עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  2. חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?

3. Started by oren12,

קניתי לפני כחצי שנה מחשב עם 2 ג'יגה זיכרון מסוג G.Skill 2GB 800Mhz DDR2 CL4 4-4-4-12 עכשיו אני מעוניין לקנות עוד זיכרונות, השאלה שלי היא כזאת: אני חייב בדיוק את אותם הזיכרונות אם אני רוצה להוסיף?? או שאני יכול לקחת סתם עוד זיכרון ג'יגה של איזה חברה פשוטה וזולה יותר??

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by roes,

אולי אני קונה את הזיכרון הזה וזה מסקרן אותי: איך נראה הזיכרון PQI DDR2 2GB 667 MHZ ? ככה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או: http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-1GDB.htm ??

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מעבד לוח וזכרון בתקציב של עד 1200 שח מבוסס AMD אני רוצה לקבל את הביצועים הגבוהים ביותר שניתן להפיק בתקציב הזה ללא OC יש לי עוד שאלה האם הלוח "ASUS A7V266-E" תומך במעבד ברטון ובזכרון ECC?תודה לכולם......

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by tulz,

אני צריך המלצה ללוח אם בתקציב עד 900 ש''ח יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3,000Ghz וספק ג'נרי,אני רוצה לוח אם שיוכל להריץ 2 כרטיסי מסך (SLI) ולא חשובה לי החברה,בעיקרון הלוח אם צריך להיות חזק ואמין ובעיקרון מיועד לגרפיקה ומשחקים.אם תוכלו לי גם אתר שמור את זה אשמח מאוד. נ.ב: המעבד שלי הוא 32 ביט,ואני מעדיף שהכרטיס יהיה עם צ'יפ nForce לא חשוב איזה,אבל לא חובה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by adam12345,

היי יש לי זיכוי בסה"כ 1400 ש"ח על לוח אם שנדפק אני צריך לוח חדש תומך OCZ SLI DDR2, מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800 GTS יש לי לבחור לוחות של ASUS או GIGABYTE בלבד! אודה לכם אם תוכלי להמליץ לי

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אני לא מבין בזה זאת תמונה שלו בערך מצאתי באינטרנט. צריך איזה דריבר ?? לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  9. האם DD3 יהיה הבדל פיזי נגיד בחיבור עצמו או שזה רק הבדל בבאס. אינטל אמרה שהערכה החדשה תתמוך ב במעבדי ריבוי ליבות אז מה אלה של עכשיו לא תומוכות? או שהכוונה למעבדי מרובעי ליבה? והאם יש עוד חברה של שבבים שהודעיה על שבבים שיתמכו ב 4 ליבות בטווח הקרוב. ואם ההבדל היחידי בין DDR3 לבין DDR2 זה רק בבאס אז עם אוברקלוק פשוט יחסית אפשר להגדיל את הבאס כן?

10. Started by nitayc1,

יש לי מחשב עם זיכרון 1GB 533Mhz cl5 האם אפשר להוסיף עוד זיכרון של 1GB 533Mhz אבל עם cl4 בלי שיהיו בעיות?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. יש לי מחשב ישן מעבד:אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קלילובייט של קש סוקט 478 זיכרון:סטיק אחד של 512 מגה DDR1 מהירות 333מגה הרץ לוח:ASUS P4 S333-VM (יכול ליהיות שהדגם מיסתיים בלי VM) השאלה החשובה היא אני רוצה להישקיע בסטיק של 512 מגה או 1024מגה כדי שהמחשב יעבוד יתר מהר -יש לי רק 2 סלוטים לזיכרון -אין לי מושג מזה דואל צ'אנל ועם הם פועלים בדבר הזה -צריך לימצוא זיכרונות 333MHZ ולא 400 אי לי תמיכה -עם 1024MB +הסטיק הנוככי בעתיד שלכולכם היה ויסטה אז גם אני יוכל להתקין? (FX5200 GPU) -ועם ביכלל שווה להיתקע עם המחשב עוד כמה שנים עד שימות -יד שניה שווה לקנות אולי הזכרונות עברו OC תענו לי לפחות על חלק מהשאלות לא חייבים את הכל במהלך הדייון אני אולי יוסיף עוד שאלות זה לא יפה שאני כותב הוד…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by stlior,

הנה המפרט של הלוח אם בקשר לזיכרון Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s אני מעונין לקנות כרטיס של 1024 mb 400 mhz האם הלוח אם שלי תומך במהירות הזו (אני לא יודע על מה להסתכל בנתונים ???) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Ancient1,

אני צריך את הביוס ... אשלם .

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. הנושא טיפה דחוף... לוח ישן (מהראשונים של P3 ציפסט BX440) שעליו יש P-3 450, היה עליו את החיבור של המקלדת (הגדול, זה שלפני הPS2, שחכתי איך קוראים לו), החלטתי להשמיש אותו וקניתי לו PCI USB... מה שלא לקחתי בחשבון, זה שבפתיחה של המחשב הוא נותן ERROR על כך שמקלדת לא מחוברת, המקלדת USB לא תופסת בשלב הזה של האתחול ואני תקוע למישהו יש פתרון למצב הזה? איך נכנסים לBIOS עם מקלדת USB בלבד ללא הרגילה? אפשרי בכלל? או שאני נכנס להלחמות? שוב, פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by ravidp18,

שלום לכולם. אני עומד להשקיע הרבה כסף בקניית מחשב חדש, עם מעבד I7 975 intel וכונן SSD של 160 GB וכו'. אני מתלבט בין לקנות את הלוח אם rampage II extrim של ASUS או את הלוח אם של אינטל DX58SO. אני יודע שהציפסט הוא אותו הדבר אבל אני לא מבין מה ההבדלים כל כך חוץ מזה. ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח בינהם בשבילי. אשמח לפירוט של ההבדלים מי שמבין.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by aonisar,

K9AGM2-FIH נראה לי שהוא דגם חדש תספרו לי עליו , הוא טוב? הוא לamd

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

שלום קוראים, האם זיכרון DDR400 יכול לפעול תחת לוח אם התומך עד 333Mhz? בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. Started by teapot,

שלום, אני קונה מחשב חדש, מבוסס Q6600. חסר לי רק לוח אם, תקציב, עד 750 שקל. אני לא מתכנן לשחק, זה מחשב שהשימוש העיקרי שלו זה גרפיקה. מה שחשוב לי זה שיתמוך במעבד, וב Raid. ותהיה בוא תמיכה לדור החדש של המעבדים יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום אני רוכש מערכת קונרו E6400 עם לוח של GIGABYTE DS3 האם אני חייב לקנות זכרונות שיעבדו בדואל צ'אנל? עדיף לקנות סטיק אחד של 1GB או 2X 512GB ? האם זכרונות TWINMOS DDR3 667 עובדים בדואל צ'אנל והאם החברה הזאת טובה? תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. בשבועיים האחרונים מחיר האתלון 64 3500+ בחנות הנ"ל ירד מ 420$ (אולי יותר) ל 389$ כעת, מחיר המעבד ב 1000 יחידות באתר של AMD הוא 346$, יש להניח שהמחיר ימשיך לרדת בזמן הקרוב ויגיע בסוםו של דבר ל 350$. מחיר האתלון 64 3500+ בחנות NEWEEG: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=19-103-463&DEPA=1 רשימת מחירי מעבדי AMD: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אני הולך לרכוש: Corsair 2GB DDR2-675 XMS2-5400 ורציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-Xtreme Performance ל-ProSeries? (חוץ מהגוף קירור הענק שאני לא ממש צריך, ישלי מארז ממש קר).. והאם הוא שווה 50 דולר נוספים... תודה רבה לעוזרים, פיטר.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by itail,

אהלן, יש לי מחשב Q9400 + 4GB זיכרון DDR2 800MHZ. קיבלתי לאחרונה 2 סטיקים של 1GB בתדר 667MHZ. למיטב הבנתי, אם אחבר אותם אקבל 6GB זיכרון ב667MHZ, נכון? מה עדיף לדעתכם? אופציה נוספת היא לחבר את הזיכרונות ולעשות OC, האם זה אפשרי? תודה! איתי

23. Started by ofer40,

היי לצערי הלוח אם שרציתי עלה משמעותית ועכשיו אני צריך המלצה ללוח אם טוב עד 500 שקל. אני לא צריך SLI אבל אני רוצה צ'יפסט איכותי ושיהיו יציאות סאונד דיגיטליות ו HD AUDIO. מה דעתכם למשל על הלוח הזה? http://skypc.co.il/pl_product~38415~10~0.htm אני יודע שהוא קצת ישן אבל יש בו מה שאני צריך.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  24. היי חבר'ה מה קורה? ככה, יש לי אפשרות להחליף את הamd 3000 s.939 המזדקן שלי בopteron 170 שהוא כפול ליבה או 4400/4800 כפול ליבה שניהם סוקט 939... מה מהם עדיף לי מבחינת ביצועים ואוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  25. אוקי....יש לי מחשב די חדש אבל כרטיס ממש אבל ממש ישן voodoo rush 4 mb הגיע הזמן להוציא אותו לגימלאות. מצד אחד אני לא גיימר אבל אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים החדשים ראיתי במציאון של KSP את הרטיס של Abit 5700 128 mb במחיר 490 ש"ח אחריות שבוע !! היתקשרתי לשאול לגבי המעבד הגרפי אמרו לי שזה לא Ultra (כאילו ד.א. Ultra ב500שקל) אלא הרגיל אז גלשתי לאתר היצרן והינה הנתונים לפניכם The NVIDIA® GeForce FX5700 GPU brings a new level of graphics performance and display flexibility to the performance desktop PCs. By incorporating Cine FX 2.0 engine and Intellisample HCT, full DX9 support, 128 bit studio-precision color, AGP8X and nView technology. FX5700-E is most futures-rich, costeffec…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים