מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הצרכים שלי לא גבוהים במיוחד,לא משחק משחקים כבדים יותר אינטרנט,הורדות,קצת עבודות גרפיות (יש כרטיס מסך מתאים כבר PCI-E ) אני מתכוון להוסיף לו מעבד D820 מה דעתכם על הלוח ? יתרונות\חסרונות ? מצורף קישור ללוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2878 לכל המתלבטים.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש למשהו את מפת הדרכים של כל מעבדי אינטל כלומר מתי יצא למשל P-500 או מתי יצא הפנטיום הראשון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בלוח ה dfi יש את ה sli ואת ה ultra ובשנייהם יש חריצים ל 2 כרטיסי מסך אז מה ההדבל בינייהם?! ומה יותר טוב מבינייהם?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי P4 2GHZ ( גם אני קניתי מחשב מחנות GF4MX ) המעבד נראה לי קצת דפוק- אני בOC איתו במתח של 1.725V בשביל לקבל 2.5GHZ .... יכול להיות שלתת מתח כזה למעבד עם קירור רגיל של P4 זה יותר מדי? ד"א לפי הIS7-E אני ב 43.5-40 מעלות בCPU. אבל זה IS7... ועוד שאלה, אתם חושבים שאם אני יקנה קירור למעבד אני יוכל להשתמש בפחות מתח בשביל הOC?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים, הודעה ראשונה שלי פה,נעים להכיר אני מתכוון לקנות מחשב חדש מתישהו בקרוב וההחלטה הראשונה שאני צריך לקחת היא אם ללכת על מערכת מבוססת AMD או אינטל. באיזשהו אתר (שלא קשור ישירות למחשבים) טען מישהו ששילוב של מעבד AMD ו-win xp sp2 הוא שילוב בעייתי שגורם לחוסר יציבות. ציטוט מדבריו של הבחור:"במעבדי AMD 64BIT וכשמותקנת מערכת הפעלה XP ביחד עם SP2 , אכן יש בעיית יציבות של מערכת ההפעלה (לא אכנס לפרטים אבל זה קשור עם סריקת זכרון כאמצאי הבטחה ב SP2) , זה לא חמור ולא בלתי ניתן לפיתרון אבל זה שווה התייחסות .." זה נשמע לי קצת משונה כי עד היום לא שמעתי על העניין בשום מקום אחר. מה אתם אומרים,יש אמת בדבריו של הבחור? ובכלל,האם יש נכון להיום איזושהי בעיית תאימות עם מעבדים ש…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אינטל שוב מורידה מחירים והפעם גם למרובעי ליבות. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0 דן
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם נכונה השמועה כי המעבדים יהיו מוגנים ב-DRM?והאם יש אפשרות ללוח M2 לקבל מעבד 939?ואם כן האם ה-DDR2 יעבוד?
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי בבקשה אם יש לוח אם שתומך ב- PCI-EXPRESS*16 וב-agp*8 וב- AMD Athlon 64 X2 Dual-Core תודה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
סקירה פה: http://www.amdzone.com/index.php/reviews/56/9181-amd-780g-a-athlon-x2-4850e-review
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות הראשון הוא ABIT AT7-MAX2 VIA KT400 Motherboard והשני הוא Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard שניהם בסביבות ה920 ש"ח השאלה היא מה כדי ? והאם יש לוח אחר שיותר כדי ואני לא מודע לכך . המחשב לא מיועד ל OC מסיבה אחת פשוטה אני לא יודע איך תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
נגיד קניתי לוח אם בchipset של AMD AM2, הכי זול ופשוט שיש, לפני שנה+ אז אם אני יחליף רק את הלוח לאחד חדש חדש AM2 שיעלה בערך פי 5, זה ישפר משהו? (נגיד והלוח שיש לי כרגע מספיק לי מבחינת הפונקציות ואם אני לא עושה OC) השאלה היא כללית ולא ספציפית אליי או לחומרה שלי. אני פשוט רוצה לדעת אם יש מהירויות בלוח אם, פונקציות שמשפרות את הביצועים וכו'. כמובן גם מבחינת החיבורים של הלוח לזיכרונות, לכרטיס מסך, למעבד ולהרדיסק.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקי קניתי לוח אם חיברתי אותו וכשהדלקתי תמחשב הוא אומר לי REBOOT AND SELECT BOOT DEVICE משהו כזה מה לעשות ? הלוח הוא של ASUS M4A78
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי שP35 בעצם לא תומך בSLI ואנשים מציאים לי פה לוח קרוספייר עם 88GTX... למה? אולי אני טועה אבל SLI ו-CROSSFIRE לא עובדים ביחד על אותו לוח... אז עוד פעם: מה כדאי לי לכרטיס מסך של נווידיה שתומך גם ב45NM של אינטל (הדור הבא) וגם SLI? ללכת כבר על ה680i?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות.... למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפתור את הבעיה של פער מהירות הבאס (לוח 1066, מעבד 1333 נדמה לי)? :s05:
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
המחשב של אבי בעבודה התקלקל ואני מחפש בנרות מעבד סלרון (לא רלוונטי הדגם) + לוח אם תואם עם שתי יציאות COM מאחור (המחשב מתחבר למכונה ולכן יש צורך ביציאות הללו), אין תקציב מוגבל בגלל שאם אני אמצא חנות שמוכרת את שתי הדברים הללו הם לא יעלו יותר מדי, חיפשתי באייבורי (ידוע שהם אנטי מחשבים אבל הם היבואנים הבלעדיים של MSI ולכן החלטתי להתחיל איתם) ובKSP, וגוגלי מחשבים... אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא חנות שיש לה את שתי הדברים הנ"ל אני אודה לו מאוד (עדיפות לאזור המרכז). נ.ב. מצאתי לוחות אם בטרייד זון אבל אני לא בטוח שאבי יקח יד שנייה, אז אני אברר איתו ויחזיר פה תשובה למרות שלא נראה לי. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר לקנות בארץPHENOM II X 3 ?? או אם יש חנות אמינה בחו"ל שאפשר להזמין, ולהחליף במקרה תקלה??
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שאלה כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני. האם DDR2 אומר בהכרח צורה שונה מDDR1 לפינים של הכרטיס? האם ניתן להריץ DDR2 וDDR1 יחד? האם נותן לשדרג לוח אם אשר תומך אך ורק בDDR1 לDDR2? לוח האם שלי הוא Gigabyte NForce4 GA-K8NF-9, האם הוא תומך ב DDR2? תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני דברים שלוחות שמתאימים לסוקט של אינטל הוא יותר טוב כיוון שיש משהו עם הזכרונות שמשפר משהו כזה תוכלו להגיד לי מה היתרונות של כל מעבד עם לוח אם נגיד הכי טוב כיום כי שמעתי ששמים לוחות אם באינטל וב amd הביצועים לא אותו דבר(בהנחה שהכל שווה)כי יש כמה דברים בלוחות אם שלא משפרים בamd ובאינטל משפרים.. בקיצור מה יש בלוחות שמתאימים לאינטל ומה יש בלוחות של amd ואיך זה מוסיף לביצועים ;D
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי כמה שאלות,במידה ויש לי כעת מעבד INTEL במארז אז אני אוכל לשים בו גם מעבד AMD,ואיזה מעבד? Tray או BOX? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 512MB CL5 667MHZ ויש לי רק שני סולטים אם אני קונה עוד 1GB מאותו סוג CL5 667MHZ רק חברה אחרת ואני לא יודע את התיזמונים של שנהים (לא שאני מבין בזה משהוא) זה יעבוד ? אותה שאלה גם אל 512MB במקום ה 1 GB ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel E5200 אני מתכנן לשלב כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD2400XT 256MB PCIe וזיכרון 2*1024 בקשות נוספות: - הלוח צריך לכלול לפחות 5 חיבורי SATA וכן חיבור Firewire אחד לפחות אם הלוח זול יחסית, אפשר לוותר על Firewire מובנה ולקנות כרטיס Firewire נפרד בערך ב 100 ש"ח. - מחיר: עד 500 ש"ח - צריך להיות מחנות ידועה כמו זיגזג, SkyPC או IQPC תודה, קובי
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הרכטיס מסך שלי (nvidia 6800 ultra) הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, ואני מחפש מחליף. כרגע זה 7900gtx2, אבל אני לא מצליח למצוא לוח אם שיתאים לו וגם יפעל עם מעבד core2 duo. חשבתי על הלוח אם הזה: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 אבל בשום מקום לא מוכרים אותו. מישהו מכיר חנות או לוח אם דומה? אם אני לא אמצא משהו, אני פשוט אלך על 7900gtx או 1950xtx תודה!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-