מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חברה שלי רוצה להרחיב את הזכרון במחשב. כרגע יש לה 256 DDR400 ג'נרי. יש לי שתי שאלות בעניין: 1. אין בעייה לקנות זכרון 'טוב'(מחברה ידועה) ולהריץ אותו יחד עם זכרון ג'נרי נכון? 2. איזה זכרון DDR400 לקנות? יש המלצה מיוחדת או שכל חברה\דגם יספיק? ראיתי שבKSP יש את הKingston HyperX CL 2 ב180 ש"ח. תודה .
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי חבר'ה אשמח אם תענו לי... רציתי רק לדעת אם ללוח-אם הזה: GIGABYTE MA78GM-US2H יש את האופציה לACC בביוס? וללוח-אם הזה: M4A785D-M PRO? ואם אין ACC בביוס האם יש אופציה לפתוח את הליבה הנוספת או שרק אם הלוח-אם בא עם האופציה הזאת אז ניתן לעשות זאת?...
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחירים זהים...הפיצ'רים כמעט זהים חוץ מזה שלג'יגהבייט יש גם כרטיס רשת מובנה.. תיכננתי לקנות את הIC7 בסוף החודש..אבל שמתי לב שבמפרטים המומלצים ה-Gigabyte GA-8IK1100 מוצע לרוב בתור הכרטיס רשת במחשבים שתקציבם דיי גבוה...מכיוון שאני לא מבין בזה הרבה.. אני שואל אותכם..מה בעצם ההבדל?? אם זה עוזר..הרכיבים לעתיד הם: Intel p4 2.6 ghz Radeon 9800 np twinmos pc3200 512 mb X 2 WD 120gb 8mb buffer Serial ATA תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הצרכים שלי לא גבוהים במיוחד,לא משחק משחקים כבדים יותר אינטרנט,הורדות,קצת עבודות גרפיות (יש כרטיס מסך מתאים כבר PCI-E ) אני מתכוון להוסיף לו מעבד D820 מה דעתכם על הלוח ? יתרונות\חסרונות ? מצורף קישור ללוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי קירור זלמן פטאליתי ויש לו חיבור ללוח אם ולא לכרטיס מסך (x1900xt) האם המתחים שווים ? החיבורים הם לא אותו הדבר... (זלמן - גדול, כרטיס מסך - קטן). יש לי 2 מקומות על גבי הלוח אם (asus p4gpl-x) ומחובר המעבד והספק. יש אפשרות לחבר את המאוורר לכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא למחשב HTPC שאני רוצה לקנות. רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על השילוב והאם אני אוכל להשתמש בו כדי לנגן סרטי HD ברזולוציית 720P ו-1080i המפרט הוא: ======= מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz המחשב הזה מיועד רק לצפייה בתכנים בHD וגם קצת למוזיקה ואינטרנט והתקציב הוא עד 2000 שח (כולל הרדיסק, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומארז עם ספק כח) השאלה העיקרית שלי היא לגבי המעבד ולוח האם איך השילוב והאם הוא מספיק חזק אשמח גם לקבל הצעות ליעול או שינוי המפרט למערכת אינטל..
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איזה זיכרון כדאי ? של איזה איזה חברה כדאי ליקנות את הזיכרון? OCZ ? קורסייר? או משהו אחר... אני רוצה 512MB DDR 1 התקציב הוא עד 750 גגג
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שיעבדו אם Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1: Abit KN9 SLI KN9SLI 2: Gigabyte M59SLI-S4 AM2 GM59SLIS4 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כמו הכותרת, זכרונות 2GB 1066MHZ CL5 ב5 ש"ח, הנה הירידה שכולם ציפו לה ;D http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3210 אז קדימה, רוצו לקנות את המחשב שלכם!!! (כמה זה עוד יכול לרדת?! חחח)
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לומר לי בבקשה אם יש לוח אם שתומך ב- PCI-EXPRESS*16 וב-agp*8 וב- AMD Athlon 64 X2 Dual-Core תודה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לאחר ישבה ממושכת בכלא צבאי אני לא מעודכן בכלום מה יכול לעדכן אותי קצת בלוחות מעבדים מזה AMD 64 וכל מיני עידקונים
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי... היום הייתי בחנות בה אני הולך לקנות תמחשב, והמוכר אמר לי שהזכרון הוא CL3,מקורי של SAMSUNG,לכן אמר שעדיף GEIL שהוא 2.5... 1GB)512*2) אני קונה ב980ש"ח. מה אתם אומרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב בחודש הקרוב והגעתי להתלבטות בנוגע ללוח אם הלוחות שכרגע אני מתלבט בינהם הם: ASUS P5K GIGABYTE GA-P35C-DS3R Abit IP35 Abit IP35-E וכל לוח אחר בתקציב שאתם תציעו בעיקרון אני מחפש לוח אמין,משתלם,אוברקלוקר סביר (במידה וארצה לעשות OC קטן) ובמחיר סביר. לפי מה שאני רואה אין בתקציב לוחות SLI נורמלים אז כרגע אני מתבלט בין רגילים (אלא אם כן יש לוח SLI בתקציב הזה). אשמח לשמוע את עצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לוח אם יכול להשפיע על FPS?? http://www.vr-zone.com/?i=4602&s=13 :-X
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבדים: AMD 2600+ Athlon XP AMD 2600+ Athlon XP Mobile תודה!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד החדש של אינטל PRNTIUM D 3.2 2*512 SAMGUNG DDR2 667 מה היא דעתכם על הרכיבים ודרך אגב על הזכרונות יושב קירור של THERMALE -TAKE גוף נחושת שלם.. הזכרונות פועלים בDC
-
- 11 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי או asus commando או asus p5kc אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע אשמח... תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב של אבי בעבודה התקלקל ואני מחפש בנרות מעבד סלרון (לא רלוונטי הדגם) + לוח אם תואם עם שתי יציאות COM מאחור (המחשב מתחבר למכונה ולכן יש צורך ביציאות הללו), אין תקציב מוגבל בגלל שאם אני אמצא חנות שמוכרת את שתי הדברים הללו הם לא יעלו יותר מדי, חיפשתי באייבורי (ידוע שהם אנטי מחשבים אבל הם היבואנים הבלעדיים של MSI ולכן החלטתי להתחיל איתם) ובKSP, וגוגלי מחשבים... אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא חנות שיש לה את שתי הדברים הנ"ל אני אודה לו מאוד (עדיפות לאזור המרכז). נ.ב. מצאתי לוחות אם בטרייד זון אבל אני לא בטוח שאבי יקח יד שנייה, אז אני אברר איתו ויחזיר פה תשובה למרות שלא נראה לי. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מתי יצואו לוחות אם עם התושבת החדש?? כמה הם יעלו בערך?? יש שיפור משמעותי בביצועים מPCI-E הראשון?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם לוח של ddr2 תומך אחורה בddr רגיל? תעשו לי טובה רק מבינים שיענו
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ממזמן כבר בחרתי בזכרון הזה: OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series אבל כשהסתכלתי בפורום מפרטים, ראיתי שהמון לוקחים את הזכרון של סמסונג. אם תוכנן OC קטן עד בינוני (אחרי שנה בערך) יש טעם לקחת את ה-OCZ או שאפשר לחסוך ולקחת את הסמסונג? אני ארגיש את ההבדלים ביניהם? (לא מצאתי את התזמונים של הסמסונג, אבל בטח של ה-OCZ טובים יותר).
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
איזה דגם של לוח ב700 שקל הכי טוב לקנורו? תודה
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-