מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה זה הקירור הזה..? שמעתי שהוא משפיע על המעבד.. שמתעי שהוא מחליש אותו טיפה והוא משקיט אותו גם(אני לא בטוח שזה נכון סתם מישהו אמר לי את זה..?)
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire אני חייב הוכחות - מאמרים, דיונים בפורומים, באנצ'ים, ביקורות מאתרים רישמיים, ביקורות מאנשים בפורום שיש להם את הלוח אם הזה, ללוח אם שכתבתי לעיל. כי הזמנתי אותו כבר ופתאום יש הרבה אנשים שאומרים שזה לוח אם זבל.. שביר, לא אמין, אין תמיכה במרובעי ליבה, אפשרויות ביוס מוגבלות, עושה בעיות עם ה HD, וכו' וכו'.. תודה! זה מאוד דחוף.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועי משחקים עם זכרון C2 לעומת בC3 ? והנה בין מה שאני מתלבט: Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3, 834 shekel Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX, 1,580 shekel האם אני אוכל לעשות אוברקלוק מ 3.0 עד 3.4 והאם יש הבדל בביצועים במשחקים אם כרטיס מסך gigabyte gefirce 6600gt תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני צריך מעבד חזק שיחזיק לי את הX1950XT על מה מומלץ וחייבים לחבר אותו לחשמל או שלא חובה?
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקיי כאמור אני מתכוון לקנות את ה- DFI nF3 Lanparty ואת ה- AMD Sempron 2600+ כיוון שכך תמורת 1000 שקל אני יכול להשיג מהירות של 2.4GHz (ב-OC כמובן) דרך אגב, זה אולי המקום לציין שנראה שהרבה אנשים שכחו לאחרונה מה כל הפואנטה ב-OVERCLOCK כל הרעיון זה לא לזרוק 5000 שקל רק על מעבד, לוח אם וזיכרון הכי טוב -- כדי לעשות להם "אוברקלוק" ולהראות לאנשים שהצלחתם לעלות עוד 200MHZ כל הרעיון הוא הפוך!!! לבזבז כמה שפחות כסף ולהוציא כמה שיותר מתוך מה שאתם קונים!! http://www.xoxideforums.com/showpost.php?p=664720&postcount=1 הנה לדוגמא השקעה נכונה של הכסף - מוצר זול (OCZ VALUE) עם OC מטורף אני לדוגמא מוציא עכשיו 1000 שקל ואגיע למהירויות שחלקחכם משלמים כרגע 3000 שקל עליהם (ואז עוד מוסיפ…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המפרט בצד <----- וחשבתי לשדרג ל e6750 ו לוח גיגהביט ב 650 שח או עדיף לחכות לשנה הבא בסביבת פסח ואז לקנות משהו וגם לשדרג ל ddr3 באותו זמן כרגע זה יצא לי בערך 1700 לשדרג את המחשב אבל זה רק לוח אם ומעבד מה דעתכם?????
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2848
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-965P-DS3 GIGABYTE GA-965P-DS3P חוץ מזה שלDS3P יש את ICH8R היכולות שלהם בOC זהות?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מתכוון ללוח אם אם שתי תושבות CPU שתומכות בכפולי ליבה...? יש למישהו לינקים לחברות? תודה
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1)מתי המחיר של ה-9300 יהיה בסביבות ה- 1100-1300 ?? 2) מתי ה-9450 יוצא וכמה הוא יעלה בארץ ותוך כמה זמן ירד המחיר שלו באיזה 300 שקל לפחות ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
הבנתי שהאסוס יותר טוב...אבל בשביל מישהו שצריך את המחשב לצרכים בתיים זה שווה את המאה שקל? ועוד שאלה שדי חשובה לי, הכרטיס קול בלוח תוצרת GB תומך ב5.1?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.maxitmag.com/maxit-reviews/motherboards/asus-p5b-deluxe-wifi-motherboard-review/
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מחשב ישן ויש לי הרבה סטיקים של זכרונות SDRAM ישנים בנפחים של 32 עד 128 מגה. הבעיה היא שהם לא מסומנים, יש איזה דרך לדעת מה הנפח שלהם בלי להתחיל להרכיב את כולם ולבדוק אחד אחד ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מי שלא מכיר אותי עדיין שיבדוק את ההודעות שפרסמתי. העניין הוא, זה שבהתחלה התכנון היה להעביר את רוב הדברים מהמחשב הישן- מה שהתברר כמשימה לא פשוטה שהצריכה אותי לקנות למשל צורב חדש בגלל מחסור בחיבורים, ובלוח אם החדש- GIGABYTE GA-P35-DS2- אין חיבור AGP. לא שציפיתי שיהיה. העניין הוא שאין לי תקציב כרגע לכרטיס מסך, אמנם יש לי תכנון לאחד ספציפי, אבל כרגע אין. אני לא בטוח שיש כרטיס מובנה בלוח אם החזק שקניתי. נניח ואין, האם זה באמת מונע ממני לשחק בשום משחק? השאלה שלי, האם אני אוכל לשחק בAUDIOSURF? האם אני אוכל לצפות בסרטים? האם אני אוכל לשחק בסוליטייר?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה נכון שאפשר להרכיב nforce 4 ביחד עם AMD 64 3000 בסוקט 734? אז זה אומר שבעצם אפשר לשים כרטיסי מסך בחיבור PCI-E.? אם כך.? ואם כל זה נכון..אז מתי ייצא הלוח אם המופלא הזה ועל איזה דגם או חברה אתם ממליצים?! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מתכוון ליקנות לוח אם: MotherBoard GA-P35-DS3L, Intel P35+ICH9, ATX, 1333, Marvel Gigabit, Sound Conroe Support, GygaByte וזיכרון: Memory 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15, DDR2 800 , Corsair לכאורה באתר של Gigabite כתוב כי התמיכה היא דווקא עבור 6400-C4. שזה CL-4-4-4-12. האם הלוח אם מתאים גם לזיכרון שבחרתי? שאלה נוספת:אולי כדאי לקחת זיכרון של 667 -CL-4-4-4-12 במקום 800 , CL-5-5-5-15. XMS2 לעומת ValueSelect? אני לא כ"כ מבין בזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי זיכרון מסוג KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12. לאחר שבדקתי את מהירות הזיכרון דרך הביוס ודרך CPU-Z נראה כי מהירות הזיכרון היא 667MHZ ולא 800MHZ בנוסף, לפני שקניתי את הזיכרון בדקתי שהלוח אם שלי (GIGABYTE GA-965P-DS4) תומך במהירות זיכרון של 800MHZ. האם למישהו יש הסבר הגיוני מדוע הזיכרון אינו פועל בתדירות של 800MHZ?
-
- 13 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הכל מצויין בתמונה יש לי מעבד בתדר 2.26 מדובר במחשב נייד של HP שניתן לי כפיצוי , לכאורה חדש מהנילות אין שום תקלה האם זה נורמאלי מה שקורה פה? דרך אגב בניהול צריכת חשמל של מעבד עשיתי הכי גבוהה 100 אחוז קישור לתמונה מכוון שהיא גדולה http://www.zix.co.il/images/z-229377991.gif כתבתי שם בתוך הריבועים
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב AMD2800 ישן על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 400mhz 512 של ADATA (או משהו בסגנון). רציתי להוסיף עוד זכרון, השאלה כמה עדיף. האם עדיף להוסיף עוד 512 כדי ששני הזכרונות יעבדו בדואל צא'נל או עדיף פשוט להוסיף עוד סטיק של 1GB ולשכוח מהדואל צ'אנל?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום התחיל לעבוד אז יש לי כמה שאלות אלייכם אולי תוכלו לעזור לי. מעניין אותי לדעת למה המחשב עובד לאט,הוא לא נתקע,הכל עובד לאט מה שלא היה פעם. במשחקים מרגישים את זה הכי הרבה,וגם כשאני על הפייר פוקס. יש לי,לוח אם חדש מהאחריות הארד דיסק חדש מהאחריות הכרטיס מסך לפי הציון ב3DMARK 2001 הוא בסדר גמור. מה נשאר רק הזיכרון,והמעבד,והספק כוח לא? רציתי לשאול אם יש איזה תוכנה שבודקת את הזיכרון,שתאמץ אותו מקסימום ותתן ציון כמו בכרטיס מסך ואני יגיד לכם מזה הראה..יש דבר כזה? ואיך אני יכול לבדוק את המעבד גם כן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-