עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by fireboy011,

כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה ללוח אם למעבד מסוקט AM2. התקציב שלי זה עד 400ש"ח, חריגה אפשרית עד 430ש"ח אך עדיף לקחת את הלוח עם היחס הגדול ביותר של פיצ'רים/מחיר. חייב להכיל לפחות 4 חיבורי SATA וחיבור IDE אחד. הלוח חייב להיות מחנות skypc.co.il או tms.co.il תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  2. איזה לוח אם טוב 1.P7H55-M PRO 2.P7H55-M 3.P7H55D-M EVO

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. קיבלתי כעת לוח DFI Lanparty Ultra-D שהזמנתי כאן בארה?ב ובבדיקה של התכולה חסרים שני דברים שנראים כאן: http://img.neoseeker.com/v_image.php?articleid=1754ℑ=41 קליפ הפלסטיק הלבן בצד ימין למטה ודף האזהרה קצת מעליו. מישהו יודע אם זה משהו שחייב שיהיה כשירכיבו לי את המחשב בארץ? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלולענות עליהן: 1) קראתי לגבי מגבלת זכרונות של מעבדי AMD שלא עובדים ב-DUAL CHANNEL. האם זה אומר שנדרש סטיק 4G בודד במקום 2x2G? 2) האם יש מגבלה לגבי זכרונות 1066 עם מעבדי/לוחות AMD? 3) כיון ששני המעבדים Q9550 וה-Phenom II 940 נמצאים באותו טווח מחירים, איזה מהם עדיף (במחשבה גם על לוח האם ובהנחה שהמחשב מיועד להכל. החל מעבודה משרדית פשוטה, דרך צפיה בתכני HD, משחקים ועד לסימולציות בתוכנות הנדסיות). 4) לגבי לוחות אינטל נראה לי שאני כבר די סגור. האם יש נמלצות מיוחדות ללוחות עבור ה-AMD? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. מה זה אומר תזמונים של זכרונותולפי מה שהבנתי כמה שהתזמון יותר נמוך זה יותר טוב ואיך אני בודק התוכנות סנדרה או אוורסט תיזמונים של זכרונות?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. מחפש לוח FLEXATX שמתאים ל-AMDXP 3000 או לפחות MICROATX תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by qwe,

GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon [עריכה - לא לפרסם חנויות!]

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. איזה סוג זיכרון יותר טוב סמסונג או יונדאי? מה כדאי לקנות? יונדאי 256 עולה 280 וסמסנוג 256 עולה 389..... מה יותר שווה????

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. Started by hagay,

איזה מבין המעבדים יהיה יותר טוב למחשב החדש שלי? המחשב הוא בעיקר למשחקים .. ואתם יכולים בנוסף למעבד להציע לי לוח אם טוב לכל אחד מהמעבדים? תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  10. שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני לא מצליח להחליט איזה מבין 2 הלוחות לקחת. יש את הGigabyte GA-P35C-DS3R, שעולה 884 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm ויש את הAsus P5KC, שעולה 990 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~31102~10~0.htm הדברים החשובים לי הם: *שיהיה לי מקום להכניס כרטיס רשת נוסף (אלחוטי) ללוח האם, *שלא ישארו מקומות ריקים, זאת אומרת שכל חריצי ההרחבה יתפסו, *שיחזיק הרבה זמן, *שבעתיד אוכל לחזק אותו על ידי כרטיס מסך נוסף או כרטיס מסך חדש, *שיהיה לי מקום פנוי לכרטיס פיזיקה, תלוי מה ישלוט, הPhysx בPCI או הPhysx של ATI בPCIe, *שיהיו חיבורי סאטה חיצוניים, *שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3, *שיראה טוב במארז עם החלון. (אם יש עוד לוחות…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. רכשתי מחשב חדש ולבסוף אחרי בירורים לקחתי את המעבד E8400 ואני בחשיבה לההחליף אותו לQ8200 אבל לפי מה שקראתי הE8400 עדיף,יש סיבה להחליף אותו על מנת שבעתיד הוא יתמוך ב4 ליבות? או להשאר עם הE8400. תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by raz391,

אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by orninyo,

עד כמה מורגש ההבדל בין dual core לcore2due באיזה ישומים במיוחד ובאיזה ישומים לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by yarin153,

אני מתכנן בקרוב לקנות שילוש חדש למחשב .. על המעבד כבר החלטתי I3 3220 זכרונות 1600 corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue ואני מתלבט על הלוח עצמו : Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77 או Asus P8Z77-V LX2 LGA1155 ההבדלים המשמעותיים שאני הבנתי הם בעצם שהשני הוא Z77 כמובן שאני לא מבין גדול ויכול להיות שיש עוד משהו חוץ מזה ואני לא יודע אז השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 90 שקל בשביל הZ77 ?? או שלא? ד"א ראיתי בהרבה נושאים שאנשים פתחו שהם הודיעו על OC אז במידה וזה קשור אני לא מתכנן OC בנוסף אני רוצה דווקא ASUS ובגודל של ATX רגיל במידה ומישהו תהה למה זה דווקא הדגמים הללו ... תודה רבה לעוזרים :-) אהה... ולגבי העובדה שעוד חצי שנה תצא תושבת חדשה זה : לא אכפת לי כי…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by pro.surfer,

יש לי מעבד Q9550 שעובד במהירות מקסימלית של 2.8MHZ באחת התוכנות שיש לי ראיתי כי המעבד שלי עובד במהירות נוכחית של 2003MHZ . מדוע זה כך ? ואיך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?! אז ככה יש לי 4 סטיקים של 256 ראם כל אחד וכידוע לכם בלוח אם Asus P4S800D-X יש 4 מקומות אז הכל אצלי תפוס ... עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש (Radeon X1950Pro 256MB AGP) ואמרו לי שכדאי לי שיהיה לי לפחות ג'יגה וחצי ראם ... אז השאלה שלי היא כזאת ... אם אני אוציא 2 סטיקים ואוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 512 ראם לא תהיה בעיה ? יעני זה Dual אני חושב שכולם צריכים להיות אותו דבר לא ?.. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Pentium-4 3.2 Ghz FSB 800 Mhz BOX במחיר 1696. משתלם? והאם בכלל המעבד הזה הוא מעבד טוב ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by semca,

שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !! איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי , ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל) עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  19. לכל מי שיש את הNF7 של ABIT רציתי לדעת אם יש אפשריות ע"י גאמפרים , ביוס או כל צורה אחרת לנתק את הלד האדום שהוא יחסית חזק כך שאם אני יחבר את החשמל הוא לא ידלק?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום חברים. קניתי מחשב חדש ובאישור ההזמנה האיש טכני\מכירות המליץ להחליף את הלוח אם למשהו שיעעבוד יותר טוב עם המעבד ושאר החלקים ללוח מדגם dfi lanparty jr790gx-m2rs. המעבד הוא AMD Phenom II X4 920 Box והלוח אם הקודם אותו הם "הורידו" הוא GIGABYTE GA-MA790FX-DS5. בעינייני חומרה אני לא כל כך חזק ושאיש טכני ממליץ אז אני לא יודע אם זה באמת לטובתי או שמנסים להיפטר שם מהמלאי אבל אני לא לוקח צ'אנסים.. אני אשמח אם מישהו יתן חוות דעת אם אני יכול להישאר רגוע או להתקשר מיד לשנות.. תודה עידן

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by BenBezalel,

שלום לכולם.! אני מעוניין לקנות זכרונות נוספים למחשב. ברשותי כרגע 2GB DDRII 800MHZ שלKINGSTONE אשר מורכב על לוח DG41TY שישלו שני כניסות והוא יכול לתמוך עד 8GB. בימים האחרונים עברתי ל-WIN7 32BIT בעיקרון אני רוצה להשאר עם ה- 32 ולא מעוניין לעבור ל- 64BIT. עכשיו האם כדאי לקנות עוד זכרון נוסף תואם למה שישלי?(לא נראה לי שישלי משהו כ''כ טוב) או לקנות שניים חדשים אותו דבר? התקציב הוא עד 400-500ש''ח.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. Started by ExploiT,

שלום כולם היום פרמטתי והמשחב נקי והכול ל 9800pro שלי הורדתי 5.7 הדריביר הכי חדש עכשיו יש לי לוח epox 8kda3j אני רוצה לדעת אם יש דרבירים יותר חדשים לציפסט שלו nforce 3 250gb שכולל כרטיס רשת עם פיירוואל,כרטיס קול ועוד שטיות שאני לא משתמש בהם raid/sata וכ'ו עכשיו רציתי לדעת איפה אני מוריד דרבירים חדשים לציפטס ואיך אני בודק איזה גרסה של הדרברים יש לי עכשיו ? תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by Kolshamen,

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2844&ProductName=GA-EP45-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2898&ProductName=GA-EP45-DS3LR ובכלל מה המשמאות של השמות המוזרים האלו?? ASUS יותר הגיוניים

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  24. איך ניתן לדעת האם הלוח תומך ב-pci-e16 או pci-2

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by Cilay,

הזמנתי כבר את המעבד כרטיס מסך וזכרונות מחול evga8800gtx 2gb g.skill 1000mhz e6600 איך הלוח הזה : ?nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL? 1450 ¤ ? עדיף על P5B DELUXE ? והאם אפשר לשים בעתיד גם 8900 ? או שאני חייב שתי כרטיסים אותו דבר כדי להריץ ב SLI ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים