מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה בבחירה של לוח אם למחשב חדש לעבודה עמוסה מאוד עם מוזיקה (המחשב לסטודיו) אני קונה זכרון של 2X1GB 800MHZ קשיח אחש למע' הפעלה ואחד 10000RPM לעבודה עם קבצים עזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כולם תומכים בFSB1333MHZ גם גרסאות 1.0\2.0 http://www.gigabyte.com.tw/FileList/NewTech/2007_mb_newtech/tech_070209_fsb1333_models.htm לאחר עידכון ביוס כנסו ללשונית FSB1333 CPU ..... ותראו מה רשום למעטה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-965P-DS3 GIGABYTE GA-965P-DS3P חוץ מזה שלDS3P יש את ICH8R היכולות שלהם בOC זהות?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חברים יקרים, אהייה אסיר תודה אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: ASUS P5PL2 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=941&l1=3&l2=11&l3=244 או GA-8I945GMF http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm ללוח אם הראשון (של אסוס) יש גם גירסה אחרת שבאה עם צ'יפסט של אנוידיאה ולא של אינטל. יש איזשהו הבדל משמעותי עקב כך? חוץ משני אלו , המליצו לי על Intel® Desktop Board D945PVS , אבל לפי מה שהבנתי אינטל הם הרבה יותר יקרים בלוחות אם מאשר האחרות. אני מודע לכך שלא תמיד יש "טוב יותר" אלא זה עניין של העדפה אישית, בכל זאת אשמח לשמוע כל חוות דעת שכן אין לי מושג בלוחות אם... תודה רבה לכל מי שטורח ועונה .
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם בלוחות אם המצב הוא כמו בכרטיסי מסך שמשנה רק הערכת השבבים ולוקחים מה שהכי זול או שיש שוני מהותי? אם יש שוני, asus דיי יקרנים. האם כדאי לשלם יותר כדי לקבל לוח של asus?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח טוב? אני פשוט רוצה לחבר את הלוח לרסיבר שלי
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני שאני מחבר במחשב את הכאבל SATA (או שאני מוציא אותו), ב BOOT, לפני האיתור של ההארדיסק, הוא כותב משהו כזה: Nvidia BOOT Agent NVIDIA Copyright בלה בלה (לא חשוב מה השאר) INTEL Copyright אינטל? מאיפה הגיע אינטל? אני יודע שזה טיפשי לפתוח על זה ת'רד, אבל בחיי שזה הזוי לגמרי
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צהרים טובים, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, שכמובן יכלול מעבד מרובה ליבות. במסגרת השוואת מחירים, אחד הטכנאים אליו פניתי הסביר שאין מה לטרוח לקנות מעבד מרובה ליבות, בגלל שWINDOWS לא יודעת לנצל את היכולות האלה והמעבד פשוט ישב על סרק. הסיפור הזה לא כלכך הגיוני לי, כי הייתי מצפה לראות משהו על זה באחד המאמרים שקראתי... השאלה היא קודם כל אם בכלל כדאי לקנות מעבד מרובה ליבות, ובנוסף האם יעילות של מעבד דו ליבתי אשר מהירות השעון שלו היא X כפולה ממעבד חד ליבתי אשר מהירותו היא X. תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בגלל הדילמה של שלושת המרכיבים הקריטיים מבחינתי (מעבד, לוח אם, וסימן שאלה על כרטיס מסך אם צריך בנוסף) אם תראו את כל השרשור זה יכול לעזור לי מאוד. תודה על ההצעות , אני מחדד את הדרישות שלי (תודה מראש) אולי זה יעזור הצעות « תגובה #8 בתאריך: 26.03.2011 בשעה 21:37:00 » ברשותי מחשב מספר שנים אם מעבד AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% , 30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) + אפשרות לעבודה עם מספר חלונות במקביל + עריכת וידאו עיי תוכנת פינקל, המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות G…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
1.הזיכרונות..איזה סוגי זיכרון הוא תומך?מה ההבדל בין ה-2 הסגולים לאדומים? פעם היה אפשר לדעת לפי הצבע של החריץ מה הוא..אבל עכשיו איך אפשר לדעת?(אני מתכוון לחריץ של הכרטיס מסך...מזה הירוק מזה החום מזה הלבן..אני יודע שחום זה agp ולבן זה pci אבל עובדה שב-k8nf-9 זה חום וזה pci-e..מה השיטה לזהות? והאם כדאי לעשות אויר עם קומפרסור(עוצמת אויר חזקה מאוד)לתוך גוף הקירור של המעבד..ובכלל במחשב?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מפרטי הלוחות - כאן : http://www.intel.com/products/desktop/motherboard/index.htm?iid=mbd_main+dt הלוחות נבדלים במעבד גרפי OB (+ תקע VGA) ללוח הראשון. בהנחה והמחיר זהה, ואפילו אם קונים כרטיס גרפי יש סיבה מדוע לא לרכוש דווקא את הלוח *עם* המעבד הגרפי ?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הצרכים שלי לא גבוהים במיוחד,לא משחק משחקים כבדים יותר אינטרנט,הורדות,קצת עבודות גרפיות (יש כרטיס מסך מתאים כבר PCI-E ) אני מתכוון להוסיף לו מעבד D820 מה דעתכם על הלוח ? יתרונות\חסרונות ? מצורף קישור ללוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא למחשב HTPC שאני רוצה לקנות. רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על השילוב והאם אני אוכל להשתמש בו כדי לנגן סרטי HD ברזולוציית 720P ו-1080i המפרט הוא: ======= מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz המחשב הזה מיועד רק לצפייה בתכנים בHD וגם קצת למוזיקה ואינטרנט והתקציב הוא עד 2000 שח (כולל הרדיסק, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומארז עם ספק כח) השאלה העיקרית שלי היא לגבי המעבד ולוח האם איך השילוב והאם הוא מספיק חזק אשמח גם לקבל הצעות ליעול או שינוי המפרט למערכת אינטל..
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום חברים, הודעה ראשונה שלי פה,נעים להכיר אני מתכוון לקנות מחשב חדש מתישהו בקרוב וההחלטה הראשונה שאני צריך לקחת היא אם ללכת על מערכת מבוססת AMD או אינטל. באיזשהו אתר (שלא קשור ישירות למחשבים) טען מישהו ששילוב של מעבד AMD ו-win xp sp2 הוא שילוב בעייתי שגורם לחוסר יציבות. ציטוט מדבריו של הבחור:"במעבדי AMD 64BIT וכשמותקנת מערכת הפעלה XP ביחד עם SP2 , אכן יש בעיית יציבות של מערכת ההפעלה (לא אכנס לפרטים אבל זה קשור עם סריקת זכרון כאמצאי הבטחה ב SP2) , זה לא חמור ולא בלתי ניתן לפיתרון אבל זה שווה התייחסות .." זה נשמע לי קצת משונה כי עד היום לא שמעתי על העניין בשום מקום אחר. מה אתם אומרים,יש אמת בדבריו של הבחור? ובכלל,האם יש נכון להיום איזושהי בעיית תאימות עם מעבדים ש…
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 הבנתי שתומך בSOUNDSTORM (שחשוב לי) מה התרשמותכם? האם הלוח עובד ביציבות? אף פעם לא התנסיתי עם לוח של אלבטרון, אז אני לא יודע למה לצפות. כרגע יש לי לוח NFORCE1 של MSI - ואני מאוד אוהב אותו, אבל המעבד שרכשתי בשבילו (AMD athlon xp 2600+) לא רץ עליו במהירות הרגילה שלו (אם מרימים את הFSB ל133 כמו שאמור להיות, מקבלים מסכים כחולים והמערכת נתקעת). אז אני שוקל לקנות לוח שיוכל להריץ את המעבד במהירות שבה הוא אמור לרוץ. האלבטרון זול, מציע הרבה, ונראה לא רע בביקורות. ובקשר להצעות לפתרון הבעיה עם הלוח הנוכחי שלי - אין צורך.. כבר ניסיתי הכול (עדכון ביוס, התקנת מערכת מחדש, החלפת ספק כוח לחזק יותר, ועוד ועוד) - הבעיה היא בלוח עצמו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחר ישבה ממושכת בכלא צבאי אני לא מעודכן בכלום מה יכול לעדכן אותי קצת בלוחות מעבדים מזה AMD 64 וכל מיני עידקונים
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש : gigabyte ds3p הלוח בא עם כריס קול של realtec acl 889a אחרי התקנה של xp אין זהוי של התקן הקול ניסיתי להוריד את ההתקן מדיסק ההתקנים שבא עם לוח האם הורדתי driver מהאתר של gigabyte אך ללא הועיל אין זהוי של כרטיס הקול אגב הכרטיס עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אבל אני מעונין להפעיל אותו עם ה- xp אשמח לפתרון
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות הראשון הוא ABIT AT7-MAX2 VIA KT400 Motherboard והשני הוא Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard שניהם בסביבות ה920 ש"ח השאלה היא מה כדי ? והאם יש לוח אחר שיותר כדי ואני לא מודע לכך . המחשב לא מיועד ל OC מסיבה אחת פשוטה אני לא יודע איך תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
נראה לי מוזר. קניתי מחשב פנטיום 4 630 3.0G לוח אם EatonVille שלפי המפרט אמור לתמוך בזכרון DDR2 533. אני מעוניין בדואל-2X512Mb. הדילר אומר שהיות ומהירות הבס 800 , הלוח יכול לתמוך בזכרון רק עד מהירות DDR2 400 . מה זה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-