עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roma4k,

כמו בלוח NEO4 לדוגמא? תודה.

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by DavidM,

אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי על לוח האם והמעבד הבא:[תגידו לי מה טוב יותר] לוח אם:Asus P5GPL מעבד:Intel Pentium 4 3.00GHz עם רכיבים אלו^^ יש לי נסיון ואני דיי מרוצה מהם לבין: לוח אם:Asus P5KPL-VM מעבד:Intel® Core2 Quad Q6600 את שאר המפרט אני ירכיב בהמשך בינתיים הבעיה שלי זה להחליט בין הרכיבים הנ"ל אמרו לי שפנטיום 4 יותר מהיר מ Intel® Core2 Quad Q6600 זה נכון בכלל??

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by Ck3,

שלום, במחשב שלי יש כרגע 512MB, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB ואין לי כ"כ מושג באיזו חברה לבחור, ובאיזה מהירות זכרון לבחור. התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג.. אודה לכם על כל עצה שתוכלו לתת. תודה רבה מראש אלו נתונים שהעתקתי מ EVEREST:

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by 24zone,

היי יש לי שאלה במה בדיוק מעבד XEON יותר טוב לשרת מאשר מעבד רגיל עם אפשר כמה שיותר פרטני תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. היי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) איך הזיכרון הזה בכללי : OCZ Enhanched Latency Platinum Edition 2) האם אני יכול להגיע לתיזמונים יותר נמוכים מהסטנדרט שלו (2.3.2.5) בצורה יציבה 3)האם התיזמונים משנים בקטע של רוחב פס או שהם רק מחשבים יותר מהר פעולות ? תודה !!!

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  6. חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?

7. Started by WarNet,

ב-BIOS יש את האפשרות Set Supervisor Password שבמדריך למשתמש רשום שזה מגביל את הגישה למערכת ול-BIOS. השאלה היא,האם הסיסמא הזו מתפקדת כהגנה נוספת על המחשב. אם מאפשרים את הסיסמא הזו,אז כשמדליקים את המחשב ,חייבים להקיש את הסיסמא הזו כדי שייתאפשר boot של מע' ההפעלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. מקור: http://www.digit-life.com/articles2/cpu/amd-athlon-64-x2-4800.html צריך לשקלל את הסקירה הזאת עם תוצאות מבחן המאמץ של טום חומרה: http://www.tomshardware.com/stresstest/index.html

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by adam12345,

היי יש לי זיכוי בסה"כ 1400 ש"ח על לוח אם שנדפק אני צריך לוח חדש תומך OCZ SLI DDR2, מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800 GTS יש לי לבחור לוחות של ASUS או GIGABYTE בלבד! אודה לכם אם תוכלי להמליץ לי

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by newz,

מפרט: Chaintech Summit 7NIF2 nForce 2 IGP 2*256 Winbond DDR PC2700 +AMD Athlon XP 2400 לפני חודש קניתי מחשב בעל המפרט הנ"ל ועלו אצלי מספר אי הבנות כאלה ואחרות בקשר ל Dual DDR שהלוח תומך בו ובקשר ל FSB של המעבד ואני יתחיל דווקא במעבד...קניתי את המעבד הנ"ל באריזת Retail הכוללת מאוורר, ספר הדרכה (להתקנת המאוורר), אריזה מהודרת וכמובן המעבד עצמו והבחנתי שבתוך הקופסא, שאגב הייתה סגורה היטב והיה קשה מאוד לפתוח אותה, על האריזה הפנימית במדבקה ובה רשום בגדול "With 333 MHZ Front Side Bus" ובקטן יותר בצד "AMD Athlon XP Quantispeed Architecture Operates at 2083 MHZ" וליד אותה מדבקה מדבקת האחריות. התקנתי את המעבד ואת המאוורר והמחשב התחיל לעלות וגיליתי שה FSB נקבע על 266MHZ והמכפלה היתה…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. מחפש זכרונות (עד 600 ש"ח) דואל קיט של 4GB שיתמכו ברכיבים הבאים: צ'יפסט nforce 750i שני כרטיסי מסך 9600GT או GSO... ושיהיו טובים ל-OC תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by gevAA,

שלום.. :] אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם: הלוח הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_32_36&products_id=4486 לבין הלוח הזה: http://img144.imageshack.us/img144/5853/mainboardkg8.jpg הלוח בתמונה הזו הוא של חבר שלי והוא אומר לי שלא לקחת לוח שהוא פחות טוב מזה..עכשיו הלוח הזה הוא של אסוס P5B והמחיר שלו מתחיל ב630 משו כזה ויש לו כל מיני דגמים.. רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות ואם בכלל שווה לשים ת200 שקל האלה ללוח הזה..מטרות המחשב הם בעיקר למשחקים, מוזיקה אינטרנט...

• 12 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by yossi541,

לא הצלחתי למצוא דרייברים אשמח לקבל עזרה Dell Dimension 8250

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב ומה ההבדלים ביניהם לוח אםוGAP31DS3LוGigabyte והשני של אסוס p5k p35 איזה מהם כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. מחפש כרטיסי זיכרון בתדרים של 800MHZ או 1066MHZ שיתאימו ללוח-אם שצוין בכותרת מחיר עד 200 ש"ח למערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT לכן אני לא צריך יותר מ3GB ועד כמה שאני יודעלוח זה תומך במתחים של 1.8V לזיכרונות בתןדה מראש משה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. Started by swisaavi,

זאת המהירות הנוכחית שלהם: http://img289.imageshack.us/img289/1484/hhh1gk6.jpg עכשיו תגידו לי, יש קשר ביניהם למהירות שמוצגת פה: http://img253.imageshack.us/img253/9113/ggg1ww5.jpg ? זתומרת.. אם יש לי מהירות זיכרון 166mhz שזה בעצם 333mhz, אני צריך להעלות את המהירות שבתמונה השנייה ל 166mhz?

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by amilo,

נניח ויש לי מעבד san diego 3700+ שפועל בתדר 2.2 גיגה הרץ - על 1 מגה קאש, ואני עושה לו אוברקלוק יציב ומושלם ל 2.8: אז זה נכון לומר שיש לי fx-57 ?

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  18. חברה שלום. אני מבין בהרבה נושאים בתחום המחשבים, אך תיזמוני זיכרונות הוא לא הצד החזק שלי, ולכן אני פונה אליכם. מעבד - +AXP 2000, שעובד ב BUS של 266MHz. זיכרון - 256MB, שתומך עד 400MHz (וכתוב עליו CL3), על המדבקה שלו רשום: לוח - 7VA, שלא תומך בBUS של 400MHz (יש תמיכה חלקית בזיכרון של 400MHz) עכשיו - בזיהוי אוטומטי, הזיכרון עובד ב 166MHz, מה שאומר שהיחס הוא לא 1:1. התיזמונים שהמחשב מזהה הם 2.5-3-3-7. החלטתי להגדיר את הזיכרון ידנית ל 266MHz, כדי שהיחס יהיה 1:1 ואז התיזמונים יורדים ל 2.5-2-2-6. ברור לי שככל שהתימונים נמוכים יותר - יותר טוב, אבל הזיכרון עובד יותר לאט. אגב, ניסיתי להפעיל את הזיכרון ב 400MHz, אבל המחשב בכלל לא עלה (מסתבר שהוצאת הזיכרון, הפעלת המחשב בלעדיו ואז הח…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by dorliv,

אני מעוניין לקנות מעבד ואני מתלבט בין athlon 64 X2 4400 לבין opetron 170 מה יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  20. אינטל אשרה רשמית: מעבדי הזיאון החדשים שלה (הנוקונה) ישתמשו בסטפינג המחודש E-0 שייצור מעבדים קרירים יותר עם ניהול חשמל טוב יותר, הרחבת 64 ביט עם תאימות מלאה לאחור של 32 ביט - EM64T והNX - למניעת הצפות באפר במעבד שנגרמות ע"י תולעים ווירוסים. כעת שהעסק אושר שמית זה עניין של כחודש, לדעתי, עד שאינטל תאשר רשמית את העניין לגבי הפנטיום 4 הביתיים. מקור: http://www.digitimes.com/news/a20041012A7052.html

21. Started by SpLiNtEr,

יש לי שני זיכרונות של 512 ואני מעוניין לקנות להם גופי קירור אם מישהוא יוכל להמליץ לי על גופי קירור מסויימים,יבורך בתודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Nitro,

מה בעצם ההבדל בין 2 הלוחות..? והאם יש תאימות מלאה בין לוחות אלה לזיכרונות A-DATA...? תודה! נדב.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. אני מחליף לוח אם ובלוח הקודם החיבורים של speaker, hdd led וכו' (חיבורי מארז)היה סימון של פלוס ומינוס כך שהיה ניתן לזהות היכן באים החיבורים בלוח הנוכחי ע"י כל חיבור שכזה רשום מספר 1 מה פשר הדבר מי הוא הפלוס ומיהו המינוס דוגמא מצורפת. ???[ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by eART,

שלום לכולם. לפני מספר דקות רכשתי והוספתי למערכת שלי כרטיס Kingston 1024mb DDR2 667 Mhz. ברשותי כבר היו 2 כרטיסים 512mb DDR2 667 Mhz, שהיו מחוברים ביחד ופעלו בDual Channel. כעת מכשהוספתי את הכרטיס, המערכת מציגה לי בBios זכרון 2048mb כמו שצריך, וגם דרך כניסה לMy Computer > Properties מציג לי 2.00GB אבל בהדלקת המחשב מופיע לי Single Channel. השאלה שלי היא: כיצד אני מגדיר את המערכת על מנת שתפעל באופן האופטימלי? האם יש צורך להעביר לDual Channel או אופציה אחרת כלשהי? ואם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  25. אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w המהירות שלו היא 800mhz ddr2 וזכרונות הזולים יותר הם ‏2x1GB Corsair DHX TwinX‎ השאלה היא בעצם עד כמה משנה המחיר ביחס לאיכות וכמובן המותג ‏2x1GB Kingston HyperX CL4‎ Model KHX6400D2LLK2/2G

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים