עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ancient1,

אני חושב על C2D לOC רק לפי הנדרש . רצוי שיהיה לי מבער אחורי לכשידרש , לא OC קיצוני (+70%) בכל מקרה, אבל ברגיל OC בינוני (מה שנכנס בטמפ' והדיפולט וולטאג') יספיק כנראה , עם +50% כאופציה. אני קונה בארה"ב. (חבר) האם E6300 הוא ההגיוני ביותר . או שווה להוסיף ל E6400 ?? ברור שעדיף שה BANDWIDTH של הזכרונות יהיה גבוה . איזה מהירות זכרונות צריך / עדיף ? איך בדיוק משחקים עם הבאס ו DDR2 ? האם יש "מכפיל" לזכרון כמו שיש למעבד ? שניתן לשנותו בביוס ? יש לי הרבה דיסקים IDE וממה שבדקתי, EIDE*2 קשה למצוא .למעט ה P5W DH Deluxe . אלא שהוא יקר מאד. דווקא מתאים לי מבחינת האפשרויות של HTPC , אבל עדיין .. יש משהו אחר ?? או באופק ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by Ck3,

שלום, במחשב שלי יש כרגע 512MB, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB ואין לי כ"כ מושג באיזו חברה לבחור, ובאיזה מהירות זכרון לבחור. התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג.. אודה לכם על כל עצה שתוכלו לתת. תודה רבה מראש אלו נתונים שהעתקתי מ EVEREST:

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by shlomom,

ה Inquirer מדווח כי היום מספר אתרים כבר מוכרים מעבדי AM2 65nm, ביקורות צפויות להופיע תוך כשבוע. המעבדים החדשים יצאו תחת הגרסה Revision F2

4. Started by rafi_d,

מה דעתכם, האם אפשר לראות את הCPU מהסדרה החדשה של הE2XXX כחלופה טובה ל4300 ? בכולם המכפילים גבוהים בדומה ל4300, לא כן ? אז למה לא לחסוך כמה שקלים ? ...

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  5. לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן

• 11 תגובות
    • 585 צפיות
  6. אני קונה עכשיו מחשב חדש. מעבד: ?Core2 Duo E6300 רציתי לוח אם טוב, שיש בו את כל הדברים הרגילים: SATA2 (שיש היום כבר בכולם) FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). עריכה : צריך שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 800 . חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 הלוח הזה עולה 1126 ש"ח. אני לא כל כך מבין בצ'יפסטים ובשאר הדברים... האם אני עושה בחירה טובה ? האם הלוח הזה טוב ? האם יש לכם הצעות אחרות טובות יותר/כדאיות יותר ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  7. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים ..... המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המעבד הוא E6300 מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667 התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר (לו…

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכול... ממש לא מוצא את זה....איך קוראים לזה שם?

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by avivboker,

השאלה שלי היא אייך החברה הזאת למרות שלא שמעתי עליה ליפני היא מוכרת? ואייך הזיכרונות שלה לגבי יציבות ואמינות ואולי גם יכולות אוברקלוק...?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by ashkii,

בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה, המליצו לי לשדרג את המעבד 4400 ל-4800 (Athlon dual-core) בעת קניית המחשב. שאלתי היא האם זה סתם נסיון לסחוט ממני עוד כסף או שמא באמת יש הבדל במשחקים המצדיק את המחיר הגבוה ב-120 ש"ח. העניין הוא לא סכום הכסף הפעוט אלא העובדה שעוד שדרוג ועוד שדרוג ובסוף מחיר המחשב יהיה הרבה מעבר לתכנון המקורי. חשוב לציין שהמפרט שעליו מדובר כולל כרטיס מסך 1950PRO+ 2GB זיכרון. ככה שלא נראה לי שיש צורך סתם לחזק את המעבד. בחנות בכל-מקרה אמרו לי שההשקעה כדאית. אשמח לקבל תשובה...

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  11. בחלק מהלוחות יש תמיכה ב-eSATA כגון הלוחות של GIGABYTE.... מה זה אומר: 1. שהלוחות יש להם בקר מיוחד עם יציאה מיוחדת שמתאימה רק ל-חיבור חיצוני SATA? עם הגדרות מיוחדות ? או ש- 2. שבסך הכל סיפקו יציאה או כבל עבור חיבור כונן חיצוני שבעצם מתחבר לפלג של כונני ה-SATA...?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by YI572,

שלום לכולם. כבר 3 שנים שאני חיי עם המחשב הנוחכי שלי, ואני חשוב שהגיע הזמן להחליף... עקרונית, חשבתי לקנות Q6600 G0 + לוח אם P35C DS3R ( כמובן שזה רק הבסיס ) ולהעביר מהמחשב הנוחכי שלי את הכרטיס מסך ( 7900GT ) מכיוון שזה כרגע מספיק לי. השאלה העיקרית, האם שווה לקנות היום מחשב חדש או כדאי לחכות למעבדים הבאים של אינטל ( מתי בכלל? )\AMD?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by gevAA,

שלום.. :] אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם: הלוח הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_32_36&products_id=4486 לבין הלוח הזה: http://img144.imageshack.us/img144/5853/mainboardkg8.jpg הלוח בתמונה הזו הוא של חבר שלי והוא אומר לי שלא לקחת לוח שהוא פחות טוב מזה..עכשיו הלוח הזה הוא של אסוס P5B והמחיר שלו מתחיל ב630 משו כזה ויש לו כל מיני דגמים.. רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות ואם בכלל שווה לשים ת200 שקל האלה ללוח הזה..מטרות המחשב הם בעיקר למשחקים, מוזיקה אינטרנט...

• 12 תגובות
    • 585 צפיות
  14. + ה1000ghz זכרון וירטואלי? כי אני חושב לעבור לויסטה במיוחד בשביל לעבוד עם 6 ג'יגה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב "אימתני" עם כל החלקים החדשים והמהירים שיש כיום בשוק במחיר כולל של 5700 כולל הרכבה. הבעיה שלי היא שאיני מבין גדול בלוחות אם ואיני יודע איזה מהם הכי מהיר וחזק. אבשק יעוץ ממכם בנושא הנ"ל. אני מצפה מהלוח שיהייה לא SLI אך מהיר ובעל הטכנולוגיות הכי חדישות, ז"א ציפסט בין החדשים שיש וסוקט למעבד Q6600. תקציב עד 600 ש"ח. תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by rank,

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by oren12,

יש לי כרגע ווינדוס ויסטה 32BIT עם 2048MB זיכרון.. [G.Skill 2048MB CL4 800MHz 4-4-4-12] ותמיד אומרים שאם יש 4 ג'יגה זיכרון אז אני אצטרך לפרמט את המחשב בשביל להתקין ויסטה 64BIT על מנת תעבורה טובה יותר ומהירה יותר.. קודם כל אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון? או אם אפשר להוסיף ג'יגה זיכרון?? [זה אפשרי 3072MB?] תודה ;]

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  18. אני רוצה לעשות כמה שיפורים במחשב אבל אין תקציב לעשות הכל ישר. האם יש אפשרות לשנות לוח-אם (שאותו אני רוצה לשנות כדי להרחיב את הזיכרון ולשים כרטיס מסך PCIE) חדש שתומך ב-COREDUO ולהשאיר את המעבד הישן לבינתיים. אם אני לא טועה זה אותו סוקט ל-2 המעבדים. ואפילו אם כן זה יעבוד בסדר או שזה יעשה לי בעיות?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by snogoo,

אהלן, שאלה פשוטה למדי: הוספתי עוד סטיק זכרון של 1GB למחשב והוא מראה לי ב CPU-Z שיש לי עכשיו 2G זכרון אבל רשום משום מה SINGLE זה בסדר או שאמור להיות רשום DUAL ? ואם אמור להיות רשום DUAL אז מה עשיתי לא בסדר ? ד"א הזכרונות זהים פרט לסוג החברה כלומר שניהם 1G CL5 וחיברתי אותם אחד ליד השני - בלוח אם שלי של GIGABYTE 8I945PG יש 4 סלוטים לזכרונות שמסודרים בשני זוגות - בכל זוג אחד צהוב ואחד אדום אני חיברתי לצהוב ולאדום של אותו הזוג...

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט איזה מעבד לבחור בשבילו , אנא המליצו לי על מעבד הכי טוב בשביל המחשב החדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים.

• 13 תגובות
    • 585 צפיות
  21. כמו הכותרת, זכרונות 2GB 1066MHZ CL5 ב5 ש"ח, הנה הירידה שכולם ציפו לה ;D http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3210 אז קדימה, רוצו לקנות את המחשב שלכם!!! (כמה זה עוד יכול לרדת?! חחח)

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי לוח של ABIT KN8 ULTRA, וגוף קירור עם מאוורר 120מ"מ של סילברסטון. מהן ההבדלים הקריטיים במאפיינים (אם ישנם..) של שלושת האפשרויות הבאות: 1. אופטרון דנמארק, 90נאנומיל'..(סדרה 100 היא היחידה למיטב ידיעתי..(?) 2. ATHLON 64 FX 3. ATHLON 64 X2 אני מודע לכך, שככל שכמות הטרנזיסטורים קטנה, כך המעבד יפלוט פחות חום ויתאים יותר לאוברקלוקינג.. השאלה היא, האם ההבדלים, נניח, בין 65nm לבין 90, הם אכן קריטיים? הערה: אני לא מתכוון לרכוש את הנ"ל בארצנו, אלא אם ינתנו הצעות הולמות..ובטח שלא חדש מחנות..(לפחות לא בארץ..) אשמח לעזרה במהירות האפשרית, משום שהמחשב שברשותי נורא זקן ואיטי, וזה ממש מטריף!! תודה רבה לכולם!! ניר.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by moshe_91,

למה מופיע לי שה - CPU רץ על - 1.2 Ghz כשזה אמור להיות על 2.2 ?.. יש לי E4500 ... אהה וגם לפעמים זה קופץ ל - 2.2 אבל זה חוזר ל - 1.2 http://img478.imageshack.us/img478/5651/75861222aa2.jpg

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

יד 2 עדיף לP4 3GHZ 478

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  25. רציתי לדעת האם המעבד 2140 עם Oc ודי מסיבי ו4 G ראמ יכול להוות כצוואר בקבוק לכרטיס מסך gtx או שאין קשר בין השניים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.