מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, החלטתי לתקן את הטעות שעשיתי כשקניתי את המחשב שלי וקניתי לוח אם של INTEL, כידוע אין אפשרות של OC בלוחות של אינטל ולכן אני רוצה להחליף אותו. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב הוא עד 500 שקל, אבל נא לשים דגש על יחס בין כסף=תמורה. הלוח הולך להתחבר עם המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ואין לי בקשות מיוחדות ממנו חוץ מהדברים הרגילים (PCI-E, מסודר היטב מבחינת חריצי הרחבה, היטסינקים לעזרה בOC וכו'....) תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן בעייה ששמתי לב אליה יש לי את הדגם הבא של הזכרונות: 6400cl4 1gbhk מה שמוזר שבcpuz התזמונים הם 5-5-5-15- במתח 1.8 למרות שזה זכורונות של cl4 יש לי מצב בspd של epp שבו התזמונים שרשומים הם במתח של 2.1 4-4-3-5 אבל מן הסתם הוא לא מופעל. שתי שאלות: אם הזכרונות הם של cl4 למה בspd במצב רגיל הם פועלים על 5-5-5-15? האם כדאי להפעיל את הepp הזה (זה נחשב כמו overclock, לא??) ואיך (בביוס יש לי אופציה להוריד את הקריאה מהspd ולהגדיר ערכים ידנית- זאת הדרך?? ומה בנוגע למתח- הוא ישתנה לבד??) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב והציעו לי לוח של החברה הנ"ל לא זוכר בדיוק איזה דגם, מישהו מכיר את החברה? האם היא טובה ללוחות אם?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היום קניתי מארז-V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש אפשרות להוסיף למחשב בעל זכרון DDR 400MHZ עוד זכרון של DDR233 ושזה ירוץ אחד על 400 והשני יישאר עם ה233.... כי לפי מה שהבנתי ברגע שאתה מכניס זכרון חזק יותר מהזכרון הקיים.. הזכרון החדש ייפעל במהירות של ה233 אוטמטית כדי למנוע שגיאות וכו'.... אז זה מה שאני מתכנן לעשות תגידו לי אם כדאי ומשנה כל כך... : לקחת זיכרון של 233 ולהוסיף למחשב אחר שיש לו 333 או 400 MHZ... וביחד הם יהיו 512 זכרון, רציתי לשאול אם עדיף ה512 זכרון שאחד מורכב מ400MHZ או 333MHZ והשני 233MHZ... כלומר אם אני יוסיף עוד 256 על 256DDR400\333 קיים אז המהירות של ה256DDR233 ייגרום לאיטיות או שזה עדיין בכל זאת 512 זכרון והם ייגרמו לשיפור ניכר בביצועים? חחח חפרתי וסיבכתי אחושרמוטה... בפשטות : מחשב ב…
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הפיוז'ן לא הגיע לארץ ואני מתאר שהמחיר שלו עוד יותר מטורף ו trinergy בעל מחיר של איזה 1500 שקלים שזה משוגע אבל ממש נדלקתי על הoc genie הזה שלוחצים על כפתור והוא עושה אוברקלוק חזק לבד ואפילו בבדיקה של guru3d הם הגיעו ל4GHZ ועוד משהו, איזה מעבד וזכרונות למשל אני אצטרך אם אני רוצה שהOC GENIE יעשה אוברקלוק ל4GHZ? כי ראיתי עוד תמונה עם אותו מעבד שהיה אצל guru3d אבל שם זה הגיע רק ל3.4GHZ
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
צריך המלצה בקשר לזיכרונות לאוברקלוק ( DDR2 512*2) , בסכום בין 600-750 ככה, המעבד הוא D 805 , שאלה על הדרך..> בקשר ללוח אם לאובר, חשבתי על gigabyte 8I945P-G שעולה בערך 590 עכשיו אני בתקציב למפרט דיי לחוץ השאלה אם ממש שווה להוסיף איזה 100-120, בשביל ה ASUS
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ציטוט של: jambo7 ב 10.06.2005 בשעה 17:57:15 אני הייתי הולך על ויניס בגלל: 1 הוא לא מוריד את הזכרונות ל 333mhz כשעובדים בדואל 2 קיימת אפשרות מכובדת לאוברקלוק 3 פליטת חום קטנה יותר מווינצ'סטר 1. נכון רק כשמשתמשים ב 4 סטיקים של זכרון וגם אז עובד רק ב 2T ולא 1T 2. תלוי בסטפינג 3. לא נכון בדיוק אותה פליטת חום של 67W השאלה שלי נוגעת לסעיף 1 אם אני קונה מחשב עם מעבד ויניס ושם 2 * 512 הם לא יעבדו ב 400mhz ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי לוח אם מסוג ASUSP4P800 DELUXE שמתי לב שבנוסף לכניסות ה-IDE הרגילות, ישנן עוד שתי כניסות דומות בצורת החיבור שלהן ל-IDE הנקראות RAID. שאלתי היא, האם ניתן לחבר הארד דיסק רגיל לחיבור ה-RAID או שזה מצריך חומרה מיוחדת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה . הוא החליף את הלוח אם שלו ל- Asus p4p800s אין לי מוסג מה זה ה-s הזה כי לא ראיתי אחד כזה , בכל מיקרה יש לו מקלדת עם כזה עכבר שהיא מאוד נוחה לו שהוא ישתמש איתה עם הלוח אם הישן יותר עכשיו כשהוא מחבר את המקלדת הזאת (חיבור psp העגול) ללוח אם החדש הוא לא מזאה אותה, זה רושם בדוס יענו שזה לא מוצא מקלדת וכשהוא מחבר מקלדת אחרת פשוטה ללוח אם החדש זה פועל, וכשהוא מחבר את המקלדת הנוחה ללוח אם אחר זה פועל, מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות לי יש את ה- p4p800 ואין לי שום בעיות לוח מצויין. תודה מראס
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה נכון שאפשר להרכיב nforce 4 ביחד עם AMD 64 3000 בסוקט 734? אז זה אומר שבעצם אפשר לשים כרטיסי מסך בחיבור PCI-E.? אם כך.? ואם כל זה נכון..אז מתי ייצא הלוח אם המופלא הזה ועל איזה דגם או חברה אתם ממליצים?! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום ברשותי הלוח הזה, ויצאה גירסא חדשה לביוס ואנימ עוניין לעדכן. לפני כן עדכנתי בתוכנה של GIGABYTE @BIOS ועכשיו שהרצתי אותה היא נותנת לי שגיאה unknown flash type or BIOS write protection!!!! ואני רק יכול ללחוץ OK... עכשיו לפני כן זה עבד אבל לא יודע.. חיפשתי אותה בגוגל בגלל שהאתר של ג'יגה בייט כה ידידותי והורדתי אותה מחדש אבל שוב אותו ERROR... מישהו יכול לעזור לי הכיצד לסדר זאת ? או איך להתקין בצורה תקינה את הביוס ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחרי ה Q6600 נעבדתי... אם אפשר סידור לגבי המעבדים החדשים מי טוב יותר מי פחות... למשל כל ה E8xxx החדשים מי הטוב ביותר מהם, מי לשוק הנמוך, מי הכי משתלם היום. ה Qxxx החדשים - כנ"ל - טובים, פחות טובים, מה משתלם, מי ברמה של מי ? ועוד 2 שאלות: 1. האם ה E החדשים טובים יותר מה Q6600, כיום, ובעתיד - בישומים שתומכים ב 4 ליבות. 2. האם ה Q החדשים טובים יותר מה q6600 והאם הם משתלמים לאומתו - ביצועים/מחיר.
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מבקש המלצה לזכרונות : (DDR1 2GB (2x1GB הזכרונות לא מיועדים ל Overclocking, יציבות/אמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים). אם זה משנה המפרט :מעבד Athlon 64 3000 Venice,לוח Gigabyte K8nsc-939. תקציב : עד 900 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 לוחות אל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19333&catid=1156 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18639&catid=1156 יש צורך ב-DDR3 וחוץ מזה מה באמת עדיף ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כשקניתי את הD805, לא קיבלתי איתו מדבקה. אתם יודעים Intel Inside כזו. פעם היו נותנים, לא? זה לא אמור לבוא עם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של MSI ו - chipset של אינטל התקנתי את התוכנה speedfan והיא מראה לי שיש בסביבות ה 95 מעלות על chipset בממוצע ולפעמים היא מגיעה גם ל 100 1). לקחתי את המחשב לחנות שקניתי אמרו לי שהציפסט של אינטל נוטים להתחממם, זה נכון? 2). האם התוכנה speedfan אמינה?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי קירור זלמן פטאליתי ויש לו חיבור ללוח אם ולא לכרטיס מסך (x1900xt) האם המתחים שווים ? החיבורים הם לא אותו הדבר... (זלמן - גדול, כרטיס מסך - קטן). יש לי 2 מקומות על גבי הלוח אם (asus p4gpl-x) ומחובר המעבד והספק. יש אפשרות לחבר את המאוורר לכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GIGABYTE EX58-EXTREME שעליו שני כרטיסי זיכרון (סה"כ 4 ג'יגה) מסוג G.Skill F3-12800CL7-2GBRM. אני מעוניין לקנות עוד 4 ג'יגה, אבל הדגם הנ"ל של G.SKILL כבר לא נמכר יותר בשוק. האם ישנו דגם בשוק שיהיה תואם ללוח האם שלי ולזיכרון הקיים? או שעליי לקנות 8 ג'יגה חדשים מאותו הדגם?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
או שכדאי להשאיר 2GB עם אותה המהירות?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין.האם ההמלצה הזו טובה או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודה וסופ"ש שבוע שקט לכולם
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קודם כל אם אני יעדכן לביוס הכי חדש .. אז זה יתמוך לי ב c2d? ודבר שני אין לי עליו פלופי .. והתוכנה QFLASH או QBIOS מש וכזה ... אז מאפשרת רק דרך floppy הורדתי את הגרסא החדשה F4 ... אז אם אפשר בדרך אחרת ? אני זוכר הייתה לי תוכנה שמכינה לי דיסק שאני יכול עלשות מימנו בוט ואז אני יסתדר .. אז מה השם שלה ? אני לא זוכר .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://img143.imageshack.us/img143/6554/79554686vk8.jpg המעבד ללא אובר קלוק תודהה.. אני חושב שהכרטיס מסך יותר מידי חם
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
K9AGM2-FIH נראה לי שהוא דגם חדש תספרו לי עליו , הוא טוב? הוא לamd
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-