מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי מסוג RDRAM. נכנסתי לאתר הקניות זאפ וראיתי שלזכרונות RDRAM בשם הדגם והנתונים רשום CL3. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר CL3 כי הזיכרון שיש לי הוא די ישן ואני לא לא יודע אם זה סוג חדש של טכנולוגיה או מה שזה לא אומר ואני לא יודע אם זה מתאים או לא למחשס שלי והאם תיהיה תאימות עם הזיכרון שיש לי עכשיו. יש לי עכשיו RDRAM Kingston 2*128 pc800 בקיצור השאלה היא מה זה אומר CL3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את הלוח הנ"ל. באתר של ABIT כתוב במספר מקומות שהיציאה היא אופציונאלית כגון 1394 אופציונאלי וכן יציאות אופטיות לסאונד גם כן אופציונאלי. האם צריך להזמין בנפרד ? האם יש מספר דגמים (כאלו עם כל היציאות ?) או שאקבל את כל החיבורים בהם תומך הלוח.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי צורב SATA שמחובר על הצורב HD SATA אני עכישו רוצה לקנות צורב של SATA איך אני בודקק עם יש לי עוד מקום ? איפה זה נמצא בלוח עם אפשר תמונה או משהו תודה רבה יום טובב
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3P תומך ב-SLI?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ממזמן כבר בחרתי בזכרון הזה: OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series אבל כשהסתכלתי בפורום מפרטים, ראיתי שהמון לוקחים את הזכרון של סמסונג. אם תוכנן OC קטן עד בינוני (אחרי שנה בערך) יש טעם לקחת את ה-OCZ או שאפשר לחסוך ולקחת את הסמסונג? אני ארגיש את ההבדלים ביניהם? (לא מצאתי את התזמונים של הסמסונג, אבל בטח של ה-OCZ טובים יותר).
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי לארונה מעבד amd barton 2500+ ואני רוצה להיות בטוח שזה אכן המעבד הנל. הורדתי תוכנות ניטור חומרה ובשום מקום לא ראיתי את המילה "בארטון" אבל כן ראיתי שה L2 CACH הוא אכן 512k. מישהו שמע על דרך לוודא את הדגם המדויק של המעבד? תודה. ניסן.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון ram חדש (או להוסיף). כרגע יש לי 128 מגה (וכידוע לכולכם זה לא מספיק). אני לא מריץ משחקים גדולים או ויסטה ולכן נראה לי שיספיק לי ג'יגה עד ג'יגה וחצי. אני רוצה המלצות לזכרונות טובים אבל לא יקרים (לא לעבור את המאתיים ואפילו פחות). תודה adidas
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה לזכרונות למערכת שלי הבנתי ש-bh-5 יהיה הכי טוב אז תתנו כמה הצעות תודה לכולם אלי . המערכת שלי:amd athlon 3000@2700 1.55v dfi lanparty sli-dr. מחיר לא מוגבל אבל שלא יהיה בשמיים.
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איזה זיכרון יותר טוב? וכמה כל אחד עולה? http://hwzone.co.il/archive/1139359854/92100/ או http://hwzone.co.il/archive/1138103220/58386/ ?? הכוונה לזכרונות במהירות: 1 GB
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כנראה בלי OC, ובלי להתתחשב בכסף. מה עדיף? לגימיינג ואינטרנט
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
OK *חזרתי לפורומים לאחר יותר משנה שלא הייתי כאן.... Sniff* אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי עם קניה של לוח אם חדש הלוח הוא למעבד XP2000 וכנראה שגם תבוא איתו איזו קניה של 512 DDR- 400MHZ עכשיו... אני רוצה : SATA ועדיף צ'יפ של כרטיס קול משולב של Nvidia הבנתי שזה חביב ++ תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
נשרף לי המעבד במחשב הישן והוא עוד באחריות אבל כבר הפסיקו להביא 478 אז אני מקבל זיכוי מהספק וחשבתי אולי כדאי להביא בכסף של הזיכוי מעבד של AMD ולקנות איזה לוח חמוד.. עכשיו לבעיות.. התקציב הוא לא בשמיים ואני צריך לוח שתומך בDDR בAGP ובSATA (לא 2) למעבד אני מקבל ככל הנראה זיכוי של כ400 שקל וללוח אם יש לי בערך 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פרטים דברו.. תודה מראש, עידן.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=577
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב Dell Optiplex GX260 מעבד פנטיום 4, 2GHZ כמות RAM נמוכה שאני לא זוכר.. ברצוני לדעת מה השדרוג המקסימלי המתאפשר לי לעשות למחשב זה. כלומר, מהם הרכיבים הטובים ביותר (או מהן האופציות הכלליות) שאני יכול לשדרג. מחשב זה לוקח כרטיסי מסך בתצורת AGP, אילו כרטיסים סבירים ניתן למצוא? זיכרון DDR SDRAM, אני לא מצליח למצוא בדיוק איזה מהירות, האתר הרשמי אומר 266mhz, איזה PCXXXX זה? לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר\ אך יש מה שנקרא DDR266, שמהירותו היא 133MHZ\PC2100. כנראה שזו טעות? מה קורה אם אני מכניס זיכרון מהיר יותר? האם צריך להפיד על זוג זיכרונות במהירות\נפח דומים? אבל הכי חשוב, אני לא יודע איזה מעבד חדש אני יכול לשים במחשב. אני לא חושב שליבה כפולה יעבוד פה, ופנטיום 4 חזק…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם הלוח ASUS P5Q תומך בזכרונות אם תדר 1066,1000 hz? תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בעקבות יציאתם לשוק של מעבדי הליבה הכפולה של אינטל, האם ומתי צפויה ירידת מחיריהם של שאר המעבדים ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ההתלבטות היא במחיר, ובהפרש בניהם שהוא 100 ש"ח, האם הלוחות דומים בניהם, ואם יש צורך לשדרג ל- P5QL-E? המפרט הוא כזה, למקרה שצריך לראות אם צריך לוח אם חזק יותר: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ASUS P5QL-E Intel® P43 Chipset LGA 775 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX Arctic Cooling Freezer 7 Pro Samsung LCD 22 2243BW 5Ms 1:8000
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 DDR במהירות 333Mhz . אם אני לא טועה הם לא התאימו אחד לשני ב-dual ddr ועכשיו הם פועלים בצורה רגילה. יש לי לוח EPOX 8RDA+ REV 2.2. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון,שכמובן יפעל בדואל עם אחד מהזיכרונות שיש לי. האחד trancend והשני samsung. איזה חברה כדאי לי לקנות(זול כמה שיותר) ואיזה גודל מירבי אני יכול לשים שיפעל ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי??? ואם אני אקנה 3200(כי זה עולה אותו דבר כמו 2700) אז זה יעבוד כשיש לי 2 סטיקים של 2700??
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ,אני רוכש מחשב חדש השבוע עשיתי את המעבר מ Intel ל amd ואני חושב שהמעבר היה מצויין מאד אהבתי את amd אני חושב שהם יותר טובים מאינטל והם אחלה אוברקלוקרים שזה מצויין עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (אני מוכר אותו) ואני מעוניין לקנות כפול ליבה או להביא אותו מעבד(3200+) עם לוח של dfi וזכרונות bh5 כדי לעשות איזה אוברקלוק נחמד בכל אופן הכפול ליבה שחשבתי עליו הוא של אינטל דווקא כי המחיר שלו זול המעבד הוא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 השאלה הגדולה היא האם שווה לחזור לאינטל המעבד הוא 90 nn הוא קר כמו amd בזכות זה? הוא אוברקלוקר טוב? זאת ליבת דותן?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מעבד אינטל 820 DC עליו אני הולך לשים לוח אם של אסוס P5B DELUX עם 3 GB זכרונות של 667 מערכת קירור טובה במארז ועל המעבד יש קירור של TT GOLDEN ORB II שאלתי היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם המעבד הזה ? זאת אומרת אחרי אוברקלוק טוב לאיזה מעבד אני יכול להשוות אותו..מהחדשים כמובן... תודה...נ.ב אם אתם חושבים שיש לוח אם שיתן תמורה יותר טובה בתחום ההמהרה אז שתפו אותי
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בביוס שניקראת CPU PNP ורציתי לדעת מהי אז עם אתם יודעם תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-