עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252 (מעבד לשרתים ותחנות עבודה) ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252, הוא שונה מהאופטרונים הקודמים קודם כל במהירות השעון 2.60GHz אבל בנוסף גם תדר העבודה של אפיק התקשורת HT (הייפר טרנספורט) גדל מ 800 מגה הרץ ל 1000 מגה הרץ ונוספה תמיכה ב SSE3. כמובן שהמעבד החדש מיוצר בתהליכי ייצור של 90 ננו מטר. פליטת החום המקסימלית של מעבד זה היא 67W ובמצב "קריר ושקט" 21W. האופטרון הוא מעבד בשקע 940. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050211015829.html הערות: SSE3 הם הוראות מעבד מיוחדות שאינטל הוסיפה בזמנו לקו מוצרי הפנטיום 4 (החל מהפרסקוט). עידון תהליכי הייצור מאפשר לייצר יותר מעבדים עם אותה כמות של חומר גלם (פרוסת סיליקון) ובאופן תיאורטי גם אמור …

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. מה אומרים השמות האלו DUAL CORE CORE 2 DUO QUAD CORE אני יודע שהאחרון זה ליבה מרובעת ואבל מה זה הראשונים?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שלום לכולם אני חייב לוח אם רק לשימושים של אופיס ואינטרנט אבל ויש אבל: חייב PCI EXPRESS וכרטיסים מסך LAN וסאונד ONBOARD ן SOCKET 775 או SOCKET 939 (לא משנה AMD או אינטל כי גם ככה אני יקח מעבד מוחלש סמפרון או סלרון אבל חובה שיהיה ללוח אפשרויות שדרוג) ופחות מ 400 ש"ח אני מחפש המון במיליון אתרים ואני ממש לחוץ כי זה לפרוייקט טכנאים ואני פשוט לא מוצא אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה לכל מי שעונה אתם מוזמנים לכתוב גם אם אתם מוצאים משהו קרוב ל 400 אבל אני ממש צריך פחות מ400 תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש, לצרכים של אינטרנט וסרטים (בלי משחקים ובלי OC) ונסגרתי על הכל חוץ מלוח אם... מעבד E7400, זיכרון 2X1GB קינגסטון, וכרטיס מסך GIGABYTE GV-N95TOC-1GI בהצעה בפורום מפרטים, הציעו לי את GA-G31M-S2C של Gigabyte. אבל הבנתי שזה צ'יפסט ישן ולוח פשוט וזול (הם גם הציעו לי מעבד Dual Core, ולמרות שאני יודע שזה כנראה overkill לצרכים שלי, אני עדיין רוצה C2D ולוח אם טוב יותר שיחזיקו הרבה שנים). המוכר שאני קונה ממנו הציע לי את DG41TY של אינטל, הוא אמר שהוא ממליץ רק על אינטל כי האמינות שלהם היא הכי גבוהה ויש אצלם 0 תקלות. מצד שני זה נראה לי לוח יותר מדי יקר לצרכים שלי, עם כרטיס מסך טוב שאני בכלל לא אשתמש בו (אני לוקח חיצוני כי חשוב לי תמיכה ב-HD ויציאת TV OUT שא…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Cowerd,

טוב אני מדבר על זכרונות יותר לגיימינג במהירות סטוק לפחות לשנה... עד שאני אעשה אוברקלוק מה עדיף לי A-DATA Vitesta 500mhz או OCZ platinium PC3200 400mhz 2-2-2-5 TCCD? מה עדיף לגיימינג? ועוד משהו עדיף לי לקנות תמעבד 3800 כפול ליבה מאשר את ה-3700 ? גם לעתיד וגם לעכשיו? :E כי אני קונה מחשב וזה ואני רוצה שהוא יהיה טוב לכמה שנים 2-4 אז מה כדאי אני קונה תמחשב מחר אז זה ממש חשוב

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  6. לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן

• 11 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by eladwei,

שלום, אני צריך המלצה לשילוש לשדרוג המחשב שלי. התקציב הוא עד 1000-1500 ש"ח. המטרה היא להריץ call of duty 4 בצורה סבירה עם כרטיס מסך HD2600 PRO. (AGP, כי לצערי קניתי אותו ללוח אם ישן, ואז הכל נדפק אצלי). הספק שלי הוא FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC. יחס ביצועים עלות כמה שיותר טוב. אם אפשר מפרט מ-TMS, כי אני גר בקריות. תודה רבה רבה רבה, אלעד

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by hck,

היי. רציתי בבקשה לברר האים בלוחות החדשים יש פחות יציאות ATA? כלומר הסתכלתי על הלוח הזה, ולפי מה שראיתי (לא כתוב כלום) יש רק יציאת ATA אחת. אם כן זה אומר שבשידרוג אני לא אוכל להעביר את שני הכוננים הקשיחים שלי בחיבור ATA + שני כונני DVD (אחד צורב) ללוח החדש? ואם ככה, האם יש לכם המלצה ללוח חדש ומתקדם במחיר סביר שתומך גם ב8CH , וגם יש לו שתי יציאות ATA ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by tigerex,

שלום לכם! אני מעוניין לדעת איזה מעבד ואיזה לוח אם הם הכי חזקים היום בשוק, אשר יהיו הטובים ביותר למטרות גרפיקה כבדה מאוד! (ואם אפשר לינקים לחנויות של מה שאתם מציאים לי) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. בבקשה להציע לוח אם כנ"ל עם תמיכה ב C2D ו RAID 0,1 וגם זיכרון במהירות 800 MHZ . אם אפשר יותר מהצעה אחת זה יהיה נחמד. תודה.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  11. היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by Klayhamn,

אוקיי כאמור אני מתכוון לקנות את ה- DFI nF3 Lanparty ואת ה- AMD Sempron 2600+ כיוון שכך תמורת 1000 שקל אני יכול להשיג מהירות של 2.4GHz (ב-OC כמובן) דרך אגב, זה אולי המקום לציין שנראה שהרבה אנשים שכחו לאחרונה מה כל הפואנטה ב-OVERCLOCK כל הרעיון זה לא לזרוק 5000 שקל רק על מעבד, לוח אם וזיכרון הכי טוב -- כדי לעשות להם "אוברקלוק" ולהראות לאנשים שהצלחתם לעלות עוד 200MHZ כל הרעיון הוא הפוך!!! לבזבז כמה שפחות כסף ולהוציא כמה שיותר מתוך מה שאתם קונים!! http://www.xoxideforums.com/showpost.php?p=664720&postcount=1 הנה לדוגמא השקעה נכונה של הכסף - מוצר זול (OCZ VALUE) עם OC מטורף אני לדוגמא מוציא עכשיו 1000 שקל ואגיע למהירויות שחלקחכם משלמים כרגע 3000 שקל עליהם (ואז עוד מוסיפ…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by Tal-T,

איך המעבד AMD DUAL CORE 4600 AM2 הוא 2.4GHZ בכלליות הוא טוב למשחקים? הוא יעשה צוואר בקבוק עם 8800GT ? שניהם ביחד עם 4GB RAM יריצו קרייסיס על MED עם 1680X1050?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. האם בלוחות אם המצב הוא כמו בכרטיסי מסך שמשנה רק הערכת השבבים ולוקחים מה שהכי זול או שיש שוני מהותי? אם יש שוני, asus דיי יקרנים. האם כדאי לשלם יותר כדי לקבל לוח של asus?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by rom747,

ציטוט של: jambo7 ב 10.06.2005 בשעה 17:57:15 אני הייתי הולך על ויניס בגלל: 1 הוא לא מוריד את הזכרונות ל 333mhz כשעובדים בדואל 2 קיימת אפשרות מכובדת לאוברקלוק 3 פליטת חום קטנה יותר מווינצ'סטר 1. נכון רק כשמשתמשים ב 4 סטיקים של זכרון וגם אז עובד רק ב 2T ולא 1T 2. תלוי בסטפינג 3. לא נכון בדיוק אותה פליטת חום של 67W השאלה שלי נוגעת לסעיף 1 אם אני קונה מחשב עם מעבד ויניס ושם 2 * 512 הם לא יעבדו ב 400mhz ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. http://www.maxitmag.com/maxit-reviews/motherboards/asus-p5b-deluxe-wifi-motherboard-review/

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. Started by roeiw,

a

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. שלום ברשותי הלוח הזה, ויצאה גירסא חדשה לביוס ואנימ עוניין לעדכן. לפני כן עדכנתי בתוכנה של GIGABYTE @BIOS ועכשיו שהרצתי אותה היא נותנת לי שגיאה unknown flash type or BIOS write protection!!!! ואני רק יכול ללחוץ OK... עכשיו לפני כן זה עבד אבל לא יודע.. חיפשתי אותה בגוגל בגלל שהאתר של ג'יגה בייט כה ידידותי והורדתי אותה מחדש אבל שוב אותו ERROR... מישהו יכול לעזור לי הכיצד לסדר זאת ? או איך להתקין בצורה תקינה את הביוס ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  19. כי קניתי שני סטיקים כאלה במהירות 370MHZ 512MB ופתאום ראיתי באיזה אתר שכתוב שזה לא יעבוד עם NF2..... ותכננתי לקנות את הCHAINTECH 7NJS ZENITH..... תודה מראש,ניר.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. אם לא האם מתוכננים מעבדים כפולי ליבה של 64BIT?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. בעיקרון מדובר ברמה הבסיסית...וCL5 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ג'י סקיל זה שם ששמעתי רק לאחרונה >>> האם נכון שהם נחשבים הרבה יותר טובים מסמסונג / טווינמוס ואפילו קינגסטון? THX

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. והאם אני יכול לשנות אותה כדי לקבל ביצועים יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Enthalpy,

המחיר די דומה הכרטיס מסך המתוכנן הוא R600 או מקביל חדש מNVIDIA עוד מספר חודשים (ללא CF או SLI) מעבד 6600 ולOC מוגבל וחוץ מהCF לעומת SLI הם נראים די דומים. הBUS של הEVGA מהיר יותר 1000/1300 לעומת 800/1000 או שבכלל כדאי לרדת לP5d למרות שהמחיר לא בעיה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by zahi74,

מתלבט בין 2 לוחות אל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19333&catid=1156 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18639&catid=1156 יש צורך ב-DDR3 וחוץ מזה מה באמת עדיף ?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים