מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי על לוח האם והמעבד הבא:[תגידו לי מה טוב יותר] לוח אם:Asus P5GPL מעבד:Intel Pentium 4 3.00GHz עם רכיבים אלו^^ יש לי נסיון ואני דיי מרוצה מהם לבין: לוח אם:Asus P5KPL-VM מעבד:Intel® Core2 Quad Q6600 את שאר המפרט אני ירכיב בהמשך בינתיים הבעיה שלי זה להחליט בין הרכיבים הנ"ל אמרו לי שפנטיום 4 יותר מהיר מ Intel® Core2 Quad Q6600 זה נכון בכלל??
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איך המעבד AMD DUAL CORE 4600 AM2 הוא 2.4GHZ בכלליות הוא טוב למשחקים? הוא יעשה צוואר בקבוק עם 8800GT ? שניהם ביחד עם 4GB RAM יריצו קרייסיס על MED עם 1680X1050?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חברים יקרים, אהייה אסיר תודה אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: ASUS P5PL2 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=941&l1=3&l2=11&l3=244 או GA-8I945GMF http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm ללוח אם הראשון (של אסוס) יש גם גירסה אחרת שבאה עם צ'יפסט של אנוידיאה ולא של אינטל. יש איזשהו הבדל משמעותי עקב כך? חוץ משני אלו , המליצו לי על Intel® Desktop Board D945PVS , אבל לפי מה שהבנתי אינטל הם הרבה יותר יקרים בלוחות אם מאשר האחרות. אני מודע לכך שלא תמיד יש "טוב יותר" אלא זה עניין של העדפה אישית, בכל זאת אשמח לשמוע כל חוות דעת שכן אין לי מושג בלוחות אם... תודה רבה לכל מי שטורח ועונה .
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ gigabyte 945 GCM ואני רוצה לשדרג למעבד Pentium E5200 2.5mhz הז השאלה היא ככה הלוח אם מספיק חזק בישביל המעבד הזה או שצריך להחילף לוח אם.. ואם לא צריך להחליף אפשר את המחיר הכי זול של המעבד באיזור ראשון .. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לפני שאני מחבר במחשב את הכאבל SATA (או שאני מוציא אותו), ב BOOT, לפני האיתור של ההארדיסק, הוא כותב משהו כזה: Nvidia BOOT Agent NVIDIA Copyright בלה בלה (לא חשוב מה השאר) INTEL Copyright אינטל? מאיפה הגיע אינטל? אני יודע שזה טיפשי לפתוח על זה ת'רד, אבל בחיי שזה הזוי לגמרי
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
אם לא האם מתוכננים מעבדים כפולי ליבה של 64BIT?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם ישן, פנטיום 3... אבל שוכב. קיצר, אני די סגור על זה שיש אפשרות אצלו לאפשר מתח ליציאות הUSB גם כשהמחשב מכובה... אבל אין לי מושג איזו מן האופציות היא המתאימה... תראו מה יש: standart CMOS SETUP BIOS Features Setup Chipset Features setup Power managment setup PNP/PCI configuration Integrated peripherals בתוך power management יש מלא דברים, יש מלא IRQ עם מספרים IRQ3, IRQ4... ועוד... ויש Ac back function. קיצר, יש כיוון? לכתוב לכם את כל מה שיש בpower management?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום שני סטיקים זכרונות Twinmos DDR 1024MB 400MHz CL2.5. לא צריך להגדיר משהו מיוחד כדי שיעבדו בדואל, נכון? -אם כן, אז מה צריך להגדיר בביוס? -זה משנה לאילו חריצים אני מחבר אותם בלוח אם ?(ישנם שני צבעים שונים כמו שאתם יודעים,...) -בביוס אמור ליהות מוגדר T1 או T2? (זה קשור?) עוד שאלה היא זה איך מפחיתים מהעומס על הHD כדי שרוב התוכניות יעבדו על הזיכרון? (אם יש דבר כזה...)
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחפש זכרונות (עד 600 ש"ח) דואל קיט של 4GB שיתמכו ברכיבים הבאים: צ'יפסט nforce 750i שני כרטיסי מסך 9600GT או GSO... ושיהיו טובים ל-OC תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד כי הסטוק לא מספיק לאוברקלוק .. ורציתי לקנות או את ה TT הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1856&CatCode=414 או את של זלמן הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia ואני לא ידוע איך מחברים אותם במקום הקירור הנוכחי .. אמרו לי שזה קשור לתושבת בלוח אם ואני לא ידוע איך קוראים לה .. אם אתם רוצים את הדגם של הקירור שיש לי עכשיו זה : intel e5200 Box Cooler master X dream 4 p775 ואמרו לי שזה תושבת LGA 775
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון של יונדאי 2*256 PC 3200 400 ואני רוצה להחליף אותם.... הטכנאי שלי אמר לי שהוא מוכן להחליף לי אותם בתמורה ל 600 שקל לסמסונג 512*2 PC 3200 400 האם כדאי לקחת של ADATA כי היא חברה יותר טובה ? אשמח לתגובות!
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות הראשון הוא ABIT AT7-MAX2 VIA KT400 Motherboard והשני הוא Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard שניהם בסביבות ה920 ש"ח השאלה היא מה כדי ? והאם יש לוח אחר שיותר כדי ואני לא מודע לכך . המחשב לא מיועד ל OC מסיבה אחת פשוטה אני לא יודע איך תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט כרגע בין שני מעבדי ה-805 וה-820 של אינטל (על לוח של GA-81945P-G גיגה בייט) בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון יתאים יותר ל-OC (מתון - של העלאת תדר מ-133 ל-166) . א. 805 - קיבלתי הצעה לקינגסטון במהירות MHZ533 דואל צ'אנל -512X 2 (סה"כ 1 ג'יגה) ב. 820 - אותה הצעה רק במהירות 677 1. בהנחה שאני בכיוון ה-805 , האם המהירות זיכרון 533 תספיק ? ולהיפך , במידה ו-820 , 533 יספיק ? אני פשוט רוצה לדעת כדי שלא יהיה "צוואר בקבוק" כיום וגם לא לעתיד ...אם אני אחליף לספק חזק יותר 2. איך הזיכרון הזה ? עדיף על ה-OCZ (היקר..) או שהוא מספיק בשביל הבחירה המוגבלת שלי מהחנות (יש גם סמסונג במחיר של קינגסטון) 3. ספק 350 W של HEC יחיק את המערכת ? בהנחה שאין יותר מ-2 ד…
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
זה רושם לי בבנצמרק של הזכרונות-pc1600! יש לי pc2700 בכלל. מה זה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
דרך לברר איזה סוג של זיכרון יש לי, נאמר לי שאפשר להבין על פי הפינים, אבל אפשר בבקשה הסבר על סוגי הפינים? והסדר שלהם? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הגעתי לפורום הזה בהמלצת חבר. החלטתי לקנות מחשב המבוסס על AMD Atholn 939. התחלתי להשוות מחירים ואני רואה שיש כל מיני סוגי מעבדים (venice' vinchester) וגם 3000 או +3000. מישהו יודע להסביר את ההבדלים ביניהם וכן להמליץ על מקום זול ואמין בו ניתן לקנות את המחשב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לשדך לוח אם ל-E6600 ובשום פנים ואופן אני לא מוכן שהלוח אם יגביל את המעבד... על איזה מהם ללכת ולמה? אולי בכלל אני צריך ללכת על משהו אחר? תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת האם הלוח תומך ב-pci-e16 או pci-2
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-