TeamGroup), באותו המחיר, אבל במהירויות ותזמונים שונים: 1. Team Xtreem DDR2 800MHz CL 4-4-4-10 2. Team Xtreem DDR2 1000MHz CL 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ללוח אם שאני לוקח? במידה ולא אוכל להשתמש ב-1000MHz, האם הזיכרון הזה עדיין יהיה עדיף? אני מזכיר שאת שניהם אני משיג באותו מחיר, ההבדל הוא תזמונים ומהירות.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים לוח אם של אסוס P4P800SE הבעיה כאן שהחנות שקניתי מימנה ניסגרה אחד שמוכר גם לוחות אם של אסוס אמר לי "אתה צריך לחפש את המספר של ספק של אסוס ואז יחלפו לך את הלוח" מישהו יכול לעזור לי בכך יש לי 3 שנים אחריות בסך הכל עבר 3 חודשים אני מחליף אותו בגלל שהקול שלי לא טוב. תודה ענקית מראש.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
למחשב נייד FUJICOM ישן, (כ-8 שנים), מחפש זיכרון SD-RAM , יחידה אחת של 256K . מעדיף ישן. אגב - ב-FAQ לא מוזכרת האופציה של זכרונות SD ,האם יכול להיות שמטעים אותי? ואולי זה חריג?. האם בכלל יש הבדל בזכרונות בין הניידים לשולחניים ?.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחפש המלצה לשני סטיקי 1024MB במחיר זול, אני לא מחפש משהו רציני כמו הדגמים של OCZ אלא משהו סביר לOC (כלומר שיסגרו 220 על תזמונים משוחררים מאוד) וזול במחיר של עד 700 ש"ח לסטיק. חשבתי על הSamsung הרגילים במחיר 650 ש"ח לסטיק, מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: http://www.avadirect.com/product_details_parts.asp?PRID=875 עד עכשיו לא התייחסתי לזה אבל עכשיו אני מתכנן לבנות רסיבר אינפרא כדי לשלות במחשב ע"י שלט רגיל וקראתי קצת על הלוח (זכרתי שראיתי משהו על אינפרא שם) ובפירוט שלו אני רואה: Internal Connectors 2x external USB, 1x IrDA , 2x IDE, 1x floppy, 1x ATX power, 3x fan, 1x WOL, 1x WOR זה בכלל אינפרא? ואיך אני יכול להשתמש בזה? כתוב בחוברת שזה איזה תקן אינפרא אבל לא מוסיפים עוד מידע.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קודם כל איך ה-E5200 במשחקים? הוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך כמו 9800GT/GTX? בכל מיני סקירות שאני קורא הכתב משתמש במעבד חזק כמו Q9450. תוצאות ה-FPS במעבד כזה ומעבד E5200 יהיו דומות? (בהנחה שאני משחק ברזולוצית 1280x1024) איך ה-E5200 מבחינת OC? זה משפיע באופן ניכר במשחקים? ושאלה אחרונה, יש כל מיני הגבלות לביצוע OC? (קראתי פעם שצריך זכרונות מתאימים או משהו כזה... אני לא מבין גדול בנושא) נגיד לוח P31/35 יביא ביצועי OC זהים ללוח P43?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בביוס שניקראת CPU PNP ורציתי לדעת מהי אז עם אתם יודעם תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קניתי זיכרון PMI 2.5-3-3-7 האוורסט רושם Field Value @ 200 MHz 2.5-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS)
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בלוח הזה שאני מתקין וינדוז עליו... כלומר על הארד דיסק של WD 250G אני צריך את הדיסקט הזה שלוחצים F6? והאם אני מקבל אותו עם המחשב?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני, כמו שכתוב בכותרת, זקוק לעזרה בעדכון הביוס שלי. ובכן, אז מה שעשיתי עד עכשיו זה לבדוק את הדגם המדויק של הלוח אם שלי, (Aopen ax3sp pro) (כן, ישן, אני יודע...) נכנסתי לאתר של Aopen, וחיפשתי עידכוני ביוס... ומצאתי... 7 עדכונים... ובשלב הזה אני קצת הסתבכתי... דבר ראשון שרציתי לדעת זה האם אני חייב להתקין את כולם לפי הסדר? הדבר השני הוא, איך מתקינים? קיבלתי 7 קבצי RAR (אחד לכל עדכון) ובתוך כל אחד יושב קובץ BIN אחד וקובץ EXE אחד... מה אני אמור לעשות? בכל מקרה, מה שאני בעצם מבקש, זה מדריך כמה שיותר מפורט לגבי מה עושים ואיך, מתי, מי נגד מי, כמה כמה... וכו'... תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות 512 עם מהירות 400 ולזרוק את מה שיש לי עכשיו(256 עם מהירות 133) או להוסיף על 512 והיה לי במחשב 768 עם הכרטיס הישן שיוריד תמהירות ל 133 :yelclap אבל שמעתי שאם זה זיכרון עם חריץ אחד אז זה לא ישפיע?????זה נכון??.
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
של GIGABYTE אך הלוח אם 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב ושווה את המחיר? הוא עדיף על ה ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire בהרבה? הוא למעבד CORE 2 E6300 אמרו לי ש945P לא ממצא את כל המעבד וזה יכול להשפיע במשחקים ואלה הP965 הוא ממצא את כל המעבד והתוצאות היו יותר טובות האם זה נכון? או שעדיף את האקסרוק
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם יש מעבד כזה שנקרא Intel Core Duo? אם כן, אז למה לא כל כך מכירים אותו ולמה הוא לא משווק יותר והפנטיום 4 כן? אם לא, אז למה מעבד Conroe נקרא Intel Core 2 Duo?
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט איזה מעבד לבחור בשבילו , אנא המליצו לי על מעבד הכי טוב בשביל המחשב החדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים.
-
- 13 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני חושב לקנות סמפרון 3100 או 2800 בשביל אוברקלוק לפחות לאיזור ה2500, מה שאומר שאני אצתרך באסים של 270-320, הקירור כנראה יהיה סטוק של A64, והזכרונות הם שני סטיקים 512 של ADATA CL3. הבנתי שיש לוחות מאוד לא מומלצים שלא מגיעים לבאסים גבוהים ועושים בעיות. המחיר חייב להיות כמה שיותר תקציבי , אפילו חשבתי על יד שנייה - אבל זה נדיר. כרגע יש לי 6800GT AGP , לכן אני מחפש לוח NFORCE3. יכול להיות שאני אנסה למכור את ה6800GT ולהחליף לכרטיס PCI-E אם אני כבר מחליף לוח ואז אחפש לוח NFORCE4-4X, אבל זה פחות ראלי כי זה תלוי במכירת הכרטיס הקודם ומציאת כרטיס חדש והכסף שאאלץ להשקיע בעקבות ההחלפה. כדאי לציין שחשוב שללוח תהיה יציאה דיגיטלית לכרטיס הקול (אפשרי גם חיבור על הלוח) ו6 יציאות אנלוגיות…
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי לוח אם של ASRock מדגם ConRoe945PL-GLAN ומעבד Core 2 Duo E6300. לאחר כל החיבורים, המחשב לא מתחיל Boot (יש נורית power אבל לא קורה כלום). האם לדעתכם יש בעיה בהתאמה בין הלוח למעבד? אם כן, רעיון כלשהו מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, האם מחשב מבוסס על: Celeron® D processor 325 2.53Ghz לוח ?IS7-V2 intel 848 מספיק בשביל להריץ סרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם קצת משחקים ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם למישהו ידוע מתי צפוייה ירידת מחירים של מעבדי אינטל (ליבה כפולה) הערכות אומרות שבעוד חודש האם נכון הדבר, במידה וכן מה סדר הגודל של הירידה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE 8i945pg מעבד P930 ספציפית מדובר בשתי האופציות האלה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&〈=heb http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4272 גם הסטיק הבודד יותר זול, וגם - תקנו אותי אם אני טועה - בשידרוג עתידי 4 סלוטים מלאים מורידים את ביצועי המערכת (??)... מה בנוגע לביצועים עד לשדרוג? יש הבדל גדול בין העבודה בDUAL CHANNEL עם שני ה 512 לעומת הסטיק הבודד?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחשב שמיועד ל: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים מפעם לפעם. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד:אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 התלבטויות: 1. יצרן ודגם. 2. נפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור 4Gb של הנ"ל ב-1040 ש"ח) 3. סוג - האם ללכת על 667Mhz או 800Mhz (שעולה 40% יותר על אותו נפח) כרטיס מסך:התלבטות ק…
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-