עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bar1234,

האם התיזמונים האלה של הזכרונות שלי הם טובים ?? תיזמונים 2-3-3-6

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by Fighter,

לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים ..... המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המעבד הוא E6300 מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667 התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר (לו…

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by iem,

אני לא ממש רוצה לחרוג מהתקציב שגם ככה הוגדל .... בגדול זאת המערכת: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM מחיר: ₪1012 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ₪109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-S3L מחיר: ₪450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU מחיר: ₪186 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 2 מחיר: ₪112 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ₪252 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ₪135 כרטיס מסך: ATI FireGL V3350 256MB DDR2 DUAL DVI PCI-E מחיר: 700 ₪ סה"כ: ₪3068 השאלות הן ככה: האם הלוח יילך טוב עם המעבד ? האם היה מומלץ מעבד אחר ? למרות שאני מאוד …

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by amirn,

היי האם אתם מכירים חנות שתאפשר לי להחזיר זכרון שאקנה מהם אם הוא לא מתאים לבורד שלי? (תמורת זיכוי כספי או החלפת זכרון) יש לי בורד ישן של SHUTTLE XPC SFF שלא אוהב כל סוג זכרון... תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by toofast.m,

מי יכול להסביר לי מה זה עושה תודה ואים A DATA? חברה טובל לזכרונות

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. יש לי מחשב ישן עם DDR1 ולא מעוניין כרגע לשדרג. 512 אני יכול למצוא חופשי. את הOCZ אני יכול לקנות ב300 אני עובד הרבה עם פוטושופ ואני רוצה לדעת האם זה מורגש? מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by turtleman,

GEIL 512MB PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg עולים 563 ש"ח בפנדה עם אחריות לכל החיים. הם טובים? יש המלצות על זכרונות אחרים בסביבת המחיר הזה? אני רוצה זכרונות שלא בהכרח טובים לOC, למרות שלא יזיק אם יהיו סבירים במקרה ואני ארצה בעתיד.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  9. גם היום וגם אתמול זה קרה לי. הלכתי לישון והשארתי את המחשב דלוק בבוקר אני קמה ואני מגלה שהוא עשה ריסט. חשבתי אולי סתם התחממות חד פעמית. ואז כל היום במשך היום הוא עשה ריסט כל שעה או חצי שעה. בדקתי את הטמפ' של המחשב והחום של המעבד נע בין 50-60 מעלות, ואפילו הגיע לי ל67 מעלות!!!!! יש לי e6500 ליבה כפולה. יש לי 4 מאווררים אחד על המעבד,אחד בכרטיס מסך, בספק וליד ההרדיסק. קיצר אין לי מושג מה לעשות... לקנות עוד מאורר? תייעצו לי, תודה שיר.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. בוטן רוצה לדעת ? הוא ראה שיש לוחות אם ממש חמודים לחברת אסרוק מבית שאסוס-טק אבל זה רק 945G ASRock ConRoe945G-DVI האם בוטן מאבד מהיכולות שלו במעבד שבמילא לא עושה OC ו עובד מול זיכרונות של MHZ667 . תודה בוטן.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by gggil,

יש לי מעבד E6300 ספק 550W 4GB זכרון ולוח אם G41M-ES2H שהתברר כלוח קקי שנהרס מהר. אני קונה מSKYPC אז לבחור משם. ראיתי את הלוחות האלה: GA-EP41-UD3L GA-EG41MF-US2H האם אלה לוחות מומלצים? יש משו עדיף עד 400 שקל? אני צריך להחליף אותו בלוח אחר ומחר אני נוסע לSKYPC ואני גר בחיפה ואין לי הרבה הזדמנויות להגיע לשם אז אם אפשר לעזור כמה שיותר מהר, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by beauty_hk,

Hi, I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בימים הקרובים. ראשית, שאלתי היא האם מוטב להשקיע 200 שקלים בלוח אם על מנת להשתמש בזכרונות 800MHZ במקום 667MHZ? במידה וכן, איזה לוח עדיף? Abit ab9 או הGigabyte S3 965P. הערה: אני לא מתכנן אוברקלוקינג.

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by zomo,

אני לא יודע עדיין אם לקנות amd or intel זה או p4 3.0 or amd 3000 64 bit דווקא ראיתי שבדום 3 האינטל מוביל לפי הסקרים ואני מתלבט אם מישהו יכול להגיד לי את באמת הטוב ולהראות סקר ועוד משהו בבקשה תעשו את זה היום למה היום אני צריך להזמין

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Imtheman,

הלך לי החלוח אם שלי מה שהיה לי זה P4VMM2 אני מחפש לוח אחר ראיתי את הלוח הזה הוא נראה לי די זול יחסית למה שהוא נותן מה אתם אומרים עליו ? ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לקבל ... מה שנששאר לי זה ... HDD- 80GB HDD- 40 GB 512-DDR פנטיום 4 1.8 ואל תצחקו ...כרטיס מסך - VOODOO 3 מה אתם אומרים כדי לי לקנות את אותו הלוח שהיה לי ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by brustobristo,

שלום, אני מתכוון לקנות את המעבד הזה, ורציתי לדעת קצת על מידת החום והרעש- כמה הם פולטים, והאם הם באמת יכולים לפגום בחוויה? והאם צריך מאוור אקסטרה או משהו מיוחד? להשוואה יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 והוא פולט חום ברמה שמעצבנת אותי. תודה רבה!! אשמח גם לשמוע חוות דעת לגבי ביצועים והFSB של 1066 אני די משמש במולטיטסקינג( לדוגמא: תוכנת ביטורנט ברקע, הפעולות במחשב מבוצעות ע"י זיהוי הקול של וינדוס ויסטה-נ.ב זה פועל די אחלה, שומע קצת מוזיקה, הרקע של המסך זה וידאו בתוכנת DREAM SCENE, גולש לי באינטרנט, וצופה בסירטונים ביוטוב)

17. Started by adamjo,

יש לי בביוס אפשרות בכל האזור של התדירות זכרונות והמעבד משהו בשם c.i.a 2 ואפשרויות של רגיל בינוני מהיר סופר מהיר וכו... מה זה אומר ועל מה זה ישפיע

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. אמור לצאת בכלל ? או שכבר יצא ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by roiy,

אני משדרג את המחשב והציעו לי 3 לוחות מי עדיף והאם שלושתם מתאימים למעבד P-4 3.0 ? asus p5p800 775lga asus p4p800 epox 4pda3i intel 865pe בנוסף הציעו לי שני סוגי מעבדים אחד p-4 3.0 S4781024 וp-4 3.0 775 מה ההבדל ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by tombraider,

ולמה אין אותו בצ'יפסט X48 של אינטל יום טוב :yelclap: :hi: :hat: :jump:

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. לא מתכנן OC, מחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים כבדים. (כ.מסך HD4870)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by david86,

רצאתי לישאול אם יש משמעות DDR 400MHz CL2.5 לה DDR 400MHz CL3 הוא בהריך אותו דבר ? הוא cl2.5 יותר טוב מי cl3 ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by DOR_2911,

הרי הזיכרונות שבכתבה הם DDR2 שתואמים רק לאינטל וכפי שכולם יודעים AMD הם הטובים במישחקים... אז בעצם AMD 3000 עם DDR1 יתן יותר לגיימרים מאשר אינטל 3.0 עם DDR2 לא?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by Crazy Angel,

שלום רב, המפרט שלי נכון להיום כולל מעבד A64+ 3500 , לוח אם בטכנולגיית AGP ו1GB RAM. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בטכנולגיית Pci-e. השאלות שלי: * האם חוץ מלוח האם אצטרך לשדרג משהו? * האם בעת החלפת לוח האם המידע שיהיה במחשב יימחק (בדומה לפרמוט), או שאין עם זה בעייה, ובדומה להחלפת כרטיס מסך כל המידע נשמר קומפלט? * אפשר המלצה ללוח אם בטכנולגיית Pci-e? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by ofird,

אני מעוניין לרכוש זיכרון בגודל של GIGA 1 למחשב הMEDIA CENTER החדש שלי. יש המלצות, לא זול מידי ולא יקר מידי.

• 11 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים