עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בשבועיים האחרונים מחיר האתלון 64 3500+ בחנות הנ"ל ירד מ 420$ (אולי יותר) ל 389$ כעת, מחיר המעבד ב 1000 יחידות באתר של AMD הוא 346$, יש להניח שהמחיר ימשיך לרדת בזמן הקרוב ויגיע בסוםו של דבר ל 350$. מחיר האתלון 64 3500+ בחנות NEWEEG: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=19-103-463&DEPA=1 רשימת מחירי מעבדי AMD: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by itail,

אהלן, יש לי מחשב Q9400 + 4GB זיכרון DDR2 800MHZ. קיבלתי לאחרונה 2 סטיקים של 1GB בתדר 667MHZ. למיטב הבנתי, אם אחבר אותם אקבל 6GB זיכרון ב667MHZ, נכון? מה עדיף לדעתכם? אופציה נוספת היא לחבר את הזיכרונות ולעשות OC, האם זה אפשרי? תודה! איתי

3. Started by Ancient1,

אני חושב על C2D לOC רק לפי הנדרש . רצוי שיהיה לי מבער אחורי לכשידרש , לא OC קיצוני (+70%) בכל מקרה, אבל ברגיל OC בינוני (מה שנכנס בטמפ' והדיפולט וולטאג') יספיק כנראה , עם +50% כאופציה. אני קונה בארה"ב. (חבר) האם E6300 הוא ההגיוני ביותר . או שווה להוסיף ל E6400 ?? ברור שעדיף שה BANDWIDTH של הזכרונות יהיה גבוה . איזה מהירות זכרונות צריך / עדיף ? איך בדיוק משחקים עם הבאס ו DDR2 ? האם יש "מכפיל" לזכרון כמו שיש למעבד ? שניתן לשנותו בביוס ? יש לי הרבה דיסקים IDE וממה שבדקתי, EIDE*2 קשה למצוא .למעט ה P5W DH Deluxe . אלא שהוא יקר מאד. דווקא מתאים לי מבחינת האפשרויות של HTPC , אבל עדיין .. יש משהו אחר ?? או באופק ?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. רציתי לדעת אם יש תאימות בין החומרה? gigabyte ga-945gm-s2 gskill 512mbX2 667mhz ddr2 nt או שזה אמור לגרום לי לבעיות? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. באתר AMD פורסמה היום ההודעה על המיזוג הרשמי של AMD ו ATI - להלן Processing Powerhouse AMD מודיעה כי היעד הוא הצגת ליבות שישלבו CPU+GPU על אותה פיסת סיליקון בסוף 2008 ותחילת 2009. בנוסף במהלך 2007 יוצגו פלטפורמות משולבות המבוססות על הצ'יפסטים של ATI. יוזמת הפלטפורמה הפתוחה תימשך והלקוחות יוכלו להמשיך וליהנות ממבחר מוצרים למעבדי AMD כולל צ'יפסטים של nVidia.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי להבין את קביעת תדר הזכרונות מול המעבד בדין קודם הגענו למסקנה שהתדרים כך קודם FSB חלקי 4 = באס שהמערכת יכולה לעבוד דוגמא FSB 800=באס 200 mhz FSB-400=100 MHZ >הזכרונות יעבדו ב266 מגהרץ FSB-533=133 MHZ >הזכרונות יעבדו 333 מגהרץ FSB -800=200 MHZ >הזכרונות יעבדו ב 400 מגהרץ אז בתדרים של 533 או 667 איך זה מסתדר בדיוק ה FSB נשאר 800 איזה הסבר הוא הנכון? פשוט לא מובן כל כך סדר הדרוג כי הרבה זמן נשאר ה FSB 800 ואז יצאו זכרונותגבוהים מעל 400 מגהרץ אז איך החלוקה ?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Turbine,

איזה צ'יפ יותר וטב ללוח הזה בשביל ביצועים טובים יותר?? לא חובה למשחקים... ביצועים תחלאס !!!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by ovssj,

שלום, אני מעוניין לקנות מעבד אך איני יודע האם לחכות לקונרו של אינטל, מפני שאמרו לי ש-amd יותר טוב מהמעבד החדש שיושק בעוד כחודש וחצי אשר שייך לאינטל.. אז אני מפנה את השאלה הזו אליכם. תודה מראש נ.ב אני צריך את המעבד גם בשביל משחקים כבדים, אבל בכל זאת רוצה שיפעל טוב בשאר הישומים.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by nitrox,

טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. המחשב של...פתאום נכבה ומאז הוא עובד עם הזיכרון רק בסינגל.... היה לי מסך כחול.. עשיתי CLR COMS אבל לא עזר... החלפתי את הזיכרונות לDIMM אחרים.. את המפרט אפשר לראות במפרט ולא בחתימה...

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. כולם C2.5 256M ובאותו סדר גודל של מחיר GEIL WINBOND HYNX

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. היי, אחי היום במקרה מצא מין ברזל קטן בתוך חתיכת פלסטיק שקוף. למיטב ידיעתי זה לא יכול להיות מעבד חתיכה כזאת קטנה, ניסתי לחפש את הרישומים עליו בגוגל אבל לא מצאתי תוצאה מדויקת אלו הרישומים שרשומים עליו לפי הסדר: intel (ואז בתוך עיגול יש M ועוד עיגול ובתוכוC) ואז '01 פשוט לא מצאתי את הצורות האלו ואז רשום פנטיום 4 (לפני הארבע עיגול ובתוכו R) 2.40Ghz /512/533/1.525V SL6EF MALAY ומין קוד סידורי כזה שלא נארלי צריך אותו אם אי אפשר לזהות ממש מהזה אני ינסה להתאמץ ולעלות תמונה נקח פלאפון של חבר עם מצלמה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. ביצועים לא ממש חשובים, זה לשרת NAS ביתי - אפילו Atom יספיק. אלא מה, צריך לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח, עדיף 5. הלוח צריך לכלול גם כרטיס מסך משולב מינימלי וחיבור רשת 1Gbps. המעבדים הכי חסכוניים מבחינת הספק שמצאתי עד עכשיו הם AMD Sempron LE-1200 ו- AMD Athlon 5050e,, יש משהו שצורך פחות הספק?

14. יש ברשותי 1 גיגה זכרון משניים של 512 לא יודע איזה סוג ומהירות המחשב עובד טוב אך אני מעונין ביותר , יש מקום בלוח לעוד שניים בתקווה שנתונים אלו מספיקים אשמח לקבל יעוץ כגון : האם להוסיף לקיים או לשים חדש וכמובן איזה סוג ואיזה נתונים אחרים בתודה מראש מתיתיהו

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by Moshik144,

יש לי את המעבד AMD 3800X2 DUAL CORE ושלחצתי קליק ימני על המחשב שלי למטה היה רשום לי את השם של המעבד שלי ו 2.00GHZ עכשיו לחבר שלי יש מעבד פחות טוב של אינטל 2.8 דואל קור ורשום לו 2.75GHZ אז איך זה יכול להיות ?????

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. אם יש הבדל אז מתי הוא משפיע על מהירות המערכת? תתייחסו גם לויסטה כי אני רוצה לשים אותה במחשב הנייד החדש שלי... עוד דבר, זה המחשב שאני הולך לקנות: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=il&l=he&s=dhs תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by tamiravigan,

מצאתי בSKYPC F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ# הוא טוב? או לקחת משהו אחר? חשוב שיהיה מSKYPC בלבד DDR2

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  18. איך אני יכול לדעת אם צריך single side או dual side ??

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by zombie,

האם במישחקים ישנים נגיד מ2005 ומ2006 שהם לא תומכים בריבוי ליבות....אני יקבל 2?או 1? והאם זה מספיק?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by זהבובה,

מעוניין בלוח עד 700 + - (אם יש לוח שממש שווה לחרוג, אין בעיה) למפרט: 3800X2 DUAL CORE AM2 KINGSTON 512 (667) X2 7900GT אין לי דרישות בכלל מהלוח.. דברים מינימלים. 5.1 יש כבר בכולם... SLI אין צורך. OC ב-100% לא יהיה! תודה,

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by computer_freak,

שלום אני לא הייתי פה כמה חודשים (ממתי שקניתי את המחשב) ואני רואה שאני לא מעודכן אני צריך בבקשה שמישהו יעדכן אותי כשקניתי את המחשב AMD ATHLON 64 3000+ היה הבחירה הראשית ובאותו זמן אינטל הוציאה מעבד 64 ביט משם אני לא יודע מה קורה אני אפרט קצת על הדברים שאני צריך הסבר: intel core duo intel core duo2 conroe pentium d socket am2 אוקיי זה בערך מה שניתקלתי אני צריך לדעת את השוני, זיכרון מטמון, תושבות, כפול לא כפול וכו תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. ברור שנכון לרגע זה , ישנה עדיפות ברורה במשחקים למעבדים כמו e6850 מצד שני שמעתי שיש תוכנות (בעיקר תוכנות קידוד ודחיסה ) שמפיקות תועלת מריבוי ליבות . כך שאני בתור gamer וגם בתור אחד שמתעסק עם קידוד לפעמים די מתלבט במה לבחור. הערה : בתחום הקידוד אני עושה 1. המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2.דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי 3.דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid ) כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארת…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by Dano,

עריכה: איזה זיכרון כדאי לקנות (ו ג'יגה) מהחנויות:למיר ולוג'יק? כל חברה רק שיהיה מהיר!

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  24. היי, אם אני מחבר כ. מסך נוסף ללוח אם שמגיע עם כ. מסך מובנה, האם ניתן לחבר שני מסכים, אחד ללוח ואחד לכרטיס ושהם יפעלו במקביל? תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by בלוסטון,

שלום לכולם, מה קורה?.... סתם אז ככה... אני צריך לוח טוב למעבד ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? ו...... מ- WWW.KSP.CO.IL ושהלוח יעלה לא יותר מ- 400 שקל[ תודה מראש!~

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים