עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם... יש לי AMD DURON 1200 על לוח של Gigabyte GA 7dxr או GA 7dx יש למישהו מושג לאיזה מעבד אני יכול לשדרג בלי להחליף לוח אם?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  2. חיפשתי בפורטל שאלה דומה, ולא מצאתי. אז הרשיתי לעצמי לשאול - יש לי זיכרון 1 ג'יגה במהירות 667Mhz קניתי זיכרון נוסף של שני ג'יגה במהירות 800Mhz ואז התחילו הבעיות..... 1. המחשב לא מזהה את הזיכרון החדש {גם אם הוא לבד בלי הישן} בשני הסלוטים. כשאני שם בסלוט הראשון המחשב נדלק אבל מפסיק להגיב מיד. הוא אפי' לא מגיע לתפריט הביוס. כשאני שם בסלוט השני הוא עושה ציפצוף של בעיית זיכרון. 2. כשאני מחבר את הזיכרון גם הישן לסלוט השני ומפעיל את המחשב זה עושה לי את הציפצוף של בעית זיכרון, הוא פועל רק מהסלוט הראשון. עושה לי רושם שהסלוט השני לא תקין.... מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה שהמחשב לא עולה עם הזיכרון החדש?? אגב, בדקתי, הלוח אם כן תומך במהירות של 800Mhz . תודה............

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  3. קניתי היום את הלוח Gigabyte K8n51GMF-9 ויש לו כרטיס 6100 מובנה ויש לי מספר שאלות לגבי הלוח רציתי לדעת איך בדיוק הולך כל הקטע עם הזיכרון שהלוח מקצה לכרטיס -כמה הוא מקצה בתור ברירת מחדל? ו-איך אפשר לשנות את זה? -האם רצוי לשנות את זה? -האם אפשר לגרום לזיכרון המוקצה להשתנות אוטומטית לפי הצורך בזיכרון לעיבוד גרפי? כלומר במשחקים וסרטים יהיה שימוש רב יותר בזיכרון ע"י השבב הגרפי וכשאין משו שדורש עיבוד גרפי מעט זיכרון יוקצה לשם כך ויותר זיכרון יהיה פנוי לשימושים אחרים... -הבנתי גם שבד"כ לשבבים גרפיים מובנים אין קירור פסיבי... האין זה הכרחי שיהיה? ואם כן איך אפשר להוסיף? -ובעתיד אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך(יש יציאת PCI-E בלוח) האם הלוח אוטומטית מפסיק להקצות זיכרון לשבב המובנה בו או…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by YanivHZ,

רציתי לדעת איזה זכרון עדיף (הם באותו המחיר) http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4D~15~0.htm 1 http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBHK~15~0.htm 2 מתוכנן OC ..

5. אני מתכוון למאמר מקצועי-מדעי , לא מאמר שיסביר לי מינוחים כלליים כמו מה זה sdram או ddr אלא משהו יותר מקיף , ברמת האלקטרוניקה והפיסיקה של העניין.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. יש ברשותי לוח אם asus p5p800s וברצוני לחבר אוזניות יחד אם רמקולים איך?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by zombics,

חייב לתמוך בSDRAM. תקציב של בערך 400 שקל.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין שמישהו יסביר לי בנוגע לתזמונים וכל מה שמסביב לזה, תמונה: הנתונים למטה בצד ימין.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by zach,

איפה או איך אני יכול לבדוק טמפרטורה של מעבד או של כל החלקים במחשב אם צריך תוכנה או לא בבקשה לעזור

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by xytkhi,

מתלבט בין לוחות אם חייב לקנות דחוף לוח אם יעיל ואמין. 1. GA-MA78G-DS3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2800 2. GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 מה הבדל בין 1 ל 2 ? האם מצדיק את הפער במחיר? האם יש לוח אם של ASUS ברמת המחיר הזו 400- 450 ש"ח שטוב יותר מהלוחות הנ"ל ? המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box כונן קשיח seagate 500 GB זכרונות קינגסטון 2 של 1 גיגה. אין כ. מסך. מעדיף לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך טוב יותר ועובד מהר ויציב בכללי.

11. Started by roeiw,

a

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. שלום ברשותי הלוח הזה, ויצאה גירסא חדשה לביוס ואנימ עוניין לעדכן. לפני כן עדכנתי בתוכנה של GIGABYTE @BIOS ועכשיו שהרצתי אותה היא נותנת לי שגיאה unknown flash type or BIOS write protection!!!! ואני רק יכול ללחוץ OK... עכשיו לפני כן זה עבד אבל לא יודע.. חיפשתי אותה בגוגל בגלל שהאתר של ג'יגה בייט כה ידידותי והורדתי אותה מחדש אבל שוב אותו ERROR... מישהו יכול לעזור לי הכיצד לסדר זאת ? או איך להתקין בצורה תקינה את הביוס ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by Kukishin,

האם הוא תומך בזכרונות של 800MHZ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. Started by TAsraf,

אני מחפש לוח אם מהחברות ASUS או Intel אל תציעו לי את הP5LD2 בבקשה בלבד.. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה מתאים לOC.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by stingeR-,

יש לי כרגע 256MB 2700 GENERIC זכרון ג'נרי. ואני מעוניין לקנות סטיק אחד חדש של 512... איזה הייתם ממליצים ? אם אני יקנה 3200 תהיה בעית תאימות? הלוח שלי תומך עד 3200 אז רציתי גם לשאול אם תהיה בעיה שיהיה לי אחד 2700 ואחד 3200?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by 1nstall,

: חיפשתי מידע ולא מצאתי....הלוח המדובר הוא giga-byte GA-6VXE האא...וכדאי לשדרג כרטיס מסך לג'יפה 5200 הוא לשדרג את המעבד למטרת משחקים כמו cs-s??? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  17. אני לא מבין בזה זאת תמונה שלו בערך מצאתי באינטרנט. צריך איזה דריבר ?? לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by benz89,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ובדקתי כל מיני הצעות למפרטים קיבלתי הצעה פה בפורום שכללה את הלוח אם הזה: MSI P67S-C43 B3 P67 Chipset ומשיחה עם אחת החנויות הם הציעו לי מפרט שיותר יתאים לי לטענתם עם הלוח אם הזה Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI רציתי לדעת מה ההבדלים ועד כמה ההבדל ביניהם גדול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by loler,

אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. Started by oceans68,

מה ההבדל בינהם? איזה עדיף לOC? והאם משתלם ההפרש הכספי בינהם? אני רוצה לבנות מערבת אם הE6600 או ה-E6400 תודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by yambtz,

קניתי אותו לפני שיצאו המעבדים החדשים, אז יש לי P4 2.4B אבל אני רוצנ לדעת אם בעתיד אני אוכל לשים בו מעבד חדש יותר. הוא תומך ב HT ולפי מה שראיתי בביוס הוא יכול להגיע לבאס 300 זה רק מתוך סקרנות

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. המחשב שלי לא הגיב כמעט לכלום ועשה בעיות וכו' אז פירמטתי אותו. מדובר בפנטיום 3, לא חדש במיוחד אבל מחשב טוב עם 192 זיכרון..הבעיה היא כזאת: הוא פשוט עובד לאט, יש לו תגובות מאוחרות כמעט לכל דבר (פתיחת קובץ, פתיחת תוכנות, פתיחת דף אינטרנט( אינטרנט מהיר 1.5)) מה יכולה להיות הסיבה? אני לא יודע אם זה קשור..אבל לפני שפירמטתי אותו היתה לי בעיה אחרת שהוא לא היה עולה (הוא כן היה נדלק - זה היה נראה כאילו אין לו כוח) ואז בא מישהו שמבין ובדק מה יכול להיות, בסוף הוא הוציא כרטיס מסוים (להעברת סרטים ממצלמת וידאו למחשב) והמחשב נדלק ועלה כרגיל. אם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה...בבקשה..תסבירו לי. !!!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by kobibo,

שאלה קצרה: הסלוטים הלוח מחולקים לשני צבעים :כחול,כחול וזוג שני :סגול,סגול ( זוגות הצבעים מסודרים ביחד ולא מסודרים כגון:סגול,כחול,סגול,כחול ) מקווה שהבנתם. כל זוג צבעים זהה יעבוד כ Dual Channel ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by gevAA,

שלום.. :] אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם: הלוח הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_32_36&products_id=4486 לבין הלוח הזה: http://img144.imageshack.us/img144/5853/mainboardkg8.jpg הלוח בתמונה הזו הוא של חבר שלי והוא אומר לי שלא לקחת לוח שהוא פחות טוב מזה..עכשיו הלוח הזה הוא של אסוס P5B והמחיר שלו מתחיל ב630 משו כזה ויש לו כל מיני דגמים.. רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות ואם בכלל שווה לשים ת200 שקל האלה ללוח הזה..מטרות המחשב הם בעיקר למשחקים, מוזיקה אינטרנט...

• 12 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by GHOST,

טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים