עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב בחודש הקרוב והגעתי להתלבטות בנוגע ללוח אם הלוחות שכרגע אני מתלבט בינהם הם: ASUS P5K GIGABYTE GA-P35C-DS3R Abit IP35 Abit IP35-E וכל לוח אחר בתקציב שאתם תציעו בעיקרון אני מחפש לוח אמין,משתלם,אוברקלוקר סביר (במידה וארצה לעשות OC קטן) ובמחיר סביר. לפי מה שאני רואה אין בתקציב לוחות SLI נורמלים אז כרגע אני מתבלט בין רגילים (אלא אם כן יש לוח SLI בתקציב הזה). אשמח לשמוע את עצות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by diaz,

שלום לכולם, הגעתי לפורום הזה בהמלצת חבר. החלטתי לקנות מחשב המבוסס על AMD Atholn 939. התחלתי להשוות מחירים ואני רואה שיש כל מיני סוגי מעבדים (venice' vinchester) וגם 3000 או +3000. מישהו יודע להסביר את ההבדלים ביניהם וכן להמליץ על מקום זול ואמין בו ניתן לקנות את המחשב. תודה.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  3. תוכלו גם לצרף מקור שאומר זאת? אני רוצה להראות למוכר בחנות כמה שנים צריך להיות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  4. הדגמים של GIGABYTE הם: EP43-DS3L EP43-U3DL EP43-S3L למעט שבאחרון הHEATSINK שליד הסוקט של המעבד קטן יותר, מה ההבדלים בין הדגמים?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by aonisar,

K9AGM2-FIH נראה לי שהוא דגם חדש תספרו לי עליו , הוא טוב? הוא לamd

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. קניתי את המפרט הבא: AMD 3200+ Venice DFI LP UT U-D Crucial Ballistix 512MB PC-4000 * 2 רצים על הסלוטים הכתומים X850XT Enermax EG365P-VE נתקלתי בבעיית תאימות (חמורה) של הלוח עם הזכרונות, בהתחלה בכלל לא היה אפשרי להתקין את הווינדאוס, הייתי מקבל מסכים כחולים בלי סוף, לאחר מכן שמתי סטיק זכרון אחר שהיה לי מהמחשב הקודם (512MB DDR400) והכל פעל מעולה, התקנתי ווינדאוס והכל הלך חלק, אז נסיתי לשים שוב את הזכרונות החדשים ובהפעלת המחשב הוא כתב לי שיש חלקים פגומים בווינדאוס ושאני צריך לעשות תיקון, החזרתי שוב את הסטיק הקודם והכל פעל מעולה. מה אני עושה במקרה כזה? האם זה ידוע שישנה בעיית תאימות עם הDFI והזכרונות האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Delapro,

זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14670 מול שניים כאלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_1283_1917&products_id=13835 ? ועוד דבר, התקשרתי עכשיו לחנות אחת ואמרתי שאני רוצה לגנות לוח אם של ג'יגהבייט והם אומרים לי שכדאי לקנות של MSI כי הוא יותר טוב באותו מחיר בכללי לא ספציפית, מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by mor873,

במסגרת רכישת מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 העניין המרכזי הוא שיש לי הרבה כרטיסים , ולוחות של Asus מתאמים לי יותר משל Gigabyte כפי שאני רואה בתמונה יש להם פחות מקום לכרטיסים . הכרטיסים מלבד כרטיס מסך : כרטיס קול, כרטיס טלויזיה, כרטיס מודם לפקס , גם מניסיון הכרטיסים גדולים וקשה לבכניס אותם צמוד אחד לשני . איזה לוח אם טוב יכול להתאים, שימוש במשחקים ועירכת וידאו ? תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  9. תענו אני מתחיל להתרגז על אינטל ועד היום AMD לא ממש עיניינו אותי כפי שאמרתי.... לא מעניין המחיר!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. שלום. יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון ואני מעונין להוסיף, אני לא כל כך בקיא בעיניין הזכרונות ואני לא יודע מה מומלץ מה לא מומלץ. אני מעונין ליקנות עוד 2 ג'גה אבל שיהיו בסלוט אחד, האם זה אפשרי? יש לי ווינדוס XP32 והבנתי שהוא לא יתמוך ה 4 ג'גה האם זה נכון? ויש את כל עינין המהירויות האם זה משנה שהם יהיו יותר מהירים מהזכרונות שיש לי? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by lipa,

איזה מעבד אינטל עדיף ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by Skippy,

למה כתוב לי ב- Code name "קונרו" ולא "אלנדייל" כמו ששמתי לב שאצל שאר האנשים כתוב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by GTxZ,

תודה.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  14. היי, אשמח לקבל תשובה.... האם בלוח הנ"ל שמשולב עם Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) מקביל לכרטיס מסך נפרד של 128 MB ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. מצאתי כמה זיכרונות אני רק לא יודע עד כמה החברות האלה טובים אני קונה תזיכרון מחו"ל יש לי במחשב קיט של 2X1GB 667 CL4 OCZ לוח אם GIGABYTE GA-M55PLUS5S3 מערכת הפעלה WIN7 עכשיו מצאתי כמה זיכונות: החברה KOYBE וזה המפרט הטכני של הזיכרון Type : DDR2 DIMM Capacity :4GB (2 X 2GB) Speed : DDR2 800Mhz PC26400 Density : HIGH DENSITY Pins : 240Pin ECC/Registered : No/No Voltage : 1.8V CAS Latency : CL 5 שאלה מה זה Density : HIGH DENSITY במחיר של 270 ש"ח

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. שלום לכולם אני חדש כאן.. ו אני מתוכוון בחופש הגדול לשדרג את המחשב שלי.. ו אני מתכוון לקנות לוח אם חדש אני צריך ש הלוח יהיה של asus הלוח אמור לענות על הדרישות הבאות: ?P4 3.0 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit? ddr1 400mhz pci-e ו זהו אני חושב.. ו אם אפשר שהלוח יעלה בסביבות ה 500 +- תודה רבה לעזרים זה חושוב נורא

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by GlolG,

איזה לוח אם כדאי להתאים למעבד הנ"ל כאשר השימוש הינו למחשב ביתי ממוצע ואולי קצת משחקים ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by bosmathaifa,

איזו מעבד עדיף ל: ישומים רגילים (אינטרנט סרטים אופיס ) משחקים (כול הסגנונות) מדי פעם פוטושוף O.C אולי בינוני (אף פעם לא עשיתי אז טיפה פוחד) איזו לוח עדיף לכול מעבד(INTEL ,AMD) יש כמה סוגים של ציפים איזו מהם עדיף וזיכרונות מה עדיף DDR2 או DDR3 התקציב עד 2500 ש"ח אבל אני מעדיף כמה שפחות עים זה אפשרי (יעלות למחיר )

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. http://forum.lowyat.net/topic/698180/+0#entry17408738 האנגלית פה ממש פשוטה, והכל נוח ונעים לקריאה. אני ממליץ בחום. די מסכם את מה שנאמר פה בשבועות וחודשים אחרונים. בסופו של דבר, פרט להיתרונות ביישומים מאוד מסויימים כמו נניח עריכת וידיאו וכו', אין שום היתרון במעבדים מרובעי ליבות, ולעיתים אף יש בכך רק חסרונות (יותר חום, שימוש בחשמל וכו') ממליץ לקרוא, יש פה גם את המעבדים הכי אחרונים בטבלאות.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. יש לי את לוח האם הנ"ל ואיתו מעבד ATHLON XP 2000, ורציתי לדעת מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים על הלוח.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by impreza_gt,

איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים בשביל מחשב פשוט בלי כרטיס מסך Asus P5KPL-CM GA-G31M-ES2L Gygabyte MSI G31M3-L V2 כולם באותו מחיר, מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. שלום, אני לפני קניית מחשב והציעו לי 2G (לצרכים שלי אני לא זקוק ל-4G היות ואני מתקין גם WINDOWS-XP). הבעייה היא שאמרו לי שאין לקינגסטון 1G 1333mhz אלא רק עם 1066mhz. האם נכון שעדיף 2 זכרונות של 1G מאשר זכרון אחד של 2G. להלן המפרט של המחשב החדש: מעבד: intel core i3 530 לוח-אם GA-H55M-USB3 זכרון: 2G 1333MHZ של קינגסטון או 1Gx2 1066 דיסק קשיח: SEAGATE 1T 32M ספק כח: EZCOOL 500W PS-1000 מארז: SILVER-STONE. נא עזרתכם הדחופה, אני צריך תשובה בדחיפות.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. האם כרטיס זיקרון Kingston 512MB DDR 400 MHz PC3200 זה יתמוך טוב בלוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. שלום יש לי 2 כרטיסי זיכרון במחשב והם: SPD Memory Modules DIMM1 256 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) DIMM3 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) עכשיו, זה יוצא כמובן 768 מגה בייט של זיכרון אבל יש הבדלים אני מבין בין המהירויות {המגה הרץ} אז רציתי לדעת מה לדעתכם עדיף, להיות עם 768 מגה זיכרון אבל בגלל של ה256 מגה יותר קטן במגה הרץ מאשר ה512 אז השילוב של שניהם יהיה במהירות נמוכה, או להיות רק עם ה512 שלו כמו שאתם רואים למעלה יש מגה הרץ יותר גבוה? בבקשה שרק מבינים יענו ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים