מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה . הוא החליף את הלוח אם שלו ל- Asus p4p800s אין לי מוסג מה זה ה-s הזה כי לא ראיתי אחד כזה , בכל מיקרה יש לו מקלדת עם כזה עכבר שהיא מאוד נוחה לו שהוא ישתמש איתה עם הלוח אם הישן יותר עכשיו כשהוא מחבר את המקלדת הזאת (חיבור psp העגול) ללוח אם החדש הוא לא מזאה אותה, זה רושם בדוס יענו שזה לא מוצא מקלדת וכשהוא מחבר מקלדת אחרת פשוטה ללוח אם החדש זה פועל, וכשהוא מחבר את המקלדת הנוחה ללוח אם אחר זה פועל, מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות לי יש את ה- p4p800 ואין לי שום בעיות לוח מצויין. תודה מראס
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש הבדל במשחקים כשמתמשים בזיכרון DDR2 CL6 לעומת CL5?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב AMD2800 ישן על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 400mhz 512 של ADATA (או משהו בסגנון). רציתי להוסיף עוד זכרון, השאלה כמה עדיף. האם עדיף להוסיף עוד 512 כדי ששני הזכרונות יעבדו בדואל צא'נל או עדיף פשוט להוסיף עוד סטיק של 1GB ולשכוח מהדואל צ'אנל?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
E6600 ו-8800 יספיקו ?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי על הלוח 2 זכרונות של 256MB. האם חייב להוסיף שניים של 1GBאו אפשר 1 של 2GB. יש 4 חריצי זכרון בלוח.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
סתם עבר לי בראש כי החיבורים ממש זהים... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עכשיו רק שמתי לב שיש כבר ביקורת ראשונית עליו, אומנם זה זה עדיין הגירסת בטא אבל יש לו פוטנציאל OC עצבני ונראה לי שאני הולך להביא אחד כזה http://www.vr-zone.com/?i=4401 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891 נקווה שהם ישחררו אותו כבר כל כך הרבה עיכובים יש עם הלוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו, עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בנוסף יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 שאמורים גם להתאים (=1024). רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד, 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה להרחיב את הזכרון במחשב. כרגע יש לה 256 DDR400 ג'נרי. יש לי שתי שאלות בעניין: 1. אין בעייה לקנות זכרון 'טוב'(מחברה ידועה) ולהריץ אותו יחד עם זכרון ג'נרי נכון? 2. איזה זכרון DDR400 לקנות? יש המלצה מיוחדת או שכל חברה\דגם יספיק? ראיתי שבKSP יש את הKingston HyperX CL 2 ב180 ש"ח. תודה .
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי חבר'ה אשמח אם תענו לי... רציתי רק לדעת אם ללוח-אם הזה: GIGABYTE MA78GM-US2H יש את האופציה לACC בביוס? וללוח-אם הזה: M4A785D-M PRO? ואם אין ACC בביוס האם יש אופציה לפתוח את הליבה הנוספת או שרק אם הלוח-אם בא עם האופציה הזאת אז ניתן לעשות זאת?...
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אנשים איך המפרט הזה לOC בקטנה 30% ואיך הזכרונות טובים למפרט הזה? מעבד: E6600 ב1935 ש"ח לוח אם: DFI Infinity 975X ב1060 ש"ח זכרונות: Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 ב1090 ש"ח הכל ב4085 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
האם נכונה השמועה כי המעבדים יהיו מוגנים ב-DRM?והאם יש אפשרות ללוח M2 לקבל מעבד 939?ואם כן האם ה-DDR2 יעבוד?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
{השאלה בכותרת} זאת אומרת, אפשר לא לקנות כרטיס מסך, ולחבר את המסך ללוח האם הזה? (ז"א, יש חיבור לכבל מסך? וחיבור דיגיטלי DVI?) אם לא, אז יש לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך? (ומתאים ל-Intel Duo E6750).
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה יותר כדיי 1 GB עם 7600GT או 2GB עם 7600GS השאלה היא האם ויסטה יעמוד על שתיי סטיקים של 512?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות למעבד שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה ובכמות מסחרית!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אינטל השיקה כבר מעבד 64 ביט למחשב הביתי, ואם כן, מה שמו? תודה מראש - ערן.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לוח אם יכול להשפיע על FPS?? http://www.vr-zone.com/?i=4602&s=13 :-X
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
- 2 followers
-
-
אם אני לא ישים את הזיכרונות שלי בדואל אני ירגיש הבדל במהירות של המחשב???
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לוח אם + כ. מסך מובנה שיעשה OC נחמד לE2160?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאחר שירות נאמן, לעיתים יותר ובעיקר פחות, של כ-18 חודשים, במתכונת של כמעט 24/7 במהירות באס של 475 מה"צ החליט הלוח אם (GA-965P-DS3) לצאת לפרישה מוקדמת ללא אישור. המוות היה צפוי כיוון שהוא עשה בעיות בחודש האחרון. בכל אופן אני צריך המלצה ללוח אם חדש עבור C2D 6300 ותומך DDR2. הלוח צריך להיות מסוגל להחזיק 450 מה"צ לפחות (הזכרון מסוגל תאורתית להגיע ל-1.1-1.2 ג"הצ). אני צריך שללוח יהיה כרטיס קול מובנה סביר, לפחות כמו הנוכחי ו-2 חריצי PCI (הישנים) שלא צמודים לחריץ ה-PCIe x16, והכי חשוב חורי הרכבה לגוף קירור (Ninja). כל השאר לא חשוב. אם לא יהיו שנויים משמעותיים, אז אולי עדיף לקחת עוד DS3 ולהמנע מהצורך להתקין XP מחדש?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זיכרון שלי PDP XBLK+ פועל מאוד מאוד מוזר (אבל בכוונה) יש למישהו הסבר ????
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-