עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by m1234,

שלום אני על סף קניית מחשב חדש ואני רוצה לשאול מספר דברים: שמעתי שבקרוב מאוד יוצאים מעבדי ה- 45NM של אינטל, האם הם באמת משפרים את הביצועים ושווה לי לחכות כמה חודשים בגללם? - וכמה בערך הם אמורים לעלות כשהם ייצאו? והדבר השני הוא ה- DDR3. אני רוצה לקנות מחשב שייחזיק מעמד בצורה טובה משהו כמו 3 שנים, אבל כמובן אני לא יכול להתעלם מזה שיצאו זכרונות DDR3. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לקנות לוח אם שתומך ב- DDR3 ולשדרג בשלב מאוחר יותר, או לחכות כמה זמן עד שהמחירי ה-DDR3 יירדו כדי שאוכל לקנות אותם. בכל אופן, אם אני לא אקנה DDR3 התכנון שלי הוא לקנות DDR2 1066 Mhz, האם ה-DDR3 הוא כ"כ מהיר וחזק יותר מה-DDR2 1066? אני מבקש את חוות דעתכם

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  2. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7787 יש לי כרגע 512 ראם ובדיוק אותו דגם של מה שמוכרים בחנות הזאת, אבל אני לא יכול אותו לקנות עכשיו כי אני צריך לעשות איזו עבודה קטנה קודם בשביל להשיג את הכסף. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שיש ב logicpc כבר לא יימכר בחודשים הקרובים בגלל שהוא דגם יישן מדי? או שהם עדיין ימשיכו למכור אותו לפחות לעוד חצי שנה? דרך אגב זאת החנות היחידה שראיתי דגם שתואם למה שיש לי עכשיו, אם תמצאו את אותו מוצר שיש בחנות הזאת, בחנות אחרת, זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  3. אני ממש חייב עזרה האם הGEIL ULTRA X יעבוד בתאימות טובה עם ה FATALITY .שמעתי שה GEIL מאד בררנים בנושא לוחות האם. נא לענות לי תודה!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by send,

אני מעוניין לרכוש 2 סטיקים של 2GB זיכרון, ואני מתלבט בין 800MHz לבין 1,066MHz. מאחר והבאס של המעבד הוא 1333MHz, ואני יודע שכדי לקבל את המהירות האפקטיבית של הזיכרון בדר"כ מכפילים פי 2, רציתי לדעת האם הוא ינצל בכלל את התדר הגבוה מביניהם, או שממש לא, ואז ההשקעה ב-1066, שהיא מן הסתם יקרה יותר, תהיה בכלל לא כדאית?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by karpad,

תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. אם אפשר לצרף לינק, תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. יש לי לוח אם K8NS ULTRA 939 של GIGABYE יש עליו כרטיס קול מובנה כמובן, אז ככה הבעיה היא שגם אם אני שם את העוצמה של ה VOLUME על הכי חזק... זה לא ממש חזק.. במחשבים ישנים אם אתה שם את זה על הכי חזק.. אתה שומע פי 3 יותר חזק מאשר בלוח האם החדש הזה.. האם זה בעיה מוכרת? האם זה בכוונה ככה? מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by Ibrow-Now,

הלוח שלי יכול לאפשר PAT אבל זה דיסבל. כדאי לאפשר? אני ארגיש בזה בכלל? ויש בזה סיכון?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. Started by bitoNNz,

אני מחפש שעות ונראה לי שאין דבר כזה.. אני צריך לוח אם שיתאים לסוקט 478 כרטיס מסך AGP וDDR 2 כי אני רוצה להגדיל זיכרון וDDR 1 יעלה לי ת300 שקל לפחות אז עדיף כבר להביא לוח אם יותר מתקדם השאלה אם יש דבר כזה ומה המחיר שלו אשמח אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. אני שם את העיקר שקשור רק ללוח אם : ספק 500 W פנטיום 4 3.06 MHz כרטיס גרפי radeon 9700 pro אני רוצה שני יציאות USB 2.0 יציאה למצלמת וידאו אנלוגית (לא בדקתי אם יש בכרטיס, אני אבדוק אח"כ) זה יהיה מחשב שבעיקר יהיה למשחקים!!! משחקים כמו: UT2004 , medal of honor , return to castle wolfenstein, GTA 3 , vice city battlefield 1942 , rainbow six , red alert ועוד הרבה משחקים מתקדמים ולא כל כך מתקדמים אני רוצה שהם יעבדו לי חלק.. אם אתם רוצים עוד מידע תבקשו...

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by kobibo,

נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by ras81,

יש לי EPOX 8KDA3+ עם שתי זיכרונות 512 DDR עכשיו נשאר לי מהמחשב הקודם זיכרון 512 SDDR האם כדאי לי להוסיך אותו או שהוא רק יוריד לי את היכולות של המחשב?

• 13 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by ^Z^,

שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  14. מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. יש לי לקוח על. כך אני קורא למי שלא צריך מחשב מזכירה. בעייה: הוא עובד עם כל תוכנות התלת מימד המובילות בשוק כולל CAD למיניהם, 3DSMAX ועוד מיליון נוספות לעיצוב תלת מימדי. כבר הבנו שהוא צריך QUADRO אבל השאלה שלו היא: השאלה: "מכל הנתונים שקראתי מהחברה ברור כי יש השפעת תוכנה ודרייברים על אופן התצוגה הסטטית ותצוגת הרינדור. של הQUADRO. מי אחראי על הטיפול בנפח הנתונים הגבוה של הרינדור + העבודה הגרפית השוטפת? איך מצמצמים את זמן הרנדור? רינדור של שעה זו בעייה בעבודה!!! מדובר ביצוע 9 פעולות ביום עבודה רגיל...". (יש לו כרגע 6600GT ו P4 3.0) מה תפקידו של כל חלק במחשב על העיבוד ? יש איזה אתר טוב שמסביר את זה שמישהו מכיר או יכול להסביר לבדו במקצועיות? תודה מראש.

16. Started by MOFRA,

האם קיים DDR(לא DDR2) שעובד במהירות של יותר מMHZ 200 כלומר יותר מ DDR400

17. שלום בניתי לאבא שלי מחשב פנטיוםD הדגם (805) והFSB שלו זה 533 עכשיו קניתי זיכרון של קינגסטון 667MHZ ובCPU-Z הוא מזוהה כ533 עכשיו שמתי לב שביחס הFSB לזיכרון זה 1:2 האם זה מה שגורם לזיכרון לעבוד לאט ממה שהוא צריך? כלומר הלוח הזה בנוי ככה ובגלל שהFSB של המעבד נמוך אז זה גורם לזיכרון ליהיות ככה? יש דרך לשנות זאת? דרך אגב הלוח זה הלוח הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm ד"א: בדקתי באתר היצרן ובחוברת של הלוח הלוח תומך DDR2 667MHZ אז ממה שאני חושב זה היחס של הFSB לזיכרון....יש דרך לשנות?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  18. עבדתי על המחשב הזה... Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard =512 X2 DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory קידדתי סרטים עם המערכת הזאת... לקח לי בערך קידוד של סרט ממוצע של שעה וחצי > כ 40 דקות אני רוצה להזמין מחשב ורציתי לדעת אם אני יקנה 1G DDR=512X2 זה ישנה תזמן של הקידוד ...בהרבה..?.. ואם אני יקח מעבד AMD.. שבערך תואם במחיר ובמהירות עבודה.. עם 512 ..זה יתן אותם ביצועים.. כי 40 דקות לסרט זה מספיק טוב בשבילי (עם המחשב שבחתימה שלי לוקח לי 10 שעות שזה הבדל ענק חח ..)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. http://hwzone.co.il/news/136224 בכתבה שלכם לפי תמונה ימין מצויין CORE I3 יש תוספות למעבד CVT-HD QSV / INTR 3D ולמעבד הבכיר CORE I7 לא נוסף דבר ? ביכולת עיבוד ?

20. Started by t-mac,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1 ג'יגה. איזה מבין החברות הבאות הכי טוב? Samsung, Infenion או NCP? נראה לי כולם CL3, אבל אני לא בטוח אוליי הם 2.5. מי הכי טוב מבין השלושה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  21. GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 יש לו את ה SLI שאני ירצה לעתיד .. זה מחשבה יפה לעתיד עקרונית אני כבר הזמנתי מחשב שאמור להגיע השבוע עם ה DS3 שהוא בן זונה לOC קיצוני .. אז מה שאני מחפש עכשיו זה לוח אם עד 800 שקל +- טיפה גמיש .. שייתמוך SLI (במחשבה לעתיד שהGTS8800 יעלו 800 שקל אני יקנה עוד אחד וישפר את הביצועים ב כ - (!) 70% ) וחשוב מאוד שיהייה חזק מאוד (!) ל OC קיצוני (E6420) ל 3.5GHZ MIN תודה ועזרה בבקשה OCELOT

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by mapisto,

היי.. אני הולך לקנות את המחשב שלי כנראה היום ואני מתלבט בנוגע לקירור למעבד.. אני מחפש משהו זול והכי טוב במחיר שלו... מה הייתם ממליצים לי לקחת ? נ.ב- את המחשב אני קונה מהחנות www.skypc.co.il[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 16:15:11 אה .. ואם זה משנה.. אז הנה המפרט המלא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Clu…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. תודה 512*2 400MHZ

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by ערן33,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהמטרה המרכזית שלו היא עבודה עם וידיאו. כלומר, הורדת קטעים ממצלמת וידאו למחשב, ועריכה שלהם בתוכנת Studio 10 או Adobe Premier. עכשיו תקנו אותי אם אני טועה, אבל את העיבוד בתוכנות האלה עושה המעבד ולא כרטיס המסך נכון? ולמעשה אין לי מה להשקיע כמה מאות שקלים בכרטיס מסך ועדיף לי לשים אותם על מעבד כמה שיותר חזק. בהקשר הזה, לסוג כזה של עיבוד איזה מעבד עדיף היום? של אינטל או AMD? ואיזה פרמטרים יותר חשובים לסוג כזה של עיבוד? זכרון על המעבד? מהירות שעון? BUS? קחו למשל את שני המעבדים הבאים של אינטל: ‏Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB ‏Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎ הם עולים פלוס מינוס אותו הדבר, אבל שונים בכל כך הרבה פרמטרים... זה…

25. Started by RayZ,

אני מחפש את הלוח הטוב ביותר למשחקים, לתקציב 800 ש"ח לפחות.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים