מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שווה לי לעשות oc למעבד הזה בזמן הקרוב?כי אני חושב שהמעבד הזה מספיק לכמה שנים בלי oc
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ציטוט של: jambo7 ב 10.06.2005 בשעה 17:57:15 אני הייתי הולך על ויניס בגלל: 1 הוא לא מוריד את הזכרונות ל 333mhz כשעובדים בדואל 2 קיימת אפשרות מכובדת לאוברקלוק 3 פליטת חום קטנה יותר מווינצ'סטר 1. נכון רק כשמשתמשים ב 4 סטיקים של זכרון וגם אז עובד רק ב 2T ולא 1T 2. תלוי בסטפינג 3. לא נכון בדיוק אותה פליטת חום של 67W השאלה שלי נוגעת לסעיף 1 אם אני קונה מחשב עם מעבד ויניס ושם 2 * 512 הם לא יעבדו ב 400mhz ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שאני מרכיב זכרון חדש במחשב ... לפי מה אני קונה ? מהירות הלוח אם ? [איך אני מוצא אותה? ] מהירות הזכרון ? [איך ? ] DDR1\DDR2 ... איך אני יודע מה יש לי? תודה רבה !!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני חושב ליקנות עוד 2GB זיכרון של kingston 667Mhz CL5 ויש לי זיכרונות OCZ 2GB 667Mhz CL4 לא תהיה שום בעייה אם אני יחבר אותך בייחד..? אגב יש לי את הלוח אם Epox 5P945I PRO 1066Mhz הוא יתמוך בזיכרונות עד 4GB יעני הוא יאפשר לי לחבר 4GB זיכרונות למחשב..? ??? ________________________ * למנהלים אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל זה ניראה לי הפורום הכי מתאים. מקס' תעבירו לאן שצריך.
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המעבד לדעתי יהיה סמפרון 2800 שמעתי שהוא אוברקלוקר טוב ואפשר להגיע איתו לרמה שתיתן בראש גם למעבדים חזקים מהסמפרון . הבחירה בסמפרון מבחינה תקציבית בלבד ! בקיצור אני מעוניין במפרט ללוח טוב לאוברקלוקינג שיתאים למעבד ויהיה גם עם פיצ'רים + 1 ג"ב זכרונות ואני רוצה מחיר כמה שיותר נמוך. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבנתי שעל פי מתח זרם וכו' אני יכול לדעת אם מעבד חם או קר. אמרו לי שהמעבדים החדשים של AMD 64 ה W שלהם הוא 89 ! שזה נחשב קר. איפה אפשר להשיג את הרשימה עם כל המפרט הטכני של כל המעבדים כולל VCORE כולל ה W כולל הכול ! אני לא מוצא את זה הייתי בגוגל נאדה כלום. אני רוצה לדעת עפ"י מפרט טכני אם מעבד הוא חם או קר !
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שאלתי היא : בלוחות שיש ארבעה סלוטים אם אפשרות לשים זיכרונות DUAL ,לרוב הסלוטים הם : שניים בצבע אחד ועוד שניים בצבע שונה האם יש חשיבות היכן שמים כל זיכרון וזיכרון ,או שכל הסלוטים שווים ואין חשיבות למיקום הזיכרון ב- DUAL ?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב (מאחר והמחשב שלי שבק חיים ) ואני זקוק לעזרתכם בנוגע לכמה סוגיות. דבר ראשון, ואני לא המבין הכי גדול, באמת שווה כרגע לקנות את הX58? שמעתי שהם רק זמניים ושאינטל מתכוונים לצאת בCHIPSET חדשים נורא בקרוב ולוחות הX58 ייצאו לגמרי מהשוק או לפחות שמחיריהם יצנחו. זה נכון? דבר שני, בלוחות הX58 הקיימים קיום, ויכול להיות שאני טועה, שמתי לב שישנם כאלה עם 6 סלוטים לזכרונות וכאלה עם 4. האם ההבדל הוא קריטי בהשפעת על המערכת? דבר שלישי ואחרון, עוד בר אליו שמתי לב בלוחות הוא, שחלקן תומכים ב 3way sli, וחלקם לא, מה בדיוק זה אומר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) איך הזיכרון הזה בכללי : OCZ Enhanched Latency Platinum Edition 2) האם אני יכול להגיע לתיזמונים יותר נמוכים מהסטנדרט שלו (2.3.2.5) בצורה יציבה 3)האם התיזמונים משנים בקטע של רוחב פס או שהם רק מחשבים יותר מהר פעולות ? תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי לפני כחצי שנה מחשב עם 2 ג'יגה זיכרון מסוג G.Skill 2GB 800Mhz DDR2 CL4 4-4-4-12 עכשיו אני מעוניין לקנות עוד זיכרונות, השאלה שלי היא כזאת: אני חייב בדיוק את אותם הזיכרונות אם אני רוצה להוסיף?? או שאני יכול לקחת סתם עוד זיכרון ג'יגה של איזה חברה פשוטה וזולה יותר??
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אולי אני קונה את הזיכרון הזה וזה מסקרן אותי: איך נראה הזיכרון PQI DDR2 2GB 667 MHZ ? ככה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או: http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-1GDB.htm ??
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד לוח וזכרון בתקציב של עד 1200 שח מבוסס AMD אני רוצה לקבל את הביצועים הגבוהים ביותר שניתן להפיק בתקציב הזה ללא OC יש לי עוד שאלה האם הלוח "ASUS A7V266-E" תומך במעבד ברטון ובזכרון ECC?תודה לכולם......
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם בתקציב עד 900 ש''ח יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3,000Ghz וספק ג'נרי,אני רוצה לוח אם שיוכל להריץ 2 כרטיסי מסך (SLI) ולא חשובה לי החברה,בעיקרון הלוח אם צריך להיות חזק ואמין ובעיקרון מיועד לגרפיקה ומשחקים.אם תוכלו לי גם אתר שמור את זה אשמח מאוד. נ.ב: המעבד שלי הוא 32 ביט,ואני מעדיף שהכרטיס יהיה עם צ'יפ nForce לא חשוב איזה,אבל לא חובה.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי יש לי זיכוי בסה"כ 1400 ש"ח על לוח אם שנדפק אני צריך לוח חדש תומך OCZ SLI DDR2, מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800 GTS יש לי לבחור לוחות של ASUS או GIGABYTE בלבד! אודה לכם אם תוכלי להמליץ לי
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה זאת תמונה שלו בערך מצאתי באינטרנט. צריך איזה דריבר ?? לאן לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם DD3 יהיה הבדל פיזי נגיד בחיבור עצמו או שזה רק הבדל בבאס. אינטל אמרה שהערכה החדשה תתמוך ב במעבדי ריבוי ליבות אז מה אלה של עכשיו לא תומוכות? או שהכוונה למעבדי מרובעי ליבה? והאם יש עוד חברה של שבבים שהודעיה על שבבים שיתמכו ב 4 ליבות בטווח הקרוב. ואם ההבדל היחידי בין DDR3 לבין DDR2 זה רק בבאס אז עם אוברקלוק פשוט יחסית אפשר להגדיל את הבאס כן?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון 1GB 533Mhz cl5 האם אפשר להוסיף עוד זיכרון של 1GB 533Mhz אבל עם cl4 בלי שיהיו בעיות?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מעבד:אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קלילובייט של קש סוקט 478 זיכרון:סטיק אחד של 512 מגה DDR1 מהירות 333מגה הרץ לוח:ASUS P4 S333-VM (יכול ליהיות שהדגם מיסתיים בלי VM) השאלה החשובה היא אני רוצה להישקיע בסטיק של 512 מגה או 1024מגה כדי שהמחשב יעבוד יתר מהר -יש לי רק 2 סלוטים לזיכרון -אין לי מושג מזה דואל צ'אנל ועם הם פועלים בדבר הזה -צריך לימצוא זיכרונות 333MHZ ולא 400 אי לי תמיכה -עם 1024MB +הסטיק הנוככי בעתיד שלכולכם היה ויסטה אז גם אני יוכל להתקין? (FX5200 GPU) -ועם ביכלל שווה להיתקע עם המחשב עוד כמה שנים עד שימות -יד שניה שווה לקנות אולי הזכרונות עברו OC תענו לי לפחות על חלק מהשאלות לא חייבים את הכל במהלך הדייון אני אולי יוסיף עוד שאלות זה לא יפה שאני כותב הוד…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הנה המפרט של הלוח אם בקשר לזיכרון Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s אני מעונין לקנות כרטיס של 1024 mb 400 mhz האם הלוח אם שלי תומך במהירות הזו (אני לא יודע על מה להסתכל בנתונים ???) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
הנושא טיפה דחוף... לוח ישן (מהראשונים של P3 ציפסט BX440) שעליו יש P-3 450, היה עליו את החיבור של המקלדת (הגדול, זה שלפני הPS2, שחכתי איך קוראים לו), החלטתי להשמיש אותו וקניתי לו PCI USB... מה שלא לקחתי בחשבון, זה שבפתיחה של המחשב הוא נותן ERROR על כך שמקלדת לא מחוברת, המקלדת USB לא תופסת בשלב הזה של האתחול ואני תקוע למישהו יש פתרון למצב הזה? איך נכנסים לBIOS עם מקלדת USB בלבד ללא הרגילה? אפשרי בכלל? או שאני נכנס להלחמות? שוב, פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד להשקיע הרבה כסף בקניית מחשב חדש, עם מעבד I7 975 intel וכונן SSD של 160 GB וכו'. אני מתלבט בין לקנות את הלוח אם rampage II extrim של ASUS או את הלוח אם של אינטל DX58SO. אני יודע שהציפסט הוא אותו הדבר אבל אני לא מבין מה ההבדלים כל כך חוץ מזה. ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח בינהם בשבילי. אשמח לפירוט של ההבדלים מי שמבין.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
K9AGM2-FIH נראה לי שהוא דגם חדש תספרו לי עליו , הוא טוב? הוא לamd
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-