עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי 2 סטיקים של 512. אם אוסיף עוד 2 סטיקים של 1G כל אחד, המערך יעבוד כ DC וינוצל היטב?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. קודם כל אם אני יעדכן לביוס הכי חדש .. אז זה יתמוך לי ב c2d? ודבר שני אין לי עליו פלופי .. והתוכנה QFLASH או QBIOS מש וכזה ... אז מאפשרת רק דרך floppy הורדתי את הגרסא החדשה F4 ... אז אם אפשר בדרך אחרת ? אני זוכר הייתה לי תוכנה שמכינה לי דיסק שאני יכול עלשות מימנו בוט ואז אני יסתדר .. אז מה השם שלה ? אני לא זוכר .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by sassonc,

לוח האם שלי דיי ישן ויש לו 2 slots של DDR 266MHz שאלתי היא: אם אקנה זכרון נגיד 400MHz האם זה יתאים לי ואוכל להשתמש בו למרות שמהירות תונחת כמובן ל-266MHz? השיקול הוא שכאשר אחליף את המחשב, אוכל להשתמש בו שוב לוח האם דרך אגב הוא: ecs K7S5A עוד שאלה קטנה: אני מעוניין לקנות 512MB , היכן אמצא זאת בזול ואיזו חברה מומלצת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by ori14,

מנהלים בבקשה תמחקו.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. לאחר ששוב יצא לי לראות מעבד עתיק (P2 כלשהו ) שניסיתי לפרק ממנו את הקירור אבל לא הצלחתי (היה שם חיבור שאי אפשר להסיר) וגם אצלי במחשב הישן (שגם הוא P2) יש קירור יחסית ענקי ומוזר, החלתתי לשאול מה הסיפור של P2, הקירור שלו, ולמה חזרו לצורת קירור שנראת יותר כמו הקירור של P1. תודה מראש לכל מי שיתרח להסביר

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. Started by Hydra,

יש לי את האפשרות לקחת זכרונות CL2.5 שאני לא ממש אוהב, מתחממים מאוד (Rambo) או זכרונות CL3 Samsung, Kingston וכו'. מה עדיף לי ? והאם ההבדל יורגש ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by rank,

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by GOVNER_T.S.Y,

impressive feature, i fear that this has the power to bury amd once and for all

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. מעבד INTEL טמפ' גבוהה -בגלל תהליך יצור או מתח גבוה מהלוח? כמה מתח מקבל פרסוקט ונוורטוד?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by sha-256,

איזה לוח אם טוב יותר: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Gigabyte K8N nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. יש לי או asus commando או asus p5kc אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע אשמח... תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by gshhar,

Intel Bayfield 865GE Motherboard (HT, VGA, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) [PIV/DDR] 670 שקל האם הלוחות של אינטל טובים\מומלצים או שכדאי לוותר עליהם(לא מתוכנן OC)?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by eizik26,

שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים

14. שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני לא יודע איזה מעבד לקחת. התקציב המקסימלי שלי למחשב כולו הוא 3800-4000 ש"ח, ויש לי מסך 19 רחב משמע רזולוציה 1440X900. אני לא איזה גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק, במיוחד משחקים כמו COD4 או NFS.. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע הרבה במעבד וללכת על Core I5 750/Q9550 או ללכת על משהו צנוע יותר כמו 720BE.. אם להגדיר שימושים אז זה משחקים בינוניים-כבדים, פעולה של כמה תוכנות במקביל שיעבוד וחלק ולא יעשה בעיות אם אני למשל יפעיל מסן, אייסי, כמה לשוניות בדפדפן, איזה פוטושופ, ונטרילו ועוד איזה תוכנה קלה או משהו.. מה אתם אומרים?ה720BE יתן ביצועים לי לשחק בהגדרות HIGH על הרזולוציה שלי עם כרטיס מתאים במשחקים כמו COD4,5 או אפילו GTA IV? אני מאמין שבכרטיס מס…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by רומן גרוס,

יש לי 2 חבילות : 1 . לוח MSI דגם : G41M4-F וזיכרון של CEON תיזמון CL 5 2. לוח ASUS דגם : P5QPL-AM וזיכרון KINGSTON תיזמון CL 6 אותו מחיר מה עדיף ? הבנתי מהמוכר של אייבורי שהקבלים של MSI טובים יותר וגם יש עידכונים דרייברים וביוס און ליין .

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. הדברים העקריים 6 או 8 ליבות מול 4 4 זכרונות מול 2 SATA אקספרס לא מעניין \ USB לא מעניין שפות עיבוד אותו דבר יש משהו ששכחתי ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של 512 זיכרון? זה עדיין יעבוד בDUAL DDR? זה ישפר ממש את הביצועים?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by dvirf1,

במפרטים המומלצים באתר בקטגוריית משחקים 10,000 ש"ח רשום המעבד: Athlon64 3000+ במחיר סביר של 1500 ש"ח הבעיה היא שכשאשר חיפשתי את המעבד הזה בחנויות שונות לא מצאתי אותו אבל מצאתי את: Athlon XP 3000+ 2 שאלות: 1. קיים בכלל דגם כזה (Athlon64 3000+) או שהתבלבלו בטעות בכתיבה? איפה אני יכול למצוא אם קיים? 2. מה ההבדל בין המעבד השני שהזכרתי פה לראשון?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by hike101,

שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .

20. Started by Billy1123,

יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…

21. אני צריך די דחוך המלצה של כרטיס זיכרון למחשב חייה אני צריך שנניים של 512 על מהירות 400 אבל אני לא יודע איזה חברה ודגם.. אמרו לי קינגסטון cl3 איך זה ? ואמרו לי beie משהו כזה שזה עם קירור.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  22. הסיבה שאני שואל היא שכרגע יש לי זכרונות 2x1GB DDR2-800 CL5 והמעבד עובד כבר שנה וחצי בבאס 400 (אוברקלוק) ללא בעיות קניתי זכרונות קינגסטון CL6 ואיתם המחשב לא עושה BOOT. מדובר בלוח P5B-deluxe. עשיתי נסיון נוסף וכיוונתי את הזכרון הקיים שלי לCL6 וגם אז המחשב לא עלה. כפי שזה נראה יש ללוח שלי בעיה לעבוד בCL6 בבאס 400. בבאס הדיפולטי אין בעיה. האם עוד מישהו נתקל בתופעה זו ויכול להרחיב?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by SuperDuper,

שלום, קנית לאחרונה שני סטים של ארבע ג'יגה (1024X4) מהדגם הנ"ל: SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 ב-CPUZ (גירסה 1.42) הוא מראה לי בכל סט משהו שונה. שזה אומר שאחד הסטים מזוייף? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by iyehuda,

1. כל זיכרונות ה DDR יכולים להתאים ללוח של דואל DDR ? 2. מה קורה אם בלוח של DUAL DDR אני אשים רק זיכרון אחד האם הוא יעבוד ? 3. למה דואל DDR זה יותר טוב ? 4. למה לוח שיש לו NFORCE הוא לוח יותר טוב מאשר לוח שאין לו NFORCE 5. מה זה הגשר הצפוני ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by nitrox,

טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים