עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avihaimar,

אנשים טובים אנא יעצו יש לי מחשב די חדש - 10 חודשים מפרט: לוח אם ASUS P4-533 512 זיכרון כרטיס מסך על הלוח מעבד סלרון 2.66 יש סרטים שקשה למחשב להציג והוא לפעמים מציג בחוסר סינכרון או שיש מדי פעם גאפ ביצועי המעבד מגיעים ל100 אחוז. אין תוכנות מיותרות ברקע אני לא משתמש במשחקים וכל מה שאני רוצה זה לראות סרטים שאלתי מה כדאי לשדרג? מעבד? כרטיס מסך ? תודה רבה אנא אל תגידו הכל

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by avi2014,

שווה להשקיע עוד 400 שקל בשביל המעבד 3500 או ללכת על ה3400

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  3. יש לי ג'פורס FX 5200 128 mb ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב מזה למה הוא כבר לא שווה הוא לא תומך בכלל למשחקים חדשים .... וזה מעצבן כזה ... גם לא מתאים למחשב שלי הכרטיס הזה למה יש לי מחשב תותח חבל על הזמן עם כרטיס כזה שכלום לא עובד בו .. אולי אתם יכולים לתת לי הצעת מחיר על כרטיס יותר טוב ואולי אני יעשה טרייד על הכרטיס הזה (עם הוא שווה עדיין ) תודה רבה לכם מראש....

4. Started by mma01,

שלום לכולם - אני קונה מחשב - כמו שכנראה שמתם לב בהודעות הקודמות שלי.. אני רוצה לקנות מעבד and athlon 64 bit אני רואה שיש כמה סוגים ולכן יש לי כמה שאלות: 1- מה ההבדל בין מעבד tray ל box ואיזה יותר טוב? 2- מה ההבדל בין socket 939 ל 754 ומה יותר טוב? תודה רבה לכם - ביי

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  5. היי יש לאבא שלי מחשב נייד של HP מסוג PAVILION ZX5010. מזה מספר שבועות פתאום ללא הודעה מוקדמת, המחשב מצפצף בייפ אחד והמחשב קופא. נסיתי כל מיניי דברים אך ללא פתרון. מה ששמתי לב הוא שהמחשב עולה הוא מזהה מין חומרה בשם BASE DEVISE SYSTEM ולא מצליח לעדכן אותה. דבר שני חיפשתי ברשת עדכון ל-CHIPSET של המחשב (אני חושב שזה של ATI מצורפת תמונה) אל לא מצאתי איפה ניתן להוריד עדכון. מבקש את עזרתכם. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שאלה בקשר למעבד של חבר שלי יכול להיות P3 333 גיגה הרץ? ואם כן הוא יחזיק XP?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by Turbine,

איזה צ'יפ יותר וטב ללוח הזה בשביל ביצועים טובים יותר?? לא חובה למשחקים... ביצועים תחלאס !!!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. שלום לכולם, אני משתמש כרגע עם מערכת בעלת 2*256 מ"ב של RAM בדואל (של חברת HYNIX). אני מעוניין לשדרג את המערכת בעוד 512 מ"ב. שאלתי היא, האם לשדרג לסטיק נוסף של 512 או שאולי כדאי להוסיף מערך נוסף של שני סטיקים של 256 מ"ב בדואל. כמו כן רציתי לדעת אם יש חשיבות למותג במערך השני של הדואל, כלומר האם יש משמעות לכך שכל מודולי הזכרון הם של אותה חברה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  9. http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4gd1/overview.htm ביוס 05 1. Fix Some FSB400 NMD CPU can not boot. 2. Support Mobile CPU CT-479. 3. Remove N.O.S Item while using Mobile CPU .

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. ??

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by yoahe,

שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by doreiny,

מה ההבדל ביין 64 ביט ול 32 כאילו איך רואים את ההבדל במערכת הפעלה עם 64 ביט? מה זה נותן בעצם? (ידוע לי שגם המעבד אמור להיות 64 ביט)

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by morientes,

אני מעוניין לרכוש לוח אם NF4 SLI ואני מתלבט בין שלושה דגמים gigabyte asus msi למרות שאת ה-MSI אין עדיין בארץ (האם שווה לחכות) תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. אני לא מבין בזה זאת תמונה שלו בערך מצאתי באינטרנט. צריך איזה דריבר ?? לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  15. הזיכרונות האלה עובדים במתח של 3.2V בתיזמונים של 2-2-2-8... עכשיו אם אני משאיר את התיזמוני סטוק 2-3-3-8...אבל עם מתח של 3.2V לכמה MHZ אני מגיע??..ל250??..יותר??.פחות?? ואם אני מעלה עוד קצת את התיזמונים למשהו כזה...3-3-3-8...איזה מהירות??

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  16. שלום לכולם במסגרת החיפושים שלי אחר חלקים למחשב חדש נתקלתי במושגים שעוד לא יצא לי להכיר (עבר זמן מאז השרוג הקודם...) המעבד שאני אקנה הוא Intel Core 2 Duo 6750 וזכרון 2gb 800mhz cl5 ואני מחפש לוח אם עבורו הבנתי שאני צריך P35 ולא 775 או 995 שהם מיושנים. ראיתי שיש P31 וP35 וגם Q35 - מה היתרון של P35 על פני P31 למי שלא עושה שום אוברקלוק ? מה ההבדל בין Q35 לP35? באחת מהצעות המחיר שקיבלתי היה רשום intel q-35/33 775 c2d 1333 אין לי אפשרות לברר בקרוב למה התכוונו שם - מה זה c2d ? זה נראה כמו סתם שורה שאומרת "בוא ניתן לו משהו גנרי שמתאים לאינטל"... אשמח להמלצות והכוונות לאן לכוון כשהרעיון הוא "כללי" + סרטים + עיבוד תצלומים ביתי (לא מקצועי) ללא משחקים (ולכן גם ללא אוברקלוק) תוד…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. ככה...יש לי E2160,7600GS ,GA-945GCM וזיכרון 1GB 533MHZ . אם אני קונה ב220 שקל זיכרונות 2GB 800MHZ ,עד כמה זה יעזור לי במשחקים? אני לא מתכנן OC . נגיד עכשיו הפתיחה של אנריל אצלי באיטיות מטורפת,אם אני אשנה ל2GB 800MHZ זה יעזור לי במשהו? ותגידו..אם אני לא מתכנן לקנות OC ,לא כדי להוסיף רק 1GB במקום לקנות 2 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  18. שלום, אני קונה מחשב מחשב, ובעקרון אני דיי סגור על המפרט הסופי, יש לי רק כמה דברים שאני שוקל: מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא לא יהיה לRAID כנראה. כרטיס מסך: כנראה 8800GTS של BFG או 9800 אם הוא יצא בקרוב. כרטיס קול: (יש) XFI XTREME MUSIC ספק: (יש) OCZ GAMEXSTREAM 600 מארז: כנראה ה-ANTEC P182SE ועכשיו לדברים שנוגעים לפורום הזה: זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות. האופציות שראיתי במחירים נורמלים ( עד 950 ש"ח) OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 OCZ REAPER…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by banylon5,

הבנתי שזו גירסת בדיקות האם היא אמינה מספיק ? בגלל שזו גירסה ראשונית של המעבד האם יש לה יותר באגים מהגירסה הרגילה הנמכרת לצרכן?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. שלום, כמה שאלות: 1. כאשר אני מגדיר DUAL CHANNEL(ברוחב פס כפול כמובן) ושם 2 סטיקים זהים של 1+1 GB אז סה"כ יש לי 2GB? או 1GB? 2. כידוע ישנם 4 חריצים עבור הזכרונות, כאשר מגדירים DUAL CHANNEL מה קורה עם ה-2 החריצים הנותרים הפנויים? האם הם גם DUAL CHANNEL ? או שמתנהגים כרגיל ? ומה יקרה אם איישהם בהם סטיקים של זכרונות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by THE_WYVERN,

שלום אשמח אם תעזרו לי בלדעת מה יותר כדאי מכיוון שאני מתכוון לרכוש במיטב כספי (שאין לי)זיכרון 667mhz DDR2 2x1 gb ועוד שאלה מה אוצרים המספרים 2-2-2-4 או משהו כזה לגבי זכורונות והביצועים שלהם ??? תודה

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by netanel38121,

אני ירגיש הבדל רציני במשחקים ובתוכנות ? האם זה יותר יעיל למערכת ההפעלה VISTA? והאם זה אפקטיבי בשביל כרטיס 8800GTS 640MB כדי לנצל אותו?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. חבר'ה שלום, קראתי באיזשהו מקום שהורדת המחירים הצפויה של אינטל ב-22 יולי היא מדוברת רק על מעבדי ה-QUAD....ולא על מעבדי ה-core 2 Duo. אני צודק ? רציתי לרכוש מעבד core 2 Duo וחיכיתי ליולי איזה באסה... אני דווקא הולך על ה-CORE2 DUO ולא על QUAD מפני שפירסמו ביקורת שמוכיחה שה-CORE 2 DUO יותר טובים.... נכון ? הנה הביקורת בלינק הבא: http://hwzone.co.il/reviews/qx6700/ תודה למי שיענה לי

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by kobipk,

מעבד intel core 2duo quad 1066mhz 2.4 8m quadcore s775 אני רוצה לדעת עם המעבד הזה שאני קונה חזק וטוב[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 23:24:43 שחכתי להוסיף איזה לוח אם יותר טוב או שכדאי להוסיף כסף ולקנות משהו אחרasus P5N32-E SLI Plus או asus Striker Extreme

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  25. אני מחפש זוג זכרונות ddr2 667mhz 1gb, לא משנה לי אם זה קיט של 2 או אחד בודד של גי'גה (מקס' אם זה אחד בודד אני אקנה שניים). יש לי כרגע שני סטיקים של twinmos ddr2 667 512mb. תקציב עד 450 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.