מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
1. כל זיכרונות ה DDR יכולים להתאים ללוח של דואל DDR ? 2. מה קורה אם בלוח של DUAL DDR אני אשים רק זיכרון אחד האם הוא יעבוד ? 3. למה דואל DDR זה יותר טוב ? 4. למה לוח שיש לו NFORCE הוא לוח יותר טוב מאשר לוח שאין לו NFORCE 5. מה זה הגשר הצפוני ?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ערב טוב, המפרט שלי מופיע בצד. אני לא יכול לסבול את הקריסות מהOverheat במשחקים, בעריכת סרטים ובכל דבר שאני עושה כמעט. חוץ מזה שהרעש גורם לי לעצבים. אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג את המעבד ואת הספק, אני חושב שזה הזמן המתאים - מעבד: Q6600 G0 נשמע לי הבחירה הנכונה - קצת יקר אבל לא תנור כמו הQ6600 הסטנדרטי וטוב לעריכת סרטים ותמונות. לוח: אם אני קונה, זה אמור להיות לוח עם חיבורי 5.1 כמובן ו-חשוב- חיבורי LPT וSERIAL לצורכי מודינג. על הדרך ספק: האם צריך ספק חזק כמו ליברטי למפרט כזה או שניתן להסתפק במשהו יותר פשוט? אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 זכרונות... שניהם DDR2 מחברת Geil. אחד הוא 1GB 800Mhz Cl4 והשני הוא גם 1GB אבל הוא 667Mhz CL5. לזה עם ה667 יש קירור מובנה שהגיע איתו בצבע כסוף שמכסה את כולו... אני רוצה להעביר את הקירור לשני... מי שמכיר הזכרון היותר טוב הוא מסדרת הדרגון פייר (ניראה לי ככה קוראים לו...) ומוזר שדווקא הגרוע יותר מגיע עם קירור... האם הקירור יתאים?? אם כן איך עושים את זה? ועוד שאלה קטנה... יש לי לוח Abit IB9... האם הוא תומך בזכרון הדרגון פייר 800Mhz CL4 ? זה דחוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט בין השניים. המחירים דומים מאד. הצלחתי להבין שאחד הוא משולש ליבה והשני מרובע. מה ההבדלים מעבר לכך? מי ייתן ביצועים עדיפים? כיום? ובעתיד? למשחקים? לתוכנות? מי יותר מומלץ בכללי? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש כפי שהבנתם את הלוח של ABIT AT7 MAX 2 ואני רוצה עכשיו לשים לו דיסק קשיח שתומך בS-ATA עכשיו השאלה היא האם הS-ATA בלוח הזה הוא רייד או כמו IDE רגיל רק S-ATA אני חייב לדעת כי לא כתוב בספר ולא באתר כלום רק שזה S-ATA 150 לפני שאני מזמין כי אם זה רייד אני אקח שניים קטנים יותר מאחד גדול ואחבר אותם . בבקשה תשובות רציניות ולא למה אתה צריך את זה או דברים שלא קשורים לשאלה בבקשה דחוף CUPRA
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך קראתי בכמה מקומות בפורם הזה שצפויה ירידת מחירים והתפתחות של שוק הלוחות שתואמים את הקונרו. האם יש לצפות לירידת מחירים, או ליציאת לוחות טובים וזולים (לא לOC) בקרוב? ובהקשר זה, האם אפשר לצפות לירידת מחירים כזו או אחרת של מעבדי הקונרו בעתיד הקרוב (נאמר בתוך שבוע שבועיים)?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב העל מעבד של אינטל e 8500 או 8400 רציתי לשאול איך הלוח של אסוס p5ql-e? והאם יש בתקציב שלו לוח דומה של אסוס טוב יותר? אשמח לשמוע פרטים.אני מעוניין לקנות לוח רק של אסוס.תודה.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ראיתי את הזיכרונות האלה : http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=350 וקראתי ביקורות שהסידרה XTUNE, דיי טובה, אני רוצה לקנות אותם, משהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי Sempron 939 3000...עכשיו נמאס לי מהמעבד הזה...ב3DMARK הוא מוציא לי 5.5 בסטוק עם הכרטיס מסך שלי....שהוא אמור להוציא באיזור ה6.4... עכשיו המחירים של ה939 ירדו בצורה מפחידה...השאלה היא האם שווה לי להשקיע עכשיו ב3500 או ב3800X2 (עדיין מתלבט מבחינה כספית)...?? אגב אני רוצה להחליף גם את הזיכרון שלי באותה הזדמנות... אני רוצה זיכרון 2G שיהיה סבבה...וOC אין על מה לדבר...לדעתי הוא ירוץ באיזור הסטוק...חשבתי על G.Skill האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5075 מה דעתכם? ויש עוד אפשרות אבל קצת קשה להשגה....והיא לנסות להשיג את הAM2BOARD ללוח שלי...מי היבואן של ASROCK בארץ? ולקנות 3500...וזיכרון 2G של מושיקין....או של חברה טובה?... תודה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, ראיתי היום נייד של חבר מבוסס על בניאס 1.5. שמתי לב שה-FSB שלו הוא 100, ואילו הבאס של הזכרון הוא 133 (יחס 4:3). האם ככה זה בדרך כלל? לפי CPUZ, ה-SPD של 133 הוא 2.5-3-3 ושל 100 הוא 2-2-2... לעבוד בלא סינכרוני זה בדיפולט במחשבים האלו?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד אינטל סלרון 1700 הוא רוצה להביא ממישהו מעבד אינטל פנטיום 2400......הוא יכול לשים בלוח את המעבד פנטיום? בינתיים אני לא יודע איזה לוח יש לו...אבל אם זה נחוץ אני יברר...
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה ההבדל ביין 64 ביט ול 32 כאילו איך רואים את ההבדל במערכת הפעלה עם 64 ביט? מה זה נותן בעצם? (ידוע לי שגם המעבד אמור להיות 64 ביט)
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
Q9400 2.66GHZ ? מעבד חזק שווה את המחיר ? ויש פה השווה לE8400 ? חוות דעת בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore זה או Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ולוח טוב לכל אחד מהר 1000 שח בערך שכולל SLI חריצי זיכרון 4 PCI-E (חח) ועוד דברים טובים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שאני יפיק תועלת מהוספת זיכרון, בעיקר לעריכת וידיאו ומולטיטסקינג, ובאופן כללי האיטיות (הלא קריטית) של המחשב. יש לי שני סטיקים של 1x2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לקנות עוד אחד, הבעיה שקראתי שבמשחקים אני דווקא עלול לאבד ביצועים משום שכרגע זה עובד על דואל צ'אנל ואם יהיה לי 3 סטיקים זה לא יעבוד על הטכנולוגיה הזאת. או משהו כזה. מאחר ו 4 gb מספיק לכל משחק היום אני בעצם פוגע בשימוש העיקרי שלי במחשב עם ה"שדרוג" הזה. אני לא בטוח במה שאני כותב , אשמח להבהרות מלומדות בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני חושד שמשהו "לא תקין" עם המעבד שלי....אני מקבל ב3dmark06 ציון של 2803 כאשר 741 מתוכם של המעבד. המעבד שלי הוא amd 64 3000, בלי אוברקלוק. יש למישהו פה מעבד דומה? מה הציון?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם הלוח הנה"ל מומלץ לOC? האם הוא יגביל אותי בהמהרה של מעבד 4 ליבות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
של GIGABYTE אך הלוח אם 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב ושווה את המחיר? הוא עדיף על ה ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire בהרבה? הוא למעבד CORE 2 E6300 אמרו לי ש945P לא ממצא את כל המעבד וזה יכול להשפיע במשחקים ואלה הP965 הוא ממצא את כל המעבד והתוצאות היו יותר טובות האם זה נכון? או שעדיף את האקסרוק
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תמונה של CPUZ מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
+ ה1000ghz זכרון וירטואלי? כי אני חושב לעבור לויסטה במיוחד בשביל לעבוד עם 6 ג'יגה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים ומי מהם יותר כדאי? לא מתוכנן OC -לפחות לא בעתיד הקרוב....וההבדל בין שניהם הוא כ300 ש"ח +/- אז מהי ההשקעה היותר משתלמת?!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחר אני הולך לבנות 2 מחשבים: 1. מחשב ביתי סטנדרטי 2. מחשב HTPC שני המחשבים יריצו Windows VISTA וכבר בחרתי ב - core 2 due E4300 אבל אין לי מושג לגבי איזה צ'יפסט של אינטל לבחור. למחשב הביתי אני צריך צ'יפסט עם כרטיס גראפי משולב ולמחשב ה - HTPC לא. בחנות אמרו לי שה - 965 של אינטל לא יציב והמליצו על 945 אבל האם אני יכול לקבל ביצועים טובים יותר מה - 965? בקיצור, יש לי תקציב של עד 500 ש"ח למחשב הביתי ועד 700 ש"ח ל - HTPC אבל מישהו יכול לעזור עם איזה צ'יפסט לבחור? בכל מקרה נראה לי שאלו יהיה לוחות של Gigabyte תודה!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב SFF חדש בחודש הקרוב ומעוניין ב 2X512MB DDR400. השאלה שלי - למה אנשים ממליצים על זכרונות של CORSAIR , GeIL , וכו' ... מה ההבדל בינם לבין זכרונות רגילים של SAMSUNG או KINGSTON , והאם ההבדל מורגש ושווה את תוספת המחיר המשמעותית ? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC בכלל...)
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-