עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הבנתי שבהשקת ה8600 יורדו מחיריי ה8400 וה8500 .... כמה יעלה ה8400 בארץ בשקלים ובאיזה תאריך זה יבוא לידי ביטוי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by mulderfox,

מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 הבנתי שתומך בSOUNDSTORM (שחשוב לי) מה התרשמותכם? האם הלוח עובד ביציבות? אף פעם לא התנסיתי עם לוח של אלבטרון, אז אני לא יודע למה לצפות. כרגע יש לי לוח NFORCE1 של MSI - ואני מאוד אוהב אותו, אבל המעבד שרכשתי בשבילו (AMD athlon xp 2600+) לא רץ עליו במהירות הרגילה שלו (אם מרימים את הFSB ל133 כמו שאמור להיות, מקבלים מסכים כחולים והמערכת נתקעת). אז אני שוקל לקנות לוח שיוכל להריץ את המעבד במהירות שבה הוא אמור לרוץ. האלבטרון זול, מציע הרבה, ונראה לא רע בביקורות. ובקשר להצעות לפתרון הבעיה עם הלוח הנוכחי שלי - אין צורך.. כבר ניסיתי הכול (עדכון ביוס, התקנת מערכת מחדש, החלפת ספק כוח לחזק יותר, ועוד ועוד) - הבעיה היא בלוח עצמו. תודה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. יש לי לוח אם חדש : gigabyte ds3p הלוח בא עם כריס קול של realtec acl 889a אחרי התקנה של xp אין זהוי של התקן הקול ניסיתי להוריד את ההתקן מדיסק ההתקנים שבא עם לוח האם הורדתי driver מהאתר של gigabyte אך ללא הועיל אין זהוי של כרטיס הקול אגב הכרטיס עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אבל אני מעונין להפעיל אותו עם ה- xp אשמח לפתרון

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Aviad6,

מחיר אין הגבלה אבל אני רוצה משהו די זול שיש לו תמיכה לCore 2 Duo ושיהיה לו אפשרויות ופונטציאל טוב לOC להתחילמ500 עד 700 גג תודה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  5. יש לי את הלוח הזה:Gigabyte GA P35 DS3L ואני רוצה לדעת אם יש מקום בלוח לשים את Geforce 9800GX2.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by adirnasri,

יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד כי הסטוק לא מספיק לאוברקלוק .. ורציתי לקנות או את ה TT הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1856&CatCode=414 או את של זלמן הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia ואני לא ידוע איך מחברים אותם במקום הקירור הנוכחי .. אמרו לי שזה קשור לתושבת בלוח אם ואני לא ידוע איך קוראים לה .. אם אתם רוצים את הדגם של הקירור שיש לי עכשיו זה : intel e5200 Box Cooler master X dream 4 p775 ואמרו לי שזה תושבת LGA 775

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. יש לי 2 סטיקים של 512. אם אוסיף עוד 2 סטיקים של 1G כל אחד, המערך יעבוד כ DC וינוצל היטב?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by snogoo,

אהלן, שאלה פשוטה למדי: הוספתי עוד סטיק זכרון של 1GB למחשב והוא מראה לי ב CPU-Z שיש לי עכשיו 2G זכרון אבל רשום משום מה SINGLE זה בסדר או שאמור להיות רשום DUAL ? ואם אמור להיות רשום DUAL אז מה עשיתי לא בסדר ? ד"א הזכרונות זהים פרט לסוג החברה כלומר שניהם 1G CL5 וחיברתי אותם אחד ליד השני - בלוח אם שלי של GIGABYTE 8I945PG יש 4 סלוטים לזכרונות שמסודרים בשני זוגות - בכל זוג אחד צהוב ואחד אדום אני חיברתי לצהוב ולאדום של אותו הזוג...

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  10. קודם כל אם אני יעדכן לביוס הכי חדש .. אז זה יתמוך לי ב c2d? ודבר שני אין לי עליו פלופי .. והתוכנה QFLASH או QBIOS מש וכזה ... אז מאפשרת רק דרך floppy הורדתי את הגרסא החדשה F4 ... אז אם אפשר בדרך אחרת ? אני זוכר הייתה לי תוכנה שמכינה לי דיסק שאני יכול עלשות מימנו בוט ואז אני יסתדר .. אז מה השם שלה ? אני לא זוכר .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by yambtz,

קניתי אותו לפני שיצאו המעבדים החדשים, אז יש לי P4 2.4B אבל אני רוצנ לדעת אם בעתיד אני אוכל לשים בו מעבד חדש יותר. הוא תומך ב HT ולפי מה שראיתי בביוס הוא יכול להגיע לבאס 300 זה רק מתוך סקרנות

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by kobibo,

שאלה קצרה: הסלוטים הלוח מחולקים לשני צבעים :כחול,כחול וזוג שני :סגול,סגול ( זוגות הצבעים מסודרים ביחד ולא מסודרים כגון:סגול,כחול,סגול,כחול ) מקווה שהבנתם. כל זוג צבעים זהה יעבוד כ Dual Channel ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by avivboker,

השאלה שלי היא אייך החברה הזאת למרות שלא שמעתי עליה ליפני היא מוכרת? ואייך הזיכרונות שלה לגבי יציבות ואמינות ואולי גם יכולות אוברקלוק...?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Kopi8,

היי, אני קונה מחשב חדש ולוח האם שרציתי לא זמין בחנות (זיגזג). הציעו לי שם 2 אלטרנטיבות ואני אשמח לשמוע דעות על הלוחות או לינקים לביקורות. המחשב עצמו מיועד למשחקים ואני לא מתכנן לעשות לו OC. הלוחות שהציעו לי הם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_328&products_id=2569 EPOX EP-9NDA3+ Ultra-939 - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_328&products_id=2646 אם זה לא ברור הלוח חייב להיות מהצ'יפסט הזה כי אני מתכוון להשתמש בכרטיס מסך (AGP) שיש לי כבר, ככה שאני צריך לבחור רק בין שניהם. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by hiyal,

טוב היה לי לוח אם של Gigabyte GA-K8Ns 939 ומעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box מה שקרה שנשרף לי המחשב והטכנאי אמר שזה הלוח והמעבד והוא נתן לי את החלקים הבאים ב900 ש"ח ואמר שהם טובים יותר, וזה 939 ו64 bit. רציתי לדעת אם זה נכון הנה תמונות מסך [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by rank,

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by quantoM,

אפשר לשים בלוח הזה 4 סטיקים של 1GB DDR2 800MHz ? שבת שלום, Quantom.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by QQQ,

איזה מעבד עדיף? INTEL P4 3.0GHZ עם CACHE של 2MB או מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939? הם באותו מחיר, איזה מהם יותר טוב למשחקים ויש איזהשהוא משהו טוב שלמעבדים של אינטל יש ולAMD לא?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  19. איזה ציפסט יותר טוב? P45 החדש או X48 והאם לוח אם: ASUS RamPage Formula טוב ל O.C .?. [יעוד בעיקר למשחקים כבדים מאוד]

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by ido7,

איזה מומלץ ולמה - AMD או INTEL ? quad - duo - tripel ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. שלום יש ברשותי זיכרון מסוג DDR2 533MH ואני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בזיכרון בתדר של 677 ומעלה אז השאלה שלי אם הם יעבדו ביחד או שעליי לקנות זיכרון בנוסף תודה רבה מראש מקווה שאת השאלה הזות ניסחתי לפי דרישות המנהל וסליחה אם גרמתי בעיה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. Started by yotam360,

מה ההבדל בין לוח אם P5B לבין P5B Deluxe?? יש הבדל גדול בינהם?

23. מצאתי כמה זיכרונות אני רק לא יודע עד כמה החברות האלה טובים אני קונה תזיכרון מחו"ל יש לי במחשב קיט של 2X1GB 667 CL4 OCZ לוח אם GIGABYTE GA-M55PLUS5S3 מערכת הפעלה WIN7 עכשיו מצאתי כמה זיכונות: החברה KOYBE וזה המפרט הטכני של הזיכרון Type : DDR2 DIMM Capacity :4GB (2 X 2GB) Speed : DDR2 800Mhz PC26400 Density : HIGH DENSITY Pins : 240Pin ECC/Registered : No/No Voltage : 1.8V CAS Latency : CL 5 שאלה מה זה Density : HIGH DENSITY במחיר של 270 ש"ח

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by ras81,

יש לי מחשב עם 1024 DDR של WINMOS עכשיו למחשב הישן שלי יש עוד 512 SDDR האם אפשר וכדאי להעביר את הSDDR ככה שיהיה לי 1.5GB או להניח לזה ככה ולוותר על הSDDR? דרך אגב הלוח שלי הוא + EPOX 8KDA3

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by ggeell,

ראיתי שישנם הרבה לוחות של סוקט AM2 שתומכים בהרבה פיצ'רים וביניהם SPDIF IN\OUT וב- FIREWIRE וב-HDTV . ע"פ רוב בלוחות 6150 . אפשר אולי הסבר על היציאות האלה מובנות בלוחות האלה \ או בראקט מצורף ?? מה בעצם הם משמשים ? אם אפשר אשמח לקישור כאן בנושא . תודה...

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים