עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ^Z^,

שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  2. אמרו לי שעדיף שניים של 1GB... כדי שיעבוד בDC... אבל לי לא נראה הגיוני שיהיו 4 סלוטים שאם אני אשתמש בכולם אני אבטל את הDC.. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 מה התשובה..? תודה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Tomersoni,

כפי הנראה אני מקבל בשבועיים הקרובים את המחשב, ולכן התחלתי לברר לגבי ראוטרים ואחרים על מנת לדאוג שיהיה לי אינטרנט למחשב החדש. (המודם מחובר למחשב הישן שיישאר אצל אח שלי, ואני מעוניין ליצור רשת על מנת שיהיה אינטרנט גם לי כמובן.) במהלך הבירורים על רשתות אניטרנט ניתקלתי בסיפור של כרטיסי רשת שבהם אאלץ להשתמש כדי ליצור רשת. אם אני לא טועה, ברוב הכרטיסים יש היום כרטיס רשת מובנה, הכרטיס שלי יהיה GB 965P DS3. האם הכרטיס הזה כולל כרטיס רשת או שאאלץ לרכוש אחד כזה באופן נפרד? אגב, הרשת תיהיה כנראה חוטית, אך ייתכן שבסוף אחליט על אלחוטית, נראה. תודה מראש, שבת שלום לכולם.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

כי ראיתי באיזה חנות... Sempron 3000+ 939 L2=256KB 1.8GHZ יש מצב?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  5. חשבתי על זה: epox 8rda3+ אני יודע שהוא טוב בביועים יותר מה 8rda+ אבל איך הוא מבחינת ביצועים??? אם יש לוח אחר שטוב גם לאוברקלוק וגם בביצועים תגידו לי בבקשה.תודה לעוזרים!!!!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש, לצרכים של אינטרנט וסרטים (בלי משחקים ובלי OC) ונסגרתי על הכל חוץ מלוח אם... מעבד E7400, זיכרון 2X1GB קינגסטון, וכרטיס מסך GIGABYTE GV-N95TOC-1GI בהצעה בפורום מפרטים, הציעו לי את GA-G31M-S2C של Gigabyte. אבל הבנתי שזה צ'יפסט ישן ולוח פשוט וזול (הם גם הציעו לי מעבד Dual Core, ולמרות שאני יודע שזה כנראה overkill לצרכים שלי, אני עדיין רוצה C2D ולוח אם טוב יותר שיחזיקו הרבה שנים). המוכר שאני קונה ממנו הציע לי את DG41TY של אינטל, הוא אמר שהוא ממליץ רק על אינטל כי האמינות שלהם היא הכי גבוהה ויש אצלם 0 תקלות. מצד שני זה נראה לי לוח יותר מדי יקר לצרכים שלי, עם כרטיס מסך טוב שאני בכלל לא אשתמש בו (אני לוקח חיצוני כי חשוב לי תמיכה ב-HD ויציאת TV OUT שא…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Singularity,

ראיתי באתר שזה קיים מה ההבדל בינהם לרגיל?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by baraksaar,

יש לי פנטיום 4 2.6 ht והטמפרטורה שלו היא 46 מעלות האם זה בסדר? זה לא גבוה מדי?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  9. בבקשה להציע לוח אם כנ"ל עם תמיכה ב C2D ו RAID 0,1 וגם זיכרון במהירות 800 MHZ . אם אפשר יותר מהצעה אחת זה יהיה נחמד. תודה.

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  10. 512MB/333MHZ + 256MB/333MHZ לא הספק-כח גרם לזה...נבדק שני הזכרונות מחברות שונות *מה נראה לכם שקרה? :-\ *ואלו זכרונות כדאי לקנות כדי להרים את המחשב בחזרה? (חבל על מחשב שלם למרות שהוא ישן).

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. רציתי לשאול האם יש אפשרות להוסיף למחשב בעל זכרון DDR 400MHZ עוד זכרון של DDR233 ושזה ירוץ אחד על 400 והשני יישאר עם ה233.... כי לפי מה שהבנתי ברגע שאתה מכניס זכרון חזק יותר מהזכרון הקיים.. הזכרון החדש ייפעל במהירות של ה233 אוטמטית כדי למנוע שגיאות וכו'.... אז זה מה שאני מתכנן לעשות תגידו לי אם כדאי ומשנה כל כך... : לקחת זיכרון של 233 ולהוסיף למחשב אחר שיש לו 333 או 400 MHZ... וביחד הם יהיו 512 זכרון, רציתי לשאול אם עדיף ה512 זכרון שאחד מורכב מ400MHZ או 333MHZ והשני 233MHZ... כלומר אם אני יוסיף עוד 256 על 256DDR400\333 קיים אז המהירות של ה256DDR233 ייגרום לאיטיות או שזה עדיין בכל זאת 512 זכרון והם ייגרמו לשיפור ניכר בביצועים? חחח חפרתי וסיבכתי אחושרמוטה... בפשטות : מחשב ב…

12. Started by DarkSight,

יש לי כבר 512 של ADATA שהם זיכרון די עלוב ואני מתלבט אם לקנות עוד 512 כאלה כי אין לי כרגע מספיק כסף להשקיע על משהו טוב אז השאלה שלי האם זה משתלם לי ועוד מספר חודשים לקנות יותר טוב ובכמה אחוז בערך הביצועים שלי יעלו עם DUEL CHANNEL??

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. מחפש לוח FLEXATX שמתאים ל-AMDXP 3000 או לפחות MICROATX תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by CoHeN16,

שאני מרכיב זכרון חדש במחשב ... לפי מה אני קונה ? מהירות הלוח אם ? [איך אני מוצא אותה? ] מהירות הזכרון ? [איך ? ] DDR1\DDR2 ... איך אני יודע מה יש לי? תודה רבה !!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by sirexrv,

מישהו מכיר לוח טוב? אני פשוט רוצה לחבר את הלוח לרסיבר שלי

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=605

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  18. אם לא האם מתוכננים מעבדים כפולי ליבה של 64BIT?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by tberger,

יש לי שאלה כללית ולאחר מכן יותר ספציפית. באופן כללי האם יש חשיבות להתאמה של המעבד לוח האם והזיכרון בעיקר מבחינת מהירויות וביצועים.? למה אני מתכוון האם ניקח מעבד עם FSB של 1333 ולוח אם עם 1066 וזיכרון עם 667 מה בעצם תהיה מהירות העבודה של המעבד מול הזיכרון? האם לא במהירות הכי נמוכה כלומר ה 667 של הזיכרון? ומצד שני האם אין כאן בזבוז ולקחנו מעבד יקר יותר כאשר הוא בעצם יעבוד רק ב 667 והיינו יכולים לקחת מעבד זול יותר ולוח אם זול יותר ולקבל אותם ביצועים? ועכשיו כמובן מזה לספציפי: אני רוצה להרכיב מחשב וכמובן הלב הוא המעבד, לוח האם וזיכרון. אני מחפש מעבד אינטל ב 800-1000 ש"ח, ולוח האם והזיכרון שיתאימו לכך ולקבל את הביצועים המיטביים האפשריים אבל במחיר סביר, לוח אם בערך ב 600 עם כרט…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. שאלתי היא : בלוחות שיש ארבעה סלוטים אם אפשרות לשים זיכרונות DUAL ,לרוב הסלוטים הם : שניים בצבע אחד ועוד שניים בצבע שונה האם יש חשיבות היכן שמים כל זיכרון וזיכרון ,או שכל הסלוטים שווים ואין חשיבות למיקום הזיכרון ב- DUAL ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by davidcohen,

איזה מעבד יותר טוב e2200 ,e4500 ,e5200 ? אני צריך לפי סדר , כאילו 1 . x 2. y 3. z ד"א הם יתאימו ללוח האם שלי, המפרט בצד ימין תודה

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב (מאחר והמחשב שלי שבק חיים ) ואני זקוק לעזרתכם בנוגע לכמה סוגיות. דבר ראשון, ואני לא המבין הכי גדול, באמת שווה כרגע לקנות את הX58? שמעתי שהם רק זמניים ושאינטל מתכוונים לצאת בCHIPSET חדשים נורא בקרוב ולוחות הX58 ייצאו לגמרי מהשוק או לפחות שמחיריהם יצנחו. זה נכון? דבר שני, בלוחות הX58 הקיימים קיום, ויכול להיות שאני טועה, שמתי לב שישנם כאלה עם 6 סלוטים לזכרונות וכאלה עם 4. האם ההבדל הוא קריטי בהשפעת על המערכת? דבר שלישי ואחרון, עוד בר אליו שמתי לב בלוחות הוא, שחלקן תומכים ב 3way sli, וחלקם לא, מה בדיוק זה אומר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by dekektam,

AMD ATHLON 64 5600 Vs INTEL CORE2 E6320 אני מתלבט בין שניי המעבדים אני צריך מעבד שיסחוב תוכנות כבדות לתכנות מה אתם חושבים שעדיף

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. Started by mokisho,

מה ההבדל בין מעבד קורנו X6800 למעבד קורנו E6800

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by ovadia10,

מה עדיף? GIGABYTE GA-EP45-DS4 או GIGABYTE GA-EP45-DS3R הכוונה מה עדיף DS4 או DS3

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים