מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
אבל הוא הגיע בטעות עם GA-965P-S3 (בלי ה-D). אמרו לי שבעוד שבועיים יגיע זה עם ה-D... מה ההבדלים בין השניים? כדאי לחכות שבועיים ל-D, או להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 60 ש"ח? תודה למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire אני חייב הוכחות - מאמרים, דיונים בפורומים, באנצ'ים, ביקורות מאתרים רישמיים, ביקורות מאנשים בפורום שיש להם את הלוח אם הזה, ללוח אם שכתבתי לעיל. כי הזמנתי אותו כבר ופתאום יש הרבה אנשים שאומרים שזה לוח אם זבל.. שביר, לא אמין, אין תמיכה במרובעי ליבה, אפשרויות ביוס מוגבלות, עושה בעיות עם ה HD, וכו' וכו'.. תודה! זה מאוד דחוף.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, יש לי זיכרון CEON 800Mhz 2Gib. אני משתמש במ"ה 64bit ונדמה לי שהכמות הזו של הזיכרון קצת מגבילה אותי. הבנתי גם שב-64bit כמות הזיכרון שהיישומים תופסים היא יותר גדולה. אז השאלה היא בעצם- האם כדי לנצל ממש את היכולת של ה-64bit, כדאי לי להגדיל את כמות הזיכרון (נגיד, להוסיף עוד 2G) ואם אני לא מוסיף, פשוט "לשנמך" ל -32? תודה!
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין שמישהו יסביר לי בנוגע לתזמונים וכל מה שמסביב לזה, תמונה: הנתונים למטה בצד ימין.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני עושה עדכוני ביוס כל פעם שאני רואה שיוצא ביוס חדש, יצא ביוס חדש ובנסיון לצרוב אותו קיבלתי את השגיאה הבאה... העיניין שרציתי לנסות מסיבה מסויימת לחזור ביוס אחורה, וגם אז הוא נותן לי אותה שגיאה... וגם בעבר צרבתי את הביוס דרך התוכנה הזאת... מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלולענות עליהן: 1) קראתי לגבי מגבלת זכרונות של מעבדי AMD שלא עובדים ב-DUAL CHANNEL. האם זה אומר שנדרש סטיק 4G בודד במקום 2x2G? 2) האם יש מגבלה לגבי זכרונות 1066 עם מעבדי/לוחות AMD? 3) כיון ששני המעבדים Q9550 וה-Phenom II 940 נמצאים באותו טווח מחירים, איזה מהם עדיף (במחשבה גם על לוח האם ובהנחה שהמחשב מיועד להכל. החל מעבודה משרדית פשוטה, דרך צפיה בתכני HD, משחקים ועד לסימולציות בתוכנות הנדסיות). 4) לגבי לוחות אינטל נראה לי שאני כבר די סגור. האם יש נמלצות מיוחדות ללוחות עבור ה-AMD? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתכוון ללוח אם אם שתי תושבות CPU שתומכות בכפולי ליבה...? יש למישהו לינקים לחברות? תודה
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המעבד לדעתי יהיה סמפרון 2800 שמעתי שהוא אוברקלוקר טוב ואפשר להגיע איתו לרמה שתיתן בראש גם למעבדים חזקים מהסמפרון . הבחירה בסמפרון מבחינה תקציבית בלבד ! בקיצור אני מעוניין במפרט ללוח טוב לאוברקלוקינג שיתאים למעבד ויהיה גם עם פיצ'רים + 1 ג"ב זכרונות ואני רוצה מחיר כמה שיותר נמוך. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773613,00.html
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים האלו , האם התןספת של ה250 ש"ח שווה??? והאם אני ירגיש הבדל בביצועים בין שניהם?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
במחשב הנוכחי שלי קיים זיכרון 512 MB ולפי דעתי זה לא כל כך איטי אלא מהיר מאוד. במחשב הבא שלי המליצו לי לקנות 1024 MB, זה לא קצת מופרז מדי? כי ראיתי המון מחשבים שרצים על 512MB יפה מאוד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי לוח אם -p5ad2 delux מצד שמאל למעלה יש 2 חריצים קטנים למה הם משמשים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי על הלוח 2 זכרונות של 256MB. האם חייב להוסיף שניים של 1GBאו אפשר 1 של 2GB. יש 4 חריצי זכרון בלוח.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היה לי 3 ג'יגה ראם זיכרון והוספתי עוד אחד ג'יגה וזה מזהה לי את זה רק 3.37 ג'יגה למה זה?? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה להרחיב את הזכרון במחשב. כרגע יש לה 256 DDR400 ג'נרי. יש לי שתי שאלות בעניין: 1. אין בעייה לקנות זכרון 'טוב'(מחברה ידועה) ולהריץ אותו יחד עם זכרון ג'נרי נכון? 2. איזה זכרון DDR400 לקנות? יש המלצה מיוחדת או שכל חברה\דגם יספיק? ראיתי שבKSP יש את הKingston HyperX CL 2 ב180 ש"ח. תודה .
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש לוח intel 400bx ויש לו מעבד p3 450 אז הוא רוצה לדעת אם הוא יקנה מעבד 1.0gh זה יעבוד לו טוב ? כי מישהו אמר לו שזה מסוכן וכל זה... |: תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
יש למשהו את מפת הדרכים של כל מעבדי אינטל כלומר מתי יצא למשל P-500 או מתי יצא הפנטיום הראשון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. ???
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יודע שמעבדי AMD לא נמדדים ב-MHZ וכל-זה, אבל בכל-זאת, רציתי לדעת לאיזו מהירות פחות-או-יותר משתווה ה- Mobile AMD Athlon XP 2600, ב-Mhz. תודה רבה, דן.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום שני סטיקים זכרונות Twinmos DDR 1024MB 400MHz CL2.5. לא צריך להגדיר משהו מיוחד כדי שיעבדו בדואל, נכון? -אם כן, אז מה צריך להגדיר בביוס? -זה משנה לאילו חריצים אני מחבר אותם בלוח אם ?(ישנם שני צבעים שונים כמו שאתם יודעים,...) -בביוס אמור ליהות מוגדר T1 או T2? (זה קשור?) עוד שאלה היא זה איך מפחיתים מהעומס על הHD כדי שרוב התוכניות יעבדו על הזיכרון? (אם יש דבר כזה...)
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה יותר כדיי 1 GB עם 7600GT או 2GB עם 7600GS השאלה היא האם ויסטה יעמוד על שתיי סטיקים של 512?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות למעבד שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה ובכמות מסחרית!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-