מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס זיקרון Kingston 512MB DDR 400 MHz PC3200 זה יתמוך טוב בלוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ABIT AB9 PRO שעליו יש 2 ג'יגה זכרון (2 *1 ) של חברת Twinmos מסוג PC2-6400 Twister (DDR2-800( .CL-5 יש עליהם גם צלעות קירור כאלה (לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להוסיף עוד שני ג'יגה (יש לי ויסטה 64) אבל הבנתי שחברת Twinmos פשטו את הרגל לכן אני לא יכול לקנות בדיוק את אותו הזכרון לכן אני צריך לבחור אלטרנטיבה. אז אני צריך שני סטיקים של ג'יגה שיתווספו ל 2 הקיימים שלי ויעבדו יחד איתם בצורה מוצלחת, התקציב לא ממש שיקול למעט זה שיתנו את התמורה הכי טובה לכסף (לא מחפש איזה שם מפוצץ שסתם יעלה הרבה) איזה זכרון יתאים לי ? האם כל DDR2 800 CL5 יתאים וזה לא משנה כלום ? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת עם E6300 קירור סטוק יחזיק מעמד ולא יתחמם במשחקים כבדים. (http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6300~3~0.htm)
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בהתחלת המחשב כתוב cpu clock 200mhz כשאני נכנס לBIOS מהירות המעבד של על DEFUALT ולא 1800MHZ המכפלה היא 9 האם לשנות את המהירות ל1800mhz?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
היי. נשרף לי הלוח אינטל של הP3 שלי... מה שהצלחתי להשיג במקומו היה לוח של אסוס, מדגם cuv-nt אני חושב. לפי מה שרואים עליו, הציפסט של VIA ולפי סנדרה הקוד של הNB הוא vt82c694x מה שאומר שהציפסט הוא apollo PRO 133A. הלוח הזה אמנם לא משהו, אבל הוא מספק אותי (במיוחד במחיר שקיבלתי אותו). הוא הגיע בלי שום דבר מלבד הלוח... אחרי התקנת חלונות המחשב מתפקד כבר שבועיים (מכוון שאני לא הייתי בבית...). אבל השאלה היא אם אני צריך להתקין בשבילו איזה דרייוור לחלונות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה של לוח אם שנקרא Asus P4C800 Deluxe (כחלק ממחשב) ב-900 ש"ח, שווה לי לקנות אותו או שאני אקח את היותר פשוט(P4P800 Deluxe) ב-800 , יש הבדל בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תקשיבו קניתי CL4 כמו שצויין בכותרת ויש לי גם CL5...השאלה היא האם זה בסדר שהCL4 עובד על 5-5-5-18 ולא על 4-4-4-12 כאילו מה שמדאיג אותי זה ב CLOCK האחרון ה 12 וה18...זה בסדר שזה ככה לא יקרה כלום?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב לשימושים ביתיים ולא למשחקים. מעבד בסדר גודל של ה5200 ואפשר גם AMD לוח מאיכות טובה עם גרפיקה וסאונד מובנים. בעיקרון התקציב עד 1000 למעבד+לוח
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי שאלה: P5Q או P5Q PRO אנא תמליצו לי על אחד מהם ,האם יש הבדל משמעותי? אם הבנתי נכון ההבדל הוא רק באפשרות לcf לי אין שום כוונה לcf, אם צריך אני אוציא את ה50 שקל האלה בכיף אבל אם אין שום טעם אז חבל.... ד'א אגב אם זה משנה בכלל אז אני מזמין לוח ואת המעבד E8400 תודה רבה והמשך ערב נעים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, צריך מעבד לוח וזכרונות, בעדיפות לI7 סקיילייק ו32GB רם. השימושים שלי הם עריכות פוטושופ כבדות, וגיימינג פה ושם. תקציב עד 2200 ש"ח. ישודכו לSSD, 780GTX, ומסך דל 24' FHD. תודה עריכה: האם כדאי להמתין לדור חדש של מעבדים שיוצא בקרוב? כרגע יש לי I5 760 שמקרטע מאוד, עם 8GB רם. עריכה 2: זה הזכרונות שיש לי כרגע
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני נמצא באמריקה ומעוניין לקנות את המעבד ללוח הזה שעוד לא נגעתי בו והוא קצת ישן השאלה שלי היא האם אני צריך למצוא איזה מעבד חלופי כדי לעדכן את הביוס(שאמור להיות איזה f4 ועכשיו יש כבר f12) תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רואה השוואת מולטיסטינג ומשחקים ואני רואה שפנטיום 4 פרסוקט 3.2 (32 ביט) קרוב מאוד ל כפול ליבה של אטלון 3800 למה זה ככה?הם משתמשים בווינדוס 32 ?ואם הם ישתמשו ב64 יהיה הבדל גדול?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני לומד ארגון המחשב ושפת סף מישהו יכול להסביר לי מה זה אוגר מקטע? אוגר היסט? ומה זה אוגר אפקטיבי? לא הבנתי את המושגים האלה ואת הקשר ביניהם. אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ,אני רוכש מחשב חדש השבוע עשיתי את המעבר מ Intel ל amd ואני חושב שהמעבר היה מצויין מאד אהבתי את amd אני חושב שהם יותר טובים מאינטל והם אחלה אוברקלוקרים שזה מצויין עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (אני מוכר אותו) ואני מעוניין לקנות כפול ליבה או להביא אותו מעבד(3200+) עם לוח של dfi וזכרונות bh5 כדי לעשות איזה אוברקלוק נחמד בכל אופן הכפול ליבה שחשבתי עליו הוא של אינטל דווקא כי המחיר שלו זול המעבד הוא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 השאלה הגדולה היא האם שווה לחזור לאינטל המעבד הוא 90 nn הוא קר כמו amd בזכות זה? הוא אוברקלוקר טוב? זאת ליבת דותן?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי... זו הודעה ראשונה שלי בפורום... מקווה שתעזרו לי, מהתכנים שקראתי כאן, יש פה אנשים מאוד מוכשרים ואני בטוח שאני אלמד פה המון. בכול מקרה, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לברר איזה לוח עדיף לי לקנות, לוח שמתאים לאינטל Core 2 Duo האם Abit או Giga Byte אבל חשוב לי שתהיה לו יציאה אופטית, כי אני מחבר בדרך זו למערכת. בתודה גיא..
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם צריך single side או dual side ??
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
אני חושד שמשהו "לא תקין" עם המעבד שלי....אני מקבל ב3dmark06 ציון של 2803 כאשר 741 מתוכם של המעבד. המעבד שלי הוא amd 64 3000, בלי אוברקלוק. יש למישהו פה מעבד דומה? מה הציון?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תבדוק ב- http://www.tomshardware.com/ אתר מעולה שעושה השוואות בין כל סוגי החומרה ודרך אגב לא בדקתי ספציפית את הלוחות שהזכרת אבל ברוב אתרי החומרה GIGABYTE מובילים בחלק ניכר ממבחני הביצועים (אם לא ברובם)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני עוד שניה קונה לוח אם וזכרונות חדשים עבור מעבד שקיבלתי לא מזמן... המעבד הוא Intel QX9770.. אני מתכנן לקנות לוח אם של Gigabyte GAX48-TDQ6 וזכרונות DDR3 של Kingston HyperX 1625mhz CL7 קיט של 2x2GB. יש באפשרותי להשיג עוד קיט של 4GB של OCZ Platinum במהירות 1600Mhz CL7, השאלה היא האם הלוח יתמוך בהוספה של עוד שני סטיקים ? האם הוא יזהה 8GB ? כי קראתי שחלק מהזכרון יופעל במהירות יותר איטית ? ןהאם יש גם השפעה על Dual Channel.. ? בקיצור, אני ממש מבולבל, אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד אם זה יעבוד או לא, ולמה, זה מאוד יעזור לי.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה להסוסיף למה שיש לי עכשיו עוד גיגה כך שיהיה לי 4X512... הזיכרון שאני אוסיף הוא יהיה לפחות באותה רמה כמו שלי...לאוברקלוק...להגיע למהשו כמו 500 עם תיזמונים 2.5-4-4-8 1T... קיצור עכשיו יש לי מעבד סמפרון...ואני עובר ל3800 (עדיין אני נשאר ב939)... אני רוצה לדעת אם צריך להיות לי ירידה בביצועים??.(האם הזיכרון עובר אוטומטית ל2T?)... ואם הכל ילך כמו שאני רוצה אני מביא זיכרון מחול....2 סטיקים ל גיגה..PDP PDC2G4000ELK הם בסדר??.איזה צ'יפים??
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה קורה?.... סתם אז ככה... אני צריך לוח טוב למעבד ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? ו...... מ- WWW.KSP.CO.IL ושהלוח יעלה לא יותר מ- 400 שקל[ תודה מראש!~
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-