מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני צריך די דחוך המלצה של כרטיס זיכרון למחשב חייה אני צריך שנניים של 512 על מהירות 400 אבל אני לא יודע איזה חברה ודגם.. אמרו לי קינגסטון cl3 איך זה ? ואמרו לי beie משהו כזה שזה עם קירור.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב והציעו לי 2G (לצרכים שלי אני לא זקוק ל-4G היות ואני מתקין גם WINDOWS-XP). הבעייה היא שאמרו לי שאין לקינגסטון 1G 1333mhz אלא רק עם 1066mhz. האם נכון שעדיף 2 זכרונות של 1G מאשר זכרון אחד של 2G. להלן המפרט של המחשב החדש: מעבד: intel core i3 530 לוח-אם GA-H55M-USB3 זכרון: 2G 1333MHZ של קינגסטון או 1Gx2 1066 דיסק קשיח: SEAGATE 1T 32M ספק כח: EZCOOL 500W PS-1000 מארז: SILVER-STONE. נא עזרתכם הדחופה, אני צריך תשובה בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
של ג'יגה בייט דגם GA-K8NF-9 מה אתם אומרים עליו? כנראה שאני קונה אותו... האם הוא שווה משהו? יש פה הרבה מידע עליו.. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש תמעבד הנ"ל האם הוא יספק מערכת מחשב למשחקים כבדים כי בקרוב אקבל כרטיס מסך חדש
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי לוחות אם למחשב משרדי הראשון הוא MSI K8N Neo4-F NFORCE4 והשני Gigabyte GA-K8NF-9 השאלה היא מה יותר טוב מבין שני הלוחות האלה בלבד אין כמעט הפרש כספי { הבדל של 30 ש"ח יותר ל MSI }
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
OK *חזרתי לפורומים לאחר יותר משנה שלא הייתי כאן.... Sniff* אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי עם קניה של לוח אם חדש הלוח הוא למעבד XP2000 וכנראה שגם תבוא איתו איזו קניה של 512 DDR- 400MHZ עכשיו... אני רוצה : SATA ועדיף צ'יפ של כרטיס קול משולב של Nvidia הבנתי שזה חביב ++ תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם , אני רוצה להתקין vista ואני רוצה להוסיף למחשב 2GB זכרון (כרגע יש לי 512MB). יש לי את הלוח אם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm עכשיו אצלי יש 2 מקומות להכניס את הזכרונות הנה דוגמא: איפה שמסומן איקס אין לי את בלוח שלי .. אתה יכולים להמליץ לי על זכרונות טובים ומתאימים? תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רונה מחשב חדש בעזרת השם... אני מאוד מתלבט בין שני לוחות אלו! תנמקו מי ומדוע! תודה לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה איזה חברה כדי לקנות אינטל \AMD מעבד כפול וגם איזה מעבד יותר חם חבר שלי אומר שהמעבדים של AMD חמים?.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום אני חדש פה אז שלום לכולם (זה רק אני או שיש פה כפילות?) אני רציתי לקנות מחשב בזמן הקרוב ורציתי לשאול כמה דברים א. אני לא כל כך מכיר את המעבדים של AMD אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום (וגם בכל מיני אתרים) הוא הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 (הבנתי גם שהפנטיום 4 עבר מן העולם, ולא בדיוק הבנתי למה ומה זה אומר? שמגיע דגם חדש ? ואם כן מתי?) ב. בהמשך ל-א. אם מגיע דגם חדש של פנטיום שווה לחכות לו? או שמגיע דגם חדש של AMD ששווה לחכות לו (בכללי האם עכשיו זה זמן סביר לקנות מחשב וכן אני יודע שאף פעם זה לא זמן אידיאלי לקנות מחשב כי תמיד תוך כמה חודשים יהיה משהו הרבה יותר טוב, מה שהתכוונתי זה האם עכשיו זה שונה וכדאי לחכות כי יש משהו חדש מעבר לפינה). ג. הבנתי שיש משהו חדש שי…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תיראו יש לי את גירסת ה F3 ב EP43-DS3 שלי ויש כבר F8 http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2846 הלוח לא ממש עושה לי בעיות פשוט כשה אני ניכנס ל CPUZ הוא מראה לידברים לא ממש נכונים כמו זיכרון הוא כותב לי DDR3 בימקום DDR2 וגם נגיד ב GPUZ הוא מראה לי שיש לי אפיק PCIE 1.0 כשה ביכלל יש לי PCIE 2.0 וב EVEREST ביכלל הוא כותב לי בלוח אם UNKNOWN משהו כזה...כאילו שהלוח לא מזוהה...כדאי לעשות?ואם יש מדריך כי זאת פעם ראשונה שלי...תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את לוח האם הנ"ל בשילוב של המעבד E5200. רציתי לעשות אוברקלוק, אבל מהר מאוד הבנתי שיש בעיה קטנה. אין לי בתפריט של הביוס בכלל את האופציה! הסתכלתי באתר של MSI והורדתי את המדריך למשתמש של הלוח הזה. התפריט שהם מתארים הוא עשיר יותר ממה שאני מקבל כשאני נכנס לביוס. אמור להיות לי בתפריט קטגוריה שנקראת: Frequency/Voltage Control. הבעיה שחסר לי התפריט הזה ועוד תפריט נוסף שלא חשוב לי כרגע. חשבתי על עידכון הביוס אבל MSI נותנים כמו תוכנה כזאת שעושה את זה, ואני לא מצליח להשתמש בה כמו שצריך. בכל אופן, אני חושב שגם בגרסא הנוכחית חייבת להיות אופציה לעשות אוברקלוק, יש למישהו מושג איך אני מאפשר את התפריט החסר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ההתלבטות היא במחיר, ובהפרש בניהם שהוא 100 ש"ח, האם הלוחות דומים בניהם, ואם יש צורך לשדרג ל- P5QL-E? המפרט הוא כזה, למקרה שצריך לראות אם צריך לוח אם חזק יותר: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ASUS P5QL-E Intel® P43 Chipset LGA 775 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX Arctic Cooling Freezer 7 Pro Samsung LCD 22 2243BW 5Ms 1:8000
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט מומלץ לבחירה עבור מעבד core 2 duo מבין :945,946,965,975 ומה ההבדל ביניהם מבחינת יתרונות/חסרונות?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחדש חדש בקרוב בסכום של בערך 8000 ש"ח כולל מסך LCD 17 אני עכשיו מתלבט ויש לי כמה שאלות בהתחלה החומרה המרכזית שרציתי היא AMD DUAL CORE 3800 + nvida 7600gt עכשיו אמורים לצאת גם AM2 וגם קונרו אז יש לי כמה שאלות: מה יהיה ההבדל בביצועים/מחיר בין ה dual core 3800 של עכשיו לזה עם הסוקט והאם זה שווה את ההשקעה במחיר והאם כדאי לחכות לקונרו ומה יהיה המחיר של מעבד קונרו שנותנן ביצועים בסגנון של dual core 3800 פחות או יותר והאם קונרו הוא dual core תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אם יש הבדל אז מתי הוא משפיע על מהירות המערכת? תתייחסו גם לויסטה כי אני רוצה לשים אותה במחשב הנייד החדש שלי... עוד דבר, זה המחשב שאני הולך לקנות: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=il&l=he&s=dhs תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי אותו לשימוש רגיל משחקים אבל כדי שישפר את הביצועים שלי ויהיה הרבה יותר טוב מהקודם שהיה Biostar ואמרו לי שהוא גרוע מאוד , אלה הפרטים עליו : http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800&langs=01 אחרי שהחלפתי המחשב נהיה רק יותר גרוע יש סיכוי שהBiostar יותר טוב ממנו ?!
-
יש לי 2 סוגי זכרונות שונים במחשב -עזרה מי יותר טוב מביניהם(תמונות מאוורסט בפנים) הראשון הוא של PQI מהירות 667 השני הוא של OCZ מהירות 800 מי מהם עדיף לי יש לי עוד אחד תואם מכל אחד מהם. מה כדאי לי להוציא ולהכניס את הPQI או את OCZ אני חייב לציין שיש לי לוח של ג'יגה ביטט 965P s-3 שתומך במהירות 800 אלה שלא כל כך מבינים שלא יזרקו שברור שה800 עדיפים כי אמרו לי ש800 עדיפים רק שאני עושה OC ואני ממש לא עושה וממש לא מתכוון לעשות תודה !!!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש ואני מתלבט בין שניים: הראשון AMD: http://ivory.co.il/product.asp?productid=168 והשני של INTEL: http://ivory.co.il/product.asp?productid=144 רוב השוני הוא במעבדים מה לקחת את הAMD או את הINTEL?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקיי נכון יש את התיזמונים של הזכרונות, יש את הספרה הראשונה של התיזמונים אוקיי שם אני שם 2 אח"כ אני רוצה לשים 3 (במטרה לשים אותם על 2-3-2-6) וכאשר אני מגיע לספרה מתחת לראשונה אין שם את הערך 3 בכלל, יש שם רק 5,8,4 ועוד כל מיני ספרות! למה אני לא יכול לשים על יותר נמוך מזה? אם אני רוצה למשל לשים על 2-2-2-5 אני לא יכול כי הספרה בכלל לא נמצאת שם באופציות הבחירה. ממה זה נובע? ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה לכאן , אם לא ,אנא העבירו לפורום אוברקלוקינג קראתי קצת בפורום וראיתי שמי שרוצה לוח ל-OC , לא מומלץ לו לקחת עם כרטיס מסך מובנה ,בגלל יכולת מוגבלת ב-OC אלא לקנות לוח+כרטיס מסך נפרד. השאלה שלי , האם במידה והמגבלה ב-OC נובעת מכך שהכרטיס OB מוגדר בביוס כ-ENABLED או שזה פשוט כך המגבלה של הלוחות הללו ל-OC . כך שבמידה ובשלב אחר (כשאני אקנה כרטיס מסך נפרד)אני עושה DISABLED לכרטיס ה-OB בביוס , יפתחו בפניי אפשרויות ה-OC ? תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא יודע נראה לי מוזר למרות שINTEL היא חברה כל כך גדולה תמיד AMD מדווחת על טכנולוגיות חדשות ואחרי כמה זמן INTEL מודיעה שהיא מיישמת אותם כאילו INTEL תמיד אחרי AMD ביישום טכנולוגיות חדשות אבל השאלה היא למה AMD חברה כה גדולה (יחסית) לא מצליחה להפיק ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/XDR_DRAM זה פשוט נשמע טוב מדי כי להיות אמיתי למה לא מכניסים את יותר לשוק!! יש לזה בעיות? מחיר?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך שתראו לי איפה נמצא הNorth Bridge ואיפה נמצא הSoute Bridge הלוח שלי זה ASUS-P4s533-MX (אני לא מצליח להעלות תמונה,אז אם תוכלו לסמן איפה נמצאים שני הדברים שביקשתי בתוך תמונה{מסומן בתמונה}זה יהיה מצוין!) תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-