מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שאני יודע 3800+ יותר טוב בהרבה מהכפול ליבה בכל הקשור למשחקים אז למה להוסיף כסף לכפול ליבה... ? ובלי קשר... זה לא ש ב - 3800X2 יש שני מעבדי 3800 לא? :s05:
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חבר'ה איזה מעבד Athlon 64 3200+ S754 עדיף מבינהם??? שניהם עולים אותו דבר 2.2GHz 512kb או 2GHz 1MB?? תודה!
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן
-
- 11 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש שילוש חדש ואני מתלבט האם ללכת על המאבדים החדשים של אינטרל או לבחור באחד ממשפחת הD אני לא משחק משחקים רק עיבוד גרפי ווידאו . אם ללכת על הD על איזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
256 מגה 133 מגהרץ מה טווח המחיר של זה??
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש. מעבד: ?Core2 Duo E6300 רציתי לוח אם טוב, שיש בו את כל הדברים הרגילים: SATA2 (שיש היום כבר בכולם) FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). עריכה : צריך שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 800 . חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 הלוח הזה עולה 1126 ש"ח. אני לא כל כך מבין בצ'יפסטים ובשאר הדברים... האם אני עושה בחירה טובה ? האם הלוח הזה טוב ? האם יש לכם הצעות אחרות טובות יותר/כדאיות יותר ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי להבין את קביעת תדר הזכרונות מול המעבד בדין קודם הגענו למסקנה שהתדרים כך קודם FSB חלקי 4 = באס שהמערכת יכולה לעבוד דוגמא FSB 800=באס 200 mhz FSB-400=100 MHZ >הזכרונות יעבדו ב266 מגהרץ FSB-533=133 MHZ >הזכרונות יעבדו 333 מגהרץ FSB -800=200 MHZ >הזכרונות יעבדו ב 400 מגהרץ אז בתדרים של 533 או 667 איך זה מסתדר בדיוק ה FSB נשאר 800 איזה הסבר הוא הנכון? פשוט לא מובן כל כך סדר הדרוג כי הרבה זמן נשאר ה FSB 800 ואז יצאו זכרונותגבוהים מעל 400 מגהרץ אז איך החלוקה ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ה Inquirer מדווח כי היום מספר אתרים כבר מוכרים מעבדי AM2 65nm, ביקורות צפויות להופיע תוך כשבוע. המעבדים החדשים יצאו תחת הגרסה Revision F2
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני רוכש מערכת קונרו E6400 עם לוח של GIGABYTE DS3 האם אני חייב לקנות זכרונות שיעבדו בדואל צ'אנל? עדיף לקנות סטיק אחד של 1GB או 2X 512GB ? האם זכרונות TWINMOS DDR3 667 עובדים בדואל צ'אנל והאם החברה הזאת טובה? תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים ..... המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המעבד הוא E6300 מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667 התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר (לו…
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות את המעבד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB קודם כל לגבי הזכרונות, אני מבין שהלוח תומך בזיכרונות של עד 800 DDR 2, השאלה עם אני אקנה זכרונות של 667, חוץ מהעבודה המעבד יעבוד יותר לאט מול הזכרונות האם שאר הדברים כמו מהירות המעבד עצמו ומהירות הלוח ישארו אותו דבר או שגם ה FSB ירד? המעבד לא יעבוד על מקסימום מהירות? חוץ מזה איזה לוח כדאי: P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ASUS ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E GIGABYTE? GIGABYTE ?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אני בעיקרון מעדיף את ASUS בגלל האמינות. תודה, להתראות.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני חושב על C2D לOC רק לפי הנדרש . רצוי שיהיה לי מבער אחורי לכשידרש , לא OC קיצוני (+70%) בכל מקרה, אבל ברגיל OC בינוני (מה שנכנס בטמפ' והדיפולט וולטאג') יספיק כנראה , עם +50% כאופציה. אני קונה בארה"ב. (חבר) האם E6300 הוא ההגיוני ביותר . או שווה להוסיף ל E6400 ?? ברור שעדיף שה BANDWIDTH של הזכרונות יהיה גבוה . איזה מהירות זכרונות צריך / עדיף ? איך בדיוק משחקים עם הבאס ו DDR2 ? האם יש "מכפיל" לזכרון כמו שיש למעבד ? שניתן לשנותו בביוס ? יש לי הרבה דיסקים IDE וממה שבדקתי, EIDE*2 קשה למצוא .למעט ה P5W DH Deluxe . אלא שהוא יקר מאד. דווקא מתאים לי מבחינת האפשרויות של HTPC , אבל עדיין .. יש משהו אחר ?? או באופק ?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם בלוחות אם המצב הוא כמו בכרטיסי מסך שמשנה רק הערכת השבבים ולוקחים מה שהכי זול או שיש שוני מהותי? אם יש שוני, asus דיי יקרנים. האם כדאי לשלם יותר כדי לקבל לוח של asus?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בCPUZ הוא מראה לי את זה http://img470.imageshack.us/img470/2452/untitledjy5.jpg עכשיו השאלה זה האם באמת התמיכה היא עד X16 וצריך לשנות משהו בהגדרות או משהו או שהנתון שהוא מציג שקרי? (מפרט בצד)
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק RS-V עם אומרים ש המעבד שלי חלש מידי עם זה נכון ומה עושים ? זכרונות 667 ASROCK CROSSFIRE לוח [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים ומי מהם יותר כדאי? לא מתוכנן OC -לפחות לא בעתיד הקרוב....וההבדל בין שניהם הוא כ300 ש"ח +/- אז מהי ההשקעה היותר משתלמת?!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם מהחברות ASUS או Intel אל תציעו לי את הP5LD2 בבקשה בלבד.. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה מתאים לOC.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי הלוח אם שלי ולצערי התקציב שלי ממש מוגבל, אני צריך לוח עד 500 ש''ח. לא משו מפוצץ אבל שיהיה סביר ל OC (לא חייב אבל עדיף) תודה.
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המחשב הוא לצורך אינטרנט ולמשחקים פשוטים לילדים עליו יהיה מותקן מעבד E6300 עם זיכרון 1G אני צריך שיהיה לוח טוב עם אפשרות עתידית לכרטיס מסך שיתמוך DX10 יש לכם הצעות בשבילי ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב Dell Optiplex GX260 מעבד פנטיום 4, 2GHZ כמות RAM נמוכה שאני לא זוכר.. ברצוני לדעת מה השדרוג המקסימלי המתאפשר לי לעשות למחשב זה. כלומר, מהם הרכיבים הטובים ביותר (או מהן האופציות הכלליות) שאני יכול לשדרג. מחשב זה לוקח כרטיסי מסך בתצורת AGP, אילו כרטיסים סבירים ניתן למצוא? זיכרון DDR SDRAM, אני לא מצליח למצוא בדיוק איזה מהירות, האתר הרשמי אומר 266mhz, איזה PCXXXX זה? לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר\ אך יש מה שנקרא DDR266, שמהירותו היא 133MHZ\PC2100. כנראה שזו טעות? מה קורה אם אני מכניס זיכרון מהיר יותר? האם צריך להפיד על זוג זיכרונות במהירות\נפח דומים? אבל הכי חשוב, אני לא יודע איזה מעבד חדש אני יכול לשים במחשב. אני לא חושב שליבה כפולה יעבוד פה, ופנטיום 4 חזק…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לוח של ABIT KN8 ULTRA, וגוף קירור עם מאוורר 120מ"מ של סילברסטון. מהן ההבדלים הקריטיים במאפיינים (אם ישנם..) של שלושת האפשרויות הבאות: 1. אופטרון דנמארק, 90נאנומיל'..(סדרה 100 היא היחידה למיטב ידיעתי..(?) 2. ATHLON 64 FX 3. ATHLON 64 X2 אני מודע לכך, שככל שכמות הטרנזיסטורים קטנה, כך המעבד יפלוט פחות חום ויתאים יותר לאוברקלוקינג.. השאלה היא, האם ההבדלים, נניח, בין 65nm לבין 90, הם אכן קריטיים? הערה: אני לא מתכוון לרכוש את הנ"ל בארצנו, אלא אם ינתנו הצעות הולמות..ובטח שלא חדש מחנות..(לפחות לא בארץ..) אשמח לעזרה במהירות האפשרית, משום שהמחשב שברשותי נורא זקן ואיטי, וזה ממש מטריף!! תודה רבה לכולם!! ניר.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2.8G של דל לוח אם 875I יש שם 2 סטיקים של 512M 333MHZ - כנראה DDR האם אוכל להוסיף סטיק אחד של 1 GB אבל של DDR2- יש שם 4 סלוטים- של משהו חדש יותר שנקנה עכשיו כדי להרחיב ל 2 G ? תודה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://img143.imageshack.us/img143/6554/79554686vk8.jpg המעבד ללא אובר קלוק תודהה.. אני חושב שהכרטיס מסך יותר מידי חם
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
+ ה1000ghz זכרון וירטואלי? כי אני חושב לעבור לויסטה במיוחד בשביל לעבוד עם 6 ג'יגה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-