עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by iakovl,

מצאתי אותו בתור יד שניה... מה אתם אומרים על הסטפינג הזה? מיועד לקירור אוויר

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by SyMiC,

מה יותר טוב מבינהם ? הראשון הוא של G.SKILL השני OCZ ואם יש משהו יותר טוב עד 250 שקל DDR2 533MHZ Capacity / 2GB 1GB x 2 Speed 533MHz DDR2 PC2-4200 CAS Latency CL 4-4-4-12 Test Voltage 1.8 Volts PCB 6 Layers PCB Registered/Unbuffered Unbuffered Error Checking Non-ECC Type 240-pin DIMM Warranty Lifetime \ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_system_elite_dual_channel

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  4. מעבד INTEL טמפ' גבוהה -בגלל תהליך יצור או מתח גבוה מהלוח? כמה מתח מקבל פרסוקט ונוורטוד?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by za-david,

חברים בתור אחד שכל הזמן היה קונה מחשבים עם מעבדי אינטל אין לי מושג במעבדי AMD והמחשב הבא שלי הולך להיות עם מעבד AMD, עם זאת אין לי מושג במעבדים מסוג זה אז אם מישהו יוכל להסביר או להפנות אותי לאתר שיכול לתת הסבר או כל דבר אחר שאתם חושבים שיכול לעזור יהיה טוב תודה מראש....!!!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. שלום יש לי מעבד שהרבה מהפינים שלו התעקמו (בגלל שהוא לא הוכנס נכון לתושבת בלוח אם) , והשאלה שלי היא האם האחריות היא גם על דבר כזה ואם כן אז למי בדיוק פונים בשביל האחריות. בכל מקרה אם מישהו יודע איזה דרך קלה ליישר את הפינים בחזרה בבקשה שיכתוב.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by hal,

מישהוא מכיר לוח אם בשם אסוס p4sdx ? האם הוא דואל צאנל ו 800 fsb ? תודה.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by adidasv111,

אני מחפש זכרון ram חדש (או להוסיף). כרגע יש לי 128 מגה (וכידוע לכולכם זה לא מספיק). אני לא מריץ משחקים גדולים או ויסטה ולכן נראה לי שיספיק לי ג'יגה עד ג'יגה וחצי. אני רוצה המלצות לזכרונות טובים אבל לא יקרים (לא לעבור את המאתיים ואפילו פחות). תודה adidas

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. Started by dvirf1,

במפרטים המומלצים באתר בקטגוריית משחקים 10,000 ש"ח רשום המעבד: Athlon64 3000+ במחיר סביר של 1500 ש"ח הבעיה היא שכשאשר חיפשתי את המעבד הזה בחנויות שונות לא מצאתי אותו אבל מצאתי את: Athlon XP 3000+ 2 שאלות: 1. קיים בכלל דגם כזה (Athlon64 3000+) או שהתבלבלו בטעות בכתיבה? איפה אני יכול למצוא אם קיים? 2. מה ההבדל בין המעבד השני שהזכרתי פה לראשון?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי להבין את קביעת תדר הזכרונות מול המעבד בדין קודם הגענו למסקנה שהתדרים כך קודם FSB חלקי 4 = באס שהמערכת יכולה לעבוד דוגמא FSB 800=באס 200 mhz FSB-400=100 MHZ >הזכרונות יעבדו ב266 מגהרץ FSB-533=133 MHZ >הזכרונות יעבדו 333 מגהרץ FSB -800=200 MHZ >הזכרונות יעבדו ב 400 מגהרץ אז בתדרים של 533 או 667 איך זה מסתדר בדיוק ה FSB נשאר 800 איזה הסבר הוא הנכון? פשוט לא מובן כל כך סדר הדרוג כי הרבה זמן נשאר ה FSB 800 ואז יצאו זכרונותגבוהים מעל 400 מגהרץ אז איך החלוקה ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. http://techreport.com/reviews/2006q3/e6300-vs-sff/index.x?pg=1

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by Billy1123,

יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…

14. הזמנתי את המעבד (AM2 Sempron 3000) והלוח אם (DFI INFINITY NF ULTRAII-M2), עכשיו רק נשאר לי לבחור זיכרון איכותי ל-OC. כרגע אני מתלבט בין 2 זכרונות מאותה חברה (TeamGroup), באותו המחיר, אבל במהירויות ותזמונים שונים: 1. Team Xtreem DDR2 800MHz CL 4-4-4-10 2. Team Xtreem DDR2 1000MHz CL 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ללוח אם שאני לוקח? במידה ולא אוכל להשתמש ב-1000MHz, האם הזיכרון הזה עדיין יהיה עדיף? אני מזכיר שאת שניהם אני משיג באותו מחיר, ההבדל הוא תזמונים ומהירות.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. יש ל זוג של זכרונות CL2.5 של GEIL הדגם הזול וולי וראיתי שיש כיום מחירים טובים לזכרון של KINGSTON CL3 אם אני אקנה זוג אם 2 הזכרונות יכולים לפעול ביחד? (אני יודע שאם זה יפעל זה יפעל במהירות הכי איטית )

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by ozzo,

מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו

17. Started by m1234,

שלום אני על סף קניית מחשב חדש ואני רוצה לשאול מספר דברים: שמעתי שבקרוב מאוד יוצאים מעבדי ה- 45NM של אינטל, האם הם באמת משפרים את הביצועים ושווה לי לחכות כמה חודשים בגללם? - וכמה בערך הם אמורים לעלות כשהם ייצאו? והדבר השני הוא ה- DDR3. אני רוצה לקנות מחשב שייחזיק מעמד בצורה טובה משהו כמו 3 שנים, אבל כמובן אני לא יכול להתעלם מזה שיצאו זכרונות DDR3. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לקנות לוח אם שתומך ב- DDR3 ולשדרג בשלב מאוחר יותר, או לחכות כמה זמן עד שהמחירי ה-DDR3 יירדו כדי שאוכל לקנות אותם. בכל אופן, אם אני לא אקנה DDR3 התכנון שלי הוא לקנות DDR2 1066 Mhz, האם ה-DDR3 הוא כ"כ מהיר וחזק יותר מה-DDR2 1066? אני מבקש את חוות דעתכם

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  18. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7787 יש לי כרגע 512 ראם ובדיוק אותו דגם של מה שמוכרים בחנות הזאת, אבל אני לא יכול אותו לקנות עכשיו כי אני צריך לעשות איזו עבודה קטנה קודם בשביל להשיג את הכסף. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שיש ב logicpc כבר לא יימכר בחודשים הקרובים בגלל שהוא דגם יישן מדי? או שהם עדיין ימשיכו למכור אותו לפחות לעוד חצי שנה? דרך אגב זאת החנות היחידה שראיתי דגם שתואם למה שיש לי עכשיו, אם תמצאו את אותו מוצר שיש בחנות הזאת, בחנות אחרת, זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  19. מה המהירות של הזיכרון שלי? ובאיזו מהירות אני יכול לקנות כרטיס זיכרון שיתאים ללוח אם שלי,כלומר עד כמה הלוח אם שלי יכול לספק? מצורפת תמונה בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  20. יש לי לוח אם K8NS ULTRA 939 של GIGABYE יש עליו כרטיס קול מובנה כמובן, אז ככה הבעיה היא שגם אם אני שם את העוצמה של ה VOLUME על הכי חזק... זה לא ממש חזק.. במחשבים ישנים אם אתה שם את זה על הכי חזק.. אתה שומע פי 3 יותר חזק מאשר בלוח האם החדש הזה.. האם זה בעיה מוכרת? האם זה בכוונה ככה? מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by eladbu,

מחפש זכרונות 256*2 תוספת ל512 שיש לי כרגע זכרונות 400מ"ה מהם הזכרונות הכי שווים מבחינה כספית או פשוט יותר הכי זולים ואמינים לא ל OC וכו

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by shainov,

שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by locke,

אוקיי, זה בעיה קצת מסובכת בשבילי לכתוב, אבל אני אנסה. קודם כל זה הכל התחיל כששידרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע הוא: Abit NF7-SL 2.0 Barton 2600 2x256 corsair צורב TEAC ודיוידי של טושיבה ועוד 2 דיסקים שלא נראה לי ממש קשורים לבעיה. עכשיו אם אני מפעיל את המחשב ממצב כבוי הוא מזהה לי את הצורב והדיוידי והכל בסדר, רק שבווינדוס הצורב לא צורב למרות שהוא מזהה אותו. ואם אני עושה היתחול למחשב אז הביוס כבר לא מזהה את הדיוידי ובווינדוס הצורב כן צורב. ניסיתי ג'ימפורים שונים וכבלים שונים אבל הם פשוט לא רוצים להסתדר ביחד. עוד פרט קטן שיכול להיות חשוב הוא שמשום מה, במנהל התקנים בווינדוס, כל התקני ה-IDE מופיעים עם הסיומת SCSI device ומופיע לי גם התקן נוסף שהוא בקר SCSI למרות שאין לי שום בקר …

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  24. היי כולם.. אני מחפש לוח אם עם קירור פאסיבי.. כי בעיקרון יש לי לוח אם עם עם מאוורר קטן (קירור אקטיבי) אבל ניתקתי אותו כי הוא הרעיש נורא.. (תוך חודש עלה מ-8000RPM ל-10000).. וגם צבר המון אבק.. אני גם רוצה לשדרג את הלוח אם שלי.. (סתכלו מפרט שלי) אני מחפש לוח אם גם שיכין אותי עתידית ל-SLI.. ול-OC, כי אני יחליף בקרוב גם את הזכרונות שלי ממותגים שמתאימים ל-OC. קראתי ביקורות טובות מאוד על הלוח: Asus A8N32 Deluxe.. האם הוא סה"כ מומלץ? הקירור שלו יעיל? רציתי ללכת על DFI אבל כולם עם מאוורר.. אם אתם מכירים לוח אם אחר מזה של Asus אז תרשמו..

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by nirmarcu,

שלום, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בזמן הקרוב. יש מספר דברים שאני חייב לדעת קודם לכן... ??? אם אני אקנה בארה"ב, כנראה שאני אקנה מעבד, זכרון, כ.מסך 1. האם תהיה לי איזושהיא אחריות על המוצרים בארץ ? (אם כן איפה) 2. האם שווה לקנות בחו"ל או לא ?! אני מניח שיש אנשים שכבר בדקו את הנושא בעבר. אשמח לקבל המלצות מאנשים שבדקו/קנו בעבר (גם לגבי מקום הקנייה)

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים