מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בזמן הקרוב. יש מספר דברים שאני חייב לדעת קודם לכן... ??? אם אני אקנה בארה"ב, כנראה שאני אקנה מעבד, זכרון, כ.מסך 1. האם תהיה לי איזושהיא אחריות על המוצרים בארץ ? (אם כן איפה) 2. האם שווה לקנות בחו"ל או לא ?! אני מניח שיש אנשים שכבר בדקו את הנושא בעבר. אשמח לקבל המלצות מאנשים שבדקו/קנו בעבר (גם לגבי מקום הקנייה)
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1) אבקש את המלצתכם לכרטיס PCI-X עד 500 ש"ח הצורך להפעלת משחקים קלים ובעיקר בעיקר לעריכת וידאו. קראתי בכמה מקומות שלעריכת וידאו אין צורך בכרטיס מסך חזק ומשופר ביותר. אם יש כרטיס פחות מסכום דלעיל והוא ישמש אותי לצרכים אלו אשמח לשמוע בעיקר זה הסכום. 2) המלצה חברת זיכרון מחשב! המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם קיים DDR(לא DDR2) שעובד במהירות של יותר מMHZ 200 כלומר יותר מ DDR400
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום בניתי לאבא שלי מחשב פנטיוםD הדגם (805) והFSB שלו זה 533 עכשיו קניתי זיכרון של קינגסטון 667MHZ ובCPU-Z הוא מזוהה כ533 עכשיו שמתי לב שביחס הFSB לזיכרון זה 1:2 האם זה מה שגורם לזיכרון לעבוד לאט ממה שהוא צריך? כלומר הלוח הזה בנוי ככה ובגלל שהFSB של המעבד נמוך אז זה גורם לזיכרון ליהיות ככה? יש דרך לשנות זאת? דרך אגב הלוח זה הלוח הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm ד"א: בדקתי באתר היצרן ובחוברת של הלוח הלוח תומך DDR2 667MHZ אז ממה שאני חושב זה היחס של הFSB לזיכרון....יש דרך לשנות?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום ברשימה של המפרטים המומלצים ראיתי שלMSI יש לוח אם שהוא לסוקט 754 ויש לו NFORCE 4 עם PCIE . השאלה שלי היא האם המעבד AMD ATHLON 64 3200 יוכל לעבוד בלוח הנ"ל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי לוח של איפוקס 8rda ו2 סטיקים שכרגע פועלים בדואל. 1סאמסונג 256 ו-2 trancend 256. שניהם במהירות 333Mhz. בכדי להתכונן לדום 3,והאלף לייף 2. החלטתי להוסיף עוד זיכרון, כנראה סטיק נוסף של 256 מגה. הבעיה היא איזה זיכרון כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? בגלל שלא ממש מוכרים trancend חשבתי לקחת סאמסונג ולהפעיל אותו בדואל יחד עם הסטיק השני של סאמסונג,כאשר ה-trancend יפעל לבד. הקטע שבזמן האחרון שמעתי גם על a-data טובים וזולים. אני רק רוצה להבטיח שלא יהיו בעיות תאימות עם הזיכרונות!! לכן חשבתי שעדיף לקחת סאמונג כמו הזיכרון שכבר יש לי כרגע... מה דעכתם? מה הסיכויים ש-a-data יתאים גם לסאמסונג וגם לtrancend. ועוד משהו, הסטיק של a-data ושל סאמסונג הם במהירות 3200 ולא 2700 כמו שיש לי עכשיו, א…
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. די מתלבט בבחירת מעבד.. בנוסף לשימושים הרגילים אני גם עובד עם תוכנות יצירה\עריכה למוסיקה.. להלן ההתלבטויות: העדפתי את ה- E8400 על פני ה- Q6600 (באותו טווח מחיר של כ- 900 ש"ח) בגלל: 45NM לעומת ה-65NM 3GHZ לעומת 2.4GHZ 1333MHZ לעומת 1066MHZ מומלץ יותר לשימושים רגילים.. לעומת זאת ה- Q6600 עם BUFFER 8MB לעומת 6MB + ומרובע ליבה בכלל מומלץ יותר לעיבוד אודיו.. ואם לכוון יותר גבוה.. ה- Q9450 הרבה יותר טוב מה- E8400 בהכל מלבד התדר 2.66GHZ לעומת 3GHZ. השאלה האם התדר ה-Q9450 יהווה חיסרון בשימושים הרגילים ???? והאם היתרונות שלו מצדיקים את המחיר הכפול ?? האם עדיף לקנות את ה E8400 ולחכות שמרובעי הליבה אפילו היותר חזקים מה- Q9450 ירדו במחיר וא…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אנשים שלום חבר שלי קונה את הכרטיס מסך X800GTO2 אנא המליצו לי על לוח אם המתאים לכרטיס. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אז הלוח אם של אשתי מת (קבל נפוח) ויש צורך להחליף אותו. להחליף שילוש לא בא בחשבון כי המחשב לא מספיק בשימוש כדי להצדיק הוצאה כזו, אז אני מחפש לוח אם באיזור ה300-350 שקל שיהווה מחליף. הדרישות: תאימות למעבד AMD 6000+ AM2 תאימות לDDR2 אפשרות לשילוב כרטיס מסך מודרני (שיקנה בהמשך) אפשר למצוא משהו שיעמוד בדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
can a computer make restart because the memory cards arent the same ? i have a gigabyte 7vrxp and 512 mb 333 mhz generic 256 333mhz 2-2-2 crosair 256 333 mhz generic the computer restarts almost every 10 minutes when 2 of the cards are connected but when i work with one card only the computer works fine/ whats the solution ? thanx demulti
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי במשהו מאוד מוזר, אני שנה שעברה קניתי זכרונות חדשים (RAM DDR 256X2), עכשיו כשאני בדקתי במקרה את פרטי המחשב עלה לי הדבר הבא: http://img413.imageshack.us/img413/7858/ddxl1.jpg אולי אני לא יודע משהו...? אבל פעם ראשונה שאני רואה - DDR SDRAM ככה ביחד... זה לא אמור להיות רק DDR...? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה זה הקירור הזה..? שמעתי שהוא משפיע על המעבד.. שמתעי שהוא מחליש אותו טיפה והוא משקיט אותו גם(אני לא בטוח שזה נכון סתם מישהו אמר לי את זה..?)
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
אבל הוא הגיע בטעות עם GA-965P-S3 (בלי ה-D). אמרו לי שבעוד שבועיים יגיע זה עם ה-D... מה ההבדלים בין השניים? כדאי לחכות שבועיים ל-D, או להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 60 ש"ח? תודה למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2611
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
256 מגה 133 מגהרץ מה טווח המחיר של זה??
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועי משחקים עם זכרון C2 לעומת בC3 ? והנה בין מה שאני מתלבט: Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3, 834 shekel Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX, 1,580 shekel האם אני אוכל לעשות אוברקלוק מ 3.0 עד 3.4 והאם יש הבדל בביצועים במשחקים אם כרטיס מסך gigabyte gefirce 6600gt תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש 1G X2 במהירות 800MHZ CL5 של חברת GEIL וברצוני לדעת האם חברה זו נחשבת רצינית כמו GSKILL, קורסאייר ו OCZ ? תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המפרט בצד <----- וחשבתי לשדרג ל e6750 ו לוח גיגהביט ב 650 שח או עדיף לחכות לשנה הבא בסביבת פסח ואז לקנות משהו וגם לשדרג ל ddr3 באותו זמן כרגע זה יצא לי בערך 1700 לשדרג את המחשב אבל זה רק לוח אם ומעבד מה דעתכם?????
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי כמה שאלות שעומדות לי בראש ומציקות לי.. בתכלס.. חוץ מהרכיבים.. מה יצרנית אחת מיוחדת מיצרנית אחרת למשל .. מה גיגהביט מציאה שאין לאסוס או לאינטל? או למשל אלו דברים יחודיים יש לגיגביט שאין לאיטל? תודה לעוזרים.. עמית
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה ההבדל בין REGISTERED SDRAM ל VCM SDRAM? ולמה בחוברת של הלוח אם ( ASUS CUV4X) כתוב לא לשים אותם ביחד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מתכוון ללוח אם אם שתי תושבות CPU שתומכות בכפולי ליבה...? יש למישהו לינקים לחברות? תודה
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-